Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızzzz hemsommm

nemim şuan bakır karamell

bende maymun iştahlıyım şimdide ombre istiyorum ama çokda kararsızımmmmm

Ombrenn kullanımı nasıll
gercekten miiii
hemşom ben geçen yazdan beri istiyrum bakır karameli pelin akilde görüp aşık olmuştum
ama cesaret edemiyorum kimisi acık bugday tene gider kimisi gitmez diyo
naasıl duruyo peki kullanı mı nasıl bakımı nasıl
ombre kullanımı kolay dibi gelmiş derdi yok
sadece her banyoda sacına uygun bi sac kremiyle bakım yapman gerekiyo deyse annemin deyimiyle at kılı gibi oluyo oriel oldugu için benim saclarım koyu kestane kumral yaptı kuaförüme bıraktım tercihi hatta resim bulursam atıyım sana özelden
ben yıllardır aynı saç bakım kremini kullanırım dalan olive zeytinyaglı sac bakım kremi dusta sürüyosun ve duruluyosun cıkmadan önce 3 nohut büyüklüğünde alsan yetiyo baya bereketli bi ürün
sacımı kurutmadan da loreal elseve mucizevi saç bakım yagını sürüyorum haftada 1 kere rutin bakımımdır bu benim
istanbulsultani canım yemek yarışmasında birincimi olmuşsun Tebrikler canım çok sevindim senin adına. Ee tarifini bizimlede paylaşırmısın yada linkini ödül olarak yaparız kendimize :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lu-veyogurtlu-lumaca-everistelisalata.615961/ baya oldu katılalı hatta 2 yarısmaya katıldım canımcım birde kurabiyeler yarısmasına katılmıştım
cok teşekkürler bu arada
heee direk kokalim biz ozaman hahah
aynen boyamadna önce kokma aşaması var ama kuru sampuanla halledilir

iftar menüm 19.50
1 tabak kesme corbası
patates, kabak, patlıcam acı biber kızartması (malesef sevmeme ragmen yedim baska yemek yoktu yapacak halimde yoktu )
4 kasık yogurt
1 cay kasıgı acılı hardal
2 kasık irmik helvası

22.00 çay keyfii
3 tane form meyveli
5 bardak cay

sahur :23.30 civarı büyük ihtimal yerim
1 kk. süzme peynir
1 dilim cavdarlı ekmek
5 zeytin
1 kırmızı elma
1 fincan kahve
1 fincan bitki çayı

1 bucuk litre su içtim iftardan sonra spor yok hala cok hastayım nefes alamıyorum dahada arttı malesef nefes darlıgım o yüzden bugün yürüyüşte yapamadım

Menulerim adında düzenli goncam.. Aşırı kacamakta yok. .. Ama tartı gram oynamıyor..üstelik yaglandimda ben resmen..sabir diyorum kendime ama 1 hafta daha bekliyorum hala olmazsa birebir uyacagim sabit listelerden birine basliycam..yada başka bir yol bakalım..sabah 60.2 ydi kilom.

Arada olur öyle kızartma olduğuna göre ödül olarakmi saysak
Düzenli devam edersen verirsin illa canım spor yapamiyosun ya bu ara onunda etkisi var tabi.
Bu arada seni hep sabit giden tartı iyice eksileri gösteriyor artik..bu pinner test in etkisi oldumu sana?
Evet baya işe yaradı canım. Alerjik reaksiyon oluyodu yüzümde gözümün etrafında işte vücudum da falan pinnertest sonucuna göre beslenmeye başladığımdan beri yok mesela.birde çok usurdum ben hava sıcak olsa bile o da geçti midem rahatladı. Kilo vermeye başladım yavaş gidiyodu ama bikaç gündür zencefil limonlu su içiyorum. Pinnertest te kırmızı bolumdekileri yemiyorum ya 1 ayı geçti ama bu hafta sarı bolumdekileri de tuketmedim ve sporada yuklenmeye başladım 2 haftadır sanırım hepsi birleşti.

