Öğlen birşeyler yeseymişsin daha iyi olurmuş sankiSlm Kızlar
Bugünümü dışarda geçirdim diyebilirim. Kahvaltıdan sonra çıktım alışveriş merkezinde dolandım, eşimle bir yerde oturduk ama ben yemeği yemedim. Şimdi geldim acıkmışım yedim. Akşam da ziyarete gidicez kayınvalidemi o yüzden yiyipte gitmeyi tercih ettim
Menümü yazayım ben çünkü sonra geç olur. Unutmayayım.
Menüm
Sabah 8:30 2 haşlanmış yumurta 1 wasa
Öğle 12:00 bir restaurantta oturduk, ben 1 sıfır kalorili limonlu soda içtim ve yarım lavaş 2 çatal salata
Akşam 16:15 4 yk müsli 1 bardak süt
450 ml yeşil çay 1,5 lt su (500 daha içerim)
Spor sabah 50 jj 50 mekik . Çok gezdim dizlerim ağrıyo. Akşam eve gelincede 100 mekik daha yaparım inş.
Evet canım, kesinlikleSu an dis eti ayrilmis disler yavastan kendini gostermis. Huysuzluk var ama asiri degil bakalim. Umarim hafif atlatiriz. Evlat soz konusu olunca isler degisiyor degil mi :-D
Çok kötü olmuşcanlar bugün bana cok kizcaksinizzz yeni uyandim .. sabah 11 gibi uyudum uyuyamadimm okadar yemek arasi varki simdi vee annem Balık yapicakti bugun hala gelmemiiss( gelicekte yapicaktaa ben yigcemdee ohooo en son sabah 7de ayak ustu bisey atisdirdim
Yağlı olur kuzum yaakizlar bi sorum olucak simdi baliggi Kızartsam cokmu yagli olurr yoksaa firindami yapsam cok fark edermi ?? kizartilmis daha cok seviyorum
Bende çok severimAynenn yaama bence baligin her turlusu guzel
Gece yatmadan tarçınlı süt iç bari. Acayip tok tutuyorSelam kizlar menumu yazayim. Sahur yapamadim uyanamadim
İftar 20:00
1kase corba, yarim dilim tam b ekmek, 5kasik nohut,1dolma, 2kasik yogurt, salata
Suyu geceye kadar 2lt tamamlicam insallah
10dk bacak egzersizi
50jj
30squat
aynennn :))Ben dondurmaya bayiliyorumsporumu da yaparim dondurma mi da yerim
50 jj kabul
Fıstıksın fıstık..
Bence bi taneden bişey olmaz
Olabilirr bencede
Bence bi top yiyelim birden sonrakiler 50jj
Biz dondurmadan önce hoplayalım
Slm Kızlar
Bugünümü dışarda geçirdim diyebilirim. Kahvaltıdan sonra çıktım alışveriş merkezinde dolandım, eşimle bir yerde oturduk ama ben yemeği yemedim. Şimdi geldim acıkmışım yedim. Akşam da ziyarete gidicez kayınvalidemi o yüzden yiyipte gitmeyi tercih ettim
Menümü yazayım ben çünkü sonra geç olur. Unutmayayım.
Menüm
Sabah 8:30 2 haşlanmış yumurta 1 wasa
Öğle 12:00 bir restaurantta oturduk, ben 1 sıfır kalorili limonlu soda içtim ve yarım lavaş 2 çatal salata
Akşam 16:15 4 yk müsli 1 bardak süt
450 ml yeşil çay 1,5 lt su (500 daha içerim)
Spor sabah 50 jj 50 mekik . Çok gezdim dizlerim ağrıyo. Akşam eve gelincede 100 mekik daha yaparım inş.
Dondurma dedinizde burda kornetto var tatlandırıcıyla yapılmış diyettekilere özel. Bir kere yemiştim ceza almıştım grupta
20 lik dismi ayy çok zor cikiyo o yavrular yaa.gecmis olsun canım.
Gerçekten belli olmuş maşallah leylam.
Az olmuş canım keşke yeseydin oglen bişeyler.
Esim dondurmayi buzluga degil de buzdolabina ust kisma koymus. E haliyle acar acmaz ust kismi lop diye dustu. Allahtan tezgahin uzerinde acmistim. Yani yarisini yedim sadece
Menum
Saat 13.00 a kadar uyandikca atistirdim sadece. Her kalktigimda farkli biseyler yesin. Bunlar;
Biraz peynir- 2 kasik yogurtlu yulaf ezmesi- 6-7 tane cig badem- iki lokma balli ekmek- bir kucuk halley
17.00- etli patlican yemegi, kiymali sehriye corbasi- yogurt- 2 dilim ekmek
Kucuk bir kornetin yarisi kadar dondurma.
