Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ve konşman bence izne yöneltecek bi konşma değil. Kovar gibi konuştun sert ifadelerle.. bu yüzden çok kırıldım

akşam misafirliğe gidiyorum. internet olmayabilir şimdiden menümü yazayım akşam yemeği belli çünkü:)
11:00 1 dilim buğday ekmeği, domates, salatalık, biber, 2 dilim peynir, 7 zeytin, 1 haşlanmış yumurta
14:30 7-8 yemek kaşığı bulgur pilavı, salata
15:30 nescafe
19:00 tavuk göğsü salata, cacık
3 litre su, 1 saat kardiyo step karışık, 10 dk koşu

aynen öyle çırpı bacak polistin hakim mi oldun kanki sonra savcı..

nasıl oldun canım?

bence yiye biliriz abartmama sartiyla .. :) sporumuzu yapinca zaten eritmis oluyoruzz

hııı sporu yediğimiz çikolatayı eritmek için yapıyoz zaten dimi şaka bitarafa spordan önce karbonhidrat alımı daha çok dayanıklılık sağlıyormuş

vallah helal olsunn canimm .. :) bence gurur duya bilirsin kendinlee .. canim senin hedef kilon kacti?:)

sağol tatlımmm hedef kilom 55

boyle cok guzelsin:)) tam ideal kilodasin bence daha fazla kilo vermene gerek bile yok bana sorarsan:)

3 kilo daha gidecek çok teşekkürler

Selam arkadaşlar :)

selammm hoşgeldinnn

güle güle git gel wembam

Zeynebim yürüyüş+eliptik bisiklet kullanıyorum cardio olarak.. eliptiği kalp ritmimi hızlandırıp dinlendirerek kullanıyorum.. 3 kilomu böyle yolculayıp cardioyu azaltıp sıkılaşma egzersizlerine ağırlık vericem innşallah

Evet katiliyorum yazmalisin bence de

alemsin

Bebisimin de disleri cikmaya basladi

oyyy sağlıklı dişleri olsun inşallah maşallah ona inşallah maşallah ikisini birarada kullanınca aklıma şu maşallahçı hoca geldi

öylemiymiiişşş ondan benim günler her ay geri geri gidiyor.. size denk gelcem diye uğraşıyor demek

o niyete mi yiyon iimiş mevlana şekeri hı

heyecan heyecan inşallah en güzel şekilde atlatıcaksın canım tekrar hayırlısı olsun

teşekkür ederim pembiş

Merhaba

Biliyorum gec kaldim bildirim icin..
Ama yine de yazmak istedim
sabahtan beri elektrikler yok ancak firsat buldum yazmaya

Gecen hafta - 55.4

Bu hafta - 56.2

Fark - +800

Ortalama - -1.44%

Simdi cikmam lazim mesaj sayisini sonra yazarim

kız o kadar ceza aldın yaramadımı sana

buna göre 44,5 kg olmam gerekmiş yani 14 kilo daha vermem gerek

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.. dün spor yapamadım o yüzden bugün sabit çıktım sanırım.. oysa ben fazla çıkıyordum hem de 1,5 kg kadar

Ebrucum regl döneminin uyumlu olması beslenme düzeninin benzeşmeye bailamasıyla alakalı diye biliyorum ben de. Beraber takıldıkça aynı şeyleri yiyip içtiğiğimizden benzeşiyor zamanla :)

Ebrucum regl döneminin uyumlu olması beslenme düzeninin benzeşmeye bailamasıyla alakalı diye biliyorum ben de. Beraber takıldıkça aynı şeyleri yiyip içtiğiğimizden benzeşiyor zamanla :)

Efsun hoşgeldin canım nasılsın?
son günlerde katılımı az olan arkadaşları listeden çıkardık hatta kanki ve rakip eşleşmesi bile yapılmadı,bu uyarılar herkese yapıldı canım birde telefondan yazdığımızda bu smiley ifadeleri kullanmak o kadar zor oluyorki.. ben bazen kullanmıyorum telefondan yazdığımda.. öyle de olunca anlatım eksik kalıyor.. aslında kırıcı olmayan ifadeleri kırıcı olarak algılayabiliyoruz.. bu yazılarında ses tonu yok ki anlayalım kırıcımı değil mi sert mi söylendi şakayla karışık mı ciddi mi... değil mi ama? yazılarla anlatım hep biyerde eksik kalıyor o yüzden kırılmayalım lütfen