Bugun surekli disarda oldugum icin hic giremedim foruma. Simdi hepsini okudum menumu de yazayim ★
12.00- yumurta-yarim kk peynir -2, 3 zeytin
Ara- 5-6 tane cig badem -yarim muz
18.00- popeyes den tavuk aldim biraz parca tavuk, 2 lokma pizza ( esimin zorlamasiyla) biraz ice tea seftali- salata-
Su az ictim 1.5 lt sanirim daha icerim evdeyim artik. 3 saat ince topuklu ayakkabiyla yuruyus

Yine misafirim oldugu icin cok kalamayacagim. Grubumuzu kutluyorumm. Gogocumm odul icin tesekkurler. Ben 2 adet hosbes den yana kullanicam ♥♥♥
Diger mebuleri ilk firsatta yorumlayacagim ☆☆☆

özelden devam

Bende yaziim menümü
Sabah 10.00 1 dilim ekmek peynir domates salatalık 2 kaşık kadar patatesli yumurta 1 tk reçel 4 zeytin çay

Öğlen 14.00 burger kingte tavuklu salata sosunu kullanmadım 5-6 çubuk patates

Akşam 19.00 1 ızgara Çipura küçük boy 4 kaşık patlıcan salatası közlenmiş ve yesil salata 4 kaşık kısır bu ödülüm olsun perşembe canım istemişti tartı günü diye yiyememistim :)

Su 2.5 lt 1 i zencefil limonlu ve çubuk tarçın da attım bu defa canım biraz tatlı cektide gecirsin diye
Spor 50 zıplama 30 dk yürüyüş ama yavaş
Bugün diger sporları yapmiycam dinlencem.

Yüksek tansiyon hastası annem
Allah şifa versin zor bir hastalık
Helal size. Ama ben hiçbir şey haketmedim kanımca
Takımız bizz
Bazen veririz bazen yerimizde sayarız. Moral bozmak yok
Menün güzel afiyet olsun şekerim :*
güzel menün. Suyu güzel içiyorsun birde yeşil çayı günde 3 kupa içersen daha çok etkisini gösterir bence
Pts görüşürüz tatlım :*

Tebrikler kızlarr

Madalya yemek yarışmasındanmış ama ikisi birarada olmuş istanbulsultani tebriklerr

Menüm
10:00
1 dlim peynir
1,5dlm ekmek
Domates salatalık
3 zeytin

Ara yeşil çay
7kuru üzüm
7 ysbanmersini

15:00
4yk kısır
Bol salata
Turşu

Ara yeşil çay

19:30
4yk kabak uemeği
Yoğurt
1 dlm tahin helvası

Ara
Yeşilçay
4 fıstık
3 badem

Su 3.2 lt
Spor tüm evi temizledim. Ayrıca 20' yürüyüş.

Bıgün tartıldım bi heyecan bi heyecan :)
Takımın enerjisinden sanırım. Haftaya inşallah 74 leri görecekmişim gibi bir his var içimde..

Çoookk yorgunum zor bir gündü benim için.. Ama yorgunluktan uyuyamıyorum
Herkese iyi geceler

Bugünkü menüm

16.30
300 gr yogurt 0.1% yağlı
5 tane çilek
tarcin

19.30
4 kasik pirinc pilav
bitane avuc kadar tavuk
4 tane ince kesilmiş patates
FIRINDA
100 gr yogurt 0.1 %

20.30
bi ısırık süt dilimi
5 tane Erik
mmm güzel ödülmüş Kinder Süt Dilimi

Belliki miden tiksinmiş yağdan, hafif yemeye alışmış. Taşıyamıyor yani yağlıyı. Böylesi daha iyi bence

ödülün yokmu canım senin? Kızartmayı ona sayalım yada sahurda atıver bir iki lokma ödüllük bişey, bugün hakettik

Zencefilli limonlu su içtim 1 lt diğer içtiklerime ekstra olarak, wc yolundan gelemedim işe yarıyor gibi:) tokluk ta veriyo sanki. Hergün içsem bi hafta boyunca zararı olurmuki?

ince topuklular dahada faydalıymış diyette burda biri söylemişti kimdi unuttum. Parça tavuklar yağlı olur gülüm ya:) İki lokma pizzayı ödüle sayalım

