Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benide böyle yapsınlar :))

Başka bir arzunuz :)))

Tavuğu bence yiyebilirsin gülüm ama sen önce iki kepçe çorba iç zaten fazla yerin kalmaz çok birşey yiyemezsin tavuktan :)
iki kepçe 1 kase mercimek çorbası eder.. kendime tavuk göğsü attım fırına diğerleri but.. hangisi daha iyi olur neyse oturayım yemeğe belli olur.. neyse ben kaçayım sofrayı hazırlıyayım görüşürüz..

Off resimler super ya insanin bunlari gorunce spora yazilasi geliyor yag ile kasi yanyana koyunca 1 kilo demir mi daha agir yoksa bir kilo pamuk mu sorusu aklima geldi

Haftalık cezalar

Dilvin - 0,5 kg
hergün 50 jj + 50 mekik + 5x15 saniye plank

Parfym - 0,3 kg
hergün 30 jj + 30 squat (kuzum hastasın yapabilecekmisin bilmiyorum?)

Efsun - 0,5 kg
hergün 50 jj + 5x30 saniye wallsit + 50 duvar şınavı (sende düğün telaşındasın ama)

Akovser - 0,8 kg
hergün 80 jj + 40 mekik + 40 squat

Unuttuğum biri var mı

resimler güzelde ben tartıda eksik görmek istiyorum ikisi bir arada olsun sporu azaltınca eski halime dönmeyeyim.. çokmu şey istedim ne

önce kilo gittiği kadar gider zaten.. yağ oranı azalacak iyice.. tahminim ben bi 5 kilo daha verebilirim ama sonrasında biraz kaslanmak istiyorum

hmm tamam o halde benfe ip atlimm bende ip atlamaktan zevk aliyorum.

eliptik bisiklet icin zamanla sikiliyoruz diyorlar ama senin eglenmene keyif almana sevindim tatlim.

yabancı müzikleri açıyorum spor için olanları,takıyorum kulaklığı ve nasıl geçtiğini anlamıyorum

sen bilirsin canım sadece tavuk yesende olur dediğin gibi... hem sırf protein almış olursun

amma hesap yapmışsın danesim :))) afiyet olsun

aslinda en guzeli tv karsisinda yapmak.
ama müzikle de nasil zaman gecer anlamiyorsundur

bugün kü menüm
sabah 08:30 zencefilli limonlu ılık su
09:00
kaşarlı light ekmekli domatesli tost
4 tane çilek
4 tane zeytin

10:30 da eliptik bisiklet toplam 43 dk yaptım işim çıktığı için yarım bıraktım..
20x3 set pilates çemberi ile iç bacak çalıştım

sonrasında toz zencefilli kefir 1 bardak

öğlen 14:00
2 yumurta,2 yk lor dan hazırladığım omlet
2 dilim hindi salam
bikaç parça marul ve
1 tane kepekli lavaştan dürüm

ara ve akşam yemeği 17:00
1 avuç leblebi
1 tane greyfurt
ben ara öğün yapmıştım ki bi komşu teyze brüksel lahanası yemeği getirdi :) 3-4 tane de brüksel lahanasından yedim akşam yemeği yemiş oldum
acıkırsamda yoğurt kürüm var dimi ama

birazdan yürüyüşe çıkıcam
yürüyüşten sonra tekrar eliptik yapmayı düşünüyorum bakalım nasip
yazarım tekrar yaptığım sporları

Okuyorum ama alıntı yapamadım. Cezalar hayırlı olsun.
Bu bilek olcusune göre 49 diyo bana 59 hayalken neyse ben 63 oliimdeee gerisi kalsin.
Ebrum 100 gr da olsa gitsin artık haftada 100 e bile razı olacam yakında.
Olacağız goncam, sen sporuna bu şekilde devam et bak göreceksin haftaya daha büyük bir fark olacak. Sen hiç o tatlı canını sıkma :-*

Menün güzel olmuş herzaman ki gibi. Kız sen sporu enişte için mi arttırdın öyle birden leylam keşke burda olsanda birlikte çıksak yürümeye... Benim canım hiç yalnız çıkmak istemiyor

