Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

doğru diyorsun ben de giyemiyorum ama 100 kiloluk bayanlar kısacık şortlar giyip dolaşıyor buralarda.. dapdar taytlar giyiyorlar.. onların özgüvenini taşıyamıyorum ne yazıkki

ay sorma kuzum o özgüvene bende çok şaşırıyorum

genel erkekleri bilemem ama eşim tiksiniyor o tarz insanlardan. Bunu söylememin nedeni erkeklerinde hosuna gitmiyor yani kimsenin gözüne hitap etmiyor sen neyin kafasını yasıyorsun.

sadece kıyafet için değil ki mesela ben aylardır yaz gelsinde raybanın beendiğim bi modeli var onun orjinalini alım diye bekliyordum geçen almaya giittik aa bi baktım hiç yakışmadı satış temcilcisi yakıştı falan filan dedi göz varnizamvar almadım

Eşim de diyorki o yzden sana alışveriş konusunda sınır koymuyorum çünkü sen neyi ne zaman nasıl alacagını biliyorsun

amann cenem düştü

Hosbuldum bitanecigim

kuzum bi yere falan mı gitmiştin

Activia reklamına ba yıl dım

ay bende bayıldımm görmemiştimmm

vallah zeynep bana kalsa hic yemicektim ebru ablama sorr yemeden cikilmiyor o evden allahtan bi yemek kasigi koy dedim yoksa dolduruyor bide tabagii

Öperim ablasi
Biraz toparlanabildin mi. Annecigin insallah en kisa zamanda sagligina kavusur.

Haha ayy bide kaplan li zebrali tayt giyenler var cok cok kilolu olupta
Canim benim cok tsk ederim guzel dileklerin icin. Cumlemizin evladina insallah.
Evet ben ve oglum boga burcuyuz kizim ve babasi basak burcu tatlim, damak tadimiza duskunuz ikimizde Yalniz bir fark var o zayifca birsey, bense malumm10 mayista benim dogum gunum. Yarin ogluma kutlama yapicam insallah. Bir dilim pasta yerim, cezam neyse alirim Bugun az yedim yarini dengede tutayim diye..

zey zey H&M ye baktin mi? Onlarda cok cesit bulunur bu sortlardan.

Doğum günü kutlu olsun oglusunun sağlıklı yaşlar dilerim. Seninkide anneler gününe denk geliyor ne güzel.

Ah şu iç ses

Yok kuzum kefyim yoktu sadece, şimdi daha iyiceyim.

Tayt deyince zarife aklıma geliyor güldürdünüz beni ya Allah'ta sizi güldürsün.

vallah zeynep bana kalsa hic yemicektim ebru ablama sorr yemeden cikilmiyor o evden allahtan bi yemek kasigi koy dedim yoksa dolduruyor bide tabagii
Evet zeynebim gerçekten doğru söylüyor. Bana dün yaptığı baskıyı görseydiniz ağzınız açık kalırdı. Yemek istemiyorum dedikçe zorluyor ve madem yemiyorsan eve götür diyor. Gerçekten zor

Daha iyiyim bitanem sağol. Anneannemin endoskopi sonucu iyi çıktı, mide kanaması değilmiş Allah'a şükür. Şimdi kalın bağırsağa bakacaklar o da temiz çıkarsa içim rahatlayacak. Sağol gülüm

Oy az kalmış senin doğum gününe de

Nice mutlu ve saglikli yaslari olsun ins. Senin de tabi canim ♥

Ilk menu benden gelsinn ★★★
07.30- bir kase sute 1 kasik yulaf ezmesi ve bir kasik meyve mix (kayisi, incir, portakal kabugu, kus uzumu ve uzum kurularinin karisimi) ekledim ve kahvaltim oldu♡
Ara-1 muz bi kase yogurt
15.30- yarim kase corba, 2 kasik pilav icinde badem kus uzumu vs. Kuruyemis doluydu
Bir tavuk but (firinda) 2-3 kasik yogurt
Ara-1 top dondurma
aksam acikirsam yogurt yerim ♡
Su; 2.5 lt yatana kadar 3.5 olur
Spor; 100jj
45 dk yag yakici pilates
50şer tane yan simit eritme egzersizi ayakta ( bunu dondurmaya adadim )
Simdi tarcinli yesil cay icicem tereddutluyum emzirdigim icin yesil cayin zarari var mi bilmiyorum bu konuda bilginiz var mi kizlar. Icmeyi de cok istiyorum icemiyorum o yuzden

niye ağladı cnm o kadar hasta mı acaba? bizimki de her saat başı kalktı 15er dakika oyalandı bnm uykumu sen düşün artık yaa...ne zmn düzelcek bu bebişler???

