Iyi akşamlar kızlar, doktor randevum vardı sonra alışveriş yemek derken bu saat oldu. Dediğim gibi bu hafta yoğun geçiyor, haftaya eski düzenime dönerim.
Orda vaktin olursa kendine spor programı düzenle gülüm :)
Şükürler olsun fafataram, benim ki de bugün bitti :)
Seda menüsünü paylaşmadı demek oluyor :)
Maşallah :)
Hastalıktan kuzum yaatlatanadınmı hala?
Çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine ve ilaçlarını da ihmal etmemeye çalış.
Yavrum düzenini oturt ondan sonra seni buralarda daha sık görelim :)
Kuzucum moral bozmak yok, bak moral diyette çok önemli. Evrene pozitif mesajlar yollamalısın :) şimdi sporu eğer arttırdıysan kasların şişmiş olabilir belki? Sende akşamları yoğurt kürü yapsan? Yada 1 günlük bir detoks ile vücudunu şoklasan? Belki böyle birşey işe yarar ve kilon düşmeye başlar... Ne olursa olsun canını sıkma, tamam mı canım :)
Bugünkü menüm
06:30
1 bardak ılık limonlu su
Sabah 08:30/Öğlen 11:30
1'er dilim labneli tam tahıllı ekmek
1'er tavuk salamı
Ara 13:30
1 avuç badem
1 bardak tarçınlı süt
Akşam 20:00
Tavuk ızgaralı salata
Yoğurt kürü - 11 galiba
2 lt su + 1 fincan detoks çayı
Spor: 100 jj, 50 defa bacaklarını karına çekerek koşma, 3 km yürüyüş.
Hemen yatıyorum kızlar, öpüyorum sizleri :-*
Canlar öğleyin gittiğimiz restoran Hint Restoranıydı. Benim damak tadım değildi menüdekiler. O yüzden sadece ekmek yedim iki lokma da salata.
(Alıntı yaptım olmadı mesajlar)
ftmklc süpersin maşallah diyorum sadece
@BiricikS ayy sende tam fıstık olmuşsun, elbisen çok yakışmış. Sanada maşallah
Herkese tatlı uykular
Yapıyım da ekmek yerine geçiyor diye yedimSabah kahvaltı yok ama gerisi güzel. Spor için önce isinman lazım canım öyle direk o hareketleri yapma önce büyük kaslar caliscakki küçükler daha fazla calissin.
Sen yapsana yavrum annene sürpriz olur.
Balık hangisi ki fırında güzel olur.
Senin de sahur yapman lazım.
Yarım börek mi 30 yarım mekik o vakit
Geçmiş olsunİyi akşamlar..
Havalar ısınınca biz de soluğu bahçede alıyoruz artık :))
Dün, bu gün gündüz eve girmedim diyebilirim, dün çok yorgundum gece de gelip menümü yazamadım..
Bir de alerjim başladı, mevsimsel göz alerjisi var bende, nisan ayında olur hep, bu ay sevindim hatta ay bitti gözlerim hiç ağrımadı diye ama erken sevinme oldu, 2 gündür başladı artık, ne bilgisayar ne telefona bakabiliyorum, biraz da bu yüzden yoktum 2 gündür.. yarın da hiç gelmeye bilirim, ilacımı alamadım bu gün, yarın inşaAllah alırsam bütün gün ihmal etmeden kullanırsam hemen hafifler zaten, sonra yine gelirim.. şu an bile yazdıklarımı karmakarışık görüyorum
Dünkü menüm
Sabah
1 bardak ılık limonlu su
yarım dilim buğday ekmeği, küçük bir parça peynir ve domates
1 fincan yeşil çay
Öğlen
1 tane simit
babam sağolsunn :))) onu yediğim için başka bişey yemedim
Akşam
1 parça tavuk, 2 patates kızartması
2.5 l su
spor
50 squat
50 mekik
göbek eritme egzersizi
kol egzersizi
50jj de benden kıZartma ve sucuk içinMenum..
sabah 10.00
2 ymk kasigi pat. Kizartmasi
4 parca sucuk
2 dilim peynir,5 zeytin
domates salatalik
biraz pide ekmek
(Annaneme misafir olmustuk redddemedim yaa )
Ogle aksam birlikte 15.00
4 ymk kaşığı pirinc pilavi
4 parca tawuk
bol salata
Ara 17.00 dondurma:)
Toplam 3 kupa kahve
3 litre su
spor yok ama hic de oturmadim cok yuruduk ama tempolu diil offff
Menün başarılı canım, yalnız suyu biraz artırmalısınBugünkü menüm
Sabah
Yarım dilim buğday ekmeği, 1 parça peynir
Öğlen
1 parça balık kızartması ( el yarısı kadar)
1 dilim ekmek
domates
Akşam
Yarım porsiyon pirinç pilavi
1 parça tavuk (yağsız)
1.5 l kadar su
spor daha yapmadım
50 squat, 50 mekik cekerim ancak
Senin menüler güzel oluyor canımBenim menüm de şöyle:
Sabah 9.00 1 yumurta yulaf kepeği lor ve sütle krep ve suya kakao yapıp içtim
Öğlen 12.00 4 kaşık mercimekli bulgur pilavı salata
Akşam 19.00 1 kase çorba 5 kaşık yeşil mercimek salatası 1 kuru folma
Ara 21.00 1 avuç yer fıstığı greyfurt
Su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş 200 jj ve slim yapabilirmiyim bilmiyorum ama deniycem
Geçmiş olsun canımpazartesi menüm:
sabah: 1 sütlü neskafe
öğle: 4 kaşık kadar p.pilavı, yarım tabak kuru fasulye, cacık
ara: 1 baklava dilimi kadar tavukgöğsü tatlısı,2 tane sigara böreği,nescafe
akşam:1 kase tarhana çorbası, çeyrek gözleme, salata
ara: 1 avuç kadar karışık çerez,çay
su 2 lt kadar, spor yok.
