Nazar degdircem ben sana yaa maşallahbugün kü menüm
sabah 08:30 zencefilli limonlu ılık su
09:00
kaşarlı light ekmekli domatesli tost
4 tane çilek
4 tane zeytin
10:30 da eliptik bisiklet toplam 43 dk yaptım işim çıktığı için yarım bıraktım..
20x3 set pilates çemberi ile iç bacak çalıştım
sonrasında toz zencefilli kefir 1 bardak
öğlen 14:00
2 yumurta,2 yk lor dan hazırladığım omlet
2 dilim hindi salam
bikaç parça marul ve
1 tane kepekli lavaştan dürüm
ara ve akşam yemeği 17:00
1 avuç leblebi
1 tane greyfurt
ben ara öğün yapmıştım ki bi komşu teyze brüksel lahanası yemeği getirdi :) 3-4 tane de brüksel lahanasından yedim akşam yemeği yemiş oldum
acıkırsamda yoğurt kürüm var dimi ama
birazdan yürüyüşe çıkıcam
yürüyüşten sonra tekrar eliptik yapmayı düşünüyorum bakalım nasip
yazarım tekrar yaptığım sporları
Olcaz tabikideOlacağız goncam, sen sporuna bu şekilde devam et bak göreceksin haftaya daha büyük bir fark olacak. Sen hiç o tatlı canını sıkma :-*
Gayet güzel olmuş canım.Sabah
1dlm peynir
Domates
3 zeytin
Ara
Toz zencefilli ihlamur
Oğle
1 tabak Ispanak kökü
2 dlm ekmek
Ara
Sade kahve
Akşam
Fırında karnabahar
Yoğurt
1 kepçe çorba
Su: 2.8lt
Spor 1 saat kızımla yürüdük
Saatler yok çünkü unuttum saate bakmayı
Dalga geçme kızzz.Birde kuş kostümü giyersen tamamdır
Kızlar ne kadar oldu siz evleneli?
Kanat çırpma işte başka işime gerek yok gülümDalga geçme kızzz.
Adı varmı bilmiyorum. Tv de bi hatundan gördüm.
İsim annesi benim
5 yıl oldu benim.
Benim 2 yil olacak agustosta. Yani 1 bucuk yil olmusBirde kuş kostümü giyersen tamamdır
Kızlar ne kadar oldu siz evleneli?
Oh oh bu karamelliler bitmedi mi daha ebrus sultanBu da Ebuşun menüsü
Başlangıç 06:00
1 bardak ılık limonlu su
Sabah 08:30
Meyveli yoğurt (Kirazlı)
Ara 10:00
1 fincan detoks çayı
2 wasa - arasına farklı yeşilliklerle karıştırılmış krem peynir
Öğlen 11:30
Fransız usulü soslu salata
(Marul, roka, domates, mozarella)
Akşam 16:00
1 bardak tarçınlı süt
Birkaç karamelli bisküvi (unuttum sayıyı yerken)
Su: 2 lt
Spor: 4 km yürüyüş, 200 jumping jack (artık 100 tanesini durmadan yapabiliyorum), 20 duvar şınavı, 30 sn plank, 60 yarım mekik (20'şer den karma), 20 leg raises... Başka birşey yaptım mı hatırlamıyorum
Kızlar göbeğinin çalıştığını farkedip o yanmayı hissetmek isteyenlere 2 hareket geliyor
http://stream1.gifsoup.com/view2/20140622/5055833/wide-toe-touches-o.gif
Veee
Eki Görüntüle 1506875
Geriye doğru değilmi hem sırta da yarar bu :) ben sırt için benzer şekilde yapıyordum :) bunu da yaparım sağol canm:)Üst kol sorunluysa kanat çırpma hareketini tavsiye ederim.
