Ay cok guldum yaSimdi pogacayi 260 kaloriden hesaplarsak, bittere de 95 kalori dersek = 355... senin güzel hatirin icin 350 diyelim
350 kalori nasil yakilir?
- 75 dakika tempolu yürüyüs
- 1 saat dans
- yarim saat eliptik bisiklet / kosu bandi (hizina bagli)
- yarim saat ip atlama
- yarim saat kardio
Simdi ben sana hangisini versem bilemedim ki Choco'm
Kiz bu kadar sporu yarim ekmek ugruna mi yapiyorsun yoksa
Goncam seni böyle azimli görmek mutlu etti beni
Jilliana baslayabilirsin ama sonu bir türlü gelmiyor onun ya
Su boynum gecsin bende Leylanin gösterdigi Tiffany Rothe egzersizlerine baslamayi düsünüyorum
Menün ve sporun gayet güzel.Bugünkü menüm
Başlangıç 06:00
1 bardak limonlu ılık su
Sabah 08:30
1 dilim labneli tam buğday ekmeği
5 dilim salatalık
1 haşlanmış yumurta
Ara 09:30
1 kuru incir
Öğlen 11:30
BinAda soslu salata (roka, domates, 7 minik top mozarella)
1 dilim labneli tam buğday ekmeği
Akşam 18:30
El kadar fırında pişmiş balık fileto
Bol karışık salata - biraz nar ekşisi
2 lt su içildi
Spor: 4,5 km yürüyüş + 100 jumping jack
Cumartesi menüm:
10:00 1 haş. yumurta, domates, salatalık, biber, 2 dilim peynir, 1 dilim buğday ekmeği
15:30 1 ceviz 3 badem, 1 incir
18:00 2-3 kaşık tas kebabı, salata,haşlanmış tavuk göğsü(2 parça)
20:00 nescafe
2 litre su
pazar menüsü
07:00 2 dilim peynir, 5 zeytin, 1 sahanda zeytin yağlı yumurta, domates, biber, salatalık
10:30 nescafe
16:00 1 porsiyon ızgara tavuk, salata
18:00 1 avuç leblebi
2.5 litre su
1 saat yürüyüş
Cts ve pzr iyi ama dün hiç olmamış canım yaa.bugün ki menüm
14:00 1 poğaça, 1 dilim pasta
19:30 salata
3 litreye yakın su
pastalar için de ceza vermeyin, çünkü cezamı kendim kestim:)
Tam 1 saat step ve + en az yarım saat alet çalışması
Çok geçmiş olsun, inşallah biran önce düzelirsinSelam kızlar yine ben :) cumartesi girmiştim en son oku oku bitmedi yazdıklarınız maşallah diyeyim...gelelim bana CMT sabah kötüyüm boynun fln filan birşeyler yazmıştım ama gitmemiş galiba.. Perşembe gecesinden beri inanılmaz boyun ağrısı cekiyorum..fıtığım vardı zaten yavrulamis 2 tane olmuşlar. 4 gündür fizik tedavi falan bugün biraz daha iyi.. PC başına da gecemedim, haliyle yazdığım mesajda gelmeyince habersiz kaybolmuş gibi oldum.. Spor salonuna basliycaktim bugün oda yalan oldu.. Bende durumlar bu şekilde iste güzeller.. Bu arada gecen hafta için tebrik ederim güzel gitmiş kilolar..
Menün güzel ancak diyetisyan bana simit yersen yanonda mutlaka ayran, peynir gibi şeyler tüket demiştiHadi sil bastan diyeyim.. Gelsin bugünün menüsü:
Sabah: yarim simit,açık cay
Öğle: 80 gr ton balığı
Ara: 3 kare bitter cikolata
Aksam: yarim kase tarhana çorbası, 1 tabak kadar sebzeli mantar sote, yarim kase yogur
Ara: yoğurt kürü (birazdan yemeğe calisicam)
Su 2 lt ancak spor yok
İnşallah bende istiyorum ama kızım el verdiği kadar yapabiliyorumCumartesi pazar iyi olmuş canım.
Ama buna ceza vermeden geçemeyeceğim 50 jamping jack gelsin
Hoşgeldin canım tekrar. Geçmiş olsun inşallah geçer ağrıların en kısa sürede.
