Hosbuldum bitanecigimEbrum hoşgeldin kuzum
Cok iyi yaaActivia reklamına ba yıl dım
doğru diyorsun ben de giyemiyorum ama 100 kiloluk bayanlar kısacık şortlar giyip dolaşıyor buralarda.. dapdar taytlar giyiyorlar.. onların özgüvenini taşıyamıyorum ne yazıkki
Hosbuldum bitanecigim
Activia reklamına ba yıl dım
kuzum normal bir gunde en fazla 20binde kaliyorum ama ctesi günü heryere yürüdük birde ayaklarimda vans ayakkabidan vardi en son ayaklarim sismis yuruyemiyordum.
birfe eve geldik banyo yaptim düğün icin tekrar ciktim.
hala sisim ve hala agrilarim varr.
merhaba rabiacim hosgeldin tatlim.
Oncelikle guzel dusuncelerin icin tesekkur ederiz. butun hersey aslinda senin basarin unutma.
males3f kilo verirken vucudumuzun yumusamalari gitmesinin aksine fazlalasir bunun guzel bi yani gercekten zayifladigini oralardan anlayabilirsin.
sikilasmak icin ise ufak tefek kisa sureli seyler yerin yuruyusle destekleyebilecegin spora yonel pilates gibi.aslinda sansin varsa yuzme on numara olur kuzum
o yuzden fazla yipratma kendini sen kendine daha lazimsin :)
yukarida yazdim canım
bir gun onceside pizzalar redbullar ertesi gunude ayni...
tatlim sen bizim icin degil kendin icin kilo veriyorsun senin kilo alman bizi uzmekten baska bi zarar vermez.
ama senin yazptigin o küçük cikolata kacamaklari bile seni geri iterken senin bu yediklerini toplamak oyle 1500 kaloriyle olmuyor.
evet bu senin ozel gunun olabilir biz sana hic yeme de demiyoruz oyle bi hakkimiz yok ama en azindan herseyden yeme manti alıyorsan pilav alma patlican aliyorsan sote alma sarma alma .
kbakma kuzum ama sana cok kizdim surda düğününe az kalmis birisinin bunu yapmasi beni kizdirdi. o yuzden ben sana ceza vermicemm sekerim
Öperim ablasiSelam kizlar nasilsiniz?
Gülüm oglusunun dogum günü kutlu olsun, Rabbim onu senden, seni de ondan hic ayirmasin. Saglikli, huzurlu uzun ömürleri olsun insallah
Cok gecmis olsun gülüm ya, insallah cok ciddi birsey degildir
Haha ayy bide kaplan li zebrali tayt giyenler var cok cok kilolu oluptaEbrum hoşgeldin kuzum
doğru diyorsun ben de giyemiyorum ama 100 kiloluk bayanlar kısacık şortlar giyip dolaşıyor buralarda.. dapdar taytlar giyiyorlar.. onların özgüvenini taşıyamıyorum ne yazıkki
Doğum günü kutlu olsun oğluşunun Allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin nice nice yeni yaşlara inşallah
oğluşun boğa burcu demek ki.. damak tadına düşkünmüdür
Doğum günü kutlu olsun oglusunun sağlıklı yaşlar dilerim. Seninkide anneler gününe denk geliyor ne güzel.Öperim ablasi
Biraz toparlanabildin mi. Annecigin insallah en kisa zamanda sagligina kavusur.
Haha ayy bide kaplan li zebrali tayt giyenler var cok cok kilolu olupta
Canim benim cok tsk ederim guzel dileklerin icin. Cumlemizin evladina insallah.
Evet ben ve oglum boga burcuyuz kizim ve babasi basak burcu tatlim, damak tadimiza duskunuz ikimizdeYalniz bir fark var o zayifca birsey, bense malumm 10 mayista benim dogum gunum. Yarin ogluma kutlama yapicam insallah. Bir dilim pasta yerim, cezam neyse alirim Bugun az yedim yarini dengede tutayim diye..
zey zey H&M ye baktin mi? Onlarda cok cesit bulunur bu sortlardan.
Ah şu iç sesActivia reklamına ba yıl dım
Yok kuzum kefyim yoktu sadece, şimdi daha iyiceyim.
ay sorma kuzum o özgüvene bende çok şaşırıyorum
genel erkekleri bilemem ama eşim tiksiniyor o tarz insanlardan. Bunu söylememin nedeni erkeklerinde hosuna gitmiyor yani kimsenin gözüne hitap etmiyor sen neyin kafasını yasıyorsun.
sadece kıyafet için değil ki mesela ben aylardır yaz gelsinde raybanın beendiğim bi modeli var onun orjinalini alım diye bekliyordum geçen almaya giittik aa bi baktım hiç yakışmadı satış temcilcisi yakıştı falan filan dedi göz varnizamvar almadım
Eşim de diyorki o yzden sana alışveriş konusunda sınır koymuyorum çünkü sen neyi ne zaman nasıl alacagını biliyorsun
amann cenem düştü
kuzum bi yere falan mı gitmiştin
ay bende bayıldımm görmemiştimmm
Evet zeynebim gerçekten doğru söylüyor. Bana dün yaptığı baskıyı görseydiniz ağzınız açık kalırdı. Yemek istemiyorum dedikçe zorluyor ve madem yemiyorsan eve götür diyor. Gerçekten zorvallah zeynep bana kalsa hic yemicektim ebru ablama sorr yemeden cikilmiyor o evden allahtan bi yemek kasigi koy dedim yoksa dolduruyor bide tabagii
Daha iyiyim bitanem sağol. Anneannemin endoskopi sonucu iyi çıktı, mide kanaması değilmiş Allah'a şükür. Şimdi kalın bağırsağa bakacaklar o da temiz çıkarsa içim rahatlayacak. Sağol gülümÖperim ablasi
Evet ben ve oglum boga burcuyuz kizim ve babasi basak burcu tatlim, damak tadimiza duskunuz ikimizdeYalniz bir fark var o zayifca birsey, bense malumm 10 mayista benim dogum gunum. Yarin ogluma kutlama yapicam insallah. Bir dilim pasta yerim, cezam neyse alirim Bugun az yedim yarini dengede tutayim diye..
