iki kepçe 1 kase mercimek çorbası eder.. kendime tavuk göğsü attım fırına diğerleri but.. hangisi daha iyi olur neyse oturayım yemeğe belli olur.. neyse ben kaçayım sofrayı hazırlıyayım görüşürüz..Benide böyle yapsınlar :))
Başka bir arzunuz :)))
Tavuğu bence yiyebilirsin gülüm ama sen önce iki kepçe çorba iç zaten fazla yerin kalmaz çok birşey yiyemezsin tavuktan :)
resimler güzelde ben tartıda eksik görmek istiyorumikisi bir arada olsun sporu azaltınca eski halime dönmeyeyim.. çokmu şey istedim ne
hmm tamam o halde benfe ip atlimm bende ip atlamaktan zevk aliyorum.
eliptik bisiklet icin zamanla sikiliyoruz diyorlar ama senin eglenmene keyif almana sevindim tatlim.
kızlar yemek öncesi tavsiye istiyorum bugün karışık bir yemek günüydü öğle yemek yiyemedim işyerinde yoğunluktan..4 gibi komşuda 1 tabak kısır yedim.. e şimdi akşam menüsü çorba fırında patates tavuk var.. niyetim çorba ve tavuktan yemekti ama çorbayı da mı çıkarsam listeden??? karar veremedim.
amma hesap yapmışsın danesim :))) afiyet olsuniki kepçe 1 kase mercimek çorbası eder.. kendime tavuk göğsü attım fırına diğerleri but.. hangisi daha iyi olur neyse oturayım yemeğe belli olur.. neyse ben kaçayım sofrayı hazırlıyayım görüşürüz..
dimi dimiOff resimler super ya insanin bunlari gorunce spora yazilasi geliyoryag ile kasi yanyana koyunca 1 kilo demir mi daha agir yoksa bir kilo pamuk mu sorusu aklima geldi
önce kilo gittiği kadar gider zaten.. yağ oranı azalacak iyice.. tahminim ben bi 5 kilo daha verebilirim ama sonrasında biraz kaslanmak istiyorum
yabancı müzikleri açıyorum spor için olanları,takıyorum kulaklığı ve nasıl geçtiğini anlamıyorum
sen bilirsin canım sadece tavuk yesende olur dediğin gibi... hem sırf protein almış olursun
Olacağız goncam, sen sporuna bu şekilde devam et bak göreceksin haftaya daha büyük bir fark olacak. Sen hiç o tatlı canını sıkma :-*Okuyorum ama alıntı yapamadım. Cezalar hayırlı olsun.
Bu bilek olcusune göre 49 diyo bana 59 hayalken neyse ben 63 oliimdeee gerisi kalsin.
Ebrum 100 gr da olsa gitsin artık haftada 100 e bile razı olacam yakında.
Menün güzel olmuş herzaman ki gibi. Kız sen sporu enişte için mi arttırdın öyle birdenbugün kü menüm
sabah 08:30 zencefilli limonlu ılık su
09:00
kaşarlı light ekmekli domatesli tost
4 tane çilek
4 tane zeytin
10:30 da eliptik bisiklet toplam 43 dk yaptım işim çıktığı için yarım bıraktım..
20x3 set pilates çemberi ile iç bacak çalıştım
sonrasında toz zencefilli kefir 1 bardak
öğlen 14:00
2 yumurta,2 yk lor dan hazırladığım omlet
2 dilim hindi salam
bikaç parça marul ve
1 tane kepekli lavaştan dürüm
ara ve akşam yemeği 17:00
1 avuç leblebi
1 tane greyfurt
ben ara öğün yapmıştım ki bi komşu teyze brüksel lahanası yemeği getirdi :) 3-4 tane de brüksel lahanasından yedim akşam yemeği yemiş oldum
acıkırsamda yoğurt kürüm var dimi ama
birazdan yürüyüşe çıkıcam
yürüyüşten sonra tekrar eliptik yapmayı düşünüyorum bakalım nasip
yazarım tekrar yaptığım sporları
Hoş buldum canım evey çıkarılmoşım ama sorun yok. Yazıda kırıcı olmamak için de tatlı söz senen şeyler var simge kullanılamoyorsa bunlar yapılabilir bence canım.Efsun hoşgeldin canım nasılsın?