Menü güzel sporda yapabilsen daha süper olacak.
Minnacik kesmezki 66 olunca yarım ekmek yiycem bayila bayila
Ilk sayfada var canım form bende yok malesef.
Su ve menü güzel spporu biraz artirsan olur.
Evet evet moral bozmak yok.!!Çok gecmiş olsun canım, inşallah biran önce atlatırsın. Insanın neresi ağırırsa canı orda
Spor konusunda haklısın. Hepimiz zaman zaman menü anlamında kötü günler geçirebiliyoruz, toparlarsan sorun yok canım :)
Kas mı yaptın yoksa kız sen :) az çok farketmez eksik göstersin yeter :) 100 gr eksik çıksak bile mutlu olmamız lazım :)
Afiyet olsun güzel olmuş kuzum. Boyun ağrın geçip sporlarına başlayınca daha da güzel olacak :)
Sıkma canını lütfen, moralini yüksek tut. Cumaya daha çok var o zamana kadar şişlik gidecek ve süper bir sonuç alacaksın inşallah :-* (geçen hafta gördük bunu başarabildiğini)
Akşam yemeği biraz geç olmuş onun haricinde beğendim :)
Yoğurt kürümüzü de unutmayalım canlar :)
Günaydin canimGünaydınnnnn
Ay cok guldum yasen bana aletsiz yapilabilecek her sey verebilirsin canim. Pilates malzemelerinin hepsi var ama baska aletim yok malesef ;-)
Iyi hadi ikna oldumDun zaten hic oturmadan 6 saat ayakta kaldim mutfakta bit iki kere de emzirmek icin ara verdim sadece. Ardindan 1 saat ayagimda salladim bebisimi. Pohacadan eser kalmamistir.
Bu kurdan kebabi da ne zahmetliymis ya. Cok zamanimi aldi walla. Bakalim bugun ne olcak.
Bugünkü menüm
Oruçtum ben güya bu gün :) Akşamüstü regl olunca oruc falan kalmadı
Sahurda
geç kalkmıştım 3 bardak su içebildim sadece
Akşam
et patates yemeği 1 porsiyon (sulu, az yağlı)
2 dilim ekmek
turp, roka, 2 dilim salatalık turşusu
3 fincan çay
su 1 litre belki olmuştur
Akşam olmamışMENÜM..
sabah 7.30
1 kase nesfit
2 dilim salatalık
ara 10.00
yeşil çay
kahve
ara 12.00
2 adet form bisküvi
öğle13.00
1porsiyon tavuk şiş ızgara yani
bol salata
1 bardak şalgam
bi de çok ince olan baktın mı öbür taraf görünen lavaşlardan 3 parça:) savunmaya bak yaaa..
akşam 18.00
sıcacık fırından çıkmıştı (annem var diye sapıttım diyom yaa )2 tane poğaça
1 parmak kalınlığında her biri
yarım bardak şeftali suyu
misafir geldi saat 20.00
1 lokma ekler
2 litre su
spor yok hiç ama birazdan zıplicam çok şiş hissediom çünkü
yoğurt kürümü de yapcam..
O misafirlikler de öyle olıyor napcaz bilemiyorumMenum
Sabah 10:30
1haslanmis yumurta, 2tatli kasigi kadar krem peynir, iki dilim tam b. Ekmek, 4dilim karpuz, 1cay kasigi recel
Ara ogun(misafirlikte) 15:30
1kase corba, 1kurabiye, uc isirik pogaca.
Aksam 18:15
1muz
1,5lt su
1fincan yesil cay
1saat yürüyüş
Menü güzelllİyi akşamlar hatunlar
Bugünkü Menüm
Sabah 9:00
1 kase müsli 1 b süt ile
Öğle 12:30 2 tane eti form 1 kahve 1 sb kefir
Akşam
saat 16:00 gibi 2 kepek ekmeği üstüne acı sos ince kaşar, salatalk koydum.( işteki menüde patates vardı ve pirinç bana göre bişey yoktu bende ekmek yedim)
Su 2 l.
