Wasa kizi 2 :)) Haklisin çok yerinde bir karar hepimiz bir gün belirleyip yiyelim kimse kimseye ceza veremesin güzel fikirEvet canim alerjiktir kesin.. su an burnumdan nefes alamıyorum, gozlerim şiş akiyor damaklarim kasiniyor... gunduzde hapsirik...
Hıı gözleme yedim :)
Hindistan cevizine bayilirim ! Denicem mutlaka :))
Seda menun ne guzel olmus bugun canim :*
Azcik aciktim 1 tatli kasigi avokado ve 1 dilim ananas yedim gogom
kankiii cok guzel olmus menünnn :*
yine guzel bi menu :)
Gogom harikasin :*
Hıı hıı oyle yaptiniz :))
Hepimiz bir yiyelim ceza gelmesin :))
Cok guzel olmus pembis:*
Puding neliydi :)) afiyet olsun canım :*
Cok kararinda olmus canim :*
Inşallah gitmistir yoksa hevesim kirilacak artik :)
Gecmus olsun csnim dikkat et kendine :*
Cokom bugun anneme dedim ki o kadar eliptik yapiyom ter icinde kaliyorum ama bana zindelik veriyor,bu yaptigim is gucumu tuketiyor... parca parca yaptik odaları ondan bitmedi bi turlu :))
Yarın telafi edersin canım.Menüm, ama biraz saçma oldu.
sabah :yok
13:00 ızgara tavuk. salata ayran
16:00 Çerez
19:00 1 kurabiye
yarım saat yürüyüş.
3litre su
Çok koşturmalı bir gündü araya sıkıştırmış gibi oldu yemek malesef
Yarın saat 3e kadar müsade var dedi gogocum kilo bildirimi için. Acele etmeseydin gülüm ya, koşuşturduysan bütün gün şişkinlik fln vardr daha. Aç karna tartılsaydın yarınKilo bildirimi;
geçen hafta:71.5
bu hafta:71.4
Fark:100 gr
Geçmiş olsn dikkat et canım ve sakın tamamen geçmeden spora başlama. Daha kötü olmasın.Dünkü menüm
Sabah
1 dilim çavdar ekmeği, peynir
Öğlen
canım pek yemek istemiyordu.. domates, turp, roka yedim yaklaşık 1 dilim ekmekle
Akşam
1 porsiyon makarna
2 litreden fazla su
spor yapmadım, belimi incitmişim, zorlayamadım..
zey zey cnm egzersize ara vermek zorunda kaldım sadece 1 gün yaptım
Bugünkü menüm
sahurda
2 bardak su, biri limonlu
Akşam
et patates yemeği yarım porsiyon, 2 dilim çavdar ekmeği
1 bardak su
acele yeyip evden çıktığım için su içemedim, uyuyana kadar biraz içerim
spor yok yine, öğleden akşama kadar bahçede çalıştım, belim bu gün biraz daha iyi, yarın hiç ağrısı olmazsa spor yaparım inşaAllah
Yavrum sen bide emziriyorsun, zaten olan enerjin bebiş emerken uçup gidiyor..Ayy canim evin isi bitmedi sizin walla. Eminim eliptik o kadar yormuyordur seni
Guzel tatlim sut diliminin acisini cikarirsin eliptikle
Canim suya dikkat edemedim ama her firsatta ictim 2 lt gecmistir. Spor 30jj- 50ser simit eritme hareketi . 3 saat bebek arabasiyla avm de durmadan yuruyus:-D
Aksam yemek yiyince kendime geldim walla. Bunyem cok zayif ya. Sanirim bebekle de alakali bisey hem emzir hem ugras yoruyor beni
Benim oglundada var alerji. Iki haftadir yarim tablet hap veriyorum. Kreste gözu kipkirmizi oluyordu, burnunu gözunu kasiyordu. Burnu kanardi.. Simdi hap ile gecti sukur. Ilk defa oldu onda da. Malum buralar cok yesil, ormanlik ulkeler. Heryerde cicek her yerde agac. Cogu kisinin ortak sorunu bu aralar. Ama bahceyle ciceklerle ugrasmaya dewam edersen daha kötu olursun canim ya. tekrar gecms olsn.
