Ahahha yok kuzum ya ozur dilenecek ne var. Ben caliskan bir uyeyin her gun menumu paylasirim bi kere hih!Cok özür diliyorum, chocomelim gözümden kacmis. Menüleri tam takip edip yorum yapamamistim o dönemde yoksa dondurmanin üst kisminin löp diye düstügünü okudum
SAKIN KIMSE CHOCO'MA MENÜ PAYLASMADI DIYE CEZA VERMESIN, suclusu benim ve cezalandirilacak biri varsa o da benim...
Rutin göz muayenesi. Yani dün bir simit ve albeni yemiştim ama akşama toparladım.Kacamaklar aksama mi varBöylesini de hic görmemistim
Hayirdir canim senin neyin var? Önemli birsey degildir umarim.
Az evet ama vakit fazla yoktu yemek içinGuzelmis menun ama az degilmi tatlim
yok canım sağol.dün güzel menü,bugün kaçamaklı menü.. merakla bekliyoruz @E-brulim hazırlan akşama ceza vereceksin
önemli bişey yoktur umarım
Teşekkürlerdün kü menün güzelmiş
Arttırmaya çalışıcamGüzel olmuş canım menün sporun az biraz artirsan iyi olur.
Bende hergün tartılıyorum. Tartılmayı bırakırsam kilo almaya başlıyorumbende hergün tartılanlardanım kızlar. ben artısını görüyorum
sabahtan durumuma bakıp günü öyle bitiriyorum
artıysamda dikkat ediyorum eksiysem de o eksiği korumaya çalışıyorum
tamamen kişiyle alakalı bir durum bu ben kendi adıma pozitif bakarak devam ediyrum ama bazıları amann nasıl olsa eksiğim yada nasıl olsa artıyım diye devam ediyor olabilir buda ters etki yaratabilir.
Birde 5. takımdan bir arkadaş hergün en az 100 gram hedefliyordu ve güzel bir zamanda mezun oldu.
Ama eklemeliyim ki bende haftada 3e düşürmek istiyorum
Güzel bilgi Teşekkürcanımmm bak ben ne öğrendim sizde öğrenin :))
çok yoğun geçen günlerimizde (spor,temizlik vs..) az karbonhidrat tüketirsek ertesi gün deli gibi yermişizzz... o yüzden mesela ben bugün temizlik yaparken dondurma yedim yükledim karbonhidratı yaptım temizliği :))
Bence de fena olmamışBugunku menum cok sacma sapan oldu
Sabah 10.00 - 1 yumurta bir adet burgu peynir, 1 domates
14.00- 1 kase corba
Karnim hala ac oldugu icin bi avuc fistik, ceyrek balli ekmek, 1 elma, 1 turk kahvesi
18.00- uc kasik pilav- adana- yogurt
2 lt yakin su. Sporu aksama biraktim. Bebegim huysuz izin vermedi bugun saatlerce ayagimda salladim uyumakta cok zorlandi
Menün güzel olmuşParfümün Menüsü Gelsin
Sabah 8:30 Müsli
Ara 11:00 1 elma şekersz filtre kahve
Öğle 13:30 1 karnıyarık 4 yk bulgur pilavı yarım kase salata (yağsz tuzsz)
Ara 15:30 4 kaşık yoğurt
Akşam 18:30 1 buçuk karnıyarık 2 yk bulgur yine :))
Karnıyarık diyete uygun pişti. Patlıcanları ortadan ayırıp közledim. Fırında 2 yk sıvıyağ la pişirdim. Pilavımı da 2 yk sıvıyağla pişirdim. Çok sevdiğim için 2 öğünde de yedim
Su 3 lt
Spor sabah 40 dk koşu bandı (yürüyüş)
öğleden sonra 100+100 yarım mekik ve kalça bacak egzersizi (ebru şallının).
Bir kahve içip kapatıyorum günü
Her şey yerli yerinde.Menüm.
