yoğurt günü nasıl oluyor. Dukandaki Protein Perşembesi gibi mi acaba?Persembe gunleri yogurt gunu yapmak mantikli aslinda canim. Yarin yapmayia dusunuyor musun
Ben katilmak istiyorum ama aksama esimin ailesine gitme durumu olursa kesin bozulur. En iyisi sabahtan yogurtlu yulaf ezmesiyle falab basliyim. Gitmeden de biraz yogurt yerim orada tok tutar. Ben de kendimi tutarimHelal olsun hic kacamak yokama az gibi geldi sanki
Bana katilan olursa neden olmasin
Kacamaklar aksama mi varKaçamaklar bugün var canım. Akşama görüşürüz
ya dün bende doktora gittim. Bizim takımın doktor günüydü galiba
Yogurt gününü ben kendi kafamdan yapmistim, bütün gün yogurt yedim (kayinvalide faciam - 1,3 kg fazlalik) ve ise yaradi. Elbette wc gibi etkenlerin de kilomun gitmesinde etkisi vardir.yoğurt günü nasıl oluyor. Dukandaki Protein Perşembesi gibi mi acaba?
Cuma günü tartıda işe yarayabilir
o zaman yarin yogurt günü yapiyoruzBen katilmak istiyorum ama aksama esimin ailesine gitme durumu olursa kesin bozulur. En iyisi sabahtan yogurtlu yulaf ezmesiyle falab basliyim. Gitmeden de biraz yogurt yerim orada tok tutar. Ben de kendimi tutarim
Ben de hergun tartilanlardanim :) ama napim merak ediyorum.Bende öyle okudumda kendime hakim olamiyorum
Haftada 3-4 defa yine iyimis, ben her Allahin günü tartiya cikmaktan bikmadim
Guzelmis menun ama az degilmi tatlimDünkü Menüm
Sabah Yeşillik, Çökelekli yumurta 3 bardak çay, Az peynir 3 4 adet zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen 13:00 2 kepçe ıspanak, biraz yoğurt
Ara.15:00 gibi çok az ceviz 3 adet kuru kayısı
Akşam 1 kepçe Bezelye
1 adet yeşil elma
Su: 3 Lt
Spor: Yarım saat yürüyüş
Kizlar Gunaydinn
gecmise az bisicik goz atabildim zira acelem var gorumceme kahvaltiya gidicem yagmur yagiyordu dinmesini bekledim
su dondurma olayi icin dyorum ki yiyen kisi kendisi icin dondurma adina egzersiz yapsin.
sadece dondruma icin degil kim kacamak yapiyorsa menunun sonuna yaptigim kacamak icin su sporu yaptim demeli diye düşünüyorum sekerler.
Leylacimm harika görünüyorsun
Simdilik kactim kizlarr
Eliptiği hergün yapıyorsan çok fazla olur 1.5-2 saat. Bende bantta çok terliyorum. Bence eliptik tek başına yeter. Bütün vücudu aynı anda çalıştıran bir alet sonuçta. Ama dediğim gibi fazlasıda kas yapıyor kaslarda şişince kilo sabit veya artı çıkıyor. Günlük yapıyorsan daha az süre yap, yok haftanın bikaç günüyse 1,5 saat yeterli bence
Fazla gelmesin o kadar günde 1 saat eliptik yetmezmiki
Günaydın
Ben kahvaltımı yaptım kahvemide içtim sporumu yapıcam şimdi.
Dün akşam kayınvalideme gittik, ne ikramlıklar vardı hiç yemedim. Çok ısrar etti bütün akşam. ben yediklerime dikkat ediyorum dedim. Şekersz kahve içtim. Kilo vermişsin dedi çok mutlu oldum. Görünürde öyle ama bakalım tartıda aynı fikirdemi
Ben sadece eliptik yapmani tavsiye etmiyorum canim, temiz havada yürüyüsün yerini hic birsey tutamaz. Eliptigi hergün yapmak istiyorsan 1 saat yeterli gelir diye düsünüyorum. Haftanin 5 günü eliptik yapsanda 2 gün disarda yürüyüs yapsan? hem kaslarini da dinlendirmis olursun bu iki gün icerisinde.
İnşallahh güzel sonuç alırım. O kadar dikkat ettim
Ay evet evet nasılda morali tavan yapıyor insanın kızlar. Dünkü alışverişimde kendime S beden penye aldım güzel durdu. M giyiyorum normalde. Bol durmasa bile dar da durmadı. Bacaklardan gitmesini istiyorum. Keşke bir de pant. deneseymişim.