Aman kiss bugunde böyle olsun, tok tutuyor. Kacamaklardan iyi diye dusundum. Yoksa makarna vardi koymak istemedim salatama bugun. Malum yarin buyuk gunDemet Akalin gunde 3 ögun yiyormus kilo verirken
Evet canim alerjiktir kesin.. su an burnumdan nefes alamıyorum, gozlerim şiş akiyor damaklarim kasiniyor... gunduzde hapsirik...
Cokom bugun anneme dedim ki o kadar eliptik yapiyom ter icinde kaliyorum ama bana zindelik veriyor,bu yaptigim is gucumu tuketiyor... parca parca yaptik odaları ondan bitmedi bi turlu :))
Evet olmamış..Menüm, ama biraz saçma oldu.
yarım saat yürüyüş.
3litre su
Haydi iyi gecelerrWasa kizi 2 :)) Haklisin çok yerinde bir karar hepimiz bir gün belirleyip yiyelim kimse kimseye ceza veremesin güzel fikirSpor konusundada katılıyorum canım bende bantta yürüdükten sonra bayağı bir enerjik oluyorum. Ev işi yoruyor bitkin düşürüyor insanı.
Yarın telafi edersin canım.
Yarın saat 3e kadar müsade var dedi gogocum kilo bildirimi için. Acele etmeseydin gülüm ya, koşuşturduysan bütün gün şişkinlik fln vardr daha. Aç karna tartılsaydın yarın
Bu arada haftalık mesaj sayını da bildirmelisin canım.
Herkese tatlı rüyalar
Gecelerin bekçisi olmuşum bi ben kaldım sayfada galib) Uyuyorum ben
Anladım canım. Çarşamba'ya kadar ya sabır :)sağlık özrü canım... çarşambaya kadar yok izin daha bana..
Sen bir daha yoğurt günü yapma en iyisi kuzum.Ayy canim evin isi bitmedi sizin walla. Eminim eliptik o kadar yormuyordur seni
Guzel tatlim sut diliminin acisini cikarirsin eliptikle
Canim suya dikkat edemedim ama her firsatta ictim 2 lt gecmistir. Spor 30jj- 50ser simit eritme hareketi . 3 saat bebek arabasiyla avm de durmadan yuruyus:-D
Aksam yemek yiyince kendime geldim walla. Bunyem cok zayif ya. Sanirim bebekle de alakali bisey hem emzir hem ugras yoruyor beni
Yemeeeee :)))E-brulim ilk 5 kiloyu vereyim sen ozaman gör anlatis tarzimi Rafeelloyu Rocheri nasil anlatcammm yiycemm kiii bi oturusta bi paket gider Insanin agzinda eriyor tek lokmalik
Ay bu hep beraber yiyip ceza almama fikri pek hoşuma gitti :)Evet canim alerjiktir kesin.. su an burnumdan nefes alamıyorum, gozlerim şiş akiyor damaklarim kasiniyor... gunduzde hapsirik...
Az olmuş canım, birde düzensiz.Menüm, ama biraz saçma oldu.
yarım saat yürüyüş.
