Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu arada pulbiberli yoğurt kürünü yapıp sonuç alamayan ya da mide sorunu yaşayanları okudum.. Ben çok faydasını gördüm yediğim zaman bağırsaklarım harekete geçiyor guru guru guru ses geliyor falan

Dağ kekiğinin çayı da şişkinliğimi alıyor sindirimi düzeltiyor ayrıca regl ağrımı tamamen kesiyor hiç hissetmiyorum. Tavsiyemdir.

3-5 kaşık bulgur pilavı iki öğün yendi diye ceza verilmesine karşıyım. :)

ceza olarak degil telafi olarak düşünürsen karsi olmazsin tatlim.
sporla ceza mi olur hem keske surekli spor yapma sansimiz olsa.
biz ceza niyetine bir nebze kacamaklara bir son vermeye yada yapilan kacamaklari bir nebze en az zararla kaoatmaya calisiyoruz.

masallah hemsom enerjin tavan ama bu gidisin benim hosuma gitmiyor ona göre
mrnulerini paylasmiyorsun katiliminda eskisi gibi degil malesef katilim yetersizliginden solayi seni uyarmak durumundayim bilesin.
hem ozletiyorsun kendini gun icindr onca sey yapiyorsun bi burayami gelemiyorsunn

hersey senin icin eprumm

cilegin siskinlik yapacagini düşünmuyorum canim.. cilekk su sadece

Günaydın canlarım
Bugün benim için cuma, yarın resmi tatil. Bu hafta için son kez kendimi toparlayıp işe kalkıyorum

Günaydın kuzummm
ay suan nasil hissettigini cok ii biliyorum benim kocitomda yarin evde ohhh

Günaydınnnnn şekerler. :*

Guanydin sekerimm

zey zey kuzum kalkar kalkmaz yaptigim 100 jj'i sana armagan ediyorum

aferin kiz sana

ahah cansin yavrumm

Günaydın kızllaaaaar :)

Gunaydinnn

günaydın canımmm yarın düğünüm :))

ay ben bile heyecan yaptımm

ki senin yarin dügünün var ne puzzle ??
kina gecesini yaptınız mi?

gerci ben dügünüme 2 gun kalaya kadar calisiyordum o yuzden gunluk hayatta ne yapiyordum hatirlamiyorum

dag kekigi cayini bende denim cok agrili geciriyorum ben

günaydın canımmm yarın düğünüm :))
Hadi hayirlisi

Kuzum senin istahsizlik heyecandandir
Cok gecmis olsun, dügün öncesi hastalik kötü olmus. Tarhana corbasini yinede sifa niyetine icmeye calis.

hersey senin icin eprumm
Allah affetsin cok dalga gecmisligim vardir B ile P yi karistiranlarla

Bu arada bugünkü tartı sonucuna göre bu hafta 900 gr verebildim hele şükür :)
Masallah

sporun süperr olmuss.. ama sulu yemek yeseydin keske

bizde cok seviyoruz seni :*

Merak ettim raffaelloyu bi bakayim :))

Günaydın canlarım
Bugün benim için cuma, yarın resmi tatil. Bu hafta için son kez kendimi toparlayıp işe kalkıyorum

Gunaydin canim

Günaydınnnnn şekerler. :*

:*

Günaydın kızllaaaaar :)

Gunaydin:)

Kizlar chia tohumunu bilen yada kullanan var mi?

Bir kacak daha hosgeldin
Dügün bu haftasonumuydu canim?

Chai tohumu duymustum zayıflamaya yardimci die...

oo tebrik ederim

bilemezsinki cnm belki onun vucuduna o tepkiyi veriyordur
ah keske hepimiz bize neler ii geliyor gelmiyor baktirabilseydikkk
keşkeeee oyle bisey olsaa bazenn oyle bi siskinlik oluyorki vicudumdaa canim boyle siskinlikden heryanim sizliyor ellerim bacaklarim

keşkeeee oyle bisey olsaa bazenn oyle bi siskinlik oluyorki vicudumdaa canim boyle siskinlikden heryanim sizliyor ellerim bacaklarim

aslinda varda goncanin yaptirdigi gibi cok pahali.
ama bi gun gozumu karartip yaptiricimmm

[QUOTE="E-brulim, post: 40745753,
Allah affetsin cok dalga gecmisligim vardir B ile P yi karistiranlarla

Masallah [/QUOTE]

ahah nie kizz

bizim kınagecesi düğünle aynı gün olacak artık böyle yapıyorlar. Hem daha mantıklı saatlerce oynayıp ayakları ağrıtmanın ne lüzumu var hem de iki gce... zaten gelenlerin çoğu da takı takılsa da gitsek der.. onları da oraya bağlamanın lüzumu yok :))))

Puzzle a gelirsek ben aylardır bekliyorum bu puzzle ları ( bugün gelecekken kaçırmak istemedim :)

dağ kekiği olarak da bendekinden bulabilirsen iyi olur karabaş kekiği diye de geçiyor ama karabaş otu değil. Karabaş kekiği deyince aktarlar karabaş otu vermiş geçen görümceme.. resmini çoook önceden atmıştım buraya ama şimdi bulamazsn sanırım atayım ben.
sağol canımmm. ama bende hiç heyecan yok. Herkes soruyor heyecanlısındır diyor ama ben sanki komşu kızı evlenecekmiş gibi hissediyorum. Bugün bile... ama yarın ne olur onu bilemiycem :)))) tarhanamı da market dönüşü içeyim artık :))

Yanlis anladin eksi cikmak icin degil vucut varolan karbonhidrati yakip yokedip yiyeceklere daha cok saldirmamak icin o an karbonhidrat alip onu yakmis oldum ve acikmadim:)) anlatabildim mi bilmiyorum :)) yedigim dondurmada 2 yk zaten haha :))
yaktigin kalorinin iki katini geri aliyormussun canim haha :) vermemen hic sasirtmadi beni suan haha

Merak ettim raffaelloyu bi bakayim :))

Chai tohumu duymustum zayıflamaya yardimci die...
Bak ama deneme kuzum

Chai tohumunu almayi düsünüyorum. Keten ile Chai arasinda gidip gelirim

Sinir olurdum gülüm öyle konusanlara, bende bilmiyorum takinti iste. Komsularimiz vardi hepsi öyle konusurdu bende dalga gecerdim... Artik kinadim herhalde ki basima geldi

Belki de heyecaninin farkinda degilsindir? Yarin ola hayrola insallah en güzel sekilde atlatirsiniz...
Mutlaka ic canim, afiyet olsun

kina gecesi dedigin mantikli elbette ama bence yine ayri gun olmasli onun tadi baska yahuu

dag kekigi resmini gönderirse bu haftasonu bi bakim ona

kizlar sitemi yavas benim nettemi bi sorun var anlayamadim bişeye basiyorum saniyeler sonra idrak ediyor ben en iisi ilerleyen saatlerde gelim cok zor sartlarda yazdim yazacaklarimi yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…