Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar choco nun katilimi iyi listeue yazicam ama güneş konusunda tereddutluyum sizler ne dersiniz?

farkli sekilde detokslar var onlari deneyebilirsin canim senin bu yaptigin detoks degil çünkü.

Kızlar choco nun katilimi iyi listeue yazicam ama güneş konusunda tereddutluyum sizler ne dersiniz?

son bir kac gündür ii su eslestirmeye alinmama durumundan sonra...
bi bak istersen sayfasina

Ooohh yarasinn

Karnım davul gibi kızlar ya, regl oldum çok üzüldüm akşam bir namaz bile kılamayacağım

Üzülmek yok kuzum. Bugün fazla spor yapma, kasların çok şişmesin :)

Kaçamaktan artı çıkanı fena yapacağım zaten :) ikimizde spordan yoksunuz maalesef artık düzelince inşallah :)
Elektrikli olmazzzz :)))

ben bu hafta hemen hemen hergün cikolata yedim bidee :) yarin cok merak ediyorum kac cikicam
Aferin sana -_-

bence biri ebruyu durdurmasinn ebrunun ceza vermesine neden olan kimler ise onlar kendilerini durdursunlarr
Duydunuz işte karışmayın bana hıııh :))))

ebrum ceza verirken alternatifli verelim bence 2 alternatifli olursa kisinin secme hakkida olur. durum yer musaitlilik durumuna gore cezasini yapar.
Gülüm alternatif sunabilirim evet ama bu sefer kolay olan seçilir diye korkuyorum :) aslında herkese uygun olacak cezalar vermeye çalışıyorum, her ortamda uygulanabilinecek şeyler... Zaten hareketi yapamayan onun yerine başka ceza talep ediyor :)

Arkadaşlar alternatifli olsun derlerse isteğe göre onu da uygularım :)

Ben heralde yuzyilin cezasini almisim sabahtan beri kollarim bacaklarim tutmuyor. Yuruyemiyorum bile. Bir de reglim o kadar asiri yogun ki bugun cok fenayim. Kac kere kiyafet degismek zorunda kaldim :-( tabi bu halsizlik de yapti ben de. Bi daha pasta bile demem sanirim

Kıyamam kuzum ya ama bak bu seni akıllandırır, bir daha öyle abur cubur yemezsin :))) geçmiş olsun canım, bana da teşrif ettiler az evvel -_-

Bebisimin de disleri cikmaya basladi
Gözünüz aydın :))) maşallah

Bugünkü menüm

Başlangıç 06:00
1 bardak limonlu ılık su

Sabah 08:30
Yoğurt
150 gr Çilek
Keten tohumu
Tarçın

Öğlen 11:30
4 yk patates püresi

Akşam 17:30
2 yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara 18:00
1 bardak tarçınlı süt
4 tane karamelli bisküvi (136 kalori)
_choco_ 'm eline fırsat geçti :)

Yoğurt kürü - 7

2 lt su + 1 fincan detoks çayı
Spor: yarım saat yürüyüş

Bu hafta grubun regl haftasi galiba..
3 kişiyiz :) ben bir yerde okumuştum (ne kadar doğru bilmiyorum) bayanların regl dönemi birlikte takıldıkça aynı zamana denk geliyormuş :)
Yani ben regl seninkine uyum sağlamış oluyor :)))

Edit: menstrual senkronizasyon - sosyal etkileşim :) doğruymuş

Evet ya ismi gectikce bilinc etkileniyor demekki.
Hadi sana benden 100 jumping gelsin.

Evet ya ismi gectikce bilinc etkileniyor demekki.
Hadi sana benden 100 jumping gelsin.
Tamamdır kuzum ama boynumdan dolayı kollarımı kullanmadan yapabiliyorum sadece

Pembe izinden dönüş yapacağı için ayrıldığı kiloya donmesi gerek.
Izine ne zaman ayrıldı o? Ben orayı kaçırmışım demek ki. Deneme sürecinde izin oluyormuydu gogom

***4 . TAKIM 410. ETAP***

LeyL35 (/58.0/ / /% )
E-brulim(/ 66.9/ / / %)
dilviin (/54.0/ / /% )
Pembe_dizi (/69.2/ / / % )

wemba (/66.7/ / /% )
gogo2405 (67.9 / / / % )
BiricikS (/74.8/ / /% )
Parfym (/76.7/ / / % )
Efsun64 (/77.5/ / /% )
AKovser ( / 55.4 / / / % )
Eliflider ( / 66.7 / / / % )
_choco _ ( /68.1/ / / % )
yeni üye başlangıç 8 Nisan 70.0 kg hedef kilosu 65

4.takım ortalaması %

Liste hazır standart tehdidimide savurayim yarın öğlen 12 ye kadar kilo bildirimi yapmayana bildirimde bulunmadı yazarım acimam yeni uyelerde dahil ona göre.
Pembe 75 in altında cikarsan eklerim listeye canım senide.

Tamamdır kuzum ama boynumdan dolayı kollarımı kullanmadan yapabiliyorum sadece

Izine ne zaman ayrıldı o? Ben orayı kaçırmışım demek ki. Deneme sürecinde izin oluyormuydu gogom
Pembe başka takımdan izne ayrılmıştı canım izindeki üyeler dönüşte farklı takımda baslayabiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…