- 13 Aralık 2013
- 1.074
- 542
- 88
Niye kuzum nolduki :)İtiraz ediyorummm :)
İmmm şeyyy ekmek her zaman tam b. Yiyodum ama bugun boyle oldu. Meyve suyu da hazir oldugu icin yarim bardak taze olsa koca bir bardaktan aşagisi kurtarmaz. Cezam neyse cekerimUmarım ekmek kepek ya da buğdaydır ve meyve suyu da hazır değil taze sıkılmıştır.
selam millet akşam yemeğimi yedim bi bakayım dedim.. uyumak istiyorum çok fena...2 saat ayakta kalmam gerekiyor enazından..
zey zey günde 100 gr mı? Bak o yöntemde güzelmiş. Tmm kızlar artık sık sık tartılmaya karar verdim bende. Düşünsenize günde 100'er gr az çıkmak
Parfümün Menüsü Gelsin
Sabah 8:30 Müsli
Ara 11:00 1 elma şekersz filtre kahve
Öğle 13:30 1 karnıyarık 4 yk bulgur pilavı yarım kase salata (yağsz tuzsz)
Ara 15:30 4 kaşık yoğurt
Akşam 18:30 1 buçuk karnıyarık 2 yk bulgur yine :))
Karnıyarık diyete uygun pişti. Patlıcanları ortadan ayırıp közledim. Fırında 2 yk sıvıyağ la pişirdim. Pilavımı da 2 yk sıvıyağla pişirdim. Çok sevdiğim için 2 öğünde de yedim
Su 3 lt
Spor sabah 40 dk koşu bandı (yürüyüş)
öğleden sonra 100+100 yarım mekik ve kalça bacak egzersizi (ebru şallının).
Bir kahve içip kapatıyorum günü
pilav çok mu olmuş yoksa @ E-brulim ? bulgurada ceza yedik iyimi
Bu da benim menüm
Sabah 08:30
1 kase tavuk çorbası
Ara 10:00
10 badem
1 raffaello(62 kalori - 62 jj yapıldı)
Öğlen 12:00
4 yk patates püresi
Ara 17:00
1 kutu ayran
Akşam 19:00
Salata (mantar, roka, mısır, kırmızı tatlı biber, marul, yarım yk sıvıyağ,
1 yk fransız usulü sos)
1 parça (avuç içi kadar)
hindi göğüsü - ızgara
2 lt su, 1 fincan mate çayı
Spor: 4,5 km yürüyüş + 138 jj, 50 bacakları karına çekerek koşma
Kizlar menum..
sabah 9.00
2 buyuk dilim beyaz ekmek
4 zeytin,2 dilim peynir
domates salatalik
Kizlar cozuttum artik ben yaa burda
Öğle 14.00
4 ymk kasigi bulgur pilavi bol salata
Yarım dilim kek
bu gun de bizde misafir ,wwardi baya kalabalikti pogaca borek falan hic yemedim ama kek tabi kacti ,ttatli niyetine
Aksam 19.00
yine adana kebap :)
ayran
Aralarda kahve ve yesil cay ictim butun gun 2litre su da biTti
Yürüyüşe ciktim yine ,een az 3 km yuruduk
Ama surekli bi sucluluk duygusu war yaa ,kkendi evimdeki gibi olmuyo duzenim çünkü. .
Teşekkür ederim ebrum. Sen de mi raffaello delisi klubundensinof ya cok canim cekti.
3-5 kaşık bulgur pilavı iki öğün yendi diye ceza verilmesine karşıyım. :)Niye kuzum nolduki :)
İmmm şeyyy ekmek her zaman tam b. Yiyodum ama bugun boyle oldu. Meyve suyu da hazir oldugu icin yarim bardak taze olsa koca bir bardaktan aşagisi kurtarmaz. Cezam neyse cekerim
Hoşgeldin canım. Jamping jack demek balım kendi aramızda kisallttik.200jj ne gocam
Hadi toparlan biraz yemek olayını acirsan bile her fırsatta hopla zipla yürü koş dizlerini karnina ceke ceke koşKizlar menum..
sabah 9.00
4 zeytin,2 dilim peynir
domates salatalik
Öğle 14.00
Yarım dilim kek
bu gun de bizde misafir ,wwardi baya kalabalikti pogaca borek falan hic yemedim ama kek tabi kacti ,ttatli niyetine
Aksam 19.00
ayran
Ama surekli bi sucluluk duygusu war yaa ,kkendi evimdeki gibi olmuyo duzenim çünkü. .
