Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ahahha yok kuzum ya ozur dilenecek ne var. Ben caliskan bir uyeyin her gun menumu paylasirim bi kere hih!
Bugun yogurt gunu ya. Ben sabah kahvalti yaptim az once acikinca yogurt da yedim fakat bugun bebisimle avm ye gitmeyi dusunuyorum cok sıkıldim evde. Orada activia alip yesem olur mu acaba. Biz de soyle olur mu boyle olur mu derken yogurt yogurtluktan cikacak birazdan

Kacamaklar aksama mi var Böylesini de hic görmemistim
Hayirdir canim senin neyin var? Önemli birsey degildir umarim.
Rutin göz muayenesi. Yani dün bir simit ve albeni yemiştim ama akşama toparladım.

Guzelmis menun ama az degilmi tatlim
Az evet ama vakit fazla yoktu yemek için

dün güzel menü,bugün kaçamaklı menü.. merakla bekliyoruz @E-brulim hazırlan akşama ceza vereceksin
önemli bişey yoktur umarım
yok canım sağol.

dün kü menün güzelmiş
Teşekkürler

Güzel olmuş canım menün sporun az biraz artirsan iyi olur.
Arttırmaya çalışıcam
Bende hergün tartılıyorum. Tartılmayı bırakırsam kilo almaya başlıyorum

Güzel bilgi Teşekkür

Bence de fena olmamış

Menün güzel olmuş
Her şey yerli yerinde.
Beğendim menünü canım. Bu menüyle kilo verebiliyor musun?
Menünü beğendim. Sporunu da beğendim canım

Hımm çok lezzetli gibi duruyor

Icimden bi ses yarin 66ya dusecegimi soyluyor. Insallah gercektir ♥★
76.5 kiloyken hicbir kiyafetim uzerime olmuyordu. Hep bol bi taytim vardi onu giyiyordum :-( kendime bi soz verdim. Zayiflayana kadar hic kiyafet almayacagim diye. Pantolonlarim bluzlarim hep sıkıyordu rahatsiz ediyordu beni ,normalde bol geldikleri halde. Hamile kaldigim kiloya ulasincaya kadar bekleyecegim dedim eger o halime uygun bisey alsaydim belki de rahatlayacaktim fazlaliklarimin farkinda olmadan devam edecektim. Simdi hamile kaldigim kilomun(68) altindayim ve mutluyum. Yarin 66 cikarsam haftasonu bi gomlek bir de pantolon alicam. ♥♥♥

Biliyorum canım, tabi bizim için. Bende işte kendi kaçamaklarım için içimi rahatlatmaya çalışıyorum.

Tabiki bizim için ve takımımız için. O zaman gelsin spor, gitsin kilo.

Bence genede iyi olmuş menün
Çok iyi olmuş
Meenü ve spor dengesi iyi olmuş
Allah kabul etsin canım. İftar menün güzel olmuş
Raffaello ya ölürüm ölürüm ölürüüüüüm :))) bu kadar harika birşey olmaz olsun :)
Ben bu Raffaellonun tadına hiç bakmayayım.

günaydın canımmm yarın düğünüm :))
Canım Allah hayırlısıyla evlenmeyi nasip etsin. Her şey çok güzel olsun.

Bu arada bugünkü tartı sonucuna göre bu hafta 900 gr verebildim hele şükür :)
Maşallah diyelim

Gerçekten mi? Hımm bende bir bakayım bu çaya

Milletin işi gücü yok markete dalmıilar zor kaptım puzzle laro
Ne puzzlemış? hiç uğraşamam
Katılıyorum

En iyisi OMRON ama fiyatı biraz tuzlu

Diyetisyenlerdeki gibi bu işte bu tiplere güveniyorum ben ama sadece ayak temasıyla ölçenlere güvenemedim .. ben yeni evimin yakınlarında bu ölçümü yapam bi eczane arasam iyi olacak :)
Eczanelerde olacağını sanmıyorum spor salonlarında olabilir.
Zeynepcim işte düğün zamanı insan normalin tersini yapıyor, aslında o şekilde davranmakta bir nevi tepki

Amin diyelim inşallah bende o günleri görecekmiyim acaba

ver ceza içinde kalmasın aşkem
sagol canım benim bütün enerjiyi sana aktarıyorum şimdi geliyor muu
çok haklısın hemşom artık burdayım bilgisayarım yoktu malesef ofiste bırakmıştım (annem sevdalı mısın kız sen diye kafamı yedi o ayrı )
telefondan cok yavas bu site ama artık kafanızı şişirmeye geldim
bu aralar cok enerjiğim valla orucum ama şimdi yürüyüşe cıkıyorum hazırlandım içimde bi neşe var ki ne yaparsam yapayım yorulmuyorum sizede bulaşması dileğimle efenim
bizde cok seviyoruz seni :*
sağolun canlarım ballarım iyiki varsınızz
ooo hayırlı olsun efsunummm Rabbim sevginizi huzurunuzu mutluluğunuzu daim kılsın
kız niye heyecanlı değilsin bence yarın patlar heyecanın