Kısır çok güzel hafif bir ödül olmuş

BiricikS ve istanbulsultani saç köklerindeki kuruluk ve yaralar amonyaklı boyaların saç derisini tahriş etmesiyle oluyor. Garnier'in amonyaksz bir serisi var denemiştim güzeldi. Ben Loreal'ın köpüklüsünden kullanıyorum eğer evde yapıcaksam kendim. Yoksa gittiğim kuaför Syos kullanıyor. Renklere gelirsek siyah, kestane, karamell, koyu kızıl hepsini yaptım 2 ay yıkadıkça boya çıkıyor ya otomatik olarak açık kestane oluyor . Boyamasam Adnan Şensesin saçları gibi beyazlıyo saçlarımın ön kısmı. Doğal saç varken yapmayın derim ben. Yıpranıyor, kırılıyor, keçeleşiyor saç. Saçım belimde şimdi, Lorealın yağını ve balsam kullanmasam taranmaz saçım. Loreal Elseve nin kırmızı şanpuan ve bakım kürü boyalı saçlarda favorim. Kolay kolay akmıyor renk. Benim son 6 aydır kullandığım bir bakım kürüm daha var Macadamia . Uzatıyo saçımı, parlaklık veriyor. Çoğu kişiye tavsiye ettim memnun kalmışlar.

evet ya bugun bi siskinlik hissediyorum zaten daha dogrusu aksam basladi bi de vi avuc antep fistigi yedim ohh! hadi bana ceza verin
artik pilatese donsem iyi olacak hic vakit bulamiyorum ki. ya bebek ya ev isi ya yemek ya misafir :-( iki gune kadar sakinlesicez insallah o zaman pilatesimi yapabilirim ohh ! ♥ pempe puantiyem beni tebrik etmistin sanirim tesekkur ederim♥
haftaya deil 74u hatta 73 u gorursun insallah. insan inaninca oluyor gercekten ♥

saclarla ilgili yazilat cok dikkatimi cekiyor kendimi alamiyorummm. ben de bi ara surekli sac boyuyordum 3 haftada bir bir cok rengi de denedim. hic bir sorun yasmadim. puf noktasi saclar yeni yikanmis olmamali. bir de boya faktoru onemli. garnierin boyasi guzel gercekten bi serisi var yumusacik yapio saclari. tabi ben yillarca sac boyadim artik vbiraktim bu isleri kendi sacima dondum. uclarda kaldi sadece o da bilerek actirmisim gibi gorunuyor ♥

O tavuklar bol yağlı olanlardanmiydi neyseki o kadar yuruyusle ermiştir diycem ama illa ceza veresim var 50 jj olsun hafif olsun bu defalik
Inşallah canım görürsün istediğin rakamı. Menün güzel olmuş.
Bence sorun olmaz 1 hafta icmekten ama arada bir iki gün ara vermek iyi olur diye düşünüyorum.

Arada olur öyle kızartma olduğuna göre ödül olarakmi saysak
ben sahuru yapamadım yarın oruc tutmıycam form meyveli bisküviyi ödül yerine yemiştim ben ama
sagol canım teşekkür ederimm
sen ne sanmıştınnn
canım benim sacıma oriel degdi yarısına ama ucları baya yıprandı kestirdim şimdi boyalı yerler bile yumuşak bakım yapıyorum cünkü devamlı ben sürekli dalanın zeytinyaglı duşta sac kremini kullanıyorum acayip yumuşaklık veriyo sanki boyatmamışsın hiç yıpranmamış gibi oluyo
ahahaha güzel espri adanan senses gibi oluyo
ben şimdi oriel vurmuycam direk boyatıcam 3 kutu boya alıp zaten sacıma baya özen gösteren biriyim hep bakım yaparım 1 yıldırda istiyorum diyorum ki boyatıyım baktım begenmedim kendi rengine boyar dahada ellemem 1 musibet 1000 nasihatten iyiymiş derler ya
hep ombre kullandım yaşıma uysun diye ama artık yok diyorum bana göre degil çok sıkıldım bide ben hep arkadas cevresindeyim saclarımı herkes sever kalçamda suan herkes boyatıyo bende imrendim
koyu kızılı merak ediyorum kızıl zor renk akıyo bakımı zor felan

çok teşekkür ederim tabikii paylaşırım ama yarın yazayım sakin kafayla
iyiki varsınız
Tebrikler kızlarr

Madalya yemek yarışmasındanmış ama ikisi birarada olmuş istanbulsultani tebriklerr
teşekkür ederimm cansınız hepinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…