Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Inşallah yapabilirsin canım.

Maydanoz suyunu fazla içme canım 1 fincan yeterli 250 ml.
2 tane 250 ml bardaga doldurdum yalnızca birini içebildim. tadı fenaa.

Ah benim kader arkadaşım ne yapalımm bu hafta böyle oldu Bir ödem varki hiç sorma, çok çalıştım bu hafta sporuda hergün yaptım bacaklar şişti haliyle, e üstğne buda eklenince.. Halbuki çok hafif hissediyordum kesin eksiler görürdüm diyordum menülerime dikkat etmiştim özellikle of ya bakalım yarın.. Bu sabah artıdaydım

zey zey balım teşekkür ederim bir bardak yeşil çay da içeyim ben bacaklar ayaklar karın çok şiş

Benim menum
12.30- yumurta-2 zeytin- 1 dilim ekmek
Ara- bir avuc karisik cig kuruyemis biraz yogurt
18.00-1 bardak sut- 2 eti burcak yulafli biskuvi
Su 1.5 lt. Spor yapamadim yogun regl den dolayi oturamadim bile.
Biraz sonra yogurt yerim tekrar 1 kase

Insallah haftaya istedigin gibi olcak tatlim uzulme

Bugünkü Menüm
sabah 9:30
1 labneli wasa 1 şekersz kahve

Ara 11:00
yine 1 wasa

Ögle 12:30
1 kase yogurt icine 3-4 frambuaz attim.

Aksam 17:00
1,5 kepek ekmegi yarim porsiyon menemen, 1 b ayran
Su 2,5 lt
spor yokk adimlarimi saydim 6. 122

Menüm:
9:00: 1 salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 6 yeşil zeytin, peynir, çay(2 şeker)
15:00:1 kase çorba, 3 küçük parça haşlanmış karnıbahar,yoğurt,1 dilim ekmek,salata
19:00: Ton balıklı salata
45 dk yürüyüş+ 1.5 L su

Bunu görünce kendimi hayvan gibi yemiş hissettim

Menemen yaninda ayran cok iyi ol mus canim. Guzel menu

Menün ve sporun çok güzel tam Perşembeye yakışır bir menü. Suyu 2-2,5 lt arasında tutabilsen daha güzel olur çayı da şekersiz dene yada 1 şekerle sonra da yarım böyle böyle alışıyor insan :)

Benimde iştahım yoktu hap içtiğim için mecbur yedim bişeyler. Seninki az ama acıkmazmısn sonra?

haha yanlis ifade .. pardon ama hani ben mesela cikolata canim cekince yiyorum bi isirik aliyorumki istegim gitsin diye . oyle oturup löp löp yemiyorum :)

Bugünkü menüm ..
gece ise giderken
02.00
sekersiz redbull

kahvalti 14.30

iki tane yumurta
bi tane kepek ekmek

ara
bitane muz
bitane naneli seker bogaz icin
( bogazim agriyorda o yuzden yani:)) )

20.00

155 gr. pirinc pilav
140 gr. kuru fasulye

Bugün 955 Kalori yemissim..
2 litre su icdim

sabah spor eliptik bisiklet 700 kalori yaktim.. dus almadan bi 300kalori dahha yapicam ..

Maşallah süpersin bide benim gibi redbullcusun
Ben kalorilerimi saysam iyi olur aslında ama sıkılıyorum hemen.. Naneli şekeri bende yiyorum bugün şekersz olandan. Yumuşatıyor boğazı.

Bu yoğurt kürü hepimizi artı yapıcak gibi birşeyler seziyorum umarım yanılıyorum

Kızlar choco nun katilimi iyi listeue yazicam ama güneş konusunda tereddutluyum sizler ne dersiniz?
chocoo kesin listeye girmeli bence.. :) ama güneş fazla yazmıyor bende yazmadim su iki haftadir rakibim kankim yok o yüzden
amaa zey zeyy canimm (( azicik ucundan ali verdim sadecee :) su aralar ihtiyacim var cikolata azicik ucundanda bile olsa cok mutlu oluyorum ve nisanlimada yansiyor .. obur turlu sinirli asabii oluyorum ayni sekilde buda ona yansiyor kiyamam ben onaaa :) ..

Çok az olmuş beğenmedim
Menünü beğendim güzel olmuş canım
Güzel olmuş canım menün. Suyu artirsan iyi olur ve en önemlisi caya attığın o iki şekeri hayatından cikarsan daha kolay gider kilolar.
Canım geçen gunlerdede söyledim az yiyerek zayiflayamazsin kalorini 1400 civarında tutmaya çalış yanlış yoldasin.

cok guzell .. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…