3-5 kaşık bulgur pilavı iki öğün yendi diye ceza verilmesine karşıyım. :)
selam kızlarrrr bugun bombaydım bombaaa
ilk önce menümü yazayım
iftar 19.50
1 tabak acılı tarhana corbası
2 kasık semizotu salatası
1 orta dilim pizza (sebzeli, ev yapımı veee en önemlisi az yaglı tahıllı ekmeğide)
1 bardak limonlu gazoz
2 minik dilim kabak tatlısı
şimdiye kadar 2 litre su içtim
1 bardak sekersiz kahve
4 bardak tarcınlı normal siyah cay (tatlı isteğini keser annem şifa niyetine yapar sürekli)
şimdi kahvemle birlikte 3 lokma öğlen misafirlere yaptıgım kekin tadına baktım sahur niyetine
bugün orucluydum ama hiç oturmadım annemde oruc tutsam iyi olur dedi bende dedim ki ben temizlik yapayım cayın yanına bişeylerde yapayım çağır arkadaşlarını
güzelce 2 saat temizlik yaptım kek kurabiye yaptım çayımı demledim çağırdım annemin arkadaslarını hem servis ettim hem bulaşıkları yıkadım mutfagı temizledim herkes diyo bi oturr zaten burdan gideli baya kilo vermişsin dediler cok sevindim bunu duyunca
saat 5 gibi misafirlerin yanına oturdum annemin bütün arkadasları beni çok sever ama birisi daha bi başka sever illa her seferinde sıkıca sarılıp saçlarımı okşar
yattım dizine saçlarımı okşarken uyuya kalmışım yorgunluktan
iftardn sonra yine mutfak temizliği ve ütü yaptım üzerimde cok güzel bir enerji var yarında spor yaparım misafirler gelmeyecegi için
siz nasılsınız neler yapıyorsunuzz
hemen geçmişi okuyorum güzellerr
Haklısın kanki ama ben bugün yoğurt günü yapacağım için dünkü minik kaçamağa müsamaha gösterdim :) can bu ya, çekiyor napayım :)
Raffaello ya ölürüm ölürüm ölürüüüüüm :))) bu kadar harika birşey olmaz olsun :)
Haklısın canım da işte içimden öyle geldi. Mesela sana da şimdi içimden 30 jj vermek geldi :)))
Zeynebim ben hep menümü yazdıktan sonra hatırlıyorum cezamı. Genelde yazdığımdan fazla spor yapıyorum :)
Sağlık olsun balım, cezamı çekerim :)
cilegin siskinlik yapacagini düşünmuyorum canim.. cilekk su sadeceoooo tebrik ederiiiiimmm :)))
Ben patates yediğim gün kilo veremiyorum
Sucuk çok mu kalorili ? bi yerde bi tadım almaya izin vermişsiniz merak ettim.. Pek aramam sucuk ama merak ettim :)
Bir de 3 çilek yedim biraz önce midem şişti sanki çilek mide şişirir mi ben mi iştahsızım bugün :)
Aslında uyanır uyanmaz canım tarhana çorbası çekmişti hem de hastayım hapşurup duruyorum kulağım tıkanmış pek duyamıyorum şöyle sıcak sıcak şifa olur dedim mutfağa girince çilek gördüm tarhanadan vazgeçtim :))) Birazdan kısa da olsa bir yürüyüşe çıkıcam.. Bir marketten puzzle almak istiyorum kapışılmadan yetişirim umarım :)))) markette biraz uzak..
Günaydın canlarım
Bugün benim için cuma, yarın resmi tatil. Bu hafta için son kez kendimi toparlayıp işe kalkıyorum
Günaydınnnnn şekerler. :*
Günaydın kızllaaaaar :)
günaydın canımmm yarın düğünüm :))
oooo tebrik ederiiiiimmm :)))
Sucuk çok mu kalorili ? bi yerde bi tadım almaya izin vermişsiniz merak ettim.. Pek aramam sucuk ama merak ettim :)
Bir de 3 çilek yedim biraz önce midem şişti sanki çilek mide şişirir mi ben mi iştahsızım bugün :)
Aslında uyanır uyanmaz canım tarhana çorbası çekmişti hem de hastayım hapşurup duruyorum kulağım tıkanmış pek duyamıyorum şöyle sıcak sıcak şifa olur dedim mutfağa girince çilek gördüm tarhanadan vazgeçtim :))) Birazdan kısa da olsa bir yürüyüşe çıkıcam.. Bir marketten puzzle almak istiyorum kapışılmadan yetişirim umarım :)))) markette biraz uzak..
