bildirdim simdi gogocum vallah yeni uyandim yoksa hemen bildirirdimm kusura bakmaCanım kilo bildirmediginin farkindasin umarım
Yüksek tansiyon hastası annemtamam canim tabiki paylasicam :*
Ben baharatliga doldurdum toz zencefili ekerek kullaniyorum herhalde yarim cay kasigi kadardir...
onemli bi durum yoktur umarim
Tebrikler çokom :* evet aksam daha erken yeseydin dedigin gibi 66 yi gorurdun kesin.. haftaya artik :))
Keşke yine sabah bildirseydin canım paylaşımda duzeltecem diye göbeğim catladi bu ikinci defa oldubildirdim simdi gogocum vallah yeni uyandim yoksa hemen bildirirdimm kusura bakma
Teşekkürler canım benim.Tebrıkler kızlar bu ne guzel sonuc
Geçmiş olsun tehlikeli bi rahatsızlık.Yüksek tansiyon hastası annem
Teşekkür ederim canım neyseki kilom moralimi duzeltti:)Teşekkürler canım benim.
Geçmiş olsun tehlikeli bi rahatsızlık.
%5.5 ya süperrrr. Darısı bize:)***4 . TAKIM 411. ETAP***
LeyL35 (/58.0/57.5 /0.5 /%0.86 )
E-brulim(/ 66.3/64.6 / 1.7/ % 2.56)
dilviin (/54.5/ 51.5/ 3/% 5.50)
Pembe_dizi (/68.8/68.8 / 0/ %0 )kilosu sabit
wemba (/66.3/66.6 / +0.3/%-0.45)
gogo2405 (67.8 /66.6 /1.2 / %1.77 )
BiricikS (/74.3/ / /% )bildirimde bulunmadı
Parfym (/77.0/ 76.2/ 0.8/ % 1.04)
AKovser ( / 56.2 // / % )bildirimde bulunmadı
Eliflider ( / 66.5 / 66.0/0.5 / %0.75 )
_choco _ ( /67.8/ 67.2/0.6 / % 0.88)
gunes-86 (/71.5 /71.4 / /% 0.14)
4.takım ortalaması %1.09
Çok geçmiş olsun.Yüksek tansiyon hastası annem
Helal size. Ama ben hiçbir şey haketmedim kanımcaGayri resmi sonuçlara göre birinciyiz kızlar herkes kendine bi ödül seçsin yesin
Yanlız fazla abartmayalim
Yinede gayet iyi. Tebriklerkilo bildirimim
gecen hafta: 67.8
bu hafta:67.2
fark: -600 gr
yüzde: 0.8 sanırım
dün aksam yemeğim daha erken olsaydı bugün 66 yı görecektim neyse 1 hafta daha bekleyeceğiz. herkesi tebrik ediyorummmm
Yeyın dıyen kaptanı severım ben bu kaptan gogoysa daha bır severımGayri resmi sonuçlara göre birinciyiz kızlar herkes kendine bi ödül seçsin yesin
Fitwell vardı önceden bende şimdi yine indiriyorum bakalım.Parfümüm fitwell de güzel bi bak istersen
Hmmm pizzaaa ?
Hmm anladım canım, konu erkekler olunca liste uzar gider. Merak ettim kim En sevdiğin Konyalı ?işte kuzum benim içinde trabzon öyle herkesin memlekeri işte bebeğim
ben hep kötüyü belayı çekiyorum
bak erkeklerden sadece 1 iyisine çattım oda 7 yıldır beni seviyo peşimi bırakmıyo ben hep hayır dedikçe dışladıkça hep sevdi hep beni korudu öyle serserilik yapmadı hep sevgisini belli etti halada beni bekliyo aileme konuyu actım onaylamadı bende ailemin onaylamadıgı bişeyi yapmam biliyo o bunu ama yinede kötülük yapmadan seviyo ne biliyim şimdiye kadar tadıgıklarımdan farklı şimdiye kadar sevgilim olmadı ama hep erkeklerin kötüsüne kendini kurnaz sananlara cattım o yüzden belki sevgili olamıyorum ama konyalı en iyi tanıdgın kim dersen onu söylerim hayatım
@AKovser evde değildi bugün ondan gelememiştir ne zaman gelir bilmiyorum acaba elektrikleri mi gitti geçen konusurken öyle bi sorun olmustu çünkü
tabiki pembem illa ki yukarda anlattım zaten parfyme
Gerçekten miiiiiii süperr buuGayri resmi sonuçlara göre birinciyiz kızlar herkes kendine bi ödül seçsin yesin
Niye öyle düşünüyorsun Güneşim ya, hep birlikte kazandık işte.Helal size. Ama ben hiçbir şey haketmedim kanımca
evet mecbur boyatılıyo ama ben maymun iştahlıyım bi kaç ay sonra vaz geçip kendi rengime boyayıveririm saclarımı şimdiye kadar ombre yaptırdım sıkıldım dedim çift renk bana göre değil diye bu aralar fena taktım karamel bakır rengine
bayanlari icin bisi soyleyemem iyilerine fenk geldim kuzum ama erkeklerde ayni fikirdeyim
tatlim ben boyattim sacimi dipleri cikinca mecbur boyatiyorsun.sactan saca degisiyor benim bi atkadasim 3 haftada 1 boyatiyor digeri 1.5 ayda 1 .
benim bi arkadasımda alışkanlık yapmıs her ay boyuyo şimdi deyse kaşıntıdan duramıyorum yaralar cıkıyo diyoben her 2 ayda bir boyuyorum sacimi bazen oluyor 3 ay oluyor . vallah aliskanlik degil bende gercekten kötü durdugu icin boyuyorum 3 renk birden oluyor:)
işte o anlattıgım arkadasFitwell vardı önceden bende şimdi yine indiriyorum bakalım.E-brulim my fat secret tam istediğim gibi ama paralıymış
Hmm anladım canım, konu erkekler olunca liste uzar gider. Merak ettim kim En sevdiğin Konyalı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?