Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aslinda varda goncanin yaptirdigi gibi cok pahali.
ama bi gun gozumu karartip yaptiricimmm

[QUOTE="E-brulim, post: 40745753,
Allah affetsin cok dalga gecmisligim vardir B ile P yi karistiranlarla

Masallah

ahah nie kizz
[/QUOTE]
hadi ya fiyati kacmis merak ettim?

kina gecesi dedigin mantikli elbette ama bence yine ayri gun olmasli onun tadi baska yahuu

dag kekigi resmini gönderirse bu haftasonu bi bakim ona
Gönderdim canım inşallah bulursun insanın psikolojisini bile düzeltiyor yaa ben öyle etki hissetmiştim iki gün içtikten sonra bi başka oluyordum mutlu mesut kıpır kıpır.. netten kekiğin faydalarını okudum doğru hissetmişim :))

Belki de ama nikah günü de hiç heyecan yoktu kociş ( artık diyebilirim heralde ) benden daha heyexanlıydı saatleri sayıyordu.. şuandada öyle..

Sağol canııımm :)

Kizlar bugünü kendime yogurt günü ilan ettim
Kahvaltida yogurdun yaninda meyve tüketecegim aksam da salatalik (belki direk cacik yaparim)
Aksam 2-3 tane izgara köfte yesem yogurt gününe ihanet etmis olurmuyum ki?

Kızlar aranızda yağ ölçerli tartı kullanan var mı doğruluk oranı nedir ben evime almak istiyorum ama emin olamıyorum bi tavsiyeniz varmı

Kahvaltida yogurdun yaninda meyve tüketecegim aksam da salatalik (belki direk cacik yaparim)
Süper inşallah gün boyu bu kararı bozmazsın canm :)
Bence ihanet etmiş olmazsn :)))
Cacığa birazda sarımsak ohhh miss

gelinlik giydigin an bak nasil heycanlancaksinn ablamda ayni sen gibiydii hic heycan yoktu gelinligini giydii tir tirr titremeye basladi :))
kinayla düğün nasil bi arada oluyor bindalliyi nezaman gelinligi nezaman giyceksin ??

Evet.. aslnda ben heyecandan çok tedirginim...

Bu arada markete doğru gidiyorum hava çoooook güzeel
Durduk yere kendini korkutma canim, hersey hayirlisiyla güzel sonuclanir insallah.

Kızlar aranızda yağ ölçerli tartı kullanan var mı doğruluk oranı nedir ben evime almak istiyorum ama emin olamıyorum bi tavsiyeniz varmı
Bende istiyoruuuum
Internetten kullanicilarin yorumlarina bakabilirsin canim.
Benim icin aldigim seyin görüntüsü de önemli ve benim begendigim tarti sinifta kalmis
Yag/kas/su oranini dogru ölcen tartiyi da ben begenmedim iyi mi

Süper inşallah gün boyu bu kararı bozmazsın canm :)
Bence ihanet etmiş olmazsn :)))
Cacığa birazda sarımsak ohhh miss
Gecen gün uyguladim, canim baska seyler istese de kararimdan caymadim
Veee en güzeli de tartinin ertesi gün gösterdigi sonuc

spor yaparsan hic bisey olmaz bence :)

Adını bıle bılmıyom bu sporların ne ıse yarar nasıl yapılır sırıne bu az anlat kız

gelinlik giydigin an bak nasil heycanlancaksinn ablamda ayni sen gibiydii hic heycan yoktu gelinligini giydii tir tirr titremeye basladi :))
kinayla düğün nasil bi arada oluyor bindalliyi nezaman gelinligi nezaman giyceksin ??
Gelinlikle başlayıp bindallıyla son bulacak :)
ya bilmiyorum o koca evin sorumluluğunu iyi bi şekilde yaşıyabilecek miyim iyi bi eş olabilecek miyim .. hayayım köktenndeğişecek buna ayak uydurabilecek miyim gibi aorular var aklımda.

yartıyı biraz araştırdm ama pek olumlu yorum yok bu yüzden size sormak istedim senin beğendiğin tartı hangisi canım link atabilir misin yai doğru ölçen dediğin :)

Kendine hakim olabiliyorsan yoğurt günü yine senin yüzünü güldürecektir sana güveniyorum :)))

Enerji süper maşallah.
günaydın canımmm yarın düğünüm :))
Hoşgeldin canım en heyecanlı gün.
Ben kullanıyorum ama çok gerekli değil girdigin boy yaş cinsiyet bilgilerine ve kilona göre oran gosteriyo ben egzersiz poliklinigine gittim tartıldım hic alakası yok benimkiyle.
Adını bıle bılmıyom bu sporların ne ıse yarar nasıl yapılır sırıne bu az anlat kız
Çok etkili canım jillian yapiyo ya ayakları yanlara açıp kapayarak kollarda yukarı aşağı zipliyoruz.
Gayet güzel yaparsın canım hiç dert etme herşey yoluna giriyor senin evin senin eşyaların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…