3litre su
Kilo bildirimini yarın sabah yapsaydın daha iyi olurdu.Kilo bildirimi;
iste sen yeter ki ben atarım bol bol konya resmi sana canımcımistemem yan cebime koy misali
Haha alemsinizz kizlar
Gez dünyayı Gör Konyayı özlemişim
Güldürdün kız beni
Gelecek bölümdeistanbulsultani i tvde görürüz el salla bize kıs ordan
tamam tamam ben en iyisi gidip kameraya kafamı sokayım olur muBen TV ye hiç çıkmadım... Ah ah ben orada olacaktım şimdi kekler börekler komşularıma
Biz burda cami görmediğimize hepsi hoşumuza gidiyor. Hele o ezan sesi yokmu
Dilvin TV ye çıkarsa hava atarım 'ay ben bunu tanıyoruuum' diye
canım konyada 15 yıldır oturuyoruz bizde karadenizliyiz trabzonluyuz ama ben konyalıları sevmem derdim burda bir kaç arkadas var konyalı onları çok seviyorum ama konyada olan konyalılar pek bilmiş ama konya güzeldir yaşanılcak bi yer demiycem artık suriyeli doldu ben korkuyorum erkekler peşinden geliyo ben sanırım biber gazı falan alıcam bende 15 yıldan beri alışamadım senin alışamaman normal.
Resimdeki araba çok iyi :))
Ben konyada okumuştum üniversiteyi: Gitmeyeli rahat bir 15 sene oldu çok değişmiştir herhalde. Ben pek sevemedim konyayı Karadenizli olduğum için herhalde
evet gogom bende eski camileri seviyorum daha anlamlı sanki daha bir içten daha bir nostaljik anlatılmaz bişey benceOh suyundanda maşallah yanlız Ebru az vermiş cezayı 50 jj de benden gelsin.
Araba süper yaa bayıldım. Burdada o şekilde camiler var ben pek hoşlanmıyorum eski camiler çok daha güzel.
Yarın inşallah canım.
bencede eski camiler çok hoş anlamlı daha bir nostaljik ve osmanlı desenleri oldugu için bize kültürümüze daha uygunYanlış geldiniz diyip hemen kap ustaları :)
Bence de eski camiler daha hoş daha anlamlı sanki..
Bu işmerkezi gibi görünüyor
ahahahahah gece gece kahkaha attım esra erolu severim ama evlilik programlarını sevmem cidden bende ki şansa dün anneme komşumuz demiş kızınızın aklında biri yoksa bir tanıştıralım bizim oğlanla diye
camiye bayıldımm ne gzel olmuşş
arabada iimiş tam bir gonyalı erkeğinden beklenen hareketler bunlar
ahaha çok güldürdün kız beni
aman yanlışlıkla falan cıkmasın tv ye sonra görücü falan gelir
hemsomdaki sansa esra eroldan çağırırlar falan mazallahhh
eski camiler daha güzel ve daha anlamlı kültürümüze daha uygun osmanlı desenlerinden dolayı tarihimizi yansıtıyono problem
ben de hatırlıyorum o löp diye düştü kısmını
innşallah canımmm
ben de öyle yaparım da iyilik mi yapıyoruz kötülük mü onu bilemedimbencillik mi oluyo yoksa
ayyy çokom evet ben de ne zaman okusam ebrunun rafaellosunu hemen bu şarkı geliyo aklıma hatta yanlışlıkla rafa ello rafa ellooo diye söylediğimde oldu
araba harikaymışben de böyle camilerden pek hoşlanmıyorum niyeyse
inşallah gogom
canim sen sabah yine tartil bence .. :) daha az gösterme şansı büyük :)Kilo bildirimi;
Sağol canım beniiimm :)) valla bilmiyorum şuan bile yok heyecan. sadece gelen misafirlerin arayanların hangisine yetişeceğimi şaşırmış durumdayım o kadarver ceza içinde kalmasın aşkem
sagol canım benim bütün enerjiyi sana aktarıyorum şimdi geliyor muu
çok haklısın hemşom artık burdayım bilgisayarım yoktu malesef ofiste bırakmıştım (annem sevdalı mısın kız sen diye kafamı yedi o ayrı)
telefondan cok yavas bu site ama artık kafanızı şişirmeye geldim
bu aralar cok enerjiğim valla orucum ama şimdi yürüyüşe cıkıyorum hazırlandım içimde bi neşe var ki ne yaparsam yapayım yorulmuyorumsizede bulaşması dileğimle efenim
sağolun canlarım ballarım iyiki varsınızz
ooo hayırlı olsun efsunummm Rabbim sevginizi huzurunuzu mutluluğunuzu daim kılsın
kız niye heyecanlı değilsin bence yarın patlar heyecanın
teşekkürler sayenizde artık hayatım değişti burayı bu aralar aksatsamda aklım sizdeydi şimdi girince daha bi enerji doldum ben bi yürüyüş yapıp geleyim
kimin kankisiyim aşke
seninde Allah kabul etsin güzelim
valla telaşen vardı diye yazamadım
burayıda aksattım ama burdayımm
amin canımmm çok çok çoook teşekkür ederim :)Bence genede iyi olmuş menün
Çok iyi olmuş
Meenü ve spor dengesi iyi olmuş
Allah kabul etsin canım. İftar menün güzel olmuş
Ben bu Raffaellonun tadına hiç bakmayayım.
