hadi ya fiyati kacmis merak ettim?
zeyzeycim ben senin yerinde olsa. bayginlik gecirirdimm.. ben cok heycanli bi insanim Efsunun yarin düğünü aklimdan gecirdim benimkinede az kaldi diye birden heycan bastı haha :) efsunn bide puzzle derdinde hahah cok rahatt vallah ben asla okadar rahat olamamm :)[/QUOTE]400 ten aşağıya yok tatlım
ama internette fırsat sitelerinde 80 90 var bi arayıp sorucam içerisine ne dahil ediliyor.
insaallah tatlım
ama ben göremedim nerede
bozmaz bozmaz erken ye yagsız ye
bende istiyorum ama yeni tarımı alalı bir kaç ay oldu
bir kaç kez söylesem esim alır gelir ama adamada yazık bu tartyıda yeni aldı kendi elcagızlarıyla
ayrıca efsuncum ve biricikscim bende normalde cok cok heyenalıyımdır ama düğün günümde sabahında bir sogukkanlılık ki görmeyin.
Düşünün randevu aldığım kuaför kapalıydı ve ben soguk kanlıydım bu bir gelinin başına gelebilecek en kötü seylerden biri zira gün içinde eksilerini yasadım bir dünya olaylar...
Simdi düşünüyorumda ben ben yani nasıl o kadar soguk kanlı olmusum normalde ki zeynebin o kuaförün camlarını indirmesi gerekirdi.
merak etme hersey istediğin gibi olacak insallah
aminn kuzum ağzından bal damlıyor
günaydın tatlım çok sükür bizler iizde sen nasılsın
Sagol kuzum, bende zaten yagsiz tostta pisirmeyi düsünüyordum.bozmaz bozmaz erken ye yagsız ye
Karbonat dökünce gelmiyorlarmis diye biliyorum ama goncanin dedigi camasir suyu da olabilir.Kızlarrr
Kahvaltımı yaptımm vakit geçirdim şimdi yürüyüşe çıkacagım
Hava missss
Bu arada kızlarr evimi daha dğrusu oturma odamın belli bölgelerini hep karınca basmış bir yok oluyorlar bir kayboluyorlar.
Onları öldürmekte istemiyorum ama her yerdeler üzererine basıyorum ister istemez ama basmamak içinde uğrasıyorum
Bana bir öneriii lütfennn
Biliyorsunuz karınca berekettir bereketimizi kaçırmadan nasıl hareket etmeliyim
Öyle özel bir tartiya cikmadigim ne kadar da belli oluyorKız gonca abla boyumu kilosunu giriyomuş ya tartıya diyetisyendede öyle yani yağ ölçümlerinde hep boy giriyo işin içine resimde de kadın tepeye kadar kaldırmış ondan öle dedim :))))
Canim bende medisananin bir tartisini cok begenip almaya niyetlendim ve kullanicilarin yorumuna göre vazgectim. Yanlis ölcüyormus, arada da baya fark varmis diye yazmislardiyok canim yaa ye gitsin :))
Medisana tarti kullaniyorum cok memnunum cunku internete kilomu boyumu yazinca yag oranima 31,5 falan derken benim tartim 23 falan diyor :)) hepsiburadadan almistim
Benim annem daha seker dokup besliyo onlari :)) giderler yakin zamanda
Sagol kuzum, bende zaten yagsiz tostta pisirmeyi düsünüyordum.
Karbonat dökünce gelmiyorlarmis diye biliyorum ama goncanin dedigi camasir suyu da olabilir.
Öyle özel bir tartiya cikmadigim ne kadar da belli oluyor
Canim bende medisananin bir tartisini cok begenip almaya niyetlendim ve kullanicilarin yorumuna göre vazgectim. Yanlis ölcüyormus, arada da baya fark varmis diye yazmislardi
Ay senin annen ne tatli öyleBenim halamda evde karinca görünce dua eder ne olur git, beni seni öldürmeye zorlama diye Ise de yaradigini söylüyor
Selam kizlar ,bensiz muhabbet tam gaz gitmis walla,ankaraya bi donim acisini cikarcam ..
Hoşgeldin :) ben de gecen gece alintilari yaptim yaptim cvplamadan uyuyakalmisim :))Herkese tünaydın..
Dün uğrayamadım. Tüm gün dışardaydım, hem dışarıda hem çocuk küçük olunca tlf elime alamadım.
Gece 1i geçiyordu uyuduğu damsjları okuyum diye tlf elime aldım ama uyuyup kalmışım..
Dört gözle bekliyoruz wembamSelam kizlar ,bensiz muhabbet tam gaz gitmis walla,ankaraya bi donim acisini cikarcam ..
Benimkinin pili zayiflayinca Lo diyor... Pilimi degistir Lo demek istiyor kiroolsun yanlis olcsun beni mutlu ediyor yag oranim normalmis ona gore canim tartim benim :) corapla tartilirsam Lo diyo bana
Ayyy annemde oyleee hadi canlarim hadi guzellerim gidin surdan beni zor durumda birakmayin bakin size sekerde koydum hadi sekere gidin :)))
Hosgeldin kuzumHerkese tünaydın..