Gece acikirsam bir bardak sut ile elma yerim
2lt su - yatana kadar en az 1 lt daha icerim. Sporumu birazdan yapicam aksam yazarim. 8 dk video ile baslamayi dusunuyorum
Canim sana azmeden dervis muradina ermis demek istiyorum massallah ;-) gercekten belli incelme var
Su an dis eti ayrilmis disler yavastan kendini gostermis. Huysuzluk var ama asiri degil bakalim. Umarim hafif atlatiriz. Evlat soz konusu olunca isler degisiyor degil mi :-D
dondurmasiz hayattmi olur :)) ama mesela canin dondurma istedii tabiki sporunu yapican senin dedigin gibi ama dondurmadan dondurmaya fark var sütlü dondurma degilde buzlu dondurma yesek daha mantikli bence onlarin cok az kalorisi var ..
canlar bugün bana cok kizcaksinizzz yeni uyandim .. sabah 11 gibi uyudum uyuyamadimm okadar yemek arasi varki simdi vee annem Balık yapicakti bugun hala gelmemiiss( gelicekte yapicaktaa ben yigcemdee ohooo en son sabah 7de ayak ustu bisey atisdirdim
Eki Görüntüle 1511067 Eki Görüntüle 1511068
ilk Resimde 84 85 kilo varim .. gecen sene 11. Aydı..
kirmizi elbiseliyi gecen hafta cekildim
Selam kizlar menumu yazayim. Sahur yapamadim uyanamadim
1kase corba, yarim dilim tam b ekmek, 5kasik nohut,1dolma, 2kasik yogurt, salata
10dk bacak egzersizi
50jj
30squat
Sabah kahvaltı yok ama gerisi güzel. Spor için önce isinman lazım canım öyle direk o hareketleri yapma önce büyük kaslar caliscakki küçükler daha fazla calissin.Esim dondurmayi buzluga degil de buzdolabina ust kisma koymus. E haliyle acar acmaz ust kismi lop diye dustu. Allahtan tezgahin uzerinde acmistim. Yani yarisini yedim sadece
Menum
Saat 13.00 a kadar uyandikca atistirdim sadece. Her kalktigimda farkli biseyler yesin. Bunlar;
Biraz peynir- 2 kasik yogurtlu yulaf ezmesi- 6-7 tane cig badem- iki lokma balli ekmek- bir kucuk halley
17.00- etli patlican yemegi, kiymali sehriye corbasi- yogurt- 2 dilim ekmek
Kucuk bir kornetin yarisi kadar dondurma.
Gece acikirsam bir bardak sut ile elma yerim
2lt su - yatana kadar en az 1 lt daha icerim. Sporumu birazdan yapicam aksam yazarim. 8 dk video ile baslamayi dusunuyorum
Sen yapsana yavrum annene sürpriz olur.canlar bugün bana cok kizcaksinizzz yeni uyandim .. sabah 11 gibi uyudum uyuyamadimm okadar yemek arasi varki simdi vee annem Balık yapicakti bugun hala gelmemiiss( gelicekte yapicaktaa ben yigcemdee ohooo en son sabah 7de ayak ustu bisey atisdirdim
Balık hangisi ki fırında güzel olur.kizlar bi sorum olucak simdi baliggi Kızartsam cokmu yagli olurr yoksaa firindami yapsam cok fark edermi ?? kizartilmis daha cok seviyorum
Senin de sahur yapman lazım.Selam kizlar menumu yazayim. Sahur yapamadim uyanamadim
10dk bacak egzersizi
50jj
30squat
Yarım börek mi 30 yarım mekik o vakit
Menum..
sabah 10.00
2 ymk kasigi pat. Kizartmasi
4 parca sucuk
2 dilim peynir,5 zeytin
domates salatalik
biraz pide ekmek
(Annaneme misafir olmustuk redddemedim yaa )
Ogle aksam birlikte 15.00
4 ymk kaşığı pirinc pilavi
4 parca tawuk
bol salata
Ara 17.00 dondurma:)
Toplam 3 kupa kahve
3 litre su
spor yok ama hic de oturmadim cok yuruduk ama tempolu diil offff
Benim menüm de şöyle:
Sabah 9.00 1 yumurta yulaf kepeği lor ve sütle krep ve suya kakao yapıp içtim
Öğlen 12.00 4 kaşık mercimekli bulgur pilavı salata
Akşam 19.00 1 kase çorba 5 kaşık yeşil mercimek salatası 1 kuru folma
Ara 21.00 1 avuç yer fıstığı greyfurt
Su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş 200 jj ve slim yapabilirmiyim bilmiyorum ama deniycem
canim kankam bnm hic kacirmamis..Kanka menün ağır olmuş..
