Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam millet akşam yemeğimi yedim bi bakayım dedim.. uyumak istiyorum çok fena...2 saat ayakta kalmam gerekiyor enazından..

yemek yediğin için mi 2 saat ayakta kalman lazım yoksa baska zorunlulukmu var ?

umarım bunu okudugunda uykunu almıs olursun

zey zey günde 100 gr mı? Bak o yöntemde güzelmiş. Tmm kızlar artık sık sık tartılmaya karar verdim bende. Düşünsenize günde 100'er gr az çıkmak

ahah 100 gr verirsen harika olur tabiki

bir hafta dene istersen

söylemişler ama hem öğlen hem akşam pilav olmamıs hemde tartıya 2 gün kala bulgur

pilav çok mu olmuş yoksa @ E-brulim ? bulgurada ceza yedik iyimi

bulgur şişkinlik yapar tatlım ondan

Menülerini su yorumların içine ekleyince sıyırdıgınımı zannediyorsun sen bakımmm

cezan cumaya kadar devammm

ayrıca ben spor bölümünde verilen cezayı yaptıını göremedimmm

ohh ohhh tartıya 2 gün kala götürün bulgurlarııı

neyse misafirlikte oldugunu düşünerek bişi demim susımm ama zarar kendinize bilesiniz sekerler

Teşekkür ederim ebrum. Sen de mi raffaello delisi klubundensin of ya cok canim cekti.

kız birde sağlıklı kalorili seyleri çeksin canınızzz

Niye kuzum nolduki :)

İmmm şeyyy ekmek her zaman tam b. Yiyodum ama bugun boyle oldu. Meyve suyu da hazir oldugu icin yarim bardak taze olsa koca bir bardaktan aşagisi kurtarmaz. Cezam neyse cekerim
3-5 kaşık bulgur pilavı iki öğün yendi diye ceza verilmesine karşıyım. :)

Hoşgeldin canım. Jamping jack demek balım kendi aramızda kisallttik.
Hadi toparlan biraz yemek olayını acirsan bile her fırsatta hopla zipla yürü koş dizlerini karnina ceke ceke koş
Kurabiye olmamış ama sporun iyi yakmissindir.

Kurabiye sabah ilk yediğim şey. Kahvaltı yapmamıştım arkadaş ikram etti kıramadım işte :) Ama yaktım tabi.

Bugünkü menüm
17.00
3 tane yumurta tavada
iki tane kepek ekmek

20.00
bir kase corba ismini billmiyorum

1 litre su
spor yok
cok az yedim yumurta beni tok tuttu baya . canimda istemedi bide dersteydim 2 bucuk saat aksam ..
Yumurta sagolsun cok tok tutuyor :)

Beyaz ekmek ,kek.. evet evde olmayinca zor gerçekten ama daha dikkatli ol canim..

Waaoowww spora bak superrr maşallah

Bugünn

Sabah 08:00 da limonlu zencefilli ılık su icip ardindan light ekmekle lorlu domatesli tost,kozlenmis biber ve greyfurt yedim

Ara saat 12 gibi 2 yk dondurma

Saat 15:00 da kepekli lavasla tavuk döner yaptim bol yesillikli.

aksam 19:30
1 dilim ananas
5 cilek yedim

3 lt su ictim

1 saat eliptik bisiklet
20x4 set ic bacak
Yatarak bacak kaldirma ve bisiklet
40 mekik..
4,5 saat mutfak temizligi :))

yogurt kürü yapmicam midem oyle dolu hissediyorumki yogurduda yiyemem...

selam kızlarrrr bugun bombaydım bombaaa

ilk önce menümü yazayım
iftar 19.50
1 tabak acılı tarhana corbası
2 kasık semizotu salatası
1 orta dilim pizza (sebzeli, ev yapımı veee en önemlisi az yaglı tahıllı ekmeğide)
1 bardak limonlu gazoz
2 minik dilim kabak tatlısı

