Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay cok guldum ya sen bana aletsiz yapilabilecek her sey verebilirsin canim. Pilates malzemelerinin hepsi var ama baska aletim yok malesef ;-)

Dun zaten hic oturmadan 6 saat ayakta kaldim mutfakta bit iki kere de emzirmek icin ara verdim sadece. Ardindan 1 saat ayagimda salladim bebisimi. Pohacadan eser kalmamistir.
Bu kurdan kebabi da ne zahmetliymis ya. Cok zamanimi aldi walla. Bakalim bugun ne olcak.

Menün ve sporun gayet güzel.
Binada sosu nasıl birşey ki? Ben bilmiyorum da.

pazar menüsü
07:00 2 dilim peynir, 5 zeytin, 1 sahanda zeytin yağlı yumurta, domates, biber, salatalık
10:30 nescafe
16:00 1 porsiyon ızgara tavuk, salata
18:00 1 avuç leblebi
2.5 litre su
1 saat yürüyüş

bugün ki menüm
14:00 1 poğaça, 1 dilim pasta
19:30 salata
3 litreye yakın su
pastalar için de ceza vermeyin, çünkü cezamı kendim kestim:)
Tam 1 saat step ve + en az yarım saat alet çalışması
Cts ve pzr iyi ama dün hiç olmamış canım yaa.
Cezan kesilmiş zaten
Çok geçmiş olsun, inşallah biran önce düzelirsin
Menün güzel ancak diyetisyan bana simit yersen yanonda mutlaka ayran, peynir gibi şeyler tüket demişti
İnşallah bende istiyorum ama kızım el verdiği kadar yapabiliyorum
Ama deneyeceğim
Evet evet moral bozmak yok.!!
Eşim gelince yiyebiliyorum akşam yemeğimi o yüzden o saate kalıyor

Bende bunu soracaktım yapan var mı diye?

Günaydin canim

Ay cok guldum ya sen bana aletsiz yapilabilecek her sey verebilirsin canim. Pilates malzemelerinin hepsi var ama baska aletim yok malesef ;-)

Iyi hadi ikna oldum
madem o kadar hareket etmissin 20 dakika dans et, 20 de jumping jack yap anlasalim
Bugün de kürdan kebabini fazla kacirmak yok tatlim

Tühh.. Sağlık olsun napalım. Benimde başıma gelir
Akşam olmamış
Cezan da kesilmiş
O misafirlikler de öyle olıyor napcaz bilemiyorum
Menü güzelll

Menü güzell spor da

Ekmek bahane diyete uygun ekmeklede yapabilirim sandviç ama bekliycem. Kışa girerken slim gurubu vardı hatirlarsan katilmistim ya 1.5 ay slim 2 hafta jillian yapmıştım sonra bıraktım göbek cevrem 107 den 100 e inmisti bırakalı uzun zaman oldu pazar günü olctum hala 100 cm.yani bu iyi bişey simdi başladım yine birakmadan devam edebilirsem iyi bir sonuç alabilirim sanırım.

Menün ve sporun gayet güzel.
Binada sosu nasıl birşey ki? Ben bilmiyorum da.

Evet evet moral bozmak yok.!!
Eşim gelince yiyebiliyorum akşam yemeğimi o yüzden o saate kalıyor

Bende bunu soracaktım yapan var mı diye?
Tesekkür ederim canim

BinAda fransiz usulü salata sosu, tam cevirisini bilmedigim icin internetten baktim BinAda yaziyordu

Evet biliyorum canim yazmistin esini bekledigini... Peki söyle birsey yapsan nasil olur, aksam yemegini 6-7 gibi yesen esin gelince yine onunla beraber sofraya otursan ama sadece yogurt tarzi birseyler yesen?

