Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Diyete yeni mi basladin canim?

belli bir diyete uymuyorum. Kendime bazı yasaklar koydum onlara uymaya çalışıcam
Diyet dedigime bakma :) ben diyet kelimesini 'zayiflamak' olarak kullandim :) Burda kimsenin uyguladigi bir diyet yok.
Aksamlari bir kac kisi yogurt kürü uyguluyoruz gerisi serbest :)

Fazla kasma kendini yavrucugum yasaklarin disina cikarsan biz seni nasil olsa cezalandiririz

Yasaklar benim için bi ceza niyetinde zaten üstüne bi cezayı daha kaldıramam :)

Hanımlar meraba 2 gündür giremedim netim olmadığı için mesaiye de gidemedim grip soğuk algınlığı mahvetti beni yatak döşek yattım bugün biraz daha iyiyim doğru dürüst bişey yiyemedim abur cubur kaçtı bazen cezalara razıyım ama iyileştirkten sonra olur mu Kurupina hoşgeldin aramıza:)

Yasaklar benim için bi ceza niyetinde zaten üstüne bi cezayı daha kaldıramam :)
o zaman kacamak yaparsan baya bir zorlanacaksin :)

Gecmis olsun canim

Aynen öyle yapıcam canım, çok iyi geliyor vicks
Maydanoz sapı aklıma gelmedi hemen yapıp içmeye başlayayım

Günaydın :)
Güzel olmuş canım.
Ebruyu durduramayiz yolsa kilo alırız.
Egzersiz uzmanı dediki büyük kasları calistirinca küçükler calisirmis ben bu ara slim in 6 yapıyorum arkasinada karın kalça hareketleri iy olmuştu daha önce.
Hayırlı olsun canım. Lokum cino oh oh ebrum gordunmu bunları.
Hmm oldukça düzenli ama spor göremedim
Hava burdada fena yağmur soğuk. O kurabiyeye ceza gelecek galiba ebruuu
O nee cino eti puf yapmayın yimeyin zaten yarın cuma.
Viks mucize gibi bişey.
Hoşgeldin canım.
Geçmiş olsun canım
tabiki cezadan kacamican ebru görsün seni yeterli
Aynen öyle yapıcam canım, çok iyi geliyor vicks
Maydanoz sapı aklıma gelmedi hemen yapıp içmeye başlayayım
Bi cezvede maydanoz saplarini haşlayıp limon sıkıp içiyorum ben bi kupa yetiyo sonra bol su.

Tutmayin beniiii

P pembe_dizi 'min cinolara ceza geldi, lokum gözümden kacmis ona da 20 squat olsun :)

D ddanes 'imin kurabiyeleri kac kalori oldugunu kestiremedigim icin ceza vermemistim ama hadi senin hatirina 50 jumping jack olsun gogom

@dilviin'imi de cezalandirdim gogom icin rahat olsun

Ne çok ilerlemiş sayfalar maşallah. Biz yoldayiz kızımın arkadaşının doğum günü var dışarda olacak gün grubumuzla birlikte. Müsait oldukça gelirim kızlar.

Goncam iyi eglenceler, merak etme buralar bana emanet, kacamak yapani yakarim

Hoşbulduk teşekkürler

Selam arkadaşlar
Kullanıcı Adı : AuraBlue
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 38
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 adet oğlan yaşları 13 ve 8
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz :167
Kilonuz:74.3
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : Çocukken çok zayıftım, ergenlikte kilo aldım, üniversitede verdim. Sonra evlendim çocuklar oldu. Kendimi bir salıyorum kilo alıyorum. Yedikçe mutlu oluyorum. Sonra Kendime "Napıyorsun sen diyorum kendine gel bu kiloları verebilirsin." dikkat ediyorum kiloları veriyorum. sonra gene kendimi bırakıp yemeye başlıyorum. başladımmı kendime dur diyemiyorum. Böyle bir kısır döngü içinde al ver bugünlere geldik.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Daha sağlıklı ve fit görünmek istiyorum. Giydiklerim yakışsın istiyorum. Alışverişe gittiğimde istediğim kıyafetlerin içine girebimek istiyorum. istiyorumda istiyorum yani.

yaptım yavrum.. ama zor değil ki bu hergün yerim ardından da yaparım ben bu jj yi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…