şimdiye kadar 2 litre su içtim
1 bardak sekersiz kahve
4 bardak tarcınlı normal siyah cay (tatlı isteğini keser annem şifa niyetine yapar sürekli)
şimdi kahvemle birlikte 3 lokma öğlen misafirlere yaptıgım kekin tadına baktım sahur niyetine

bugün orucluydum ama hiç oturmadım annemde oruc tutsam iyi olur dedi bende dedim ki ben temizlik yapayım cayın yanına bişeylerde yapayım çağır arkadaşlarını
güzelce 2 saat temizlik yaptım kek kurabiye yaptım çayımı demledim çağırdım annemin arkadaslarını hem servis ettim hem bulaşıkları yıkadım mutfagı temizledim herkes diyo bi oturr zaten burdan gideli baya kilo vermişsin dediler cok sevindim bunu duyunca
saat 5 gibi misafirlerin yanına oturdum annemin bütün arkadasları beni çok sever ama birisi daha bi başka sever illa her seferinde sıkıca sarılıp saçlarımı okşar
yattım dizine saçlarımı okşarken uyuya kalmışım yorgunluktan
iftardn sonra yine mutfak temizliği ve ütü yaptım üzerimde cok güzel bir enerji var yarında spor yaparım misafirler gelmeyecegi için
siz nasılsınız neler yapıyorsunuzz
hemen geçmişi okuyorum güzellerr

Haklısın kanki ama ben bugün yoğurt günü yapacağım için dünkü minik kaçamağa müsamaha gösterdim :) can bu ya, çekiyor napayım :)

Teşekkür ederim ebrum. Sen de mi raffaello delisi klubundensin of ya cok canim cekti.
Raffaello ya ölürüm ölürüm ölürüüüüüm :))) bu kadar harika birşey olmaz olsun :)

o kadarcık bulgur pilavına cezaya gerek yok bence. Gerçi pek ceza gibi olmamış ama :)
Haklısın canım da işte içimden öyle geldi. Mesela sana da şimdi içimden 30 jj vermek geldi :)))

Zeynebim ben hep menümü yazdıktan sonra hatırlıyorum cezamı. Genelde yazdığımdan fazla spor yapıyorum :)
Sağlık olsun balım, cezamı çekerim :)

Aştın kendini iyice kanki :) yavrum bence yoğurt kürünü tamamiyle bırakabilirsin artık.

Kız kaçak nerelerdesin sen :)
ALLAH kabul etsin canım, oruçlu olduğun için cezadan yırttın bu seferlik :)
Ne güzel enerji dolusun, sana fazla gelenini bana göndersene aşke :)

İçinden geldiyse yaparız canım. Seni mi kıracağız:)

Ayy ayy bugun cok sevdigim ve 1 bucuk yildir giyemedigim dar bi kotumu giydim. Oturuyorum arabada hic de sıkmıyor, rahatsiz etmiyor. Mutluyum da mutluyum. Bi ara kalcamdan yukari bile cikmiyordu.
oooo tebrik ederiiiiimmm :)))

Ben patates yediğim gün kilo veremiyorum

Sucuk çok mu kalorili ? bi yerde bi tadım almaya izin vermişsiniz merak ettim.. Pek aramam sucuk ama merak ettim :)

Bir de 3 çilek yedim biraz önce midem şişti sanki çilek mide şişirir mi ben mi iştahsızım bugün :)
Aslında uyanır uyanmaz canım tarhana çorbası çekmişti hem de hastayım hapşurup duruyorum kulağım tıkanmış pek duyamıyorum şöyle sıcak sıcak şifa olur dedim mutfağa girince çilek gördüm tarhanadan vazgeçtim :))) Birazdan kısa da olsa bir yürüyüşe çıkıcam.. Bir marketten puzzle almak istiyorum kapışılmadan yetişirim umarım :)))) markette biraz uzak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…