- 7 Ocak 2014
- 1.252
- 1.189
- 408
radara yakalandiginda ciktin yaaa hahahahhaBen TV ye hiç çıkmadım... Ah ah ben orada olacaktım şimdi kekler börekler komşularıma
Biz burda cami görmediğimize hepsi hoşumuza gidiyor. Hele o ezan sesi yokmu
Dilvin TV ye çıkarsa hava atarım 'ay ben bunu tanıyoruuum' diye
canim en iyisini yapiyosun haftada bikere tartilmakla aslinda en dogrusu 2 haftada birmis .. ben mübarek gunde en az 3 kere tartiliyorum her üstümu giyinnce cikarinca hahaEfsun64 canım mutluluklar. Herşey çok güzel geçer inşallah
Ne sabırsızmışsınız yaa
Ben hafta da 1 tartılıyorum.Gerçi bunda küçük hanımında payı var
Bir ara bende srmıştım Puzzle a.
Hatta eşimle olan bir fotoğrafımızı 1000 parça yaptırmıştım, evlilik yıldönümümüz için
Şimdi evimizde asılı
Türkiyedeemi tatil yarin??Kızlar yarın tartı günü bu defa tehdit yok illa 12 ye kadar kilo bildirin diye. Yarın tatil malum gecte bildirebilirsiniz ama çokta 15.00 i geçmesin olurmu. Paylaşıma 18.00 den önce taşımak gerekiyor listeyi.
Inşallah hepimiz mutlu oluruz yarın sabah :)
Haklısın kuzum zaten kızın kimseti açık maşallah birde TV ye çıkarsa elden gider
camiye bayıldımm ne gzel olmuşş
arabada iimiş tam bir gonyalı erkeğinden beklenen hareketler bunlar
ahaha çok güldürdün kız beni
aman yanlışlıkla falan cıkmasın tv ye sonra görücü falan gelir
hemsomdaki sansa esra eroldan çağırırlar falan mazallahhh
Nasıl o kadar sabredebiliyorsun pembem ya? Ben dayanamıyorumEfsun64 canım mutluluklar. Herşey çok güzel geçer inşallah
Ne sabırsızmışsınız yaa
Hatta eşimle olan bir fotoğrafımızı 1000 parça yaptırmıştım, evlilik yıldönümümüz için
Şimdi evimizde asılı
radara yakalandiginda ciktin yaaa hahahahha
ALLAH iyiliğini versincanim en iyisini yapiyosun haftada bikere tartilmakla aslinda en dogrusu 2 haftada birmis .. ben mübarek gunde en az 3 kere tartiliyorum her üstümu giyinnce cikarinca haha
Bu siteyi görmemiştim canım çok uygun fiyatı arastirmak lazım testi burda yapmiyolar yurtdışında yapılıyor burda aracı firmalar var sadece ama telefon edip bi görüş istersen. Ben pinnertest e yaptırdım instagramda takip ediyorum bazen ordada indirim oluyor ama bu kadar ucuza gelmiyodu tabii.kuzum sana kaç zamandır sorucam soramadım
bu intolarans testi için fırsat sitelerinde fırsatlar var hiç bakabildin mi fırsatın falan oldu mu ?
acaba senin yaptırdıgınla aynı mı ?
http://www.grupanya.com/istanbul/firsat/abclife-intolerans-testi
Nasıl dayaniyon bi hafta yaa ben sabredemiyom hiçEfsun64 canım mutluluklar. Herşey çok güzel geçer inşallah
Ne sabırsızmışsınız yaa
Şimdi evimizde asılı
Evet canım 1 Mayıs İşçi ve emekçi bayramı.Türkiyedeemi tatil yarin??
Amin insallah canim
Tesekkür ederim kankim
2 menüyü ayni gün paylastin biliyorum kuzum da bildirimde geciktigin icin 'olumsuz smiley' oldu.
Ertesi gün 12 ye kadar dedik, sen aksam 8 de paylasmissin.
