Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

birincilikten verildi sandım sonra yok dedim olsa önceden de görürdüm fln fln..
Tamam deneyim gonca ablam normal ictigim soguk suya aticam dimi?

Yapalim pembis var mi liste? Beraber yaparsak daha guzel olur

bi bu liste var şuan için evde bir tane daha var, ama onu bulmam lazım

Detox

Sabah uyanınca: 1 brdk su- 1 dilim ananas veya 1 kivi

Kahvaltı: 1 bardak kefir, içine bir kaşık yoğurt ve 2-3 tane kuru erik blendırdan geçir, biraz tarçın ekle ve iç.)
Ara öğün: 1 dilim ananas/veya 1 kivi/ veya 1 greyfurt
Öğle: Haşlanmış sebze (yağsız), 45 gram light tonbalığı ve 1 bardak limonlu soda
Ara öğün:
2 yemek kaşığı lor, kıyılmış maydonoz, dereotu, nane ve kıyılmış 5 tane badem (Hepsini karıştırıp yiyeceksin.)
Akşam: Yeşil salata, 90 gr light ton balığı ve 1 bardak limonlu soda
Ara öğün: Bir önceki ara öğünün aynısı.

Gün içinde kahve içilmeyecek, çay içilecekse 1-2 bardak ve çoook açık. Bitki çayları serbest. 2,5 litre üstü su içilecek

Kızlar kaptan yardımcımız iki kişi oldu artık E-brulim de yardımcı.
@zey zey canım ilk sayfaya eklermisin fırsatın olduğunda.

Not: yandik biz su gibi ceza yagdirir artık...
Kızlar da kabul ederse seve seve takımımın kaptan yardımcılığına varım. Hep destek tam destek :)

E-brulim kaptan yardımcılığına hayırlı olsun yakıştı..umarım sorunların önemli değildir çabucak çözülür gelirsin
Teşekkür ederim ddanesim. Buralardayım yine kuzum, tamamiyle ayrılamam ben buralardan. Hem moral buluyorum sizin aranızda.

Bu myfitness pall i bende indirdin simdi..çeşitlilik güzel görünüyor ama uzun sürüyor biraz..neyse bugün gireyim bakalım yediklerimi zor gelirse kaldiririm
Ben lifesum uygulamasını kullanıyorum, ona da bir göz atabilirsin canım.

E-brulim noldu kankim onemli bi durum yok umarim
Leylam hangi birini anlatayım ki. Hayat bir vurdu mu tam vuruyor be gülüm yani demek istediğim bir sıkıntı geldimi civciv yavrusu gibi başka sıkıntılar da peşinden geliyor. Annem rahatsız, anneannem desen ondan kötü... ve daha bir sürü küçük sorunlar. Yine de her halimize şükür. Hepsi son iki gün içinde olunca sarsıldım biraz

Parfym canım uzun suren tek tek girişler... Yada bana uzun geliyor bilmiyorum ki..ebrum geçmiş olsun annene ve anneannene canım en kısa surede iyi olurlar inşallah..

Bu arada telden yazarken iyice sacmaliyorum farkındayım .ama ekran donuyor sürekli ancak bu kadar oluyor..

Guzel ve uygulanabilir canim ya yapalim bunu. Sen ne gun yapmayi dusunuyosun
Canim hayirli olsun kaptan yardimciligin :)
Ve insallah cabucak cozersin sorunlarini Allah acil sifalar versin

Hayırdır canım? Paylaşmak istersen biz buradayız
3 ısırıktan bişey olmaz hem dün ödül vardı
Evet yaa hep öyle oluyor aclıktan değil ama insan yine de aranıyor resmen ne yesem diye

Hayırlı olsun E-brulim :*

Geçmiş olsun canım. İnşallah biran önce düzelirler

Aslında niyetim perşembe ama. Evde olduğum gün düşünüyorum. Ev dışında annelerde yapamam çünkü

Parfym canım uzun suren tek tek girişler... Yada bana uzun geliyor bilmiyorum ki..ebrum geçmiş olsun annene ve anneannene canım en kısa surede iyi olurlar inşallah..