Sabah 8.00 3 wasa lor peyniri yeşillik çay
Ara 10.30 yarım portakal
Öğlen 12.30 4 kaşık erişte salata 5 çilek
Ara 16.00 6 çilek
Akşam 18.00 4 kaşık yeşil fasulye yemeği 4 kaşık mercimekli salata
Ara 20.00 biraz yer fıstığı yiyorum şimdi
Gunicinde yeşil çay mate çayı 10 lu çay içtim aslında hergün icmeye çalışıyorum bir süredir ama yazmıyorum nedense
Su 2 lt oldu
Spor 30 + 30 dakika yürüyüş şimdi jj yapicam en az 200 ve yarım mekik yapıcam en az 30 slim yapmayi düşünmüyorum kolları çok calostiriyo ama benim pek kol sorunum yok squat yapicam 20 yaparım. Yaptiklarimi yazarım tekrar.
Beğendim menünü canım. Bu menüyle kilo verebiliyor musun?Sahur 04:15
1bardak tarçınlı süt, 3hurma
İftar 20:00
1kase corba, 2kucuk etli dolma, 2kasik yogurt, 1dilim ekmek,yarim bardk meyve suyu, 3kasik sutlu irmik tatlisi(az sekerli), 3cilek.
2lt su(yatana kadar olacak insallah)
10dk bacak egzersizi
20squat
50jj
Menünü beğendim. Sporunu da beğendim canımLeyla sadece cumaları tartılıyor
Komşunun hatırına çektim jj leri ona teşekkür et
son günlerde hiç ceza dağıtamadım ya ondan kuzum
Maşallah goncam spor harika
Bizim takımın adı wasacılara çıkacak yakında
ALLAH kabul etsin pembelim.
oruçlu olduğun için tatlıya ceza vermiyorum
Bu da benim menüm
Sabah 08:30
1 kase tavuk çorbası
Ara 10:00
10 badem
1 raffaello(62 kalori - 62 jj yapıldı)
Öğlen 12:00
4 yk patates püresi
Ara 17:00
1 kutu ayran
Akşam 19:00
Salata (mantar, roka, mısır, kırmızı tatlı biber, marul, yarım yk sıvıyağ,
1 yk fransız usulü sos)
1 parça (avuç içi kadar)
hindi göğüsü - ızgara
2 lt su, 1 fincan mate çayı
Spor: 4,5 km yürüyüş + 138 jj, 50 bacakları karına çekerek koşma
Hımm çok lezzetli gibi duruyorTabiki yazayım. Yesil mercimegi haşlayıp süzüyorum icine nane maydanoz soğan salatalık domates mevsimine göre nar tanesi bugün biraz çilek vardı mesela. Elma olabilir yani aklına geleni dograyabilirsin çok bereketli oluyor. Sosunu nasıl istersen ben limon zeytinyağı az tuz ekliyorum nar eksiside olabilir. Aynı salatayi haşlanmış buğday, kara buğday, şehriye, pirinç, nohut kuru börülce gibi tahillarlada yapabilirsin.
Icimden bi ses yarin 66ya dusecegimi soyluyor. Insallah gercektir ♥★***4 . TAKIM 411. ETAP***
LeyL35 (/58.0/ / /% )
E-brulim(/ 66.3/ / / % )
dilviin (/54.5/ / /% )
Pembe_dizi (/68.8/ / / % )
wemba (/66.3/ / /%)
gogo2405 (67.8 / / / % )
BiricikS (/74.3/ / /% )
Parfym (/77.0/ / / % )
AKovser ( / 56.2 / / / % )
Eliflider ( / 66.5 / / / % )
_choco _ ( /67.8/ / / % )
gunes-86 (/71.5 / / /% )
4.takım ortalaması %
Biliyorum canım, tabi bizim için. Bende işte kendi kaçamaklarım için içimi rahatlatmaya çalışıyorum.
