Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hadi ya fiyati kacmis merak ettim?

400 ten aşağıya yok tatlım

ama internette fırsat sitelerinde 80 90 var bi arayıp sorucam içerisine ne dahil ediliyor.

insaallah tatlım

ama ben göremedim nerede

bozmaz bozmaz erken ye yagsız ye

bende istiyorum ama yeni tarımı alalı bir kaç ay oldu

bir kaç kez söylesem esim alır gelir ama adamada yazık bu tartyıda yeni aldı kendi elcagızlarıyla

ayrıca efsuncum ve biricikscim bende normalde cok cok heyenalıyımdır ama düğün günümde sabahında bir sogukkanlılık ki görmeyin.

Düşünün randevu aldığım kuaför kapalıydı ve ben soguk kanlıydım bu bir gelinin başına gelebilecek en kötü seylerden biri zira gün içinde eksilerini yasadım bir dünya olaylar...

Simdi düşünüyorumda ben ben yani nasıl o kadar soguk kanlı olmusum normalde ki zeynebin o kuaförün camlarını indirmesi gerekirdi.

merak etme hersey istediğin gibi olacak insallah

aminn kuzum ağzından bal damlıyor

günaydın tatlım çok sükür bizler iizde sen nasılsın
[/QUOTE]
zeyzeycim ben senin yerinde olsa. bayginlik gecirirdimm.. ben cok heycanli bi insanim Efsunun yarin düğünü aklimdan gecirdim benimkinede az kaldi diye birden heycan bastı haha :) efsunn bide puzzle derdinde hahah cok rahatt vallah ben asla okadar rahat olamamm :)

zeyzeycim ben senin yerinde olsa. bayginlik gecirirdimm.. ben cok heycanli bi insanim Efsunun yarin düğünü aklimdan gecirdim benimkinede az kaldi diye birden heycan bastı haha :) efsunn bide puzzle derdinde hahah cok rahatt vallah ben asla okadar rahat olamamm :)[/QUOTE]

bozmaz bozmaz erken ye yagsız ye
Sagol kuzum, bende zaten yagsiz tostta pisirmeyi düsünüyordum.

Karbonat dökünce gelmiyorlarmis diye biliyorum ama goncanin dedigi camasir suyu da olabilir.

Kız gonca abla boyumu kilosunu giriyomuş ya tartıya diyetisyendede öyle yani yağ ölçümlerinde hep boy giriyo işin içine resimde de kadın tepeye kadar kaldırmış ondan öle dedim :))))
Öyle özel bir tartiya cikmadigim ne kadar da belli oluyor

Canim bende medisananin bir tartisini cok begenip almaya niyetlendim ve kullanicilarin yorumuna göre vazgectim. Yanlis ölcüyormus, arada da baya fark varmis diye yazmislardi

Ay senin annen ne tatli öyle Benim halamda evde karinca görünce dua eder ne olur git, beni seni öldürmeye zorlama diye Ise de yaradigini söylüyor

olsun yanlis olcsun beni mutlu ediyor yag oranim normalmis ona gore canim tartim benim :) corapla tartilirsam Lo diyo bana

Ayyy annemde oyleee hadi canlarim hadi guzellerim gidin surdan beni zor durumda birakmayin bakin size sekerde koydum hadi sekere gidin :)))

Herkese tünaydın..
Dün uğrayamadım. Tüm gün dışardaydım, hem dışarıda hem çocuk küçük olunca tlf elime alamadım.

Gece 1i geçiyordu uyuduğu da msjları okuyum diye tlf elime aldım ama uyuyup kalmışım..

Hoşgeldin :) ben de gecen gece alintilari yaptim yaptim cvplamadan uyuyakalmisim :))

Selam kizlar ,bensiz muhabbet tam gaz gitmis walla,ankaraya bi donim acisini cikarcam ..
Dört gözle bekliyoruz wembam

Benimkinin pili zayiflayinca Lo diyor... Pilimi degistir Lo demek istiyor kiro
Allah bozmasin bizde cok iyiyiz su aralar tartimla, aramizdan su sizmiyor. Birde akilli ki leyla ablasi anlatamam
Yarin bütün tartilar bizi mutlu etsin

Hosgeldin kuzum

Ben tartı almaya gittiğimde buna benzer vardı Alman markası Beurer. Yağ oranını fln gösteriyor. Ama kablosu yoktu. Göstergesi söklüp geri takılabilen bişeydi. Elinde tutuyorsun göğüs hizasında.

