Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yazmayı unutmusum :) Su 2 L Spor yapmadım ama sabahtan beri dışardayım yürüdüm baya
Madem spor yapamadım sanada ceza verelim şekerim - 50 jj

2ye indirdim şuanda adım adım bakalım :)
Olay beyinde bitiyor canım, bende şekersiz içemezdim ve senin gibi küçük bardağa bile 4 şeker atardım. Çay çaylıktan çıkıyordu, şerbetin kankası oluyordu sonra birgün dedim bundan sonra şeker yok ve o günden beri hiç birşeye şeker atmıyorum. Kız ben hani çocuklar için kakao tozu varya ona bile şeker ekliyordum ki zaten tatlı birşey iyi şeker komasına girmedim

Yaaa sporlarimi gormedin mi ebruuuumm...off off kacis yok senden .sewmiom bn jj squat de bana

Yok be kardeşim o kadar da kötü değilim, ama gerçekten biri kıyaslar gibi bir laf ederse kalbim kırılır bak bu gerçek :))

Sen yap listeyi, vakit var zaten, benim regl normalde 1 hafta şimdi bi aksilik olmazsa 2 gün sonra ceza listemi alayım bennn ama süper ötesi bişey istiyorum hatta birlikte yapalım her gün menüyle birlikte rapor verelimm

Sağol cnm ya ben de bir bakarım bu slim in 6-ya. Jillian bana pek yaramadı uygun bişey bulurum elbett... tabi Ebrunun işgence listesinden sağ çıkarsam

Bir de cnm maydonoz suyunu ne kadar ne sıklıkla içiyorsun ? ben bu hafta çok şiştim reglden tartıdan da belli oldu zaten

200 jj ve slim tamam birazda mekik falan yaptım enerji kalmadı yatmadan 50 daha yaparım cezamı :)
Bu nedir yaa yapiyolar böyle sağlıksız diyetleri en son bende yapacam olup bitecek.

İyi Geceler kızlar biraz geç oldu ama bende menümü yazayım
Sabah;
9:30 2 dilim tam buğday ekmeği
1 tabak Menemen
7 adet küçük zeytin
1 dilim peynir
Çay şekersiz

Öğle:
13:30 Cevizli yoğurt 1 kase

Ara 15:00 Ceviz 2 adet kayısı

Akşam 19:30 1 kepçe kabak yemeği, yoğurt, salata
Su:1,5 Lt
Spor: yok maalesef

Ķendimi şiş hissedince bir bardak içiyorum çok sık icmemek gerek maydanoz kanı sulandiriyor bi nevi aspirin gibi düşün.

Yok cnm ya ne abartması oturunca 2 kat katlanıyor göbeğim o derece yanii :)) geçen aynada baktım katlandığı yerlerde izler bile oluşmuş.. durum vahim anlıyacağın

Ceza yapılınca faydası oluyorr, ben hem regl öncesi gecikme olmasın diye yapmadım sonra da regl olunca kımıldayamadım kısaca hepsi yazıda kaldı

tamam canım ben yanlış anlamışım :)))

Ben onu şakasına demiştim zaten, yanlış anlamadım değil mi yavrum?
Tamam kuzum güzel bir liste yapacağım, diğer verdiğim haftalık cezaları gördün mü? Onlar uygun mu sana? Tamam canım birlikte yapalım daha güzel olur

Hiç gülesim yoktu kız benim niyetim seni zayıflatmak, canını çıkartmak değil

200 jj ve slim tamam birazda mekik falan yaptım enerji kalmadı yatmadan 50 daha yaparım cezamı :)
Bu nedir yaa yapiyolar böyle sağlıksız diyetleri en son bende yapacam olup bitecek.
Biz öyle kötü şeylere alet olmayacağız, bizim için en önemlisi sağlık

Öğretmenim ama böyle sporsuz olmaz ki, hemen bir 50 jumping jack yapın Öğretmene ceza vereceğim ölsem aklıma gelmezdi menün güzel olmuş beğendim canım

Yok cnm yaa ne alınmasıııı
Gördüm tabiii onları program gibi hazırlayalım bence..

1 ay seninim canımı çıkartsan da olurrr 1 aya 50 kilo olayım hiç değilse,

Her şeyin bir ilki vardır. Bi daha olmaz inşallah
Beğenmedi ceza mı peki bir daha olmaz

Yok cnm yaa ne alınmasıııı
Gördüm tabiii onları program gibi hazırlayalım bence..

1 ay seninim canımı çıkartsan da olurrr 1 aya 50 kilo olayım hiç değilse,
Tamam gülüm iki güne liste elinde
Muhtemelen fazla spordan şişeceğiz yani 50 olacağım diye ümitlenme, fit olacaksın

Ben bugun yemek yapcaktim ama evde domates biber bitmis. O yuzden yapamadim. Bebekle markete de gidemedim asansor bozuktu. 2 gundur degisik bi beslenme yontemi gelistirdim yarin daha guzel olur insallah :-D
Kısss düşün ya asansör tamir edilmezse bütün hafta

Fazla bir kilonda yok öyle nesquike bile şeker atmana rağmen iyi korumuşsun

Bunu yapmıştım ilk günü patates güzel gitti, ikinci günü meyve de sonrası hiç olmadııı et te takılıp kalmıştım.. Yapalımmı bunu grupça çok çok gerideyiz 10. sıra ne yaa, ancak bizim kiloları bu gibi beslenmeler yerinden oynatabilir. 1. ci olmamız lazımm

Ha bu arada yoğurt/limon kürünü yapmıyorum artık kızlar benden paso ters tepki yaptı bende

O nesquicke şeker atmalar eskidendi gülüm 53 kilodan 74 kiloya nasıl geldim sanıyorsun atmaz olaydım... Şimdi ceremesini çekiyorum

Bencede birinci olmamız lazım ama sağlıksız birşey bu yaa, hem biz bunu 1 kere yapsak sonra herkes mezun olmaya kalkar grup dağılır ben kime ceza vereceğim sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…