Canım Allah hayırlısıyla evlenmeyi nasip etsin. Her şey çok güzel olsun.
Maşallah diyelim
Gerçekten mi? Hımm bende bir bakayım bu çaya
Ne puzzlemış? hiç uğraşamam
Katılıyorum
En iyisi OMRON ama fiyatı biraz tuzlu
Eczanelerde olacağını sanmıyorum spor salonlarında olabilir.
Zeynepcim işte düğün zamanı insan normalin tersini yapıyor, aslında o şekilde davranmakta bir nevi tepki
Amin diyelim inşallah bende o günleri görecekmiyim acaba
Maşallah gülüm hedefine az kaldıkızlar ben şimdiden bildirimi yapsam olur mu yarın elektrikler gidebilirmiş site yönetiminden mesaj gelmiş babama
bende bu aralar oruc tutunca acken tartılıyorum iftar öncesi
kilo bildirimi
geçen hafta:54.5
bu hafta:51.5
fark: -3
yüüzde:5.50 (yanlış mı hesapladım ki dedim kendi kendime)
gelelim bugun ki menüme
iftar 19,50
1 tabak kesme mercimekli corba
1 dilim köfteli diyet pizza (bizde yine pizza aşkı başladı)
1 bardak bol limonlu gazoz
3 kaşık çeşitli salata
1 kasık mısır unu helvası (trabzonumuza özgü bi helvadır bu epeyden beri yemiyodum)
22.00
5 bardak çay (nasıl içim yanmışsa)
3 tane form karışık meyveli bisküvi
5 tane badem
2 lokma peynirli kek
gün içinde 1 ssat 40 dakika yürüdüm
toplam 1 bucuk litre su içtim
1 haftada 3 kilo nasıl verdim ben de şaşırdım sanırım geçen hafta regldan dolayı baya bi ödem toplamıştım ve regl dönemi koşturmacalı geçinde pek bişey yiyemeyince o dönemde kilo verdim ve biliyosunuz bu aralar baya enerjiğim ondan dedim heralde çünkü tartıda o rakamı görmeyeli baya uzun zaman olmuştu hemde şaşırdım 1 haftada o kiloya inmek ?
kilom sabitlenmişti sanırım yeniden verme moduna geçtim yuppiiiiikorkun benden kilocuklarrrrrr
Tebrikler gelin hanım :) size bu akşam iyi eğlenceler diliyorum, bir yastıkta kocayınSelam kızlar 76.8 ile günaydın diyorum geçen hafta 78 dim. İzinli olduğumdan bildirim yerine geçmeyecek. ben koşturmacaya dahil olmaya gidiyoruuuuummm :)))) size başarılaaaar :)
O zaman aramıza tekrardan hoşgeldinselam herkese...
hayirli cumalar olsun insallah...
gogo cum ve diger sevgili arkadaslar kocaman sevgilerimi gonderiyorum...
gelwlim kilo bildieimine
74.8 ile izne ayrilmistim
bugun 74.0 kiloyum
step aerobik e gudiyoeum haftada 2 gun 1 er saat...