ceza olarak degil telafi olarak düşünürsen karsi olmazsin tatlim.
sporla ceza mi olur hem keske surekli spor yapma sansimiz olsa.
biz ceza niyetine bir nebze kacamaklara bir son vermeye yada yapilan kacamaklari bir nebze en az zararla kaoatmaya calisiyoruz.
masallah hemsom enerjin tavan ama bu gidisin benim hosuma gitmiyor ona göre
mrnulerini paylasmiyorsun katiliminda eskisi gibi degil malesef katilim yetersizliginden solayi seni uyarmak durumundayim bilesin.
hem ozletiyorsun kendini gun icindr onca sey yapiyorsun bi burayami gelemiyorsunn
hersey senin icin eprumm
Tabiki bizim için ve takımımız için. O zaman gelsin spor, gitsin kilo.Ben de iki kacamak yaptik diye tartida fazla cikmamiza karsiyimcanim zaten verilen ceza yani benimki 20mekik kesinlikle o pilavin kalorisini karsilamaz. Burda amac onu eritebilmek degil kacamaklarin sayisini azaltmak. Ve musli ne kadar masum gorunsede ekmek yerine geciyor. Ben musli yedigim gunlerde daha az kilo verdgmi farkettim. Ama acelem oldugumda guzel bir ogun oluyor ve gunun geri kalaninda ekmek yemiyorum,pilav makarna vs. Yemiyorum. Cezadaki amac takimimizi ust siralara tasimak burda hepimiz ayni amac icin birlikteyiz sonucta
Kankim sen nerdesin bakim :) Allah kabul etsin ben de oructum dun ama bugun tutmuyorum. Ne cok seviliyosun Maşallah :*
Gunaydin efsun insallah gonlunce gecer hersey. Hep cok guzel hatirlarsin insallah. Bu telaseleri atlat da don artik aramiza tamamen :) benim de sozum oldu cuma gunu onda bile cok heycan yaptim. Daha dogrusu bi aksilik olmasin diye stres :/ dugunde nasil olurum bilmem :)
Bence genede iyi olmuş menünKizlar menum..
sabah 9.00
2 buyuk dilim beyaz ekmek
4 zeytin,2 dilim peynir
domates salatalik
Kizlar cozuttum artik ben yaa burda
Öğle 14.00
4 ymk kasigi bulgur pilavi bol salata
Yarım dilim kek
bu gun de bizde misafir ,wwardi baya kalabalikti pogaca borek falan hic yemedim ama kek tabi kacti ,ttatli niyetine
Aksam 19.00
yine adana kebap :)
ayran
Aralarda kahve ve yesil cay ictim butun gun 2litre su da biTti
Yürüyüşe ciktim yine ,een az 3 km yuruduk
Ama surekli bi sucluluk duygusu war yaa ,kkendi evimdeki gibi olmuyo duzenim çünkü. .
Çok iyi olmuş10:00 küçük bir kurabiye
13:00 2 dilim peynir 7 adet zeytin 1 haş. yumurta domates salatalık 2 dilim kepek ekmeği
16:00 Yoğurt
19:30 biraz karışık çerez
arada yeşil çay
3 litreye yakın su
1 saat koşu, 20 dk eliptik, 20 dk sallanma :), biraz aletlerle çalışma.
Benden de bu canlar
Meenü ve spor dengesi iyi olmuşBugünn
Sabah 08:00 da limonlu zencefilli ılık su icip ardindan light ekmekle lorlu domatesli tost,kozlenmis biber ve greyfurt yedim
Ara saat 12 gibi 2 yk dondurma
Saat 15:00 da kepekli lavasla tavuk döner yaptim bol yesillikli.
aksam 19:30
1 dilim ananas
5 cilek yedim
3 lt su ictim
1 saat eliptik bisiklet
20x4 set ic bacak
Yatarak bacak kaldirma ve bisiklet
40 mekik..
