Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nazar degdircem ben sana yaa maşallah
Olacağız goncam, sen sporuna bu şekilde devam et bak göreceksin haftaya daha büyük bir fark olacak. Sen hiç o tatlı canını sıkma :-*
Olcaz tabikide
Gayet güzel olmuş canım.

Bu da Ebuşun menüsü

Başlangıç 06:00
1 bardak ılık limonlu su

Sabah 08:30
Meyveli yoğurt (Kirazlı)

Ara 10:00
1 fincan detoks çayı
2 wasa - arasına farklı yeşilliklerle karıştırılmış krem peynir

Öğlen 11:30
Fransız usulü soslu salata
(Marul, roka, domates, mozarella)

Akşam 16:00
1 bardak tarçınlı süt
Birkaç karamelli bisküvi (unuttum sayıyı yerken )

Su: 2 lt
Spor: 4 km yürüyüş, 200 jumping jack (artık 100 tanesini durmadan yapabiliyorum ), 20 duvar şınavı, 30 sn plank, 60 yarım mekik (20'şer den karma), 20 leg raises... Başka birşey yaptım mı hatırlamıyorum

Kızlar göbeğinin çalıştığını farkedip o yanmayı hissetmek isteyenlere 2 hareket geliyor

http://stream1.gifsoup.com/view2/20140622/5055833/wide-toe-touches-o.gif

Veee

Oh oh bu karamelliler bitmedi mi daha ebrus sultan

Geriye doğru değilmi hem sırta da yarar bu :) ben sırt için benzer şekilde yapıyordum :) bunu da yaparım sağol canm:)
Yok canm uzatmadım son mesajından sonra zeynep e bir şey de yazmadım uzamasın diye :)

Jj mi çıkıyor şimdi listeden tamam duvar şınavını daha önce uzman tv de görüp denemiştim yeniden başlarım :)
Çok teşekkürleer :)

Bugünkü menüm
sabah 8.00
iki kepek ekmek
iki yumurta
kk beyaz peynir

ara bitane muz

19.00
5 kasik cin pilavi
Soja soslu sebze
firinda tavuk

2 litre su

spor yok daha belki sonra cok yorgunum..

aksam biraz cilek ve bitane elma yiye bilirim..

Ben geçen hafta belki kas yapmaya faydali olur diye protein ağırlıklı beslenmeye çalıştım bugün de dahil. Önümüzdeki hafta sebze ve meyve ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum inşallah tabii mümkün olursa.
Menümü yazayım.
Sabah 8.30 1 haşlanmış yumurta peynir yeşillik 4 zeytin çay

Ara 10.30 şekersiz tadelle 87 kalori

Öğlen 1 kepçe çorba 1 orta boy köfte salata 1 kaşık erişte

Ara 16.00 3 form bisküvi

Ara 18.00 2 kuru incir nescafe

Akşam 19.30 4 parça kelebek mangalda ve derisi yok 1 et şiş bol salata 1 bardak kefir

Su 2 lt oldu
Spor 20 + 30 dk yürüyüş 50 zıplama yapıldı
Slim in 6 ve jamping jack yapıcam dün 25 erlik set halinde 150 yapmıştım bugün 175 yada 200 yapmayı düşünüyorum.

Havanı yesinler senin bende yapmaya çalışıyorum 100 ama olmuyo neyse olacak. Karamelli yenmis ama sporun güzel olmuş menude iyi.
Güzel olmuş sporda yaparsın belki bi gayret.

Benim acayip menum
Sabah 10.00- yumurta peynir zeytin biber
Ara- odul olarak 4 kucuk parca bitter % 70
14.00- 1bucuk ev yapimi kucuk lahmacun
Ara-1 elma
18.00- kalan yarim lahmacun
Yaninda ayran icecektim ama yoktu :-(
Su -2 lt olmustur
Spor- 50 squat -50 jj
Bu aksam 1 bardak da sut icerim

Selam bugun biraz geç kaldım. :)
Menüm:
09salatalık,peynir,1 dilim ekmek,zeytin
15:00:4 tane köfte ve salata ayran
20:00: çorba ve birazcık kısır

Ya ben akşam yemeğiyle doymadım aslında ama alternatif olarak yiyecek bir şey de bulamadım. 2. öğretim olduğum için akşam dersten sonra çok acıkıyorum. Ne yiyebilirim sizce doyurucu

Menum...
sabah 9.00
1 yumurta 2 dilim tam bugday ekmegi
domates salatalik biber
1 dilim peynir
5 kucuk zeytin

Oglen 13.00
4 ymk kasigi makarna
yesil cay
kahve
2 kare bitter

Ara 16.00
1 adet pogaca
kahve

Aksam 19.00
3 ymk kasigi Yesil fasulye
salata ,2 lokma pilav
soda limon

2 litre bitti
40 squat,20 mekik,100 ziplama
leslie 2 mil

Yok canim anormallik ben de bugun canim hicbise istemedi. Rahatsizdim biraz. Eski menulerime baksan moralin yerine gelir Ayrica senin menun cok ideal olmus bence

İyi o zaman sevindim :)
Menün ve sporun çok güzel tam Perşembeye yakışır bir menü. Suyu 2-2,5 lt arasında tutabilsen daha güzel olur çayı da şekersiz dene yada 1 şekerle sonra da yarım böyle böyle alışıyor insan :)

Normalde çayı 4 şekerli içiyordum 2ye anca inebildim. İnsallah 1-2 haftaya hepten bırakırım. Bugun seker almim diye çay içmedim

İyi o zaman sevindim :)

Normalde çayı 4 şekerli içiyordum 2ye anca inebildim. İnsallah 1-2 haftaya hepten bırakırım. Bugun seker almim diye çay içmedim
4 seker mi ooovvv! Ben de eskiden sekerli iciodum dogumdan sonra biraktim. Ilk baslarda biskuviyle falan ictim sekersiz. Sonra alistim gitti. Eti burcak yulafli biskuvi guzel oluyor. Hem tam bugdayli hem lifli.

Sevgili rakibem durumumuz ne yazıkki hiç iç açıcı değil..
İkimizde hasta..
İkimiz de kilo veremedik..

Hiç duymamıştım bak bunuu..
Bu hafta böyle oldu bizde sevgili rakibem, herşey birbirine karıştı Ama önümüzdeki maçlara bakalım biz tatlım

Teşekkür ederim tatlım biraz daha iyiyim bugün Haha evet mevlana şekeri

Ayy ben bu konuda şanslıyım. Kilomu göstermiyorum. Gerçek kilomu söylediğimde inanmıyorlar. Dün yatakta yatan bir hasta teyze vardı. Kolumu tuttu inceliyo Çok sıkı etin var dio. Zayıflamaktan ziyade fit görünmek isterim ben, inşallah olur..

Yaparım gülüm iyi hissediyorum kendimi. Bugünkü sporumu yaptım, duşumuda aldım, yarın yapayımmı?

Çok doyurucu ve kararında geldi bana menün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…