Enerji süper maşallah.
.
teşekkürler sayenizde artık hayatım değişti burayı bu aralar aksatsamda aklım sizdeydi şimdi girince daha bi enerji doldum ben bi yürüyüş yapıp geleyim

Kankim sen nerdesin bakim :) Allah kabul etsin ben de oructum dun ama bugun tutmuyorum. Ne cok seviliyosun Maşallah :*
kimin kankisiyim aşke
seninde Allah kabul etsin güzelim
valla telaşen vardı diye yazamadım
burayıda aksattım ama burdayımm

Karıncaların çıktığı yeri gorebiliyosan azcık çamaşır suyu damlat canım gelmezler bi daha. Sonrada azcık derz dolgu yada alçı falan sıksın eşin.

eve gidince bi denim barii

ahahah oda guzelmisss

tek tek sirasiyla onuda denerim

Selam kizlar ,bensiz muhabbet tam gaz gitmis walla,ankaraya bi donim acisini cikarcam ..

e bekleriz sekerimm

ahah gercekten olabilirmikiii

ay evet n3dense seviyorlarr hastane bile olsa seviyorlarmisss

Dün akşam giremedim uyuyakalmışım,
Dünkü kaçamaklı menüm.
Sabah 10: 00
1 bardak ılık su limonlu
bol yeşillik
2 dilim tam buğday ekmeği
1,5 yumurtalı omlet
4 -5 zeytin
1 dilim peynir
Çay

Öğlen 12.00 1 simit + Çay (

Ara 14:00 1 adet albeni ve sütlü nescafe

Akşam
18:00 1 avuç antep fıstığı
1 kase yoğurt
3 adet ceviz
Su; 2,5 lt
Spor 45 dk yürüyüş

Not: simit ve albeni hiç hesapta yoktu. Şeytana uydum ya

Insalah gorursun. Insan kilo vermeye basladi mi gerisi corap sokugu gibi geliyor.

Ooo cok fecii! Canim boyle durumlarda bir isirik alip yaninda kim varsa ona yedirmek daha mantikli oluyor. Gerisini yeme ihtimalin ortadan kalkiyor

Yarın 1. olsak ne güzel olur

Yıldızlı bir'lik bir öğrencisin
Balım çık tabi gez, hem temiz hava almış olursun hemde yürümüş olursun. AVM'dr kaçamak yapmadığın sürece hiç birşey olmaz activiadan birşey olmaz, sonuçta o da yoğurt. Bende acıkmaya başladım bir ayran içip kendime geleyim

Ciddi birşey olmadığına sevindim canım. Aaa ama albeniye karşı çok ayıp etmişsin... ALbeni onun adı YEbeni değil ki

Hadi inşallah Ben inanıyorum güzel bir sonuç alacağına

Raffaello ıyyy hiç güzel değil, deneme sakın

omron 1. seçilmiş, en iyisi o. fiyatlarına bakmadım henüz ama standartın üstüne olduğunu biliyorum.

Yok ben aşkeme kıyamam çok istiyorsan sen kendi kendini cezalandırırsın

Bzzzzttt bzzzzt enerji yüklemesi tamamlandı, şimdi ev işlerine geçebilirim

Şimdi simit için 30 mekik, albeni için de 30 jj. Şeytanın oyununa gelmişsin, geçmiş olsun canım

Ooo cok fecii! Canim boyle durumlarda bir isirik alip yaninda kim varsa ona yedirmek daha mantikli oluyor. Gerisini yeme ihtimalin ortadan kalkiyor
Bu taktik iyiymiş, Tecrübe konuşuyor tabii.

Ciddi birşey olmadığına sevindim canım. Aaa ama albeniye karşı çok ayıp etmişsin... ALbeni onun adı YEbeni değil ki
ay ilahi güldürdün beni

Şimdi simit için 30 mekik, albeni için de 30 jj. Şeytanın oyununa gelmişsin, geçmiş olsun canım
Cezamıda aldım oh yandan

30 jj cezami yaptim ustune ayakta yapilan yan simit ezme hareketinden yaptim 50ser tane. Aksama da baska biseyler yaparim♥

Genelde canim bisey yemek istediginde gofret cikolata pasta vs. Esime yediriyorum ellerimle. O yiyince kendim yemis gibi oluyorum o bana verince de minnacik isiriyorum
Yeni bir çıkolata çıkmış içinde keten tohumu var, bende bu akşam Ömer'ime yedireyim belki bu taktik bende de işe yarar

Yeni bir çıkolata çıkmış içinde keten tohumu var, bende bu akşam Ömer'ime yedireyim belki bu taktik bende de işe yarar
o degil de rafaello dedin zihnimin bi kosesinde kaldi. lady gaganin alehandro sarkisi geldi aklima
Ale ale handrooo ale alehandroooooo

o degil de rafaello dedin zihnimin bi kosesinde kaldi. lady gaganin alehandro sarkisi geldi aklima
Ale ale handrooo ale alehandroooooo
Zihninden çabuk çıkar onu
Raffaello minicik top, öyle azıcık ısırayımda gerisini eşime yedireyim olayını uygulayamazsın
Lady gaga onun sözlerini yanlış yazmış, raffa raffa ello raffa raffaello onun doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…