- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
eee beğendin mi konyayı hemşom
ben konyaya gittim kız yıllar oluyor.
eee beğendin mi konyayı hemşom
***4 . TAKIM 411. ETAP***
LeyL35 (/58.0/57.5 /0.5 /%0.86 )
E-brulim(/ 66.3/64.6 / 1.7/ % 2.56)
dilviin (/54.5/ 51.5/ 3/% 5.50)
Pembe_dizi (/68.8/68.8 / 0/ %0 )kilosu sabit
wemba (/66.3/66.6 / +0.3/%-0.45)
gogo2405 (67.8 /66.6 /1.2 / %1.77 )
BiricikS (/74.3/ / /% )
Parfym (/77.0/ 76.2/ 0.8/ % 1.04)
AKovser ( / 56.2 / / / % )
Eliflider ( / 66.5 / 66.0/0.5 / %0.75 )
_choco _ ( /67.8/ 67.2/0.6 / % 0.88)
gunes-86 (/71.5 /71.4 / /% 0.14)
4.takım ortalaması %
***4 . TAKIM 411. ETAP***
LeyL35 (/58.0/57.5 /0.5 /%0.86 )
E-brulim(/ 66.3/64.6 / 1.7/ % 2.56)
dilviin (/54.5/ 51.5/ 3/% 5.50)
Pembe_dizi (/68.8/68.8 / 0/ %0 )kilosu sabit
wemba (/66.3/66.6 / +0.3/%-0.45)
gogo2405 (67.8 /66.6 /1.2 / %1.77 )
BiricikS (/74.3/ / /% )
Parfym (/77.0/ 76.2/ 0.8/ % 1.04)
AKovser ( / 56.2 / / / % )
Eliflider ( / 66.5 / 66.0/0.5 / %0.75 )
_choco _ ( /67.8/ 67.2/0.6 / % 0.88)
gunes-86 (/71.5 /71.4 / /% 0.14)
4.takım ortalaması %
konyalılar genelde cok kaba oluyo burdaki hanım arkadaslar alınmasınlar söz meclisten dışarı
beendim tabiki kız
ama daha öncede söyledim tanıdığım 100 konyalı varsa (erkek olarak ) 3ü iyiydi.
BEn 10 sene antalyada yasadım orada konyalı coktu liseden arkadaş komsu hatta eski erkek arkadas bile mevcutt
Tmm cnm ben bir göz atayim, duymuş gibiyim bunu öncedenSenin almancanı yerimMyFitnessPal uygulamasına bir göz at canım, ben lifesum'dan önce onu kullanıyordum hala da telefonumda duruyor silmedim. Bu uygulamada en çok beğendiğim şey kilo çizelgesi var. Son bir seneye kadar verdiğin kiloyu sana diagram halinde gösteriyor. Türk yemekleri de mevcut ve lifesum'da olduğu gibi ürünlerin barkodlarını tarattırarak öğünlerine ekleyebiliyorsun. Bunu bir dene eğer beğenmezsen başka birşey bulurum
Gülüm raffaelloyu bir yemeye başladım mı sonu gelmiyorredbull'de kendimi kontrol edebiliyorum. Bugün doğum gününe davetliyim akşam pizzacıya yemeğe gidecekmişiz... Sanırım redbulldende vazgeçtim
Canım her yörenin insanının iyiside kötüsüde mevcut genelleme yaparsak. Denk geldiğin çevreye insanlara bağlı biraz da. Konya'lı candır gerisi heyecandırkonyalılar genelde cok kaba oluyo burdaki hanım arkadaslar alınmasınlar söz meclisten dışarı
ben hiç iyileriyle karşılaşmadım 2-3 anca konyalı sevdiğim arkadaslarım var onlarında aslen başka şehirliler
konya tarihsel bakımdan cok geniş kapsamlı konyamız güzeldir bide insanları kibar olsa
dadlum baklava tarzı tatlılar değilde benim çikolata bölümü ilgimi çekiyor.
kuzum ben normadede burnumdan rahat nefes alamıyorum şu aralar dahda alamıyorum
ağzımdan nefes almaya calısıyorum ama o minik sinekler yüzünden ondanda rahat alamıyorum
ay geçsin su zamanlar o zamann
senin biraz daha kötüymüş kuzum yokmu yapabileceğin bişi
ben konyaya gittim kız yıllar oluyor.
