Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Seni görünce yani yeni de olmasa doğum yapmış birine göre kendimden utandım Bende bildiğin hamile göbeği var
Çatlak falan bilmem de ama senin göbek dümdüz olmaya hazırlanıyor

cok sagol canimmm ben yürüyüş yaparken bile karnimi cekip sıkarak yuruyorum faydasini goruyorum

Bana göre çok güzel görünüyorsun

Aynen cnm yaa :)
Ben hatta bu gün göbeğime baktım görüntü berbat resmen katlarım var yaa
Leylanın girdiği komplekse giricem ben dee

Hoşgeldin bu arada

kardesim bu halde bana dedi oyle ama
ya var ya o kızıda gördümmmm kankicim sende duyyy E-brulim bi bacagi benim kolum kadar dedim bu neee oyle kadin mi olurmuş

Yatakta mi kolay gelsin
O komplekse beni de soksunlar
Ah ah yok ki bir erkek kardeşim bana laf atıp gaz versin

Ay yok yok motive etsinler vaaav ne kadar zayifladin vs
Kardesim bugun diyo senin gibi becerikli oldugunu sanmıyorum dedim yuhhh bin takla attin sonunda bunuda dedin git herkesin becerisi kendine dedim kızarak

Benim eşim o okunuda süper saniyede keser istahimi bir de geçirmeye çalışır sonra " ben senin sağlığın için söylüyorum"" diye,eğer ben en az 5 kilo veremzsem dilinden kurtulamam bu sefer

gligin

Taktiğe gelll

Aynen. o kadar zayıflamaya çalışıyorum ama öyle olmayı da hiç istemem.. Benim de kısmetse eltim olacak kız öyle ince, biri bir laf ederse senden zayıf falan derse döverimm

İyi geceler kizlar. Yarin misaf gelcek bize kutly dogum programi olcak cumada benim sozum var o yuzden bi telase icindeyiz.
Sabah 10:00 kahvaltiya vaktm yoktu
1kase corek otlu yogurt, yarim dilim ekmek
Ara ogun 13:00
1avuc findik ve kuru uzum.karisimi, 2lokum
Oglen 15:30
4kasik sebze yemegi 1dilim ekmek 1kasik.yogurt
Aksam 20:00
3kasik sebze yemegi, 3dilim karpuz, 2cino
2lt su
Yarim saat yürüyüş.
Simdide yogurt kurumu yapcam bugun ilk gunum.

gobek eritmek icin yürüyüş yapiliyor. Mekik sıkılaşma icin birde gobek eritmek icin yemene coook dikkat etmen gerekiyormus

Taktiğe gelll

Aynen. o kadar zayıflamaya çalışıyorum ama öyle olmayı da hiç istemem.. Benim de kısmetse eltim olacak kız öyle ince, biri bir laf ederse senden zayıf falan derse döverimm

benden de bir iki cimdik hatta ebruda buna eklemeler yapar acı veren hareketlerden hoşlanıyor çünkü

Benim eşim o okunuda süper saniyede keser istahimi bir de geçirmeye çalışır sonra " ben senin sağlığın için söylüyorum"" diye,eğer ben en az 5 kilo veremzsem dilinden kurtulamam bu sefer

gligin

Senin yine boyun uzun, kilolu olabilirsin ama azıcık versen hemen belli olur diye düşünüyorum.
Ben 1.53 boyundayım tabi uzamadıysam 16 yaşımda ölçürtdüm kimlik için

Ben 1 kilo alsam hemen belli oluyor, verdiğimin belli olması için 3-4 kilo gerek

Cuma geldi zatennn ayyy ne heyecanli Allah tamamına erdirsin

E-brulim 2 cino var bu menüde

İnşallah 3er 5er verirsin kilolarini,benim en çok yüzümden belli oluyor verdiğim kilodan fazlası hatta,kemik yapım iri biraz.

Bugünkü menüm

Sabah
1 büyük bardak çay
1 küçük dilim peynir
1 dilim kadar da ekmek

Öğlen
1/4 porsiyon makarka
4-5 küçük et kavurma

Akşam
2 yk kırmızı mercimek çorbası
2 parça tavuk (fırında)
1 dilim ekmek

1 l kadar su
2 fincan çay

Himm gul boregini bilirsiniz. Yufkanin dortte biri ile yapilio. Onun yarisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…