Tatlim tebrikler cok mutlu oldum cnm senin adina.. cok vermissin yaa:)çok teşekkür ederim tabikii paylaşırım ama yarın yazayım sakin kafayla
iyiki varsınız
teşekkür ederimm cansınız hepinizz
aynen eger sacimizi boyaticaksak bi kac gun saçlarını yikamicakmissin yagli pis saca boya daha iyi girer .. hemde daha saglikliymissaclarla ilgili yazilat cok dikkatimi cekiyor kendimi alamiyorummm. ben de bi ara surekli sac boyuyordum 3 haftada birbir cok rengi de denedim. hic bir sorun yasmadim. puf noktasi saclar yeni yikanmis olmamali. bir de boya faktoru onemli. garnierin boyasi guzel gercekten bi serisi var yumusacik yapio saclari. tabi ben yillarca sac boyadim artik vbiraktim bu isleri kendi sacima dondum. uclarda kaldi sadece o da bilerek actirmisim gibi gorunuyor ♥
Tamam deneyim gonca ablamBen aylardır 67.9 hayaliyle yaşıyorum bak 66 yi gördüm yılmadan devam canım. Taze zencefil ve limonlu suyu bi dene bu hafta faydası olur diye düşünüyorum.
Yapalim pembis var mi liste? Beraber yaparsak daha guzel olurBen hafta içi 1 günlük detoks yapmayı planlıyorum. Sende 1 -2 günlük yapabilirsin.
Tebrik ederim balım, madalyayı da kapmışsın :)ayyyy senin yapında var o zaman hayatımbol şans umarım unutamayacagın hayatın boyunca en güzel düğün benim düğünümdü diyeceğin bir gün olur
olabilir mi bilmiyorum cünkü gördünüz gibi iftarda yemek olmayınca mecbur 2 gün üst üste pizza yedimneyse sonucta 51 oldum hala cok sevinçliyim ya içim kıpır kıpır
çok teşekkür ederim kızlarr darısı sizin başınızaa
Baktın mı canım uygulamaya?Tmm cnm ben bir göz atayim, duymuş gibiyim bunu önceden
Pizza yiycen hıı ?
Canım her yörenin insanının iyiside kötüsüde mevcut genelleme yaparsak. Denk geldiğin çevreye insanlara bağlı biraz da. Konya'lı candır gerisi heyecandır
Maalesef pembem yedimParfümüm fitwell de güzel bi bak istersen
Hmmm pizzaaa ?
Çok gecmiş olsun canım, bilirim içinde ki korkuyuYüksek tansiyon hastası annem
Öyle deme güneşim takımca kazanılan ödülde herkesin payı vardır :)Helal size. Ama ben hiçbir şey haketmedim kanımca
Gülüm my fat secret değil my fitness pal uygulamanın adı ve ücretsiz.Fitwell vardı önceden bende şimdi yine indiriyorum bakalım.E-brulim my fat secret tam istediğim gibi ama paralıymış
Hmm anladım canım, konu erkekler olunca liste uzar gider. Merak ettim kim En sevdiğin Konyalı ?
Gerçekten miiiiiii süperr buu
Ne yesemki şimdi ben
Süperiz kızlarr ama ödülü abartmamak gerekir yinede
Niye öyle düşünüyorsun Güneşim ya, hep birlikte kazandık işte.
Ellerine sağlık papatyam çok güzel gözüküyor, orda ki birinciliğinden dolayı da tebrikler.gercekten miiii
hemşom ben geçen yazdan beri istiyrum bakır karameli pelin akilde görüp aşık olmuştum
ama cesaret edemiyorum kimisi acık bugday tene gider kimisi gitmez diyo
naasıl duruyo peki kullanı mı nasıl bakımı nasıl
ombre kullanımı kolay dibi gelmiş derdi yok
sadece her banyoda sacına uygun bi sac kremiyle bakım yapman gerekiyo deyse annemin deyimiyle at kılı gibi oluyo oriel oldugu için benim saclarım koyu kestane kumral yaptı kuaförüme bıraktım tercihi hatta resim bulursam atıyım sana özelden
ben yıllardır aynı saç bakım kremini kullanırım dalan olive zeytinyaglı sac bakım kremi dusta sürüyosun ve duruluyosun cıkmadan önce 3 nohut büyüklüğünde alsan yetiyo baya bereketli bi ürün
sacımı kurutmadan da loreal elseve mucizevi saç bakım yagını sürüyorum haftada 1 kere rutin bakımımdır bu benim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lu-veyogurtlu-lumaca-everistelisalata.615961/ baya oldu katılalı hatta 2 yarısmaya katıldım canımcım birde kurabiyeler yarısmasına katılmıştım
cok teşekkürler bu arada
aynen boyamadna önce kokma aşaması var ama kuru sampuanla halledilir
Wembam ben yoğurt gününe bağlıyorum.Ebruuu ne kadar cok vermissin cmm yaa..sirrini yaz balim bnm ..
Evet canım içtiğin su.Tamam deneyim gonca ablamnormal ictigim soguk suya aticam dimi?
Yapalim pembis var mi liste? Beraber yaparsak daha guzel olur
Tabiki idare ederiz canım sen hallet sıkıntılarını.Günaydın kızlar, öncelikle hepinizi birinciliğinizden dolayı tebrik ediyorum. İşte biz birinci olduk mu hem genelde hem bireyselde oluruz :)
gogo2405 gülüm ben izine ayrılmadan beni bir kaç gün idare edebilirmisiniz? Pek keyfim yok, şu aralar herşey üst üste geliyor... Izin al dersen o da kabulüm.