son günlerde katılımı az olan arkadaşları listeden çıkardık hatta kanki ve rakip eşleşmesi bile yapılmadı,bu uyarılar herkese yapıldı canımbirde telefondan yazdığımızda bu smiley ifadeleri kullanmak o kadar zor oluyorki.. ben bazen kullanmıyorum telefondan yazdığımda.. öyle de olunca anlatım eksik kalıyor.. aslında kırıcı olmayan ifadeleri kırıcı olarak algılayabiliyoruz.. bu yazılarında ses tonu yok ki anlayalım kırıcımı değil mi sert mi söylendi şakayla karışık mı ciddi mi... değil mi ama? yazılarla anlatım hep biyerde eksik kalıyor o yüzden kırılmayalım lütfen
Canım ben öyle duymuştum mantıklı geldi bana :)) vücudun aldığı şeyler aynı olunca tepkileri de aynı oluuor heralde :))Canım_choco_ paylaştı onu
Bir uzak kaldın mı oku oku bitmiyor :)
Ben bunların istediği kiloya düşemem :)
Düzenli olmuş canım afiyet olmuş. Ay akşam menünü okuyunca canım çekti :)))
Bana orta dedi, bende hep bileklerim çok ince diye geçinirdim :)
Kanki ben her kılığa bürünürüm siz isteyin yeter ki :)
Kaç aydır tanışıyoruz hala de nkronizasyonu sağlayamadın :)))
Benimde ona göre 56 kilo olmam lazım... Uyduruyo o ya, zaten bilekten ölçmeyle ideal kilo mu çıkarmış :)))
Sporunu aynen devam ettir haftaya eksileri göreceksin kankim :)
Öyle mi dersin canım? Hiç bir bilgim yok ama mantıklı olabilir... Bu durumdaftmklc seninkinin bizimkine benzemesi imkansız, senin menüler çok düzenli hayatım :)))
Bu nasıl iş :) herkes evine detaylı yağ ölçen tartıdan alırsa ancak moral bozulmaz o da mümkün değil :)))
Canım ben pek anlamadım bu haraketler ne hareketi :) yani ilk ikisi.. netten bakayım ben onlara bi :) benim göbek üst bacak ve üst kollarım sorunlu ona göre bişeler mi bunlar :) bileklerim falan inceciktir benim :)Haftalık cezalar
Dilvin - 0,5 kg
hergün 50 jj + 50 mekik + 5x15 saniye plank
Parfym - 0,3 kg
hergün 30 jj + 30 squat (kuzum hastasın yapabilecekmisin bilmiyorum?)
Efsun - 0,5 kg
hergün 50 jj + 5x30 saniye wallsit + 50 duvar şınavı (sende düğün telaşındasın ama)
Akovser - 0,8 kg
hergün 80 jj + 40 mekik + 40 squat
Unuttuğum biri var mı
Ben ortadaki gibi oluyum mümkünseAğlasın onlar ağlasın :) ben siliyorum onların gözyaşlarını :)))
Eki Görüntüle 1506737
Bunu diyorsun kuzum sen. Eğer resimdeki 62 kiloluk kız gibi olacaksan artı görmeye razı ol bencede. Maşallah çok güzel gözüküyor yaa :)
Zaten sen bizi bırakıp gitmezsin ki :-*
İnsanın duruşu bile değişiyor arkadaş..
Bak bunu bende istiyorumresimler güzelde ben tartıda eksik görmek istiyorumikisi bir arada olsun sporu azaltınca eski halime dönmeyeyim.. çokmu şey istedim ne
bugün kü menüm
sabah 08:30 zencefilli limonlu ılık su
09:00
kaşarlı light ekmekli domatesli tost
4 tane çilek
4 tane zeytin
10:30 da eliptik bisiklet toplam 43 dk yaptım işim çıktığı için yarım bıraktım..
