yoğurt kürünü dün akşam bende unutmuşum bundan sonra yapmayı da düşünmüyorum. Pul biber bana pek iyi gelmedi gülüm. Geçen hafta ki yoğurt günümden sonra da güzel sonuç almıştım o yüzden bugünkü kilomu da ona bağladım. Sporun da etkisi vardır elbetteTebrik ederim canım:)
Bana yoğurt kürü ters etki yaptıda bıraktım hemen yoksa bugün bu sonucları alamazdım. Yoğurt gününden ziyade sporunu iyi yaptın ona bağlıyorum. O pazar günüki kaçamaklardan sonra vallahi bravoo
Akşama misafirim var şuan koşturuyorum evin içinde.. Mola da görüşürüz bebekler
Ben de eliptik yapicam kolay gelsin :*
Bende sporumu yapıcam şimdi , evimde hem taze zencefil hem de sallama çayı var.gogo2405 yaptığı gibi 1 litrelik suya yapayım ben tazesinden. Ben yeşil çaya ve kaçamaksz haftama bağladım kendi sonucumu. Günde 450 ml yeşil çay içtim Kilomda hareketlenme varken tüm olanakları kullanmalıyım. Durdu mu duruyor yoksaa.
Fark %0,13Kilo bildirimi;
geçen hafta:71.5
bu hafta:71.4
Fark:100 gr
Teşekkürler kankim. Hedefime bir kaç kilo daha var ama ben kendimi böyle bile iyi hissediyorum. Bundan sonra da zayıflamaktan ziyade sıkılaşmak için uğraşacağım.
Inşallah detoksun faydasını görürsün canım, sonuçları mutlaka paylaş bizimle.
Ne kadar koyuyorsun 1 fincana? Bende alayım en iyisi :)
Hanımlar meraba annemle hastanedeyiz o yüzden paylaşımlarda bulunamadım dun eve geldik sabah tartıldım 66 kiloyum geçen haftaki kilomu hatırlamıyorum
kilo bildirimim
gecen hafta: 67.8
bu hafta:67.2
fark: -600 gr
yüzde: 0.8 sanırım
dün aksam yemeğim daha erken olsaydı bugün 66 yı görecektim neyse 1 hafta daha bekleyeceğiz. herkesi tebrik ediyorummmm
Tebrikler chocomelimkilo bildirimim
dün aksam yemeğim daha erken olsaydı bugün 66 yı görecektim neyse 1 hafta daha bekleyeceğiz. herkesi tebrik ediyorummmm
Tamam tatlım çok teşekkür ederim, yarın fırsat bulursam alacağım.tamam canim tabiki paylasicam :*
Ben baharatliga doldurdum toz zencefili ekerek kullaniyorum herhalde yarim cay kasigi kadardir...
onemli bi durum yoktur umarim
Tebrikler çokom :* evet aksam daha erken yeseydin dedigin gibi 66 yi gorurdun kesin.. haftaya artik :))
Hoşgeldin canım normalde seni listeye yazmam gerekiyor biliyorum ama seninle pazartesi salı yazistik katilim ve paylaşımın yeterli olması lazım yazmıştım ama sen kaç gündür takıma ugramadin. Kilon liste için uygun ama senin takımda aktif olduğunu görmeden listeye yazmayı düşünmüyorum. Lütfen üzüntü kırgınlık olmasın takımdaki diğer arkadaşlara haksızlık olacağını düşünüyorum canım.selam herkese...
hayirli cumalar olsun insallah...
gogo cum ve diger sevgili arkadaslar kocaman sevgilerimi gonderiyorum...
gelwlim kilo bildieimine
74.8 ile izne ayrilmistim
bugun 74.0 kiloyum
step aerobik e gudiyoeum haftada 2 gun 1 er saat...
Ben aylardır 67.9 hayaliyle yaşıyorum bak 66 yi gördüm yılmadan devam canım. Taze zencefil ve limonlu suyu bi dene bu hafta faydası olur diye düşünüyorum.Gunaydin kizlar
Gecen hafta 68.8kg
Bu hafta 68.8
Kilom sabit malesef. Acaba şok diyet mi yapsam bikac gunluk. Artik cok skildim inemiyorum 68den
Sanırım seni haftaya listede gorcez pembem Tebrikler.Önceki 76.2
Şimdi 75.6
Fark 0.6
Yüzde 0.8
Hiç acı olmuyo canım çok hoş bir tadı var.Kuzum ben yoğurt günü yaptım ve faydasını gördüm, sende bir dene istersen? Moral bozmak yok biliyorsun değil mi?
Zencefil çok iyi diyorlar, ben komşumdanda biliyorum gün içinde içtiği çaylarla da dilimleyip koyuyor ve kız çıta gibi. Bende alıp denemek istiyorum ama tadından şüpheliyim. Çok acı oluyor mu?
