Madem spor yapamadım sanada ceza verelim şekerim - 50 jjYazmayı unutmusum :) Su 2 L Spor yapmadım ama sabahtan beri dışardayım yürüdüm baya
Olay beyinde bitiyor canım, bende şekersiz içemezdim ve senin gibi küçük bardağa bile 4 şeker atardım. Çay çaylıktan çıkıyordu, şerbetin kankası oluyordu2ye indirdim şuanda adım adım bakalım :)
Yaaa sporlarimi gormedin mi ebruuuumm...off off kacis yok senden .sewmiom bn jj squat de banaMaşallahRabbim nazarlardan saklasın sizi gülüm
5 tane kaldı Allah'a şükürceza yok mu ya
Öpüşün barışın bakayım
jj çıkmıyor - sakın ha!
Wallsit'i çıkardım jumping jack bayılana kadar
Güzel olmuş canım
Meyve ve sebze ağırlıklı beslenme için bir planın var mı canım yoksa kafana göre mi uygulayacaksın?
Tadelle heee - 50 jj
Gerisi süper
Darısı sana güzelim
Sende mi ceza vermiyorsun ya
Az olmuş sanki?
Ayıp ayıp, reziliz...
Yediğin şeyin yanında yoğurt tüketebilirsin canım daha tok tutar. Doymadıysan şimdi de yiyebilirsin
Makarna, pilav ve poğaça mı yedin sen gülüm, aferin sana100 jj
Wembam kıyamam sana, 20 jj yap, 50 squat, 30 da mekikYaaa sporlarimi gormedin mi ebruuuumm...off off kacis yok senden .sewmiom bn jj squat de bana
Günaydın kızlar, kandiliniz mübarek olsun. Rabbim bu mübarek gecede dualarımızı karşılıksız bırakmasın inşallah.
Muhteşem :)
Aleyhimde nasıl konuşmuş hıııh :)))
Ben sana bu cümleden sonra öyle süper bir liste hazırlayacağım ki, aklın hayalin duracak. Yalnız biraz vakite ihtiyacım var. Bu listeyi aynı zamanda kendim için de hazırlayacağım artık olmadı birlikte yaparız :)
Rica ederim canım :)
Iyyy fatime o göbek ne öyle ıyhh...
Tabi hiç etki etmedi :) Sen bizi en iyisi bir tanıştır kardeşinle biz onu ayarlarız :)))
Gülüm benimde eşim senin nişanlın gibi ama seninle aramızda ki fark şu, eşim bana birşey dese zoruma gitmeyebilir :)
Sadece yürüyüş yaparken değil karnını herzaman çekik tutmak daha iyi, zamanla alışıyorsun sonra hep öyle devam ediyor. Birde merdiven çıkarken popoyu sıkmak çok faydalı :)))
Çırpı bacak desene... Hiç sevmem öyle, kadın dediğin biraz kıvrımlı olacak :)
Kankim bu boyun ağrısı beni mahvediyor, o yüzden yatakta yapayım yatarken diye düşündüm ama ı-ıh olacak gibi değil.
Kardeşin durumu toparlamaya çalıştıkça batıyor ablası :) kızı da bir güzel gömmüş :) sen ablasın yine affedersin de kızın kulağına giderse bilemiyorum :)))
Vuu ne fena ne çirkef çıktın kız sen :)
Hayırlı olsun pembelim
Cino ne oluyor? Ben peşinen cezamı vereyim zararsız birşeyse geri çekerim :)
20 jj + 20 mekik
Kuru iftira :)))
Bende istiyoruuuum :)
Kız arkamdan konuşmaya utanmıyormusunuz? Günah günah :)))) ama zevk aldığım doğru vallaha ne yapayım :)
Cezamın tersiyle çarparım :)))
Makarna = 50 jj
Su da çok az yarın en az 1,5 lt hıııımmm (kızıyorum) :))))
Birgün burdan gidersem cezalarımı çoook arayacaksınız hıııh :)
Oh birde beni yerden yere vururken zevk almışlar :) pek bi güldüm okurken :)
O kurabiyenin kalorisi kaçtır ki :))
O manzaranın karşısında sadece kahve içtiğin sürece sorun olmaz gülüm :)
Yediklerine dikkat et yoksa o manzaranın karşısında kendini spor yaparken bulursun :)
Amaniiin cino, eti puf...
Diyet ceza kanununun 1. maddesini ihlalden dolayı 20 jj, 20 mekik, 20 dakika koşu cezasına çarptırıldınız. Cezanızı 24 saat içinde uygulamanız gerekmektedir yoksa hakkınızda hukuki işlem başlatılacaktır! :)
@LeyL35Dahlia_ farklı bir imaja büründüm :)))
Günaydın :)
Güzel olmuş canım.
Ebruyu durduramayiz yolsa kilo alırız.
Egzersiz uzmanı dediki büyük kasları calistirinca küçükler calisirmis ben bu ara slim in 6 yapıyorum arkasinada karın kalça hareketleri iy olmuştu daha önce.
