Benim menü gelsin
09:00 2dilim peynir 5zeytin domates salatalık biraz çörek
14:00 3sarma 1tanecik cocostar kurabiye(kendi ellerimle yaptım da yememek olmazdı :)
18:45 2parça fırın tavuk, salata,1küçücük haş.patates
1saat yürüyüş
3litre su
Bir yeşil çay ve kahve planlar arasında :)
Alıntım olmamış yine yaptımMenün güzel canım, cocostar'ı ödül yerine sayalım. Çörek te var ama sabah yenmiş. Sporunla yakmışsındr. Su da güzel olmuş.
güzel menün canım :)) o cocostarda senin ödülün olsun :)Benim menü gelsin
14:00 3sarma 1tanecik cocostar kurabiye(kendi ellerimle yaptım da yememek olmazdı :)
1saat yürüyüş
3litre su
o saçını boyarken kafa derisini yakiyor demekki sonradanda soyuluyor ve kaşınıyor benim kuzende öyle. demmeki kafa derisi cok hassas herkes icin gecerli degil ama buevet mecbur boyatılıyo ama ben maymun iştahlıyım bi kaç ay sonra vaz geçip kendi rengime boyayıveririm saclarımı şimdiye kadar ombre yaptırdım sıkıldım dedim çift renk bana göre değil diye bu aralar fena taktım karamel bakır rengine
işte tek sorun alışkanlık yapar diye korkmam
benim bi arkadasımda alışkanlık yapmıs her ay boyuyo şimdi deyse kaşıntıdan duramıyorum yaralar cıkıyo diyo
işte o anlattıgım arkadas
demek ki sacı 4 gün felan yıkamıycan ki kirlenip tabaka oluşturcak mantıklı değil mio saçını boyarken kafa derisini yakiyor demekki sonradanda soyuluyor ve kaşınıyor benim kuzende öyle. demmeki kafa derisi cok hassas herkes icin gecerli degil ama bu
Yok canım biz takimiz hep birlikte kazandık :)Helal size. Ama ben hiçbir şey haketmedim kanımca
Güzel olmuş canım menün ödülü hafif gecirmissin :)Ben gelmişken menümü yazayım
Sabah 10:30
4 yk müsli 1 b süt
Ara 12:00
1 yeşil elma
6 badem içi (çiğ)
Öğle 14:00
2 wasa arasına labne
Akşam 17:30
4 yk haşlama et
4 yk bulgur pilavı
1 sb ayran (tuzsuz)
Gün içinde 1 lt zencefil/limon karışımı
2 lt den fazla su
1 b yeşil çay
Spor 40 dk koşu bandı / 100 yarım mekik
Ödülüm olarak 1 tarafı çikolata kaplı minik bir yulaflı kurabiye kahveye eşlik etsin
Düzenli olmuş kurabiyede ödül olmuş olsun :)Benim menü gelsin
1saat yürüyüş
3litre su
Bahar geldiği için olabilir canım tam mevsim geçişi kendine bi mesgale bulsan iyi olur aslında.kizlar ben cok kötüyüm böyle uyudukcaa uyuyasim geliyor uykumu alamiyorum 16 saat uyumuşum bugun resmen ve hala uykum var kendime gelemedim biseyde yiyemedim .. niye böyleyim acabaa
evet mecbur boyatılıyo ama ben maymun iştahlıyım bi kaç ay sonra vaz geçip kendi rengime boyayıveririm saclarımı şimdiye kadar ombre yaptırdım sıkıldım dedim çift renk bana göre değil diye bu aralar fena taktım karamel bakır rengine
işte tek sorun alışkanlık yapar diye korkmam
benim bi arkadasımda alışkanlık yapmıs her ay boyuyo şimdi deyse kaşıntıdan duramıyorum yaralar cıkıyo diyo
işte o anlattıgım arkadas
kizlar ben cok kötüyüm böyle uyudukcaa uyuyasim geliyor uykumu alamiyorum 16 saat uyumuşum bugun resmen ve hala uykum var kendime gelemedim biseyde yiyemedim .. niye böyleyim acabaa
tamam tskk ederim cnm
tatlım değişen havadan bahardan herbişeyden olabilir.
İŞ yorgunluğuda tabiki. Sen yinede cok bırakma kendini ama geçici bu durum
heee direk kokalim biz ozaman hahahdemek ki sacı 4 gün felan yıkamıycan ki kirlenip tabaka oluşturcak mantıklı değil mi
ben bugun banyo yaptım yani ayın 5 ince boyatırsam saç yıkama faslı bitmiştir boyama faslına kadar
0.5 litre suBugünkü menüm
16.30
300 gr yogurt 0.1% yağlı
5 tane çilek
tarcin
19.30
4 kasik pirinc pilav
bitane avuc kadar tavuk
4 tane ince kesilmiş patates
FIRINDA
100 gr yogurt 0.1 %
20.30
bi ısırık süt dilimi
5 tane Erik
kahvalti yapmadinmi?Menum..
sabah bruncha gittik arkadaslarla cok sey yedim kizlar tek tek madde yazamicam ama cisslardan cok yemedim
Aksam 19.00
4 lahmacun (adana lahmacunu yani baya küçük)
1 bardak ayran
Ustune yarim kase sutlac
2 litre su
spor yok sadece azicik yuruyus
Ama pazartesi dönüyorum. .ttoparlancam insallah
Oh kankim yap sen kaçamakları neyse bitiyomus tatil.Menum..
sabah bruncha gittik arkadaslarla cok sey yedim kizlar tek tek madde yazamicam ama cisslardan cok yemedim
Aksam 19.00
4 lahmacun (adana lahmacunu yani baya küçük)
1 bardak ayran
Ustune yarim kase sutlac
2 litre su
spor yok sadece azicik yuruyus
Ama pazartesi dönüyorum. .ttoparlancam insallah
Menü güzel ama su ve spor yazılmamışBugünkü menüm
16.30
300 gr yogurt 0.1% yağlı
5 tane çilek
tarcin
19.30
4 kasik pirinc pilav
bitane avuc kadar tavuk
4 tane ince kesilmiş patates
FIRINDA
100 gr yogurt 0.1 %
20.30
bi ısırık süt dilimi
5 tane Erik
Senin kilon ne durumda bakiim canım.Selamlar çok geç oldu yine gelişim bugün... tebrik ediyorum kızlar cok cok güzel bir sonuç olmuşevi temizledim disari ciktim geldim elektrikler yoktu fln filan.. Guzel gunesli bir gun gecirebildik sonunda..ilk defa mevsimlik montlari giydik bugun..sonuctaa buralara gelemedim ama cok guzel bir gun gecirdim
Kullandığın yağı falan degistirmediysen bir hafta az yağlı ve yağsız beslen bakalım sorun olacakmi yada yağını değiştir öyle dene tabi başka bi sıkıntı yoksa.kizlar bisey sorucam.. Mesela ben simdi biraz yağlı yiyince az bile olsa hemen bi migdem bulaniyor ayiptir soylemesi cikariyorum geri ve bu bi haftadir böyle hani zorlasam kendimi dikkat etmesem anlicam. ama dikkat ederek yiyorum.. acaba doktora mi gitsem yoksa normalmi bu durum..
evet unuttum cevap olarak altina yazdimm sonradanOh kankim yap sen kaçamakları neyse bitiyomus tatil.
Menü güzel ama su ve spor yazılmamış
Senin kilon ne durumda bakiim canım.
Kullandığın yağı falan degistirmediysen bir hafta az yağlı ve yağsız beslen bakalım sorun olacakmi yada yağını değiştir öyle dene tabi başka bi sıkıntı yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?