Hepimizin inşallah pembem
Muzu çok seviyorum çok cazip bi detoks5 ayda 10 kilo cok iyi :* inşallah kankimm inşallah :)
Evet yarim kilo bile kiymetli bundan sonrasi icin :) cok sagol kankim.. sut ve muz oluyor ama muz olgun degil yesil muz olacak.. olgun muz kabiz yapar,yesili ise tam tersini :)) seyda coskun detoksu..
Sabah 1 muz ve yesilcay
Oglen 1 muz ve 1 bardak yagsiz sut ama ben yagli kullanicam
Sabah
1 adet muz
1 bardak yağsız, laktozsuz süt
Ara
1 adet muz
1 fincan yeşil çay
Öğle
Sabahın aynısı
Akşam
Sabahın aynısı
Ara
1 adet muz
Zencefil, zerdeçal ve tarçın ilave edilmiş bir bardak süt
Ben sabah gec kalktigim icin aradan uygulamaya basladim :)
Teşekkürler :*
Harika :*
Kolay gelsin canım.Akşama misafirim var şuan koşturuyorum evin içinde.. Mola da görüşürüz bebekler
Geçmiş olsun canım.Hanımlar meraba annemle hastanedeyiz o yüzden paylaşımlarda bulunamadım dun eve geldik sabah tartıldım 66 kiloyum geçen haftaki kilomu hatırlamıyorum
Hay maşallahh ne güzel sonuç o öyle :)kızlar ben şimdiden bildirimi yapsam olur mu yarın elektrikler gidebilirmiş site yönetiminden mesaj gelmiş babama
bende bu aralar oruc tutunca acken tartılıyorum iftar öncesi
kilo bildirimi
geçen hafta:54.5
bu hafta:51.5
fark: -3
yüüzde:5.50 (yanlış mı hesapladım ki dedim kendi kendime)
gelelim bugun ki menüme
iftar 19,50
1 tabak kesme mercimekli corba
1 dilim köfteli diyet pizza (bizde yine pizza aşkı başladı)
1 bardak bol limonlu gazoz
3 kaşık çeşitli salata
1 kasık mısır unu helvası (trabzonumuza özgü bi helvadır bu epeyden beri yemiyodum)
22.00
5 bardak çay (nasıl içim yanmışsa)
3 tane form karışık meyveli bisküvi
5 tane badem
2 lokma peynirli kek
gün içinde 1 ssat 40 dakika yürüdüm
toplam 1 bucuk litre su içtim
1 haftada 3 kilo nasıl verdim ben de şaşırdım sanırım geçen hafta regldan dolayı baya bi ödem toplamıştım ve regl dönemi koşturmacalı geçinde pek bişey yiyemeyince o dönemde kilo verdim ve biliyosunuz bu aralar baya enerjiğim ondan dedim heralde çünkü tartıda o rakamı görmeyeli baya uzun zaman olmuştu hemde şaşırdım 1 haftada o kiloya inmek ?
kilom sabitlenmişti sanırım yeniden verme moduna geçtim yuppiiiiikorkun benden kilocuklarrrrrr
Kuzuum sıkma canını evine dönünce telafi edersin, daha kötüsüde olabilirdi yürüyüşlerin işe yaramışGecen hafta: 66.3
Bu hafta:66.6
Fark:arti 300 gram
yuzde: -0.45
Çok güzel sonuç tebriklerGünaydın kızlar dışarı çıkıyoruz akşama gelirim
kilo bildirimi
geçen hafta:73,7
bu hafta:72,7
fark: -1000 g
Yüzde: Nasıl hesaplanacak bilmiyorum
Tebrikler sevgili rakibemGünaydın Kızlar Ne Uyumuşum Ben Ya
Kilo Bildirimim gelsın
Geçen Hafta: 77.0
Bu Hafta: 76.2
Mesaj Sayım: 70
Çok mutluyummm
Tebrikler ebrum.. Kız redbulla ödül mü olur.!! Git rafeello yeeeKilo bildirimim
Geçen hafta: 66.3
Bu hafta: 64.6
Fark: 1.7
Ortalama: 2.56%
Mesaj sayım: 137
Kendimi ödüllendirmek için bugün redbull içeceğim
Tebrikler canımKilo bildirimim
Gecen hafta 58.0
Bu hafta 57.5
Fark 0.5
Ortalama %0.86
Mesaj sayim 110
Saat 8 bucukta uyanip geri yattim 10 a kadar uyumusum sersem gibiyim.. o yuzden isleri toparlayip hemen eliptik yapicam bu sersemlik halini atmaliyim..
kizlar ben bugun muz detoksu yapiyorum...
