Afiyet olsun :) Ellerine sağlık çok güzel görünüyor
Adı ne bunun ?? merak ettim.. ve de üzerine döktüğün ne ?
Canım ALLAH feraha kavuştursun, maalesef hayatta bizim isteğimiz dışında kötü olaylar gelişebiliyor. Daha beter durumlarla karşı karşıya kalmayalım inşallah.Merhaba
haber vermediğim, bildirimde bulunmadığım için özür dilerim..
anlatamayacağım bir iki şey oldu, çok kötü gün geçirdim dün, ağla ağla canım çıktı diyecek kadar...
aslında sabah erkenden bildirimde bulunmak istedim ama sahurda yedim diye çok fazla çıkıyordu, 3-4 saat sonra normale döndü ama o zaman da ben kendimde değildim..
Herkesi tebrik ediyorum bu arada..
Dünkü menüm
Sahurda
1 kuruvasan, 1 fincan çay, 1 bardak su
Akşam
Sulu köfte yemeği, 1 avuc içi kadar köfte ve 1 tane de patates.
2 dilim bugday ekmeği
domates, salatalık
iftardan sonra evde değildim, gece geç geldim o yüzden su sadece sahurda ve iftarda içtiğim 2-3 bardak..
5-6 bardak çay
Afiyet olsun kuzumamin canım..
teşekkürler kankim..
çilek püresi yapıp nişasta ve az şekerle kıvamlaştırdım kalıba döktüm,sonra sütlü irmik tatlısından hazırlayıp üzerine boşalttım.. soğuyuncada kalıptan çıkarıp hazır çikolata soslarından yaptım üzerine ama bu sert olan cikolatalardan.. sıcak suda bekletip çözülen çikolata sosu..
canım hoşgeldin.. her zaman hepimizin başına kötü şeyler gelebilir.. gelmiş geçmiş olsun..
bu tatlının adı çilekli prenses tacı :)
aslında nişastalı muhallebi ile yapılıyor ama ben sütlü irmik tatlısı yaptım..
300 gr çileği blendırla püre haline getirip 3 yk nişasta,1 çay bardaı su,1 çay bardağı şekerle pişiriyorsun sonra kalıba döküp soğurken sütlü irmik tatlısını pişiriyon onuda üzerine boşaltıyon.. soğuyunca kalıbı ters çeviriyon üzerine istersen böyle sos döküyon.. marketlerde satılıyor hazır sert çikolata,sıcak suda bekletiyon eriyor öyle döküyon üstüne,soğuyunca normal çikolaya gibi kıtır kıtır oluyor..
Canım ALLAH feraha kavuştursun, maalesef hayatta bizim isteğimiz dışında kötü olaylar gelişebiliyor. Daha beter durumlarla karşı karşıya kalmayalım inşallah.
Afiyet olsun kuzum
Gönül isterki hep iyi şeyler olsun hep onları paylaşalım, ama hayat. Sen gönlünü ferah tut herşey yoluna girer Allah on izniyleSağolun kızlar, ALLAH razı olsun. Burada en çok sevdiğim şey iyi kötü herşeyi paylaşabilmek. Iyi ki varsınız. Seviyorum sizi
Hoşbuldum :) Çok teşekkür ederim canım..
Adı daha bir güzelmiş :)) Tarif için ayrıca teşekkürlerrr :)
Çok sağol canım, aynen, yapacak bişey yok..
İnşaAllah, her şey olup bitiyor da kalan enkazı toplamak zor oluyor :) Her halimize, her başımıza gelene çok şükür..
Gönül isterki hep iyi şeyler olsun hep onları paylaşalım, ama hayat. Sen gönlünü ferah tut herşey yoluna girer Allah on izniyle
Canım benim herşey yoluna girer inşallah.Merhaba
anlatamayacağım bir iki şey oldu, çok kötü gün geçirdim dün, ağla ağla canım çıktı diyecek kadar...
aslında sabah erkenden bildirimde bulunmak istedim ama sahurda yedim diye çok fazla çıkıyordu, 3-4 saat sonra normale döndü ama o zaman da ben kendimde değildim..