50 squat, 200 zıplama benden gelsin, gerisi de gelir zaten
Guzel olmus cnm ...Bugünkü menüm
Sabah
Yarım dilim buğday ekmeği, 1 parça peynir
Öğlen
1 parça balık kızartması ( el yarısı kadar)
1 dilim ekmek
domates
Akşam
Yarım porsiyon pirinç pilavi
1 parça tavuk (yağsız)
1.5 l kadar su
spor daha yapmadım
50 squat, 50 mekik cekerim ancak
Yapabilir canım maalesefAğzımın içi zehir gibi acı yaa..
Birde bir şiştim elim yüzüm bile şişmiş öyle dediler
Antibiyotik bu kadar sorun yapar mı yaa
Oo bahar daha yeni başlıyor canım göz nezlesi bendede varâ çok fen bişey. Simit fazla gibi ama sporla ermiştir oda.İyi akşamlar..
Havalar ısınınca biz de soluğu bahçede alıyoruz artık :))
Dün, bu gün gündüz eve girmedim diyebilirim, dün çok yorgundum gece de gelip menümü yazamadım..
Bir de alerjim başladı, mevsimsel göz alerjisi var bende, nisan ayında olur hep, bu ay sevindim hatta ay bitti gözlerim hiç ağrımadı diye ama erken sevinme oldu, 2 gündür başladı artık, ne bilgisayar ne telefona bakabiliyorum, biraz da bu yüzden yoktum 2 gündür.. yarın da hiç gelmeye bilirim, ilacımı alamadım bu gün, yarın inşaAllah alırsam bütün gün ihmal etmeden kullanırsam hemen hafifler zaten, sonra yine gelirim.. şu an bile yazdıklarımı karmakarışık görüyorum
Dünkü menüm
Sabah
1 bardak ılık limonlu su
yarım dilim buğday ekmeği, küçük bir parça peynir ve domates
1 fincan yeşil çay
Öğlen
1 tane simit
babam sağolsunn :))) onu yediğim için başka bişey yemedim
Akşam
1 parça tavuk, 2 patates kızartması
2.5 l su
spor
50 squat
50 mekik
göbek eritme egzersizi
kol egzersizi
Oh oh gelsin cezalar hopla zıpla biraz 100 jj en kolayı 30 yarım mekik vee 30 squatMenum..
sabah 10.00
2 ymk kasigi pat. Kizartmasi
4 parca sucuk
2 dilim peynir,5 zeytin
domates salatalik
biraz pide ekmek
(Annaneme misafir olmustuk redddemedim yaa )
Ogle aksam birlikte 15.00
4 ymk kaşığı pirinc pilavi
4 parca tawuk
bol salata
Ara 17.00 dondurma:)
Toplam 3 kupa kahve
3 litre su
spor yok ama hic de oturmadim cok yuruduk ama tempolu diil offff
Gayet güzel olmuş.Bugünkü menüm
Sabah
Yarım dilim buğday ekmeği, 1 parça peynir
Öğlen
1 parça balık kızartması ( el yarısı kadar)
1 dilim ekmek
domates
Akşam
Yarım porsiyon pirinç pilavi
1 parça tavuk (yağsız)
1.5 l kadar su
spor daha yapmadım
50 squat, 50 mekik cekerim ancak
Gece yatmadan tarçınlı süt iç bari. Acayip tok tutuyo
Bugun sahur yapicam insallah dun kalkamadim. Tarcinli sut ve 3hurma benim sahurum. Ramazan ayi da boyle olur genelde.Senin de sahur yapman lazım.
cupra Baligiiydi .. herseyi yaparim gogocum ama balik yapmam sadece yerim :)) o yuzden anneme birakiyorumSabah kahvaltı yok ama gerisi güzel. Spor için önce isinman lazım canım öyle direk o hareketleri yapma önce büyük kaslar caliscakki küçükler daha fazla calissin.
Sen yapsana yavrum annene sürpriz olur.
Balık hangisi ki fırında güzel olur.
Senin de sahur yapman lazım.
Yarım börek mi 30 yarım mekik o vakit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?