- 7 Ocak 2014
- 1.252
- 1.189
- 408
birincilikten verildi sandım sonra yok dedim olsa önceden de görürdüm fln fln..ben sahuru yapamadım yarın oruc tutmıycam form meyveli bisküviyi ödül yerine yemiştim ben ama
sagol canım teşekkür ederimm
sen ne sanmıştınnn
canım benim sacıma oriel degdi yarısına ama ucları baya yıprandı kestirdim şimdi boyalı yerler bile yumuşak bakım yapıyorum cünkü devamlı ben sürekli dalanın zeytinyaglı duşta sac kremini kullanıyorum acayip yumuşaklık veriyo sanki boyatmamışsın hiç yıpranmamış gibi oluyo
ahahaha güzel espri adanan senses gibi oluyo
ben şimdi oriel vurmuycam direk boyatıcam 3 kutu boya alıp zaten sacıma baya özen gösteren biriyim hep bakım yaparım 1 yıldırda istiyorum diyorum ki boyatıyım baktım begenmedim kendi rengine boyar dahada ellemem1 musibet 1000 nasihatten iyiymiş derler ya
hep ombre kullandım yaşıma uysun diye ama artık yok diyorum bana göre degil çok sıkıldım bide ben hep arkadas cevresindeyim saclarımı herkes sever kalçamda suan herkes boyatıyo bende imrendim
koyu kızılı merak ediyorum kızıl zor renk akıyo bakımı zor felan
Tamam deneyim gonca ablamnormal ictigim soguk suya aticam dimi?
Yapalim pembis var mi liste? Beraber yaparsak daha guzel olur
Kızlar da kabul ederse seve seve takımımın kaptan yardımcılığına varım. Hep destek tam destek :)
Teşekkür ederim ddanesim. Buralardayım yine kuzum, tamamiyle ayrılamam ben buralardan. Hem moral buluyorum sizin aranızda.E-brulim kaptan yardımcılığına hayırlı olsun yakıştı..umarım sorunların önemli değildir çabucak çözülür gelirsin
Ben lifesum uygulamasını kullanıyorum, ona da bir göz atabilirsin canım.Bu myfitness pall i bende indirdin simdi..çeşitlilik güzel görünüyor ama uzun sürüyor biraz..neyse bugün gireyim bakalım yediklerimi zor gelirse kaldiririm
Leylam hangi birini anlatayım ki. Hayat bir vurdu mu tam vuruyor be gülüm yani demek istediğim bir sıkıntı geldimi civciv yavrusu gibi başka sıkıntılar da peşinden geliyor. Annem rahatsız, anneannem desen ondan kötü... ve daha bir sürü küçük sorunlar. Yine de her halimize şükür. Hepsi son iki gün içinde olunca sarsıldım biraz
Guzel ve uygulanabilir canim ya yapalim bunu. Sen ne gun yapmayi dusunuyosunbirincilikten verildi sandım sonra yok dedim olsa önceden de görürdüm fln fln..
bi bu liste var şuan için evde bir tane daha var, ama onu bulmam lazım
Detox
Sabah uyanınca: 1 brdk su- 1 dilim ananas veya 1 kivi
Kahvaltı: 1 bardak kefir, içine bir kaşık yoğurt ve 2-3 tane kuru erik blendırdan geçir, biraz tarçın ekle ve iç.)
Ara öğün: 1 dilim ananas/veya 1 kivi/ veya 1 greyfurt
Öğle: Haşlanmış sebze (yağsız), 45 gram light tonbalığı ve 1 bardak limonlu soda
Ara öğün: 2 yemek kaşığı lor, kıyılmış maydonoz, dereotu, nane ve kıyılmış 5 tane badem (Hepsini karıştırıp yiyeceksin.)
Akşam: Yeşil salata, 90 gr light ton balığı ve 1 bardak limonlu soda
Ara öğün: Bir önceki ara öğünün aynısı.
Gün içinde kahve içilmeyecek, çay içilecekse 1-2 bardak ve çoook açık. Bitki çayları serbest. 2,5 litre üstü su içilecek
Canim hayirli olsun kaptan yardimciligin :)Kızlar da kabul ederse seve seve takımımın kaptan yardımcılığına varım. Hep destek tam destek :)
Teşekkür ederim ddanesim. Buralardayım yine kuzum, tamamiyle ayrılamam ben buralardan. Hem moral buluyorum sizin aranızda.
Ben lifesum uygulamasını kullanıyorum, ona da bir göz atabilirsin canım.
