- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
kolay gelsin bitti mi işlerrYok ben aşkeme kıyamamçok istiyorsan sen kendi kendini cezalandırırsın
Bzzzzttt bzzzzt enerji yüklemesi tamamlandı, şimdi ev işlerine geçebilirim
Başladın mı diye sorsana önce aşkekolay gelsin bitti mi işlerr
kızlarrrr 1 bucuk saatten fazla yürüdüm hemde tempolu yavaş degil hızlıda değil su gibi oldum ama
bakın ne gördüm eve gelirken marketten ihtiyacları aldım petshopa gittim derken böyle bi arabayla karşılaştım
Eki Görüntüle 1513099
veeeee Evim Şahane bizim sitemizde adama desemde buraya gelmişken bizim evimizide yenileyin diye
Eki Görüntüle 1513101
Eki Görüntüle 1513102 yine bizim sitenin yanında böyle bi cami inşasına devam ediliyo ama sırf aynalı camlar yer yeri aynalı garibime gitti çünkü çarşıdada bundan bi tane gördüm artık aynalı camiler mi inşa edilcekk
ben bi kaç kere cıktım tv ye hiç meraklı degilim vallaBaşladın mı diye sorsana önce aşke
Arabada ki yazı süpermiş
Benim üstüme de sensin şişko
yazsınlar
Kız evim şahanenin yaptığı eve hemen bir kek yap götür, komşuluk bahanesiyle TV ye çıkarsın
Camii de muhteşem gözüküyor
Genelde canim bisey yemek istediginde gofret cikolata pasta vs. Esime yediriyorum ellerimle. O yiyince kendim yemis gibi oluyorumo bana verince de minnacik isiriyorum
Haha alemsinizz kizlarYeni bir çıkolata çıkmış içinde keten tohumu var, bende bu akşam Ömer'ime yedireyim belki bu taktik bende de işe yarar
Gez dünyayı Gör Konyayı özlemişimkolay gelsin bitti mi işlerr
kızlarrrr 1 bucuk saatten fazla yürüdüm hemde tempolu yavaş degil hızlıda değil su gibi oldum ama
bakın ne gördüm eve gelirken marketten ihtiyacları aldım petshopa gittim derken böyle bi arabayla karşılaştım
Eki Görüntüle 1513099
veeeee Evim Şahane bizim sitemizde adama desemde buraya gelmişken bizim evimizide yenileyin diye
Eki Görüntüle 1513101
Eki Görüntüle 1513102 yine bizim sitenin yanında böyle bi cami inşasına devam ediliyo ama sırf aynalı camlar yer yeri aynalı garibime gitti çünkü çarşıdada bundan bi tane gördüm artık aynalı camiler mi inşa edilcekk
Güldürdün kız beniBaşladın mı diye sorsana önce aşke
Arabada ki yazı süpermiş
yazsınlar
Kız evim şahanenin yaptığı eve hemen bir kek yap götür, komşuluk bahanesiyle TV ye çıkarsın
Ben TV ye hiç çıkmadım... Ah ah ben orada olacaktım şimdi kekler börekler komşularımaben bi kaç kere cıktım tv ye hiç meraklı degilim valla
adamı yanlış geldiniz diye bizim eve mi yönlendirsem napsam
benimde üzerime yazsınlar şişko sensin diye
cami cok güzel ama dedim ya korktum hep böyle mi olcak camiler diye eski camiler daha güzel böyle parlak holanmıyorum ben niyeyse
Dilvin TV ye çıkarsa hava atarım 'ay ben bunu tanıyoruuum' diyeistemem yan cebime koy misali
Haha alemsinizz kizlar
Gez dünyayı Gör Konyayı özlemişim
Güldürdün kız beni
Gelecek bölümdeistanbulsultani i tvde görürüz el salla bize kıs ordan
.ben bi kaç kere cıktım tv ye hiç meraklı degilim valla
adamı yanlış geldiniz diye bizim eve mi yönlendirsem napsam
benimde üzerime yazsınlar şişko sensin diye
cami cok güzel ama dedim ya korktum hep böyle mi olcak camiler diye eski camiler daha güzel böyle parlak holanmıyorum ben niyeyse
yok çoktan uyumuştum o saatte
yemek yediğin için mi 2 saat ayakta kalman lazım yoksa baska zorunlulukmu var ?
