Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne olacağız böle yaa. Dediğim gibi çok denedim bu gibi diyetleri, dayanamıyo insan bi yerden sonra pes ediyor. Bıraktığımz anda alırız geri. Hemde tek yönlü beslenme bu, patates yiye yiye wcye çıkamz insan.. Biz en iyisi yolumuza devam edelim

Aynen gülüm yolumuza devam, nasılsa eninde sonunda gidecek bu kilolar

Beğendim beğendim, inşallah bir daha ceza almam anlamında söylemiştim. Cezamı yerine getirmeye gidiyorum
Pardon ben yanlış anlamışım kolay gelsin canım

Ben yatıyorum canlar
Allah rahatlık versin
ALLAH rahatlık versin tatlım, hayırlı geceler

Güzel olmuş menün ama spor yok
Benim gözüm yemez zor bu diyet.
Ha bu arada yoğurt/limon kürünü yapmıyorum artık kızlar benden paso ters tepki yaptı bende
Bendede
Hehe doğru kimse kalmaz takımda

Ben de ogretmenim kiz ebrus

Kaburgalarin acik olutsa ise yaramaz bebis. Kapali oldugunda yuk karin kaslarina biniyor ve o zaman iyi calisiyor. Ben koca gobegimi erittim boyle. Bi de sezeryan olmustum dusun. Simdi ebru salliya dua ediyorum walla. Karnini sık bi de parmaklarinla kaburga araligini kontrol et kapali ya da acik oldugunu hissedeceksin. Zaten kapaliyken insan daha ince gorunuyor. Bunu iyi anlamak icin pilates isinma hareketlerini yapabilirsin. Yeni baslayanlar icin ebru sallinin youtube da dvdsi vardi

tsk ederim ebru ablacim

cinlerin pilavi normal beyaz pirinc ama pirinçleri daha ince vee onlar tuzsuz yagsiz yapiyorr..

Havanı yesinler senin bende yapmaya çalışıyorum 100 ama olmuyo neyse olacak. Karamelli yenmis ama sporun güzel olmuş menude iyi.

Güzel olmuş sporda yaparsın belki bi gayret.
ayy gogo oyle bi yorgunumki spor yapamadim malesef . uyudum bütün gün kalkcam yapacam ama vicud bi türlü kalkmadi

chococumm .. o 5 günde 5 kilo yazmissin ya demin okudumda bulamadim simdii :)) onuu denesemmi acepp diye düşünüyorum 70 kiloya tam 4 kilom varr .. acaba yapsam çokmu sagliksiz olur ??

İYi geceler arkadaşlar
Bugun ki menüm,
sabah:ılık sirkeli su
öğlen:yarım simit,şekersiz limonlu çay,3ince dilim sucuk
akşam :küçük kase yeşil mercimek yemeği yarım dilim tahilli ekmek,şekersiz türk kahvesi
22:00 gibi sekesiz karışık bitki çay
Su an sirkeli ılık su :)
Yarım saat öğlen ve yarım saat akşam yürüyüş yapabildim sadece

Yok cnm ya ne abartması oturunca 2 kat katlanıyor göbeğim o derece yanii :)) geçen aynada baktım katlandığı yerlerde izler bile oluşmuş.. durum vahim anlıyacağın

hemen onlem almaliyiz o halde su bahsettigim 8 dklik videoyu yapalimmi beraber 20 gün ??

Nasi aklina gelmezdi kiz ogretmene ceza verecegin,masallah 1 aydir yagdiriyon ya banaaa

2ye indirdim şuanda adım adım bakalım :)
Hadi inşallah
Karamel enerji verir yaa. Ondan olmasın şeker
200 jj ve slim tamam birazda mekik falan yaptım enerji kalmadı yatmadan 50 daha yaparım cezamı :)
Bu nedir yaa yapiyolar böyle sağlıksız diyetleri en son bende yapacam olup bitecek.
O kadar haşlanmış patates yiyip nasıl kilo veriyorlar anlayamıyorum zaten :0
Sporu kızlar halletmiştir cezayla :)
Ama suyun az olmuş canım, biraz daha içmeye çalış

Ben uzun süreli şeyleri yapamıyorum yaa. Hem sıkıcı hem sağlıksız.

Aslında bende 1 günlük bir detox programı var. Önceki grupta bi arkadaşa diyetisyen vermiş ancak ayda 1 yapılabilirmiş. Belki böyle bişeyle şok etkisi yapıp ertesi gün normale dönebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…