Eve gidince olceyim bilegimi
Ve konşman bence izne yöneltecek bi konşma değil. Kovar gibi konuştun sert ifadelerle.. bu yüzden çok kırıldımCanm sen bugüne kadar bana destek de oldn ama sert ve kırıcı ifadelerde kullandın ben sana bişey demedim. Şimdi yine bize zarar veriyosun dedin ben sen beni istemezken nasl kalcam illa derim kestirip atmadım ben... öyle olsa direk çıkardm ve burda senden sonra bana yazanlar oldu onlara da cvp vermezdm... sen sert ifadeleri çok kullanıyosun bana karşı bunun farkındamısın.....
Günaydın kızlar, kandiliniz mübarek olsun. Rabbim bu mübarek gecede dualarımızı karşılıksız bırakmasın inşallah.
Muhteşem :)
Aleyhimde nasıl konuşmuş hıııh :)))
Ben sana bu cümleden sonra öyle süper bir liste hazırlayacağım ki, aklın hayalin duracak. Yalnız biraz vakite ihtiyacım var. Bu listeyi aynı zamanda kendim için de hazırlayacağım artık olmadı birlikte yaparız :)
Rica ederim canım :)
Iyyy fatime o göbek ne öyle ıyhh...
Tabi hiç etki etmedi :) Sen bizi en iyisi bir tanıştır kardeşinle biz onu ayarlarız :)))
Gülüm benimde eşim senin nişanlın gibi ama seninle aramızda ki fark şu, eşim bana birşey dese zoruma gitmeyebilir :)
Sadece yürüyüş yaparken değil karnını herzaman çekik tutmak daha iyi, zamanla alışıyorsun sonra hep öyle devam ediyor. Birde merdiven çıkarken popoyu sıkmak çok faydalı :)))
Çırpı bacak desene... Hiç sevmem öyle, kadın dediğin biraz kıvrımlı olacak :)
Kankim bu boyun ağrısı beni mahvediyor, o yüzden yatakta yapayım yatarken diye düşündüm ama ı-ıh olacak gibi değil.
Kardeşin durumu toparlamaya çalıştıkça batıyor ablası :) kızı da bir güzel gömmüş :) sen ablasın yine affedersin de kızın kulağına giderse bilemiyorum :)))
Vuu ne fena ne çirkef çıktın kız sen :)
Hayırlı olsun pembelim
Cino ne oluyor? Ben peşinen cezamı vereyim zararsız birşeyse geri çekerim :)
20 jj + 20 mekik
Kuru iftira :)))
Bende istiyoruuuum :)
Kız arkamdan konuşmaya utanmıyormusunuz? Günah günah :)))) ama zevk aldığım doğru vallaha ne yapayım :)
Cezamın tersiyle çarparım :)))
Makarna = 50 jj
Su da çok az yarın en az 1,5 lt hıııımmm (kızıyorum) :))))
Birgün burdan gidersem cezalarımı çoook arayacaksınız hıııh :)
Oh birde beni yerden yere vururken zevk almışlar :) pek bi güldüm okurken :)
O kurabiyenin kalorisi kaçtır ki :))
O manzaranın karşısında sadece kahve içtiğin sürece sorun olmaz gülüm :)
Yediklerine dikkat et yoksa o manzaranın karşısında kendini spor yaparken bulursun :)
Amaniiin cino, eti puf...
Diyet ceza kanununun 1. maddesini ihlalden dolayı 20 jj, 20 mekik, 20 dakika koşu cezasına çarptırıldınız. Cezanızı 24 saat içinde uygulamanız gerekmektedir yoksa hakkınızda hukuki işlem başlatılacaktır! :)
ftmklc @AKovser farklı bir imaja büründüm :)))
günaydın kızlar
Regl dolayısıyla bacaklarımda ayaklarımda şişkinlik var, e yarında tartılma gününormalde böyle olmaz tam tersi süzülürüm özel günlerde. Napcam bilmiyorum..