Spor 7 269 adım
Yoğurdumu yiyip uyuycam kızlar sabah yıne erkn kalkıcam
Menümü yaziyom bende simdik
Sabah 8.00 2 yumurta 1.5 kaşık yulaf kepeğiyle krep domates salatalık 4 zeytin minik parça kaşar peyniri
Ara 4 eti form
Öğlen 12.30 1 kepçe süzme mercimek çorbası 3 kaşık tavuk sote salata 1 dilim ekmek
Ara 15.00 yarım muz
Ara 17.00 1 incir 8 badem nescafe
Akşam 1 lahmacun bol salata (bu ozsar lahmacunu cücük kadar yapmış hamuruda iyice incelmis çıtır çıtır kurumuş sevmedim hiç kalite yerlerde resmen)
Su 2 lt oldu daha içiyorum
spor 30 + 30 dakika yürüyüş
sabah 50 ziplama
akşam 75 jamping jack 20 dk slim in 6 ve 30 yarım mekik
Mekik diyorum ama şu hem dizleri karnına çekip hem yarım mekik yapiyoz ya ondan adini bilmiyorum.
Ekmek bahane diyete uygun ekmeklede yapabilirim sandviç ama bekliycem. Kışa girerken slim gurubu vardı hatirlarsan katilmistim ya 1.5 ay slim 2 hafta jillian yapmıştım sonra bıraktım göbek cevrem 107 den 100 e inmisti bırakalı uzun zaman oldu pazar günü olctum hala 100 cm.yani bu iyi bişey simdi başladım yine birakmadan devam edebilirsem iyi bir sonuç alabilirim sanırım.Simdi pogacayi 260 kaloriden hesaplarsak, bittere de 95 kalori dersek = 355... senin güzel hatirin icin 350 diyelim
- 1 saat dans
- yarim saat ip atlama
- yarim saat kardio
Su boynum gecsin bende Leylanin gösterdigi Tiffany Rothe egzersizlerine baslamayi düsünüyorum
Tesekkür ederim canimMenün ve sporun gayet güzel.
Binada sosu nasıl birşey ki? Ben bilmiyorum da.
Evet evet moral bozmak yok.!!
Eşim gelince yiyebiliyorum akşam yemeğimi o yüzden o saate kalıyor
Bende bunu soracaktım yapan var mı diye?
Hatirliyorum, hatta öncesi sonrasi resimlerinde de cok belli oluyordu. Denemeye deger goncam, dayanabildigin yere kadar devam edersinEkmek bahane diyete uygun ekmeklede yapabilirim sandviç ama bekliycem. Kışa girerken slim gurubu vardı hatirlarsan katilmistim ya 1.5 ay slim 2 hafta jillian yapmıştım sonra bıraktım göbek cevrem 107 den 100 e inmisti bırakalı uzun zaman oldu pazar günü olctum hala 100 cm.yani bu iyi bişey simdi başladım yine birakmadan devam edebilirsem iyi bir sonuç alabilirim sanırım.
Bir ara ceza dagitamayacagim diye korktumsaka bir yana bana her türlüsü uyar zeynebim, siz ne derseniz öyle olsun.
Kankileri takip etsen bile bazilarinin kankileri gelmiyor, gelsede ceza vermiyor.
Mesela ben bu sebepten @pembe_dizi'min manevi kankisi oldum, kendisinin kankisi daha önce benim kankim oldugu icin nasil hissettigini biliyorum
O zaman bundan sonra yenilen abur cuburlarin kalori miktari belirtilsin, belirtmeyen olursa o yedigi seyin kalori miktarini elbet bulur 2 kati ceza keserim
Muhtemelen midem kuculdugu için yarım ekmek yiyemiycem ama hayali bile güzel be ya
Sabah ziplayamadim geç kalcam diye eve gidince hemen ziplamam lazım. Geçen haftadan beri sporu artırdım ama pek ağrım yok kademeli artirdigim için sanırım. Slim in 6 jillian dan hafif onu biraz yapayım 10 gün kadar sonra jillian a geçmeyi düşünüyorum ne dersiniz kızlar.