4,5 saat mutfak temizligi :))
yogurt kürü yapmicam midem oyle dolu hissediyorumki yogurduda yiyemem...
Allah kabul etsin canım. İftar menün güzel olmuşilk önce menümü yazayım
iftar 19.50
1 tabak acılı tarhana corbası
2 kasık semizotu salatası
1 orta dilim pizza (sebzeli, ev yapımı veee en önemlisi az yaglı tahıllı ekmeğide)
1 bardak limonlu gazoz
2 minik dilim kabak tatlısı
şimdiye kadar 2 litre su içtim
1 bardak sekersiz kahve
4 bardak tarcınlı normal siyah cay (tatlı isteğini keser annem şifa niyetine yapar sürekli)
şimdi kahvemle birlikte 3 lokma öğlen misafirlere yaptıgım kekin tadına baktım sahur niyetine
Ben bu Raffaellonun tadına hiç bakmayayım.Raffaello ya ölürüm ölürüm ölürüüüüüm :))) bu kadar harika birşey olmaz olsun :)
Canım Allah hayırlısıyla evlenmeyi nasip etsin. Her şey çok güzel olsun.günaydın canımmm yarın düğünüm :))
Bu arada bugünkü tartı sonucuna göre bu hafta 900 gr verebildim hele şükür :)
Gerçekten mi? Hımm bende bir bakayım bu çayaGönderdim canım inşallah bulursun insanın psikolojisini bile düzeltiyor yaa ben öyle etki hissetmiştim iki gün içtikten sonra bi başka oluyordum mutlu mesut kıpır kıpır.. netten kekiğin faydalarını okudum doğru hissetmişim :))
Ne puzzlemış? hiç uğraşamamMilletin işi gücü yok markete dalmıilar zor kaptım puzzle laro
KatılıyorumBen de iki kacamak yaptik diye tartida fazla cikmamiza karsiyimcanim zaten verilen ceza yani benimki 20mekik kesinlikle o pilavin kalorisini karsilamaz. Burda amac onu eritebilmek degil kacamaklarin sayisini azaltmak. Ve musli ne kadar masum gorunsede ekmek yerine geciyor. Ben musli yedigim gunlerde daha az kilo verdgmi farkettim. Ama acelem oldugumda guzel bir ogun oluyor ve gunun geri kalaninda ekmek yemiyorum,pilav makarna vs. Yemiyorum. Cezadaki amac takimimizi ust siralara tasimak burda hepimiz ayni amac icin birlikteyiz sonucta
En iyisi OMRON ama fiyatı biraz tuzluCok ilginc birsey :) hic gelinlikle girip sonra bindallisini giyen gelin görmedim :)
Gülüm gercekten kendini korkutma, baslarda elbette ki biraz zorluk cekeceksin alisana kadar ama zamanla hersey rayina oturuyor ve sen kendi yaptiklarini gördükce vay be diyorsun :)
Canim tartinin markasi omron, testte birinci olmus ama türkiyede var mi bilmiyorum.
Eczanelerde olacağını sanmıyorum spor salonlarında olabilir.Diyetisyenlerdeki gibi bu işte bu tiplere güveniyorum ben ama sadece ayak temasıyla ölçenlere güvenemedim .. ben yeni evimin yakınlarında bu ölçümü yapam bi eczane arasam iyi olacak :)
Zeynepcim işte düğün zamanı insan normalin tersini yapıyor, aslında o şekilde davranmakta bir nevi tepkibende istiyorum ama yeni tarımı alalı bir kaç ay oldu
bir kaç kez söylesem esim alır gelir ama adamada yazık bu tartyıda yeni aldı kendi elcagızlarıyla
ayrıca efsuncum ve biricikscim bende normalde cok cok heyenalıyımdır ama düğün günümde sabahında bir sogukkanlılık ki görmeyin.
Düşünün randevu aldığım kuaför kapalıydı ve ben soguk kanlıydım bu bir gelinin başına gelebilecek en kötü seylerden biri zira gün içinde eksilerini yasadım bir dünya olaylar...