kız senin düğünün var hala ne işin var burda haydi git bakım
Parfümüm fitwell de güzel bi bak istersen40 dk koşu bandında sporumu yaptım. Zencefil-limon karışımını da hazırladım. 1 saat dinlensin içerim
@E-brulim sen sehr gut 'sun bu islerde, bana gunluk tukettigim kaloriyi hesaplayacak bir program lazim Iphone icin. Fazla karisik olmayan lifesum/fatsecret disinda.. Hem turk mutfagi hem yabanci sayabilenden olsun. Ne cok istedim be
Senin almancanı yerimMyFitnessPal uygulamasına bir göz at canım, ben lifesum'dan önce onu kullanıyordum hala da telefonumda duruyor silmedim. Bu uygulamada en çok beğendiğim şey kilo çizelgesi var. Son bir seneye kadar verdiğin kiloyu sana diagram halinde gösteriyor. Türk yemekleri de mevcut ve lifesum'da olduğu gibi ürünlerin barkodlarını tarattırarak öğünlerine ekleyebiliyorsun. Bunu bir dene eğer beğenmezsen başka birşey bulurum
Gülüm raffaelloyu bir yemeye başladım mı sonu gelmiyorredbull'de kendimi kontrol edebiliyorum. Bugün doğum gününe davetliyim akşam pizzacıya yemeğe gidecekmişiz... Sanırım redbulldende vazgeçtim
Sana denk gelmemiş be kuzum.. İllaki heryerin iyisi kötüsü varkonyalılar genelde cok kaba oluyo burdaki hanım arkadaslar alınmasınlar söz meclisten dışarı
ben hiç iyileriyle karşılaşmadım 2-3 anca konyalı sevdiğim arkadaslarım var onlarında aslen başka şehirliler
konya tarihsel bakımdan cok geniş kapsamlı konyamız güzeldir bide insanları kibar olsa
WuuuTmm cnm ben bir göz atayim, duymuş gibiyim bunu önceden
Pizza yiycen hıı ?
Canım her yörenin insanının iyiside kötüsüde mevcut genelleme yaparsak. Denk geldiğin çevreye insanlara bağlı biraz da. Konya'lı candır gerisi heyecandır
işte kuzum benim içinde trabzon öyle herkesin memlekeri işte bebeğimTmm cnm ben bir göz atayim, duymuş gibiyim bunu önceden
Pizza yiycen hıı ?
Canım her yörenin insanının iyiside kötüsüde mevcut genelleme yaparsak. Denk geldiğin çevreye insanlara bağlı biraz da. Konya'lı candır gerisi heyecandır
@AKovser evde değildi bugün ondan gelememiştir ne zaman gelir bilmiyorum acaba elektrikleri mi gitti geçen konusurken öyle bi sorun olmustu çünkü
tabiki pembem illa ki yukarda anlattım zaten parfymeSana denk gelmemiş be kuzum.. İllaki heryerin iyisi kötüsü var
Wuuu
Muhtemelen listeden cikartmalari gerekecek canım.Kaptanım birşey soracağım ama listeye eklenmek için değil..
Sadece merakımdan
Aşağıdaki resimde moni arkadaşımız izinden dönmüş ama ayrıldığı kiloya dönmeden eklenmiş.. Vermesi gereken kilo çok fazlada değil yani,
Eki Görüntüle 1514004
Keşke dün yazsaydi kilosunuişte kuzum benim içinde trabzon öyle herkesin memlekeri işte bebeğim
ben hep kötüyü belayı çekiyorum
bak erkeklerden sadece 1 iyisine çattım oda 7 yıldır beni seviyo peşimi bırakmıyo ben hep hayır dedikçe dışladıkça hep sevdi hep beni korudu öyle serserilik yapmadı hep sevgisini belli etti halada beni bekliyo aileme konuyu actım onaylamadı bende ailemin onaylamadıgı bişeyi yapmam biliyo o bunu ama yinede kötülük yapmadan seviyo ne biliyim şimdiye kadar tadıgıklarımdan farklı şimdiye kadar sevgilim olmadı ama hep erkeklerin kötüsüne kendini kurnaz sananlara cattım o yüzden belki sevgili olamıyorum ama konyalı en iyi tanıdgın kim dersen onu söylerim hayatım
@AKovser evde değildi bugün ondan gelememiştir ne zaman gelir bilmiyorum acaba elektrikleri mi gitti geçen konusurken öyle bi sorun olmustu çünkü
tabiki pembem illa ki yukarda anlattım zaten parfyme
keşke canımın içi keşkeeKeşke dün yazsaydi kilosunu
konyalılar genelde cok kaba oluyo burdaki hanım arkadaslar alınmasınlar söz meclisten dışarı
kızlar saçını boyatıp her 3 ayda dip boyası yapan var mı ?
ben boyıycam ama korkuyorum alışkanlık yapar diye
arkadasımın öyle olmuş her ay boyuyomuş deyse kaşınıyo yaralar oluyo istiyo saç alışkanlık oldu dedi ben bi geri adım attım açıkcası
ben her 2 ayda bir boyuyorum sacimi bazen oluyor 3 ay oluyor . vallah aliskanlik degil bende gercekten kötü durdugu icin boyuyorum 3 renk birden oluyor:)kızlar saçını boyatıp her 3 ayda dip boyası yapan var mı ?
ben boyıycam ama korkuyorum alışkanlık yapar diye
arkadasımın öyle olmuş her ay boyuyomuş deyse kaşınıyo yaralar oluyo istiyo saç alışkanlık oldu dedi ben bi geri adım attım açıkcası
Canım kilo bildirmediginin farkindasin umarımben her 2 ayda bir boyuyorum sacimi bazen oluyor 3 ay oluyor . vallah aliskanlik degil bende gercekten kötü durdugu icin boyuyorum 3 renk birden oluyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?