Simdi pogacayi 260 kaloriden hesaplarsak, bittere de 95 kalori dersek = 355... senin güzel hatirin icin 350 diyelim
- 1 saat dans
- yarim saat ip atlama
- yarim saat kardio
Ay cok guldum yasen bana aletsiz yapilabilecek her sey verebilirsin canim. Pilates malzemelerinin hepsi var ama baska aletim yok malesef ;-)
Pembem ile dilvinim kanki olduklarina cok sevinecekler
Cezalara devammm
Pembenin kankisi elif dilvininde efsun ve ikisininde kankisi yok o halde pembe ile dilvini kanki yapalim :)
Ne guzel cesit cesit cikarmissin cexasini kendiside secebilir kuzum bari alternatifte olsun :)
Kiyafetle zayif gibiyim ama 23 kilo yağ çıktı gobekten dolayı egzersiz uzmanı çok şaşırdı zaten.
Cezalara devammm
Pembenin kankisi elif dilvininde efsun ve ikisininde kankisi yok o halde pembe ile dilvini kanki yapalim :)
Az biside olsa ye bence cnm
Jullian sonuclarina baktigimda genelde gobek bolgesi icin yararli oluyor eger gobisinden rahatsizsan basla kuzum ama sen zayif görünüyorsun
Ne guzel cesit cesit cikarmissin cexasini kendiside secebilir kuzum bari alternatifte olsun :)
Pembem ile dilvinim kanki olduklarina cok sevinecekler
350 kaloriye nasil ceza verecegimi bilemedim gülüm ondan cesit cikardim, neyse ki anlastik
Kiyafetle zayif gibiyim ama 23 kilo yağ çıktı gobekten dolayı egzersiz uzmanı çok şaşırdı zaten.
Sec begen al cezalarrr
en iisini yapmissin kuzum cesit olunca kisi istediginide secebilir hangi bolge sorunluysa artik
Sadece gobekte degil sanırım vucutta ..
23 kg yagmi yoksa %23 mü cnm.
benim %30 yag varsa ayiptir söylemesi
Yag oranini nerde hesaplattirdin canim? Birde su internette olanlar ne kadar güvenilir?
en iisini yapmissin kuzum cesit olunca kisi istediginide secebilir hangi bolge sorunluysa artik
Hic gülesim yoktuSec begen al cezalarrr
Geel abla geeell yeni cezalarimiz varr. Taze tazeee bitmedenn alinn
Sec begen al cezalarrr
Geel abla geeell yeni cezalarimiz varr. Taze tazeee bitmedenn alinn
Yag oranini nerde hesaplattirdin canim? Birde su internette olanlar ne kadar güvenilir?
Hic gülesim yoktu
Üzüldümya ben konyalıların hep kötüsüne çattım cidden belki ondan alışamadım kendimi ait hissetmiyorum konyaya
kızzzz yediğimiz gün cezamızıda yapalım olur mu
Kolay gelsin canımKizlar yarin aksam yemegi davetim oldugu icin bu aksam cok mesguldum. Saat 6dan beri hic dinlenmedim. 12 den beri de bebek uyutmaya calisiyorum. Alisveris yaptim yemek pasta su bu derken cok yoruldum :-(
Yarin vakit bulursam gecmis mesajlara bakicam. Menumu de girmisken yaziyim.
9.00- bi avuc karisik cig kuruyemis cogu uzum, 1 elma
14.00- 1 ev yapimi lahmacun. Kahvaltilik atistirma yaptim birazda. Peynir yumurta vs.
3 lt su icmisimdir. Sporumu yazdim zaten
Aciktikca cig findik badem atistirdim. 1 avucu gecmez o da. Bi de az once iki lokmalik ispanakli gul boregi yedim. Nasil bi gundu anlamadim.
Geçmiş olsun.Kizcelerim Gunaydinn
Dun iftara son 3 saatte inanilmaz bir basagrisi cektim.
Gun icinde yaprak sardim sigara boregi sardim aksam yemegimi hazirladim ama yemegin son zamanlari dayanamadim artik.
aclik degilde baa agrisi beni mahvetti son 1 saattede artik acligi hissettim bu ramazan zor gececek sanirim ama Allah sabrini verecek insallahh.
