bendeeEvet gulum Konyalı ym :)
hem kek hem börek bide aksam ekmek .. biraz fazla hamur isi olmus :)kızlar okuyamıyom hiç yazılanları..yarın memlekete gidioz,esya topluyorum suan da..izne ayrılmak istemiyorum ama yetişemiyorum hızın ıza yaa..
bugünkü menüm..
sabah 7.30
1 yumurta,1 dilim peynir
3 zeytin,domates salatalık biber
ara 10.00
yeşil çay
kahve
öğle 15.00
1 dilim kek
1 dilim börek
8 adet kara lahana sarması
bol domates salatalık
yeşil çay
akşam 19.00
kavurma 1 dilim ekmek
bol slata,ayran
2 litre bitti
ama spor yok çünkü bütün gün dışardaydık ve akşam yine başsağlığına gelenler oldu,yeni gittiler çok yorgunoluyom
ama sporu bırakınca vücut duruyo bunu daha iyi anladım..inşallah adanaya gidince fırsat b uldukça yürürüm ..
hosgeldin.. diyet yapmak ac kalmak degildir o yuzden acliga alistirman gerekmez mideni :)
begendimm menünü canim:)Bugünkü menüm kızlar
Sabah 9:00 küçük kase müsli
Ara 1 meyveli çay şekersiz
Öğle 14:00 1 tane balık pane (orta boyda)
2 yk patates püresi ve 2 yk haşlanmış bezelye
Ara 1 küçük elma
Akşam 17:30 1 dilim kepek ekmeği üstüne kaşar dilimi
Spor yok
Su 2,5 lt
Geçmiş olsun dilekleriniz için tşkler kızlar iyiki varsnz.
Menün sporun gayet guzell olmuş cnmChokonun menusu
10.00- limonlu sicak su
10.30- yogurtlu + cig kuruyemisli(uzum, findik-badem-kaju-2ser tane) yulaf ezmesi
14.00- 1yumurta-zeytin-biber-peynir-yarim dilim borek
Ara- 4-5 tane cig findik
19.00- bir kase limonlu mercimek corbasi
Su; 2.5 lt
Spor; 200 ip atlama
230 jumping
100 saga, 100 sola bel eritme egzersizi
30 mekik
Cezalarimi yaptim. 15 dk kosu kaldi.
Gonyali gayniyoo hakikatende buraaabendee
Bende yeni geldim :) bugün 3 gunde toplamda sadece 4 tane haşlanmış patates yedim.bugunn başladım diyete ilk birkc gün böyle gitmeyi planlıyorum çünkü midemin azıcık açlığa alışması lazim.3.5litre kadar su içtim şimdiye kadar ve yeşil çay ve 3 şekersiz türk kahvesi kilim 75.2
Hoşgeldin canım öncelikle ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz birde form var alintilayip doldurursan seni tanımış oluruz. Iki hafta deneme süresi var listeye girmek için.Sezaryen göbeği için birşey bilen varsa bende istiyorum o göbekten kurtulmak :)
Kek börek olmamış canım yatmadan 50 zıplama yap bakiim canlan biraz.kızlar okuyamıyom hiç yazılanları..yarın memlekete gidioz,esya topluyorum suan da..izne ayrılmak istemiyorum ama yetişemiyorum hızın ıza yaa..
bugünkü menüm..
sabah 7.30
1 yumurta,1 dilim peynir
ara 10.00
yeşil çay
kahve
öğle 15.00
1 dilim kek
1 dilim börek
bol domates salatalık
yeşil çay
akşam 19.00
kavurma 1 dilim ekmek
bol slata,ayran
2 litre bitti
ama spor yok çünkü bütün gün dışardaydık ve akşam yine başsağlığına gelenler oldu,yeni gittiler çok yorgunoluyom
ama sporu bırakınca vücut duruyo bunu daha iyi anladım..inşallah adanaya gidince fırsat b uldukça yürürüm ..
Mini lion neyki cezalik biseymiBugünkü menüm
14.30
bitane kepek ekmek
iki tavuk salami yağsız
Ara
bitane mini lion
19.30
4 kasik bulgur pilavi
bi kase yogurt corbasi
iki kaşık yoğurt
bi litre su
devam icicem ..
eliptik bisiklet 100 kalori sadece .
:) gece is beni bekliyor ordada bi 400 kalori yakarım..
