hoşgeldin...Selam arkadaşlar
Kullanıcı Adı : AuraBlue
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 38
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 adet oğlan yaşları 13 ve 8
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz :167
Kilonuz:74.3
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : Çocukken çok zayıftım, ergenlikte kilo aldım, üniversitede verdim. Sonra evlendim çocuklar oldu. Kendimi bir salıyorum kilo alıyorum. Yedikçe mutlu oluyorum. Sonra Kendime "Napıyorsun sen diyorum kendine gel bu kiloları verebilirsin." dikkat ediyorum kiloları veriyorum. sonra gene kendimi bırakıp yemeye başlıyorum. başladımmı kendime dur diyemiyorum. Böyle bir kısır döngü içinde al ver bugünlere geldik.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Daha sağlıklı ve fit görünmek istiyorum. Giydiklerim yakışsın istiyorum. Alışverişe gittiğimde istediğim kıyafetlerin içine girebimek istiyorum. istiyorumda istiyorum yani.
Verdigim cezayi begenmediyaptım yavrum..ama zor değil ki bu hergün yerim ardından da yaparım ben bu jj yi
sende hoşgeldin ...Hoşbulduk teşekkürler
yavrum tek kurabiyeye çok oldu bu sanki...vaktim olsa yaparım zati...leslie mi yaptım fırsat bulmuşken üstünede zıpladım hadi kolbastı da akşama kalsınVerdigim cezayi begenmedi
o zaman yarim saatte kolbasti veriyorum hayatimkolay gelsin
Noldu nolduyavrum tek kurabiyeye çok oldu bu sanki...vaktim olsa yaparım zati...leslie mi yaptım fırsat bulmuşken üstünede zıpladım hadi kolbastı da akşama kalsın
kurabiye değilde resmen 2 gündür et aşeriyordum..sen cezayı hazırla yavrum şimdiden, eşim 1 kilo antrikot aldı geldi yarısını yerim kesinNoldu noldu
Firsatin olursa 50 daha jj yap yeter kuzum, 2 kurabiyenin cezasi bu kadar coksa iyice cozuttugunda ne yapacagim
Afiyet bal seker olsun hayatimkurabiye değilde resmen 2 gündür et aşeriyordum..sen cezayı hazırla yavrum şimdiden, eşim 1 kilo antrikot aldı geldi yarısını yerim kesinhadi mutfağa geçiyorum şimdi hazırlamaya akşam görüşürüz cezam neyse razıyıyım yiycem valla
hemen yapılıyor efendimmGünaydın kızlar, kandiliniz mübarek olsun. Rabbim bu mübarek gecede dualarımızı karşılıksız bırakmasın inşallah.
Muhteşem :)
Aleyhimde nasıl konuşmuş hıııh :)))
Ben sana bu cümleden sonra öyle süper bir liste hazırlayacağım ki, aklın hayalin duracak. Yalnız biraz vakite ihtiyacım var. Bu listeyi aynı zamanda kendim için de hazırlayacağım artık olmadı birlikte yaparız :)
Rica ederim canım :)
Iyyy fatime o göbek ne öyle ıyhh...
Tabi hiç etki etmedi :) Sen bizi en iyisi bir tanıştır kardeşinle biz onu ayarlarız :)))
Gülüm benimde eşim senin nişanlın gibi ama seninle aramızda ki fark şu, eşim bana birşey dese zoruma gitmeyebilir :)
Sadece yürüyüş yaparken değil karnını herzaman çekik tutmak daha iyi, zamanla alışıyorsun sonra hep öyle devam ediyor. Birde merdiven çıkarken popoyu sıkmak çok faydalı :)))
Çırpı bacak desene... Hiç sevmem öyle, kadın dediğin biraz kıvrımlı olacak :)
Kankim bu boyun ağrısı beni mahvediyor, o yüzden yatakta yapayım yatarken diye düşündüm ama ı-ıh olacak gibi değil.
