İnşallahh güzel sonuç alırım. O kadar dikkat ettim
Ay evet evet nasılda morali tavan yapıyor insanın kızlar. Dünkü alışverişimde kendime S beden penye aldım güzel durdu. M giyiyorum normalde. Bol durmasa bile dar da durmadı. Bacaklardan gitmesini istiyorum. Keşke bir de pant. deneseymişim.
ölçülerimi aldım az önce
Kalça 108 ken 106 olmuş
Bel 98 ken 96 olmuş
Üst baldır 69 ken 66 olmuş
Göğüs ve kollar aynı eski ölçüde
Sanirim herkes mesgul. Ben de okuyorum ama cevap yazamiyorum. Hem bebisi oyala hem ev isi baya zaman aliyor. Telefonu gorunce alip agzina goturmek istio hemenKimse ugramamis iki saattir bende mail gelmeyince merak ettim yine sorun var zannettim ama kimse gelmemiş
Sonuclar güzel olmasaydi bir beden kücüge gecemezdin gülümİnşallahh güzel sonuç alırım. O kadar dikkat ettim
Ay evet evet nasılda morali tavan yapıyor insanın kızlar. Dünkü alışverişimde kendime S beden penye aldım güzel durdu. M giyiyorum normalde. Bol durmasa bile dar da durmadı. Bacaklardan gitmesini istiyorum. Keşke bir de pant. deneseymişim.
ölçülerimi aldım az önce
Kalça 108 ken 106 olmuş
Bel 98 ken 96 olmuş
Üst baldır 69 ken 66 olmuş
Göğüs ve kollar aynı eski ölçüde
Her zaman içmiyorum 2 ama okulda boğaz ağrısı olunca sıcak bir şeyler içmek için içiyorum nescfeyi. Ama artıkyeşil çaya yöneleceğim.Geçmiş olsun canım
Menün güzel ama 1 kahve iç yada kahveye ek olarak bitki çayı iç
Hayırdır ebrum neyin var?
Yok daha geçmedi kuzum yaa ama azaldı
Merakli sirinSonuclar güzel olmasaydi bir beden kücüge gecemezdin gülümInceliyorsuuun
Bu arada hergün tartilmiyorsun galiba degil mi kuzum? Nasil dayaniyorsunuz ya
Bence yesil cay icince kilon dusmeye baslayacak canim. Kendine stres yapma. Kilo veriyorum diye dusun. Vermiyorum diye degil;-)Her zaman içmiyorum 2 ama okulda boğaz ağrısı olunca sıcak bir şeyler içmek için içiyorum nescfeyi. Ama artıkyeşil çaya yöneleceğim.
Olabilir yoğurt. Ne kadar yemek lazım.Günaydin sekerler
Olumlu emojiler evet, olumsuzlari hayir olarak nitelendirdim.<- bu evet demek kuzum
Kontrol amacliydi tatlim, birseyim yok cok sükür. Tesekkür ederim
Rica ederim canim. Sen pes etme, o mutlaka etkisini gösterecek
Ben iki gün önce sadece yogurt yedim ve gercekten faydasi oldu, acaba öyle birsey mi yapsan?
Bu arada yarin da yogurt günü yapmak istiyorum kizlar, ne dersiniz?
Kankim sükür birseyim yok, ilgin icin tesekkür ederim
Masallah...
Sabah normal kahvalti yapiosu sonra aciktikca yogurt :-DOlabilir yoğurt. Ne kadar yemek lazım.
Ne diyorsuuuuunnn, nasıl yapacaksın ya.:)Kizlar ben hem eliptik hem yürüyüş yapiyorum ya ? Yururken pek terlemiyorum ama eliptikte 20 dk dan sonra su icinde kaliyorum... acaba eliptigi 1,5-2 saat kadar yapsamda yürüyüşe ara mi versem diyorum ?
Aha da kalkıp yeşil çay içiyorum. :) Allah ım yardım et.Bence yesil cay icince kilon dusmeye baslayacak canim. Kendine stres yapma. Kilo veriyorum diye dusun. Vermiyorum diye degil;-)
Merakli sirinbenim de uyanir uyanmaz tartiya gitmemem mumkun degil. Aslinda oyle yapmamak gerekiyormus.
Canim ben bütün gün yogurt yemistim (sabah/ögle/aksam), miktari sana kalmis, yogurttan zarar gelmez.Olabilir yoğurt. Ne kadar yemek lazım.
Ben kahvaltiyi da yogurtla yaptimSabah normal kahvalti yapiosu sonra aciktikca yogurt :-D
Afiyet olsun, tadi cok kötü degilAha da kalkıp yeşil çay içiyorum. :) Allah ım yardım et.
tşk tatlımTebrikler canim ♥
Sık sık tartılmak kilo kaybını önlüyormuş diye biliyordum, bi taraftanda e insan baktığında artı görürse ona göre beslenir diğer gün diye düşünüyorum o yöndende olumlu aslında.Sonuclar güzel olmasaydi bir beden kücüge gecemezdin gülümInceliyorsuuun
Bu arada hergün tartilmiyorsun galiba degil mi kuzum? Nasil dayaniyorsunuz ya
Bende öyle okudumda kendime hakim olamiyorumtşk tatlım
Sık sık tartılmak kilo kaybını önlüyormuş diye biliyordum, bi taraftanda e insan baktığında artı görürse ona göre beslenir diğer gün diye düşünüyorum o yöndende olumlu aslında.
