haha :) ama rejim yapmadan once kac kalori yiyorduk temizlikde ise yaramiyordu ozamanlar hahaGerçekten mi ?
Benim evim iki katlı temizle temizle bitmiyor. Merdivenlerden günde 10-15 defa inip çıkıyorum wc duş yukarda
Bodrum katımda var orayı da çamaşırhane yaptım temizleniyor sık sık. E ben niye veremiyorum kilomu :)) Ama şu da var temizliğe kaptırdımmı kendimi yemeyi unutuyorum bol bol su içiyorum. O günü az yemekle kapatsamda ertesi günü çok yiyorum ben
Böyle görünce benimde ayrı bir gülesim geldi#Alemsin #Ebrulii #
temizlik yaparkende iyi kalori yakiliyor internetde okudumm .. :)
Ben tattılmasam kontrolü kaybedecekmişim gibi hissediyorum :)
HAZIRIM cezalara
tebrik ederim cnmcım bu hafta güzel sonuçlar alacagını umuddd ediyorum
bu yeni nesil sahte telefonuda anlıyor illa gerçek telefonu istiyorlar severim onlarııı
bende hergün tartılanlardanım kızlar. ben artısını görüyorum
sabahtan durumuma bakıp günü öyle bitiriyorum
artıysamda dikkat ediyorum eksiysem de o eksiği korumaya çalışıyorum
tamamen kişiyle alakalı bir durum bu ben kendi adıma pozitif bakarak devam ediyrum ama bazıları amann nasıl olsa eksiğim yada nasıl olsa artıyım diye devam ediyor olabilir buda ters etki yaratabilir.
Birde 5. takımdan bir arkadaş hergün en az 100 gram hedefliyordu ve güzel bir zamanda mezun oldu.
Ama eklemeliyim ki bende haftada 3e düşürmek istiyorum
amann kaçamaklara dikkattt
iyi barii 3 saatte bitmişşş geçmiş olaa
Gerçekten mi ?
Benim evim iki katlı temizle temizle bitmiyor. Merdivenlerden günde 10-15 defa inip çıkıyorum wc duş yukarda
Bodrum katımda var orayı da çamaşırhane yaptım temizleniyor sık sık. E ben niye veremiyorum kilomu :)) Ama şu da var temizliğe kaptırdımmı kendimi yemeyi unutuyorum bol bol su içiyorum. O günü az yemekle kapatsamda ertesi günü çok yiyorum ben
yoo hiçte saçma sapan değil :)Bugunku menum cok sacma sapan oldu
Sabah 10.00 - 1 yumurta bir adet burgu peynir, 1 domates
14.00- 1 kase corba
Karnim hala ac oldugu icin bi avuc fistik, ceyrek balli ekmek, 1 elma, 1 turk kahvesi
18.00- uc kasik pilav- adana- yogurt
2 lt yakin su. Sporu aksama biraktim. Bebegim huysuz izin vermedi bugun saatlerce ayagimda salladim uyumakta cok zorlandi
Hiçç değmee yaramahaha :) ama rejim yapmadan once kac kalori yiyorduk temizlikde ise yaramiyordu ozamanlar haha
Ay ben günboyu aç gezip sadece bir Magnum yesem şappp diye oturur kilo olurhı hı tek avuntum o zatennn ama eliptiğe öyle alışmışımki yapmayınca heryerim ağrıyor sanki
tetikte bekliyoruz gelsin menüler :))
4,5 saat sürdü zeynebim. halı değişcem diye biliyodum annem perdeyide çıkardı sonra dolap üstleri alt dolaplar fayanslar derken pestilim çıktı :))
canımmm bak ben ne öğrendim sizde öğrenin :))
çok yoğun geçen günlerimizde (spor,temizlik vs..) az karbonhidrat tüketirsek ertesi gün deli gibi yermişizzz... o yüzden mesela ben bugün temizlik yaparken dondurma yedim yükledim karbonhidratı yaptım temizliği :))
Menün güzel hafif.Bugunku menum cok sacma sapan oldu
14.00- 1 kase corba
Karnim hala ac oldugu icin bi avuc fistik, ceyrek balli ekmek, 1 elma, 1 turk kahvesi
2 lt yakin su. Sporu aksama biraktim. Bebegim huysuz izin vermedi bugun saatlerce ayagimda salladim uyumakta cok zorlandi
Yanlis anladin eksi cikmak icin degil vucut varolan karbonhidrati yakip yokedip yiyeceklere daha cok saldirmamak icin o an karbonhidrat alip onu yakmis oldum ve acikmadim:)) anlatabildim mi bilmiyorum :)) yedigim dondurmada 2 yk zaten haha :))Hiçç değmee yaramaFerrero Rocher lerin kutusunu masaya bırakır gider gelir yerdim. Bardak bardak buz gibi kolayı dikerdim susamışım diye
Ay ben günboyu aç gezip sadece bir Magnum yesem şappp diye oturur kilo olurdiye tahmn ediyorum:)) Cesaretinden dolayı kutlarım. Yarın eksi çıkarsan bundan böyle bende temizlik günü dondurma yerim:))
Menün güzel hafif.