Akşam ayaklarımın altına vicks sürüp çorap giyip yattım ki alışkın değilim değişik geldi çorap. Ama bi nebze öksürüksüz bir gece geçirdim böylece.
bence yiye biliriz abartmama sartiyla .. :) sporumuzu yapinca zaten eritmis oluyoruzz
vallah helal olsunn canimm .. :) bence gurur duya bilirsin kendinlee .. canim senin hedef kilon kacti?:)
boyle cok guzelsin:)) tam ideal kilodasin bence daha fazla kilo vermene gerek bile yok bana sorarsan:)
Selam arkadaşlar :)
Kizlar bugun giremedim hic yoldayiz ,adanaya az kaldi ama yolculuk ve memleket olayi diyete gore degil yaaa..yoldayken aklima geldi bugun persembe ,ne cabuk geliyo cuma yaaa..insallah iyi olur yarin hepimiz icinn..yyalniz ben sporu iyice bosladim misafirden dolayi,ordayken yapabilirim insallah ..sanki artiyi gorcem gibi amaaa
youtubeda 8 dk da gobek eritme programini deneyen ve guzel sonuc alan biri vardi hatta buraya konu acmisti
oncelikle hosgeldin tatlim.
diger arkadaslarimda soylemis ama beslenmen hic saglikli degil bebisin var bilmiyorum emziriyormusun ama emziriyorsan eger daha bi dikkatli olmak zorundasin.
bu sekilde verdigin kilo ve sagliksiz oluyor hemde geri alma ihtimalin yuksek oluyor. tecrube ile sabittir sekerim
cardiyo olarak ne yapiyorsun leylamm
bence sana oyle geliyordur abartiyorsundur
bence biri ebruyu durdurmasinn ebrunun ceza vermesine neden olan kimler ise onlar kendilerini durdursunlarr
anaaaa kiz yarin cuma yaa
yok oyle bisi sekerim saglikli beslenmek zorundasinn
Evet katiliyorum yazmalisin bence de
Bebisimin de disleri cikmaya basladi
3 kişiyiz :) ben bir yerde okumuştum (ne kadar doğru bilmiyorum) bayanların regl dönemi birlikte takıldıkça aynı zamana denk geliyormuş :)
Yani ben regl seninkine uyum sağlamış oluyor :)))
Edit: menstrual senkronizasyon - sosyal etkileşim :) doğruymuş
Mevlana şekeri o ceza yazmasin kizlar diye wasa diyorum dermişimmmKnäckebrot sizde adı. Kıtır kıtır ipince bişey, bir gece dışarda kalıp kurumuş ekmek gibi bişey :)
Haha kendisine de yol açmışş redbulcu seniii diyete başlayalı içmiyorum pek kahveye zorluk veriyorum yoksa işyerinde uyur kalırım. Benim dolapta var buzgibi yarın tartıdan sonra artık. Zero tam şekersz olanCanım hiçççbişey çekmiyor cheesecakeden başka ilk 5 kilomu vereyim yerim bi dilim
Gunaydin kizlar :)
Bugun sözüm var akşama yuzukler takilacak bana dua edin lutfen. O yuzden simdi kilomu yazayim belki ugrayamam tekrar.
Dun giremedim gecmis kandiliniz mubarek olsun. İnsallah bu sabaha hepimiz gunahsiz ulaşmışızdır. :)
Merhaba
Biliyorum gec kaldim bildirim icin..