Bu arada pulbiberli yoğurt kürünü yapıp sonuç alamayan ya da mide sorunu yaşayanları okudum.. Ben çok faydasını gördüm yediğim zaman bağırsaklarım harekete geçiyor guru guru guru ses geliyor falan
Dağ kekiğinin çayı da şişkinliğimi alıyor sindirimi düzeltiyor ayrıca regl ağrımı tamamen kesiyor hiç hissetmiyorum. Tavsiyemdir.
Hadi hayirlisigünaydın canımmm yarın düğünüm :))
Kuzum senin istahsizlik heyecandandiroooo tebrik ederiiiiimmm :)))
Allah affetsin cok dalga gecmisligim vardir B ile P yi karistiranlarlahersey senin icin eprumm
MasallahBu arada bugünkü tartı sonucuna göre bu hafta 900 gr verebildim hele şükür :)
Demekki ben iştahsızım bugün :)cilegin siskinlik yapacagini düşünmuyorum canim.. cilekk su sadece
Bu arada bugünkü tartı sonucuna göre bu hafta 900 gr verebildim hele şükür :)
cilegin siskinlik yapacagini düşünmuyorum canim.. cilekk su sadece
sporun süperr olmuss.. ama sulu yemek yeseydin keske10:00 küçük bir kurabiye
13:00 2 dilim peynir 7 adet zeytin 1 haş. yumurta domates salatalık 2 dilim kepek ekmeği
16:00 Yoğurt
19:30 biraz karışık çerez
arada yeşil çay
3 litreye yakın su
1 saat koşu, 20 dk eliptik, 20 dk sallanma :), biraz aletlerle çalışma.
Benden de bu canlar
selam kızlarrrr bugun bombaydım bombaaa
ilk önce menümü yazayım
iftar 19.50
1 tabak acılı tarhana corbası
2 kasık semizotu salatası
1 orta dilim pizza (sebzeli, ev yapımı veee en önemlisi az yaglı tahıllı ekmeğide)
1 bardak limonlu gazoz
2 minik dilim kabak tatlısı
şimdiye kadar 2 litre su içtim
1 bardak sekersiz kahve
4 bardak tarcınlı normal siyah cay (tatlı isteğini keser annem şifa niyetine yapar sürekli)
şimdi kahvemle birlikte 3 lokma öğlen misafirlere yaptıgım kekin tadına baktım sahur niyetine
bugün orucluydum ama hiç oturmadım annemde oruc tutsam iyi olur dedi bende dedim ki ben temizlik yapayım cayın yanına bişeylerde yapayım çağır arkadaşlarını
güzelce 2 saat temizlik yaptım kek kurabiye yaptım çayımı demledim çağırdım annemin arkadaslarını hem servis ettim hem bulaşıkları yıkadım mutfagı temizledim herkes diyo bi oturr zaten burdan gideli baya kilo vermişsin dediler cok sevindim bunu duyunca
saat 5 gibi misafirlerin yanına oturdum annemin bütün arkadasları beni çok sever ama birisi daha bi başka sever illa her seferinde sıkıca sarılıp saçlarımı okşar
yattım dizine saçlarımı okşarken uyuya kalmışım yorgunluktan
iftardn sonra yine mutfak temizliği ve ütü yaptım üzerimde cok güzel bir enerji var yarında spor yaparım misafirler gelmeyecegi için
siz nasılsınız neler yapıyorsunuzz
hemen geçmişi okuyorum güzellerr
Haklısın kanki ama ben bugün yoğurt günü yapacağım için dünkü minik kaçamağa müsamaha gösterdim :) can bu ya, çekiyor napayım :)
Raffaello ya ölürüm ölürüm ölürüüüüüm :))) bu kadar harika birşey olmaz olsun :)
Haklısın canım da işte içimden öyle geldi. Mesela sana da şimdi içimden 30 jj vermek geldi :)))
Zeynebim ben hep menümü yazdıktan sonra hatırlıyorum cezamı. Genelde yazdığımdan fazla spor yapıyorum :)
Sağlık olsun balım, cezamı çekerim :)
Günaydın canlarım
Bugün benim için cuma, yarın resmi tatil. Bu hafta için son kez kendimi toparlayıp işe kalkıyorum
Günaydınnnnn şekerler. :*
Günaydın kızllaaaaar :)
Kizlar chia tohumunu bilen yada kullanan var mi?
