Bir deniyeyim o zaman inşallah işe yarar :)4 seker mi ooovvv! Ben de eskiden sekerli iciodum dogumdan sonra biraktim. Ilk baslarda biskuviyle falan ictim sekersiz. Sonra alistim gitti. Eti burcak yulafli biskuvi guzel oluyor. Hem tam bugdayli hem lifli.
MaşallahBenim 2 yil olacak agustosta. Yani 1 bucuk yil olmus
5 tane kaldı Allah'a şükürOh oh bu karamelliler bitmedi mi daha ebrus sultan
Öpüşün barışın bakayımYok canm uzatmadım son mesajından sonra zeynep e bir şey de yazmadım uzamasın diye :)
Jj mi çıkıyor şimdi listeden tamam duvar şınavını daha önce uzman tv de görüp denemiştim yeniden başlarım :)
Çok teşekkürleer :)
Güzel olmuş canımBugünkü menüm
sabah 8.00
iki kepek ekmek
iki yumurta
kk beyaz peynir
ara bitane muz
19.00
5 kasik cin pilavi
Soja soslu sebze
firinda tavuk
2 litre su
spor yok daha belki sonra cok yorgunum..
aksam biraz cilek ve bitane elma yiye bilirim..
Meyve ve sebze ağırlıklı beslenme için bir planın var mı canım yoksa kafana göre mi uygulayacaksın?Ben geçen hafta belki kas yapmaya faydali olur diye protein ağırlıklı beslenmeye çalıştım bugün de dahil. Önümüzdeki hafta sebze ve meyve ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum inşallah tabii mümkün olursa.
Menümü yazayım.
Sabah 8.30 1 haşlanmış yumurta peynir yeşillik 4 zeytin çay
Ara 10.30 şekersiz tadelle 87 kalori
Öğlen 1 kepçe çorba 1 orta boy köfte salata 1 kaşık erişte
Ara 16.00 3 form bisküvi
Ara 18.00 2 kuru incir nescafe
Akşam 19.30 4 parça kelebek mangalda ve derisi yok 1 et şiş bol salata 1 bardak kefir
Su 2 lt oldu
Spor 20 + 30 dk yürüyüş 50 zıplama yapıldı
Slim in 6 ve jamping jack yapıcam dün 25 erlik set halinde 150 yapmıştım bugün 175 yada 200 yapmayı düşünüyorum.
Havanı yesinler senin bende yapmaya çalışıyorum 100 ama olmuyo neyse olacak. Karamelli yenmis ama sporun güzel olmuş menude iyi.
Güzel olmuş sporda yaparsın belki bi gayret.
Az olmuş sanki?Benim acayip menum
Sabah 10.00- yumurta peynir zeytin biber
Ara- odul olarak 4 kucuk parca bitter % 70
14.00- 1bucuk ev yapimi kucuk lahmacun
Ara-1 elma
18.00- kalan yarim lahmacun
Yaninda ayran icecektim ama yoktu :-(
Su -2 lt olmustur
Spor- 50 squat -50 jj
Bu aksam 1 bardak da sut icerim
Sonuç listelerine baktım 10.olmusuz rezillik diz boyu bi silkelenmemiz lazım artık
Yediğin şeyin yanında yoğurt tüketebilirsin canım daha tok tutar. Doymadıysan şimdi de yiyebilirsinSelam bugun biraz geç kaldım. :)
Menüm:
09salatalık,peynir,1 dilim ekmek,zeytin
15:00:4 tane köfte ve salata ayran
20:00: çorba ve birazcık kısır
Ya ben akşam yemeğiyle doymadım aslında ama alternatif olarak yiyecek bir şey de bulamadım. 2. öğretim olduğum için akşam dersten sonra çok acıkıyorum. Ne yiyebilirim sizce doyurucu
Makarna, pilav ve poğaça mı yedin sen gülüm, aferin sanaMenum...