Leylam hangi birini anlatayım ki. Hayat bir vurdu mu tam vuruyor be gülüm yani demek istediğim bir sıkıntı geldimi civciv yavrusu gibi başka sıkıntılar da peşinden geliyor. Annem rahatsız, anneannem desen ondan kötü... ve daha bir sürü küçük sorunlar. Yine de her halimize şükür. Hepsi son iki gün içinde olunca sarsıldım biraz
www.pinnertest.com.tr sitesi ücretsiz telefon nosu var 900 diyolar saglikciyim deyince 590 dediler canım.Goncam pinner testi hangi siteden ne kadar a yaptırdın tam yazar misin? Bana en son 900 demişlerdi kafaya koydum yaptiricam bende
Hayırdır canım? Paylaşmak istersen biz buradayızGünaydın kızlar, öncelikle hepinizi birinciliğinizden dolayı tebrik ediyorum. İşte biz birinci olduk mu hem genelde hem bireyselde oluruz :)
gogo2405 gülüm ben izine ayrılmadan beni bir kaç gün idare edebilirmisiniz? Pek keyfim yok, şu aralar herşey üst üste geliyor... Izin al dersen o da kabulüm.
Tebrik ederim balım, madalyayı da kapmışsın :)
Baktın mı canım uygulamaya?
Maalesef pembem yedim
Çok gecmiş olsun canım, bilirim içinde ki korkuyu
Öyle deme güneşim takımca kazanılan ödülde herkesin payı vardır :)
Gülüm my fat secret değil my fitness pal uygulamanın adı ve ücretsiz.
Ellerine sağlık papatyam çok güzel gözüküyor, orda ki birinciliğinden dolayı da tebrikler.
Wembam ben yoğurt gününe bağlıyorum.
Geçen hafta pazar kayınvalidemlerde yediğim onca şeyden sonra 1,3 kg fazla çıkmıştım. Ertesi gün, günboyu yoğurt (yanında meyve ve sebze) tükettim ve 1,3'ün 1,1'i geldiği gibi gitti.
Dünkü menüm
Saatleri hiç hatırlamıyorum kızlar...
kalkınca 1 bardak ılık su içtim sonrada hemen hazırlanmaya geçtim.
1 tane köfte yedim saat 1 falandı galiba, iştahım yoktu kahvaltı yapmadım.
Akşam 19:00
1 tabak kremalı mantar soslu makarna içinde minik karideslerde vardı
3 ısırık pizza
1,5 lt su, 1 fincan nane çayı, 1 fincan zencefilli limonlu çay.
Spor yok...
Menüm rezalet farkındayım
Evet yaa hep öyle oluyor aclıktan değil ama insan yine de aranıyor resmen ne yesem diyeKizlaaarr biz birinci mi olduuukk oyle okudum sankiii :))
Tlfndan girmeye calisiyorum internet durduruldu diyip duruyor sinir oldum alintilar gitti.. @eliflider gecmis olsun canimistanbulsultani canim 2 gun yikamamis olman yeterli ben 1 yada 1,5 ayda bir boyuyorum bazen dahada uzayabiliyor... tabi beyazim yok ve cok aykiri bi renk olmadigi icin dikkat cekmiyor boyamadigim... ayrica tebrik ederim yemek yarismasini kazanmissin diye okudum yanlışım yok umarim.. pc ye gecince tekrar gozlemlerim geçmişi
Dun
Sabah
1 yesil muz+1 fincan yesilcay
Oglen
1 yesil muz+1 bardak süt
Ara
Oglenle ayni
Aksam
1 yesil muz+zencefilli zerdeçallı süt
2,5 lt su ictim
45 dk eliptik
70 dk yürüyüş yaptim
Sabah 56.8 ciktim ama kalici olacagini sanmiyorum :)))
Detoks suresince ac kalmadim ama aklim hep yemeklerdeydi.. surekli ayni seyi yemek bana gore degil. Cok zor dayandimm cok zir hemde :)) bu detoksun bana kattigi lezzet zencefilli zerdeçallı süttür :)) cok sevdim tadini.. simdi mutfak toplayip eliptikle hasrer gidericem :))
Hayırlı olsun
Geçmiş olsun canım. İnşallah biran önce düzelirlerKızlar da kabul ederse seve seve takımımın kaptan yardımcılığına varım. Hep destek tam destek :)
Teşekkür ederim ddanesim. Buralardayım yine kuzum, tamamiyle ayrılamam ben buralardan. Hem moral buluyorum sizin aranızda.