Kurabiye olmamış ama sporun iyi yakmissindir.10:00 küçük bir kurabiye
13:00 2 dilim peynir 7 adet zeytin 1 haş. yumurta domates salatalık 2 dilim kepek ekmeği
16:00 Yoğurt
19:30 biraz karışık çerez
arada yeşil çay
3 litreye yakın su
1 saat koşu, 20 dk eliptik, 20 dk sallanma :), biraz aletlerle çalışma.
Benden de bu canlar
Kurabiye sabah ilk yediğim şey. Kahvaltı yapmamıştım arkadaş ikram etti kıramadım işte :) Ama yaktım tabi.Hoşgeldin canım. Jamping jack demek balım kendi aramızda kisallttik.
Hadi toparlan biraz yemek olayını acirsan bile her fırsatta hopla zipla yürü koş dizlerini karnina ceke ceke koş
Kurabiye olmamış ama sporun iyi yakmissindir.
Yumurta sagolsun cok tok tutuyor :)Bugünkü menüm
17.00
3 tane yumurta tavada
iki tane kepek ekmek
20.00
bir kase corba ismini billmiyorum
1 litre su
spor yok
cok az yedim yumurta beni tok tuttu baya . canimda istemedi bide dersteydim 2 bucuk saat aksam ..
Kizlar menum..
sabah 9.00
4 zeytin,2 dilim peynir
domates salatalik
Öğle 14.00
Yarım dilim kek
Aksam 19.00
ayran
10:00 küçük bir kurabiye
13:00 2 dilim peynir 7 adet zeytin 1 haş. yumurta domates salatalık 2 dilim kepek ekmeği
16:00 Yoğurt
19:30 biraz karışık çerez
arada yeşil çay
3 litreye yakın su
1 saat koşu, 20 dk eliptik, 20 dk sallanma :), biraz aletlerle çalışma.
Benden de bu canlar
Huuuhhhhhuuuuuu :*Yumurta sagolsun cok tok tutuyor :)
Beyaz ekmek ,kek.. evet evde olmayinca zor gerçekten ama daha dikkatli ol canim..
Waaoowww spora bak superrr maşallah
Haklısın kanki ama ben bugün yoğurt günü yapacağım için dünkü minik kaçamağa müsamaha gösterdim :) can bu ya, çekiyor napayım :)cok guzel olmus gogom maşallah
Allah kabul etsin canim. Sutlu irmik tatlisida kararinda olmus
biz de oyle yaptik canim cok daha rahat oluyor boyle
Kacamagin kalorisinin sayisi kadar ceza vermek mantikli bak :)
Bu hafta kacamak yoktu ama sana!zey zey sana bırakıyorum sıkı takipteydin :)
Canim cok sagol ama inan zahmet olmaz :))
Raffaello ya ölürüm ölürüm ölürüüüüüm :))) bu kadar harika birşey olmaz olsun :)Teşekkür ederim ebrum. Sen de mi raffaello delisi klubundensinof ya cok canim cekti.
Haklısın canım da işte içimden öyle geldi. Mesela sana da şimdi içimden 30 jj vermek geldi :)))o kadarcık bulgur pilavına cezaya gerek yok bence. Gerçi pek ceza gibi olmamış ama :)
Zeynebim ben hep menümü yazdıktan sonra hatırlıyorum cezamı. Genelde yazdığımdan fazla spor yapıyorum :)
yemek yediğin için mi 2 saat ayakta kalman lazım yoksa baska zorunlulukmu var ?
umarım bunu okudugunda uykunu almıs olursun
ahah 100 gr verirsen harika olur tabiki
bir hafta dene istersen
söylemişler ama hem öğlen hem akşam pilav olmamıs hemde tartıya 2 gün kala bulgur
bulgur şişkinlik yapar tatlım ondan
Menülerini su yorumların içine ekleyince sıyırdıgınımı zannediyorsun sen bakımmm
cezan cumaya kadar devammm
ayrıca ben spor bölümünde verilen cezayı yaptıını göremedimmm
ohh ohhh tartıya 2 gün kala götürün bulgurlarııı
neyse misafirlikte oldugunu düşünerek bişi demim susımm ama zarar kendinize bilesiniz sekerler
kız birde sağlıklı kalorili seyleri çeksin canınızzz
Aştın kendini iyice kanki :) yavrum bence yoğurt kürünü tamamiyle bırakabilirsin artık.Bugünn
Sabah 08:00 da limonlu zencefilli ılık su icip ardindan light ekmekle lorlu domatesli tost,kozlenmis biber ve greyfurt yedim
Ara saat 12 gibi 2 yk dondurma
Saat 15:00 da kepekli lavasla tavuk döner yaptim bol yesillikli.
aksam 19:30
1 dilim ananas
5 cilek yedim
3 lt su ictim
1 saat eliptik bisiklet
20x4 set ic bacak
Yatarak bacak kaldirma ve bisiklet
40 mekik..