Hoş buldum canım evey çıkarılmoşım ama sorun yok. Yazıda kırıcı olmamak için de tatlı söz senen şeyler var simge kullanılamoyorsa bunlar yapılabilir bence canım.
Canım ben öyle duymuştum mantıklı geldi bana :)) vücudun aldığı şeyler aynı olunca tepkileri de aynı oluuor heralde :))
Bu nasıl iş :) herkes evine detaylı yağ ölçen tartıdan alırsa ancak moral bozulmaz o da mümkün değil :)))
Canım ben pek anlamadım bu haraketler ne hareketi :) yani ilk ikisi.. netten bakayım ben onlara bi :) benim göbek üst bacak ve üst kollarım sorunlu ona göre bişeler mi bunlar :) bileklerim falan inceciktir benim :)

Ben ortadaki gibi oluyum mümkünse
İnsanın duruşu bile değişiyor arkadaş..
resimler güzelde ben tartıda eksik görmek istiyorum ikisi bir arada olsun sporu azaltınca eski halime dönmeyeyim.. çokmu şey istedim ne
Bak bunu bende istiyorum

Menün güzell
Sporun bitmemiş hali bile güzel

Sabah
1dlm peynir
Domates
3 zeytin

Ara
Toz zencefilli ihlamur

Oğle
1 tabak Ispanak kökü
2 dlm ekmek

Ara
Sade kahve

Akşam
Fırında karnabahar
Yoğurt
1 kepçe çorba

Su: 2.8lt
Spor 1 saat kızımla yürüdük
Saatler yok çünkü unuttum saate bakmayı

Üst kol sorunluysa kanat çırpma hareketini tavsiye ederim.
Ayaklarını omuz hizasında açıyorsun , kollarını geriye doğru veriyorsun gerdirip kanat Çırpar gibi hareket yapıyorsun geride olduğu için ve gerdirdin için üst taraf yanıyor iki dakika ile başla bence

B
Bi kere firinda karnibahar yapiyim dedim yiyemedim ya cok kotuydu menun guzel olmus sekerim

Efsun gülüm bak Zeynep kötü anlamda söylemedi, yanlış anlaşılmalar oluyor malesef. Karşında ki insanı istemeden kırabiliyorsun ama sonuçta burda hepimiz birbirimiz için çırpınıyoruz ki birşeyler başaralım diye. Rica ediyorum daha fazla uzamasın bu konu. Bak hem Zeynep büyüklük yaptı özür diledi... Lütfen :)

Bu konuya değinmişken bende G gunes-86 ya birşeyler söylemek istiyorum. Canım seni kırdıysam özür dilerim, asla öyle bir amacım yoktu. Sadece fikrimi söylemek istedim onu da düşünmeden yaptım. Kusura bakma lütfen...

şimdi efsuncuğuma dönelim tekrar, canım jj jumping jack oluyor o hareketi biliyorsun, duvar şınavı yerde şınav çeker gibi ama ayakta duvarda çekiyorsun kollar için güzel bir hareket (bizzat denendi ) wallsit de duvara sırtını dayayıp oturuyor gibi - bunu siliyorum listenden. Sen göbeğin için birde bunu yap hergün :)

Kollar içinde ekstradan bunu yapabilirsin istersen

Ben ortadaki gibi oluyum mümkünse

İnsanın duruşu bile değişiyor arkadaş..

Bak bunu bende istiyorum

Menün güzell
Sporun bitmemiş hali bile güzel
Hay hay... Hokuuuusss pokuuusss bir değişiklik var mı
Şaka bir yana şu hastalığı biran önce atlat gülüm, sıkı spora başlayacağız o zaman işte ortada ki gibi olacaksın

Güzel olmuş

Birde kuş kostümü giyersen tamamdır

B

Bi kere firinda karnibahar yapiyim dedim yiyemedim ya cok kotuydu menun guzel olmus sekerim

Sağol kankam..

Evlendim evleneli 2. Tutturuşum. Onuda kendim yapar kendim yerim( kendin çal kendin oyna gibi oldu)

Kızlar ne kadar oldu siz evleneli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…