Hayırlı olsun canım. Lokum cino oh oh ebrum gordunmu bunları.
Hmm oldukça düzenli ama spor göremedim
Hava burdada fena yağmur soğuk. O kurabiyeye ceza gelecek galiba ebruuu
O nee cino eti puf yapmayın yimeyin zaten yarın cuma.
Viks mucize gibi bişey.
Hoşgeldin canım.
Geçmiş olsun canım
tabiki cezadan kacamican ebru görsün seni yeterli
Bi cezvede maydanoz saplarini haşlayıp limon sıkıp içiyorum ben bi kupa yetiyo sonra bol su.
Ķendimi şiş hissedince bir bardak içiyorum çok sık icmemek gerek maydanoz kanı sulandiriyor bi nevi aspirin gibi düşün.Sağol cnm ya ben de bir bakarım bu slim in 6-ya. Jillian bana pek yaramadı uygun bişey bulurum elbett... tabi Ebrunun işgence listesinden sağ çıkarsam
Bir de cnm maydonoz suyunu ne kadar ne sıklıkla içiyorsun ? ben bu hafta çok şiştim reglden tartıdan da belli oldu zaten
youtubeda 8 dk da gobek eritme programini deneyen ve guzel sonuc alan biri vardi hatta buraya konu acmisti
oncelikle hosgeldin tatlim.
diger arkadaslarimda soylemis ama beslenmen hic saglikli degil bebisin var bilmiyorum emziriyormusun ama emziriyorsan eger daha bi dikkatli olmak zorundasin.
bu sekilde verdigin kilo ve sagliksiz oluyor hemde geri alma ihtimalin yuksek oluyor. tecrube ile sabittir sekerim
cardiyo olarak ne yapiyorsun leylamm
bence sana oyle geliyordur abartiyorsundur
bence biri ebruyu durdurmasinn ebrunun ceza vermesine neden olan kimler ise onlar kendilerini durdursunlarr
anaaaa kiz yarin cuma yaa
yok oyle bisi sekerim saglikli beslenmek zorundasinn
Ķendimi şiş hissedince bir bardak içiyorum çok sık icmemek gerek maydanoz kanı sulandiriyor bi nevi aspirin gibi düşün.
aynen öyle çırpı bacakpolistin hakim mi oldun kanki sonra savcı..
nasıl oldun canım?
hııı sporu yediğimiz çikolatayı eritmek için yapıyoz zaten dimişaka bitarafa spordan önce karbonhidrat alımı daha çok dayanıklılık sağlıyormuş
sağol tatlımmmhedef kilom 55
3 kilo daha gidecekçok teşekkürler
selammm hoşgeldinnn
güle güle git gel wembam
Zeynebim yürüyüş+eliptik bisiklet kullanıyorum cardio olarak.. eliptiği kalp ritmimi hızlandırıp dinlendirerek kullanıyorum.. 3 kilomu böyle yolculayıp cardioyu azaltıp sıkılaşma egzersizlerine ağırlık vericem innşallah
alemsin
oyyy sağlıklı dişleri olsun inşallah maşallah onainşallah maşallah ikisini birarada kullanınca aklıma şu maşallahçı hoca geldi
öylemiymiiişşşondan benim günler her ay geri geri gidiyor.. size denk gelcem diye uğraşıyor demek
o niyete mi yiyoniimiş mevlana şekeri hı
heyecan heyecaninşallah en güzel şekilde atlatıcaksın canım tekrar hayırlısı olsun
teşekkür ederim pembiş
kız o kadar ceza aldın yaramadımı sana
buna göre 44,5 kg olmam gerekmiş yani 14 kilo daha vermem gerek
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.. dün spor yapamadım o yüzden bugün sabit çıktım sanırım.. oysa ben fazla çıkıyordum hem de 1,5 kg kadar
tamam canım ben yanlış anlamışım :)))MaşallahRabbim nazarlardan saklasın sizi gülüm
5 tane kaldı Allah'a şükürceza yok mu ya
Öpüşün barışın bakayım
jj çıkmıyor - sakın ha!
Wallsit'i çıkardım jumping jack bayılana kadar
Güzel olmuş canım
Meyve ve sebze ağırlıklı beslenme için bir planın var mı canım yoksa kafana göre mi uygulayacaksın?
Tadelle heee - 50 jj
Gerisi süper
Darısı sana güzelim
Sende mi ceza vermiyorsun ya
Az olmuş sanki?
Ayıp ayıp, reziliz...
