- 13 Aralık 2013
- 1.074
- 542
- 88
İyi gecelerrrrrİyi geceler kizlar :*
Güzel olmuş :) iyi geceler gülüm :-*İyi akşamlar hatunlar
Bugünkü Menüm
Sabah 9:00
1 kase müsli 1 b süt ile
Öğle 12:30 2 tane eti form 1 kahve 1 sb kefir
Akşam
saat 16:00 gibi 2 kepek ekmeği üstüne acı sos ince kaşar, salatalk koydum.( işteki menüde patates vardı ve pirinç bana göre bişey yoktu bende ekmek yedim)
Su 2 l.
Spor 7 269 adım
Yoğurdumu yiyip uyuycam kızlar sabah yıne erkn kalkıcam
Krep yağlı değildir diye düşünüyorum. Spor maşallah, aştın kendini gogom :)Menümü yaziyom bende simdik
Sabah 8.00 2 yumurta 1.5 kaşık yulaf kepeğiyle krep domates salatalık 4 zeytin minik parça kaşar peyniri
Ara 4 eti form
Öğlen 12.30 1 kepçe süzme mercimek çorbası 3 kaşık tavuk sote salata 1 dilim ekmek
Ara 15.00 yarım muz
Ara 17.00 1 incir 8 badem nescafe
Akşam 1 lahmacun bol salata (bu ozsar lahmacunu cücük kadar yapmış hamuruda iyice incelmis çıtır çıtır kurumuş sevmedim hiç kalite yerlerde resmen)
Su 2 lt oldu daha içiyorum
spor 30 + 30 dakika yürüyüş
sabah 50 ziplama
akşam 75 jamping jack 20 dk slim in 6 ve 30 yarım mekik
Mekik diyorum ama şu hem dizleri karnına çekip hem yarım mekik yapiyoz ya ondan adini bilmiyorum.
Bence de güzel hatta 1.5kaşık kaşıklık krepe dökülen yağda bi şey değildir ya:)Güzel olmuş :) iyi geceler gülüm :-*
Krep yağlı değildir diye düşünüyorum. Spor maşallah, aştın kendini gogom :)
Beğendim çok...
Yoğurdumu yiyip yatıyorum canlarım, ALLAH rahatlık versin :)
Biliyorum canım sende yoğurt, limon ve pul biber kürünü uyguluyorsun, ben onu öyle nette bulunca paylaşmak istedim.
Yemeseydinhadi regl'in geçince yap madem
Bencede iğrençtir canım ama baksana resimlere :)
Limon ve yoğurt ye pul bibersiz?
Suyu biraz çoğaltırsan çok güzel
Wembanın kankası yetişşşşş :)
Güzel olmuş tatlımcım :-***
Yok yağlı değil tavanin tabanına sürdüm sadece. Sporu yapmak zorundayım habire gazliyorum kendimiGüzel olmuş :) iyi geceler gülüm :-*
Krep yağlı değildir diye düşünüyorum. Spor maşallah, aştın kendini gogom :)
Beğendim çok...
Yoğurdumu yiyip yatıyorum canlarım, ALLAH rahatlık versin :)
ya ben konyalıların hep kötüsüne çattım cidden belki ondan alışamadım kendimi ait hissetmiyorum konyayaÇok güzel anlatmışsın
çok yaşa emi.. Çok güldüm.
Bende konyalı ve konya'dayım.
kızzzz yediğimiz gün cezamızıda yapalım olur muYe yeee :) bende yicem bitane
Asiri fark göreceksin spordan dolayiYok yağlı değil tavanin tabanına sürdüm sadece. Sporu yapmak zorundayım habire gazliyorum kendimi
Kiyamam ya telaseden hic birsey yiyememisKizlar yarin aksam yemegi davetim oldugu icin bu aksam cok mesguldum. Saat 6dan beri hic dinlenmedim. 12 den beri de bebek uyutmaya calisiyorum. Alisveris yaptim yemek pasta su bu derken cok yoruldum :-(
Yarin vakit bulursam gecmis mesajlara bakicam. Menumu de girmisken yaziyim.
9.00- bi avuc karisik cig kuruyemis cogu uzum, 1 elma
14.00- 1 ev yapimi lahmacun. Kahvaltilik atistirma yaptim birazda. Peynir yumurta vs.
3 lt su icmisimdir. Sporumu yazdim zaten
Aciktikca cig findik badem atistirdim. 1 avucu gecmez o da. Bi de az once iki lokmalik ispanakli gul boregi yedim. Nasil bi gundu anlamadim.
En çok yemek istediğim özlediğim şey ne söylüyorum: yarım ekmek arası tereyağı peynir domates yanına çay yada nescafeyle
Yeni ceza değil aslında gülüm çoktan beri uygulanmıyor di
Tamamdır kuzum geri çekiliyorum Leyla'm hariç kimseye ceza yok bundan sonra
Bir ara ceza dagitamayacagim diye korktumEbrum ben yanlis aksettim sanırım sen cezalara devam kuzum bende goncada devamm sadece biz degil kim goruyorsa ceza verebilir elbette. Kankileri takip edemiyorum o yuzden o is yas bizler kendimizce cezalara devamm.
Hatta diyorum ki ne kadar kalori aldiysa o kadar veza verelim.
1 gofret ise = kalori miktari gibi ne dersin ?
Aslinda dun unuttugum seyler var menuye eklememisimGünaydiiiin
Eki Görüntüle 1502730
Asiri fark göreceksin spordan dolayi
Kiyamam ya telaseden hic birsey yiyememis
Yalniz dün misafire hazirliktan dolayi yiyemedigin icin bugün misafirlere eslik edeyim diye kendini kaybedip yersen bozusuruz
Muhtemelen midem kuculdugu için yarım ekmek yiyemiycem ama hayali bile güzel be ya
Hemide yarim ekmekk
Kiz birazcık ye
Ebrum ben yanlis aksettim sanırım sen cezalara devam kuzum bende goncada devamm sadece biz degil kim goruyorsa ceza verebilir elbette. Kankileri takip edemiyorum o yuzden o is yas bizler kendimizce cezalara devamm.
Hatta diyorum ki ne kadar kalori aldiysa o kadar veza verelim.
1 gofret ise = kalori miktari gibi ne dersin ?
Simdi pogacayi 260 kaloriden hesaplarsak, bittere de 95 kalori dersek = 355... senin güzel hatirin icin 350 diyelimAslinda dun unuttugum seyler var menuye eklememisim
. O kadar yorgundum ki.
Cezalarimi verebilirsiniz yarin yapicam mutlaka.
Sabah bi tane ev yapimi pohaca yedim.
Arada bitter cikolata yedim 4 parca falan.
Saat 9 gibi 2 tane kofte yedim ekmeksiz. Bunlari da menume eklenmis sayalim.
Kiz bu kadar sporu yarim ekmek ugruna mi yapiyorsun yoksaMuhtemelen midem kuculdugu için yarım ekmek yiyemiycem ama hayali bile güzel be ya
Goncam seni böyle azimli görmek mutlu etti beniSabah ziplayamadim geç kalcam diye eve gidince hemen ziplamam lazım. Geçen haftadan beri sporu artırdım ama pek ağrım yok kademeli artirdigim için sanırım. Slim in 6 jillian dan hafif onu biraz yapayım 10 gün kadar sonra jillian a geçmeyi düşünüyorum ne dersiniz kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?