salı menüm(bugün)
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
ara:1 dilim ekmek,beyaz peynir,çay
öğle:1 tane biber dolması, 2 kaşık kadar kuskus( tadımlık işte),4 kaşık kadar yoğurt
akşam:1 kepekli dürüme sarılmış beyaz peynir ve domates
ara: 1 tane şekerpare
su 2 lt kadar spor yok..( fizik tedavi bitene kadar, ağrılarım tekrar başladı maalesef)
VE Menüm;
11:00 2 dilim peynir, 3 zeytin 1 haş. yumurta domates salatalık biber 2 dilim kepek ekmeği
13:00 nescafe
14:30 1 kase sebze çorbası, salata
18:30 1 parça tavuk göğsü, 5 y.k kabak yemeği, salata
20:00 nescafe
1 saat zumba, yarım saat yürüyüş
2.5 su
Menün güzel ama 1 kahve iç yada kahveye ek olarak bitki çayı içArkadaşlar ya benim moralim çok bozuk. Spor yapıyorum, yediklerime dikkat ediyorum ama hiç bir değişiklik olmuyor. Çok üzülüyorum ve boş veresim geliyor sporu diyeti. Neden böyle ya. Ne zaman basküle yansıyaca
Hayırdır ebrum neyin var?Iyi akşamlar kızlar, doktor randevum vardı sonra alışveriş yemek derken bu saat oldu. Dediğim gibi bu hafta yoğun geçiyor, haftaya eski düzenime dönerim.
Orda vaktin olursa kendine spor programı düzenle gülüm :)
Şükürler olsun fafataram, benim ki de bugün bitti :)
Seda menüsünü paylaşmadı demek oluyor :)
Maşallah :)
Hastalıktan kuzum yaatlatanadınmı hala?
Çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine ve ilaçlarını da ihmal etmemeye çalış.
Yavrum düzenini oturt ondan sonra seni buralarda daha sık görelim :)
Kuzucum moral bozmak yok, bak moral diyette çok önemli. Evrene pozitif mesajlar yollamalısın :) şimdi sporu eğer arttırdıysan kasların şişmiş olabilir belki? Sende akşamları yoğurt kürü yapsan? Yada 1 günlük bir detoks ile vücudunu şoklasan? Belki böyle birşey işe yarar ve kilon düşmeye başlar... Ne olursa olsun canını sıkma, tamam mı canım :)
Bugünkü menüm
06:30
1 bardak ılık limonlu su
Sabah 08:30/Öğlen 11:30
1'er dilim labneli tam tahıllı ekmek
1'er tavuk salamı
Ara 13:30
1 avuç badem
1 bardak tarçınlı süt
Akşam 20:00
Tavuk ızgaralı salata
Yoğurt kürü - 11 galiba
2 lt su + 1 fincan detoks çayı
Spor: 100 jj, 50 defa bacaklarını karına çekerek koşma, 3 km yürüyüş.
Hemen yatıyorum kızlar, öpüyorum sizleri :-*
Olumlu emojiler evet, olumsuzlari hayir olarak nitelendirdim.hahaha pazartesii digcektim onu anladim zaten haha
Kontrol amacliydi tatlim, birseyim yok cok sükür. Tesekkür ederimMenünü beğendim canım. Doktora gitmissin hayırdır inşallah.
Rica ederim canim. Sen pes etme, o mutlaka etkisini gösterecekTamam, çok teşekkür ederim destek için. İllaki bir yerden sonra kendini gösterecek demekki. Yoğurt kürünü yapıyorum zaten. ama gerçekten bir detoksa ihtiyacım var.
Kankim sükür birseyim yok, ilgin icin tesekkür ederimKanki menu cok guzel spordaonemli bi durum yoktur umarim...
Günaydın
Dun ku menum
Sabah 08:0 zencefilli limonlu ılık su
08:30 lorlu yesillikli light ekmekle tost
Oglen 13.30
Tefal actifryla kabak kizartmasi
2 kucuk dilim hindi salam
Yogurt
Aksam 19:00
4 yk zeytinyağlı barbunya
1 wasa
Roka turp otu...