Ayaklarını omuz hizasında açıyorsun , kollarını geriye doğru veriyorsun gerdirip kanat Çırpar gibi hareket yapıyorsun geride olduğu için ve gerdirdin için üst taraf yanıyor iki dakika ile başla bence
Yok canm uzatmadım son mesajından sonra zeynep e bir şey de yazmadım uzamasın diye :)Efsun gülüm bak Zeynep kötü anlamda söylemedi, yanlış anlaşılmalar oluyor malesef. Karşında ki insanı istemeden kırabiliyorsun ama sonuçta burda hepimiz birbirimiz için çırpınıyoruz ki birşeyler başaralım diye. Rica ediyorum daha fazla uzamasın bu konu. Bak hem Zeynep büyüklük yaptı özür diledi... Lütfen :)
Bu konuya değinmişken bende @gunes-86 ya birşeyler söylemek istiyorum. Canım seni kırdıysam özür dilerim, asla öyle bir amacım yoktu. Sadece fikrimi söylemek istedim onu da düşünmeden yaptım. Kusura bakma lütfen...
şimdi efsuncuğuma dönelim tekrar, canım jj jumping jack oluyor o hareketi biliyorsun, duvar şınavı yerde şınav çeker gibi ama ayakta duvarda çekiyorsun kollar için güzel bir hareket (bizzat denendi) wallsit de duvara sırtını dayayıp oturuyor gibi - bunu siliyorum listenden. Sen göbeğin için birde bunu yap hergün :)
Kollar içinde ekstradan bunu yapabilirsin istersen
Hay hay... Hokuuuusss pokuuusssbir değişiklik var mı
Şaka bir yana şu hastalığı biran önce atlat gülüm, sıkı spora başlayacağız o zaman işte ortada ki gibi olacaksın
Güzel olmuş
Ben hep kizartmasini yaparim bi kere saglikli olsun diye firinda denedim berbatti. Yiyemedim. Esim ben uzulmeyim diye yemisti birazSağol kankam..
Evlendim evleneli 2. Tutturuşum. Onuda kendim yapar kendim yerim( kendin çal kendin oyna gibi oldu)
Havanı yesinler senin bende yapmaya çalışıyorum 100 ama olmuyo neyse olacak. Karamelli yenmis ama sporun güzel olmuş menude iyi.Bu da Ebuşun menüsü
Başlangıç 06:00
1 bardak ılık limonlu su
Sabah 08:30
Meyveli yoğurt (Kirazlı)
Ara 10:00
1 fincan detoks çayı
2 wasa - arasına farklı yeşilliklerle karıştırılmış krem peynir
Öğlen 11:30
Fransız usulü soslu salata
(Marul, roka, domates, mozarella)
Akşam 16:00
1 bardak tarçınlı süt
Birkaç karamelli bisküvi (unuttum sayıyı yerken)
Su: 2 lt
Spor: 4 km yürüyüş, 200 jumping jack (artık 100 tanesini durmadan yapabiliyorum), 20 duvar şınavı, 30 sn plank, 60 yarım mekik (20'şer den karma), 20 leg raises... Başka birşey yaptım mı hatırlamıyorum
Kızlar göbeğinin çalıştığını farkedip o yanmayı hissetmek isteyenlere 2 hareket geliyor
http://stream1.gifsoup.com/view2/20140622/5055833/wide-toe-touches-o.gif
Veee
Eki Görüntüle 1506875
Güzel olmuş sporda yaparsın belki bi gayret.Bugünkü menüm
sabah 8.00
iki kepek ekmek
iki yumurta
kk beyaz peynir
ara bitane muz
19.00
5 kasik cin pilavi
Soja soslu sebze
firinda tavuk
2 litre su
spor yok daha belki sonra cok yorgunum..
aksam biraz cilek ve bitane elma yiye bilirim..