ölçülerimi aldım az önce
Kalça 108 ken 106 olmuş
Bel 98 ken 96 olmuş
Üst baldır 69 ken 66 olmuş
Göğüs ve kollar aynı eski ölçüde
Sonuclar güzel olmasaydi bir beden kücüge gecemezdin gülümInceliyorsuuun
Bu arada hergün tartilmiyorsun galiba degil mi kuzum? Nasil dayaniyorsunuz ya
Ne diyorsuuuuunnn, nasıl yapacaksın ya.:)
Aha da kalkıp yeşil çay içiyorum. :) Allah ım yardım et.
Selam kızlar dün hiç uğrayamadım
Harika olmuşsun
Menünü beğendim
Çok güzel olmuşsun maşşallah diyelim
Akşam menüsü Güzel
Menünü beğendim
Menün çok güzel olmuş canım
Canım moralini bozma insan bazı kilolara gelince orda takılıyor. Sen diyet ve spora devam et. Ya da istersen dukanda ki gibi 1 ya da iki gün protein ağırlıklı beslen sonra normale dön
Dünkü Menüm
Akşam 1 kepçe Bezelye
1 adet yeşil elma
Kaçamaklar bugün var canım. Akşama görüşürüz
ya dün bende doktora gittim. Bizim takımın doktor günüydü galiba
tsk ederim canimSelam kızlar dün hiç uğrayamadım
Harika olmuşsun
Menünü beğendim
Çok güzel olmuşsun maşşallah diyelim
Akşam menüsü Güzel
Menünü beğendim
Menün çok güzel olmuş canım
Canım moralini bozma insan bazı kilolara gelince orda takılıyor. Sen diyet ve spora devam et. Ya da istersen dukanda ki gibi 1 ya da iki gün protein ağırlıklı beslen sonra normale dön
temizlik yaparkende iyi kalori yakiliyor internetde okudumm .. :)Kizlar ben evdeyim simdilik.. mutfak halisini degisicem camı silicem vakit kalirsa eliptik yapicam oglene kadar. Oglen ogluma yemek goturuyorumda okula.. kahvaltimi yaptim temizlikle yakmaya baslayim :) yansın kara yaglar :) görüşürüz :*
Ben tattılmasam kontrolü kaybedecekmişim gibi hissediyorum :)sağol zeynebim
doğru diyorsun.. yapabildiğim kadar artık.. zaten yoğunlaşıcak işlerim
harikasınnnn
tamam kanki ben aynı düzende devam edicem.. ne yapabilirsem kar..
7 cm incelme olmuş muhteşem
ben eskiden her gün tartılırdım.. hatta gün içinde de ama şimdi tartılmaya korkar oldum moralim bozulmasın diye sık tartılmıyorum
yapmıcam vazgeçtim
Allah yardımcın olsun bana da çok kötü geliyor tadı
teşekkürler tatlım
dün kü menün güzelmiş
dün güzel menü,bugün kaçamaklı menü.. merakla bekliyoruzE-brulim hazırlan akşama ceza vereceksin
önemli bişey yoktur umarım
Menün cok güzel olmus ..Dünkü Menüm
Akşam 1 kepçe Bezelye
1 adet yeşil elma
Limon falan sıksan guzellesirAha da kalkıp yeşil çay içiyorum. :) Allah ım yardım et.
Ben günde 3-4tartiliyorum haftada 3 e dussem daha ne isterimBende öyle okudumda kendime hakim olamiyorum
Güzel olmuş canım menün sporun az biraz artirsan iyi olur.Dünkü Menüm
Akşam 1 kepçe Bezelye
1 adet yeşil elma
benn her sabah deli gibi tarrtiliyorum vallah .. tartilmadigim gün yokk tartilmadan yapamiyorum acaba azaldimi yoksa kilomu aldim .. piskolojik baskii oluyor bendetşk tatlım
Sık sık tartılmak kilo kaybını önlüyormuş diye biliyordum, bi taraftanda e insan baktığında artı görürse ona göre beslenir diğer gün diye düşünüyorum o yöndende olumlu aslında.
İlk başlarda haftada bir tartılıyordum. Artık haftada 3-4 ker tartılıyorum. Unuttum sabah tartılmayı kahvaltı yedim sonra aklıma geldi
2 lt su içtim artık geç yarına kaldı.
Eliptiği hergün yapıyorsan çok fazla olur 1.5-2 saat. Bende bantta çok terliyorum. Bence eliptik tek başına yeter. Bütün vücudu aynı anda çalıştıran bir alet sonuçta. Ama dediğim gibi fazlasıda kas yapıyor kaslarda şişince kilo sabit veya artı çıkıyor. Günlük yapıyorsan daha az süre yap, yok haftanın bikaç günüyse 1,5 saat yeterli bence
Günaydın
Ben kahvaltımı yaptım kahvemide içtim sporumu yapıcam şimdi.