Simdi düşünüyorumda ben ben yani nasıl o kadar soguk kanlı olmusum normalde ki zeynebin o kuaförün camlarını indirmesi gerekirdi.
merak etme hersey istediğin gibi olacak insallah
Amin diyelim inşallah bende o günleri görecekmiyim acabaIcimden bi ses yarin 66ya dusecegimi soyluyor. Insallah gercektir ♥★
76.5 kiloyken hicbir kiyafetim uzerime olmuyordu. Hep bol bi taytim vardi onu giyiyordum :-( kendime bi soz verdim. Zayiflayana kadar hic kiyafet almayacagim diye. Pantolonlarim bluzlarim hep sıkıyordu rahatsiz ediyordu beni ,normalde bol geldikleri halde. Hamile kaldigim kiloya ulasincaya kadar bekleyecegim dedim eger o halime uygun bisey alsaydim belki de rahatlayacaktim fazlaliklarimin farkinda olmadan devam edecektim. Simdi hamile kaldigim kilomun(68) altindayim ve mutluyum. Yarin 66 cikarsam haftasonu bi gomlek bir de pantolon alicam. ♥♥♥
ver ceza içinde kalmasın aşkemAştın kendini iyice kanki :) yavrum bence yoğurt kürünü tamamiyle bırakabilirsin artık.
Kız kaçak nerelerdesin sen :)
ALLAH kabul etsin canım, oruçlu olduğun için cezadan yırttın bu seferlik :)
Ne güzel enerji dolusun, sana fazla gelenini bana göndersene aşke :)
çok haklısın hemşom artık burdayım bilgisayarım yoktu malesef ofiste bırakmıştım (annem sevdalı mısın kız sen diye kafamı yedi o ayrı
masallah hemsom enerjin tavan ama bu gidisin benim hosuma gitmiyor ona göre
mrnulerini paylasmiyorsun katiliminda eskisi gibi degil malesef katilim yetersizliginden solayi seni uyarmak durumundayim bilesin.
hem ozletiyorsun kendini gun icindr onca sey yapiyorsun bi burayami gelemiyorsunn
sağolun canlarım ballarım iyiki varsınızzbizde cok seviyoruz seni :*
ooo hayırlı olsun efsunummm Rabbim sevginizi huzurunuzu mutluluğunuzu daim kılsınbizim kınagecesi düğünle aynı gün olacak artık böyle yapıyorlar. Hem daha mantıklı saatlerce oynayıp ayakları ağrıtmanın ne lüzumu var hem de iki gce... zaten gelenlerin çoğu da takı takılsa da gitsek der.. onları da oraya bağlamanın lüzumu yok :))))
Puzzle a gelirsek ben aylardır bekliyorum bu puzzle ları( bugün gelecekken kaçırmak istemedim :)
dağ kekiği olarak da bendekinden bulabilirsen iyi olur karabaş kekiği diye de geçiyor ama karabaş otu değil. Karabaş kekiği deyince aktarlar karabaş otu vermiş geçen görümceme.. resmini çoook önceden atmıştım buraya ama şimdi bulamazsn sanırım atayım ben.
sağol canımmm. ama bende hiç heyecan yok. Herkes soruyor heyecanlısındır diyor ama ben sanki komşu kızı evlenecekmiş gibi hissediyorum. Bugün bile... ama yarın ne olur onu bilemiycem :)))) tarhanamı da market dönüşü içeyim artık :))
teşekkürler sayenizde artık hayatım değişti burayı bu aralar aksatsamda aklım sizdeydi şimdi girince daha bi enerji doldum ben bi yürüyüş yapıp geleyimEnerji süper maşallah.
