Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menün güzel canım, cocostar'ı ödül yerine sayalım. Çörek te var ama sabah yenmiş. Sporunla yakmışsındr. Su da güzel olmuş.
Alıntım olmamış yine yaptım

güzel menün canım :)) o cocostarda senin ödülün olsun :)

o saçını boyarken kafa derisini yakiyor demekki sonradanda soyuluyor ve kaşınıyor benim kuzende öyle. demmeki kafa derisi cok hassas herkes icin gecerli degil ama bu

kizlar ben cok kötüyüm böyle uyudukcaa uyuyasim geliyor uykumu alamiyorum 16 saat uyumuşum bugun resmen ve hala uykum var kendime gelemedim biseyde yiyemedim .. niye böyleyim acabaa

o saçını boyarken kafa derisini yakiyor demekki sonradanda soyuluyor ve kaşınıyor benim kuzende öyle. demmeki kafa derisi cok hassas herkes icin gecerli degil ama bu
demek ki sacı 4 gün felan yıkamıycan ki kirlenip tabaka oluşturcak mantıklı değil mi
ben bugun banyo yaptım yani ayın 5 ince boyatırsam saç yıkama faslı bitmiştir boyama faslına kadar

Helal size. Ama ben hiçbir şey haketmedim kanımca
Yok canım biz takimiz hep birlikte kazandık :)
Güzel olmuş canım menün ödülü hafif gecirmissin :)
Düzenli olmuş kurabiyede ödül olmuş olsun :)
kizlar ben cok kötüyüm böyle uyudukcaa uyuyasim geliyor uykumu alamiyorum 16 saat uyumuşum bugun resmen ve hala uykum var kendime gelemedim biseyde yiyemedim .. niye böyleyim acabaa
Bahar geldiği için olabilir canım tam mevsim geçişi kendine bi mesgale bulsan iyi olur aslında.

Menum..
sabah bruncha gittik arkadaslarla cok sey yedim kizlar tek tek madde yazamicam ama cisslardan cok yemedim

Aksam 19.00
4 lahmacun (adana lahmacunu yani baya küçük)
1 bardak ayran
Ustune yarim kase sutlac

2 litre su
spor yok sadece azicik yuruyus

Ama pazartesi dönüyorum. .ttoparlancam insallah

kızzzz hemsommm

nemim şuan bakır karamell

bende maymun iştahlıyım şimdide ombre istiyorum ama çokda kararsızımmmmm

Ombrenn kullanımı nasıll

istanbulsultani canım yemek yarışmasında birincimi olmuşsun Tebrikler canım çok sevindim senin adına. Ee tarifini bizimlede paylaşırmısın yada linkini ödül olarak yaparız kendimize :)

Kızçelerimmm

Hepinizi tekrar tekrar tebrik ediyorum

Kilo verememiş kilo almış yada beklediği kadar kilo verememiş olan arkadaşlarım üzülmek yokkkk

Sizler doğru yoldan vazgeçmeden yola devammm görünki ilerleyen zamanlarda daha ii olacakkk.
Yeterki isteyin ve azimli olun ve bunun arkasında durun

tatlım değişen havadan bahardan herbişeyden olabilir.

İŞ yorgunluğuda tabiki. Sen yinede cok bırakma kendini ama geçici bu durum

demek ki sacı 4 gün felan yıkamıycan ki kirlenip tabaka oluşturcak mantıklı değil mi
ben bugun banyo yaptım yani ayın 5 ince boyatırsam saç yıkama faslı bitmiştir boyama faslına kadar
heee direk kokalim biz ozaman hahah

Bugünkü menüm

16.30
300 gr yogurt 0.1% yağlı
5 tane çilek
tarcin

19.30
4 kasik pirinc pilav
bitane avuc kadar tavuk
4 tane ince kesilmiş patates
FIRINDA
100 gr yogurt 0.1 %

20.30
bi ısırık süt dilimi
5 tane Erik

Bugünkü menüm

16.30
300 gr yogurt 0.1% yağlı
5 tane çilek
tarcin

19.30
4 kasik pirinc pilav
bitane avuc kadar tavuk
FIRINDA
100 gr yogurt 0.1 %

20.30
bi ısırık süt dilimi
5 tane Erik
0.5 litre su
icicem bi litre daha

spor yok belki sonra eliptik bisiklet yaparim 20 dakka falan .. yaparsam yazarim

kahvalti yapmadinmi?

Selamlar çok geç oldu yine gelişim bugün... tebrik ediyorum kızlar cok cok güzel bir sonuç olmuş evi temizledim disari ciktim geldim elektrikler yoktu fln filan.. Guzel gunesli bir gun gecirebildik sonunda..ilk defa mevsimlik montlari giydik bugun..sonuctaa buralara gelemedim ama cok guzel bir gun gecirdim

kizlar bisey sorucam.. Mesela ben simdi biraz yağlı yiyince az bile olsa hemen bi migdem bulaniyor ayiptir soylemesi cikariyorum geri ve bu bi haftadir böyle hani zorlasam kendimi dikkat etmesem anlicam. ama dikkat ederek yiyorum.. acaba doktora mi gitsem yoksa normalmi bu durum..

Oh kankim yap sen kaçamakları neyse bitiyomus tatil.
Bugünkü menüm

16.30
300 gr yogurt 0.1% yağlı
5 tane çilek
tarcin

19.30
4 kasik pirinc pilav
bitane avuc kadar tavuk
FIRINDA
100 gr yogurt 0.1 %

20.30
bi ısırık süt dilimi
5 tane Erik
Menü güzel ama su ve spor yazılmamış
Senin kilon ne durumda bakiim canım.
Kullandığın yağı falan degistirmediysen bir hafta az yağlı ve yağsız beslen bakalım sorun olacakmi yada yağını değiştir öyle dene tabi başka bi sıkıntı yoksa.

evet unuttum cevap olarak altina yazdimm sonradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…