Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

3-5 kaşık bulgur pilavı iki öğün yendi diye ceza verilmesine karşıyım. :)
Ben de iki kacamak yaptik diye tartida fazla cikmamiza karsiyim canim zaten verilen ceza yani benimki 20mekik kesinlikle o pilavin kalorisini karsilamaz. Burda amac onu eritebilmek degil kacamaklarin sayisini azaltmak. Ve musli ne kadar masum gorunsede ekmek yerine geciyor. Ben musli yedigim gunlerde daha az kilo verdgmi farkettim. Ama acelem oldugumda guzel bir ogun oluyor ve gunun geri kalaninda ekmek yemiyorum,pilav makarna vs. Yemiyorum. Cezadaki amac takimimizi ust siralara tasimak burda hepimiz ayni amac icin birlikteyiz sonucta

Kankim sen nerdesin bakim :) Allah kabul etsin ben de oructum dun ama bugun tutmuyorum. Ne cok seviliyosun Maşallah :*

günaydın canımmm yarın düğünüm :))
Gunaydin efsun insallah gonlunce gecer hersey. Hep cok guzel hatirlarsin insallah. Bu telaseleri atlat da don artik aramiza tamamen :) benim de sozum oldu cuma gunu onda bile cok heycan yaptim. Daha dogrusu bi aksilik olmasin diye stres :/ dugunde nasil olurum bilmem :)

Evet sonuçların farklı olduğunu okudum bende.. o zaman iki hafyada bir eczanede ölçüm yaptırmak daha iyi olacak tartıyı normal alsam yeter. Hangi marka önerirsiniz ben evdekinden memnun değilim sürekli farklı tartıyor..

Evde şuan benim eşyamdan çok çeyizlik havlular örtüler yemeniler var onların yüzünden odamda eşuamı koyacak yer bulamadım koliden çıkarmadım ama şu süreç bi bitsin hepsiii bazanın altına :)))
İnşallah evlilik hayatına kolauca alışırım :)

Cok ilginc birsey :) hic gelinlikle girip sonra bindallisini giyen gelin görmedim :)

Gülüm gercekten kendini korkutma, baslarda elbette ki biraz zorluk cekeceksin alisana kadar ama zamanla hersey rayina oturuyor ve sen kendi yaptiklarini gördükce vay be diyorsun :)

Canim tartinin markasi omron, testte birinci olmus ama türkiyede var mi bilmiyorum.

Su sekilde tartiliyorsun

Tesekkür ederim tatliiim

Günaydın canım amiin inşallah.. hadi ya normali o değil midir zaten insan heyecanlanır stres yapar falan ama yok bende.. görümcem ruhsuz gelin diyor bana :)))

Diyetisyenlerdeki gibi bu işte bu tiplere güveniyorum ben ama sadece ayak temasıyla ölçenlere güvenemedim .. ben yeni evimin yakınlarında bu ölçümü yapam bi eczane arasam iyi olacak :)

Diyetisyenlerdeki gibi bu işte bu tiplere güveniyorum ben ama sadece ayak temasıyla ölçenlere güvenemedim .. ben yeni evimin yakınlarında bu ölçümü yapam bi eczane arasam iyi olacak :)
Kiz diyetisyenlerde ki koskoca alet bu normal tarti gibi, sapini tartilirken cekiyorsun :) Yalniz neden cekiyorsun onu cözemedim? Yani ne gibi bir fark oluyor onu havada tutunca?

Benimki fakir normal tartı olarak kullanıyorum sürekli ölçüm yapması için tuşuna basıp ciplak ayakla tartilmak gerekiyor ama o kısmını pek kullanmıyorum diğer tartimda sinbo ama o siyah falan renkli olanlardan değil cam tartı ondanda memnundum kötü günler için duruyo kenarda.
Bu baya profesyonel bişey güzelmiş.
Kiz diyetisyenlerde ki koskoca alet bu normal tarti gibi, sapini tartilirken cekiyorsun :) Yalniz neden cekiyorsun onu cözemedim? Yani ne gibi bir fark oluyor onu havada tutunca?
Ellerinde metale temas ediyor ya onun için.

Teşekkür ederim en kısa zamanda lamam gerek tartımı

Kizlar bugünü kendime yogurt günü ilan ettim
Kahvaltida yogurdun yaninda meyve tüketecegim aksam da salatalik (belki direk cacik yaparim)
Aksam 2-3 tane izgara köfte yesem yogurt gününe ihanet etmis olurmuyum ki?
Hayirli ugurlu olsun ben de mumkun oldugunca yogurt tuketmeye calisicam bugun. Yasasin yogurt gunuuu!!!

Milletin işi gücü yok markete dalmıilar zor kaptım puzzle laro
Puzzle yapmak hem insani cileden cikarir hem de bagimlilik yapar.

Elle de bağlantı kuruyor ya ondan dedim
Çekince boy ölçüyordur belki

Allah iyiligini versin canim, güldürdün beni Boy ölcmüyor
Hem ellerden hem ayaklardan ölcüm yapiyormus daha kesin sonuc alabilmek icin.

Günaydın kızlar, nasılsınız? :)
Günaydin kacak no. 3
Sükür sen nasilsin? Nerelerdesin?