Anladım canım pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ama geçici süreliğine olduğu için kabul edilebilir. Başarılar dilerim :)Uyarın için teşekkür ederim normalde çok iştahlı olduğun ve egEr güzel bir kahvaltı ettiysem sürekli aç hisseden biriyim bu şekilde daha öncede istahimi kontrol altına almıştım 1- 2 gün böyle sadece
Kolay gelsin canım, şimdiden hayırlı yolculuklar. Sağ salim gidip gelin inşallah. O kek, börek hiç olmamış, biliyorum annen var o yüzden biraz kontrolsüz menülerin :) diğer arkadaşlar sana kıyak geçiyorum sanmasın, yolculuğa çıkacağın için ceza vermiyorum :)kızlar okuyamıyom hiç yazılanları..yarın memlekete gidioz,esya topluyorum suan da..izne ayrılmak istemiyorum ama yetişemiyorum hızın ıza yaa..
bugünkü menüm..
sabah 7.30
1 yumurta,1 dilim peynir
ara 10.00
yeşil çay
kahve
öğle 15.00
1 dilim kek
1 dilim börek
bol domates salatalık
yeşil çay
akşam 19.00
kavurma 1 dilim ekmek
bol slata,ayran
2 litre bitti
Kız yine mi çikolata :)Bugünkü menüm
14.30
bitane kepek ekmek
iki tavuk salami yağsız
Ara
bitane mini lion
19.30
4 kasik bulgur pilavi
bi kase yogurt corbasi
iki kaşık yoğurt
bi litre su
devam icicem ..
eliptik bisiklet 100 kalori sadece .
:) gece is beni bekliyor ordada bi 400 kalori yakarım..
Kullanıcı Adı hamus16
İsim (İsteğe Bağlı ): sevda
Yaşınız :29-
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2,5 yasında kızım,9aylik oglum var
Yaşadığınız şehir:bursa
Boyunuz :175
Kilonuz:75,2
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :175 boyunda 75.2 kiloyum(bu sabah itibariyle)hiç çok zayıf olmadım ama bekarken evlenene kadar 62-65 kilolarla halimden oldukça memnundim.evlendikten 10ay sonra hamile kaldım ve o ay birde tartildim ki 72 kiloyum(daha hamileliğin en başında) hamileyken çok fazla kilo almadım ama doğumdan sonra 75 kilo olarak devam ettim.tam 72-73leri görmeye başladım tekrar hamile kaldım(15 aylikken kızım)oglusumu da kucağıma aldım çok şükür 9 ay geçti ve emme süresi çok az alti hatta dişlerini kasiyodiyebolirim.emzirirken 81 kiloyu gördüm m çok şükür kasımdan bu yana bu kiloya düştüm
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Kilo aldıkça hareket etme isteğim azaldı,alışverişe çıkmaktan nefret eder oldum ve en önemlisi kendime güvenin azaldı
benimde sana kanim cok isindii cnmGonyali gayniyoo hakikatende buraaaBak kanim cok kaynamisti sana hemseri ciktikk kii PembePuantiyeli de konyali :))
ılık suyu daha öncede duymuştum ama uygulamadım hiç. ıhlamur çayı yaptım şimdi naneli boğazım çok fenaa yanıyor. Bir taraftanda regl pffff ya
haha minik bitane cikolata küçük bisey tadimlik :))Hoşgeldin canım öncelikle ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz birde form var alintilayip doldurursan seni tanımış oluruz. Iki hafta deneme süresi var listeye girmek için.
Kek börek olmamış canım yatmadan 50 zıplama yap bakiim canlan biraz.
memlekete tartinida goturcenmi nasıl kilo bildircen.
Mini lion neyki cezalik biseymi
hahaha fazla kalori yok ama baktim 50 yada 80 olmasi lazim haha :) o degilde jumping jack neydiiAnladım canım pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ama geçici süreliğine olduğu için kabul edilebilir. Başarılar dilerim :)
Kolay gelsin canım, şimdiden hayırlı yolculuklar. Sağ salim gidip gelin inşallah. O kek, börek hiç olmamış, biliyorum annen var o yüzden biraz kontrolsüz menülerin :) diğer arkadaşlar sana kıyak geçiyorum sanmasın, yolculuğa çıkacağın için ceza vermiyorum :)
Kız yine mi çikolata :)
gogo2405 lion dediği tam cezalık :)
Biriciksim hadi bakayım 30 jumping jack suyu da çoğaltmaya çalış ablam :)
Hoşgeldin canım öncelikle ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz birde form var alintilayip doldurursan seni tanımış oluruz. Iki hafta deneme süresi var listeye girmek için.
Formu doldurdum,form kurallarını kabul etmek sözlü mu olacak anlamadım ama onları da okudum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?