Kardeşin durumu toparlamaya çalıştıkça batıyor ablası :) kızı da bir güzel gömmüş :) sen ablasın yine affedersin de kızın kulağına giderse bilemiyorum :)))
Vuu ne fena ne çirkef çıktın kız sen :)
Hayırlı olsun pembelim
Cino ne oluyor? Ben peşinen cezamı vereyim zararsız birşeyse geri çekerim :)
20 jj + 20 mekik
Kuru iftira :)))
Bende istiyoruuuum :)
Kız arkamdan konuşmaya utanmıyormusunuz? Günah günah :)))) ama zevk aldığım doğru vallaha ne yapayım :)
Cezamın tersiyle çarparım :)))
Makarna = 50 jj
Su da çok az yarın en az 1,5 lt hıııımmm (kızıyorum) :))))
Birgün burdan gidersem cezalarımı çoook arayacaksınız hıııh :)
Oh birde beni yerden yere vururken zevk almışlar :) pek bi güldüm okurken :)
O kurabiyenin kalorisi kaçtır ki :))
O manzaranın karşısında sadece kahve içtiğin sürece sorun olmaz gülüm :)
Yediklerine dikkat et yoksa o manzaranın karşısında kendini spor yaparken bulursun :)
Amaniiin cino, eti puf...
Diyet ceza kanununun 1. maddesini ihlalden dolayı 20 jj, 20 mekik, 20 dakika koşu cezasına çarptırıldınız. Cezanızı 24 saat içinde uygulamanız gerekmektedir yoksa hakkınızda hukuki işlem başlatılacaktır! :)
@LeyL35 @AKovser farklı bir imaja büründüm :)))
ama spor yaptımmm ve regl oldummGünaydın :)
Güzel olmuş canım.
Ebruyu durduramayiz yolsa kilo alırız.
Egzersiz uzmanı dediki büyük kasları calistirinca küçükler calisirmis ben bu ara slim in 6 yapıyorum arkasinada karın kalça hareketleri iy olmuştu daha önce.
Hayırlı olsun canım. Lokum cino oh oh ebrum gordunmu bunları.
Hmm oldukça düzenli ama spor göremedim
Hava burdada fena yağmur soğuk. O kurabiyeye ceza gelecek galiba ebruuu
O nee cino eti puf yapmayın yimeyin zaten yarın cuma.
Viks mucize gibi bişey.
Hoşgeldin canım.
Geçmiş olsun canım
tabiki cezadan kacamican ebru görsün seni yeterli
Bi cezvede maydanoz saplarini haşlayıp limon sıkıp içiyorum ben bi kupa yetiyo sonra bol su.
Zaten spor veya regl yüzünden artı görürsek hafta içi hızlı bir düşüş ile eksiyi bol bol görürüz. Ama kaçamaklar daha kalıcı artılar demekBugün coook dikkat etmeliyiz kizlar, tartinin bize yarin +arti göstermesi kacamaklardan degil fazla spordan olsun(regl de kabul edilir )
Hoşgeldin aramıza, hedefine ulaşman dileğiyleSelam arkadaşlar
İsim (İsteğe Bağlı ):
Kilo alma hikayeniz : Çocukken çok zayıftım, ergenlikte kilo aldım, üniversitede verdim. Sonra evlendim çocuklar oldu. Kendimi bir salıyorum kilo alıyorum. Yedikçe mutlu oluyorum. Sonra Kendime "Napıyorsun sen diyorum kendine gel bu kiloları verebilirsin." dikkat ediyorum kiloları veriyorum. sonra gene kendimi bırakıp yemeye başlıyorum. başladımmı kendime dur diyemiyorum. Böyle bir kısır döngü içinde al ver bugünlere geldik.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Daha sağlıklı ve fit görünmek istiyorum. Giydiklerim yakışsın istiyorum. Alışverişe gittiğimde istediğim kıyafetlerin içine girebimek istiyorum. istiyorumda istiyorum yani.