umarım bunu okudugunda uykunu almıs olursun
ahah 100 gr verirsen harika olur tabiki
bir hafta dene istersen
söylemişler ama hem öğlen hem akşam pilav olmamıs hemde tartıya 2 gün kala bulgur
bulgur şişkinlik yapar tatlım ondan
Menülerini su yorumların içine ekleyince sıyırdıgınımı zannediyorsun sen bakımmm
cezan cumaya kadar devammm
ayrıca ben spor bölümünde verilen cezayı yaptıını göremedimmm
ohh ohhh tartıya 2 gün kala götürün bulgurlarııı
neyse misafirlikte oldugunu düşünerek bişi demim susımm ama zarar kendinize bilesiniz sekerler
kız birde sağlıklı kalorili seyleri çeksin canınızzz
yok yavrum direnemedim de eğlence çıkmış size.. ben bi yakalarsam sizi uykum var derken görüşürüzKıyamam ya nasıl yorulmuş.
#direnddanes
geçti gitti yavrum kahve benim pek uykumu açmaya yetmez zaten..Evet cnm yemekten sonra direk yatarsan kilo olur. Oyalanmaya çalış, az yağlı sütle kahve yap seviyorsan :)
Sayende hayatımselam kızlar ben geldim
yok çoktan uyumuştum o saatteyemek yediğim içindi başka bir sebep yok
yok yavrum direnemedim de eğlence çıkmış size.. ben bi yakalarsam sizi uykum var derken görüşürüz
geçti gitti yavrum kahve benim pek uykumu açmaya yetmez zaten..
canım sende bu enerji nedir anlamadım ki ben zaten.. yada ben niye bu kadar uyuşuğum.. bu akşamda gözüm uykuda ama akşam yemeği yemiycem.. bu sayede ayakta kalmayı düşünüyorum..( fizik tedavi de çok uykumu getiriyor sıcak falanSayende hayatım
Buraya uykum geldiğini yazdığım gün sana herşey serbest
Kız benim nerem enerjikcanım sende bu enerji nedir anlamadım ki ben zaten.. yada ben niye bu kadar uyuşuğum.. bu akşamda gözüm uykuda ama akşam yemeği yemiycem.. bu sayede ayakta kalmayı düşünüyorum..( fizik tedavi de çok uykumu getiriyor sıcak falansalı son bakalım belkide ondandır)
Yarın kısmetseEfsun64 bugünmü evleniyor yoksa yarın mı?allah mutluluğunu daim etsin canım..
işyerinde nasıl vaktin oluyor birde kuzum ya?? bende pc başındayım bütün gün ama kk yı açıcak 1 dk bile olmuyor..neyse bahar bi gelirse buralara attarım beki üstümden şu yorgunluğu..Kız benim nerem enerjikevdeki ütülerimi görsen bu söylediğini tekrar düşünürsün ama şunu belirteyim zayıfladığımdan beri halsizliğimi biraz da olsa attım üstümden çok şükür inşallah ağrıların geçer de bir daha tedavi görmek zorunda kalmazsın. ALLAH şifa versin yavrum
Yarın kısmetse
Oh suyundanda maşallah yanlız Ebru az vermiş cezayı 50 jj de benden gelsin.Dün akşam giremedim uyuyakalmışım,
Dünkü kaçamaklı menüm.
