Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Boyunuz uzun olduğu için kiloyu göstermiyorsunuzdur eminim. Tabi kendinizi en iyi hissettiğiniz kiloda olmanız en güzeli. Başarılarrr.:)

Evet çok belli olmuyor ama ben gerek terlememden gerekse bir is yaptığında fazlaca yorulmuş hissetmemden anlıyorum kilo vermem gerektiğini.zayiflik her zaman daha güzel ve aktif olmamı sagliyor

Bilmiyordum. Teşekkür ederim :)
sık içmiyorum da öyle arada sırada, daha dikkatli olurum bundan sonra

Kanki @_choco_ 'ma fırsat versem canıma okuyacak

aman dikkat

cok sagol zeynebim sevgili rakibem
Skinny jeans aklimda olan bikac hareketi yapıyorum su anda cardioya agirlik verdim

aman canim dikkat et kilo almayasin vucut sporu birden kesince kilo almaya musait oluyor.. yediklerinde az buz degil hani

Yine mi cikolata

kızlar sizlere doğum çatlaklarımı göstermek istemezdim ama karnıma baklavaları diziyorum sanki ne dersiniz bugün 65 dk lık eliptik bisiklet sonrası aldığım hal
Eki Görüntüle 1504937

Seni görünce yani yeni de olmasa doğum yapmış birine göre kendimden utandım Bende bildiğin hamile göbeği var
Çatlak falan bilmem de ama senin göbek dümdüz olmaya hazırlanıyor

Iyi vermişsin cezasını. Ben sporumu yaptım slim in 6 ve biraz göbek hareketleri ve 20 jamping cezamı hallettim. Yatmadan biraz daha jamping yapıcam şimdi duşumu aldım dinleniyorum.
Süpersin goncam, bende şimdi yoğurt kürümü yedim yatakta biraz daha pedal çevireyim diyorum sonrada uyurum zaten :)
ftmklc kankim yazmayı unutmuşum plank cezam tamam :)

hahaha fazla kalori yok ama baktim 50 yada 80 olmasi lazim haha :) o degilde jumping jack neydii
Hani hopluyorsun ya bacaklarını açıp kapatıyorsun aynı zamanda da kollarını :) Google'dan bak :)
Su anda sirkeli ilik suyunu içip çocuklarımı uyutmaya çalışıyorum biraz zor uyucaklar bu aksam saniri. :'(
Sevdacım biz yoğurt kürü uyguluyoruz belki sende katılmak istersin?
3-4 yk yoğurt (yağsız yazıyor tarifinde ama tam yağlı yoğurt daha fazla yağ yaktırıyormuş)
1 çay kaşığı pul biber
Yarım limon
Yatmadan yarım saat önce yiyorsun sonra sabah kalkınca tartı sürpriiiiiz diyebiliyor (bünyeye bağlı) :)

Bugun

Sabah 08:30 da ilik limonlu zencefilli su
09:00 lorlu kepekli ekmekli tost,1 yumurta,1domates

Oglen
12:30 spor oncesi 4 tane form biskuviden fistik ezmeli sandvic yapip yedim yaninda aci kahveyle

65 dk eliptik bisiklet kullandiktan sonra 20x3 set pilates cemberiyle ic bacak calistim. Gobek eritme egzersizleri yaptim.

Spordan sonrada 1 bardak kefir ve 3 tatli kasigi lor yedim

Ara 16:30
1 elma,1avuc leblebi,1 bakla bitter cikolata ve 1 fincan yesilcay

Aksam 19:10
2 yk bulgur pilavi
1 yk lor

Ardindan 1 saat yürüyüş...

Yogurt kürümün 11.günü tamamdir..

2 lt su ictim..

100 jumping jack yapip yaticam Kankimin verdigi rokoko cezasi

evet ama napiyim cikolata iyi gidiyor ama ona gore menumu ayarladim 1100kaloriyi gecmedi :))

hee tamam anladimm:))

Biriniz Ebruyu durdurum ceza vermekten bişeyler olduu zevk alıyor resmennn

Sen bana süper ötesi bir liste hazırla şimdiden
ama en az 2-3 gün sonra başlayabilirim.. ödem gitmedi henüz tartı aldı başını gidiyor napıcam ki bennn

Şimdi benim sorunum öncelikle göbek+kalçe+basen hepimizin sorunu zaten bunlarr
sormak istediğim acaba tek-tek yani bölge bölge inceltmek için mi spor yapsak daha iyi olur yoksa genel hepsi birden mii
şimdilik göbeğe yönelik hareketler yapsam da biraz inceldikten sonra basene geçsemm ve s ve s..
sadece 1 tür hareket yapayım demiyorum sadece mesela mekik çekiyorum normal 50 çekicem gün içinde onu 300 hatta 500 falan yapayımm.. çok mu uçtum nee
tabi o kadar yaparsam zaten halıdan kalkmaya halim kalmaz başka hareketi nasıl yapayım

Bunu deniycem mutlaka,tesekkur ederim

O komplekse beni de soksunlar
Ah ah yok ki bir erkek kardeşim bana laf atıp gaz versin

Benim de laf edenim yok, kardeş var da bişey demiyor

Ya insanın ya kardeşi ya arkadaşı eşi falan laf eder bana da alay eder gibi söyleyen birinin ya da nişanlımın sözü etki eder ama kimse bişey demiyor bu yetmezmiş gibi kilo alırsan al ne olacak diyen bir nişanlım varr şimdi ben bunu boğmayıp ne yapayımm gerçi bişey demesi çok dokunur ama komplekse girmek istiyorum ben belkii kimse beni anlamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…