Hayırlı Cumalar :*
Senin almancanı yerim40 dk koşu bandında sporumu yaptım. Zencefil-limon karışımını da hazırladım. 1 saat dinlensin içerim
E-brulim sen sehr gut 'sun bu islerde, bana gunluk tukettigim kaloriyi hesaplayacak bir program lazim Iphone icin. Fazla karisik olmayan lifesum/fatsecret disinda.. Hem turk mutfagi hem yabanci sayabilenden olsun. Ne cok istedim be
Gülüm raffaelloyu bir yemeye başladım mı sonu gelmiyorHay maşallahh ne güzel sonuç o öyle :)
Kuzuum sıkma canını evine dönünce telafi edersin, daha kötüsüde olabilirdi yürüyüşlerin işe yaramış
Çok güzel sonuç tebrikler
Tebrikler sevgili rakibem
Tebrikler ebrum.. Kız redbulla ödül mü olur.!! Git rafeello yeee
Tebrikler canım
Maşallah daim oldun inşallahTeşekkür ederim gülüm
Bu hafta diyete başlayalı tam 5 ay oldu, bu sürece içinde 10 kilo kaybettim
Birlikte hedefimize süzüleceğiz kankim
Ben hafta içi 1 günlük detoks yapmayı planlıyorum. Sende 1 -2 günlük yapabilirsin.Gunaydin kizlar
Gecen hafta 68.8kg
Bu hafta 68.8
Kilom sabit malesef. Acaba şok diyet mi yapsam bikac gunluk. Artik cok skildim inemiyorum 68den
Gözün aydın goncam. Super sonuçEvet canım çok mutluyum ben 66.9 falan bekliyodum bu daha sürpriz oldu spor sizler ve birkaç gündür yaptığım bişey var 1 lt suya 2 dilim taze zencefil 2 dilim limon atıyorum 1 saat bekletip içiyorum akşamları sanırım o da fayda etti.
Sen dahada supersin canım maşallah :)
Saol canım.
Acı değil yaa.. Hafif genzi yakıyo hemen geçiyor.Kuzum ben yoğurt günü yaptım ve faydasını gördüm, sende bir dene istersen? Moral bozmak yok biliyorsun değil mi?
Zencefil çok iyi diyorlar, ben komşumdanda biliyorum gün içinde içtiği çaylarla da dilimleyip koyuyor ve kız çıta gibi. Bende alıp denemek istiyorum ama tadından şüpheliyim. Çok acı oluyor mu?
Hepimizin inşallah pembem
Teşekkür ederim canımTebrikler kuzummmm
Sağol canım :*5 ayda 10 kilo cok iyi :* inşallah kankimm inşallah :)
Evet yarim kilo bile kiymetli bundan sonrasi icin :) cok sagol kankim.. sut ve muz oluyor ama muz olgun degil yesil muz olacak.. olgun muz kabiz yapar,yesili ise tam tersini :)) seyda coskun detoksu..
Sabah 1 muz ve yesilcay
Oglen 1 muz ve 1 bardak yagsiz sut ama ben yagli kullanicam
Sabah
1 adet muz
1 bardak yağsız, laktozsuz süt
Ara
1 adet muz
1 fincan yeşil çay
Öğle
Sabahın aynısı
Akşam
Sabahın aynısı
Ara
1 adet muz
Zencefil, zerdeçal ve tarçın ilave edilmiş bir bardak süt
Ben sabah gec kalktigim icin aradan uygulamaya basladim :)
Teşekkürler :*
Harika :*
sağol canımBen de eliptik yapicam kolay gelsin :*
Teşekkür ederimTebrik ederim canım:)
Bana yoğurt kürü ters etki yaptıda bıraktım hemen yoksa bugün bu sonucları alamazdım. Yoğurt gününden ziyade sporunu iyi yaptın ona bağlıyorum. O pazar günüki kaçamaklardan sonra vallahi bravoo
Geçmiş olsunHanımlar meraba annemle hastanedeyiz o yüzden paylaşımlarda bulunamadım dun eve geldik sabah tartıldım 66 kiloyum geçen haftaki kilomu hatırlamıyorum
Sağol canımTutmayın biziii
Kolay gelsin kızlar
Tebrikler kankamm :*kilo bildirimim
Teşekkür ederim:) hiç sorun değil benm için geç olsun da güç olmasınHoşgeldin canım normalde seni listeye yazmam gerekiyor biliyorum ama seninle pazartesi salı yazistik katilim ve paylaşımın yeterli olması lazım yazmıştım ama sen kaç gündür takıma ugramadin. Kilon liste için uygun ama senin takımda aktif olduğunu görmeden listeye yazmayı düşünmüyorum. Lütfen üzüntü kırgınlık olmasın takımdaki diğer arkadaşlara haksızlık olacağını düşünüyorum canım.