Sabah 10: 00
1 bardak ılık su limonlu
bol yeşillik
2 dilim tam buğday ekmeği
1,5 yumurtalı omlet
4 -5 zeytin
1 dilim peynir
Çay
Öğlen 12.00 1 simit + Çay (
Ara 14:00 1 adet albeni ve sütlü nescafe
Akşam
18:00 1 avuç antep fıstığı
1 kase yoğurt
3 adet ceviz
Su; 2,5 lt
Spor 45 dk yürüyüş
Not: simit ve albeni hiç hesapta yoktu. Şeytana uydum ya
Araba süper yaa bayıldım. Burdada o şekilde camiler var ben pek hoşlanmıyorum eski camiler çok daha güzel.kolay gelsin bitti mi işlerr
Eki Görüntüle 1513099
Eki Görüntüle 1513101
Yarın inşallah canım.Efsun64 bugünmü evleniyor yoksa yarın mı?allah mutluluğunu daim etsin canım..
Hoşgeldin :) ben de gecen gece alintilari yaptim yaptim cvplamadan uyuyakalmisim :))
Hoşbuldum :) ay anca geldim yine iş iş hiç bitmiyor yaaHosgeldin kuzum
Reklamlarda ki yazılar gibi olmuş küçücük kısımCok özür diliyorum, chocomelim gözümden kacmis. Menüleri tam takip edip yorum yapamamistim o dönemde yoksa dondurmanin üst kisminin löp diye düstügünü okudum
SAKIN KIMSE CHOCO'MA MENÜ PAYLASMADI DIYE CEZA VERMESIN, suclusu benim ve cezalandirilacak biri varsa o da benim...
Hadi inşallah..Icimden bi ses yarin 66ya dusecegimi soyluyor. Insallah gercektir ♥★
76.5 kiloyken hicbir kiyafetim uzerime olmuyordu. Hep bol bi taytim vardi onu giyiyordum :-( kendime bi soz verdim. Zayiflayana kadar hic kiyafet almayacagim diye. Pantolonlarim bluzlarim hep sıkıyordu rahatsiz ediyordu beni ,normalde bol geldikleri halde. Hamile kaldigim kiloya ulasincaya kadar bekleyecegim dedim eger o halime uygun bisey alsaydim belki de rahatlayacaktim fazlaliklarimin farkinda olmadan devam edecektim. Simdi hamile kaldigim kilomun(68) altindayim ve mutluyum. Yarin 66 cikarsam haftasonu bi gomlek bir de pantolon alicam. ♥♥♥
Ooo cok fecii! Canim boyle durumlarda bir isirik alip yaninda kim varsa ona yedirmek daha mantikli oluyor. Gerisini yeme ihtimalin ortadan kalkiyor
kolay gelsin bitti mi işlerr
Eki Görüntüle 1513099
Eki Görüntüle 1513101
Kuzum ben siteyi sürekli takipteyim ya fazla mesaj birikmiyor hemen cevap verebiliyorum iş yerinde de olsam. Birde başımda patron yok onun rahatlığı da var biraz :) heee yanlış anlaşılma olmasın, işimi asıp buraya odaklanmıyorum, ikisini aynı anda yürütüyorum :)işyerinde nasıl vaktin oluyor birde kuzum ya?? bende pc başındayım bütün gün ama kk yı açıcak 1 dk bile olmuyor..neyse bahar bi gelirse buralara attarım beki üstümden şu yorgunluğu..
kolay gelsin bitti mi işlerr
Eki Görüntüle 1513099
Eki Görüntüle 1513101
Başladın mı diye sorsana önce aşke
Arabada ki yazı süpermiş
yazsınlar
Kızlar yarın tartı günü bu defa tehdit yok illa 12 ye kadar kilo bildirin diye. Yarın tatil malum gecte bildirebilirsiniz ama çokta 15.00 i geçmesin olurmu. Paylaşıma 18.00 den önce taşımak gerekiyor listeyi.
Inşallah hepimiz mutlu oluruz yarın sabah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?