- 13 Aralık 2013
- 1.074
- 542
- 88
Ben de iki kacamak yaptik diye tartida fazla cikmamiza karsiyim3-5 kaşık bulgur pilavı iki öğün yendi diye ceza verilmesine karşıyım. :)
Kankim sen nerdesin bakim :) Allah kabul etsin ben de oructum dun ama bugun tutmuyorum. Ne cok seviliyosun Maşallah :*selam kızlarrrr bugun bombaydım bombaaa
ilk önce menümü yazayım
iftar 19.50
1 tabak acılı tarhana corbası
2 kasık semizotu salatası
1 orta dilim pizza (sebzeli, ev yapımı veee en önemlisi az yaglı tahıllı ekmeğide)
1 bardak limonlu gazoz
2 minik dilim kabak tatlısı
şimdiye kadar 2 litre su içtim
1 bardak sekersiz kahve
4 bardak tarcınlı normal siyah cay (tatlı isteğini keser annem şifa niyetine yapar sürekli)
şimdi kahvemle birlikte 3 lokma öğlen misafirlere yaptıgım kekin tadına baktım sahur niyetine
bugün orucluydum ama hiç oturmadım annemde oruc tutsam iyi olur dedi bende dedim ki ben temizlik yapayım cayın yanına bişeylerde yapayım çağır arkadaşlarını
güzelce 2 saat temizlik yaptım kek kurabiye yaptım çayımı demledim çağırdım annemin arkadaslarını hem servis ettim hem bulaşıkları yıkadım mutfagı temizledim herkes diyo bi oturr zaten burdan gideli baya kilo vermişsin dediler cok sevindim bunu duyunca
saat 5 gibi misafirlerin yanına oturdum annemin bütün arkadasları beni çok sever ama birisi daha bi başka sever illa her seferinde sıkıca sarılıp saçlarımı okşar
yattım dizine saçlarımı okşarken uyuya kalmışım yorgunluktan
iftardn sonra yine mutfak temizliği ve ütü yaptım üzerimde cok güzel bir enerji var yarında spor yaparım misafirler gelmeyecegi için
siz nasılsınız neler yapıyorsunuzz
hemen geçmişi okuyorum güzellerr
Gunaydin efsun insallah gonlunce gecer hersey. Hep cok guzel hatirlarsin insallah. Bu telaseleri atlat da don artik aramiza tamamen :) benim de sozum oldu cuma gunu onda bile cok heycan yaptim. Daha dogrusu bi aksilik olmasin diye stres :/ dugunde nasil olurum bilmem :)günaydın canımmm yarın düğünüm :))
Evet sonuçların farklı olduğunu okudum bende.. o zaman iki hafyada bir eczanede ölçüm yaptırmak daha iyi olacak tartıyı normal alsam yeter. Hangi marka önerirsiniz ben evdekinden memnun değilim sürekli farklı tartıyor..Enerji süper maşallah.
Hoşgeldin canım en heyecanlı gün.
Ben kullanıyorum ama çok gerekli değil girdigin boy yaş cinsiyet bilgilerine ve kilona göre oran gosteriyo ben egzersiz poliklinigine gittim tartıldım hic alakası yok benimkiyle.
Çok etkili canım jillian yapiyo ya ayakları yanlara açıp kapayarak kollarda yukarı aşağı zipliyoruz.
Gayet güzel yaparsın canım hiç dert etme herşey yoluna giriyor senin evin senin eşyaların.
Cok ilginc birsey :) hic gelinlikle girip sonra bindallisini giyen gelin görmedim :)Gelinlikle başlayıp bindallıyla son bulacak :)
ya bilmiyorum o koca evin sorumluluğunu iyi bi şekilde yaşıyabilecek miyim iyi bi eş olabilecek miyim .. hayayım köktenndeğişecek buna ayak uydurabilecek miyim gibi aorular var aklımda.