.
kimin kankisiyim aşkeKankim sen nerdesin bakim :) Allah kabul etsin ben de oructum dun ama bugun tutmuyorum. Ne cok seviliyosun Maşallah :*
Karıncaların çıktığı yeri gorebiliyosan azcık çamaşır suyu damlat canım gelmezler bi daha. Sonrada azcık derz dolgu yada alçı falan sıksın eşin.
yok canim yaa ye gitsin :))
Medisana tarti kullaniyorum cok memnunum cunku internete kilomu boyumu yazinca yag oranima 31,5 falan derken benim tartim 23 falan diyor :)) hepsiburadadan almistim
Benim annem daha seker dokup besliyo onlari :)) giderler yakin zamanda
Sagol kuzum, bende zaten yagsiz tostta pisirmeyi düsünüyordum.
Karbonat dökünce gelmiyorlarmis diye biliyorum ama goncanin dedigi camasir suyu da olabilir.
Öyle özel bir tartiya cikmadigim ne kadar da belli oluyor
Canim bende medisananin bir tartisini cok begenip almaya niyetlendim ve kullanicilarin yorumuna göre vazgectim. Yanlis ölcüyormus, arada da baya fark varmis diye yazmislardi
Ay senin annen ne tatli öyleBenim halamda evde karinca görünce dua eder ne olur git, beni seni öldürmeye zorlama diye Ise de yaradigini söylüyor
Selam kizlar ,bensiz muhabbet tam gaz gitmis walla,ankaraya bi donim acisini cikarcam ..
Ben tartı almaya gittiğimde buna benzer vardı Alman markası Beurer. Yağ oranını fln gösteriyor. Ama kablosu yoktu. Göstergesi söklüp geri takılabilen bişeydi. Elinde tutuyorsun göğüs hizasında.
Canım biraz tursil serpiştir duvar diplerine (yada nereden sızdılarsa içeri:)) Öldürmüyor sadece o kokuya gelmiyorlar. Eğer başka bir komşun kapattıysa karınca deliğini onlarda senin malikaneye daldılar.
Ben geldim vakadan çıktım yemek yedim çay içiyorum. Bugün kızımda benim yanımda. Büyüklerin teog sınavı var bizimkilere okul tatil bende hazır tatilken rutin tahlillerine baktirayim diye getirdim öğlen eve gitcekti gitmedi nedense çocuklar isyerlerini pek seviyolar.
teşekkür ederim canımmAllah kabul etsin canım. İftar menün güzel olmuş
Bence genede iyi olmuş menün
Çok iyi olmuş
Meenü ve spor dengesi iyi olmuş
Allah kabul etsin canım. İftar menün güzel olmuş
Ben bu Raffaellonun tadına hiç bakmayayım.
Canım Allah hayırlısıyla evlenmeyi nasip etsin. Her şey çok güzel olsun.
Maşallah diyelim
Gerçekten mi? Hımm bende bir bakayım bu çaya
Ne puzzlemış? hiç uğraşamam
Katılıyorum
En iyisi OMRON ama fiyatı biraz tuzlu
Eczanelerde olacağını sanmıyorum spor salonlarında olabilir.
Zeynepcim işte düğün zamanı insan normalin tersini yapıyor, aslında o şekilde davranmakta bir nevi tepki
Amin diyelim inşallah bende o günleri görecekmiyim acaba
Ooo cok fecii! Canim boyle durumlarda bir isirik alip yaninda kim varsa ona yedirmek daha mantikli oluyor. Gerisini yeme ihtimalin ortadan kalkiyorDün akşam giremedim uyuyakalmışım,
Dünkü kaçamaklı menüm.
