Boyunuz uzun olduğu için kiloyu göstermiyorsunuzdur eminim. Tabi kendinizi en iyi hissettiğiniz kiloda olmanız en güzeli. Başarılarrr.:)
Her zaman :)Evet çok belli olmuyor ama ben gerek terlememden gerekse bir is yaptığında fazlaca yorulmuş hissetmemden anlıyorum kilo vermem gerektiğini.zayiflik her zaman daha güzel ve aktif olmamı sagliyor
Sağol canım :*
keşke geçsin de..
Amin inşallah canım
Evet kankam yaa.. Tadı tuzu yok sıpamın amin canım inşallah
Geçmiş olsun sizede parfümcüm
Sabah güneş akşam buz gibi olunca sanırım..
Gerçi burası şimdide buz gibi oldu.. Yrn kar yağışı gösteriyoo.. Tövbe yarabbim
Sağol goncam :*
hoşgeldinn
Menün sabah olmamış sanki yeşillik filan yeseydin.
Birde biliyorsundur belki ama yazıyım dedim. Sinamekiyi tek başına kullanmamak gerekiyor. Bağırsak florasına zarar veriyor. İllaki ihtiyaçsa ıhlamur, papatya gibi otlarla karıştırmak gerekliymiş.
Wuu süpersinn canımm
Kendim gitcek gibi sevindim.. İnşallah çok güzel geçer
Kanki @_choco_ 'ma fırsat versem canıma okuyacak
kizlar cok tesekkur ederim umarim kismet olurda gidebilirim.
2 hafta boyunca kopmam ebrum ama sik sik giremeyebilirim soz veremiyorum malesef.
evimcim hosgeldin tatlim.
Leylacim harika görünüyorsun ve ayrica tebrik ediyorum seni masallahhh
choco cum tatlim sende mi skiny jeancisin bakimmm leylada bende daha once yaptık ben tekrar baslicamm hatta leylada tekrar baslamisti
kızlar okuyamıyom hiç yazılanları..yarın memlekete gidioz,esya topluyorum suan da..izne ayrılmak istemiyorum ama yetişemiyorum hızın ıza yaa..
bugünkü menüm..
sabah 7.30
1 yumurta,1 dilim peynir
3 zeytin,domates salatalık biber
ara 10.00
yeşil çay
kahve
öğle 15.00
1 dilim kek
1 dilim börek
8 adet kara lahana sarması
bol domates salatalık
yeşil çay
akşam 19.00
kavurma 1 dilim ekmek
bol slata,ayran
2 litre bitti
ama spor yok çünkü bütün gün dışardaydık ve akşam yine başsağlığına gelenler oldu,yeni gittiler çok yorgunoluyom
ama sporu bırakınca vücut duruyo bunu daha iyi anladım..inşallah adanaya gidince fırsat b uldukça yürürüm ..
Bugünkü menüm
14.30
bitane kepek ekmek
iki tavuk salami yağsız
Ara
bitane mini lion
19.30
4 kasik bulgur pilavi
bi kase yogurt corbasi
iki kaşık yoğurt
bi litre su
devam icicem ..
eliptik bisiklet 100 kalori sadece .
:) gece is beni bekliyor ordada bi 400 kalori yakarım..
kızlar sizlere doğum çatlaklarımı göstermek istemezdim ama karnıma baklavaları diziyorum sanki ne dersinizbugün 65 dk lık eliptik bisiklet sonrası aldığım hal
Eki Görüntüle 1504937
Seni görünce yani yeni de olmasa doğum yapmış birine göre kendimden utandımBende bildiğin hamile göbeği var
Çatlak falan bilmem de ama senin göbek dümdüz olmaya hazırlanıyor
Kardeşimin dediğinden sonra komplekse girdimkızlar ben bugün 59.2 çıktım napıcaz
Eki Görüntüle 1504954 Eki Görüntüle 1504955 Eki Görüntüle 1504956
Maşallah gerçekten super görünüyor hatta pek görünmüyor göbek falan :) darısı başımıza
Süpersin goncam, bende şimdi yoğurt kürümü yedim yatakta biraz daha pedal çevireyim diyorum sonrada uyurum zaten :)Iyi vermişsin cezasını. Ben sporumu yaptım slim in 6 ve biraz göbek hareketleri ve 20 jamping cezamı hallettim. Yatmadan biraz daha jamping yapıcam şimdi duşumu aldım dinleniyorum.
