Ne olacağız böle yaa. Dediğim gibi çok denedim bu gibi diyetleri, dayanamıyo insan bi yerden sonra pes ediyor. Bıraktığımz anda alırız geri. Hemde tek yönlü beslenme bu, patates yiye yiye wcye çıkamz insan.. Biz en iyisi yolumuza devam edelimO nesquicke şeker atmalar eskidendi gülüm 53 kilodan 74 kiloya nasıl geldim sanıyorsunatmaz olaydım... Şimdi ceremesini çekiyorum
Bencede birinci olmamız lazım ama sağlıksız birşey bu yaa, hem biz bunu 1 kere yapsak sonra herkes mezun olmaya kalkar grup dağılırben kime ceza vereceğim sonra
Beğendim beğendim, inşallah bir daha ceza almam anlamında söylemiştim. Cezamı yerine getirmeye gidiyorumBeğenmedi ceza mıpeki bir daha olmaz
Aynen gülüm yolumuza devam, nasılsa eninde sonunda gidecek bu kilolarNe olacağız böle yaa. Dediğim gibi çok denedim bu gibi diyetleri, dayanamıyo insan bi yerden sonra pes ediyor. Bıraktığımz anda alırız geri. Hemde tek yönlü beslenme bu, patates yiye yiye wcye çıkamz insan.. Biz en iyisi yolumuza devam edelim
Pardon ben yanlış anlamışımBeğendim beğendim, inşallah bir daha ceza almam anlamında söylemiştim. Cezamı yerine getirmeye gidiyorum
ALLAH rahatlık versin tatlım, hayırlı gecelerBen yatıyorum canlar
Allah rahatlık versin
Güzel olmuş menün ama spor yokİyi Geceler kızlar biraz geç oldu ama bende menümü yazayım
Sabah;
9:30 2 dilim tam buğday ekmeği
1 tabak Menemen
7 adet küçük zeytin
1 dilim peynir
Çay şekersiz
Öğle:
13:30 Cevizli yoğurt 1 kase
Ara 15:00 Ceviz 2 adet kayısı
Akşam 19:30 1 kepçe kabak yemeği, yoğurt, salata
Su:1,5 Lt
Spor: yok maalesef
Benim gözüm yemez zor bu diyet.Kısss düşün ya asansör tamir edilmezse bütün hafta
Fazla bir kilonda yok öyle nesquike bile şeker atmana rağmen iyi korumuşsun
Bunu yapmıştım ilk günü patates güzel gitti, ikinci günü meyve de sonrası hiç olmadıııet te takılıp kalmıştım.. Yapalımmı bunu grupça çok çok gerideyiz 10. sıra ne yaa, ancak bizim kiloları bu gibi beslenmeler yerinden oynatabilir. 1. ci olmamız lazımm
BendedeHa bu arada yoğurt/limon kürünü yapmıyorum artık kızlar benden pasoters tepki yaptı bende
Hehe doğru kimse kalmaz takımdaO nesquicke şeker atmalar eskidendi gülüm 53 kilodan 74 kiloya nasıl geldim sanıyorsunatmaz olaydım... Şimdi ceremesini çekiyorum
Bencede birinci olmamız lazım ama sağlıksız birşey bu yaa, hem biz bunu 1 kere yapsak sonra herkes mezun olmaya kalkar grup dağılırben kime ceza vereceğim sonra
Ben de ogretmenim kiz ebrusBen onu şakasına demiştim zaten, yanlış anlamadım değil mi yavrum?
Tamam kuzum güzel bir liste yapacağım, diğer verdiğim haftalık cezaları gördün mü? Onlar uygun mu sana? Tamam canım birlikte yapalım daha güzel olur
Hiç gülesim yoktukız benim niyetim seni zayıflatmak, canını çıkartmak değil
Biz öyle kötü şeylere alet olmayacağız, bizim için en önemlisi sağlık
Öğretmenim ama böyle sporsuz olmaz ki, hemen bir 50 jumping jack yapınÖğretmene ceza vereceğim ölsem aklıma gelmezdi menün güzel olmuş beğendim canım
Kaburgalarin acik olutsa ise yaramaz bebis. Kapali oldugunda yuk karin kaslarina biniyor ve o zaman iyi calisiyor. Ben koca gobegimi erittim boyle. Bi de sezeryan olmustum dusun. Simdi ebru salliya dua ediyorum walla. Karnini sık bi de parmaklarinla kaburga araligini kontrol et kapali ya da acik oldugunu hissedeceksin. Zaten kapaliyken insan daha ince gorunuyor. Bunu iyi anlamak icin pilates isinma hareketlerini yapabilirsin. Yeni baslayanlar icin ebru sallinin youtube da dvdsi vardiChocom yaptım hepsinden 30 tane ama öldüm çok zor, o kaburga kapatma olayını tam çakmadım, bir videosuna bakmıştım o video ya göre benim kaburgam açık ama açık olunca ne oluyor orasını bilmiyorum?Birde karını içeri çekerek yapmak çok zor gülüm ya
Goncam ben ceza dağıtmıştım zaten
Olsun çift dikiş gibi oldu daha
iyi tutar
200 yapacaktın 50 de benden oldu işte. Yap onları hemen hemen hemen
Üfff tamam bende 100 daha
yapıyorum
Allahım ne güldüm ya
Kolay gelsin cezacı başı
Pembem gözüm dönmüşsayıyordum, 1,2,3 sonra yerken bir baktım yine ikideyim
tsk ederim ebru ablacimMaşallahRabbim nazarlardan saklasın sizi gülüm
5 tane kaldı Allah'a şükürceza yok mu ya
Öpüşün barışın bakayım
jj çıkmıyor - sakın ha!
