Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Efsun64 canım mutluluklar. Herşey çok güzel geçer inşallah

Ne sabırsızmışsınız yaa
Ben hafta da 1 tartılıyorum. Gerçi bunda küçük hanımında payı var

Bir ara bende srmıştım Puzzle a.
Hatta eşimle olan bir fotoğrafımızı 1000 parça yaptırmıştım, evlilik yıldönümümüz için
Şimdi evimizde asılı

radara yakalandiginda ciktin yaaa hahahahha

canim en iyisini yapiyosun haftada bikere tartilmakla aslinda en dogrusu 2 haftada birmis .. ben mübarek gunde en az 3 kere tartiliyorum her üstümu giyinnce cikarinca haha

Türkiyedeemi tatil yarin??

Haklısın kuzum zaten kızın kimseti açık maşallah birde TV ye çıkarsa elden gider sonra dilvini esra Erol'da ararız

Nasıl o kadar sabredebiliyorsun pembem ya? Ben dayanamıyorum

radara yakalandiginda ciktin yaaa hahahahha
doğru unutmuşum, bende TV ye çıkmıştım

Bugun yogurt yemekten ve de 4 saat durmadan yurumekten tansiyonum dustu galiba. Basim fena halde donuyor su an. Neyse birazdan izgara tavuk yiyecegim

Bu siteyi görmemiştim canım çok uygun fiyatı arastirmak lazım testi burda yapmiyolar yurtdışında yapılıyor burda aracı firmalar var sadece ama telefon edip bi görüş istersen. Ben pinnertest e yaptırdım instagramda takip ediyorum bazen ordada indirim oluyor ama bu kadar ucuza gelmiyodu tabii.
Nasıl dayaniyon bi hafta yaa ben sabredemiyom hiç
Türkiyedeemi tatil yarin??
Evet canım 1 Mayıs İşçi ve emekçi bayramı.

no problem

Iste burada . Sayfa 12367 ;-)

ben de hatırlıyorum o löp diye düştü kısmını

innşallah canımmm
Ooo cok fecii! Canim boyle durumlarda bir isirik alip yaninda kim varsa ona yedirmek daha mantikli oluyor. Gerisini yeme ihtimalin ortadan kalkiyor

ben de öyle yaparım da iyilik mi yapıyoruz kötülük mü onu bilemedim bencillik mi oluyo yoksa

o degil de rafaello dedin zihnimin bi kosesinde kaldi. lady gaganin alehandro sarkisi geldi aklima
Ale ale handrooo ale alehandroooooo

ayyy çokom evet ben de ne zaman okusam ebrunun rafaellosunu hemen bu şarkı geliyo aklıma hatta yanlışlıkla rafa ello rafa ellooo diye söylediğimde oldu

araba harikaymış ben de böyle camilerden pek hoşlanmıyorum niyeyse

inşallah gogom

bugün kü menüm

sabah 08:00
limonlu zencefilli ılık su
09:00
2 dilim light ekmek
labne ve lor peyniri..

öğlen 13:00
hazır yufkadan yarım ıspanaklı gözleme

ara 15:30
yeşil elma,tane karabiber,karanfil,tarçın,zencefili kaynatıp içtim.. kaynayan elmanında yarısını yedim..

okulda kamera çekimi vardı oraya gittim yeni döndüm ve geç oldu o yüzden akşam yemeği yok.. çok çok acıkırsam ceviz ve ayran ya da wasa ve lor imdadıma yetişebilir :) yada haşlanmış yumurta :)
sabahtan salona parke döşemek için geldiler orayı sil toparla,koltukları it çek baya yorulmuşum.. annemde çalışanlara gözleme yaptı ondan nasibimi aldım tabi..
bahar alerjisinden dolayı fena durumdayım 2 gündür bakalım ne kadar sürecek..

2,5 lt su içtim şimdiye kadar,bugün çok susuyorum..

kendimi iyi hissedersem eliptik bisiklet yapıcam.. o kadar yorulmuşum ki eliptik bisikletin adı aklıma gelmedi biraz düşündüm :))

ay bi arayıp konusayım o zaman

eger detaylıysa yaptırımmm merak ediyorum bende acaaba yediğim içtiğim hangi sey bana ters etki yaratıyo.

yahu bende sürekli hapşırıyorum acaba alerjik olabilir mi ki ???

ohh iyisiniz vallah:)

Ben anladım ay kuculurken kilo vermiyorum büyürken veriyorum ters etkileşim keçiliğim heryerde gösteriyor kendini

Bugun yogurt yemekten ve de 4 saat durmadan yurumekten tansiyonum dustu galiba. Basim fena halde donuyor su an. Neyse birazdan izgara tavuk yiyecegim
Aman kuzum ya yarın az çıkacağım diye sağlığını mahvetme. Hemen git birşeyler ye.

Annem sen gözleme mi yedin :) akşam yemeği olmadığı için ceza vermiyorum. Dinlen güzelce balım :)

Ebrucum seni baştan çıkartan meşhur raffaello bu mudur? denemek istiyorum,damak zevkine güveniyorum

Eki Görüntüle 1513341
Kız sen beni kurdurtmaya mı çalışıyorsun :) evet kuzum benim meşhur raffaello'm bu, içinde ki o badem ve kreması allllaaaaahhh ağzımın suyu aktı akacak :))) beyaz çikolata ve hindistan cevizi severmisin?

Bugünkü menüm
sabah 9.30
200gr yoghurt 1.5 % yarim yağlı
5 tane cilek
tarcin

12.00
haşlanmış sebze
üstüne cok az rendelenmis kasar
bi yk ketchup

ara bitane süt dilimi 102 kalori

19.00
4 tane izgara kofte
bol cacık
sebzeli et sote yagsiz

2 litre su
spor yapmadim daha ama yapicam eliptik bisiklet ..

ohh iyisiniz vallah:)

kız sizde tatil daha çok asıl sizler iyisinizzz

Ben anladım ay kuculurken kilo vermiyorum büyürken veriyorum ters etkileşim keçiliğim heryerde gösteriyor kendini

ahaha estagfurullahh sekerim

bende haftasonu bir alımmm sundann

gerçi ben daha önce yedim sanırım irde bunun 3 lüsü var

Inşallah acikmazsin akşam menün güzel bayada yorulmussun.
Ebrucum seni baştan çıkartan meşhur raffaello bu mudur? denemek istiyorum,damak zevkine güveniyorum

Eki Görüntüle 1513341
Bu neyyy amaniiinnn

ay bi arayıp konusayım o zaman

eger detaylıysa yaptırımmm merak ediyorum bende acaaba yediğim içtiğim hangi sey bana ters etki yaratıyo.

yahu bende sürekli hapşırıyorum acaba alerjik olabilir mi ki ???
Yaptir bencede ben bu ara iyi hissediyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…