sabah 9.00
1 yumurta 2 dilim tam bugday ekmegi
domates salatalik biber
1 dilim peynir
5 kucuk zeytin
Oglen 13.00
4 ymk kasigi makarna
yesil cay
kahve
2 kare bitter
Ara 16.00
1 adet pogaca
kahve
Aksam 19.00
3 ymk kasigi Yesil fasulye
salata ,2 lokma pilav
soda limon
2 litre bitti
40 squat,20 mekik,100 ziplama
leslie 2 mil
Bende öyle yapmıştım ilk zamanlar, içmeyip içmeyip pes ettim, tatlandırıcıyla içiyorum bazen , birkaç gündür tatlandırıcszda içebiliyorum:))İyi o zaman sevindim :)
Normalde çayı 4 şekerli içiyordum 2ye anca inebildim. İnsallah 1-2 haftaya hepten bırakırım. Bugun seker almim diye çay içmedim
Sıkı etli pamuk şekerim benimBu hafta böyle oldu bizde sevgili rakibem, herşey birbirine karıştıAma önümüzdeki maçlara bakalım biz tatlım
Teşekkür ederim tatlım biraz daha iyiyim bugünHaha evet mevlana şekeri
Ayy ben bu konuda şanslıyım. Kilomu göstermiyorum. Gerçek kilomu söylediğimde inanmıyorlar. Dün yatakta yatan bir hasta teyze vardı. Kolumu tuttu inceliyoÇok sıkı etin var dio. Zayıflamaktan ziyade fit görünmek isterim ben, inşallah olur..
Yaparım gülüm iyi hissediyorum kendimi. Bugünkü sporumu yaptım, duşumuda aldım, yarın yapayımmı?
Bugünkü Menüm
Sabah 1 şekersz yeşil çay içip yürüyüşe çıktım dışarda hava güzeldi.Kaç gündür uyu uyu sıkıldm, 4 904 adım yapmışım.
Saat 11 de 2 kepek ekmeği krem peynirli.
Öğle 14:00 2 krep 1 tatlı kaşığı reçel ve 1 tatlı kaşığı kaymak
Ara 15:00 1 şekersz redbull
Akşam 17:30 2 dilim dalyan köfte sos ve 2 yk patates püresi
Su 2 litre
Spor 100 mekik 15 dk kalça bacak egzersizi (zorlandım biraz baş ağrım vardı).
Simdi 15 dk karin ve bel egzersizleri yaptim mekik vs. Su simit bolgesi iyice erisin artik ya.MaşallahRabbim nazarlardan saklasın sizi gülüm
5 tane kaldı Allah'a şükürceza yok mu ya
Öpüşün barışın bakayım
jj çıkmıyor - sakın ha!
Wallsit'i çıkardım jumping jack bayılana kadar
Güzel olmuş canım
Meyve ve sebze ağırlıklı beslenme için bir planın var mı canım yoksa kafana göre mi uygulayacaksın?
Tadelle heee - 50 jj
Gerisi süper
Darısı sana güzelim
Sende mi ceza vermiyorsun ya
Az olmuş sanki?
Ayıp ayıp, reziliz...
Yediğin şeyin yanında yoğurt tüketebilirsin canım daha tok tutar. Doymadıysan şimdi de yiyebilirsin
Makarna, pilav ve poğaça mı yedin sen gülüm, aferin sana100 jj
Boynum şuan iyi canım gece kötü oluyor çok. Durumdan istifade hemen yapayımSimdi 15 dk karin ve bel egzersizleri yaptim mekik vs. Su simit bolgesi iyice erisin artik ya.