Seninde kandilin mübarek olsunKizlar Selammm
Herkesin kandili mubarek olsun miniklerimizinde cocuk bayramini kutlarimm.
gec gelebildim suan neden gec geldigimi anlatmaya resmen üşendim
simdi bi gecmise bakimm
öpüldünüzz
ben bu hafta hemen hemen hergün cikolata yedim bidee :) yarin cok merak ediyorum kac cikicamBugün coook dikkat etmeliyiz kizlar, tartinin bize yarin +arti göstermesi kacamaklardan degil fazla spordan olsun(regl de kabul edilir )
AYNEN.Ne cabuk persembeye gelmisiz
bi selam vereyim dedim kızlar bide artık emzirmiyorum sezaryen göbegim var eritmek için bi öneri istiyorum
Sezaryen göbeği için birşey bilen varsa bende istiyorum o göbekten kurtulmak :)
Bende yeni geldim :) bugün 3 gunde toplamda sadece 4 tane haşlanmış patates yedim.bugunn başladım diyete ilk birkc gün böyle gitmeyi planlıyorum çünkü midemin azıcık açlığa alışması lazim.3.5litre kadar su içtim şimdiye kadar ve yeşil çay ve 3 şekersiz türk kahvesi kilim 75.2
aman dikkat
cok sagol zeynebim sevgili rakibem
Skinny jeans aklimda olan bikac hareketi yapıyorum su anda cardioya agirlik verdim
aman canim dikkat et kilo almayasin vucut sporu birden kesince kilo almaya musait oluyor.. yediklerinde az buz degil hani
Yine mi cikolata
Aynen cnm yaa :)
Ben hatta bu gün göbeğime baktım görüntü berbatresmen katlarım var yaa
Leylanın girdiği komplekse giricem ben dee
Hoşgeldin bu arada
Biriniz Ebruyu durdurum ceza vermekten bişeyler olduuzevk alıyor resmennn
Sen bana süper ötesi bir liste hazırla şimdiden
ama en az 2-3 gün sonra başlayabilirim.. ödem gitmedi henüz tartı aldı başını gidiyor napıcam ki bennn
Şimdi benim sorunum öncelikle göbek+kalçe+basenhepimizin sorunu zaten bunlarr
sormak istediğim acaba tek-tek yani bölge bölge inceltmek için mi spor yapsak daha iyi olur yoksa genel hepsi birden mii
şimdilik göbeğe yönelik hareketler yapsam da biraz inceldikten sonra basene geçsemm ve s ve s..
sadece 1 tür hareket yapayım demiyorum sadece mesela mekik çekiyorum normal 50 çekicem gün içinde onu 300 hatta 500 falan yapayımm.. çok mu uçtum nee
tabi o kadar yaparsam zaten halıdan kalkmaya halim kalmaz başka hareketi nasıl yapayım
İyi geceler kizlar. Yarin misaf gelcek bize kutly dogum programi olcak cumada benim sozum var o yuzden bi telase icindeyiz.
Sabah 10:00 kahvaltiya vaktm yoktu
1kase corek otlu yogurt, yarim dilim ekmek
Ara ogun 13:00
1avuc findik ve kuru uzum.karisimi, 2lokum
Oglen 15:30
4kasik sebze yemegi 1dilim ekmek 1kasik.yogurt
Aksam 20:00
3kasik sebze yemegi, 3dilim karpuz, 2cino
2lt su
Yarim saat yürüyüş.
Simdide yogurt kurumu yapcam bugun ilk gunum.
aynen canım bide mükemmelliyetçi oldun mu daha zorannem öyle babam öyle eee böyle ebeveynden böyle kız olması normal bir durum sanırım
evet iyi geldi bide hava cok güzel burda
aşure tabagım biraz büyüktü diyelim hem ben katıp karıştırırım yediklerimi regl zamanımda sabah kahvaltısında çiğköfteyi yerim her sabah önüme turşu koy yerim b
günaydın kızlar
Regl dolayısıyla bacaklarımda ayaklarımda şişkinlik var, e yarında tartılma gününormalde böyle olmaz tam tersi süzülürüm özel günlerde. Napcam bilmiyorum..
