- 7 Ocak 2014
- 1.252
- 1.189
- 408
Üzüldüm
Yapalım yapalım hatta şimdiden belirleyelim ne yapacağımızı.
Spor dan 40' sonra ne yersen ye vücut yakarmış. Bizde önce spor sonra pişii :)
Kolay gelsin canım
Geçmiş olsun.
Wuuuuu.. Geldi ceza denetçisi.. Yandık :)
Rahat yapabiliyorsan neden olmasın.
Bende geçen ramazan her davetime yapmıştım onu. O gün bugündür yapmıyorum :)
Kendisini yapmak zor, çocukla daha zor. Allah kolaylık versin
Bende bel çevresi için bi video var. Ben onu yapıyorum. Acayip sıkılaştırıyor. Buradan paylaşılıyorsa video paylaşıyım?
Zeyzeyim hani bana yeni bir rakibe ayarlıcaktın
en iisini yapmissin kuzum cesit olunca kisi istediginide secebilir hangi bolge sorunluysa artik
Sadece gobekte degil sanırım vucutta ..
23 kg yagmi yoksa %23 mü cnm.
benim %30 yag varsa ayiptir söylemesi
Tamamm :)Dene bakalim sonra bildirirsin
Kendimi tarla da ki korkuluk gibi hissettim
Aynı şeyi bende düşünmüştüm. Ama lezzetli bir yemek sonuçtaAy canim walla bebek varken zor. Bol vaktin olacak da yapacaksin iste bi de goz doldurmuyor sonuc sanki o yaptiklarin bos gibi
Listede değilim ama FAHRi rakiben olabilirimZeyzeyim hani bana yeni bir rakibe ayarlıcaktınEskisi efsundu :)
oleyyyyyyy pembeyle kankiyizzzzzzzz çok teşekkürlerr
Cezalara devammm
Pembenin kankisi elif dilvininde efsun ve ikisininde kankisi yok o halde pembe ile dilvini kanki yapalim :)
Az biside olsa ye bence cnm
Jullian sonuclarina baktigimda genelde gobek bolgesi icin yararli oluyor eger gobisinden rahatsizsan basla kuzum ama sen zayif görünüyorsun
Ne guzel cesit cesit cikarmissin cexasini kendiside secebilir kuzum bari alternatifte olsun :)
valla nasıl sevindimPembem ile dilvinim kanki olduklarina cok sevinecekler
tamam olur süper güzel olur hemde jillian yapalım mı yada var mı önerin tatlımÜzüldüm
Benim yaptigima benziyor birazBen belimden dolayı sadece bunu yapabiliyorumz
Aynen pembem ya ben de bilemiyorum. Hepnbi israr bide neyine diyet yapiyosun biz ölelim o zaman diyen grup varO misafirlikler de öyle olıyor napcaz bilemiyorum
Cooook sevindim kankicim operim senioleyyyyyyy pembeyle kankiyizzzzzzzz çok teşekkürlerr
Kankimin menüsü herzaman ki gibi harika olmusKizlarrr kankiciimmm cok yogunumm dun ku menumu paylasayim cok geciktim ama olsun.. aksama menumu paylasirken gecmisi okuyacagim inşallah
Dun
Sabah 08:30
Zencefil ve limonlu ilik su
09:00
4yk yulaf ezmesini haslayip 4 cilek ve 1 dilim ananasla beraber yedim
Oglen 13:00
2 dilim kepekli ekmekle lorlu marullu tost
Aksam 19:00
1 elma yedim
2 tane wasa arasina labne surup yedim
2 cay kasigida fıstık ezmesi
1 saat yürüyüş+35 dk eliptik bisiklet+gobek eriten egzersizler+pilates cemberi ile ic bacak 20×3 set + dambillarla kol ve gogus sıkılastirma
2,5 lt su ictim
Spordan once aci turk kahvesi yada nescafe iciyorum
Yogurt kürümün 9. Günüydü sanirim
Aksama gorusuruz inşallah
[/QUOTE]Bütün vücutta 23 kg yağ var ama asıl yaglanma göbek çevresinde görünüyor dedi.
Üzüldüm
Kolay gelsin canım
Geçmiş olsun.
Wuuuuu.. Geldi ceza denetçisi.. Yandık :)
Rahat yapabiliyorsan neden olmasın.
Bende geçen ramazan her davetime yapmıştım onu. O gün bugündür yapmıyorum :)
Kendisini yapmak zor, çocukla daha zor. Allah kolaylık versin
Bende bel çevresi için bi video var. Ben onu yapıyorum. Acayip sıkılaştırıyor. Buradan paylaşılıyorsa video paylaşıyım?
Hmm.. Anladım canım..
Bugün bir deneyim, bakalım ne gibi bir yorum gelecek?
Eşime göre zayıflayacam diye kafayı yemek üzereyim
Ay canim walla bebek varken zor. Bol vaktin olacak da yapacaksin iste bi de goz doldurmuyor sonuc sanki o yaptiklarin bos gibi
Zeyzeyim hani bana yeni bir rakibe ayarlıcaktınEskisi efsundu :)
Listede değilim ama FAHRi rakiben olabilirim
Yine zeynep ayarlasın tabikii de
oleyyyyyyy pembeyle kankiyizzzzzzzz çok teşekkürlerr
valla nasıl sevindim
tamam olur süper güzel olur hemde jillian yapalım mı yada var mı önerin tatlım
yok ebrum ben bu zencefilli zerdeçallı olan kürü yaptım.. geçen takımlarda moda olmuştu resmen herkes yapıyordu.. tadı öyle ıyy denecek kadar olmasada güzel değil.. her öğünden önce zor oluyor zaten yemek..en önemlisi 3 hafta inatla yedim ve bi işe yaramadı..Biliyorum canım sende yoğurt, limon ve pul biber kürünü uyguluyorsun, ben onu öyle nette bulunca paylaşmak istedim.