Istiyorsaniz ertesi gün 12 ye kadar bildirim kuralini degistirebiliriz, size nasil uygunsa
Iste burada . Sayfa 12367 ;-)
Cok özür diliyorum, chocomelim gözümden kacmis. Menüleri tam takip edip yorum yapamamistim o dönemde yoksa dondurmanin üst kisminin löp diye düstügünü okudum
SAKIN KIMSE CHOCO'MA MENÜ PAYLASMADI DIYE CEZA VERMESIN, suclusu benim ve cezalandirilacak biri varsa o da benim...
Icimden bi ses yarin 66ya dusecegimi soyluyor. Insallah gercektir ♥★
76.5 kiloyken hicbir kiyafetim uzerime olmuyordu. Hep bol bi taytim vardi onu giyiyordum :-( kendime bi soz verdim. Zayiflayana kadar hic kiyafet almayacagim diye. Pantolonlarim bluzlarim hep sıkıyordu rahatsiz ediyordu beni ,normalde bol geldikleri halde. Hamile kaldigim kiloya ulasincaya kadar bekleyecegim dedim eger o halime uygun bisey alsaydim belki de rahatlayacaktim fazlaliklarimin farkinda olmadan devam edecektim. Simdi hamile kaldigim kilomun(68) altindayim ve mutluyum. Yarin 66 cikarsam haftasonu bi gomlek bir de pantolon alicam. ♥♥♥
Ooo cok fecii! Canim boyle durumlarda bir isirik alip yaninda kim varsa ona yedirmek daha mantikli oluyor. Gerisini yeme ihtimalin ortadan kalkiyor
o degil de rafaello dedin zihnimin bi kosesinde kaldi. lady gaganin alehandro sarkisi geldi aklima
Ale ale handrooo ale alehandroooooo
kolay gelsin bitti mi işlerr
kızlarrrr 1 bucuk saatten fazla yürüdüm hemde tempolu yavaş degil hızlıda değil su gibi oldum ama
bakın ne gördüm eve gelirken marketten ihtiyacları aldım petshopa gittim derken böyle bi arabayla karşılaştım
Eki Görüntüle 1513099
veeeee Evim Şahane bizim sitemizde adama desemde buraya gelmişken bizim evimizide yenileyin diye
Eki Görüntüle 1513101
Eki Görüntüle 1513102 yine bizim sitenin yanında böyle bi cami inşasına devam ediliyo ama sırf aynalı camlar yer yeri aynalı garibime gitti çünkü çarşıdada bundan bi tane gördüm artık aynalı camiler mi inşa edilcekk
Kızlar yarın tartı günü bu defa tehdit yok illa 12 ye kadar kilo bildirin diye. Yarın tatil malum gecte bildirebilirsiniz ama çokta 15.00 i geçmesin olurmu. Paylaşıma 18.00 den önce taşımak gerekiyor listeyi.
Inşallah hepimiz mutlu oluruz yarın sabah :)
Bu siteyi görmemiştim canım çok uygun fiyatı arastirmak lazım testi burda yapmiyolar yurtdışında yapılıyor burda aracı firmalar var sadece ama telefon edip bi görüş istersen. Ben pinnertest e yaptırdım instagramda takip ediyorum bazen ordada indirim oluyor ama bu kadar ucuza gelmiyodu tabii.
.
bugün kü menüm
sabah 08:00
limonlu zencefilli ılık su
09:00
2 dilim light ekmek
labne ve lor peyniri..
öğlen 13:00
hazır yufkadan yarım ıspanaklı gözleme
ara 15:30
yeşil elma,tane karabiber,karanfil,tarçın,zencefili kaynatıp içtim.. kaynayan elmanında yarısını yedim..
okulda kamera çekimi vardı oraya gittim yeni döndüm ve geç oldu o yüzden akşam yemeği yok.. çok çok acıkırsam ceviz ve ayran ya da wasa ve lor imdadıma yetişebilir :) yada haşlanmış yumurta :)
sabahtan salona parke döşemek için geldiler orayı sil toparla,koltukları it çek baya yorulmuşum.. annemde çalışanlara gözleme yaptı ondan nasibimi aldım tabi..
bahar alerjisinden dolayı fena durumdayım 2 gündür bakalım ne kadar sürecek..