Ben aylardır 67.9 hayaliyle yaşıyorum bak 66 yi gördüm yılmadan devam canım. Taze zencefil ve limonlu suyu bi dene bu hafta faydası olur diye düşünüyorum.
Sanırım seni haftaya listede gorcez pembem Tebrikler.
Hiç acı olmuyo canım çok hoş bir tadı var.
Muzu çok seviyorum çok cazip bi detoks
Kolay gelsin canım.
Geçmiş olsun canım.
Raffaello hiç sevilmez mi yavrum ya
Allahım insan o kadar ballandıra ballandıra anlatır mı kız? Deli mi edeceksin sen bizi
Güzel olmuş pembem
Desene yarın takımca güzel sonuçlar almaya hazırız
Gülüm ben sana menünü paylaşmasının için ceza vermemiştim hatırladığım kadarıyla ama çok istiyorsan veririm tabi
Puding hariç iyi de spor niye yok bakayım?
Auram sporun pek güzel olmuş. Jj lere alıştın sende
Nasıl oldun chocomelim? Baş dönmesi geçti mi?
Benimde kesin öyledir. Tatlı olan herşey can be zeynebim
Senin yine ne güzel bahanen var, en doğrusunu yapıyorsun canım
Daha iyi olmana sevindim tatlımGülüm sen asıl parfymün mesajına bak nasıl anlatmış, insan okudukça çıldırıyor
Beline dikkat et canım, tam geçmeden spora başlama bence.
Evet canim alerjiktir kesin.. su an burnumdan nefes alamıyorum, gozlerim şiş akiyor damaklarim kasiniyor... gunduzde hapsirik...
)
iste sen yeter ki ben atarım bol bol konya resmi sana canımcım
yok kız ben kaçıyorum kameralardan cok geriliyorum çünkü bi programda öğretmenimle ben roportaj vermiştik hoca donup kalmıştı ben idare etmiştim o zamandan beri sevmemama resim çekinmeyi acayip severim söylemesi ayıp fotojeniğimdir
tamam tamam ben en iyisi gidip kameraya kafamı sokayım olur mu
canım konyada 15 yıldır oturuyoruz bizde karadenizliyiz trabzonluyuz ama ben konyalıları sevmem derdim burda bir kaç arkadas var konyalı onları çok seviyorum ama konyada olan konyalılar pek bilmiş ama konya güzeldir yaşanılcak bi yer demiycem artık suriyeli doldu ben korkuyorum erkekler peşinden geliyo ben sanırım biber gazı falan alıcam bende 15 yıldan beri alışamadım senin alışamaman normal
sen nerelisin hemşerimiyiz yoksamm kızzz
evet gogom bende eski camileri seviyorum daha anlamlı sanki daha bir içten daha bir nostaljik anlatılmaz bişey bence
konyada araba yazıları cok komik oluyo artık dek geldikçe çeker çeker atarım
bencede eski camiler çok hoş anlamlı daha bir nostaljik ve osmanlı desenleri oldugu için bize kültürümüze daha uygun
ahahahahah gece gece kahkaha attım esra erolu severim ama evlilik programlarını sevmem cidden bende ki şansa dün anneme komşumuz demiş kızınızın aklında biri yoksa bir tanıştıralım bizim oğlanla diyededim aman kalsın anne ağrımayan başımı ağrıtma
aynen zaten konyaya gelirsen her arabanın arkasına bak özellikle eski modellerin
eski camiler daha güzel ve daha anlamlı kültürümüze daha uygun osmanlı desenlerinden dolayı tarihimizi yansıtıyo
Selam kızlar 76.8 ile günaydın diyorum geçen hafta 78 dim. İzinli olduğumdan bildirim yerine geçmeyecek. ben koşturmacaya dahil olmaya gidiyoruuuuummm :)))) size başarılaaaar :)
ayyyy senin yapında var o zaman hayatımSağol canım beniiimm :)) valla bilmiyorum şuan bile yok heyecan. sadece gelen misafirlerin arayanların hangisine yetişeceğimi şaşırmış durumdayım o kadar
olabilir mi bilmiyorum cünkü gördünüz gibi iftarda yemek olmayınca mecbur 2 gün üst üste pizza yedimMaşallah gülüm hedefine az kaldı
Oruçtan dolayı da vermiş olabilirsin. Tebrik ederim
Tebrik ederim tatlım, 3 kilomaşallah
Maşallah canim super :*
Kankim harikasin gurur duyuyorum seninle
çok teşekkür ederim kızlarr darısı sizin başınızaaHay maşallahh ne güzel sonuç o öyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?