Yediğin şeyin yanında yoğurt tüketebilirsin canım daha tok tutar. Doymadıysan şimdi de yiyebilirsin
Makarna, pilav ve poğaça mı yedin sen gülüm, aferin sana100 jj
Ben onu şakasına demiştim zaten, yanlış anlamadım değil mi yavrum?Yok be kardeşim o kadar da kötü değilim, ama gerçekten biri kıyaslar gibi bir laf ederse kalbim kırılır bak bu gerçek :))
Sen yap listeyi, vakit var zaten, benim regl normalde 1 hafta şimdi bi aksilik olmazsa 2 gün sonra ceza listemi alayım bennn ama süper ötesi bişey istiyorumhatta birlikte yapalım her gün menüyle birlikte rapor verelimm
Hiç gülesim yoktuSağol cnm ya ben de bir bakarım bu slim in 6-ya. Jillian bana pek yaramadı uygun bişey bulurum elbett... tabi Ebrunun işgence listesinden sağ çıkarsam
Bir de cnm maydonoz suyunu ne kadar ne sıklıkla içiyorsun ? ben bu hafta çok şiştim reglden tartıdan da belli oldu zaten
200 jj ve slim tamam birazda mekik falan yaptım enerji kalmadı yatmadan 50 daha yaparım cezamı :)
Bu nedir yaa yapiyolar böyle sağlıksız diyetleri en son bende yapacam olup bitecek.
Öğretmenim ama böyle sporsuz olmaz ki, hemen bir 50 jumping jack yapınİyi Geceler kızlar biraz geç oldu ama bende menümü yazayım
Sabah;
9:30 2 dilim tam buğday ekmeği
1 tabak Menemen
7 adet küçük zeytin
1 dilim peynir
Çay şekersiz
Öğle:
13:30 Cevizli yoğurt 1 kase
Ara 15:00 Ceviz 2 adet kayısı
Akşam 19:30 1 kepçe kabak yemeği, yoğurt, salata
Su:1,5 Lt
Spor: yok maalesef
Her şeyin bir ilki vardır. Bi daha olmaz inşallahÖğretmenim ama böyle sporsuz olmaz ki, hemen bir 50 jumping jack yapınÖğretmene ceza vereceğim ölsem aklıma gelmezdi menün güzel olmuş beğendim canım
Ben onu şakasına demiştim zaten, yanlış anlamadım değil mi yavrum?
Tamam kuzum güzel bir liste yapacağım, diğer verdiğim haftalık cezaları gördün mü? Onlar uygun mu sana? Tamam canım birlikte yapalım daha güzel olur
Hiç gülesim yoktukız benim niyetim seni zayıflatmak, canını çıkartmak değil
Biz öyle kötü şeylere alet olmayacağız, bizim için en önemlisi sağlık
Öğretmenim ama böyle sporsuz olmaz ki, hemen bir 50 jumping jack yapınÖğretmene ceza vereceğim ölsem aklıma gelmezdi menün güzel olmuş beğendim canım
Beğenmedi ceza mıHer şeyin bir ilki vardır. Bi daha olmaz inşallah
Tamam gülüm iki güne liste elindeYok cnm yaa ne alınmasıııı
Gördüm tabiii onları program gibi hazırlayalım bence..
1 ay seninim canımı çıkartsan da olurrr1 aya 50 kilo olayım hiç değilse,
Kısss düşün ya asansör tamir edilmezse bütün haftaBen bugun yemek yapcaktim ama evde domates biber bitmis. O yuzden yapamadim. Bebekle markete de gidemedim asansor bozuktu. 2 gundur degisik bi beslenme yontemi gelistirdimyarin daha guzel olur insallah :-D
Fazla bir kilonda yok öyle nesquike bile şeker atmana rağmen iyi korumuşsunMadem spor yapamadım sanada ceza verelim şekerim - 50 jj
Olay beyinde bitiyor canım, bende şekersiz içemezdim ve senin gibi küçük bardağa bile 4 şeker atardım. Çay çaylıktan çıkıyordu, şerbetin kankası oluyordusonra birgün dedim bundan sonra şeker yok ve o günden beri hiç birşeye şeker atmıyorum. Kız ben hani çocuklar için kakao tozu varya ona bile şeker ekliyordum ki zaten tatlı birşey iyi şeker komasına girmedim
Bunu yapmıştım ilk günü patates güzel gitti, ikinci günü meyve de sonrası hiç olmadıııO kadar çok spor yaptım ki bugün inşallah yarın ayağa kalkabilirim
gogo2405 100 jj yapıldı
Şimdi birde oynayasım variçime birşey mi kaçtı yoksa yediğim birşeyden mi böyle bilmiyorum ama enerji patlaması yaşıyorum
Kızlar bu hafta birinci olan @perihan00'ın başarısının sırrı alttaki linkte - 4,2 kilo vermiş
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/5-gunde-5-kilo-verdiren-super-diyet.792028/
O nesquicke şeker atmalar eskidendi gülüm 53 kilodan 74 kiloya nasıl geldim sanıyorsunKısss düşün ya asansör tamir edilmezse bütün hafta
Fazla bir kilonda yok öyle nesquike bile şeker atmana rağmen iyi korumuşsun
Bunu yapmıştım ilk günü patates güzel gitti, ikinci günü meyve de sonrası hiç olmadıııet te takılıp kalmıştım.. Yapalımmı bunu grupça çok çok gerideyiz 10. sıra ne yaa, ancak bizim kiloları bu gibi beslenmeler yerinden oynatabilir. 1. ci olmamız lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?