Dün uğrayamadım. Tüm gün dışardaydım, hem dışarıda hem çocuk küçük olunca tlf elime alamadım.
Gece 1i geçiyordu uyuduğu damsjları okuyum diye tlf elime aldım ama uyuyup kalmışım..
Ben tartı almaya gittiğimde buna benzer vardı Alman markası Beurer. Yağ oranını fln gösteriyor. Ama kablosu yoktu. Göstergesi söklüp geri takılabilen bişeydi. Elinde tutuyorsun göğüs hizasında.Cok ilginc birsey :) hic gelinlikle girip sonra bindallisini giyen gelin görmedim :)
Gülüm gercekten kendini korkutma, baslarda elbette ki biraz zorluk cekeceksin alisana kadar ama zamanla hersey rayina oturuyor ve sen kendi yaptiklarini gördükce vay be diyorsun :)
Canim tartinin markasi omron, testte birinci olmus ama türkiyede var mi bilmiyorum.
Su sekilde tartiliyorsun
Tesekkür ederim tatliiim
Canım biraz tursil serpiştir duvar diplerine (yada nereden sızdılarsa içeri:)) Öldürmüyor sadece o kokuya gelmiyorlar. Eğer başka bir komşun kapattıysa karınca deliğini onlarda senin malikaneye daldılar.Kızlarrr
Kahvaltımı yaptımm vakit geçirdim şimdi yürüyüşe çıkacagım
Hava missss
Bu arada kızlarr evimi daha dğrusu oturma odamın belli bölgelerini hep karınca basmış bir yok oluyorlar bir kayboluyorlar.
Onları öldürmekte istemiyorum ama her yerdeler üzererine basıyorum ister istemez ama basmamak içinde uğrasıyorum
Bana bir öneriii lütfennn
Biliyorsunuz karınca berekettir bereketimizi kaçırmadan nasıl hareket etmeliyim
Onlari gördüm sanirim. Iste hangisinin iyi oldugunu bilsem hic düsünmeden alacagim. Benim suan ki tartim da beurer ama yag/kas/su oranini göstermiyor maalesef.Ben tartı almaya gittiğimde buna benzer vardı Alman markası Beurer. Yağ oranını fln gösteriyor. Ama kablosu yoktu. Göstergesi söklüp geri takılabilen bişeydi. Elinde tutuyorsun göğüs hizasında.
Dört gözle bekliyoruz wembam
Benimkinin pili zayiflayinca Lo diyor... Pilimi degistir Lo demek istiyor kiro
Allah bozmasin bizde cok iyiyiz su aralar tartimla, aramizdan su sizmiyor. Birde akilli ki leyla ablasi anlatamam
Yarin bütün tartilar bizi mutlu etsin
Haftalik menü paylasim tablosu[TR][/tr]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Cuma[/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı[/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gogo2405[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyl35[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]E-brulim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilviin[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pembe_dizi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wemba[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BiricikS[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Parfym[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AKovser[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eliflider[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_choco_[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunes-86[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PembePuantiyeli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aurablue[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hamus16[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kurupina[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD][/TR][TR][/tr][TR]
[TR]
[/tr]
[TD]ddanes[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/tr][TR][/TR]
[TR][/tr]
Amin insallah canimAllah aramizi bozmasin tartilarimizla :)) aferin ona :))
Eline emeğine saglik kankim :*
Ben pzrtesi gunu pazar menumude paylasmistim 90 dk eliptik yaptigim gun hatta.. gozunden mi kacti yoksa bildirimde mi geciktim :)
Aaa ben sali gunu paylastim menumu ebrucum gerci kimse yorum yapmadi ama hemen bulurum simdi hangi sayfada oldugunuHaftalik menü paylasim tablosu[TR][/tr]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Cuma[/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı[/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gogo2405[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyl35[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]E-brulim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilviin[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pembe_dizi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wemba[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BiricikS[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Parfym[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AKovser[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eliflider[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_choco_[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunes-86[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PembePuantiyeli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aurablue[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hamus16[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kurupina[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD][/TR][TR][/tr][TR]
[TR]
[/tr]
[TD]ddanes[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[/tr][TR][/TR]
[TR][/tr]
Esim dondurmayi buzluga degil de buzdolabina ust kisma koymus. E haliyle acar acmaz ust kismi lop diye dustu. Allahtan tezgahin uzerinde acmistim. Yani yarisini yedim sadece
Menum
Saat 13.00 a kadar uyandikca atistirdim sadece. Her kalktigimda farkli biseyler yesin. Bunlar;
Biraz peynir- 2 kasik yogurtlu yulaf ezmesi- 6-7 tane cig badem- iki lokma balli ekmek- bir kucuk halley
17.00- etli patlican yemegi, kiymali sehriye corbasi- yogurt- 2 dilim ekmek
Kucuk bir kornetin yarisi kadar dondurma.
Gece acikirsam bir bardak sut ile elma yerim
2lt su - yatana kadar en az 1 lt daha icerim. Sporumu birazdan yapicam aksam yazarim. 8 dk video ile baslamayi dusunuyorum
Aaa ben sali gunu paylastim menumu ebrucum gerci kimse yorum yapmadi ama hemen bulurum simdi hangi sayfada oldugunu
Iste burada . Sayfa 12367 ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?