Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aramıza hoşgeldin hamus :)
Yalnız diyet aç kalmak değildir, bu şekilde kalıcı sonuçlar alamazsın [/QUOTE]

Uyarın için teşekkür ederim normalde çok iştahlı olduğun ve egEr güzel bir kahvaltı ettiysem sürekli aç hisseden biriyim bu şekilde daha öncede istahimi kontrol altına almıştım 1- 2 gün böyle sadece

kızlar okuyamıyom hiç yazılanları..yarın memlekete gidioz,esya topluyorum suan da..izne ayrılmak istemiyorum ama yetişemiyorum hızın ıza yaa..
bugünkü menüm..
sabah 7.30
1 yumurta,1 dilim peynir
3 zeytin,domates salatalık biber

ara 10.00
yeşil çay
kahve

öğle 15.00
1 dilim kek
1 dilim börek
8 adet kara lahana sarması
bol domates salatalık
yeşil çay

akşam 19.00
kavurma 1 dilim ekmek
bol slata,ayran

2 litre bitti
ama spor yok çünkü bütün gün dışardaydık ve akşam yine başsağlığına gelenler oldu,yeni gittiler çok yorgunoluyom
ama sporu bırakınca vücut duruyo bunu daha iyi anladım..inşallah adanaya gidince fırsat b uldukça yürürüm ..

Bugünkü menüm
14.30
bitane kepek ekmek
iki tavuk salami yağsız

Ara
bitane mini lion

19.30
4 kasik bulgur pilavi
bi kase yogurt corbasi
iki kaşık yoğurt
bi litre su
devam icicem ..

eliptik bisiklet 100 kalori sadece .
:) gece is beni bekliyor ordada bi 400 kalori yakarım..

yeni gelen herkese hoş geldin diyorum..aralardaki sayfalarda görmemiş olabilirim..bu arada yeni kankim akovser i de öperim..

hem kek hem börek bide aksam ekmek .. biraz fazla hamur isi olmus :)

begendimm menünü canim:)

Menün sporun gayet guzell olmuş cnm

Sezaryen göbeği için birşey bilen varsa bende istiyorum o göbekten kurtulmak :)
Hoşgeldin canım öncelikle ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz birde form var alintilayip doldurursan seni tanımış oluruz. Iki hafta deneme süresi var listeye girmek için.
Kek börek olmamış canım yatmadan 50 zıplama yap bakiim canlan biraz.
memlekete tartinida goturcenmi nasıl kilo bildircen.
Mini lion neyki cezalik biseymi

Anladım canım pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ama geçici süreliğine olduğu için kabul edilebilir. Başarılar dilerim :)

Kolay gelsin canım, şimdiden hayırlı yolculuklar. Sağ salim gidip gelin inşallah. O kek, börek hiç olmamış, biliyorum annen var o yüzden biraz kontrolsüz menülerin :) diğer arkadaşlar sana kıyak geçiyorum sanmasın, yolculuğa çıkacağın için ceza vermiyorum :)

Kız yine mi çikolata :)
gogo2405 lion dediği tam cezalık :)
Biriciksim hadi bakayım 30 jumping jack suyu da çoğaltmaya çalış ablam :)

Iyi vermişsin cezasını. Ben sporumu yaptım slim in 6 ve biraz göbek hareketleri ve 20 jamping cezamı hallettim. Yatmadan biraz daha jamping yapıcam şimdi duşumu aldım dinleniyorum.

dun
benimde sana kanim cok isindii cnm :))

haha minik bitane cikolata küçük bisey tadimlik :))

hahaha fazla kalori yok ama baktim 50 yada 80 olmasi lazim haha :) o degilde jumping jack neydii

Su anda sirkeli ilik suyunu içip çocuklarımı uyutmaya çalışıyorum biraz zor uyucaklar bu aksam saniri. :'(

Boyunuz uzun olduğu için kiloyu göstermiyorsunuzdur eminim. Tabi kendinizi en iyi hissettiğiniz kiloda olmanız en güzeli. Başarılarrr.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…