Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnşallah canmmm ben de kekik çayı ve yoğurt kürüne başlıycam bakalım havalar dengesini bulsa parka yürümeye de gidicem inşallah
Sen hele su dügününü bir hayirlisiyla bitir ondan sonra yogurt kürüne de baslarsin kekik cayina da.
Yürümeye de esinle birlikte cikarsiniz :)

Aslinda bi site vardi bilek olcusune gore sonuc veriyordu sanirim kemik kalinligini anlamak icin.
Benim 64 veya 66 olmaliymis her hesapta farkli cikti

Ayy çok güldüm kendimee
Açmam inşallh bidaha
Hmm
Mantarı pek severim.. Elinize sağlık dilvinim

Mutluluklarrr

Kilo veren tüm kızları tebrik ediyorum
Sabit ve artıda olanlara da haftaya başarılar diliyorum
Ben sonra uğrarım yine
Sevgili rakibem durumumuz ne yazıkki hiç iç açıcı değil..
İkimizde hasta..
İkimiz de kilo veremedik..

Aslinda bi site vardi bilek olcusune gore sonuc veriyordu sanirim kemik kalinligini anlamak icin.
Benim 64 veya 66 olmaliymis her hesapta farkli cikti

Hiç duymamıştım bak bunuu..

evet gösterelim regla günü
sanada şimdiden afiyet olsun balım

Ayy çok güldüm kendimee
Açmam inşallh bidaha

Hmm

Mutluluklarrr
annem yaptı hayatımcım
bende bayılırım mantara

Kizlar bi link vardi sanirim kacrdim ama ideal olmamiz gereken kilo diye,hangi siteydi o ?ya bugun yazilmisti ya da dunkulerde

Size zarar veriyorsam çıkabilirim

Sağol canım çok düşüncelisin. Zeynep benim kendime faydam olmadığını size zarar verdiğimi sölemiş.. gerekiyosa tamamen çıkayım ben siz de zarar görmeyin

efsun bizler gereken uyarilari yapmak zorundayiz bu sadece senin icin gecerli degil herkes icin gecerli. takima zarar vermen onemli degil onemli olan kendine zarar vermen bizler sana yardimci olamiyoruz.
benim yazimdaki amac izne ayrilman yanaydi ancak sen direk cikmayi gitmeyi tercih ettin direk kestirip atmak en kolayi çünkü.
olaya sadece kendi acindan bakmak yerine genel acidan bakarsan sevinirim.

bu surecte olaylarin cikmasi guzel aslinda daha somradan sorun olup buyuyecegine simdiden sorun ciksin çözülsün en güzeli.
en onemlisi eşinin yaninda olmasi seni ezdirmemesi yada ailesinin yaninda haksizda olsan bunu belirtmemesi önemli.
yoksa inan hepimiz ayni sorunlari yadadik ben 10 gunde bi beden küçüldüm düşün ama simdi iyiki yasamisiz diyorum

Ayy çok güldüm kendimee
Açmam inşallh bidaha

Hmm

Mutluluklarrr

ahahah insallah bakalim

Canm sen bugüne kadar bana destek de oldn ama sert ve kırıcı ifadelerde kullandın ben sana bişey demedim. Şimdi yine bize zarar veriyosun dedin ben sen beni istemezken nasl kalcam illa derim kestirip atmadım ben... öyle olsa direk çıkardm ve burda senden sonra bana yazanlar oldu onlara da cvp vermezdm... sen sert ifadeleri çok kullanıyosun bana karşı bunun farkındamısın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…