Aslında niyetim perşembe ama. Evde olduğum gün düşünüyorum. Ev dışında annelerde yapamam çünküGuzel ve uygulanabilir canim ya yapalim bunu. Sen ne gun yapmayi dusunuyosun
Canim hayirli olsun kaptan yardimciligin :)
Ve insallah cabucak cozersin sorunlarini Allah acil sifalar versin
Parfym canım uzun suren tek tek girişler... Yada bana uzun geliyor bilmiyorum ki..ebrum geçmiş olsun annene ve anneannene canım en kısa surede iyi olurlar inşallah..
Guzel ve uygulanabilir canim ya yapalim bunu. Sen ne gun yapmayi dusunuyosun
Canim hayirli olsun kaptan yardimciligin :)
Ve insallah cabucak cozersin sorunlarini Allah acil sifalar versin
Hayırdır canım? Paylaşmak istersen biz buradayız
3 ısırıktan bişey olmaz hem dün ödül vardı
Evet yaa hep öyle oluyor aclıktan değil ama insan yine de aranıyor resmen ne yesem diye
Hayırlı olsunE-brulim :*
Geçmiş olsun canım. İnşallah biran önce düzelirler
Aslında niyetim perşembe ama. Evde olduğum gün düşünüyorum. Ev dışında annelerde yapamam çünkü
cok tesekkür ederim bu hafta baya yogundum hem oruc hem spor yapmak hemde epeyden beri sabitti kilom birden 3 kilo gitmiş bende hala şaşkınım :)Tatlim tebrikler cok mutlu oldum cnm senin adina.. cok vermissin yaa:)
canım cok teşekkür ederim umarım tez vakitte sorunlarını halledip aramıza dönüp ceza yagdırmaya devam edersinGünaydın kızlar, öncelikle hepinizi birinciliğinizden dolayı tebrik ediyorum. İşte biz birinci olduk mu hem genelde hem bireyselde oluruz :)
gogo2405 gülüm ben izine ayrılmadan beni bir kaç gün idare edebilirmisiniz? Pek keyfim yok, şu aralar herşey üst üste geliyor... Izin al dersen o da kabulüm.
Tebrik ederim balım, madalyayı da kapmışsın :)
Baktın mı canım uygulamaya?
Maalesef pembem yedim
Çok gecmiş olsun canım, bilirim içinde ki korkuyu
Öyle deme güneşim takımca kazanılan ödülde herkesin payı vardır :)
Gülüm my fat secret değil my fitness pal uygulamanın adı ve ücretsiz.
Ellerine sağlık papatyam çok güzel gözüküyor, orda ki birinciliğinden dolayı da tebrikler.
Wembam ben yoğurt gününe bağlıyorum.
Geçen hafta pazar kayınvalidemlerde yediğim onca şeyden sonra 1,3 kg fazla çıkmıştım. Ertesi gün, günboyu yoğurt (yanında meyve ve sebze) tükettim ve 1,3'ün 1,1'i geldiği gibi gitti.
Dünkü menüm
Saatleri hiç hatırlamıyorum kızlar...
kalkınca 1 bardak ılık su içtim sonrada hemen hazırlanmaya geçtim.
1 tane köfte yedim saat 1 falandı galiba, iştahım yoktu kahvaltı yapmadım.
Akşam 19:00
1 tabak kremalı mantar soslu makarna içinde minik karideslerde vardı
3 ısırık pizza
1,5 lt su, 1 fincan nane çayı, 1 fincan zencefilli limonlu çay.
Spor yok...
Menüm rezalet farkındayım
cok teşekkürler tek sırrım var oda bu takım olmasa ben şimdiye coktan pes etmiştim411. Etap birincisi dilviin tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
canımsım balımsın teşekkür ederim kuzummGunaydin kizlar tebrikler :) kilom sabit olsa da en azindan arti cikmadim diye sevinebiliyorum suan. İnsallah haftaya da 1. Oluruz.