İlk başlarda haftada bir tartılıyordum. Artık haftada 3-4 ker tartılıyorum. Unuttum sabah tartılmayı kahvaltı yedim sonra aklıma geldi
2 lt su içtim artık geç yarına kaldı.
Harika olmuşsunsoldaki fotoyla sağdaki foto arasında kalçada 2 cmcik incelme var ama kilo aynıeliptikbisiklet sağolsun
Eki Görüntüle 1510659
Menünü beğendimSlm Kızlar
Bugünümü dışarda geçirdim diyebilirim. Kahvaltıdan sonra çıktım alışveriş merkezinde dolandım, eşimle bir yerde oturduk ama ben yemeği yemedim. Şimdi geldim acıkmışım yedim. Akşam da ziyarete gidicez kayınvalidemi o yüzden yiyipte gitmeyi tercih ettim
Menümü yazayım ben çünkü sonra geç olur. Unutmayayım.
Menüm
Sabah 8:30 2 haşlanmış yumurta 1 wasa
Öğle 12:00 bir restaurantta oturduk, ben 1 sıfır kalorili limonlu soda içtim ve yarım lavaş 2 çatal salata
Akşam 16:15 4 yk müsli 1 bardak süt
450 ml yeşil çay 1,5 lt su (500 daha içerim)
Spor sabah 50 jj 50 mekik . Çok gezdim dizlerim ağrıyo. Akşam eve gelincede 100 mekik daha yaparım inş.
Çok güzel olmuşsun maşşallah diyelimEki Görüntüle 1511067 Eki Görüntüle 1511068
ilk Resimde 84 85 kilo varim .. gecen sene 11. Aydı..
kirmizi elbiseliyi gecen hafta cekildim
Akşam menüsü GüzelSelam kizlar menumu yazayim. Sahur yapamadim uyanamadim
İftar 20:00
1kase corba, yarim dilim tam b ekmek, 5kasik nohut,1dolma, 2kasik yogurt, salata
Suyu geceye kadar 2lt tamamlicam insallah
10dk bacak egzersizi
50jj
30squat
Menünü beğendim
Menün çok güzel olmuş canımBugünkü menüm
7.30
bitane kepek ekmek
bitane yyagsiz tavuk salam
10.00
5 tane tuzlu cubuk kraker
uzun bi uykudan sonra
saat 18.30
eliptik bisiklet
20 dakka ... paylastim zaten
19.30
bi kase corba
bitane firinda yagsiz cupra balığı
bol salata yedim
yarim bardak cola light
2 litre su
Canım moralini bozma insan bazı kilolara gelince orda takılıyor. Sen diyet ve spora devam et. Ya da istersen dukanda ki gibi 1 ya da iki gün protein ağırlıklı beslen sonra normale dönArkadaşlar ya benim moralim çok bozuk. Spor yapıyorum, yediklerime dikkat ediyorum ama hiç bir değişiklik olmuyor. Çok üzülüyorum ve boş veresim geliyor sporu diyeti. Neden böyle ya. Ne zaman basküle yansıyaca
Yesil cay guzeldir ya gozunde buyutme ben keyifle iciyordum. Bi cubuk tarcinla demlersen de guzel olur.Aha da kalkıp yeşil çay içiyorum. :) Allah ım yardım et.
Persembe gunleri yogurt gunu yapmak mantikli aslinda canim. Yarin yapmayia dusunuyor musunevet merakliyim
zayiflarken hergün tartilmak kilonu gözetlemek acisindan daha iyi bence ama kilo koruma evresine gectiginde kaldiracakmissin. Ben bu fikire hic isinamiyorum nedense
Canim ben bütün gün yogurt yemistim (sabah/ögle/aksam), miktari sana kalmis, yogurttan zarar gelmez.
Mesela sen sabah yumurta, öglen salatalik aksamda bir elme ekleyebilirsin.
Ben kahvaltiyi da yogurtla yaptim
Afiyet olsun, tadi cok kötü degil
Dünkü Menüm
Sabah Yeşillik, Çökelekli yumurta 3 bardak çay, Az peynir 3 4 adet zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen 13:00 2 kepçe ıspanak, biraz yoğurt
Ara.15:00 gibi çok az ceviz 3 adet kuru kayısı
Akşam 1 kepçe Bezelye
1 adet yeşil elma
Su: 3 Lt
Spor: Yarım saat yürüyüş
Helal olsun hic kacamak yokDünkü Menüm
Sabah Yeşillik, Çökelekli yumurta 3 bardak çay, Az peynir 3 4 adet zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen 13:00 2 kepçe ıspanak, biraz yoğurt
Ara.15:00 gibi çok az ceviz 3 adet kuru kayısı
Akşam 1 kepçe Bezelye
1 adet yeşil elma
Su: 3 Lt
Spor: Yarım saat yürüyüş
Bana katilan olursa neden olmasinPersembe gunleri yogurt gunu yapmak mantikli aslinda canim. Yarin yapmayia dusunuyor musun
Kaçamaklar bugün var canım. Akşama görüşürüzHelal olsun hic kacamak yokama az gibi geldi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?