Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yoğurt kürünü dün akşam bende unutmuşum bundan sonra yapmayı da düşünmüyorum. Pul biber bana pek iyi gelmedi gülüm. Geçen hafta ki yoğurt günümden sonra da güzel sonuç almıştım o yüzden bugünkü kilomu da ona bağladım. Sporun da etkisi vardır elbette çok teşekkür ederim balım

Bende sporumu yapıcam şimdi , evimde hem taze zencefil hem de sallama çayı var. gogo2405 yaptığı gibi 1 litrelik suya yapayım ben tazesinden. Ben yeşil çaya ve kaçamaksz haftama bağladım kendi sonucumu. Günde 450 ml yeşil çay içtim Kilomda hareketlenme varken tüm olanakları kullanmalıyım. Durdu mu duruyor yoksaa.

Hanımlar meraba annemle hastanedeyiz o yüzden paylaşımlarda bulunamadım dun eve geldik sabah tartıldım 66 kiloyum geçen haftaki kilomu hatırlamıyorum

Akşama misafirim var şuan koşturuyorum evin içinde.. Mola da görüşürüz bebekler

Ben de eliptik yapicam kolay gelsin :*

Tutmayın biziii

Kolay gelsin kızlar

tamam canim tabiki paylasicam :*
Ben baharatliga doldurdum toz zencefili ekerek kullaniyorum herhalde yarim cay kasigi kadardir...

Hanımlar meraba annemle hastanedeyiz o yüzden paylaşımlarda bulunamadım dun eve geldik sabah tartıldım 66 kiloyum geçen haftaki kilomu hatırlamıyorum

onemli bi durum yoktur umarim

kilo bildirimim
gecen hafta: 67.8
bu hafta:67.2
fark: -600 gr
yüzde: 0.8 sanırım
dün aksam yemeğim daha erken olsaydı bugün 66 yı görecektim neyse 1 hafta daha bekleyeceğiz. herkesi tebrik ediyorummmm

Tebrikler çokom :* evet aksam daha erken yeseydin dedigin gibi 66 yi gorurdun kesin.. haftaya artik :))

kilo bildirimim
dün aksam yemeğim daha erken olsaydı bugün 66 yı görecektim neyse 1 hafta daha bekleyeceğiz. herkesi tebrik ediyorummmm
Tebrikler chocomelim
Geç olsun güç olmasın...

Tamam tatlım çok teşekkür ederim, yarın fırsat bulursam alacağım.

***4 . TAKIM 411. ETAP***

LeyL35 (/58.0/57.5 /0.5 /%0.86 )
E-brulim(/ 66.3/64.6 / 1.7/ % 2.56)
dilviin (/54.5/ 51.5/ 3/% 5.50)
Pembe_dizi (/68.8/68.8 / 0/ %0 )kilosu sabit

wemba (/66.3/66.6 / +0.3/%-0.45)
gogo2405 (67.8 /66.6 /1.2 / %1.77 )
BiricikS (/74.3/ / /% )
Parfym (/77.0/ 76.2/ 0.8/ % 1.04)
AKovser ( / 56.2 / / / % )
Eliflider ( / 66.5 / 66.0/0.5 / %0.75 )
_choco _ ( /67.8/ 67.2/0.6 / % 0.88)

gunes-86 (/71.5 /71.4 / /% 0.14)

4.takım ortalaması %

selam herkese...
hayirli cumalar olsun insallah...
gogo cum ve diger sevgili arkadaslar kocaman sevgilerimi gonderiyorum...

gelwlim kilo bildieimine
74.8 ile izne ayrilmistim
bugun 74.0 kiloyum
step aerobik e gudiyoeum haftada 2 gun 1 er saat...
Hoşgeldin canım normalde seni listeye yazmam gerekiyor biliyorum ama seninle pazartesi salı yazistik katilim ve paylaşımın yeterli olması lazım yazmıştım ama sen kaç gündür takıma ugramadin. Kilon liste için uygun ama senin takımda aktif olduğunu görmeden listeye yazmayı düşünmüyorum. Lütfen üzüntü kırgınlık olmasın takımdaki diğer arkadaşlara haksızlık olacağını düşünüyorum canım.
Gunaydin kizlar
Gecen hafta 68.8kg
Bu hafta 68.8
Kilom sabit malesef. Acaba şok diyet mi yapsam bikac gunluk. Artik cok skildim inemiyorum 68den
Ben aylardır 67.9 hayaliyle yaşıyorum bak 66 yi gördüm yılmadan devam canım. Taze zencefil ve limonlu suyu bi dene bu hafta faydası olur diye düşünüyorum.
Önceki 76.2
Şimdi 75.6
Fark 0.6
Yüzde 0.8
Sanırım seni haftaya listede gorcez pembem Tebrikler.
Hiç acı olmuyo canım çok hoş bir tadı var.
Muzu çok seviyorum çok cazip bi detoks
Akşama misafirim var şuan koşturuyorum evin içinde.. Mola da görüşürüz bebekler
Kolay gelsin canım.
Geçmiş olsun canım.