Dun 5 sarma 3 yk makarna ve biraz yogurt yedim ve 10 gibide uyuyakaldim esimde uyandirmamis ancak kalkabildim.
dunden kalma hala bas agrim var gun icinde gecer sanirim.
Wuuuuu.. Geldi ceza denetçisi.. Yandık :)Bir ara ceza dagitamayacagim diye korktumsaka bir yana bana her türlüsü uyar zeynebim, siz ne derseniz öyle olsun.
Kankileri takip etsen bile bazilarinin kankileri gelmiyor, gelsede ceza vermiyor.
Mesela ben bu sebepten @pembe_dizi'min manevi kankisi oldum, kendisinin kankisi daha önce benim kankim oldugu icin nasil hissettigini biliyorum
O zaman bundan sonra yenilen abur cuburlarin kalori miktari belirtilsin, belirtmeyen olursa o yedigi seyin kalori miktarini elbet bulur 2 kati ceza keserim
Rahat yapabiliyorsan neden olmasın.Sabah ziplayamadim geç kalcam diye eve gidince hemen ziplamam lazım. Geçen haftadan beri sporu artırdım ama pek ağrım yok kademeli artirdigim için sanırım. Slim in 6 jillian dan hafif onu biraz yapayım 10 gün kadar sonra jillian a geçmeyi düşünüyorum ne dersiniz kızlar.
Bende geçen ramazan her davetime yapmıştım onu. O gün bugündür yapmıyorum :)Dun zaten hic oturmadan 6 saat ayakta kaldim mutfakta bit iki kere de emzirmek icin ara verdim sadece. Ardindan 1 saat ayagimda salladim bebisimi. Pohacadan eser kalmamistir.
Bu kurdan kebabi da ne zahmetliymis ya. Cok zamanimi aldi walla. Bakalim bugun ne olcak.
Ekmek bahane diyete uygun ekmeklede yapabilirim sandviç ama bekliycem. Kışa girerken slim gurubu vardı hatirlarsan katilmistim ya 1.5 ay slim 2 hafta jillian yapmıştım sonra bıraktım göbek cevrem 107 den 100 e inmisti bırakalı uzun zaman oldu pazar günü olctum hala 100 cm.yani bu iyi bişey simdi başladım yine birakmadan devam edebilirsem iyi bir sonuç alabilirim sanırım.
Paylaş canım bakayımÜzüldüm
Yapalım yapalım hatta şimdiden belirleyelim ne yapacağımızı.
Spor dan 40' sonra ne yersen ye vücut yakarmış. Bizde önce spor sonra pişii :)
Kolay gelsin canım
Geçmiş olsun.
Wuuuuu.. Geldi ceza denetçisi.. Yandık :)
Rahat yapabiliyorsan neden olmasın.
Bende geçen ramazan her davetime yapmıştım onu. O gün bugündür yapmıyorum :)
Kendisini yapmak zor, çocukla daha zor. Allah kolaylık versin
Bende bel çevresi için bi video var. Ben onu yapıyorum. Acayip sıkılaştırıyor. Buradan paylaşılıyorsa video paylaşıyım?
Tesekkür ederim canim
BinAda fransiz usulü salata sosu, tam cevirisini bilmedigim icin internetten baktim BinAda yaziyordu
Evet biliyorum canim yazmistin esini bekledigini... Peki söyle birsey yapsan nasil olur, aksam yemegini 6-7 gibi yesen esin gelince yine onunla beraber sofraya otursan ama sadece yogurt tarzi birseyler yesen?
O yogurt kürünü yapan yok kuzum, baharati fazla geldi herkese
Hatirliyorum, hatta öncesi sonrasi resimlerinde de cok belli oluyordu. Denemeye deger goncam, dayanabildigin yere kadar devam edersin
Dene bakalim sonra bildirirsinHmm.. Anladım canım..
Bugün bir deneyim, bakalım ne gibi bir yorum gelecek?
Eşime göre zayıflayacam diye kafayı yemek üzereyim
Kendimi tarla da ki korkuluk gibi hissettimWuuuuu.. Geldi ceza denetçisi.. Yandık :)
Bende bel çevresi için bi video var. Ben onu yapıyorum. Acayip sıkılaştırıyor. Buradan paylaşılıyorsa video paylaşıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?