Seni görünce yani yeni de olmasa doğum yapmış birine göre kendimden utandımBende bildiğin hamile göbeği var
Çatlak falan bilmem de ama senin göbek dümdüz olmaya hazırlanıyor
Bana göre çok güzel görünüyorsun
Aynen cnm yaa :)
Ben hatta bu gün göbeğime baktım görüntü berbatresmen katlarım var yaa
Leylanın girdiği komplekse giricem ben dee
Hoşgeldin bu arada
Süpersin goncam, bende şimdi yoğurt kürümü yedim yatakta biraz daha pedal çevireyim diyorum sonrada uyurum zaten :)
ftmklc kankim yazmayı unutmuşum plank cezam tamam :)
Hani hopluyorsun ya bacaklarını açıp kapatıyorsun aynı zamanda da kollarını :) Google'dan bak :)
Sevdacım biz yoğurt kürü uyguluyoruz belki sende katılmak istersin?
3-4 yk yoğurt (yağsız yazıyor tarifinde ama tam yağlı yoğurt daha fazla yağ yaktırıyormuş)
1 çay kaşığı pul biber
Yarım limon
Yatmadan yarım saat önce yiyorsun sonra sabah kalkınca tartı sürpriiiiiz diyebiliyor (bünyeye bağlı) :)
O komplekse beni de soksunlar
Ah ah yok ki bir erkek kardeşim bana laf atıp gaz versin
İyi geceler
Ben de yedim bugun bir bakla bitter... ay ne mutlu oldum ne mutluevet ama napiyim cikolata iyi gidiyor ama ona gore menumu ayarladim 1100kaloriyi gecmedi :))
Benim de laf edenim yok, kardeş var da bişey demiyor
Ya insanın ya kardeşi ya arkadaşı eşi falan laf eder bana da alay eder gibi söyleyen birinin ya da nişanlımın sözü etki eder ama kimse bişey demiyorbu yetmezmiş gibi kilo alırsan al ne olacak diyen bir nişanlım varr şimdi ben bunu boğmayıp ne yapayımm gerçi bişey demesi çok dokunur ama komplekse girmek istiyorum ben belkii kimse beni anlamıyor
cok sagol canimmmben yürüyüş yaparken bile karnimi cekip sıkarak yuruyorum faydasini goruyorum
kardesim bu halde bana dedi oyle ama
ya var ya o kızıda gördümmmm kankicim sende duyyyE-brulim bi bacagi benim kolum kadar dedim bu neee oyle kadin mi olurmuş
Yatakta mikolay gelsin
Ay yok yok motive etsinler vaaav ne kadar zayifladin vs
Kardesim bugun diyo senin gibi becerikli oldugunu sanmıyorumdedim yuhhh bin takla attin sonunda bunuda dedin git herkesin becerisi kendine dedim kızarak
Biriniz Ebruyu durdurum ceza vermekten bişeyler olduuzevk alıyor resmennn
Sen bana süper ötesi bir liste hazırla şimdiden
ama en az 2-3 gün sonra başlayabilirim.. ödem gitmedi henüz tartı aldı başını gidiyor napıcam ki bennn
Şimdi benim sorunum öncelikle göbek+kalçe+basenhepimizin sorunu zaten bunlarr
sormak istediğim acaba tek-tek yani bölge bölge inceltmek için mi spor yapsak daha iyi olur yoksa genel hepsi birden mii
şimdilik göbeğe yönelik hareketler yapsam da biraz inceldikten sonra basene geçsemm ve s ve s..
sadece 1 tür hareket yapayım demiyorum sadece mesela mekik çekiyorum normal 50 çekicem gün içinde onu 300 hatta 500 falan yapayımm.. çok mu uçtum nee
tabi o kadar yaparsam zaten halıdan kalkmaya halim kalmaz başka hareketi nasıl yapayım
Taktiğe gelll
Aynen. o kadar zayıflamaya çalışıyorum ama öyle olmayı da hiç istemem.. Benim de kısmetse eltim olacak kız öyle ince, biri bir laf ederse senden zayıf falan derse döverimm
Benim eşim o okunuda süper saniyede keser istahimi bir de geçirmeye çalışır sonra " ben senin sağlığın için söylüyorum"" diye,eğer ben en az 5 kilo veremzsem dilinden kurtulamam bu sefer
gligin
Cuma geldi zatennn ayyy ne heyecanliİyi geceler kizlar. Yarin misaf gelcek bize kutly dogum programi olcak cumada benim sozum var o yuzden bi telase icindeyiz.
Sabah 10:00 kahvaltiya vaktm yoktu
1kase corek otlu yogurt, yarim dilim ekmek
Ara ogun 13:00
1avuc findik ve kuru uzum.karisimi, 2lokum
Oglen 15:30
4kasik sebze yemegi 1dilim ekmek 1kasik.yogurt
Aksam 20:00
3kasik sebze yemegi, 3dilim karpuz, 2cino
2lt su
Yarim saat yürüyüş.
Simdide yogurt kurumu yapcam bugun ilk gunum.
gobek eritmek icin yürüyüş yapiliyor. Mekik sıkılaşma icin
birde gobek eritmek icin yemene coook dikkat etmen gerekiyormus
benden de bir iki cimdikhatta ebruda buna eklemeler yapar acı veren hareketlerden hoşlanıyor çünkü
İnşallah 3er 5er verirsin kilolarini,benim en çok yüzümden belli oluyor verdiğim kilodan fazlası hatta,kemik yapım iri biraz.Senin yine boyun uzun, kilolu olabilirsin ama azıcık versen hemen belli olur diye düşünüyorum.
Ben 1.53 boyundayım tabi uzamadıysam 16 yaşımda ölçürtdüm kimlik için
Ben 1 kilo alsam hemen belli oluyor, verdiğimin belli olması için 3-4 kilo gerek
skinny jeansi yaptim bi ara ama once cardio ile yaglari tamamen yok etmeliyim.. yoksa skinny jeansi falan birakinca eski seklini aliyor denedim biliyorumhergun 3 kat in çık yapiyorum kac sefer... evimiz sagolsun :)) coook tesekurler
Gogom menu gayet iyi sadece aksamki patatesler olmasaydi daha iyidi
amin insallah
Borek yarim dilimde gercek boyutu nedir dilim ölçüsü nedir
vay vay vayyy intikamciyiizzz Ebruuuu dikkat et kankiii
cok sagol teşekkürleramin canim
Ilik su ic bol bol cok iyi geliyor
Hosgeldin.. yogurt kuru yapiyoruz biz sende deneyebilirsin.. 15 veya 21 gun boyunca yatmadan yarim saat once 2 yk yogurda yarim limon sıkıp 1 cay kasigi pul biber ekleyip karistirip ye canim
İnşallah 3er 5er verirsin kilolarini,benim en çok yüzümden belli oluyor verdiğim kilodan fazlası hatta,kemik yapım iri biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?