4,5 saat mutfak temizligi :))
yogurt kürü yapmicam midem oyle dolu hissediyorumki yogurduda yiyemem...
Kız kaçak nerelerdesin sen :)selam kızlarrrr bugun bombaydım bombaaa
ilk önce menümü yazayım
iftar 19.50
1 tabak acılı tarhana corbası
2 kasık semizotu salatası
1 orta dilim pizza (sebzeli, ev yapımı veee en önemlisi az yaglı tahıllı ekmeğide)
1 bardak limonlu gazoz
2 minik dilim kabak tatlısı
şimdiye kadar 2 litre su içtim
1 bardak sekersiz kahve
4 bardak tarcınlı normal siyah cay (tatlı isteğini keser annem şifa niyetine yapar sürekli)
şimdi kahvemle birlikte 3 lokma öğlen misafirlere yaptıgım kekin tadına baktım sahur niyetine
bugün orucluydum ama hiç oturmadım annemde oruc tutsam iyi olur dedi bende dedim ki ben temizlik yapayım cayın yanına bişeylerde yapayım çağır arkadaşlarını
güzelce 2 saat temizlik yaptım kek kurabiye yaptım çayımı demledim çağırdım annemin arkadaslarını hem servis ettim hem bulaşıkları yıkadım mutfagı temizledim herkes diyo bi oturr zaten burdan gideli baya kilo vermişsin dediler cok sevindim bunu duyunca
saat 5 gibi misafirlerin yanına oturdum annemin bütün arkadasları beni çok sever ama birisi daha bi başka sever illa her seferinde sıkıca sarılıp saçlarımı okşar
yattım dizine saçlarımı okşarken uyuya kalmışım yorgunluktan
iftardn sonra yine mutfak temizliği ve ütü yaptım üzerimde cok güzel bir enerji var yarında spor yaparım misafirler gelmeyecegi için
siz nasılsınız neler yapıyorsunuzz
hemen geçmişi okuyorum güzellerr
İçinden geldiyse yaparız canım. Seni mi kıracağız:)Haklısın kanki ama ben bugün yoğurt günü yapacağım için dünkü minik kaçamağa müsamaha gösterdim :) can bu ya, çekiyor napayım :)
Raffaello ya ölürüm ölürüm ölürüüüüüm :))) bu kadar harika birşey olmaz olsun :)
Haklısın canım da işte içimden öyle geldi. Mesela sana da şimdi içimden 30 jj vermek geldi :)))
Zeynebim ben hep menümü yazdıktan sonra hatırlıyorum cezamı. Genelde yazdığımdan fazla spor yapıyorum :)
Sağlık olsun balım, cezamı çekerim :)
İçinden geldiyse yaparız canım. Seni mi kıracağız:)
Bir kacak dahaGünaydın kızllaaaaar :)
günaydın canımmm yarın düğünüm :))Kizlar chia tohumunu bilen yada kullanan var mi?
Bir kacak dahahosgeldin
Dügün bu haftasonumuydu canim?
oooo tebrik ederiiiiimmm :)))Ayy ayy bugun cok sevdigim ve 1 bucuk yildir giyemedigim dar bi kotumu giydim. Oturuyorum arabada hic de sıkmıyor, rahatsiz etmiyor. Mutluyum da mutluyum. Bi ara kalcamdan yukari bile cikmiyordu.
Kizlar misafirim var menumu yazip sizinlilere vakit bulunca bakicam.
Sabah 11.00- guzel bi kahvalti yaptim -1 dilim kepekli ekmekle
Ara- cig findik- 1 parca % 70 bitter 1 nescafe
16.30 - 3 kofte- firinda patates biraz- salata- ayran
Az once 1 kase sehriye corbasi- 1 kase yogurt
1.5 lt su bol bitki cayi
Bol yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?