Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gel ben yokum ki aşe facede yakaladı kulağımdan getirdi dedim bi slm verem cadılarıma,
kız napam aman bişey yaptığım yok aynı bildiğin gibi kabızlık sorma bende de tavan dün 1,5 su bardağı suya 3 tane kayısılı form salladım banamısın demedi daha...

selam kızlarr
hayal hoşgeldinn
şebom dediğin herşeyde bende varım öğleyin orta ve altı sayılacak tempoda 40 dk yürüdüm oruçlu olunca bu havada sıcakta daha fazla yürüyemedim

canan annene geçmiş olsun allahım şifasını verir inşallah bak ne güzel annenin sözleri sana azim olmuş

funda kabızlık konusunda bende muzdaribim biliyonuz bu öğlen eczaneden bir ilaç aldım güyaa dünyanın 1 numaralı kabızlık ilacı imiş bakalım işe yarar mı yararsa sizde alın olur mu? fiyatı da 13.5 tl, dulcolax adı ialcın

yasemin canım çikolata 1 tane yeseymişin keşke nyse en azından hareketinle erit onu

kuzum nasılsın görüşemiyoz

dilek tebrikler sana da

neyse kızlar kendinize iyi bakın benden şimdilik bu kadar

kızlar işlerden anca kaçabildim...
orticim ben kayıtsız şartsız kabul ediyorum kurallarını birde kilo verebilsem ne güzel olcak dimi :gitme:

4. TAKIM 121. ETAP
sebnemselayfurkan ( 68,5 /68,5 / 0 / %0 )
fguler ( 83,0 /84,1 / -1,10 / %-1,33)
kuzuzuzubambino ( 73,8 / 73,8 / 0,00 / %0,00 )
hasretim34 ( 69,5 / 69,2 / 0,30 / % 0,43 )
deryaboran ( 62.6 / 62,6/ 0 /% 0)
uaydın ( 75/ 75 / 0 / %0 )
Beci ( 79,0 / 78,9 / 0,10 / %0,13)
elif23 (72,00 / 72,00 / 0,00 / %0,00 )
banucan4 ( 79,7 / 79.7 / 0,00 / %0,00 )
Pimpirikli( 68 / 68 / 0.00 / % 0.00 )
toplight ( 68,5 / 68,1 / 0,4 / %0,58 )
dilekruzgar ( 77,5 / 75,8 / 1,7 / % 2,19) (YENı ÜYE )
4. TAKIM TOPLAM 877,1 / 875,7 / 1,4 / % 0,16 )

Son düzenleme:
şebnemcim bende sonuç 875.7 çıktı 2 kez bi kontrol edermisin ...bir de bizim takımada göz at onay için olur mu ...

pimpirikli.annen için üzüldüm allah şifa versin.umarm çabuk atlatır.
şebnemcim senin spor programına bende varım.az önce 50 dakikalık tempolu ilk yürüyüşümü yaptım.
bugün yediklerim
sabah:2 dilim ekmek arası peynir+çay
ara:2 erik
öğlen :1 dilim ekmek+1 peynir+2 benimo bisküvi
şimdi 1 elma yiyorum
günlerdir doğru dürüst sebze yemeği yiyemedim.gözümde tütüyo valla.böğle atıştırmak doyurmuyo hiç.önümüzdeki hafta daha iyi bir kayıp görmek istiyorum.sebze yemeğne +yürüyüşe ağılık vericem.yarın regl de bitmiş olur.

doğru diyosun ayşecim girerken excele yanlışlık yapmısım her cuma burası yoğun oluyo, kafa ambale oldu valla.

Saol şekerim. birazdan da sizinkine bakarım.

Esracım Ramazan dolayısıyla kurallar askıya alınmıştı ya çokk üstünde durmadım, bu kural önemliydi aslında.

Gelince hatırlatırım banuya..

Bu vesile ile yeni arkadaşlara hatırlatalım. Şekerler Cuma günleri kg. bildirim saatimiz en geç 12.dir.

canım yaaa teşekkür ederimmma.s.

sanada deryacım.

Eşim az önce aradı iftara evde olmıcak mış,

Bende menümdeki çorbayı kaldırıyorum, yoğurtlu patlıcan vede semizotu salatasıyla kuş gibi iftarımı yapıyorum. Birde koca yoksa sıcak pidede yok demektir ordanda kardayım.

Haa birde ben yürüyüşe çıkıcam kaçta gelirsen ona göre geç oldu deme diyip pazarlığımı da yaptım.

ınşşallah tüm bunları yapabilirim.

bugünde yürüüyüş tamam ve az yedim gerçekten öğlen sadece taze fasulye yedim 5 kaşık ve salata akşam bişe yemedim ...

yarına bakacaz artık bakalım kiloda değişiklik varmı ..

bu arada kızlar hepinize çok teşekkür ederim ... Allah sevdiğimiz kimseye dert acı elem göstermesin onları bize bağışlasın inşaallah

iyi akşamlar.bu akşam iftara misafirim vardı.pek kaçırmamaya çalıştım.hafatsonu yürüyüş yapamadım pek.sadece cumartesi 30 dakika yürüyebildim.
bu akşam kaçamağım 1porsiyon kazan dibi ve üstüne1meyve oldu.
bu arada hala regl devam ediyor.bu yaşa kadar hiç bukadar uzun sürmemişti.onun sıkıntısı var üstümde.ateşler basıyo.
yeni bir hafata başlıyo.herkes için verimli olmasını diliyorum.
iyi haftalar.

s a arkadaşlar nasıl gidiyor iisinizdir inşaallah ben ii sayılırım. kilo sabit olsada oda bişeydir çok hevesliyim . bayram sonuna başlıyoruz yeniden daha bir hırsla kurban bayramına 10 kilo hedfledim inş. herkes ulaşır hedeflerine........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…