Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kanki menu cok guzel sporda onemli bi durum yoktur umarim...

Cok sagol tatlim :*

Günaydın
Dun ku menum
Sabah 08:0 zencefilli limonlu ılık su
08:30 lorlu yesillikli light ekmekle tost
Oglen 13.30
Tefal actifryla kabak kizartmasi
2 kucuk dilim hindi salam
Yogurt
Aksam 19:00
4 yk zeytinyağlı barbunya
1 wasa
Roka turp otu...

Spor
30 dk eliptik
1 saat yürüyüş
Ic bacak 20x4 set
Yatarak bacak kaldirma 20 defa
Mekik hareketleri...

Eliptiği dinlendirdim dün :)) yarim saatle kaldim vakit bulamadim

Su 2,5 lt

yoğurt kürümün 17. Günüydü galiba :)

Yapıyım da ekmek yerine geçiyor diye yedim
Geçmiş olsun
Sen bahçede yeterince hareket ediyorsundur zaten
50jj de benden kıZartma ve sucuk için
Menün başarılı canım, yalnız suyu biraz artırmalısın
Senin menüler güzel oluyor canım

Geçmiş olsun canım

Menün güzel ama 1 kahve iç yada kahveye ek olarak bitki çayı iç
Hayırdır ebrum neyin var?
Yok daha geçmedi kuzum yaa ama azaldı

Günaydin sekerler

hahaha pazartesii digcektim onu anladim zaten haha
Olumlu emojiler evet, olumsuzlari hayir olarak nitelendirdim. <- bu evet demek kuzum

Menünü beğendim canım. Doktora gitmissin hayırdır inşallah.
Kontrol amacliydi tatlim, birseyim yok cok sükür. Tesekkür ederim

Tamam, çok teşekkür ederim destek için. İllaki bir yerden sonra kendini gösterecek demekki. Yoğurt kürünü yapıyorum zaten. ama gerçekten bir detoksa ihtiyacım var.
Rica ederim canim. Sen pes etme, o mutlaka etkisini gösterecek
Ben iki gün önce sadece yogurt yedim ve gercekten faydasi oldu, acaba öyle birsey mi yapsan?

Bu arada yarin da yogurt günü yapmak istiyorum kizlar, ne dersiniz?

Kanki menu cok guzel sporda onemli bi durum yoktur umarim...
Kankim sükür birseyim yok, ilgin icin tesekkür ederim

Masallah...

Son düzenleme:
Kizlar ben evdeyim simdilik.. mutfak halisini degisicem camı silicem vakit kalirsa eliptik yapicam oglene kadar. Oglen ogluma yemek goturuyorumda okula.. kahvaltimi yaptim temizlikle yakmaya baslayim :) yansın kara yaglar :) görüşürüz :*

Hayırdır ebrum neyin var?
Yok daha geçmedi kuzum yaa ama azaldı
Bitanem yok birseyim sadece kontrol
Sükür en azindan biraz daha iyisin, insallah en kisa zamanda atlatirsin gülüm

Kolay gelsin kankilerin en tatlisi

kontrol amacli olsun aman iyi Allah saglik sihhat versin :*

Bitanem yok birseyim sadece kontrol
Sükür en azindan biraz daha iyisin, insallah en kisa zamanda atlatirsin gülüm

Kolay gelsin kankilerin en tatlisi

Cok sagol kankim :*

Kizlar ben hem eliptik hem yürüyüş yapiyorum ya ? Yururken pek terlemiyorum ama eliptikte 20 dk dan sonra su icinde kaliyorum... acaba eliptigi 1,5-2 saat kadar yapsamda yürüyüşe ara mi versem diyorum ?

Kizlar Gunaydinn

gecmise az bisicik goz atabildim zira acelem var gorumceme kahvaltiya gidicem yagmur yagiyordu dinmesini bekledim

su dondurma olayi icin dyorum ki yiyen kisi kendisi icin dondurma adina egzersiz yapsin.
sadece dondruma icin degil kim kacamak yapiyorsa menunun sonuna yaptigim kacamak icin su sporu yaptim demeli diye düşünüyorum sekerler.

Leylacimm harika görünüyorsun

Simdilik kactim kizlarr

Kizlar ben hem eliptik hem yürüyüş yapiyorum ya ? Yururken pek terlemiyorum ama eliptikte 20 dk dan sonra su icinde kaliyorum... acaba eliptigi 1,5-2 saat kadar yapsamda yürüyüşe ara mi versem diyorum ?
Eliptiği hergün yapıyorsan çok fazla olur 1.5-2 saat. Bende bantta çok terliyorum. Bence eliptik tek başına yeter. Bütün vücudu aynı anda çalıştıran bir alet sonuçta. Ama dediğim gibi fazlasıda kas yapıyor kaslarda şişince kilo sabit veya artı çıkıyor. Günlük yapıyorsan daha az süre yap, yok haftanın bikaç günüyse 1,5 saat yeterli bence

Fazla gelmesin o kadar günde 1 saat eliptik yetmezmiki

Günaydın
Ben kahvaltımı yaptım kahvemide içtim sporumu yapıcam şimdi.
Dün akşam kayınvalideme gittik, ne ikramlıklar vardı hiç yemedim. Çok ısrar etti bütün akşam. ben yediklerime dikkat ediyorum dedim. Şekersz kahve içtim. Kilo vermişsin dedi çok mutlu oldum. Görünürde öyle ama bakalım tartıda aynı fikirdemi

Ben sadece eliptik yapmani tavsiye etmiyorum canim, temiz havada yürüyüsün yerini hic birsey tutamaz. Eliptigi hergün yapmak istiyorsan 1 saat yeterli gelir diye düsünüyorum. Haftanin 5 günü eliptik yapsanda 2 gün disarda yürüyüs yapsan? hem kaslarini da dinlendirmis olursun bu iki gün icerisinde.

Tebrik ederim tatlim, onca güzel lezzete karsi koymak kolay degil
Benim gülümün motivasyonu kayinvalidesinin sözlerinden sonra tavan yapmistir simdi

Gunaydin kizlarr :)
Günaydin balim

Inşallah tartıda aynı fikirdedir. Ne güzel dimi zayiflamissin denmesi hoşuna gidiyor insanın.

Tebrik ederim tatlim, onca güzel lezzete karsi koymak kolay degil
Benim gülümün motivasyonu kayinvalidesinin sözlerinden sonra tavan yapmistir simdi

Günaydin balim

Inşallah tartıda aynı fikirdedir. Ne güzel dimi zayiflamissin denmesi hoşuna gidiyor insanın.
İnşallahh güzel sonuç alırım. O kadar dikkat ettim
Ay evet evet nasılda morali tavan yapıyor insanın kızlar. Dünkü alışverişimde kendime S beden penye aldım güzel durdu. M giyiyorum normalde. Bol durmasa bile dar da durmadı. Bacaklardan gitmesini istiyorum. Keşke bir de pant. deneseymişim.
ölçülerimi aldım az önce
Kalça 108 ken 106 olmuş
Bel 98 ken 96 olmuş
Üst baldır 69 ken 66 olmuş
Göğüs ve kollar aynı eski ölçüde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…