Spor
30 dk eliptik
1 saat yürüyüş
Ic bacak 20x4 set
Yatarak bacak kaldirma 20 defa
Mekik hareketleri...
Eliptiği dinlendirdim dün :)) yarim saatle kaldim vakit bulamadim
Su 2,5 lt
yoğurt kürümün 17. Günüydü galiba :)
Bitanem yok birseyim sadece kontrolHayırdır ebrum neyin var?
Yok daha geçmedi kuzum yaa ama azaldı
Kolay gelsin kankilerin en tatlisiKizlar ben evdeyim simdilik.. mutfak halisini degisicem camı silicem vakit kalirsa eliptik yapicam oglene kadar. Oglen ogluma yemek goturuyorumda okula.. kahvaltimi yaptim temizlikle yakmaya baslayim :) yansın kara yaglar :) görüşürüz :*
Günaydin sekerler
Olumlu emojiler evet, olumsuzlari hayir olarak nitelendirdim.<- bu evet demek kuzum
Kontrol amacliydi tatlim, birseyim yok cok sükür. Tesekkür ederim
Rica ederim canim. Sen pes etme, o mutlaka etkisini gösterecek
Ben iki gün önce sadece yogurt yedim ve gercekten faydasi oldu, acaba öyle birsey mi yapsan?
Bu arada yarin da yogurt günü yapmak istiyorum kizlar, ne dersiniz?
Kankim sükür birseyim yok, ilgin icin tesekkür ederim
Masallah...
Bitanem yok birseyim sadece kontrol
Sükür en azindan biraz daha iyisin, insallah en kisa zamanda atlatirsin gülüm
Kolay gelsin kankilerin en tatlisi
Eliptiği hergün yapıyorsan çok fazla olur 1.5-2 saat. Bende bantta çok terliyorum. Bence eliptik tek başına yeter. Bütün vücudu aynı anda çalıştıran bir alet sonuçta. Ama dediğim gibi fazlasıda kas yapıyor kaslarda şişince kilo sabit veya artı çıkıyor. Günlük yapıyorsan daha az süre yap, yok haftanın bikaç günüyse 1,5 saat yeterli benceKizlar ben hem eliptik hem yürüyüş yapiyorum ya ? Yururken pek terlemiyorum ama eliptikte 20 dk dan sonra su icinde kaliyorum... acaba eliptigi 1,5-2 saat kadar yapsamda yürüyüşe ara mi versem diyorum ?
Fazla gelmesin o kadar günde 1 saat eliptik yetmezmikiKizlar ben hem eliptik hem yürüyüş yapiyorum ya ? Yururken pek terlemiyorum ama eliptikte 20 dk dan sonra su icinde kaliyorum... acaba eliptigi 1,5-2 saat kadar yapsamda yürüyüşe ara mi versem diyorum ?
Ben sadece eliptik yapmani tavsiye etmiyorum canim, temiz havada yürüyüsün yerini hic birsey tutamaz. Eliptigi hergün yapmak istiyorsan 1 saat yeterli gelir diye düsünüyorum. Haftanin 5 günü eliptik yapsanda 2 gün disarda yürüyüs yapsan? hem kaslarini da dinlendirmis olursun bu iki gün icerisinde.Kizlar ben hem eliptik hem yürüyüş yapiyorum ya ? Yururken pek terlemiyorum ama eliptikte 20 dk dan sonra su icinde kaliyorum... acaba eliptigi 1,5-2 saat kadar yapsamda yürüyüşe ara mi versem diyorum ?
Tebrik ederim tatlim, onca güzel lezzete karsi koymak kolay degilGünaydın
Ben kahvaltımı yaptım kahvemide içtim sporumu yapıcam şimdi.
Dün akşam kayınvalideme gittik, ne ikramlıklar vardı hiç yemedim. Çok ısrar etti bütün akşam. ben yediklerime dikkat ediyorum dedim. Şekersz kahve içtim. Kilo vermişsin dedi çok mutlu oldum. Görünürde öyle ama bakalım tartıda aynı fikirdemi
Günaydin balimGunaydin kizlarr :)
Inşallah tartıda aynı fikirdedir. Ne güzel dimi zayiflamissin denmesi hoşuna gidiyor insanın.Günaydın
Ben kahvaltımı yaptım kahvemide içtim sporumu yapıcam şimdi.
Dün akşam kayınvalideme gittik, ne ikramlıklar vardı hiç yemedim. Çok ısrar etti bütün akşam. ben yediklerime dikkat ediyorum dedim. Şekersz kahve içtim. Kilo vermişsin dedi çok mutlu oldum. Görünürde öyle ama bakalım tartıda aynı fikirdemi
Tebrik ederim tatlim, onca güzel lezzete karsi koymak kolay degil
Benim gülümün motivasyonu kayinvalidesinin sözlerinden sonra tavan yapmistir simdi
Günaydin balim
İnşallahh güzel sonuç alırım. O kadar dikkat ettimInşallah tartıda aynı fikirdedir. Ne güzel dimi zayiflamissin denmesi hoşuna gidiyor insanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?