Bende yazıcam menümü unutmadan
Bence saçma olmamış kuzum. Ballı ekmek için 30 jj :)Bugunku menum cok sacma sapan oldu
14.00- 1 kase corba
Yarın perşembe değil mi kız? :)Hiçç değmee yaramaFerrero Rocher lerin kutusunu masaya bırakır gider gelir yerdim. Bardak bardak buz gibi kolayı dikerdim susamışım diye
Ay ben günboyu aç gezip sadece bir Magnum yesem şappp diye oturur kilo olurdiye tahmn ediyorum:)) Cesaretinden dolayı kutlarım. Yarın eksi çıkarsan bundan böyle bende temizlik günü dondurma yerim:))
Menün güzel hafif.
Bende yazıcam menümü unutmadan
Kuzum pilava 30 jj gelsin :)Parfümün Menüsü Gelsin
Sabah 8:30 Müsli
Ara 11:00 1 elma şekersz filtre kahve
Öğle 13:30 1 karnıyarık 4 yk bulgur pilavı yarım kase salata (yağsz tuzsz)
Ara 15:30 4 kaşık yoğurt
Akşam 18:30 1 buçuk karnıyarık 2 yk bulgur yine :))
Karnıyarık diyete uygun pişti. Patlıcanları ortadan ayırıp közledim. Fırında 2 yk sıvıyağ la pişirdim. Pilavımı da 2 yk sıvıyağla pişirdim. Çok sevdiğim için 2 öğünde de yedim
Su 3 lt
Spor sabah 40 dk koşu bandı (yürüyüş)
öğleden sonra 100+100 yarım mekik ve kalça bacak egzersizi (ebru şallının).