Ama yine de yazmak istedim
sabahtan beri elektrikler yok ancak firsat buldum yazmaya
Gecen hafta - 55.4
Bu hafta - 56.2
Fark - +800
Ortalama - -1.44%
Simdi cikmam lazim mesaj sayisini sonra yazarim
Ebrucum regl döneminin uyumlu olması beslenme düzeninin benzeşmeye bailamasıyla alakalı diye biliyorum ben de. Beraber takıldıkça aynı şeyleri yiyip içtiğiğimizden benzeşiyor zamanla :)
CanımKizlar bi link vardi sanirim kacrdim ama ideal olmamiz gereken kilo diye,hangi siteydi o ?ya bugun yazilmisti ya da dunkulerde
Bir uzak kaldın mı oku oku bitmiyor :)ayyy ne kadar çenecisiniz
yetişemiyooommm
Ben bunların istediği kiloya düşemem :)Eve gidince olceyim bilegimi
Düzenli olmuş canım afiyet olmuş. Ay akşam menünü okuyunca canım çekti :)))akşam misafirliğe gidiyorum. internet olmayabilir şimdiden menümü yazayım akşam yemeği belli çünkü:)
11:00 1 dilim buğday ekmeği, domates, salatalık, biber, 2 dilim peynir, 7 zeytin, 1 haşlanmış yumurta
14:30 7-8 yemek kaşığı bulgur pilavı, salata
15:30 nescafe
19:00 tavuk göğsü salata, cacık
3 litre su, 1 saat kardiyo step karışık, 10 dk koşu
Bana orta dedi, bende hep bileklerim çok ince diye geçinirdim :)Ben iri ymişim..
Gerçi ben bunu biliyordum
Kanki ben her kılığa bürünürüm siz isteyin yeter ki :)aynen öyle çırpı bacakpolistin hakim mi oldun kanki sonra savcı..
öylemiymiiişşşondan benim günler her ay geri geri gidiyor.. size denk gelcem diye uğraşıyor demek
buna göre 44,5 kg olmam gerekmiş yani 14 kilo daha vermem gerek
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.. dün spor yapamadım o yüzden bugün sabit çıktım sanırım.. oysa ben fazla çıkıyordum hem de 1,5 kg kadar
Öyle mi dersin canım? Hiç bir bilgim yok ama mantıklı olabilir... Bu durumdaEbrucum regl döneminin uyumlu olması beslenme düzeninin benzeşmeye bailamasıyla alakalı diye biliyorum ben de. Beraber takıldıkça aynı şeyleri yiyip içtiğiğimizden benzeşiyor zamanla :)
Canım_choco_ paylaştı onu
Bir uzak kaldın mı oku oku bitmiyor :)
Ben bunların istediği kiloya düşemem :)
Düzenli olmuş canım afiyet olmuş. Ay akşam menünü okuyunca canım çekti :)))
Bana orta dedi, bende hep bileklerim çok ince diye geçinirdim :)
Kanki ben her kılığa bürünürüm siz isteyin yeter ki :)
Kaç aydır tanışıyoruz hala de nkronizasyonu sağlayamadın :)))
Benimde ona göre 56 kilo olmam lazım... Uyduruyo o ya, zaten bilekten ölçmeyle ideal kilo mu çıkarmış :)))
Sporunu aynen devam ettir haftaya eksileri göreceksin kankim :)
Öyle mi dersin canım? Hiç bir bilgim yok ama mantıklı olabilir... Bu durumdaftmklc seninkinin bizimkine benzemesi imkansız, senin menüler çok düzenli hayatım :)))
Canm sen bugüne kadar bana destek de oldn ama sert ve kırıcı ifadelerde kullandın ben sana bişey demedim. Şimdi yine bize zarar veriyosun dedin ben sen beni istemezken nasl kalcam illa derim kestirip atmadım ben... öyle olsa direk çıkardm ve burda senden sonra bana yazanlar oldu onlara da cvp vermezdm... sen sert ifadeleri çok kullanıyosun bana karşı bunun farkındamısın.....