Sabah 10: 00
1 bardak ılık su limonlu
bol yeşillik
2 dilim tam buğday ekmeği
1,5 yumurtalı omlet
4 -5 zeytin
1 dilim peynir
Çay
Öğlen 12.00 1 simit + Çay (
Ara 14:00 1 adet albeni ve sütlü nescafe
Akşam
18:00 1 avuç antep fıstığı
1 kase yoğurt
3 adet ceviz
Su; 2,5 lt
Spor 45 dk yürüyüş
Not: simit ve albeni hiç hesapta yoktu. Şeytana uydum ya
Yarın 1. olsak ne güzel olur***4 . TAKIM 411. ETAP***
LeyL35 (/58.0/ / /% )
E-brulim(/ 66.3/ / / % )
dilviin (/54.5/ / /% )
Pembe_dizi (/68.8/ / / % )
wemba (/66.3/ / /%)
gogo2405 (67.8 / / / % )
BiricikS (/74.3/ / /% )
Parfym (/77.0/ / / % )
AKovser ( / 56.2 / / / % )
Eliflider ( / 66.5 / / / % )
_choco _ ( /67.8/ / / % )
gunes-86 (/71.5 / / /% )
4.takım ortalaması %
Yıldızlı bir'lik bir öğrencisinAhahha yok kuzum ya ozur dilenecek ne var. Ben caliskan bir uyeyin her gun menumu paylasirim bi kere hih!
Bugun yogurt gunu ya. Ben sabah kahvalti yaptim az once acikinca yogurt da yedim fakat bugun bebisimle avm ye gitmeyi dusunuyorum cok sıkıldim evde. Orada activia alip yesem olur mu acaba. Biz de soyle olur mu boyle olur mu derken yogurt yogurtluktan cikacak birazdan
Ciddi birşey olmadığına sevindim canım. Aaa ama albeniye karşı çok ayıp etmişsin... ALbeni onun adı YEbeni değil kiRutin göz muayenesi. Yani dün bir simit ve albeni yemiştim ama akşama toparladım.
Az evet ama vakit fazla yoktu yemek için
yok canım sağol.
Teşekkürler
Arttırmaya çalışıcam
Bende hergün tartılıyorum. Tartılmayı bırakırsam kilo almaya başlıyorum
Güzel bilgi Teşekkür
Bence de fena olmamış
Menün güzel olmuş
Her şey yerli yerinde.
Beğendim menünü canım. Bu menüyle kilo verebiliyor musun?
Menünü beğendim. Sporunu da beğendim canım
Hımm çok lezzetli gibi duruyor
Hadi inşallahIcimden bi ses yarin 66ya dusecegimi soyluyor. Insallah gercektir ♥★
76.5 kiloyken hicbir kiyafetim uzerime olmuyordu. Hep bol bi taytim vardi onu giyiyordum :-( kendime bi soz verdim. Zayiflayana kadar hic kiyafet almayacagim diye. Pantolonlarim bluzlarim hep sıkıyordu rahatsiz ediyordu beni ,normalde bol geldikleri halde. Hamile kaldigim kiloya ulasincaya kadar bekleyecegim dedim eger o halime uygun bisey alsaydim belki de rahatlayacaktim fazlaliklarimin farkinda olmadan devam edecektim. Simdi hamile kaldigim kilomun(68) altindayim ve mutluyum. Yarin 66 cikarsam haftasonu bi gomlek bir de pantolon alicam. ♥♥♥
Raffaello ıyyy hiç güzel değil, deneme sakınBence genede iyi olmuş menün
Çok iyi olmuş
Meenü ve spor dengesi iyi olmuş
Allah kabul etsin canım. İftar menün güzel olmuş
Ben bu Raffaellonun tadına hiç bakmayayım.
Canım Allah hayırlısıyla evlenmeyi nasip etsin. Her şey çok güzel olsun.
Maşallah diyelim
Gerçekten mi? Hımm bende bir bakayım bu çaya
Ne puzzlemış? hiç uğraşamam
Katılıyorum
En iyisi OMRON ama fiyatı biraz tuzlu
Eczanelerde olacağını sanmıyorum spor salonlarında olabilir.