Hani hopluyorsun ya bacaklarını açıp kapatıyorsun aynı zamanda da kollarını :) Google'dan bak :)hahaha fazla kalori yok ama baktim 50 yada 80 olmasi lazim haha :) o degilde jumping jack neydii
Sevdacım biz yoğurt kürü uyguluyoruz belki sende katılmak istersin?Su anda sirkeli ilik suyunu içip çocuklarımı uyutmaya çalışıyorumbiraz zor uyucaklar bu aksam saniri. :'(
O komplekse beni de soksunlarAynen cnm yaa :)
Ben hatta bu gün göbeğime baktım görüntü berbatresmen katlarım var yaa
Leylanın girdiği komplekse giricem ben dee
Hoşgeldin bu arada
evet ama napiyim cikolata iyi gidiyor ama ona gore menumu ayarladim 1100kaloriyi gecmedi :))aman dikkat
cok sagol zeynebim sevgili rakibem
Skinny jeans aklimda olan bikac hareketi yapıyorum su anda cardioya agirlik verdim
aman canim dikkat et kilo almayasin vucut sporu birden kesince kilo almaya musait oluyor.. yediklerinde az buz degil hani
Yine mi cikolata
hee tamam anladimm:))Süpersin goncam, bende şimdi yoğurt kürümü yedim yatakta biraz daha pedal çevireyim diyorum sonrada uyurum zaten :)
ftmklc kankim yazmayı unutmuşum plank cezam tamam :)
Hani hopluyorsun ya bacaklarını açıp kapatıyorsun aynı zamanda da kollarını :) Google'dan bak :)
Sevdacım biz yoğurt kürü uyguluyoruz belki sende katılmak istersin?
3-4 yk yoğurt (yağsız yazıyor tarifinde ama tam yağlı yoğurt daha fazla yağ yaktırıyormuş)
1 çay kaşığı pul biber
Yarım limon
Yatmadan yarım saat önce yiyorsun sonra sabah kalkınca tartı sürpriiiiiz diyebiliyor (bünyeye bağlı) :)
Tartıdan ümit kesilmez yavrum, çok mucizelerini gördük
Oleeeey anlaştık cezaları vereceğim zaman sen bana tekrar hatırlat
süper ifade etmişsin
Şimdi doğruya doğru, uyumlu bir ikili olmadık mı kankim
Bunu deniycem mutlaka,tesekkur ederimSüpersin goncam, bende şimdi yoğurt kürümü yedim yatakta biraz daha pedal çevireyim diyorum sonrada uyurum zaten :)
ftmklc kankim yazmayı unutmuşum plank cezam tamam :)
Hani hopluyorsun ya bacaklarını açıp kapatıyorsun aynı zamanda da kollarını :) Google'dan bak :)
Sevdacım biz yoğurt kürü uyguluyoruz belki sende katılmak istersin?
3-4 yk yoğurt (yağsız yazıyor tarifinde ama tam yağlı yoğurt daha fazla yağ yaktırıyormuş)
1 çay kaşığı pul biber
Yarım limon
Yatmadan yarım saat önce yiyorsun sonra sabah kalkınca tartı sürpriiiiiz diyebiliyor (bünyeye bağlı) :)
O komplekse beni de soksunlar
Ah ah yok ki bir erkek kardeşim bana laf atıp gaz versin
Hoş buldum canımAynen cnm yaa :)
Ben hatta bu gün göbeğime baktım görüntü berbatresmen katlarım var yaa
Leylanın girdiği komplekse giricem ben dee
Hoşgeldin bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?