20x3 set pilates çemberi ile iç bacak çalıştım
sonrasında toz zencefilli kefir 1 bardak
öğlen 14:00
2 yumurta,2 yk lor dan hazırladığım omlet
2 dilim hindi salam
bikaç parça marul ve
1 tane kepekli lavaştan dürüm
ara ve akşam yemeği 17:00
1 avuç leblebi
1 tane greyfurt
ben ara öğün yapmıştım ki bi komşu teyze brüksel lahanası yemeği getirdi :) 3-4 tane de brüksel lahanasından yedim akşam yemeği yemiş oldum
acıkırsamda yoğurt kürüm var dimi ama
birazdan yürüyüşe çıkıcam
yürüyüşten sonra tekrar eliptik yapmayı düşünüyorum bakalım nasip
yazarım tekrar yaptığım sporları
Hoş buldum canım evey çıkarılmoşım ama sorun yok. Yazıda kırıcı olmamak için de tatlı söz senen şeyler var simge kullanılamoyorsa bunlar yapılabilir bence canım.
Canım ben öyle duymuştum mantıklı geldi bana :)) vücudun aldığı şeyler aynı olunca tepkileri de aynı oluuor heralde :))
Bu nasıl iş :) herkes evine detaylı yağ ölçen tartıdan alırsa ancak moral bozulmaz o da mümkün değil :)))
Canım ben pek anlamadım bu haraketler ne hareketi :) yani ilk ikisi.. netten bakayım ben onlara bi :) benim göbek üst bacak ve üst kollarım sorunlu ona göre bişeler mi bunlar :) bileklerim falan inceciktir benim :)
Bi kere firinda karnibahar yapiyim dedim yiyemedim ya cok kotuyduSabah
1dlm peynir
Domates
3 zeytin
Ara
Toz zencefilli ihlamur
Oğle
1 tabak Ispanak kökü
2 dlm ekmek
Ara
Sade kahve
Akşam
Fırında karnabahar
Yoğurt
1 kepçe çorba
Su: 2.8lt
Spor 1 saat kızımla yürüdük
Saatler yok çünkü unuttum saate bakmayı
Sağol kankam..B
Bi kere firinda karnibahar yapiyim dedim yiyemedim ya cok kotuydumenun guzel olmus sekerim
Efsun gülüm bak Zeynep kötü anlamda söylemedi, yanlış anlaşılmalar oluyor malesef. Karşında ki insanı istemeden kırabiliyorsun ama sonuçta burda hepimiz birbirimiz için çırpınıyoruz ki birşeyler başaralım diye. Rica ediyorum daha fazla uzamasın bu konu. Bak hem Zeynep büyüklük yaptı özür diledi... Lütfen :)Hoş buldum canım evey çıkarılmoşım ama sorun yok. Yazıda kırıcı olmamak için de tatlı söz senen şeyler var simge kullanılamoyorsa bunlar yapılabilir bence canım.
Canım ben öyle duymuştum mantıklı geldi bana :)) vücudun aldığı şeyler aynı olunca tepkileri de aynı oluuor heralde :))
Canım ben pek anlamadım bu haraketler ne hareketi :) yani ilk ikisi.. netten bakayım ben onlara bi :) benim göbek üst bacak ve üst kollarım sorunlu ona göre bişeler mi bunlar :) bileklerim falan inceciktir benim :)
Hay hay... Hokuuuusss pokuuusssBen ortadaki gibi oluyum mümkünse
İnsanın duruşu bile değişiyor arkadaş..
Bak bunu bende istiyorum
Menün güzell
Sporun bitmemiş hali bile güzel
Güzel olmuşSabah
1dlm peynir
Domates
3 zeytin
Ara
Toz zencefilli ihlamur
Oğle
1 tabak Ispanak kökü
2 dlm ekmek
Ara
Sade kahve
Akşam
Fırında karnabahar
Yoğurt
1 kepçe çorba
Su: 2.8lt
Spor 1 saat kızımla yürüdük
Saatler yok çünkü unuttum saate bakmayı
Birde kuş kostümü giyersen tamamdırÜst kol sorunluysa kanat çırpma hareketini tavsiye ederim.
Ayaklarını omuz hizasında açıyorsun , kollarını geriye doğru veriyorsun gerdirip kanat Çırpar gibi hareket yapıyorsun geride olduğu için ve gerdirdin için üst taraf yanıyor iki dakika ile başla bence
B
Bi kere firinda karnibahar yapiyim dedim yiyemedim ya cok kotuydumenun guzel olmus sekerim
Sağol kankam..
Evlendim evleneli 2. Tutturuşum. Onuda kendim yapar kendim yerim( kendin çal kendin oyna gibi oldu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?