Yok canim anormallik ben de bugun canim hicbise istemedi. Rahatsizdim biraz. Eski menulerime baksan moralin yerine gelirAyrica senin menun cok ideal olmus bence
Menün ve sporun çok güzel tam Perşembeye yakışır bir menü. Suyu 2-2,5 lt arasında tutabilsen daha güzel olurçayı da şekersiz dene yada 1 şekerle sonra da yarım böyle böyle alışıyor insan :)
Ooo cok feci. Haklisin canimSonuç listelerine baktım 10.olmusuz rezillik diz boyu bi silkelenmemiz lazım artık
4 seker mi ooovvv! Ben de eskiden sekerli iciodum dogumdan sonra biraktim. Ilk baslarda biskuviyle falan ictim sekersiz. Sonra alistim gitti. Eti burcak yulafli biskuvi guzel oluyor. Hem tam bugdayli hem lifli.İyi o zaman sevindim :)
Normalde çayı 4 şekerli içiyordum 2ye anca inebildim. İnsallah 1-2 haftaya hepten bırakırım. Bugun seker almim diye çay içmedim
Bu hafta böyle oldu bizde sevgili rakibem, herşey birbirine karıştıSevgili rakibem durumumuz ne yazıkki hiç iç açıcı değil..
İkimizde hasta..
İkimiz de kilo veremedik..
Hiç duymamıştım bak bunuu..
Teşekkür ederim tatlım biraz daha iyiyim bugünaynen öyle çırpı bacakpolistin hakim mi oldun kanki sonra savcı..
nasıl oldun canım?
hııı sporu yediğimiz çikolatayı eritmek için yapıyoz zaten dimişaka bitarafa spordan önce karbonhidrat alımı daha çok dayanıklılık sağlıyormuş
sağol tatlımmmhedef kilom 55
3 kilo daha gidecekçok teşekkürler
selammm hoşgeldinnn
güle güle git gel wembam
Zeynebim yürüyüş+eliptik bisiklet kullanıyorum cardio olarak.. eliptiği kalp ritmimi hızlandırıp dinlendirerek kullanıyorum.. 3 kilomu böyle yolculayıp cardioyu azaltıp sıkılaşma egzersizlerine ağırlık vericem innşallah
alemsin
oyyy sağlıklı dişleri olsun inşallah maşallah onainşallah maşallah ikisini birarada kullanınca aklıma şu maşallahçı hoca geldi
öylemiymiiişşşondan benim günler her ay geri geri gidiyor.. size denk gelcem diye uğraşıyor demek
o niyete mi yiyoniimiş mevlana şekeri hı
heyecan heyecaninşallah en güzel şekilde atlatıcaksın canım tekrar hayırlısı olsun
teşekkür ederim pembiş
kız o kadar ceza aldın yaramadımı sana
buna göre 44,5 kg olmam gerekmiş yani 14 kilo daha vermem gerek
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.. dün spor yapamadım o yüzden bugün sabit çıktım sanırım.. oysa ben fazla çıkıyordum hem de 1,5 kg kadar
Ayy ben bu konuda şanslıyım. Kilomu göstermiyorum. Gerçek kilomu söylediğimde inanmıyorlar. Dün yatakta yatan bir hasta teyze vardı. Kolumu tuttu inceliyo
Yaparım gülüm iyi hissediyorum kendimi. Bugünkü sporumu yaptım, duşumuda aldım, yarın yapayımmı?Haftalık cezalar
Dilvin - 0,5 kg
hergün 50 jj + 50 mekik + 5x15 saniye plank
Parfym - 0,3 kg
hergün 30 jj + 30 squat (kuzum hastasın yapabilecekmisin bilmiyorum?)
Efsun - 0,5 kg
hergün 50 jj + 5x30 saniye wallsit + 50 duvar şınavı (sende düğün telaşındasın ama)
Akovser - 0,8 kg
hergün 80 jj + 40 mekik + 40 squat
Unuttuğum biri var mı
Menum...
sabah 9.00
1 yumurta 2 dilim tam bugday ekmegi
domates salatalik biber
1 dilim peynir
5 kucuk zeytin
Oglen 13.00
4 ymk kasigi makarna
yesil cay
kahve
2 kare bitter
Ara 16.00
1 adet pogaca
kahve
Aksam 19.00
3 ymk kasigi Yesil fasulye
salata ,2 lokma pilav
soda limon
2 litre bitti
40 squat,20 mekik,100 ziplama
leslie 2 mil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?