Evet katiliyorum yazmalisin bence deKızlar choco nun katilimi iyi listeue yazicam ama güneş konusunda tereddutluyum sizler ne dersiniz?
zey zey teşekkür ederim uyarın için yarın son günüm bu şekilde beslenmenin bunu detox olarak yapıyorum ve az da olsa midemin küçülmesi için.yarından sonra az da olsa yedigimde tok hissedecegimi umuyorum :)daha öne ise yaramıştı hayırlısı artık
Dualarimizin kabul olduğu,hayırlı kandiller herkese
Kızlar choco nun katilimi iyi listeue yazicam ama güneş konusunda tereddutluyum sizler ne dersiniz?
Ooohh yarasinnkurabiye değilde resmen 2 gündür et aşeriyordum..sen cezayı hazırla yavrum şimdiden, eşim 1 kilo antrikot aldı geldi yarısını yerim kesinhadi mutfağa geçiyorum şimdi hazırlamaya akşam görüşürüz cezam neyse razıyıyım yiycem valla
Üzülmek yok kuzum. Bugün fazla spor yapma, kasların çok şişmesin :)Kizlar bugun giremedim hic yoldayiz ,adanaya az kaldi ama yolculuk ve memleket olayi diyete gore degil yaaa..yoldayken aklima geldi bugun persembe ,ne cabuk geliyo cuma yaaa..insallah iyi olur yarin hepimiz icinn..yyalniz ben sporu iyice bosladim misafirden dolayi,ordayken yapabilirim insallah ..sanki artiyi gorcem gibi amaaa
Kaçamaktan artı çıkanı fena yapacağım zaten :) ikimizde spordan yoksunuz maalesef artık düzelince inşallah :)Zaten spor veya regl yüzünden artı görürsek hafta içi hızlı bir düşüş ile eksiyi bol bol görürüz. Ama kaçamaklar daha kalıcı artılar demekGrip olmasaydım koşu bandıma çıkardım. Regl döneminde çok işe yarıyor spor.. Maydanoz suyumu içiyorum bu arada 500 ml yaptım. (wc yolu ve oturma odası arasına elektrikli yürüyen merdivenmi döşesem diyorum)
Aferin sana -_-ben bu hafta hemen hemen hergün cikolata yedim bidee :) yarin cok merak ediyorum kac cikicam
Duydunuz işte karışmayın bana hıııh :))))bence biri ebruyu durdurmasinn ebrunun ceza vermesine neden olan kimler ise onlar kendilerini durdursunlarr
Gülüm alternatif sunabilirim evet ama bu sefer kolay olan seçilir diye korkuyorum :) aslında herkese uygun olacak cezalar vermeye çalışıyorum, her ortamda uygulanabilinecek şeyler... Zaten hareketi yapamayan onun yerine başka ceza talep ediyor :)ebrum ceza verirken alternatifli verelim bence 2 alternatifli olursa kisinin secme hakkida olur. durum yer musaitlilik durumuna gore cezasini yapar.
Benim oyumKızlar choco nun katilimi iyi listeue yazicam ama güneş konusunda tereddutluyum sizler ne dersiniz?
Ben heralde yuzyilin cezasini almisim sabahtan beri kollarim bacaklarim tutmuyor. Yuruyemiyorum bile. Bir de reglim o kadar asiri yogun ki bugun cok fenayim. Kac kere kiyafet degismek zorunda kaldim :-( tabi bu halsizlik de yapti ben de. Bi daha pasta bile demem sanirimKarnım davul gibi kızlar ya, regl oldumçok üzüldüm akşam bir namaz bile kılamayacağım
Üzülmek yok kuzum. Bugün fazla spor yapma, kasların çok şişmesin :)
Kaçamaktan artı çıkanı fena yapacağım zaten :) ikimizde spordan yoksunuz maalesef artık düzelince inşallah :)
Elektrikli olmazzzz :)))
Aferin sana -_-
Duydunuz işte karışmayın bana hıııh :))))
Gülüm alternatif sunabilirim evet ama bu sefer kolay olan seçilir diye korkuyorum :) aslında herkese uygun olacak cezalar vermeye çalışıyorum, her ortamda uygulanabilinecek şeyler... Zaten hareketi yapamayan onun yerine başka ceza talep ediyor :)
Arkadaşlar alternatifli olsun derlerse isteğe göre onu da uygularım :)
Kıyamam kuzum ya ama bak bu seni akıllandırır, bir daha öyle abur cubur yemezsin :))) geçmiş olsun canım, bana da teşrif ettiler az evvel -_-Ben heralde yuzyilin cezasini almisim sabahtan beri kollarim bacaklarim tutmuyor. Yuruyemiyorum bile. Bir de reglim o kadar asiri yogun ki bugun cok fenayim. Kac kere kiyafet degismek zorunda kaldim :-( tabi bu halsizlik de yapti ben de. Bi daha pasta bile demem sanirim
Gözünüz aydın :))) maşallahBebisimin de disleri cikmaya basladi
Bu hafta grubun regl haftasi galiba..Kıyamam kuzum ya ama bak bu seni akıllandırır, bir daha öyle abur cubur yemezsin :))) geçmiş olsun canım, bana da teşrif ettiler az evvel -_-
Gözünüz aydın :))) maşallah
3 kişiyiz :) ben bir yerde okumuştum (ne kadar doğru bilmiyorum) bayanların regl dönemi birlikte takıldıkça aynı zamana denk geliyormuş :)Bu hafta grubun regl haftasi galiba..
işte o kötü alışkanlıklarımı degiştirmek için burdayım hemşomyok oyle bisi sekerim saglikli beslenmek zorundasinn
Evet ya ismi gectikce bilinc etkileniyor demekki.3 kişiyiz :) ben bir yerde okumuştum (ne kadar doğru bilmiyorum) bayanların regl dönemi birlikte takıldıkça aynı zamana denk geliyormuş :)
Yani ben regl seninkine uyum sağlamış oluyor :)))
Edit: menstrual senkronizasyon - sosyal etkileşim :) doğruymuş
Pembe izinden dönüş yapacağı için ayrıldığı kiloya donmesi gerek.
Tamamdır kuzum ama boynumdan dolayı kollarımı kullanmadan yapabiliyorum sadeceEvet ya ismi gectikce bilinc etkileniyor demekki.
Hadi sana benden 100 jumping gelsin.
Izine ne zaman ayrıldı o? Ben orayı kaçırmışım demek ki. Deneme sürecinde izin oluyormuydu gogomPembe izinden dönüş yapacağı için ayrıldığı kiloya donmesi gerek.
Pembe başka takımdan izne ayrılmıştı canım izindeki üyeler dönüşte farklı takımda baslayabiliyorlar.Tamamdır kuzum ama boynumdan dolayı kollarımı kullanmadan yapabiliyorum sadece
Izine ne zaman ayrıldı o? Ben orayı kaçırmışım demek ki. Deneme sürecinde izin oluyormuydu gogom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?