Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hoşgeldin...

yavrum tek kurabiyeye çok oldu bu sanki...vaktim olsa yaparım zati...leslie mi yaptım fırsat bulmuşken üstünede zıpladım hadi kolbastı da akşama kalsın
Noldu noldu
Firsatin olursa 50 daha jj yap yeter kuzum, 2 kurabiyenin cezasi bu kadar coksa iyice cozuttugunda ne yapacagim

Noldu noldu
Firsatin olursa 50 daha jj yap yeter kuzum, 2 kurabiyenin cezasi bu kadar coksa iyice cozuttugunda ne yapacagim
kurabiye değilde resmen 2 gündür et aşeriyordum..sen cezayı hazırla yavrum şimdiden, eşim 1 kilo antrikot aldı geldi yarısını yerim kesin hadi mutfağa geçiyorum şimdi hazırlamaya akşam görüşürüz cezam neyse razıyıyım yiycem valla

Afiyet bal seker olsun hayatim

hemen yapılıyor efendimm
ama spor yaptımmm ve regl oldumm

Kizlar bugun giremedim hic yoldayiz ,adanaya az kaldi ama yolculuk ve memleket olayi diyete gore degil yaaa..yoldayken aklima geldi bugun persembe ,ne cabuk geliyo cuma yaaa..insallah iyi olur yarin hepimiz icinn..yyalniz ben sporu iyice bosladim misafirden dolayi,ordayken yapabilirim insallah ..sanki artiyi gorcem gibi amaaa

Bugün coook dikkat etmeliyiz kizlar, tartinin bize yarin +arti göstermesi kacamaklardan degil fazla spordan olsun (regl de kabul edilir )
Zaten spor veya regl yüzünden artı görürsek hafta içi hızlı bir düşüş ile eksiyi bol bol görürüz. Ama kaçamaklar daha kalıcı artılar demek Grip olmasaydım koşu bandıma çıkardım. Regl döneminde çok işe yarıyor spor.. Maydanoz suyumu içiyorum bu arada 500 ml yaptım. (wc yolu ve oturma odası arasına elektrikli yürüyen merdivenmi döşesem diyorum)

Hoşgeldin aramıza, hedefine ulaşman dileğiyle

Bugün coook dikkat etmeliyiz kizlar, tartinin bize yarin +arti göstermesi kacamaklardan degil fazla spordan olsun (regl de kabul edilir )
ben bu hafta hemen hemen hergün cikolata yedim bidee :) yarin cok merak ediyorum kac cikicam

bi selam vereyim dedim kızlar bide artık emzirmiyorum sezaryen göbegim var eritmek için bi öneri istiyorum
Sezaryen göbeği için birşey bilen varsa bende istiyorum o göbekten kurtulmak :)

youtubeda 8 dk da gobek eritme programini deneyen ve guzel sonuc alan biri vardi hatta buraya konu acmisti

oncelikle hosgeldin tatlim.
diger arkadaslarimda soylemis ama beslenmen hic saglikli degil bebisin var bilmiyorum emziriyormusun ama emziriyorsan eger daha bi dikkatli olmak zorundasin.
bu sekilde verdigin kilo ve sagliksiz oluyor hemde geri alma ihtimalin yuksek oluyor. tecrube ile sabittir sekerim

cardiyo olarak ne yapiyorsun leylamm

Aynen cnm yaa :)
Ben hatta bu gün göbeğime baktım görüntü berbat resmen katlarım var yaa
Leylanın girdiği komplekse giricem ben dee

Hoşgeldin bu arada

bence sana oyle geliyordur abartiyorsundur

bence biri ebruyu durdurmasinn ebrunun ceza vermesine neden olan kimler ise onlar kendilerini durdursunlarr

anaaaa kiz yarin cuma yaa

yok oyle bisi sekerim saglikli beslenmek zorundasinn

kuzum bol su ic 2 adet yesilcay ve aksam yogurt kürü missss

birdr hafif sicak duss kendine gelirsin spor yapma siskinlik yapacak seylerden kaçın.

bence yiye biliriz abartmama sartiyla .. :) sporumuzu yapinca zaten eritmis oluyoruzz

e yaptigin spor yediklerini goturecekse mevcutta olan yaglar nasil gidecek sekerim

Selam arkadaşlar :)

kizlar hosgeldinizz

ilk sayfadaki kurallarimizi kabul ettiyseniz deneme sureciniz baslayacakk

elifcim katilimin cok yetersiz eger bu sekilde devam edecekse izne ayrilmani oneririm
burdan uzakta kaldikca kacamaklarda oluyor ve bu tartiya yansiyinca takim olarakda etkileniyoruz bi dusun tart emi

Noldu noldu

ebrum ceza verirken alternatifli verelim bence 2 alternatifli olursa kisinin secme hakkida olur. durum yer musaitlilik durumuna gore cezasini yapar.

kiz etin cezasi mi olur afiyet olsun

niye arti gorecekmissin gibi geliyor tatlim

ben bu hafta hemen hemen hergün cikolata yedim bidee :) yarin cok merak ediyorum kac cikicam

birde söylüyorrr

düğünü gün gectikce yaklasan kimmm acabaaa ???

zey zey teşekkür ederim uyarın için yarın son günüm bu şekilde beslenmenin bunu detox olarak yapıyorum ve az da olsa midemin küçülmesi için.yarından sonra az da olsa yedigimde tok hissedecegimi umuyorum :)daha öne ise yaramıştı hayırlısı artık

Dualarimizin kabul olduğu,hayırlı kandiller herkese

Inşallah yapabilirsin canım.
Maydanoz suyunu fazla içme canım 1 fincan yeterli 250 ml.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…