Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yahu kızlar harikasınızzzzzz

eşim evde oldugu için fazla bakamıyorum

Herkesin kilosu uzun süre gezdiği kilo evresinden çok şükür çıkmışş

Gerçekten çokkkk mutlu oldummmmmm

Ben bu sabah bakamadım tartı küçük odadaydı kardeşim uyudugu için uyanmasın diye giremedim

Dün temizlik yaparken küçükodaya almıştım neyse yarına kaldı artıkkk

Bu arada bugün bana ctesi gibi geliyor kızlar yaaa

***4 . TAKIM 411. ETAP***

yahu kızlar harikasınızzzzzz

eşim evde oldugu için fazla bakamıyorum

Herkesin kilosu uzun süre gezdiği kilo evresinden çok şükür çıkmışş

Gerçekten çokkkk mutlu oldummmmmm

Ben bu sabah bakamadım tartı küçük odadaydı kardeşim uyudugu için uyanmasın diye giremedim

Dün temizlik yaparken küçükodaya almıştım neyse yarına kaldı artıkkk

Bu arada bugün bana ctesi gibi geliyor kızlar yaaa

konyalılar genelde cok kaba oluyo burdaki hanım arkadaslar alınmasınlar söz meclisten dışarı
ben hiç iyileriyle karşılaşmadım 2-3 anca konyalı sevdiğim arkadaslarım var onlarında aslen başka şehirliler
konya tarihsel bakımdan cok geniş kapsamlı konyamız güzeldir bide insanları kibar olsa

Kaptanım birşey soracağım ama listeye eklenmek için değil..
Sadece merakımdan
Aşağıdaki resimde moni arkadaşımız izinden dönmüş ama ayrıldığı kiloya dönmeden eklenmiş.. Vermesi gereken kilo çok fazlada değil yani,

Tmm cnm ben bir göz atayim, duymuş gibiyim bunu önceden
Pizza yiycen hıı ?

Canım her yörenin insanının iyiside kötüsüde mevcut genelleme yaparsak. Denk geldiğin çevreye insanlara bağlı biraz da. Konya'lı candır gerisi heyecandır

sağol zeynebim yok malesef.. bugünlerin geçmesini bekleyeceğiz

Parfümüm fitwell de güzel bi bak istersen

Hmmm pizzaaa ?

Sana denk gelmemiş be kuzum.. İllaki heryerin iyisi kötüsü var
Wuuu

işte kuzum benim içinde trabzon öyle herkesin memlekeri işte bebeğim
ben hep kötüyü belayı çekiyorum
bak erkeklerden sadece 1 iyisine çattım oda 7 yıldır beni seviyo peşimi bırakmıyo ben hep hayır dedikçe dışladıkça hep sevdi hep beni korudu öyle serserilik yapmadı hep sevgisini belli etti halada beni bekliyo aileme konuyu actım onaylamadı bende ailemin onaylamadıgı bişeyi yapmam biliyo o bunu ama yinede kötülük yapmadan seviyo ne biliyim şimdiye kadar tadıgıklarımdan farklı şimdiye kadar sevgilim olmadı ama hep erkeklerin kötüsüne kendini kurnaz sananlara cattım o yüzden belki sevgili olamıyorum ama konyalı en iyi tanıdgın kim dersen onu söylerim hayatım
BiricikS ve @AKovser hala gelmemissiniz kızlar niyetiniz yokmu gelmeye
@AKovser evde değildi bugün ondan gelememiştir ne zaman gelir bilmiyorum acaba elektrikleri mi gitti geçen konusurken öyle bi sorun olmustu çünkü
Sana denk gelmemiş be kuzum.. İllaki heryerin iyisi kötüsü var

Wuuu
tabiki pembem illa ki yukarda anlattım zaten parfyme

Muhtemelen listeden cikartmalari gerekecek canım.

Keşke dün yazsaydi kilosunu

kızlar saçını boyatıp her 3 ayda dip boyası yapan var mı ?
ben boyıycam ama korkuyorum alışkanlık yapar diye
arkadasımın öyle olmuş her ay boyuyomuş deyse kaşınıyo yaralar oluyo istiyo saç alışkanlık oldu dedi ben bi geri adım attım açıkcası

bayanlari icin bisi soyleyemem iyilerine fenk geldim kuzum ama erkeklerde ayni fikirdeyim

tatlim ben boyattim sacimi dipleri cikinca mecbur boyatiyorsun.sactan saca degisiyor benim bi atkadasim 3 haftada 1 boyatiyor digeri 1.5 ayda 1 .

LeyL35 (/58.0/57.5 /0.5 /%0.86 )
E-brulim(/ 66.3/64.6 / 1.7/ % 2.56)
dilviin (/54.5/ 51.5/ 3/% 5.50)
Pembe_dizi (/68.8/68.8 / 0/ %0 )kilosu sabit

wemba (/66.3/66.6 / +0.3/%-0.45)
gogo2405 (67.8 /66.6 /1.2 / %1.77 )
BiricikS (/74.3/ / /% )bildirimde bulunmadı
Parfym (/77.0/ 76.2/ 0.8/ % 1.04)
AKovser ( / 56.2 // / % )bildirimde bulunmadı
Eliflider ( / 66.5 / 66.0/0.5 / %0.75 )
_choco _ ( /67.8/ 67.2/0.6 / % 0.88)

gunes-86 (/71.5 /71.4 / /% 0.14)

4.takım ortalaması %1.09

ben her 2 ayda bir boyuyorum sacimi bazen oluyor 3 ay oluyor . vallah aliskanlik degil bende gercekten kötü durdugu icin boyuyorum 3 renk birden oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…