40 dk koşu bandında sporumu yaptım. Zencefil-limon karışımını da hazırladım. 1 saat dinlensin içerim
E-brulim sen sehr gut 'sun bu islerde, bana gunluk tukettigim kaloriyi hesaplayacak bir program lazim Iphone icin. Fazla karisik olmayan lifesum/fatsecret disinda.. Hem turk mutfagi hem yabanci sayabilenden olsun. Ne cok istedim be

Hay maşallahh ne güzel sonuç o öyle :)
Gecen hafta: 66.3
Bu hafta:66.6
Fark:arti 300 gram
yuzde: -0.45
Kuzuum sıkma canını evine dönünce telafi edersin, daha kötüsüde olabilirdi yürüyüşlerin işe yaramış
Günaydın kızlar dışarı çıkıyoruz akşama gelirim
kilo bildirimi
geçen hafta:73,7
bu hafta:72,7
fark: -1000 g
Yüzde: Nasıl hesaplanacak bilmiyorum
Çok güzel sonuç tebrikler
Günaydın Kızlar Ne Uyumuşum Ben Ya
Kilo Bildirimim gelsın
Geçen Hafta: 77.0
Bu Hafta: 76.2
Mesaj Sayım: 70
Çok mutluyummm
Tebrikler sevgili rakibem
Kilo bildirimim

Geçen hafta: 66.3
Bu hafta: 64.6
Fark: 1.7
Ortalama: 2.56%
Mesaj sayım: 137

Kendimi ödüllendirmek için bugün redbull içeceğim
Tebrikler ebrum.. Kız redbulla ödül mü olur.!! Git rafeello yeee
Tebrikler canım

Senin almancanı yerim MyFitnessPal uygulamasına bir göz at canım, ben lifesum'dan önce onu kullanıyordum hala da telefonumda duruyor silmedim. Bu uygulamada en çok beğendiğim şey kilo çizelgesi var. Son bir seneye kadar verdiğin kiloyu sana diagram halinde gösteriyor. Türk yemekleri de mevcut ve lifesum'da olduğu gibi ürünlerin barkodlarını tarattırarak öğünlerine ekleyebiliyorsun. Bunu bir dene eğer beğenmezsen başka birşey bulurum

Gülüm raffaelloyu bir yemeye başladım mı sonu gelmiyor redbull'de kendimi kontrol edebiliyorum. Bugün doğum gününe davetliyim akşam pizzacıya yemeğe gidecekmişiz... Sanırım redbulldende vazgeçtim

Teşekkür ederim gülüm
Bu hafta diyete başlayalı tam 5 ay oldu, bu sürece içinde 10 kilo kaybettim
Birlikte hedefimize süzüleceğiz kankim
Maşallah daim oldun inşallah
Gunaydin kizlar
Gecen hafta 68.8kg
Bu hafta 68.8
Kilom sabit malesef. Acaba şok diyet mi yapsam bikac gunluk. Artik cok skildim inemiyorum 68den
Ben hafta içi 1 günlük detoks yapmayı planlıyorum. Sende 1 -2 günlük yapabilirsin.
Gözün aydın goncam. Super sonuç
Acı değil yaa.. Hafif genzi yakıyo hemen geçiyor.
Tebrikler kuzummmm
Teşekkür ederim canım
Sağol canım :*
Ben de eliptik yapicam kolay gelsin :*
sağol canım
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun
Tutmayın biziii

Kolay gelsin kızlar
Sağol canım

kilo bildirimim
Tebrikler kankamm :*
Teşekkür ederim:) hiç sorun değil benm için geç olsun da güç olmasın

dadlum baklava tarzı tatlılar değilde benim çikolata bölümü ilgimi çekiyor.

Evet canim alerjiktir kesin.. su an burnumdan nefes alamıyorum, gozlerim şiş akiyor damaklarim kasiniyor... gunduzde hapsirik...
)

kuzum ben normadede burnumdan rahat nefes alamıyorum şu aralar dahda alamıyorum
ağzımdan nefes almaya calısıyorum ama o minik sinekler yüzünden ondanda rahat alamıyorum
ay geçsin su zamanlar o zamann
senin biraz daha kötüymüş kuzum yokmu yapabileceğin bişi

ben konyaya gittim kız yıllar oluyor.

Selam kızlar 76.8 ile günaydın diyorum geçen hafta 78 dim. İzinli olduğumdan bildirim yerine geçmeyecek. ben koşturmacaya dahil olmaya gidiyoruuuuummm :)))) size başarılaaaar :)

kız senin düğünün var hala ne işin var burda haydi git bakım

Kızlar sabah geldim alıntı yaptım ama şimdi bi baktım ki alıntılayamamışım

ay çok üzüldüm

Cuma günü bu saatte gelmek istemezdim özür dilerim ama gerçekten alıntı yaptım sanıyordum

Şimdi alıntıma kaldıgım yerden devam edeyimmm

Sağol canım beniiimm :)) valla bilmiyorum şuan bile yok heyecan. sadece gelen misafirlerin arayanların hangisine yetişeceğimi şaşırmış durumdayım o kadar
ayyyy senin yapında var o zaman hayatım bol şans umarım unutamayacagın hayatın boyunca en güzel düğün benim düğünümdü diyeceğin bir gün olur
Maşallah gülüm hedefine az kaldı
Oruçtan dolayı da vermiş olabilirsin. Tebrik ederim
olabilir mi bilmiyorum cünkü gördünüz gibi iftarda yemek olmayınca mecbur 2 gün üst üste pizza yedim neyse sonucta 51 oldum hala cok sevinçliyim ya içim kıpır kıpır
Tebrik ederim tatlım, 3 kilo maşallah

Maşallah canim super :*

Kankim harikasin gurur duyuyorum seninle

Hay maşallahh ne güzel sonuç o öyle :)
çok teşekkür ederim kızlarr darısı sizin başınızaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…