Wallsit'i çıkardım jumping jack bayılana kadar
Güzel olmuş canım
Meyve ve sebze ağırlıklı beslenme için bir planın var mı canım yoksa kafana göre mi uygulayacaksın?
Tadelle heee - 50 jj
Gerisi süper
Darısı sana güzelim
Sende mi ceza vermiyorsun ya
Az olmuş sanki?
Ayıp ayıp, reziliz...
Yediğin şeyin yanında yoğurt tüketebilirsin canım daha tok tutar. Doymadıysan şimdi de yiyebilirsin
Makarna, pilav ve poğaça mı yedin sen gülüm, aferin sana100 jj
cinlerin pilavi normal beyaz pirinc ama pirinçleri daha ince vee onlar tuzsuz yagsiz yapiyorr..Maşallah sporuna. Yediğini nasıl sayamadıysan artık :)
Amin canm sağol.
Evet evet.. Duvar şınavıda buda sırtı güçlendiriyor.
Ben kozartma yapamıyorum. Biraz sabırsızımdır da .
En azından yemiş biraz :)
Menü güzel olmuş.
Çin pilavı ne? Ben bilmiyorum.
Wuu.. Sanada maşallah spor harikaa.
Menüde güzel
Olmamış sanki chocom yaa
Hoşgeldin
Meyve yiyebilirsin.
Tarçınlı süt acayip tok tutar.
Yoğurt birde.
Güzel menü
ayy gogo oyle bi yorgunumki spor yapamadim malesef . uyudum bütün gün kalkcam yapacam ama vicud bi türlü kalkmadiHavanı yesinler senin bende yapmaya çalışıyorum 100 ama olmuyo neyse olacak. Karamelli yenmis ama sporun güzel olmuş menude iyi.
Güzel olmuş sporda yaparsın belki bi gayret.
Kac takim var ??Sonuç listelerine baktım 10.olmusuz rezillik diz boyu bi silkelenmemiz lazım artık
11 takım var canımKac takim var ??
Sağlıklı değil canım bu diyetler sen kendine göre bi düzen oluştur daha iyi olur.chococumm .. o 5 günde 5 kilo yazmissin ya demin okudumda bulamadim simdii :)) onuu denesemmi acepp diye düşünüyorum 70 kiloya tam 4 kilom varr .. acaba yapsam çokmu sagliksiz olur ??
hmm .. peki düzen konusunda elimden gelen bukadar baska türlü olmuyor malesef11 takım var canım
Sağlıklı değil canım bu diyetler sen kendine göre bi düzen oluştur daha iyi olur.
Yok cnm ya ne abartması oturunca 2 kat katlanıyor göbeğim o derece yanii :)) geçen aynada baktım katlandığı yerlerde izler bile oluşmuş.. durum vahim anlıyacağın
Nasi aklina gelmezdi kiz ogretmene ceza verecegin,masallah 1 aydir yagdiriyon ya banaaaBen onu şakasına demiştim zaten, yanlış anlamadım değil mi yavrum?
Tamam kuzum güzel bir liste yapacağım, diğer verdiğim haftalık cezaları gördün mü? Onlar uygun mu sana? Tamam canım birlikte yapalım daha güzel olur
Hiç gülesim yoktukız benim niyetim seni zayıflatmak, canını çıkartmak değil
Biz öyle kötü şeylere alet olmayacağız, bizim için en önemlisi sağlık
Öğretmenim ama böyle sporsuz olmaz ki, hemen bir 50 jumping jack yapınÖğretmene ceza vereceğim ölsem aklıma gelmezdi menün güzel olmuş beğendim canım
Hadi inşallah2ye indirdim şuanda adım adım bakalım :)
Karamel enerji verir yaa. Ondan olmasın şekerO kadar çok spor yaptım ki bugün inşallah yarın ayağa kalkabilirim
gogo2405 100 jj yapıldı
Şimdi birde oynayasım variçime birşey mi kaçtı yoksa yediğim birşeyden mi böyle bilmiyorum ama enerji patlaması yaşıyorum
Kızlar bu hafta birinci olan @perihan00'ın başarısının sırrı alttaki linkte - 4,2 kilo vermiş
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/5-gunde-5-kilo-verdiren-super-diyet.792028/
O kadar haşlanmış patates yiyip nasıl kilo veriyorlar anlayamıyorum zaten :0200 jj ve slim tamam birazda mekik falan yaptım enerji kalmadı yatmadan 50 daha yaparım cezamı :)
Bu nedir yaa yapiyolar böyle sağlıksız diyetleri en son bende yapacam olup bitecek.
Sporu kızlar halletmiştir cezayla :)İyi Geceler kızlar biraz geç oldu ama bende menümü yazayım
Sabah;
9:30 2 dilim tam buğday ekmeği
1 tabak Menemen
7 adet küçük zeytin
1 dilim peynir
Çay şekersiz
Öğle:
13:30 Cevizli yoğurt 1 kase
Ara 15:00 Ceviz 2 adet kayısı
Akşam 19:30 1 kepçe kabak yemeği, yoğurt, salata
Su:1,5 Lt
Spor: yok maalesef
Ben uzun süreli şeyleri yapamıyorum yaa. Hem sıkıcı hem sağlıksız.Kısss düşün ya asansör tamir edilmezse bütün hafta
Fazla bir kilonda yok öyle nesquike bile şeker atmana rağmen iyi korumuşsun
Bunu yapmıştım ilk günü patates güzel gitti, ikinci günü meyve de sonrası hiç olmadıııet te takılıp kalmıştım.. Yapalımmı bunu grupça çok çok gerideyiz 10. sıra ne yaa, ancak bizim kiloları bu gibi beslenmeler yerinden oynatabilir. 1. ci olmamız lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?