Rakibecim yaramadı oralar sanaGecen hafta: 66.3
Bu hafta:66.6
Fark:arti 300 gram
yuzde: -0.45
Tebrikler auramGünaydın kızlar dışarı çıkıyoruz akşama gelirim
kilo bildirimi
geçen hafta:73,7
bu hafta:72,7
fark: -1000 g
Yüzde: Nasıl hesaplanacak bilmiyorum
Günaydınlar fıstıklar kilo bildirimimi fotoğraflı yapmak istiyorum çok mutluyum :)
Eki Görüntüle 1513849
Fark -800Günaydın Kızlar Ne Uyumuşum Ben Ya
Kilo Bildirimim gelsın
Geçen Hafta: 77.0
Bu Hafta: 76.2
Mesaj Sayım: 70
Çok mutluyummm
Parfym'üm harikasınGünaydın Kızlar Ne Uyumuşum Ben Ya
Kilo Bildirimim gelsın
Geçen Hafta: 77.0
Bu Hafta: 76.2
Mesaj Sayım: 70
Çok mutluyummm
Tebrik ederim tatlım, 3 kilokızlar ben şimdiden bildirimi yapsam olur mu yarın elektrikler gidebilirmiş site yönetiminden mesaj gelmiş babama
bende bu aralar oruc tutunca acken tartılıyorum iftar öncesi
kilo bildirimi
geçen hafta:54.5
bu hafta:51.5
fark: -3
yüüzde:5.50 (yanlış mı hesapladım ki dedim kendi kendime)
gelelim bugun ki menüme
iftar 19,50
1 tabak kesme mercimekli corba
1 dilim köfteli diyet pizza (bizde yine pizza aşkı başladı)
1 bardak bol limonlu gazoz
3 kaşık çeşitli salata
1 kasık mısır unu helvası (trabzonumuza özgü bi helvadır bu epeyden beri yemiyodum)
22.00
5 bardak çay (nasıl içim yanmışsa)
3 tane form karışık meyveli bisküvi
5 tane badem
2 lokma peynirli kek
gün içinde 1 ssat 40 dakika yürüdüm
toplam 1 bucuk litre su içtim
1 haftada 3 kilo nasıl verdim ben de şaşırdım sanırım geçen hafta regldan dolayı baya bi ödem toplamıştım ve regl dönemi koşturmacalı geçinde pek bişey yiyemeyince o dönemde kilo verdim ve biliyosunuz bu aralar baya enerjiğim ondan dedim heralde çünkü tartıda o rakamı görmeyeli baya uzun zaman olmuştu hemde şaşırdım 1 haftada o kiloya inmek ?
kilom sabitlenmişti sanırım yeniden verme moduna geçtim yuppiiiiikorkun benden kilocuklarrrrrr
Mutluluklar canım tüm güzellikler senin olsun bugünSelam kızlar 76.8 ile günaydın diyorum geçen hafta 78 dim. İzinli olduğumdan bildirim yerine geçmeyecek. ben koşturmacaya dahil olmaya gidiyoruuuuummm :)))) size başarılaaaar :)
Üzülme canım herkeste oluyor öyle, bende artıdaydım geçen hafta, bu hafta dikkat edersen fazlasıyla gidecek göreceksinGecen hafta: 66.3
Bu hafta:66.6
Fark:arti 300 gram
yuzde: -0.45
Çok güzel sonuç bir maşallah sanadaa gelsinGünaydın kızlar dışarı çıkıyoruz akşama gelirim
kilo bildirimi
geçen hafta:73,7
bu hafta:72,7
fark: -1000 g
Yüzde: Nasıl hesaplanacak bilmiyorum
Tebrik ederim canım çok güzelGünaydınlar fıstıklar kilo bildirimimi fotoğraflı yapmak istiyorum çok mutluyum :)
Eki Görüntüle 1513849
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?