Akşam ayaklarımın altına vicks sürüp çorap giyip yattım ki alışkın değilim değişik geldi çorap. Ama bi nebze öksürüksüz bir gece geçirdim böylece.
bence yiye biliriz abartmama sartiyla .. :) sporumuzu yapinca zaten eritmis oluyoruzz
Selam arkadaşlar :)
Selam arkadaşlar
İsim (İsteğe Bağlı ):
Hanımlar meraba 2 gündür giremedim netim olmadığı içinmesaiye de gidemedim grip soğuk algınlığı mahvetti beni yatak döşek yattım bugün biraz daha iyiyim doğru dürüst bişey yiyemedim abur cubur kaçtı bazen cezalara razıyım ama iyileştirkten sonra olur mu @Kurupina hoşgeldin aramıza:)
Tutmayin beniiii
@pembe_dizi'min cinolara ceza geldi, lokum gözümden kacmis ona da 20 squat olsun :)
D ddanes 'imin kurabiyeleri kac kalori oldugunu kestiremedigim icin ceza vermemistim ama hadi senin hatirina 50 jumping jack olsun gogom
istanbulsultani 'imi de cezalandirdim gogom icin rahat olsun
Goncam iyi eglenceler, merak etme buralar bana emanet, kacamak yapani yakarim
Bugün coook dikkat etmeliyiz kizlar, tartinin bize yarin +arti göstermesi kacamaklardan degil fazla spordan olsun(regl de kabul edilir )
Noldu noldu
Firsatin olursa 50 daha jj yap yeter kuzum, 2 kurabiyenin cezasi bu kadar coksa iyice cozuttugunda ne yapacagim
kurabiye değilde resmen 2 gündür et aşeriyordum..sen cezayı hazırla yavrum şimdiden, eşim 1 kilo antrikot aldı geldi yarısını yerim kesinhadi mutfağa geçiyorum şimdi hazırlamaya akşam görüşürüz cezam neyse razıyıyım yiycem valla
Kizlar bugun giremedim hic yoldayiz ,adanaya az kaldi ama yolculuk ve memleket olayi diyete gore degil yaaa..yoldayken aklima geldi bugun persembe ,ne cabuk geliyo cuma yaaa..insallah iyi olur yarin hepimiz icinn..yyalniz ben sporu iyice bosladim misafirden dolayi,ordayken yapabilirim insallah ..sanki artiyi gorcem gibi amaaa
ben bu hafta hemen hemen hergün cikolata yedim bidee :) yarin cok merak ediyorum kac cikicam
Hoş geldin :)ilk mesajımdan sonra giremedim hoşgeldin diyen arkadaşlara çok teşekkür ederim. Hep birlikte kiloları vereceğiz inşallah
Inşallah yapabilirsin canım.Kizlar bugun giremedim hic yoldayiz ,adanaya az kaldi ama yolculuk ve memleket olayi diyete gore degil yaaa..yoldayken aklima geldi bugun persembe ,ne cabuk geliyo cuma yaaa..insallah iyi olur yarin hepimiz icinn..yyalniz ben sporu iyice bosladim misafirden dolayi,ordayken yapabilirim insallah ..sanki artiyi gorcem gibi amaaa
Maydanoz suyunu fazla içme canım 1 fincan yeterli 250 ml.Zaten spor veya regl yüzünden artı görürsek hafta içi hızlı bir düşüş ile eksiyi bol bol görürüz. Ama kaçamaklar daha kalıcı artılar demekGrip olmasaydım koşu bandıma çıkardım. Regl döneminde çok işe yarıyor spor.. Maydanoz suyumu içiyorum bu arada 500 ml yaptım. (wc yolu ve oturma odası arasına elektrikli yürüyen merdivenmi döşesem diyorum)
Hoşgeldin aramıza, hedefine ulaşman dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?