aslinda varda goncanin yaptirdigi gibi cok pahali.
ama bi gun gozumu karartip yaptiricimmm
[QUOTE="E-brulim, post: 40745753,
Allah affetsin cok dalga gecmisligim vardir B ile P yi karistiranlarla
Masallah
Gönderdim canım inşallah bulursun insanın psikolojisini bile düzeltiyor yaa ben öyle etki hissetmiştim iki gün içtikten sonra bi başka oluyordum mutlu mesut kıpır kıpır.. netten kekiğin faydalarını okudum doğru hissetmişim :))
kina gecesi dedigin mantikli elbette ama bence yine ayri gun olmasli onun tadi baska yahuu
dag kekigi resmini gönderirse bu haftasonu bi bakim ona
Belki de ama nikah günü de hiç heyecan yoktu kociş ( artık diyebilirim heralde ) benden daha heyexanlıydı saatleri sayıyordu.. şuandada öyle..Bak ama deneme kuzum
Chai tohumunu almayi düsünüyorum. Keten ile Chai arasinda gidip gelirim
Sinir olurdum gülüm öyle konusanlara, bende bilmiyorum takinti iste. Komsularimiz vardi hepsi öyle konusurdu bende dalga gecerdim... Artik kinadim herhalde ki basima geldi
Belki de heyecaninin farkinda degilsindir? Yarin ola hayrolainsallah en güzel sekilde atlatirsiniz...
Mutlaka ic canim, afiyet olsun
inşallah canııımm :)) çoook sağolHeyecaaaannn
agiz tadiyla atlatin inşallah
Tatli heyecanlar bunlarBelki de ama nikah günü de hiç heyecan yoktu kociş ( artık diyebilirim heralde ) benden daha heyexanlıydı saatleri sayıyordu.. şuandada öyle..
Sağol canııımm :)
Evet.. aslnda ben heyecandan çok tedirginim...Tatli heyecanlar bunlar
Süper inşallah gün boyu bu kararı bozmazsın canm :)Kizlar bugünü kendime yogurt günü ilan ettim
Kahvaltida yogurdun yaninda meyve tüketecegim aksam da salatalik (belki direk cacik yaparim)
Aksam 2-3 tane izgara köfte yesem yogurt gününe ihanet etmis olurmuyum ki?
gelinlik giydigin an bak nasil heycanlancaksinn ablamda ayni sen gibiydii hic heycan yoktu gelinligini giydii tir tirr titremeye basladi :))bizim kınagecesi düğünle aynı gün olacak artık böyle yapıyorlar. Hem daha mantıklı saatlerce oynayıp ayakları ağrıtmanın ne lüzumu var hem de iki gce... zaten gelenlerin çoğu da takı takılsa da gitsek der.. onları da oraya bağlamanın lüzumu yok :))))
Puzzle a gelirsek ben aylardır bekliyorum bu puzzle ları( bugün gelecekken kaçırmak istemedim :)
dağ kekiği olarak da bendekinden bulabilirsen iyi olur karabaş kekiği diye de geçiyor ama karabaş otu değil. Karabaş kekiği deyince aktarlar karabaş otu vermiş geçen görümceme.. resmini çoook önceden atmıştım buraya ama şimdi bulamazsn sanırım atayım ben.
sağol canımmm. ama bende hiç heyecan yok. Herkes soruyor heyecanlısındır diyor ama ben sanki komşu kızı evlenecekmiş gibi hissediyorum. Bugün bile... ama yarın ne olur onu bilemiycem :)))) tarhanamı da market dönüşü içeyim artık :))
Durduk yere kendini korkutma canim, hersey hayirlisiyla güzel sonuclanir insallah.Evet.. aslnda ben heyecandan çok tedirginim...
Bu arada markete doğru gidiyorum hava çoooook güzeel
Bende istiyoruuuumKızlar aranızda yağ ölçerli tartı kullanan var mı doğruluk oranı nedir ben evime almak istiyorum ama emin olamıyorum bi tavsiyeniz varmı
Gecen gün uyguladim, canim baska seyler istese de kararimdan caymadimSüper inşallah gün boyu bu kararı bozmazsın canm :)
Bence ihanet etmiş olmazsn :)))
Cacığa birazda sarımsak ohhh miss
spor yaparsan hic bisey olmaz bence :)Kizlar bugünü kendime yogurt günü ilan ettim
Kahvaltida yogurdun yaninda meyve tüketecegim aksam da salatalik (belki direk cacik yaparim)
Aksam 2-3 tane izgara köfte yesem yogurt gününe ihanet etmis olurmuyum ki?
Adını bıle bılmıyom bu sporların ne ıse yarar nasıl yapılır sırıne bu az anlat kızHoşgeldin canım. Jamping jack demek balım kendi aramızda kisallttik.
Hadi toparlan biraz yemek olayını acirsan bile her fırsatta hopla zipla yürü koş dizlerini karnina ceke ceke koş
Kurabiye olmamış ama sporun iyi yakmissindir.