Cezani vereyim.
http://www.google.com.tr/search?q=ebru+şallı+karın+hareketleri&client=ms-android-samsung&rlz=1Y3XIUG_trTR637TR637&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=KYg6VcywJcassAHHioCoCQ&ved=0CAkQ_AUoAw&biw=360&bih=567#imgrc=dVxTPHPsoOf0aM%3A;Y2J3xAFfTZhZYM;http%3A%2F%2Fwww.formsante.com.tr%2Fimages%2Fstories%2Fspor%2F08-2012%2Fagustos-2012-egzersiz-resim-3.jpg;http%3A%2F%2Fwww.formsante.com.tr%2Ffitness%2Fspor%2F2303-hizla-gobek-eriten-7-super-egzersiz.html;650;300
Acilir umarim. Bu hareketten 30 ar tane. Boynun icin sorun olursa baska vereyim
Bu hareketi yaparken boynunu zorlama karnini sıkarak iceri cek ve kaburgan kapali olsun tatlimBoynum şuan iyi canım gece kötü oluyor çok. Durumdan istifade hemen yapayımoley be oleeeyy ceza yedim
Gonca ile Leyla beni çok özendirdi, bu hafta sporumu bende zirveye taşıyacağım
Odulmuuu 50 daha jj yap sen bakiim içimden geldiBenim acayip menum
Ara-1 elma
Su -2 lt olmustur
Spor- 50 squat -50 jj
Ton balıklı sandviç falan yesen olabilir.su ve spor yazmamissin yokmuuSelam bugun biraz geç kaldım. :)
Menüm:
Ya ben akşam yemeğiyle doymadım aslında ama alternatif olarak yiyecek bir şey de bulamadım. 2. öğretim olduğum için akşam dersten sonra çok acıkıyorum. Ne yiyebilirim sizce doyurucu
Makarna pohaça falan ebru gormuyon bunları bak 50 jj de sana gelsin.Menum...
sabah 9.00
domates salatalik biber
1 dilim peynir
5 kucuk zeytin
Oglen 13.00
4 ymk kasigi makarna
yesil cay
kahve
2 kare bitter
Ara 16.00
1 adet pogaca
kahve
Aksam 19.00
salata ,2 lokma pilav
soda limon
2 litre bitti
leslie 2 mil
Ooo krepti redbulldu maşallah 50 jj de sana bugün herkesi ziplatacam benimle.Bugünkü Menüm
Sabah 1 şekersz yeşil çay içip yürüyüşe çıktım dışarda hava güzeldi.Kaç gündür uyu uyu sıkıldm, 4 904 adım yapmışım.
Su 2 litre
Yaa 200 yapcaktim ben zaten amaaaMaşallahRabbim nazarlardan saklasın sizi gülüm
5 tane kaldı Allah'a şükürceza yok mu ya
Öpüşün barışın bakayım
jj çıkmıyor - sakın ha!
Wallsit'i çıkardım jumping jack bayılana kadar
Güzel olmuş canım
Meyve ve sebze ağırlıklı beslenme için bir planın var mı canım yoksa kafana göre mi uygulayacaksın?
Tadelle heee - 50 jj
Gerisi süper
Darısı sana güzelim
Sende mi ceza vermiyorsun ya
Az olmuş sanki?
Ayıp ayıp, reziliz...
Yediğin şeyin yanında yoğurt tüketebilirsin canım daha tok tutar. Doymadıysan şimdi de yiyebilirsin
Makarna, pilav ve poğaça mı yedin sen gülüm, aferin sana100 jj
Ahahaha cok iyi yaa tamam yarin yapcam hadi 50 de benden olsun yarin 100 tane yaparimOdulmuuu 50 daha jj yap sen bakiim içimden geldi
Ton balıklı sandviç falan yesen olabilir.su ve spor yazmamissin yokmuu
Makarna pohaça falan ebru gormuyon bunları bak 50 jj de sana gelsin.
Ooo krepti redbulldu maşallah 50 jj de sana bugün herkesi ziplatacam benimle.