Dünkü menüm
Sahurda
Akşam
2 dilim bugday ekmeği
domates, salatalık
iftardan sonra evde değildim, gece geç geldim o yüzden su sadece sahurda ve iftarda içtiğim 2-3 bardak..
5-6 bardak çay
Sağlık olsunda herşey yoluna girer canım uygulamak çok ama çok stres yapmamaya kafana takmamaya çalış canım her noolduysa.Merhaba
Dünkü menüm
Sahurda
Akşam
2 dilim bugday ekmeği
domates, salatalık
5-6 bardak çay
afiyet olsun gogom :))Bugün kısır günü oldu resmen durup durup dünden kalan kısırı yiyorum nasıl özlemişsem artık
Kuzum sen düğünü damadı bırakıp bırakıp burayami geliyon balayı falan yokmuKızlar ne çok konuşmuşsunuz telefondan yetişemiycem size evde internette yok henüz internetim gelsin okurum inşallah hepsini. Güzel dilekleriniz için çoook teşekkür ederiim :)))
bu arada size bir müjdeli haber vereyimmiiiiii :))))
Diyete başladığmda üst bacağımdan zorla geçip fermuarları belimin iki yanında kalan pantolon şimdi belimden düşüyooor :)))
Haklısın canım, vazonun kırılan parçalarını yapıştırsan bile eskisi gibi olmuyor. Yalnız kendimden pay biçerek söylüyorum, karşı taraf pişmansa eğer ona da hatasını telafi etmesi için şans vermeli. Ne demişler hatasız kul olmaz.Çok sağol canım, aynen, yapacak bişey yok..
İnşaAllah, her şey olup bitiyor da kalan enkazı toplamak zor oluyor :) Her halimize, her başımıza gelene çok şükür..
Amin inşallah gülüm, zaten tek yapabileceğim şey Allah'tan medet ummak. Yoluna girecekse onun sayesinde, dualarımın kabulüyle girecek.Gönül isterki hep iyi şeyler olsun hep onları paylaşalım, ama hayat. Sen gönlünü ferah tut herşey yoluna girer Allah on izniyle
oyy canımsınnTamam tatlim persembe gunu yemek kursum var mumkun degil uymaz o zaman carsmba ben yapym :)
Evet bebgim sana olan sevgim kadar gercek :*
Teşekkür ederim bebegim. İnstagramda bol bol var galerimde :)
Kızlar da kabul ederse seve seve takımımın kaptan yardımcılığına varım. Hep destek tam destek :)
Teşekkür ederim ddanesim. Buralardayım yine kuzum, tamamiyle ayrılamam ben buralardan. Hem moral buluyorum sizin aranızda.
Ben lifesum uygulamasını kullanıyorum, ona da bir göz atabilirsin canım.
Leylam hangi birini anlatayım ki. Hayat bir vurdu mu tam vuruyor be gülüm yani demek istediğim bir sıkıntı geldimi civciv yavrusu gibi başka sıkıntılar da peşinden geliyor. Annem rahatsız, anneannem desen ondan kötü... ve daha bir sürü küçük sorunlar. Yine de her halimize şükür. Hepsi son iki gün içinde olunca sarsıldım biraz
Sağol balım inşallah en kısa zamanda yoluna girer diye umuyorum.canım çok gecmiş olsun tez zamanda iyileşirler sorunlar çözülür de sen de normale dönersin umarım... kaptan yardımcılığına da çok sevindim ayrıcaa
İnş. acıkmazsın. Az olmuş sanki ?Bugünkü Menüm
Sabah 11:00 1 b sütle müsli/şekersz kahve
Öğle 15:00 1 porsiyon menemen (patates, soğan, yumurta ve etli ) salata, ayran
Akşam 18:15 Yarım bardak yoğurt 3 çilek
Zencefil/limonlu karışım 1 lt
Su 2,5 lt ye yakın
Spor 100+100 yarım mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?