hayir olsun neyi var tatlim

haberdar et bizide

sagol kuzumm

afiyetler olsunn

Bu sabah erken kalktım. 1 saat tempolu yürüyüş yaptım. üstüne de tibet yogası.

Kolay gelsin canım

Geçmiş olsun canım

Sağolun kızlar teşrkkür ederim.
Benm sıpam gittiğinuerde uyumuyor bu yüzden akşam yemeğini uyuklayarak yiyor.
Ee dün yediği et olunca oda tam çiğnenmeyince hazımsızlık ve gaz yapıyor

Rahatlayana kadarda ağlıyor.

Dr a kendim için gittim. Kolum ağrıyordu. Ha geçti gecek diye erteledim 1 ay oldu oda geçmeyince mecbur gittim çrş MR çekilecek.
Birde bende d vitamini eksikliği vardı onuda dr yazmalıymış onun içinde dahiliyeye gittim. Belimde ağrı vardı kafana göre spor yapma dedi. Hiçbişi yapamıyacağım.
Ama ben kendimi denkliyorum hangi harekette zorlanıyorum biliyorum artık( hepsini olmasada) ona göre yapıyordum..

Amma yazdımm haa..
Bugün niyetliyim. Ama bir şişlik var dünden beri anlatamam

niye ağladı cnm o kadar hasta mı acaba? bizimki de her saat başı kalktı 15er dakika oyalandı bnm uykumu sen düşün artık yaa...ne zmn düzelcek bu bebişler???
Seninkinin nesi var kuzum? Kıyamam yaa
Sen nasıl oldun yawrum annen ananen nasıl?
Eh iste balim, bugün anneanneme endoskopi yapilacak, sonuclari iyi cikarsa daha da iyi olacagim insallah. Sen nasilsin?

Rica ederim tatlim. Simdiden oglusunla sana iyi eglenceler diliyorum ufakligi benim yerime öpüver
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız canım

Tamam dikkat ederimm bundan sonra bulgura ediyordum ama bu yoktu listemde
Günaydın kızlar

Evet popoyu düzleştiriyor. ama ben bacak için demiştim. popoyu düzleştiren sonda bir germe egzersizi var o düzleştirmek için yapılıyor. onu yapmayabilirsin
Evet tatlım benimki sadece hatırlatmaydı bilmeme ihtimaline karşı.
Tercih kendisinin belki düz olsun istiyordur poposu

Hep güzel günler görsün inşallah paşa.. Kaç yaşına giriyor?

O özgüvene bende hastayım yaa.. Hele bide bilini giyenleri varyaa

Çok güzellmiş yaa:)

Çok şükür tatlım inşallah hemen toparlarlar:)

Zarifeye koptum

Ayy o paket servisten bizde de varr ve asla kaçış yok
Menün güzel kankam.
Emzirenlre içme deniyor yeşilçay. Netten bi araştır diğer bitki çaylarından iç sende bebişede faydası olur hem :-*

Pempepuantiyecim sağol uğraştığın için :)
zeyzey yuzmeye gidicem inşallah bi iki ay sonra anca şimdilik squat yuruyus yapıyorum.
Leylacm abartıyorsun demişsin bacaklarımın ince olması olmasını istiyorum kalın basenliyim gerçekten de

Inşallah bişey çıkmaz canım dahada rahatlarsiniz.
Okurken kalabalık görünüyor Ama güzel olmuş menün.
Geçmiş olsun canım bişey çıkmaz inşallah kolunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…