BiRicik kankimistanbulsultani seni de tekrar tebrik ederim bebeim :*
evet canım birinci olduk umarım hep böyle devam eder azmimizKizlaaarr biz birinci mi olduuukk oyle okudum sankiii :))
Tlfndan girmeye calisiyorum internet durduruldu diyip duruyor sinir oldum alintilar gitti.. @eliflider gecmis olsun canimistanbulsultani canim 2 gun yikamamis olman yeterli ben 1 yada 1,5 ayda bir boyuyorum bazen dahada uzayabiliyor... tabi beyazim yok ve cok aykiri bi renk olmadigi icin dikkat cekmiyor boyamadigim... ayrica tebrik ederim yemek yarismasini kazanmissin diye okudum yanlışım yok umarim.. pc ye gecince tekrar gozlemlerim geçmişi
seneler önce girip birinci olmuştum site degiştikçe ödüllendiriliyorumbirincilikten verildi sandım sonra yok dedim olsa önceden de görürdüm fln fln..
o papatyalar gerçek miiiMutlu Haftasonlarınız olsun kızlar :) Taze çıktı bu kare :)
Eki Görüntüle 1514744
Kızlar da kabul ederse seve seve takımımın kaptan yardımcılığına varım. Hep destek tam destek :)
Hayırdır canım? Paylaşmak istersen biz buradayız
3 ısırıktan bişey olmaz hem dün ödül vardı
Evet yaa hep öyle oluyor aclıktan değil ama insan yine de aranıyor resmen ne yesem diye
Hayırlı olsunE-brulim :*
Geçmiş olsun canım hem anneciğine hem anneannene. İnşallah en kısa zamanda atlatırsınız bu günleri cnm. Bu arada yardımcı kaptanlığın hayırlı olsn, cezalar dolu gibi yağacak üstümüze desene:))Sağolun kızlar, ALLAH razı olsun. Burada en çok sevdiğim şey iyi kötü herşeyi paylaşabilmek. Iyi ki varsınız. Seviyorum sizi
cok tesekkür ederim bu hafta baya yogundum hem oruc hem spor yapmak hemde epeyden beri sabitti kilom birden 3 kilo gitmiş bende hala şaşkınım :)
canım cok teşekkür ederim umarım tez vakitte sorunlarını halledip aramıza dönüp ceza yagdırmaya devam edersin
cok teşekkürler tek sırrım var oda bu takım olmasa ben şimdiye coktan pes etmiştim
canımsım balımsın teşekkür ederim kuzumm
evet canım birinci olduk umarım hep böyle devam eder azmimiz
benimde beyazım yok sıkıldım sac rengimden birde artık yaz geldi evde durmam o yüzden biraz da degişiklik şart
seneler önce girip birinci olmuştum site degiştikçe ödüllendiriliyorum
o papatyalar gerçek miii
harika bi haber
canım gelmiş geçmiş olsun.. her şey yoluna girer Allah ın izniyle sıkıntılar geçer gider kıyamam
evet çünkü gözümüz aç bizim
Geçmiş olsun canım hem anneciğine hem anneannene. İnşallah en kısa zamanda atlatırsınız bu günleri cnm. Bu arada yardımcı kaptanlığın hayırlı olsn, cezalar dolu gibi yağacak üstümüze desene:))
P pembe_dizi çok güzel fotoğraf insanın içi açılıyor böyle karelerle, gönder böyle arada@dilviin kuzum paylaş bu haftaki birincilik sırrını merakla bekliyoruzz.
Harika gözüküyor kankim, ellerine sağlık. Ne ki bu?Eki Görüntüle 1514803
raffaello alıcaktım kendime ödül olarak ama vazgeçtim
Eki Görüntüle 1514804 Eki Görüntüle 1514805
bunu yaptım,akşama 1 dilim yicem inşallah
Tamam tatlim persembe gunu yemek kursum var mumkun degil uymaz o zaman carsmba ben yapym :)Geçmiş olsun canım. İnşallah biran önce düzelirler
Aslında niyetim perşembe ama. Evde olduğum gün düşünüyorum. Ev dışında annelerde yapamam çünkü
Evet bebgim sana olan sevgim kadar gercek :*papatyalar gerçek miii
Teşekkür ederim bebegim. İnstagramda bol bol var galerimde :)Geçmiş olsun canım hem anneciğine hem anneannene. İnşallah en kısa zamanda atlatırsınız bu günleri cnm. Bu arada yardımcı kaptanlığın hayırlı olsn, cezalar dolu gibi yağacak üstümüze desene:))
P pembe_dizi çok güzel fotoğraf insanın içi açılıyor böyle karelerle, gönder böyle arada@dilviin kuzum paylaş bu haftaki birincilik sırrını merakla bekliyoruzz.
Eki Görüntüle 1514803
raffaello alıcaktım kendime ödül olarak ama vazgeçtim
Eki Görüntüle 1514804 Eki Görüntüle 1514805
bunu yaptım,akşama 1 dilim yicem inşallah
Çok sağolun canlarım, inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer. ALLAH büyük...
Harika gözüküyor kankim, ellerine sağlık. Ne ki bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?