Kizlar bi link vardi sanirim kacrdim ama ideal olmamiz gereken kilo diye,hangi siteydi o ?ya bugun yazilmisti ya da dunkulerde
Canım _choco_ paylaştı onu

ayyy ne kadar çenecisiniz
yetişemiyooommm
Bir uzak kaldın mı oku oku bitmiyor :)

Eve gidince olceyim bilegimi
Ben bunların istediği kiloya düşemem :)

Düzenli olmuş canım afiyet olmuş. Ay akşam menünü okuyunca canım çekti :)))

Ben iri ymişim..
Gerçi ben bunu biliyordum
Bana orta dedi, bende hep bileklerim çok ince diye geçinirdim :)

Kanki ben her kılığa bürünürüm siz isteyin yeter ki :)

Kaç aydır tanışıyoruz hala de nkronizasyonu sağlayamadın :)))

Benimde ona göre 56 kilo olmam lazım... Uyduruyo o ya, zaten bilekten ölçmeyle ideal kilo mu çıkarmış :)))

Sporunu aynen devam ettir haftaya eksileri göreceksin kankim :)

Öyle mi dersin canım? Hiç bir bilgim yok ama mantıklı olabilir... Bu durumda ftmklc seninkinin bizimkine benzemesi imkansız, senin menüler çok düzenli hayatım :)))

yok bence hepimiz düzenliyiz menü konusunda da bikaç tane ısrarla ceza ceza diye ağlayanlar oluyor
inşallah görürüm kankim hepimizin yüzü gülsün tartıdan yana artık gerçi bi foto vardı ya bi 58 kilo hali sonra 62 kilo hali.. 58 kiloda yumuş bişey,62 de iyice sıkılaşmış daha hoş olmuş.. eğer benim öyle olursa tartıda artı,görüntüde ince olmaya başlarsam spordan dolayı herhalde listeden çıkarım giderim demiyorum bak listeden çıkarım diyorum

Ve konşman bence izne yöneltecek bi konşma değil. Kovar gibi konuştun sert ifadelerle.. bu yüzden çok kırıldım

bu tarz seyler oldugunda genelfe tabrim hep bu oluyor bu tavirda cok uzyn zaman sonra oldu cunku baktikki cok fazla istisna gosterince bizler üzüldük o nedenle.
ancak ben senin bahsettigin kadar sert konustugumu düşünmüyorum eger o sekilde anlasildiysa kbakma.
bu takimda kaptan yardimcisiyim kimseyi kovmak haddime degil o nedenle yazdiklarimdan bunu cikarman anlamsiz olmus.
kisisel algilamazsan sevinirim.

Ağlasın onlar ağlasın :) ben siliyorum onların gözyaşlarını :)))

Bunu diyorsun kuzum sen. Eğer resimdeki 62 kiloluk kız gibi olacaksan artı görmeye razı ol bencede. Maşallah çok güzel gözüküyor yaa :)

Zaten sen bizi bırakıp gitmezsin ki :-*

sence ip atlamak yada ziplamak yag yakarmi cardio yerine gecermi

hıh evet böyle bişey dediğim böyle olmak istiyorum ki zaten tipim tam buna müsait... spora ağırlık vericem bundan sonra

sence ip atlamak yada ziplamak yag yakarmi cardio yerine gecermi

evet zeynebim geçer tabiki.. sana iyi gelen cardio hangisiyse onu yapmalısın mesela eliptik bisiklet bu ara bana çok keyfli geliyor sıkılırmıyım bilmem

hmm tamam o halde benfe ip atlimm bende ip atlamaktan zevk aliyorum.

eliptik bisiklet icin zamanla sikiliyoruz diyorlar ama senin eglenmene keyif almana sevindim tatlim.

kızlar yemek öncesi tavsiye istiyorum bugün karışık bir yemek günüydü öğle yemek yiyemedim işyerinde yoğunluktan..4 gibi komşuda 1 tabak kısır yedim.. e şimdi akşam menüsü çorba fırında patates tavuk var.. niyetim çorba ve tavuktan yemekti ama çorbayı da mı çıkarsam listeden??? karar veremedim.

Benide böyle yapsınlar :))

resimler güzelde ben tartıda eksik görmek istiyorum ikisi bir arada olsun sporu azaltınca eski halime dönmeyeyim.. çokmu şey istedim ne
Başka bir arzunuz :)))

Tavuğu bence yiyebilirsin gülüm ama sen önce iki kepçe çorba iç zaten fazla yerin kalmaz çok birşey yiyemezsin tavuktan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…