Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

4 seker mi ooovvv! Ben de eskiden sekerli iciodum dogumdan sonra biraktim. Ilk baslarda biskuviyle falan ictim sekersiz. Sonra alistim gitti. Eti burcak yulafli biskuvi guzel oluyor. Hem tam bugdayli hem lifli.
Bir deniyeyim o zaman inşallah işe yarar :)

Bugünkü Menüm
Sabah 1 şekersz yeşil çay içip yürüyüşe çıktım dışarda hava güzeldi.Kaç gündür uyu uyu sıkıldm, 4 904 adım yapmışım.
Saat 11 de 2 kepek ekmeği krem peynirli.

Öğle 14:00 2 krep 1 tatlı kaşığı reçel ve 1 tatlı kaşığı kaymak

Ara 15:00 1 şekersz redbull

Akşam 17:30 2 dilim dalyan köfte sos ve 2 yk patates püresi
Su 2 litre
Spor 100 mekik 15 dk kalça bacak egzersizi (zorlandım biraz baş ağrım vardı).

Benim 2 yil olacak agustosta. Yani 1 bucuk yil olmus
Maşallah Rabbim nazarlardan saklasın sizi gülüm

Oh oh bu karamelliler bitmedi mi daha ebrus sultan
5 tane kaldı Allah'a şükür ceza yok mu ya

Öpüşün barışın bakayım

jj çıkmıyor - sakın ha!
Wallsit'i çıkardım jumping jack bayılana kadar

Güzel olmuş canım

Meyve ve sebze ağırlıklı beslenme için bir planın var mı canım yoksa kafana göre mi uygulayacaksın?
Tadelle heee - 50 jj
Gerisi süper

Havanı yesinler senin bende yapmaya çalışıyorum 100 ama olmuyo neyse olacak. Karamelli yenmis ama sporun güzel olmuş menude iyi.

Güzel olmuş sporda yaparsın belki bi gayret.
Darısı sana güzelim
Sende mi ceza vermiyorsun ya

Az olmuş sanki?

Sonuç listelerine baktım 10.olmusuz rezillik diz boyu bi silkelenmemiz lazım artık
Ayıp ayıp, reziliz...

Yediğin şeyin yanında yoğurt tüketebilirsin canım daha tok tutar. Doymadıysan şimdi de yiyebilirsin

Makarna, pilav ve poğaça mı yedin sen gülüm, aferin sana 100 jj

İyi o zaman sevindim :)

Normalde çayı 4 şekerli içiyordum 2ye anca inebildim. İnsallah 1-2 haftaya hepten bırakırım. Bugun seker almim diye çay içmedim
Bende öyle yapmıştım ilk zamanlar, içmeyip içmeyip pes ettim, tatlandırıcıyla içiyorum bazen , birkaç gündür tatlandırıcszda içebiliyorum:))

Sıkı etli pamuk şekerim benim

Iyi olmana sevindim canım, yarından itibaren başlayabilirsin, hergün yapılacak cumaya kadar sıhhatler olsun balım

Redbull içmiş, krep yemiş neyse ki sporun iyi gülüm

Kızlar hızınıza yetişemiyorum çok hızlı ilerliyor...

Yoğurt kürümü unutmuşum menümde, 8. gün olması lazım yanılmıyorsam.

Simdi 15 dk karin ve bel egzersizleri yaptim mekik vs. Su simit bolgesi iyice erisin artik ya.
Cezani vereyim.
http://www.google.com.tr/search?q=e...la-gobek-eriten-7-super-egzersiz.html;650;300
Acilir umarim. Bu hareketten 30 ar tane. Boynun icin sorun olursa baska vereyim

Boynum şuan iyi canım gece kötü oluyor çok. Durumdan istifade hemen yapayım oley be oleeeyy ceza yedim

Gonca ile Leyla beni çok özendirdi, bu hafta sporumu bende zirveye taşıyacağım

Bu
Boynum şuan iyi canım gece kötü oluyor çok. Durumdan istifade hemen yapayım oley be oleeeyy ceza yedim