Yaa 200 yapcaktim ben zaten amaaa
Sen illa ceza istiyosan sende zıpla ama sen 100 jj yap 50 ceza 50 de benim fesatligimdan :)
Maşallah sporuna. Yediğini nasıl sayamadıysan artık :)Bu da Ebuşun menüsü
Başlangıç 06:00
1 bardak ılık limonlu su
Sabah 08:30
Meyveli yoğurt (Kirazlı)
Ara 10:00
1 fincan detoks çayı
2 wasa - arasına farklı yeşilliklerle karıştırılmış krem peynir
Öğlen 11:30
Fransız usulü soslu salata
(Marul, roka, domates, mozarella)
Akşam 16:00
1 bardak tarçınlı süt
Birkaç karamelli bisküvi (unuttum sayıyı yerken)
Su: 2 lt
Spor: 4 km yürüyüş, 200 jumping jack (artık 100 tanesini durmadan yapabiliyorum), 20 duvar şınavı, 30 sn plank, 60 yarım mekik (20'şer den karma), 20 leg raises... Başka birşey yaptım mı hatırlamıyorum
Kızlar göbeğinin çalıştığını farkedip o yanmayı hissetmek isteyenlere 2 hareket geliyor
http://stream1.gifsoup.com/view2/20140622/5055833/wide-toe-touches-o.gif
Veee
Eki Görüntüle 1506875
Amin canm sağol.Kanat çırpma işte başka işime gerek yok gülümbence gayet eğlenceli bir hareket
Maşallahdaha nice yıllarınız olsun pembem
Evet evet.. Duvar şınavıda buda sırtı güçlendiriyor.Geriye doğru değilmi hem sırta da yarar bu :) ben sırt için benzer şekilde yapıyordum :) bunu da yaparım sağol canm:)
Yok canm uzatmadım son mesajından sonra zeynep e bir şey de yazmadım uzamasın diye :)
Jj mi çıkıyor şimdi listeden tamam duvar şınavını daha önce uzman tv de görüp denemiştim yeniden başlarım :)
Çok teşekkürleer :)
Ben kozartma yapamıyorum. Biraz sabırsızımdır da .Ben hep kizartmasini yaparim bi kere saglikli olsun diye firinda denedim berbatti. Yiyemedim. Esim ben uzulmeyim diye yemisti biraz
Menü güzel olmuş.Bugünkü menüm
sabah 8.00
iki kepek ekmek
iki yumurta
kk beyaz peynir
ara bitane muz
19.00
5 kasik cin pilavi
Soja soslu sebze
firinda tavuk
2 litre su
spor yok daha belki sonra cok yorgunum..
aksam biraz cilek ve bitane elma yiye bilirim..
Wuu.. Sanada maşallah spor harikaa.Ben geçen hafta belki kas yapmaya faydali olur diye protein ağırlıklı beslenmeye çalıştım bugün de dahil. Önümüzdeki hafta sebze ve meyve ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum inşallah tabii mümkün olursa.
Menümü yazayım.
Sabah 8.30 1 haşlanmış yumurta peynir yeşillik 4 zeytin çay
Ara 10.30 şekersiz tadelle 87 kalori
Öğlen 1 kepçe çorba 1 orta boy köfte salata 1 kaşık erişte
Ara 16.00 3 form bisküvi
Ara 18.00 2 kuru incir nescafe
Akşam 19.30 4 parça kelebek mangalda ve derisi yok 1 et şiş bol salata 1 bardak kefir
Su 2 lt oldu
Spor 20 + 30 dk yürüyüş 50 zıplama yapıldı
Slim in 6 ve jamping jack yapıcam dün 25 erlik set halinde 150 yapmıştım bugün 175 yada 200 yapmayı düşünüyorum.
