Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aynen eger sacimizi boyaticaksak bi kac gun saçlarını yikamicakmissin yagli pis saca boya daha iyi girer .. hemde daha saglikliymis

Ben aylardır 67.9 hayaliyle yaşıyorum bak 66 yi gördüm yılmadan devam canım. Taze zencefil ve limonlu suyu bi dene bu hafta faydası olur diye düşünüyorum.
Tamam deneyim gonca ablam normal ictigim soguk suya aticam dimi?

Ben hafta içi 1 günlük detoks yapmayı planlıyorum. Sende 1 -2 günlük yapabilirsin.
Yapalim pembis var mi liste? Beraber yaparsak daha guzel olur

Günaydın kızlar, öncelikle hepinizi birinciliğinizden dolayı tebrik ediyorum. İşte biz birinci olduk mu hem genelde hem bireyselde oluruz :)

gogo2405 gülüm ben izine ayrılmadan beni bir kaç gün idare edebilirmisiniz? Pek keyfim yok, şu aralar herşey üst üste geliyor... Izin al dersen o da kabulüm.

Tebrik ederim balım, madalyayı da kapmışsın :)

Baktın mı canım uygulamaya?

Parfümüm fitwell de güzel bi bak istersen

Hmmm pizzaaa ?
Maalesef pembem yedim

Yüksek tansiyon hastası annem
Çok gecmiş olsun canım, bilirim içinde ki korkuyu

Helal size. Ama ben hiçbir şey haketmedim kanımca
Öyle deme güneşim takımca kazanılan ödülde herkesin payı vardır :)

Gülüm my fat secret değil my fitness pal uygulamanın adı ve ücretsiz.

Ellerine sağlık papatyam çok güzel gözüküyor, orda ki birinciliğinden dolayı da tebrikler.

Ebruuu ne kadar cok vermissin cmm yaa..sirrini yaz balim bnm ..
Wembam ben yoğurt gününe bağlıyorum.
Geçen hafta pazar kayınvalidemlerde yediğim onca şeyden sonra 1,3 kg fazla çıkmıştım. Ertesi gün, günboyu yoğurt (yanında meyve ve sebze) tükettim ve 1,3'ün 1,1'i geldiği gibi gitti.

Dünkü menüm

Saatleri hiç hatırlamıyorum kızlar...

kalkınca 1 bardak ılık su içtim sonrada hemen hazırlanmaya geçtim.

1 tane köfte yedim saat 1 falandı galiba, iştahım yoktu kahvaltı yapmadım.

Akşam 19:00
1 tabak kremalı mantar soslu makarna içinde minik karideslerde vardı
3 ısırık pizza

1,5 lt su, 1 fincan nane çayı, 1 fincan zencefilli limonlu çay.

Spor yok...

Menüm rezalet farkındayım

Günaydın 4. Takimin azimli kilo vermis ve takimini 1. yapmis kizlariii

Hepinize güzel bir gun diliyorum.

Benim icin oldukca yogun bi gun olacakkk

Vakit buldukca gelecegimm

Öpüldünüzz

Tamam deneyim gonca ablam normal ictigim soguk suya aticam dimi?

Yapalim pembis var mi liste? Beraber yaparsak daha guzel olur
Evet canım içtiğin su.
Tabiki idare ederiz canım sen hallet sıkıntılarını.

Kizlaaarr biz birinci mi olduuukk oyle okudum sankiii :))
Tlfndan girmeye calisiyorum internet durduruldu diyip duruyor sinir oldum alintilar gitti.. eliflider gecmis olsun canim @dilviin canim 2 gun yikamamis olman yeterli ben 1 yada 1,5 ayda bir boyuyorum bazen dahada uzayabiliyor... tabi beyazim yok ve cok aykiri bi renk olmadigi icin dikkat cekmiyor boyamadigim... ayrica tebrik ederim yemek yarismasini kazanmissin diye okudum yanlışım yok umarim.. pc ye gecince tekrar gozlemlerim geçmişi

Dun
Sabah
1 yesil muz+1 fincan yesilcay
Oglen
1 yesil muz+1 bardak süt
Ara
Oglenle ayni
Aksam
1 yesil muz+zencefilli zerdeçallı süt

2,5 lt su ictim
45 dk eliptik
70 dk yürüyüş yaptim

Sabah 56.8 ciktim ama kalici olacagini sanmiyorum :)))

Detoks suresince ac kalmadim ama aklim hep yemeklerdeydi.. surekli ayni seyi yemek bana gore degil. Cok zor dayandimm cok zir hemde :)) bu detoksun bana kattigi lezzet zencefilli zerdeçallı süttür :)) cok sevdim tadini.. simdi mutfak toplayip eliptikle hasrer gidericem :))

Goncam pinner testi hangi siteden ne kadar a yaptırdın tam yazar misin? Bana en son 900 demişlerdi kafaya koydum yaptiricam bende

Tmm canım indirdim şimdi, incelicem biraz

Muz diyeti sana zor gelmişse ben hiç kalkışmayayım , aklım yemeklerde kalır. Eski kilon neydi canım? (muz detoxundan önce).

Bu myfitness pall i bende indirdin simdi..çeşitlilik güzel görünüyor ama uzun sürüyor biraz..neyse bugün gireyim bakalım yediklerimi zor gelirse kaldiririm

Tmm canım indirdim şimdi, incelicem biraz

Muz diyeti sana zor gelmişse ben hiç kalkışmayayım , aklım yemeklerde kalır. Eski kilon neydi canım? (muz detoxundan önce).

57,5 tu canim... dedigim gibi aslinda zor degil,acta kalmiyorsun ama baska seylere el surememek bana zor geldi mesela ekmek peynir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…