yartıyı biraz araştırdm ama pek olumlu yorum yok bu yüzden size sormak istedim senin beğendiğin tartı hangisi canım link atabilir misin yai doğru ölçen dediğin :)
Kendine hakim olabiliyorsan yoğurt günü yine senin yüzünü güldürecektir sana güveniyorum :)))
Günaydın canım amiin inşallah.. hadi ya normali o değil midir zaten insan heyecanlanır stres yapar falan ama yok bende.. görümcem ruhsuz gelin diyor bana :)))Ben de iki kacamak yaptik diye tartida fazla cikmamiza karsiyimcanim zaten verilen ceza yani benimki 20mekik kesinlikle o pilavin kalorisini karsilamaz. Burda amac onu eritebilmek degil kacamaklarin sayisini azaltmak. Ve musli ne kadar masum gorunsede ekmek yerine geciyor. Ben musli yedigim gunlerde daha az kilo verdgmi farkettim. Ama acelem oldugumda guzel bir ogun oluyor ve gunun geri kalaninda ekmek yemiyorum,pilav makarna vs. Yemiyorum. Cezadaki amac takimimizi ust siralara tasimak burda hepimiz ayni amac icin birlikteyiz sonucta
Kankim sen nerdesin bakim :) Allah kabul etsin ben de oructum dun ama bugun tutmuyorum. Ne cok seviliyosun Maşallah :*
Gunaydin efsun insallah gonlunce gecer hersey. Hep cok guzel hatirlarsin insallah. Bu telaseleri atlat da don artik aramiza tamamen :) benim de sozum oldu cuma gunu onda bile cok heycan yaptim. Daha dogrusu bi aksilik olmasin diye stres :/ dugunde nasil olurum bilmem :)
Diyetisyenlerdeki gibi bu işte bu tiplere güveniyorum ben ama sadece ayak temasıyla ölçenlere güvenemedim .. ben yeni evimin yakınlarında bu ölçümü yapam bi eczane arasam iyi olacak :)Cok ilginc birsey :) hic gelinlikle girip sonra bindallisini giyen gelin görmedim :)
Gülüm gercekten kendini korkutma, baslarda elbette ki biraz zorluk cekeceksin alisana kadar ama zamanla hersey rayina oturuyor ve sen kendi yaptiklarini gördükce vay be diyorsun :)
Canim tartinin markasi omron, testte birinci olmus ama türkiyede var mi bilmiyorum.
Su sekilde tartiliyorsun
Tesekkür ederim tatliiim
Kiz diyetisyenlerde ki koskoca alet bu normal tarti gibi, sapini tartilirken cekiyorsun :) Yalniz neden cekiyorsun onu cözemedim? Yani ne gibi bir fark oluyor onu havada tutunca?Diyetisyenlerdeki gibi bu işte bu tiplere güveniyorum ben ama sadece ayak temasıyla ölçenlere güvenemedim .. ben yeni evimin yakınlarında bu ölçümü yapam bi eczane arasam iyi olacak :)
Elle de bağlantı kuruyor ya ondan dedimKiz diyetisyenlerde ki koskoca alet bu normal tarti gibi, sapini tartilirken cekiyorsun :) Yalniz neden cekiyorsun onu cözemedim? Yani ne gibi bir fark oluyor onu havada tutunca?
Benimki fakir normal tartı olarak kullanıyorum sürekli ölçüm yapması için tuşuna basıp ciplak ayakla tartilmak gerekiyor ama o kısmını pek kullanmıyorum diğer tartimda sinbo ama o siyah falan renkli olanlardan değil cam tartı ondanda memnundum kötü günler için duruyo kenarda.Evet sonuçların farklı olduğunu okudum bende.. o zaman iki hafyada bir eczanede ölçüm yaptırmak daha iyi olacak tartıyı normal alsam yeter. Hangi marka önerirsiniz ben evdekinden memnun değilim sürekli farklı tartıyor..
Evde şuan benim eşyamdan çok çeyizlik havlular örtüler yemeniler var onların yüzünden odamda eşuamı koyacak yer bulamadım koliden çıkarmadım ama şu süreç bi bitsin hepsiii bazanın altına :)))
İnşallah evlilik hayatına kolauca alışırım :)
Bu baya profesyonel bişey güzelmiş.Cok ilginc birsey :) hic gelinlikle girip sonra bindallisini giyen gelin görmedim :)
Gülüm gercekten kendini korkutma, baslarda elbette ki biraz zorluk cekeceksin alisana kadar ama zamanla hersey rayina oturuyor ve sen kendi yaptiklarini gördükce vay be diyorsun :)
Canim tartinin markasi omron, testte birinci olmus ama türkiyede var mi bilmiyorum.
Su sekilde tartiliyorsun
Tesekkür ederim tatliiim
Ellerinde metale temas ediyor ya onun için.Kiz diyetisyenlerde ki koskoca alet bu normal tarti gibi, sapini tartilirken cekiyorsun :) Yalniz neden cekiyorsun onu cözemedim? Yani ne gibi bir fark oluyor onu havada tutunca?
Teşekkür ederim en kısa zamanda lamam gerek tartımıBenimki fakir normal tartı olarak kullanıyorum sürekli ölçüm yapması için tuşuna basıp ciplak ayakla tartilmak gerekiyor ama o kısmını pek kullanmıyorum diğer tartimda sinbo ama o siyah falan renkli olanlardan değil cam tartı ondanda memnundum kötü günler için duruyo kenarda.
Bu baya profesyonel bişey güzelmiş.
Ellerinde metale temas ediyor ya onun için.
Hayirli ugurlu olsun ben de mumkun oldugunca yogurt tuketmeye calisicam bugun. Yasasin yogurt gunuuu!!!Kizlar bugünü kendime yogurt günü ilan ettim
Kahvaltida yogurdun yaninda meyve tüketecegim aksam da salatalik (belki direk cacik yaparim)
Aksam 2-3 tane izgara köfte yesem yogurt gününe ihanet etmis olurmuyum ki?