Bir kacak dahahosgeldin
Dügün bu haftasonumuydu canim?
keşkeeee oyle bisey olsaa
oo tebrik ederim
bilemezsinki cnm belki onun vucuduna o tepkiyi veriyordur
ah keske hepimiz bize neler ii geliyor gelmiyor baktirabilseydikkk
günaydın canımmm yarın düğünüm :))
keşkeeee oyle bisey olsaabazenn oyle bi siskinlik oluyorki vicudumdaa canim boyle siskinlikden heryanim sizliyor ellerim bacaklarim
bizim kınagecesi düğünle aynı gün olacak artık böyle yapıyorlar. Hem daha mantıklı saatlerce oynayıp ayakları ağrıtmanın ne lüzumu var hem de iki gce... zaten gelenlerin çoğu da takı takılsa da gitsek der.. onları da oraya bağlamanın lüzumu yok :))))
Günaydın kuzummm
ay suan nasil hissettigini cok ii biliyorum benim kocitomda yarin evde ohhh
Guanydin sekerimm
ahah cansin yavrumm
Gunaydinnn
ay ben bile heyecan yaptımm
ki senin yarin dügünün var ne puzzle ??
kina gecesini yaptınız mi?
gerci ben dügünüme 2 gun kalaya kadar calisiyordum o yuzden gunluk hayatta ne yapiyordum hatirlamiyorum
dag kekigi cayini bende denim cok agrili geciriyorum ben
sağol canımmm. ama bende hiç heyecan yok. Herkes soruyor heyecanlısındır diyor ama ben sanki komşu kızı evlenecekmiş gibi hissediyorum. Bugün bile... ama yarın ne olur onu bilemiycem :)))) tarhanamı da market dönüşü içeyim artık :))Hadi hayirlisi
Kuzum senin istahsizlik heyecandandir
Cok gecmis olsun, dügün öncesi hastalik kötü olmus. Tarhana corbasini yinede sifa niyetine icmeye calis.
Allah affetsin cok dalga gecmisligim vardir B ile P yi karistiranlarla
Masallah
yaktigin kalorinin iki katini geri aliyormussun canim haha :) vermemen hic sasirtmadi beni suan hahaYanlis anladin eksi cikmak icin degil vucut varolan karbonhidrati yakip yokedip yiyeceklere daha cok saldirmamak icin o an karbonhidrat alip onu yakmis oldum ve acikmadim:)) anlatabildim mi bilmiyorum :)) yedigim dondurmada 2 yk zaten haha :))
Bak ama deneme kuzumMerak ettim raffaelloyu bi bakayim :))
Chai tohumu duymustum zayıflamaya yardimci die...
Sinir olurdum gülüm öyle konusanlara, bende bilmiyorum takinti iste. Komsularimiz vardi hepsi öyle konusurdu bende dalga gecerdim... Artik kinadim herhalde ki basima geldiahah nie kizz
Belki de heyecaninin farkinda degilsindir? Yarin ola hayrolabizim kınagecesi düğünle aynı gün olacak artık böyle yapıyorlar. Hem daha mantıklı saatlerce oynayıp ayakları ağrıtmanın ne lüzumu var hem de iki gce... zaten gelenlerin çoğu da takı takılsa da gitsek der.. onları da oraya bağlamanın lüzumu yok :))))
Puzzle a gelirsek ben aylardır bekliyorum bu puzzle ları( bugün gelecekken kırmak istemedim :)
dağ kekiği olarak da bendekinden bulabilirsen iyi olur karabaş kekiği diye de geçiyor ama karabaş otu değil. Karabaş kekiği deyince aktarlar karabaş otu vermiş geçen görümceme.. resmini çoook önceden atmıştım buraya ama şimdi bulamazsn sanırım atayım ben.
sağol canımmm. ama bende hiç heyecan yok. Herkes soruyor heyecanlısındır diyor ama ben sanki komşu kızı evlenecekmiş gibi hissediyorum. Bugün bile... ama yarın ne olur onu bilemiycem :)))) tarhanamı da market dönüşü içeyim artık :))
bizim kınagecesi düğünle aynı gün olacak artık böyle yapıyorlar. Hem daha mantıklı saatlerce oynayıp ayakları ağrıtmanın ne lüzumu var hem de iki gce... zaten gelenlerin çoğu da takı takılsa da gitsek der.. onları da oraya bağlamanın lüzumu yok :))))
Puzzle a gelirsek ben aylardır bekliyorum bu puzzle ları( bugün gelecekken kırmak istemedim :)
dağ kekiği olarak da bendekinden bulabilirsen iyi olur karabaş kekiği diye de geçiyor ama karabaş otu değil. Karabaş kekiği deyince aktarlar karabaş otu vermiş geçen görümceme.. resmini çoook önceden atmıştım buraya ama şimdi bulamazsn sanırım atayım ben.
sağol canımmm. ama bende hiç heyecan yok. Herkes soruyor heyecanlısındır diyor ama ben sanki komşu kızı evlenecekmiş gibi hissediyorum. Bugün bile... ama yarın ne olur onu bilemiycem :)))) tarhanamı da market dönüşü içeyim artık :))
ayh yanlis yere cevap vermişimmyaktigin kalorinin iki katini geri aliyormussun canim haha :) vermemen hic sasirtmadi beni suan haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?