Alsam mi ne yapsam ya? Cok kararsiz kaldim

Hayirli ugurlu olsun ben de mumkun oldugunca yogurt tuketmeye calisicam bugun. Yasasin yogurt gunuuu!!!
Insallah hayirli olur canim
Yarin güzel sonuclar getirsin

hadi ya fiyati kacmis merak ettim?[/QUOTE]

400 ten aşağıya yok tatlım

ama internette fırsat sitelerinde 80 90 var bi arayıp sorucam içerisine ne dahil ediliyor.

insaallah tatlım

ama ben göremedim nerede
Kahvaltida yogurdun yaninda meyve tüketecegim aksam da salatalik (belki direk cacik yaparim)

bozmaz bozmaz erken ye yagsız ye

Kızlar aranızda yağ ölçerli tartı kullanan var mı doğruluk oranı nedir ben evime almak istiyorum ama emin olamıyorum bi tavsiyeniz varmı

gelinlik giydigin an bak nasil heycanlancaksinn ablamda ayni sen gibiydii hic heycan yoktu gelinligini giydii tir tirr titremeye basladi :))
kinayla düğün nasil bi arada oluyor bindalliyi nezaman gelinligi nezaman giyceksin ??

bende istiyorum ama yeni tarımı alalı bir kaç ay oldu

bir kaç kez söylesem esim alır gelir ama adamada yazık bu tartyıda yeni aldı kendi elcagızlarıyla

ayrıca efsuncum ve biricikscim bende normalde cok cok heyenalıyımdır ama düğün günümde sabahında bir sogukkanlılık ki görmeyin.

Düşünün randevu aldığım kuaför kapalıydı ve ben soguk kanlıydım bu bir gelinin başına gelebilecek en kötü seylerden biri zira gün içinde eksilerini yasadım bir dünya olaylar...

Simdi düşünüyorumda ben ben yani nasıl o kadar soguk kanlı olmusum normalde ki zeynebin o kuaförün camlarını indirmesi gerekirdi.

merak etme hersey istediğin gibi olacak insallah

aminn kuzum ağzından bal damlıyor

Günaydın kızlar, nasılsınız? :)

günaydın tatlım çok sükür bizler iizde sen nasılsın

Kızlarrr

Kahvaltımı yaptımm vakit geçirdim şimdi yürüyüşe çıkacagım

Hava missss

Bu arada kızlarr evimi daha dğrusu oturma odamın belli bölgelerini hep karınca basmış bir yok oluyorlar bir kayboluyorlar.

Onları öldürmekte istemiyorum ama her yerdeler üzererine basıyorum ister istemez ama basmamak içinde uğrasıyorum

Bana bir öneriii lütfennn

Biliyorsunuz karınca berekettir bereketimizi kaçırmadan nasıl hareket etmeliyim

Puzzle yapmak hem insani cileden cikarir hem de bagimlilik yapar.
Evet ayneeeen :))
Kız gonca abla boyumu kilosunu giriyomuş ya tartıya diyetisyendede öyle yani yağ ölçümlerinde hep boy giriyo işin içine resimde de kadın tepeye kadar kaldırmış ondan öle dedim :))))
hadi ya fiyati kacmis merak ettim?

400 ten aşağıya yok tatlım

ama internette fırsat sitelerinde 80 90 var bi arayıp sorucam içerisine ne dahil ediliyor.

insaallah tatlım

ama ben göremedim nerede

bozmaz bozmaz erken ye yagsız ye

bende istiyorum ama yeni tarımı alalı bir kaç ay oldu

bir kaç kez söylesem esim alır gelir ama adamada yazık bu tartyıda yeni aldı kendi elcagızlarıyla

ayrıca efsuncum ve biricikscim bende normalde cok cok heyenalıyımdır ama düğün günümde sabahında bir sogukkanlılık ki görmeyin.

Düşünün randevu aldığım kuaför kapalıydı ve ben soguk kanlıydım bu bir gelinin başına gelebilecek en kötü seylerden biri zira gün içinde eksilerini yasadım bir dünya olaylar...

Simdi düşünüyorumda ben ben yani nasıl o kadar soguk kanlı olmusum normalde ki zeynebin o kuaförün camlarını indirmesi gerekirdi.

merak etme hersey istediğin gibi olacak insallah

aminn kuzum ağzından bal damlıyor

günaydın tatlım çok sükür bizler iizde sen nasılsın
[/QUOTE]
Dur bidaha atayım canım. Ya Allah yardım ediyor işte bak sakin kalmışsın

Hiç başıma gelmedi.. ben küçükkenki evimizde vardı ama annemin ne yaptığını da hatırlamıyorum

Karıncaların çıktığı yeri gorebiliyosan azcık çamaşır suyu damlat canım gelmezler bi daha. Sonrada azcık derz dolgu yada alçı falan sıksın eşin.

yok canim yaa ye gitsin :))

Kızlar aranızda yağ ölçerli tartı kullanan var mı doğruluk oranı nedir ben evime almak istiyorum ama emin olamıyorum bi tavsiyeniz varmı

Medisana tarti kullaniyorum cok memnunum cunku internete kilomu boyumu yazinca yag oranima 31,5 falan derken benim tartim 23 falan diyor :)) hepsiburadadan almistim

Benim annem daha seker dokup besliyo onlari :)) giderler yakin zamanda

Bi bakayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…