Hosgeldin berilim nasilsin?Adını bıle bılmıyom bu sporların ne ıse yarar nasıl yapılır sırıne bu az anlat kız
Gelinlikle başlayıp bindallıyla son bulacak :)gelinlik giydigin an bak nasil heycanlancaksinn ablamda ayni sen gibiydii hic heycan yoktu gelinligini giydii tir tirr titremeye basladi :))
kinayla düğün nasil bi arada oluyor bindalliyi nezaman gelinligi nezaman giyceksin ??
ya bilmiyorum o koca evin sorumluluğunu iyi bi şekilde yaşıyabilecek miyim iyi bi eş olabilecek miyim .. hayayım köktenndeğişecek buna ayak uydurabilecek miyim gibi aorular var aklımda.Durduk yere kendini korkutma canim, hersey hayirlisiyla güzel sonuclanir insallah.
Bende istiyoruuuum
Internetten kullanicilarin yorumlarina bakabilirsin canim.
Benim icin aldigim seyin görüntüsü de önemli ve benim begendigim tarti sinifta kalmis
Yag/kas/su oranini dogru ölcen tartiyi da ben begenmedim iyi mi
Gecen gün uyguladim, canim baska seyler istese de kararimdan caymadim
Veee en güzeli de tartinin ertesi gün gösterdigi sonuc
ooo tebriklerrr canimn.Bu arada bugünkü tartı sonucuna göre bu hafta 900 gr verebildim hele şükür :)
Heyecan heyecann mideden baslamisDemekki ben iştahsızım bugün :)
:)))) demeyin şöyle ben bi heyecanlanırsam buz gibi olurum ellerim titrer üşürüüüüümm :))))ooo tebriklerrr canimn.
Heyecan heyecann mideden baslamis
Enerji süper maşallah.selam kızlarrrr bugun bombaydım bombaaa
ilk önce menümü yazayım
iftar 19.50
1 tabak acılı tarhana corbası
2 kasık semizotu salatası
1 orta dilim pizza (sebzeli, ev yapımı veee en önemlisi az yaglı tahıllı ekmeğide)
1 bardak limonlu gazoz
2 minik dilim kabak tatlısı
şimdiye kadar 2 litre su içtim
1 bardak sekersiz kahve
4 bardak tarcınlı normal siyah cay (tatlı isteğini keser annem şifa niyetine yapar sürekli)
şimdi kahvemle birlikte 3 lokma öğlen misafirlere yaptıgım kekin tadına baktım sahur niyetine
bugün orucluydum ama hiç oturmadım annemde oruc tutsam iyi olur dedi bende dedim ki ben temizlik yapayım cayın yanına bişeylerde yapayım çağır arkadaşlarını
güzelce 2 saat temizlik yaptım kek kurabiye yaptım çayımı demledim çağırdım annemin arkadaslarını hem servis ettim hem bulaşıkları yıkadım mutfagı temizledim herkes diyo bi oturr zaten burdan gideli baya kilo vermişsin dediler cok sevindim bunu duyunca
saat 5 gibi misafirlerin yanına oturdum annemin bütün arkadasları beni çok sever ama birisi daha bi başka sever illa her seferinde sıkıca sarılıp saçlarımı okşar
yattım dizine saçlarımı okşarken uyuya kalmışım yorgunluktan
iftardn sonra yine mutfak temizliği ve ütü yaptım üzerimde cok güzel bir enerji var yarında spor yaparım misafirler gelmeyecegi için
siz nasılsınız neler yapıyorsunuzz
hemen geçmişi okuyorum güzellerr
Hoşgeldin canım en heyecanlı gün.günaydın canımmm yarın düğünüm :))
Ben kullanıyorum ama çok gerekli değil girdigin boy yaş cinsiyet bilgilerine ve kilona göre oran gosteriyo ben egzersiz poliklinigine gittim tartıldım hic alakası yok benimkiyle.Kızlar aranızda yağ ölçerli tartı kullanan var mı doğruluk oranı nedir ben evime almak istiyorum ama emin olamıyorum bi tavsiyeniz varmı
Çok etkili canım jillian yapiyo ya ayakları yanlara açıp kapayarak kollarda yukarı aşağı zipliyoruz.Adını bıle bılmıyom bu sporların ne ıse yarar nasıl yapılır sırıne bu az anlat kız
Gayet güzel yaparsın canım hiç dert etme herşey yoluna giriyor senin evin senin eşyaların.Gelinlikle başlayıp bindallıyla son bulacak :)
ya bilmiyorum o koca evin sorumluluğunu iyi bi şekilde yaşıyabilecek miyim iyi bi eş olabilecek miyim .. hayayım köktenndeğişecek buna ayak uydurabilecek miyim gibi aorular var aklımda.
yartıyı biraz araştırdm ama pek olumlu yorum yok bu yüzden size sormak istedim senin beğendiğin tartı hangisi canım link atabilir misin yai doğru ölçen dediğin :)
Kendine hakim olabiliyorsan yoğurt günü yine senin yüzünü güldürecektir sana güveniyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?