Gonca ile Leyla beni çok özendirdi, bu hafta sporumu bende zirveye taşıyacağım
Bu hareketi yaparken boynunu zorlama karnini sıkarak iceri cek ve kaburgan kapali olsun tatlim

Odulmuuu 50 daha jj yap sen bakiim içimden geldi
Ton balıklı sandviç falan yesen olabilir.su ve spor yazmamissin yokmuu
Makarna pohaça falan ebru gormuyon bunları bak 50 jj de sana gelsin.
Ooo krepti redbulldu maşallah 50 jj de sana bugün herkesi ziplatacam benimle.
Yaa 200 yapcaktim ben zaten amaaa
Sen illa ceza istiyosan sende zıpla ama sen 100 jj yap 50 ceza 50 de benim fesatligimdan :)

Ben gideyim yapayım sporlarımı yarinla oburgun büyük temizlik yapcam kızlar ama duramam ben yinede arada bakarım sizede.

Ahahaha cok iyi yaa tamam yarin yapcam hadi 50 de benden olsun yarin 100 tane yaparim

Maşallah sporuna. Yediğini nasıl sayamadıysan artık :)
Kanat çırpma işte başka işime gerek yok gülüm bence gayet eğlenceli bir hareket

Maşallah daha nice yıllarınız olsun pembem
Amin canm sağol.
Evet evet.. Duvar şınavıda buda sırtı güçlendiriyor.
Ben hep kizartmasini yaparim bi kere saglikli olsun diye firinda denedim berbatti. Yiyemedim. Esim ben uzulmeyim diye yemisti biraz
Ben kozartma yapamıyorum. Biraz sabırsızımdır da .
En azından yemiş biraz :)
Menü güzel olmuş.
Çin pilavı ne? Ben bilmiyorum.
Wuu.. Sanada maşallah spor harikaa.
Menüde güzel
Olmamış sanki chocom yaa
Hoşgeldin
Meyve yiyebilirsin.
Tarçınlı süt acayip tok tutar.
Yoğurt birde.
Güzel menü

İyi o zaman sevindim :)

Normalde çayı 4 şekerli içiyordum 2ye anca inebildim. İnsallah 1-2 haftaya hepten bırakırım. Bugun seker almim diye çay içmedim
Wuuu.. 4 şeker mii..
Şekersiz içersen rekor olur
Evet canım inşallah güzel bir hafta olur hepimiz için
Bana da inanmıyolar kilomu söyleyince :0
Redbull filan olmayaymış iyiymiş

Ben bugun yemek yapcaktim ama evde domates biber bitmis. O yuzden yapamadim. Bebekle markete de gidemedim asansor bozuktu. 2 gundur degisik bi beslenme yontemi gelistirdim yarin daha guzel olur insallah :-D

Bu

Bu hareketi yaparken boynunu zorlama karnini sıkarak iceri cek ve kaburgan kapali olsun tatlim
Chocom yaptım hepsinden 30 tane ama öldüm çok zor, o kaburga kapatma olayını tam çakmadım, bir videosuna bakmıştım o video ya göre benim kaburgam açık ama açık olunca ne oluyor orasını bilmiyorum? Birde karını içeri çekerek yapmak çok zor gülüm ya

Goncam ben ceza dağıtmıştım zaten
Olsun çift dikiş gibi oldu daha
iyi tutar
200 yapacaktın 50 de benden oldu işte. Yap onları hemen hemen hemen
Üfff tamam bende 100 daha
yapıyorum
Allahım ne güldüm ya

Ben gideyim yapayım sporlarımı yarinla oburgun büyük temizlik yapcam kızlar ama duramam ben yinede arada bakarım sizede.
Kolay gelsin cezacı başı

Maşallah sporuna. Yediğini nasıl sayamadıysan artık :)

Amin canm sağol.
Pembem gözüm dönmüş sayıyordum, 1,2,3 sonra yerken bir baktım yine ikideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…