Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok ben aşkeme kıyamam çok istiyorsan sen kendi kendini cezalandırırsın

Bzzzzttt bzzzzt enerji yüklemesi tamamlandı, şimdi ev işlerine geçebilirim
kolay gelsin bitti mi işlerr
kızlarrrr 1 bucuk saatten fazla yürüdüm hemde tempolu yavaş degil hızlıda değil su gibi oldum ama
bakın ne gördüm eve gelirken marketten ihtiyacları aldım petshopa gittim derken böyle bi arabayla karşılaştım

veeeee Evim Şahane bizim sitemizde adama desemde buraya gelmişken bizim evimizide yenileyin diye

yine bizim sitenin yanında böyle bi cami inşasına devam ediliyo ama sırf aynalı camlar yer yeri aynalı garibime gitti çünkü çarşıdada bundan bi tane gördüm artık aynalı camiler mi inşa edilcekk

Başladın mı diye sorsana önce aşke

Arabada ki yazı süpermiş
Benim üstüme de sensin şişko
yazsınlar

Kız evim şahanenin yaptığı eve hemen bir kek yap götür, komşuluk bahanesiyle TV ye çıkarsın

Camii de muhteşem gözüküyor

ben bi kaç kere cıktım tv ye hiç meraklı degilim valla
adamı yanlış geldiniz diye bizim eve mi yönlendirsem napsam
benimde üzerime yazsınlar şişko sensin diye
cami cok güzel ama dedim ya korktum hep böyle mi olcak camiler diye eski camiler daha güzel böyle parlak holanmıyorum ben niyeyse

Genelde canim bisey yemek istediginde gofret cikolata pasta vs. Esime yediriyorum ellerimle. O yiyince kendim yemis gibi oluyorum o bana verince de minnacik isiriyorum
istemem yan cebime koy misali

Yeni bir çıkolata çıkmış içinde keten tohumu var, bende bu akşam Ömer'ime yedireyim belki bu taktik bende de işe yarar
Haha alemsinizz kizlar

Gez dünyayı Gör Konyayı özlemişim

Güldürdün kız beni
Gelecek bölümde istanbulsultani i tvde görürüz el salla bize kıs ordan

Ben TV ye hiç çıkmadım... Ah ah ben orada olacaktım şimdi kekler börekler komşularıma

Biz burda cami görmediğimize hepsi hoşumuza gidiyor. Hele o ezan sesi yokmu

istemem yan cebime koy misali

Haha alemsinizz kizlar

Gez dünyayı Gör Konyayı özlemişim

Güldürdün kız beni
Gelecek bölümde istanbulsultani i tvde görürüz el salla bize kıs ordan
Dilvin TV ye çıkarsa hava atarım 'ay ben bunu tanıyoruuum' diye

.
Resimdeki araba çok iyi :))
Ben konyada okumuştum üniversiteyi: Gitmeyeli rahat bir 15 sene oldu çok değişmiştir herhalde. Ben pek sevemedim konyayı Karadenizli olduğum için herhalde

selam kızlar ben geldim
yok çoktan uyumuştum o saatte yemek yediğim içindi başka bir sebep yok
Kıyamam ya nasıl yorulmuş.
#direnddanes
yok yavrum direnemedim de eğlence çıkmış size.. ben bi yakalarsam sizi uykum var derken görüşürüz
Evet cnm yemekten sonra direk yatarsan kilo olur. Oyalanmaya çalış, az yağlı sütle kahve yap seviyorsan :)
geçti gitti yavrum kahve benim pek uykumu açmaya yetmez zaten..