Aslında niyetim perşembe ama. Evde olduğum gün düşünüyorum. Ev dışında annelerde yapamam çünkü

Sağolun kızlar, ALLAH razı olsun. Burada en çok sevdiğim şey iyi kötü herşeyi paylaşabilmek. Iyi ki varsınız. Seviyorum sizi

Tatlim tebrikler cok mutlu oldum cnm senin adina.. cok vermissin yaa:)
cok tesekkür ederim bu hafta baya yogundum hem oruc hem spor yapmak hemde epeyden beri sabitti kilom birden 3 kilo gitmiş bende hala şaşkınım :)
canım cok teşekkür ederim umarım tez vakitte sorunlarını halledip aramıza dönüp ceza yagdırmaya devam edersin
cok teşekkürler tek sırrım var oda bu takım olmasa ben şimdiye coktan pes etmiştim
Gunaydin kizlar tebrikler :) kilom sabit olsa da en azindan arti cikmadim diye sevinebiliyorum suan. İnsallah haftaya da 1. Oluruz.
BiRicik kankim istanbulsultani seni de tekrar tebrik ederim bebeim :*
canımsım balımsın teşekkür ederim kuzumm
evet canım birinci olduk umarım hep böyle devam eder azmimiz
benimde beyazım yok sıkıldım sac rengimden birde artık yaz geldi evde durmam o yüzden biraz da degişiklik şart
birincilikten verildi sandım sonra yok dedim olsa önceden de görürdüm fln fln..
seneler önce girip birinci olmuştum site degiştikçe ödüllendiriliyorum
Mutlu Haftasonlarınız olsun kızlar :) Taze çıktı bu kare :)
Eki Görüntüle 1514744
o papatyalar gerçek miii

harika bi haber

canım gelmiş geçmiş olsun.. her şey yoluna girer Allah ın izniyle sıkıntılar geçer gider kıyamam

evet çünkü gözümüz aç bizim

Sağolun kızlar, ALLAH razı olsun. Burada en çok sevdiğim şey iyi kötü herşeyi paylaşabilmek. Iyi ki varsınız. Seviyorum sizi
Geçmiş olsun canım hem anneciğine hem anneannene. İnşallah en kısa zamanda atlatırsınız bu günleri cnm. Bu arada yardımcı kaptanlığın hayırlı olsn, cezalar dolu gibi yağacak üstümüze desene:))
P pembe_dizi çok güzel fotoğraf insanın içi açılıyor böyle karelerle, gönder böyle arada@dilviin kuzum paylaş bu haftaki birincilik sırrını merakla bekliyoruzz.

harika bi haber

canım gelmiş geçmiş olsun.. her şey yoluna girer Allah ın izniyle sıkıntılar geçer gider kıyamam

evet çünkü gözümüz aç bizim

Çok sağolun canlarım, inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer. ALLAH büyük...

Eki Görüntüle 1514803
raffaello alıcaktım kendime ödül olarak ama vazgeçtim

Eki Görüntüle 1514804 Eki Görüntüle 1514805
bunu yaptım,akşama 1 dilim yicem inşallah
Harika gözüküyor kankim, ellerine sağlık. Ne ki bu?

Tamam tatlim persembe gunu yemek kursum var mumkun degil uymaz o zaman carsmba ben yapym :)

papatyalar gerçek miii
Evet bebgim sana olan sevgim kadar gercek :*

Teşekkür ederim bebegim. İnstagramda bol bol var galerimde :)

Merhaba

haber vermediğim, bildirimde bulunmadığım için özür dilerim..
anlatamayacağım bir iki şey oldu, çok kötü gün geçirdim dün, ağla ağla canım çıktı diyecek kadar...

aslında sabah erkenden bildirimde bulunmak istedim ama sahurda yedim diye çok fazla çıkıyordu, 3-4 saat sonra normale döndü ama o zaman da ben kendimde değildim..

Herkesi tebrik ediyorum bu arada..

Dünkü menüm

Sahurda
1 kuruvasan, 1 fincan çay, 1 bardak su

Akşam
Sulu köfte yemeği, 1 avuc içi kadar köfte ve 1 tane de patates.
2 dilim bugday ekmeği
domates, salatalık

iftardan sonra evde değildim, gece geç geldim o yüzden su sadece sahurda ve iftarda içtiğim 2-3 bardak..

5-6 bardak çay

Çok sağolun canlarım, inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer. ALLAH büyük...

Harika gözüküyor kankim, ellerine sağlık. Ne ki bu?

amin canım..

teşekkürler kankim..
çilek püresi yapıp nişasta ve az şekerle kıvamlaştırdım kalıba döktüm,sonra sütlü irmik tatlısından hazırlayıp üzerine boşalttım.. soğuyuncada kalıptan çıkarıp hazır çikolata soslarından yaptım üzerine ama bu sert olan cikolatalardan.. sıcak suda bekletip çözülen çikolata sosu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…