Canım biraz tursil serpiştir duvar diplerine (yada nereden sızdılarsa içeri:)) Öldürmüyor sadece o kokuya gelmiyorlar. Eğer başka bir komşun kapattıysa karınca deliğini onlarda senin malikaneye daldılar.

Haftalik menü paylasim tablosu

[TR]

[TD]İsim[/TD]

[TD]Cuma[/TD]

[TD]Cumartesi[/TD]

[TD]Pazar[/TD]

[TD]Pazartesi[/TD]

[TD]Salı[/TD]

[TD]Çarşamba[/TD]

[TD]Perşembe[/TD]
[/TR]

[TR]

[TD]gogo2405[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Leyl35[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]E-brulim[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]dilviin[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Pembe_dizi[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Wemba[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]BiricikS[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Parfym[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]AKovser[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]eliflider[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]_choco_[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]
[/TR]

[TR]

[TD]gunes-86[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]
[/TR]

[TR]

[TD]PembePuantiyeli[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]
[/TR]

[TR]

[TD]Aurablue[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]
[/TR]

[TR]

[TD]hamus16[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]
[/TR]

[TR]

[TD]Kurupina[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD][/TR]
[TR][/tr]
[TR]

[TR]
[/tr]

[TD]ddanes[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]
[/tr]
[TR][/TR]
[TR][/tr]​
[TR][/tr]

Ben tartı almaya gittiğimde buna benzer vardı Alman markası Beurer. Yağ oranını fln gösteriyor. Ama kablosu yoktu. Göstergesi söklüp geri takılabilen bişeydi. Elinde tutuyorsun göğüs hizasında.
Onlari gördüm sanirim. Iste hangisinin iyi oldugunu bilsem hic düsünmeden alacagim. Benim suan ki tartim da beurer ama yag/kas/su oranini göstermiyor maalesef.

Allah aramizi bozmasin tartilarimizla :)) aferin ona :))

Eline emeğine saglik kankim :*
Ben pzrtesi gunu pazar menumude paylasmistim 90 dk eliptik yaptigim gun hatta.. gozunden mi kacti yoksa bildirimde mi geciktim :)

Allah aramizi bozmasin tartilarimizla :)) aferin ona :))

Eline emeğine saglik kankim :*
Ben pzrtesi gunu pazar menumude paylasmistim 90 dk eliptik yaptigim gun hatta.. gozunden mi kacti yoksa bildirimde mi geciktim :)
Amin insallah canim

Tesekkür ederim kankim
2 menüyü ayni gün paylastin biliyorum kuzum da bildirimde geciktigin icin 'olumsuz smiley' oldu.
Ertesi gün 12 ye kadar dedik, sen aksam 8 de paylasmissin.

Istiyorsaniz ertesi gün 12 ye kadar bildirim kuralini degistirebiliriz, size nasil uygunsa

Aaa ben sali gunu paylastim menumu ebrucum gerci kimse yorum yapmadi ama hemen bulurum simdi hangi sayfada oldugunu

Ben geldim vakadan çıktım yemek yedim çay içiyorum. Bugün kızımda benim yanımda. Büyüklerin teog sınavı var bizimkilere okul tatil bende hazır tatilken rutin tahlillerine baktirayim diye getirdim öğlen eve gitcekti gitmedi nedense çocuklar isyerlerini pek seviyolar.

Iste burada . Sayfa 12367 ;-)

Aaa ben sali gunu paylastim menumu ebrucum gerci kimse yorum yapmadi ama hemen bulurum simdi hangi sayfada oldugunu

Iste burada . Sayfa 12367 ;-)

Cok özür diliyorum, chocomelim gözümden kacmis. Menüleri tam takip edip yorum yapamamistim o dönemde yoksa dondurmanin üst kisminin löp diye düstügünü okudum

SAKIN KIMSE CHOCO'MA MENÜ PAYLASMADI DIYE CEZA VERMESIN, suclusu benim ve cezalandirilacak biri varsa o da benim...

***4 . TAKIM 411. ETAP***

LeyL35 (/58.0/ / /% )
E-brulim(/ 66.3/ / / % )
dilviin (/54.5/ / /% )
Pembe_dizi (/68.8/ / / % )

wemba (/66.3/ / /%)
gogo2405 (67.8 / / / % )
BiricikS (/74.3/ / /% )
Parfym (/77.0/ / / % )
AKovser ( / 56.2 / / / % )
Eliflider ( / 66.5 / / / % )
_choco _ ( /67.8/ / / % )

gunes-86 (/71.5 / / /% )

4.takım ortalaması %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…