Puzzle yapmak hem insani cileden cikarir hem de bagimlilik yapar.Milletin işi gücü yok markete dalmıilar zor kaptım puzzle laro
Elle de bağlantı kuruyor ya ondan dedim
Çekince boy ölçüyordur belki
Günaydin kacak no. 3Günaydın kızlar, nasılsınız? :)
Alsam mi ne yapsam ya? Cok kararsiz kaldimBenimki fakir normal tartı olarak kullanıyorum sürekli ölçüm yapması için tuşuna basıp ciplak ayakla tartilmak gerekiyor ama o kısmını pek kullanmıyorum diğer tartimda sinbo ama o siyah falan renkli olanlardan değil cam tartı ondanda memnundum kötü günler için duruyo kenarda.
Bu baya profesyonel bişey güzelmiş.
Ellerinde metale temas ediyor ya onun için.
Insallah hayirli olur canimHayirli ugurlu olsun ben de mumkun oldugunca yogurt tuketmeye calisicam bugun. Yasasin yogurt gunuuu!!!
hadi ya fiyati kacmis merak ettim?[/QUOTE]ahah nie kizz
Gönderdim canım inşallah bulursun insanın psikolojisini bile düzeltiyor yaa ben öyle etki hissetmiştim iki gün içtikten sonra bi başka oluyordum mutlu mesut kıpır kıpır.. netten kekiğin faydalarını okudum doğru hissetmişim :))
Kizlar bugünü kendime yogurt günü ilan ettim
Kahvaltida yogurdun yaninda meyve tüketecegim aksam da salatalik (belki direk cacik yaparim)
Kızlar aranızda yağ ölçerli tartı kullanan var mı doğruluk oranı nedir ben evime almak istiyorum ama emin olamıyorum bi tavsiyeniz varmı
gelinlik giydigin an bak nasil heycanlancaksinn ablamda ayni sen gibiydii hic heycan yoktu gelinligini giydii tir tirr titremeye basladi :))
kinayla düğün nasil bi arada oluyor bindalliyi nezaman gelinligi nezaman giyceksin ??
Günaydın kızlar
Bugün Perşembe pişmanlıklar yaşamamak için kaçamaksız, bol sulu, sporlu, hafif menülü bir gün diliyorum
Eksiyi görünce mutlu oldum, şimdi kahvaltımı edip sporumu yapıcam sonra uğrarım yinee
Günaydın kızlar, nasılsınız? :)
Evet ayneeeen :))Hayirli ugurlu olsun ben de mumkun oldugunca yogurt tuketmeye calisicam bugun. Yasasin yogurt gunuuu!!!
Puzzle yapmak hem insani cileden cikarir hem de bagimlilik yapar.
Kız gonca abla boyumu kilosunu giriyomuş ya tartıya diyetisyendede öyle yani yağ ölçümlerinde hep boy giriyo işin içine resimde de kadın tepeye kadar kaldırmış ondan öle dedim :))))Allah iyiligini versin canim, güldürdün beniBoy ölcmüyor
Hem ellerden hem ayaklardan ölcüm yapiyormus daha kesin sonuc alabilmek icin.
Günaydin kacak no. 3
Sükür sen nasilsin? Nerelerdesin?
Alsam mi ne yapsam ya? Cok kararsiz kaldim
Insallah hayirli olur canim
Yarin güzel sonuclar getirsin
hadi ya fiyati kacmis merak ettim?
Hiç başıma gelmedi.. ben küçükkenki evimizde vardı ama annemin ne yaptığını da hatırlamıyorumKızlarrr
Kahvaltımı yaptımm vakit geçirdim şimdi yürüyüşe çıkacagım
Hava missss
Bu arada kızlarr evimi daha dğrusu oturma odamın belli bölgelerini hep karınca basmış bir yok oluyorlar bir kayboluyorlar.
Onları öldürmekte istemiyorum ama her yerdeler üzererine basıyorum ister istemez ama basmamak içinde uğrasıyorum
Bana bir öneriii lütfennn
Biliyorsunuz karınca berekettir bereketimizi kaçırmadan nasıl hareket etmeliyim
Karıncaların çıktığı yeri gorebiliyosan azcık çamaşır suyu damlat canım gelmezler bi daha. Sonrada azcık derz dolgu yada alçı falan sıksın eşin.Kızlarrr
Hava missss
Bu arada kızlarr evimi daha dğrusu oturma odamın belli bölgelerini hep karınca basmış bir yok oluyorlar bir kayboluyorlar.
Onları öldürmekte istemiyorum ama her yerdeler üzererine basıyorum ister istemez ama basmamak içinde uğrasıyorum
Kizlar bugünü kendime yogurt günü ilan ettim
Kızlar aranızda yağ ölçerli tartı kullanan var mı doğruluk oranı nedir ben evime almak istiyorum ama emin olamıyorum bi tavsiyeniz varmı
Kızlarrr
Hava missss
Bi bakayım :)yok canim yaa ye gitsin :))
Medisana tarti kullaniyorum cok memnunum cunku internete kilomu boyumu yazinca yag oranima 31,5 falan derken benim tartim 23 falan diyor :)) hepsiburadadan almistim
Benim annem daha seker dokup besliyo onlari :)) giderler yakin zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?