O yogurt kürünü yapan yok kuzum, baharati fazla geldi herkese

Hatirliyorum, hatta öncesi sonrasi resimlerinde de cok belli oluyordu. Denemeye deger goncam, dayanabildigin yere kadar devam edersin

Cezalara devammm

Pembenin kankisi elif dilvininde efsun ve ikisininde kankisi yok o halde pembe ile dilvini kanki yapalim :)

Muhtemelen midem kuculdugu için yarım ekmek yiyemiycem ama hayali bile güzel be ya

Az biside olsa ye bence cnm

Jullian sonuclarina baktigimda genelde gobek bolgesi icin yararli oluyor eger gobisinden rahatsizsan basla kuzum ama sen zayif görünüyorsun

Ne guzel cesit cesit cikarmissin cexasini kendiside secebilir kuzum bari alternatifte olsun :)

Cezalara devammm

Pembenin kankisi elif dilvininde efsun ve ikisininde kankisi yok o halde pembe ile dilvini kanki yapalim :)

Ne guzel cesit cesit cikarmissin cexasini kendiside secebilir kuzum bari alternatifte olsun :)
Pembem ile dilvinim kanki olduklarina cok sevinecekler

350 kaloriye nasil ceza verecegimi bilemedim gülüm ondan cesit cikardim, neyse ki anlastik

Kiyafetle zayif gibiyim ama 23 kilo yağ çıktı gobekten dolayı egzersiz uzmanı çok şaşırdı zaten.

Pembem ile dilvinim kanki olduklarina cok sevinecekler

350 kaloriye nasil ceza verecegimi bilemedim gülüm ondan cesit cikardim, neyse ki anlastik

en iisini yapmissin kuzum cesit olunca kisi istediginide secebilir hangi bolge sorunluysa artik

Kiyafetle zayif gibiyim ama 23 kilo yağ çıktı gobekten dolayı egzersiz uzmanı çok şaşırdı zaten.

Sadece gobekte degil sanırım vucutta ..
23 kg yagmi yoksa %23 mü cnm.
benim %30 yag varsa ayiptir söylemesi

en iisini yapmissin kuzum cesit olunca kisi istediginide secebilir hangi bolge sorunluysa artik

Sec begen al cezalarrr
Geel abla geeell yeni cezalarimiz varr. Taze tazeee bitmedenn alinn

Yag oranini nerde hesaplattirdin canim? Birde su internette olanlar ne kadar güvenilir?

Sec begen al cezalarrr
Hic gülesim yoktu

Sec begen al cezalarrr

Ahahah cok güldüm kiz

Yag oranini nerde hesaplattirdin canim? Birde su internette olanlar ne kadar güvenilir?

Hic gülesim yoktu

Kuzum spor salonunda ölçtürmüştüm o sitedekileri bilemiyorum denemedim.ama sanmiyorum dogru olsun ..

Bütün vücutta 23 kg yağ var ama asıl yaglanma göbek çevresinde görünüyor dedi.[/QUOTE]

ya ben konyalıların hep kötüsüne çattım cidden belki ondan alışamadım kendimi ait hissetmiyorum konyaya

kızzzz yediğimiz gün cezamızıda yapalım olur mu
Üzüldüm

Yapalım yapalım hatta şimdiden belirleyelim ne yapacağımızı.
Spor dan 40' sonra ne yersen ye vücut yakarmış. Bizde önce spor sonra pişii :)

Kolay gelsin canım
Geçmiş olsun.
Wuuuuu.. Geldi ceza denetçisi.. Yandık :)
Rahat yapabiliyorsan neden olmasın.
Bende geçen ramazan her davetime yapmıştım onu. O gün bugündür yapmıyorum :)
Kendisini yapmak zor, çocukla daha zor. Allah kolaylık versin

Bende bel çevresi için bi video var. Ben onu yapıyorum. Acayip sıkılaştırıyor. Buradan paylaşılıyorsa video paylaşıyım?

Paylaş canım bakayım

Hmm.. Anladım canım..
Bugün bir deneyim, bakalım ne gibi bir yorum gelecek?
Eşime göre zayıflayacam diye kafayı yemek üzereyim

Hmm.. Anladım canım..
Bugün bir deneyim, bakalım ne gibi bir yorum gelecek?
Eşime göre zayıflayacam diye kafayı yemek üzereyim
Dene bakalim sonra bildirirsin

Wuuuuu.. Geldi ceza denetçisi.. Yandık :)

Bende bel çevresi için bi video var. Ben onu yapıyorum. Acayip sıkılaştırıyor. Buradan paylaşılıyorsa video paylaşıyım?
Kendimi tarla da ki korkuluk gibi hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…