Ve konşman bence izne yöneltecek bi konşma değil. Kovar gibi konuştun sert ifadelerle.. bu yüzden çok kırıldım
Ağlasın onlar ağlasın :) ben siliyorum onların gözyaşlarını :)))yok bence hepimiz düzenliyiz menü konusunda da bikaç tane ısrarla ceza ceza diye ağlayanlar oluyor
inşallah görürüm kankim hepimizin yüzü gülsün tartıdan yana artıkgerçi bi foto vardı ya bi 58 kilo hali sonra 62 kilo hali.. 58 kiloda yumuş bişey,62 de iyice sıkılaşmış daha hoş olmuş.. eğer benim öyle olursa tartıda artı,görüntüde ince olmaya başlarsam spordan dolayı herhalde listeden çıkarım giderim demiyorum bak listeden çıkarım diyorum
aynen öyle çırpı bacakpolistin hakim mi oldun kanki sonra savcı..
nasıl oldun canım?
hııı sporu yediğimiz çikolatayı eritmek için yapıyoz zaten dimişaka bitarafa spordan önce karbonhidrat alımı daha çok dayanıklılık sağlıyormuş
sağol tatlımmmhedef kilom 55
3 kilo daha gidecekçok teşekkürler
selammm hoşgeldinnn
güle güle git gel wembam
Zeynebim yürüyüş+eliptik bisiklet kullanıyorum cardio olarak.. eliptiği kalp ritmimi hızlandırıp dinlendirerek kullanıyorum.. 3 kilomu böyle yolculayıp cardioyu azaltıp sıkılaşma egzersizlerine ağırlık vericem innşallah
alemsin
oyyy sağlıklı dişleri olsun inşallah maşallah onainşallah maşallah ikisini birarada kullanınca aklıma şu maşallahçı hoca geldi
öylemiymiiişşşondan benim günler her ay geri geri gidiyor.. size denk gelcem diye uğraşıyor demek
o niyete mi yiyoniimiş mevlana şekeri hı
heyecan heyecaninşallah en güzel şekilde atlatıcaksın canım tekrar hayırlısı olsun
teşekkür ederim pembiş
kız o kadar ceza aldın yaramadımı sana
buna göre 44,5 kg olmam gerekmiş yani 14 kilo daha vermem gerek
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.. dün spor yapamadım o yüzden bugün sabit çıktım sanırım.. oysa ben fazla çıkıyordum hem de 1,5 kg kadar
ZevkleEbrum artida çıkanlara haftalık ceza ayarlarmisin canım yani söylediğin cezayı hergün düzenli yapacakar
Ağlasın onlar ağlasın :) ben siliyorum onların gözyaşlarını :)))
Eki Görüntüle 1506737
Bunu diyorsun kuzum sen. Eğer resimdeki 62 kiloluk kız gibi olacaksan artı görmeye razı ol bencede. Maşallah çok güzel gözüküyor yaa :)
Zaten sen bizi bırakıp gitmezsin ki :-*
sence ip atlamak yada ziplamak yag yakarmi cardio yerine gecermi
resimler güzelde ben tartıda eksik görmek istiyorum
hıh evet böyle bişey dediğimböyle olmak istiyorum ki zaten tipim tam buna müsait... spora ağırlık vericem bundan sonra
evet zeynebim geçer tabiki.. sana iyi gelen cardio hangisiyse onu yapmalısın mesela eliptik bisiklet bu ara bana çok keyfli geliyor sıkılırmıyım bilmem
Benide böyle yapsınlar :))
Başka bir arzunuz :)))resimler güzelde ben tartıda eksik görmek istiyorumikisi bir arada olsun sporu azaltınca eski halime dönmeyeyim.. çokmu şey istedim ne
Tavuğu bence yiyebilirsin gülüm ama sen önce iki kepçe çorba iç zaten fazla yerin kalmaz çok birşey yiyemezsin tavuktan :)kızlar yemek öncesi tavsiye istiyorum bugün karışık bir yemek günüydü öğle yemek yiyemedim işyerinde yoğunluktan..4 gibi komşuda 1 tabak kısır yedim.. e şimdi akşam menüsü çorba fırında patates tavuk var.. niyetim çorba ve tavuktan yemekti ama çorbayı da mı çıkarsam listeden??? karar veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?