Bir kahve içip kapatıyorum günü
Jj leri geri çektim, squat yap sen :)Eklemeyi unuttum kızlar
Jj yapamadım (yan komşum huysuz bir teyze) hopladığımda ses gidiyormuş:)) Evde olmadığı günler yaparım artık, jj de çok severim aslında. Duvarlar çok ince bu evdeparfümün suçu ne
Perşembe de niye kiBence saçma olmamış kuzum. Ballı ekmek için 30 jj :)
Yarın perşembe değil mi kız? :)
Kuzum pilava 30 jj gelsin :)
Tmm canım yaparım squatıJj leri geri çektim, squat yap sen :)
Parfümün suçu ne tabi :))))
Oglen yada aksam pilavi yemeseydin parfumcum daha iyi olurduParfümün Menüsü Gelsin
Karnıyarık diyete uygun pişti. Patlıcanları ortadan ayırıp közledim. Fırında 2 yk sıvıyağ la pişirdim. Pilavımı da 2 yk sıvıyağla pişirdim. Çok sevdiğim için 2 öğünde de yedim
Su 3 lt
Tmm cnm 20 mekikOglen yada aksam pilavi yemeseydin parfumcum daha iyi olurdusabahki musli, arti iki ogunde de pilav olmasi iyi olmaz. K.hidrat fazla kacmis. Benden de gelsin 20mekik
hı hı tek avuntum o zatennn ama eliptiğe öyle alışmışımki yapmayınca heryerim ağrıyor sanki
tetikte bekliyoruz gelsin menüler :))
4,5 saat sürdü zeynebim. halı değişcem diye biliyodum annem perdeyide çıkardı sonra dolap üstleri alt dolaplar fayanslar derken pestilim çıktı :))
canımmm bak ben ne öğrendim sizde öğrenin :))
çok yoğun geçen günlerimizde (spor,temizlik vs..) az karbonhidrat tüketirsek ertesi gün deli gibi yermişizzz... o yüzden mesela ben bugün temizlik yaparken dondurma yedim yükledim karbonhidratı yaptım temizliği :))
Leyla sadece cumaları tartılıyorPerşembe de niye ki
Tmm canım yaparım squatıaman jj leri çektiğin iyi olmuşş
son günlerde hiç ceza dağıtamadım ya ondan kuzumpilav çok mu olmuş yoksa @ E-brulim ? bulgurada ceza yedik iyimi
Maşallah goncam spor harikaMenüm.
Sabah 8.00 3 wasa lor peyniri yeşillik çay
Ara 10.30 yarım portakal
Öğlen 12.30 4 kaşık erişte salata 5 çilek
Ara 16.00 6 çilek
Akşam 18.00 4 kaşık yeşil fasulye yemeği 4 kaşık mercimekli salata
Ara 20.00 biraz yer fıstığı yiyorum şimdi
Gunicinde yeşil çay mate çayı 10 lu çay içtim aslında hergün icmeye çalışıyorum bir süredir ama yazmıyorum nedense
Su 2 lt oldu
Spor 30 + 30 dakika yürüyüş şimdi jj yapicam en az 200 ve yarım mekik yapıcam en az 30 slim yapmayi düşünmüyorum kolları çok calostiriyo ama benim pek kol sorunum yok squat yapicam 20 yaparım. Yaptiklarimi yazarım tekrar.
ALLAH kabul etsin pembelim.Sahur 04:15
1bardak tarçınlı süt, 3hurma
İftar 20:00
1kase corba, 2kucuk etli dolma, 2kasik yogurt, 1dilim ekmek,yarim bardk meyve suyu, 3kasik sutlu irmik tatlisi(az sekerli), 3cilek.
2lt su(yatana kadar olacak insallah)
10dk bacak egzersizi
20squat
50jj
Bence guzel olmus.bulgurda sorun gormuyorumParfümün Menüsü Gelsin
Su 3 lt
Cezam yazilmostir. Yarin yapicam canimBence saçma olmamış kuzum. Ballı ekmek için 30 jj :)
Yarın perşembe değil mi kız? :)
Kuzum pilava 30 jj gelsin :)
Guzel olmus canim mercimekli salatayi nasil yapiosun kisaca anlatabilir misinMenüm.
Sabah 8.00 3 wasa lor peyniri yeşillik çay
Ara 10.30 yarım portakal
Öğlen 12.30 4 kaşık erişte salata 5 çilek
Ara 16.00 6 çilek
Akşam 18.00 4 kaşık yeşil fasulye yemeği 4 kaşık mercimekli salata
Ara 20.00 biraz yer fıstığı yiyorum şimdi
Gunicinde yeşil çay mate çayı 10 lu çay içtim aslında hergün icmeye çalışıyorum bir süredir ama yazmıyorum nedense
Su 2 lt oldu
Spor 30 + 30 dakika yürüyüş şimdi jj yapicam en az 200 ve yarım mekik yapıcam en az 30 slim yapmayi düşünmüyorum kolları çok calostiriyo ama benim pek kol sorunum yok squat yapicam 20 yaparım. Yaptiklarimi yazarım tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?