Yemeseydinhadi regl'in geçince yap madem
Bencede iğrençtir canım ama baksana resimlere :)
Limon ve yoğurt ye pul bibersiz?
Suyu biraz çoğaltırsan çok güzel
Wembanın kankası yetişşşşş :)
Güzel olmuş tatlımcım :-***
allah kabul etsin canım,bol su içersen baş ağrın da geçer diycem de geç kaldım sanırım..bu arada ayrıldığım kiloyu hatırlamıyorum zey zey bi ara bakar söylerim..Kizcelerim Gunaydinn
Dun iftara son 3 saatte inanilmaz bir basagrisi cektim.
Gun icinde yaprak sardim sigara boregi sardim aksam yemegimi hazirladim ama yemegin son zamanlari dayanamadim artik.
aclik degilde baa agrisi beni mahvetti son 1 saattede artik acligi hissettim bu ramazan zor gececek sanirim ama Allah sabrini verecek insallahh.
Dun 5 sarma 3 yk makarna ve biraz yogurt yedim ve 10 gibide uyuyakaldim esimde uyandirmamis ancak kalkabildim.
dunden kalma hala bas agrim var gun icinde gecer sanirim.
kız sen nasıl biBir ara ceza dagitamayacagim diye korktumsaka bir yana bana her türlüsü uyar zeynebim, siz ne derseniz öyle olsun.
Kankileri takip etsen bile bazilarinin kankileri gelmiyor, gelsede ceza vermiyor.
Mesela ben bu sebepten P pembe_dizi 'min manevi kankisi oldum, kendisinin kankisi daha önce benim kankim oldugu icin nasil hissettigini biliyorum
O zaman bundan sonra yenilen abur cuburlarin kalori miktari belirtilsin, belirtmeyen olursa o yedigi seyin kalori miktarini elbet bulur 2 kati ceza keserim
benimde eşim sever misafire yaptıkça sürekli yapsana bunu derDun zaten hic oturmadan 6 saat ayakta kaldim mutfakta bit iki kere de emzirmek icin ara verdim sadece. Ardindan 1 saat ayagimda salladim bebisimi. Pohacadan eser kalmamistir.
Bu kurdan kebabi da ne zahmetliymis ya. Cok zamanimi aldi walla. Bakalim bugun ne olcak.
Öğünlerden önce hazırlaması zor gülüm yoksa tadı kötü olsa bile insan yer. Bizim yediğimiz pul biberli limonunun tadı çok mu güzel sanki? Yok, işe yarar diye yiyoruz. Bakalım 2 hafta sonra göbek ne durumda olacak :) yavrum ya 3 hafta hevesle ye sonra affedersin avucunu yalayok ebrum ben bu zencefilli zerdeçallı olan kürü yaptım.. geçen takımlarda moda olmuştu resmen herkes yapıyordu.. tadı öyle ıyy denecek kadar olmasada güzel değil.. her öğünden önce zor oluyor zaten yemek..en önemlisi 3 hafta inatla yedim ve bi işe yaramadı..
kız sen nasıl bi
farkettim canım dedim ya alıntılar çok sorun benim diye.. 3 tane alıntı yapıyorum yarım saat sürüyor neye pc deyim şimdi..(sen nasıl bi cezacı oldun kız öyleÖğünlerden önce hazırlaması zor gülüm yoksa tadı kötü olsa bile insan yer. Bizim yediğimiz pul biberli limonunun tadı çok mu güzel sanki? Yok, işe yarar diye yiyoruz. Bakalım 2 hafta sonra göbek ne durumda olacak :) yavrum ya 3 hafta hevesle ye sonra affedersin avucunu yalakıyamam...
Sende bizim kürü uygula belki o işine yarar?
Bu arada 'kız sen nasıl bi'nin devamı yok
Wasacı kızlar çoğalıyor alışkanlık yapıyo yaaKizlarrr kankiciimmm cok yogunumm dun ku menumu paylasayim cok geciktim ama olsun.. aksama menumu paylasirken gecmisi okuyacagim inşallah
Dun
Sabah 08:30
Zencefil ve limonlu ilik su
09:00
4yk yulaf ezmesini haslayip 4 cilek ve 1 dilim ananasla beraber yedim
Oglen 13:00
2 dilim kepekli ekmekle lorlu marullu tost
Aksam 19:00
1 elma yedim
2 tane wasa arasina labne surup yedim
2 cay kasigida fıstık ezmesi
1 saat yürüyüş+35 dk eliptik bisiklet+gobek eriten egzersizler+pilates cemberi ile ic bacak 20×3 set + dambillarla kol ve gogus sıkılastirma
2,5 lt su ictim
Spordan once aci turk kahvesi yada nescafe iciyorum
Yogurt kürümün 9. Günüydü sanirim
Aksama gorusuruz inşallah
Maşallah cnm 38 dk çok iyiSEDAAA GERI DÖNDÜ DIYEBILIRIMM..
eliptik bisiklet 38 dakka
23 - 24 kmh hiziyla
14 km
1100 kalori yaktim
ve bende bitane rakibee istiyorumm bitanede kankitoya ihtiyacimm varr
eger mümkünsee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?