Olmamış sanki chocom yaaBenim acayip menum
Ara-1 elma
Su -2 lt olmustur
Spor- 50 squat -50 jj
HoşgeldinSelam bugun biraz geç kaldım. :)
Menüm:
Güzel menüMenum...
sabah 9.00
domates salatalik biber
1 dilim peynir
5 kucuk zeytin
Oglen 13.00
4 ymk kasigi makarna
yesil cay
kahve
2 kare bitter
Ara 16.00
1 adet pogaca
kahve
Aksam 19.00
salata ,2 lokma pilav
soda limon
2 litre bitti
leslie 2 mil
Wuuu.. 4 şeker mii..İyi o zaman sevindim :)
Normalde çayı 4 şekerli içiyordum 2ye anca inebildim. İnsallah 1-2 haftaya hepten bırakırım. Bugun seker almim diye çay içmedim
Evet canım inşallah güzel bir hafta olur hepimiz içinBu hafta böyle oldu bizde sevgili rakibem, herşey birbirine karıştıAma önümüzdeki maçlara bakalım biz tatlım
Teşekkür ederim tatlım biraz daha iyiyim bugünHaha evet mevlana şekeri
Ayy ben bu konuda şanslıyım. Kilomu göstermiyorum. Gerçek kilomu söylediğimde inanmıyorlar. Dün yatakta yatan bir hasta teyze vardı. Kolumu tuttu inceliyoÇok sıkı etin var dio. Zayıflamaktan ziyade fit görünmek isterim ben, inşallah olur..
Yaparım gülüm iyi hissediyorum kendimi. Bugünkü sporumu yaptım, duşumuda aldım, yarın yapayımmı?
Redbull filan olmayaymış iyiymişBugünkü Menüm
Su 2 litre
Wuuu.. 4 şeker mii..
Şekersiz içersen rekor olur
Evet canım inşallah güzel bir hafta olur hepimiz için
Bana da inanmıyolar kilomu söyleyince :0
Redbull filan olmayaymış iyiymiş
Simdi 15 dk karin ve bel egzersizleri yaptim mekik vs. Su simit bolgesi iyice erisin artik ya.
Cezani vereyim.
http://www.google.com.tr/search?q=ebru+şallı+karın+hareketleri&client=ms-android-samsung&rlz=1Y3XIUG_trTR637TR637&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=KYg6VcywJcassAHHioCoCQ&ved=0CAkQ_AUoAw&biw=360&bih=567#imgrc=dVxTPHPsoOf0aM%3A;Y2J3xAFfTZhZYM;http%3A%2F%2Fwww.formsante.com.tr%2Fimages%2Fstories%2Fspor%2F08-2012%2Fagustos-2012-egzersiz-resim-3.jpg;http%3A%2F%2Fwww.formsante.com.tr%2Ffitness%2Fspor%2F2303-hizla-gobek-eriten-7-super-egzersiz.html;650;300
Acilir umarim. Bu hareketten 30 ar tane. Boynun icin sorun olursa baska vereyim
Chocom yaptım hepsinden 30 tane ama öldüm çok zor, o kaburga kapatma olayını tam çakmadım, bir videosuna bakmıştım o video ya göre benim kaburgam açık ama açık olunca ne oluyor orasını bilmiyorum?Bu
Bu hareketi yaparken boynunu zorlama karnini sıkarak iceri cek ve kaburgan kapali olsun tatlim
Goncam ben ceza dağıtmıştım zatenOdulmuuu 50 daha jj yap sen bakiim içimden geldi
Ton balıklı sandviç falan yesen olabilir.su ve spor yazmamissin yokmuu
Makarna pohaça falan ebru gormuyon bunları bak 50 jj de sana gelsin.
Ooo krepti redbulldu maşallah 50 jj de sana bugün herkesi ziplatacam benimle.
Yaa 200 yapcaktim ben zaten amaaa
Sen illa ceza istiyosan sende zıpla ama sen 100 jj yap 50 ceza 50 de benim fesatligimdan :)
Kolay gelsin cezacı başıBen gideyim yapayım sporlarımı yarinla oburgun büyük temizlik yapcam kızlar ama duramam ben yinede arada bakarım sizede.
Pembem gözüm dönmüşMaşallah sporuna. Yediğini nasıl sayamadıysan artık :)
Amin canm sağol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?