Dün akşam kayınvalideme gittik, ne ikramlıklar vardı hiç yemedim. Çok ısrar etti bütün akşam. ben yediklerime dikkat ediyorum dedim. Şekersz kahve içtim. Kilo vermişsin dedi çok mutlu oldum. Görünürde öyle ama bakalım tartıda aynı fikirdemi
Sanirim herkes mesgul. Ben de okuyorum ama cevap yazamiyorum. Hem bebisi oyala hem ev isi baya zaman aliyor. Telefonu gorunce alip agzina goturmek istio hemen
Sonuclar güzel olmasaydi bir beden kücüge gecemezdin gülümInceliyorsuuun
Bu arada hergün tartilmiyorsun galiba degil mi kuzum? Nasil dayaniyorsunuz ya
Bende öyle okudumda kendime hakim olamiyorum
Ben de hergun tartilanlardanim :) ama napim merak ediyorum.
Guzelmis menun ama az degilmi tatlim
Ben tattılmasam kontrolü kaybedecekmişim gibi hissediyorum :)
HAZIRIM cezalara
Ben katilmak istiyorum ama aksama esimin ailesine gitme durumu olursa kesin bozulur. En iyisi sabahtan yogurtlu yulaf ezmesiyle falab basliyim. Gitmeden de biraz yogurt yerim orada tok tutar. Ben de kendimi tutarim
Benim temizlik saat 3 te bitti... eliptik yapamadım artık akşama bakıcaz :)
Gerçekten mi ?temizlik yaparkende iyi kalori yakiliyor internetde okudumm .. :)
Evet cnm yemekten sonra direk yatarsan kilo olur. Oyalanmaya çalış, az yağlı sütle kahve yap seviyorsan :)selam millet akşam yemeğimi yedim bi bakayım dedim.. uyumak istiyorum çok fena...2 saat ayakta kalmam gerekiyor enazından..
Limon falan sıksan guzellesir
Ben günde 3-4tartiliyorum haftada 3 e dussem daha ne isterim
Güzel olmuş canım menün sporun az biraz artirsan iyi olur.
benn her sabah deli gibi tarrtiliyorum vallah .. tartilmadigim gün yokk tartilmadan yapamiyorum acaba azaldimi yoksa kilomu aldim .. piskolojik baskii oluyor bende
tebrik ederim cnmcım bu hafta güzel sonuçlar alacagını umuddd ediyorum
bu yeni nesil sahte telefonuda anlıyor illa gerçek telefonu istiyorlar severim onlarııı
bende hergün tartılanlardanım kızlar. ben artısını görüyorum
sabahtan durumuma bakıp günü öyle bitiriyorum
artıysamda dikkat ediyorum eksiysem de o eksiği korumaya çalışıyorum
tamamen kişiyle alakalı bir durum bu ben kendi adıma pozitif bakarak devam ediyrum ama bazıları amann nasıl olsa eksiğim yada nasıl olsa artıyım diye devam ediyor olabilir buda ters etki yaratabilir.
Birde 5. takımdan bir arkadaş hergün en az 100 gram hedefliyordu ve güzel bir zamanda mezun oldu.
Ama eklemeliyim ki bende haftada 3e düşürmek istiyorum
amann kaçamaklara dikkattt
iyi barii 3 saatte bitmişşş geçmiş olaa
Gülüm senin vücut alışmış yaptığın temizliğe, inip çıktığın merdiven sayısına o yüzden cevap vermiyor. Fark görmen için arttırman gerekirGerçekten mi ?
Benim evim iki katlı temizle temizle bitmiyor. Merdivenlerden günde 10-15 defa inip çıkıyorum wc duş yukarda
Bodrum katımda var orayı da çamaşırhane yaptım temizleniyor sık sık. E ben niye veremiyorum kilomu :)) Ama şu da var temizliğe kaptırdımmı kendimi yemeyi unutuyorum bol bol su içiyorum. O günü az yemekle kapatsamda ertesi günü çok yiyorum ben
Kıyamam ya nasıl yorulmuş.selam millet akşam yemeğimi yedim bi bakayım dedim.. uyumak istiyorum çok fena...2 saat ayakta kalmam gerekiyor enazından..
#Alemsin #Ebrulii #Kıyamam ya nasıl yorulmuş.
#direnddanes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?