Sayende hayatım
Buraya uykum geldiğini yazdığım gün sana herşey serbest

Sayende hayatım
Buraya uykum geldiğini yazdığım gün sana herşey serbest
canım sende bu enerji nedir anlamadım ki ben zaten.. yada ben niye bu kadar uyuşuğum.. bu akşamda gözüm uykuda ama akşam yemeği yemiycem.. bu sayede ayakta kalmayı düşünüyorum..( fizik tedavi de çok uykumu getiriyor sıcak falan salı son bakalım belkide ondandır)

Kız benim nerem enerjik evdeki ütülerimi görsen bu söylediğini tekrar düşünürsün ama şunu belirteyim zayıfladığımdan beri halsizliğimi biraz da olsa attım üstümden çok şükür inşallah ağrıların geçer de bir daha tedavi görmek zorunda kalmazsın. ALLAH şifa versin yavrum

Efsun64 bugünmü evleniyor yoksa yarın mı?allah mutluluğunu daim etsin canım..
Yarın kısmetse

işyerinde nasıl vaktin oluyor birde kuzum ya?? bende pc başındayım bütün gün ama kk yı açıcak 1 dk bile olmuyor..neyse bahar bi gelirse buralara attarım beki üstümden şu yorgunluğu..

Oh suyundanda maşallah yanlız Ebru az vermiş cezayı 50 jj de benden gelsin.
Araba süper yaa bayıldım. Burdada o şekilde camiler var ben pek hoşlanmıyorum eski camiler çok daha güzel.
Efsun64 bugünmü evleniyor yoksa yarın mı?allah mutluluğunu daim etsin canım..
Yarın inşallah canım.

Kızlar yarın tartı günü bu defa tehdit yok illa 12 ye kadar kilo bildirin diye. Yarın tatil malum gecte bildirebilirsiniz ama çokta 15.00 i geçmesin olurmu. Paylaşıma 18.00 den önce taşımak gerekiyor listeyi.
Inşallah hepimiz mutlu oluruz yarın sabah :)

Hoşgeldin :) ben de gecen gece alintilari yaptim yaptim cvplamadan uyuyakalmisim :))

Hoşbuldum :) ay anca geldim yine iş iş hiç bitmiyor yaa
Reklamlarda ki yazılar gibi olmuş küçücük kısım
Hadi inşallah..
Şimdiden güle güle giy..
Ooo cok fecii! Canim boyle durumlarda bir isirik alip yaninda kim varsa ona yedirmek daha mantikli oluyor. Gerisini yeme ihtimalin ortadan kalkiyor

Hahha ay çok güldüm yanındaki yuvarlansın

Yanlış geldiniz diyip hemen kap ustaları :)

Bence de eski camiler daha hoş daha anlamlı sanki..
Bu işmerkezi gibi görünüyor

işyerinde nasıl vaktin oluyor birde kuzum ya?? bende pc başındayım bütün gün ama kk yı açıcak 1 dk bile olmuyor..neyse bahar bi gelirse buralara attarım beki üstümden şu yorgunluğu..
Kuzum ben siteyi sürekli takipteyim ya fazla mesaj birikmiyor hemen cevap verebiliyorum iş yerinde de olsam. Birde başımda patron yok onun rahatlığı da var biraz :) heee yanlış anlaşılma olmasın, işimi asıp buraya odaklanmıyorum, ikisini aynı anda yürütüyorum :)
Branşlarımız da farklı hayatım, senin işin stresli demek ki.

Bahara az kaldı, yorgunluğundan kopta gel ddanesim

camiye bayıldımm ne gzel olmuşş

arabada iimiş tam bir gonyalı erkeğinden beklenen hareketler bunlar

ahaha çok güldürdün kız beni
aman yanlışlıkla falan cıkmasın tv ye sonra görücü falan gelir
hemsomdaki sansa esra eroldan çağırırlar falan mazallahhh

kuzum sana kaç zamandır sorucam soramadım

bu intolarans testi için fırsat sitelerinde fırsatlar var hiç bakabildin mi fırsatın falan oldu mu ?

acaba senin yaptırdıgınla aynı mı ?

http://www.grupanya.com/istanbul/firsat/abclife-intolerans-testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…