Zeynepcim işte düğün zamanı insan normalin tersini yapıyor, aslında o şekilde davranmakta bir nevi tepki
Amin diyelim inşallah bende o günleri görecekmiyim acaba
Yok ben aşkeme kıyamamver ceza içinde kalmasın aşkem
sagol canım benim bütün enerjiyi sana aktarıyorum şimdi geliyor muu
çok haklısın hemşom artık burdayım bilgisayarım yoktu malesef ofiste bırakmıştım (annem sevdalı mısın kız sen diye kafamı yedi o ayrı)
telefondan cok yavas bu site ama artık kafanızı şişirmeye geldim
bu aralar cok enerjiğim valla orucum ama şimdi yürüyüşe cıkıyorum hazırlandım içimde bi neşe var ki ne yaparsam yapayım yorulmuyorumsizede bulaşması dileğimle efenim
sağolun canlarım ballarım iyiki varsınızz
ooo hayırlı olsun efsunummm Rabbim sevginizi huzurunuzu mutluluğunuzu daim kılsın
kız niye heyecanlı değilsin bence yarın patlar heyecanın
teşekkürler sayenizde artık hayatım değişti burayı bu aralar aksatsamda aklım sizdeydi şimdi girince daha bi enerji doldum ben bi yürüyüş yapıp geleyim
kimin kankisiyim aşke
seninde Allah kabul etsin güzelim
valla telaşen vardı diye yazamadım
burayıda aksattım ama burdayımm
Şimdi simit için 30 mekik, albeni için de 30 jj. Şeytanın oyununa gelmişsin, geçmiş olsun canımDün akşam giremedim uyuyakalmışım,
Dünkü kaçamaklı menüm.
Sabah 10: 00
1 bardak ılık su limonlu
bol yeşillik
2 dilim tam buğday ekmeği
1,5 yumurtalı omlet
4 -5 zeytin
1 dilim peynir
Çay
Öğlen 12.00 1 simit + Çay (
Ara 14:00 1 adet albeni ve sütlü nescafe
Akşam
18:00 1 avuç antep fıstığı
1 kase yoğurt
3 adet ceviz
Su; 2,5 lt
Spor 45 dk yürüyüş
Not: simit ve albeni hiç hesapta yoktu. Şeytana uydum ya
Çok sinsice ama çok beğendimOoo cok fecii! Canim boyle durumlarda bir isirik alip yaninda kim varsa ona yedirmek daha mantikli oluyor. Gerisini yeme ihtimalin ortadan kalkiyor
Bu taktik iyiymiş, Tecrübe konuşuyor tabii.Ooo cok fecii! Canim boyle durumlarda bir isirik alip yaninda kim varsa ona yedirmek daha mantikli oluyor. Gerisini yeme ihtimalin ortadan kalkiyor
ay ilahi güldürdün beniCiddi birşey olmadığına sevindim canım. Aaa ama albeniye karşı çok ayıp etmişsin... ALbeni onun adı YEbeni değil ki
Cezamıda aldım oh yandanŞimdi simit için 30 mekik, albeni için de 30 jj. Şeytanın oyununa gelmişsin, geçmiş olsun canım
Genelde canim bisey yemek istediginde gofret cikolata pasta vs. Esime yediriyorum ellerimle. O yiyince kendim yemis gibi oluyorumÇok sinsice ama çok beğendim
Yeni bir çıkolata çıkmış içinde keten tohumu var, bende bu akşam Ömer'ime yedireyim belki bu taktik bende de işe yararGenelde canim bisey yemek istediginde gofret cikolata pasta vs. Esime yediriyorum ellerimle. O yiyince kendim yemis gibi oluyorumo bana verince de minnacik isiriyorum
Yeni bir çıkolata çıkmış içinde keten tohumu var, bende bu akşam Ömer'ime yedireyim belki bu taktik bende de işe yarar
Zihninden çabuk çıkar onuo degil de rafaello dedin zihnimin bi kosesinde kaldi. lady gaganin alehandro sarkisi geldi aklima
Ale ale handrooo ale alehandroooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?