2,5 lt su içtim şimdiye kadar,bugün çok susuyorum..
kendimi iyi hissedersem eliptik bisiklet yapıcam.. o kadar yorulmuşum ki eliptik bisikletin adı aklıma gelmedi biraz düşündüm :))
ohh iyisiniz vallah:)Bu siteyi görmemiştim canım çok uygun fiyatı arastirmak lazım testi burda yapmiyolar yurtdışında yapılıyor burda aracı firmalar var sadece ama telefon edip bi görüş istersen. Ben pinnertest e yaptırdım instagramda takip ediyorum bazen ordada indirim oluyor ama bu kadar ucuza gelmiyodu tabii.
Nasıl dayaniyon bi hafta yaa ben sabredemiyom hiç
Evet canım 1 Mayıs İşçi ve emekçi bayramı.
Aman kuzum ya yarın az çıkacağım diye sağlığını mahvetme. Hemen git birşeyler ye.Bugun yogurt yemekten ve de 4 saat durmadan yurumekten tansiyonum dustu galiba. Basim fena halde donuyor su an. Neyse birazdan izgara tavuk yiyecegim
Annem sen gözleme mi yedin :) akşam yemeği olmadığı için ceza vermiyorum. Dinlen güzelce balım :)bugün kü menüm
2 dilim light ekmek
labne ve lor peyniri..
yeşil elma,tane karabiber,karanfil,tarçın,zencefili kaynatıp içtim.. kaynayan elmanında yarısını yedim..
okulda kamera çekimi vardı oraya gittim yeni döndüm ve geç oldu o yüzden akşam yemeği yok.. çok çok acıkırsam ceviz ve ayran ya da wasa ve lor imdadıma yetişebilir :) yada haşlanmış yumurta :)
sabahtan salona parke döşemek için geldiler orayı sil toparla,koltukları it çek baya yorulmuşum.. annemde çalışanlara gözleme yaptı ondan nasibimi aldım tabi..
kendimi iyi hissedersem eliptik bisiklet yapıcam.. o kadar yorulmuşum ki eliptik bisikletin adı aklıma gelmedi biraz düşündüm :))
Kız sen beni kurdurtmaya mı çalışıyorsun :) evet kuzum benim meşhur raffaello'm bu, içinde ki o badem ve kreması allllaaaaahhh ağzımın suyu aktı akacak :))) beyaz çikolata ve hindistan cevizi severmisin?Ebrucum seni baştan çıkartan meşhur raffaello bu mudur? denemek istiyorum,damak zevkine güveniyorum
Eki Görüntüle 1513341
ohh iyisiniz vallah:)
Ben anladım ay kuculurken kilo vermiyorum büyürken veriyorum ters etkileşim keçiliğim heryerde gösteriyor kendini
Aman kuzum ya yarın az çıkacağım diye sağlığını mahvetme. Hemen git birşeyler ye.
Annem sen gözleme mi yedin :) akşam yemeği olmadığı için ceza vermiyorum. Dinlen güzelce balım :)
Kız sen beni kurdurtmaya mı çalışıyorsun :) evet kuzum benim meşhur raffaello'm bu, içinde ki o badem ve kreması allllaaaaahhh ağzımın suyu aktı akacak :))) beyaz çikolata ve hindistan cevizi severmisin?
Inşallah acikmazsin akşam menün güzel bayada yorulmussun.bugün kü menüm
2 dilim light ekmek
labne ve lor peyniri..
Bu neyyy amaniiinnnEbrucum seni baştan çıkartan meşhur raffaello bu mudur? denemek istiyorum,damak zevkine güveniyorum
Eki Görüntüle 1513341
Yaptir bencede ben bu ara iyi hissediyorum kendimi.
ay bi arayıp konusayım o zaman
eger detaylıysa yaptırımmm merak ediyorum bende acaaba yediğim içtiğim hangi sey bana ters etki yaratıyo.
yahu bende sürekli hapşırıyorum acaba alerjik olabilir mi ki ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?