Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Güzel olmuş :) iyi geceler gülüm :-*

Krep yağlı değildir diye düşünüyorum. Spor maşallah, aştın kendini gogom :)
Beğendim çok...

Yoğurdumu yiyip yatıyorum canlarım, ALLAH rahatlık versin :)

Bence de güzel hatta 1.5kaşık kaşıklık krepe dökülen yağda bi şey değildir ya:)

Aynen cnm öyle yapmayı düşünüyorum
yarına su cezam var zaten gogodan :))

Yok yağlı değil tavanin tabanına sürdüm sadece. Sporu yapmak zorundayım habire gazliyorum kendimi

Kizlar yarin aksam yemegi davetim oldugu icin bu aksam cok mesguldum. Saat 6dan beri hic dinlenmedim. 12 den beri de bebek uyutmaya calisiyorum. Alisveris yaptim yemek pasta su bu derken cok yoruldum :-(
Yarin vakit bulursam gecmis mesajlara bakicam. Menumu de girmisken yaziyim.
9.00- bi avuc karisik cig kuruyemis cogu uzum, 1 elma
14.00- 1 ev yapimi lahmacun. Kahvaltilik atistirma yaptim birazda. Peynir yumurta vs.
3 lt su icmisimdir. Sporumu yazdim zaten
Aciktikca cig findik badem atistirdim. 1 avucu gecmez o da. Bi de az once iki lokmalik ispanakli gul boregi yedim. Nasil bi gundu anlamadim.

Günaydiiiin

Yok yağlı değil tavanin tabanına sürdüm sadece. Sporu yapmak zorundayım habire gazliyorum kendimi
Asiri fark göreceksin spordan dolayi

Kiyamam ya telaseden hic birsey yiyememis
Yalniz dün misafire hazirliktan dolayi yiyemedigin icin bugün misafirlere eslik edeyim diye kendini kaybedip yersen bozusuruz

En çok yemek istediğim özlediğim şey ne söylüyorum: yarım ekmek arası tereyağı peynir domates yanına çay yada nescafeyle

Hemide yarim ekmekk

Kiz birazcık ye

Yeni ceza değil aslında gülüm çoktan beri uygulanmıyor di

Tamamdır kuzum geri çekiliyorum Leyla'm hariç kimseye ceza yok bundan sonra

Ebrum ben yanlis aksettim sanırım sen cezalara devam kuzum bende goncada devamm sadece biz degil kim goruyorsa ceza verebilir elbette. Kankileri takip edemiyorum o yuzden o is yas bizler kendimizce cezalara devamm.

Hatta diyorum ki ne kadar kalori aldiysa o kadar veza verelim.
1 gofret ise = kalori miktari gibi ne dersin ?

Kizcelerim Gunaydinn

Dun iftara son 3 saatte inanilmaz bir basagrisi cektim.
Gun icinde yaprak sardim sigara boregi sardim aksam yemegimi hazirladim ama yemegin son zamanlari dayanamadim artik.
aclik degilde baa agrisi beni mahvetti son 1 saattede artik acligi hissettim bu ramazan zor gececek sanirim ama Allah sabrini verecek insallahh.

Dun 5 sarma 3 yk makarna ve biraz yogurt yedim ve 10 gibide uyuyakaldim esimde uyandirmamis ancak kalkabildim.
dunden kalma hala bas agrim var gun icinde gecer sanirim.

Bir ara ceza dagitamayacagim diye korktum saka bir yana bana her türlüsü uyar zeynebim, siz ne derseniz öyle olsun.
Kankileri takip etsen bile bazilarinin kankileri gelmiyor, gelsede ceza vermiyor.
Mesela ben bu sebepten P pembe_dizi 'min manevi kankisi oldum, kendisinin kankisi daha önce benim kankim oldugu icin nasil hissettigini biliyorum

O zaman bundan sonra yenilen abur cuburlarin kalori miktari belirtilsin, belirtmeyen olursa o yedigi seyin kalori miktarini elbet bulur 2 kati ceza keserim

Aslinda dun unuttugum seyler var menuye eklememisim
. O kadar yorgundum ki.
Cezalarimi verebilirsiniz yarin yapicam mutlaka.
Sabah bi tane ev yapimi pohaca yedim.
Arada bitter cikolata yedim 4 parca falan.
Saat 9 gibi 2 tane kofte yedim ekmeksiz. Bunlari da menume eklenmis sayalim.

Muhtemelen midem kuculdugu için yarım ekmek yiyemiycem ama hayali bile güzel be ya

Sabah ziplayamadim geç kalcam diye eve gidince hemen ziplamam lazım. Geçen haftadan beri sporu artırdım ama pek ağrım yok kademeli artirdigim için sanırım. Slim in 6 jillian dan hafif onu biraz yapayım 10 gün kadar sonra jillian a geçmeyi düşünüyorum ne dersiniz kızlar.

Simdi pogacayi 260 kaloriden hesaplarsak, bittere de 95 kalori dersek = 355... senin güzel hatirin icin 350 diyelim
350 kalori nasil yakilir?
- 75 dakika tempolu yürüyüs
- 1 saat dans
- yarim saat eliptik bisiklet / kosu bandi (hizina bagli)
- yarim saat ip atlama
- yarim saat kardio
Simdi ben sana hangisini versem bilemedim ki Choco'm

Muhtemelen midem kuculdugu için yarım ekmek yiyemiycem ama hayali bile güzel be ya
Kiz bu kadar sporu yarim ekmek ugruna mi yapiyorsun yoksa

Goncam seni böyle azimli görmek mutlu etti beni
Jilliana baslayabilirsin ama sonu bir türlü gelmiyor onun ya
Su boynum gecsin bende Leylanin gösterdigi Tiffany Rothe egzersizlerine baslamayi düsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…