Tebrik ederim balım, madalyayı da kapmışsın :)
Baktın mı canım uygulamaya?
Maalesef pembem yedim
Çok gecmiş olsun canım, bilirim içinde ki korkuyu
Öyle deme güneşim takımca kazanılan ödülde herkesin payı vardır :)
Gülüm my fat secret değil my fitness pal uygulamanın adı ve ücretsiz.
Ellerine sağlık papatyam çok güzel gözüküyor, orda ki birinciliğinden dolayı da tebrikler.
Wembam ben yoğurt gününe bağlıyorum.
Geçen hafta pazar kayınvalidemlerde yediğim onca şeyden sonra 1,3 kg fazla çıkmıştım. Ertesi gün, günboyu yoğurt (yanında meyve ve sebze) tükettim ve 1,3'ün 1,1'i geldiği gibi gitti.
Dünkü menüm
Saatleri hiç hatırlamıyorum kızlar...
kalkınca 1 bardak ılık su içtim sonrada hemen hazırlanmaya geçtim.
1 tane köfte yedim saat 1 falandı galiba, iştahım yoktu kahvaltı yapmadım.
Akşam 19:00
1 tabak kremalı mantar soslu makarna içinde minik karideslerde vardı
3 ısırık pizza
1,5 lt su, 1 fincan nane çayı, 1 fincan zencefilli limonlu çay.
Spor yok...
Menüm rezalet farkındayım
Tmm canım indirdim şimdi, incelicem birazGünaydın kızlar, öncelikle hepinizi birinciliğinizden dolayı tebrik ediyorum. İşte biz birinci olduk mu hem genelde hem bireyselde oluruz :)
gogo2405 gülüm ben izine ayrılmadan beni bir kaç gün idare edebilirmisiniz? Pek keyfim yok, şu aralar herşey üst üste geliyor... Izin al dersen o da kabulüm.
Tebrik ederim balım, madalyayı da kapmışsın :)
Baktın mı canım uygulamaya?
Maalesef pembem yedim
Çok gecmiş olsun canım, bilirim içinde ki korkuyu
Öyle deme güneşim takımca kazanılan ödülde herkesin payı vardır :)
Gülüm my fat secret değil my fitness pal uygulamanın adı ve ücretsiz.
Ellerine sağlık papatyam çok güzel gözüküyor, orda ki birinciliğinden dolayı da tebrikler.
Wembam ben yoğurt gününe bağlıyorum.
Geçen hafta pazar kayınvalidemlerde yediğim onca şeyden sonra 1,3 kg fazla çıkmıştım. Ertesi gün, günboyu yoğurt (yanında meyve ve sebze) tükettim ve 1,3'ün 1,1'i geldiği gibi gitti.
Dünkü menüm
Saatleri hiç hatırlamıyorum kızlar...
kalkınca 1 bardak ılık su içtim sonrada hemen hazırlanmaya geçtim.
1 tane köfte yedim saat 1 falandı galiba, iştahım yoktu kahvaltı yapmadım.
Akşam 19:00
1 tabak kremalı mantar soslu makarna içinde minik karideslerde vardı
3 ısırık pizza
1,5 lt su, 1 fincan nane çayı, 1 fincan zencefilli limonlu çay.
Spor yok...
Menüm rezalet farkındayım
Muz diyeti sana zor gelmişse ben hiç kalkışmayayım , aklım yemeklerde kalır. Eski kilon neydi canım? (muz detoxundan önce).Kizlaaarr biz birinci mi olduuukk oyle okudum sankiii :))
Tlfndan girmeye calisiyorum internet durduruldu diyip duruyor sinir oldum alintilar gitti..eliflider gecmis olsun canim @dilviin canim 2 gun yikamamis olman yeterli ben 1 yada 1,5 ayda bir boyuyorum bazen dahada uzayabiliyor... tabi beyazim yok ve cok aykiri bi renk olmadigi icin dikkat cekmiyor boyamadigim... ayrica tebrik ederim yemek yarismasini kazanmissin diye okudum yanlışım yok umarim.. pc ye gecince tekrar gozlemlerim geçmişi
Dun
Sabah
1 yesil muz+1 fincan yesilcay
Oglen
1 yesil muz+1 bardak süt
Ara
Oglenle ayni
Aksam
1 yesil muz+zencefilli zerdeçallı süt
2,5 lt su ictim
45 dk eliptik
70 dk yürüyüş yaptim
Sabah 56.8 ciktim ama kalici olacagini sanmiyorum :)))
Detoks suresince ac kalmadim ama aklim hep yemeklerdeydi.. surekli ayni seyi yemek bana gore degil. Cok zor dayandimm cok zir hemde :)) bu detoksun bana kattigi lezzet zencefilli zerdeçallı süttür :)) cok sevdim tadini.. simdi mutfak toplayip eliptikle hasrer gidericem :))
İndirdim ben şimdi. Uzun süren ne canım ?Bu myfitness pall i bende indirdin simdi..çeşitlilik güzel görünüyor ama uzun sürüyor biraz..neyse bugün gireyim bakalım yediklerimi zor gelirse kaldiririm
Tmm canım indirdim şimdi, incelicem biraz
Muz diyeti sana zor gelmişse ben hiç kalkışmayayım , aklım yemeklerde kalır. Eski kilon neydi canım? (muz detoxundan önce).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?