Öperim ablasi
niye ağladı cnm o kadar hasta mı acaba? bizimki de her saat başı kalktı 15er dakika oyalandıbnm uykumu sen düşün artık yaa...ne zmn düzelcek bu bebişler???
hayir olsun neyi var tatlim
haberdar et bizide
sagol kuzumm
afiyetler olsunn
olsun csnim ben yaptim yinede :))
Güzel olmus
Pastacı kizlar :))
Yolculukta olmana ragmen guzel olmus
Tursu ev yapimi ve tuzsuzsa cok saglikli.. guzel olmus
Patlican kızartmasına bayilirim iyi tutmssun kendinini :)
Brnce abartiyorsun :))
Activianin reklamini gordun mu ic sesim die? Bayildim yaaa...
yanlis beslenmeyi sporla telafi edemezsin. Birbirini tamamlayicidir bunlar.Bugun 1500 kcal harcamak 2 gunu telafi etmez. Kendine eziyet olur sadece.
sagol tatlim :*
Afiyet olsun gogom ama o beypazari kurusu acayip kalorili bisey haberin olsun
kayinvalideye giden Boş dönemiyor :)
Olur mu kiz pasta detoksu sende :))) var mi diyo bide :))
Insallah canim :*
Kolay gelsin Zeynebim :) kısa sort giyiver nolucak :))
Hayirdir canim neyi varki
Bu sabah erken kalktım. 1 saat tempolu yürüyüş yaptım. üstüne de tibet yogası.
Kolay gelsin canım
Geçmiş olsun canım
Pembisim hayirdir cok gecmis olsun :-(
Leylacim reklami gormedim ama dikkat edicem bakiyim merak ettim ♥
Zeynep kolay gelsin tatlim ben de yapmak istiyorum ama bebek varken cok zor hic bir isimi yapamiyorum yine yardimci kadin gelir sanirim bizimde bi bahar temizligine ihtiyacimiz var. 2 haftadir da baska sehirden gelen bi misafirimiz vardi ne evle ne sporla ilgilenebildim malesef
Selam kizlar nasilsiniz?
Gülüm oglusunun dogum günü kutlu olsun, Rabbim onu senden, seni de ondan hic ayirmasin. Saglikli, huzurlu uzun ömürleri olsun insallah
Kısırda turşusuz gitmiyorki
Netten baktım görüntüsüne, kuru atıştırmalık. Burdada var ona benzer tarçın tadında bişey, az yemişsin zaten, eklerden kurabiyeden hafif sonuçta
Ayy kıyamam ya belliki ağrısı var yavrunun, haberdar et bizi.
Turşuyu hazır aldım, tuzunu suya tutarak götürmeye çalıştım.
Ayy ne bileyim hergün bi detox çıkıyor. Ama doğru lezzetli olan hiçbirşey zayıflatmaya yardımcı olmaz ki
Çok teşekkür ederim bitanem güzel dileklerin için, bugün akşam 9 a kadar çalışacağım için yarın minik bir kutlama yapıcaz oğluşumaa
Seninkinin nesi var kuzum? Kıyamam yaaniye ağladı cnm o kadar hasta mı acaba? bizimki de her saat başı kalktı 15er dakika oyalandıbnm uykumu sen düşün artık yaa...ne zmn düzelcek bu bebişler???
Sen nasıl oldun yawrum annen ananen nasıl?Selam kizlar nasilsiniz?
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız canımEh iste balim, bugün anneanneme endoskopi yapilacak, sonuclari iyi cikarsa daha da iyi olacagim insallah. Sen nasilsin?
Rica ederim tatlim. Simdiden oglusunla sana iyi eglenceler diliyorumufakligi benim yerime öpüver
Tamam dikkat ederimm bundan sonra bulgura ediyordum ama bu yoktu listemdeKolay gelsin canım ben bitirdim bahar temizliğini ama bende bittim üstüne yağmurda yağdı ama olsun evin havası değişti resmen.
Şort konusunda haklısın hep küçük düşük belli gençlere göre ama lcw nin genç bölümüne bi bak benc geçen sene kızıma almıştık sanada 15-16 yas falan denk gelebilir.
Turşu çarşamba perşembe yemeyin 2 gün yüksek çıkıyo.
Tabiki sporunu degistirebilirsin.
Bi daha yemem zaten kendime ceza vereyim bugün kurular için fazladan 100 jj 30 squat 30 mekik.
Evet tatlım benimki sadece hatırlatmaydı bilmeme ihtimaline karşı.Günaydın kızlar
Evet popoyu düzleştiriyor. ama ben bacak için demiştim. popoyu düzleştiren sonda bir germe egzersizi var o düzleştirmek için yapılıyor. onu yapmayabilirsin
Kısırda turşusuz gitmiyorki
Netten baktım görüntüsüne, kuru atıştırmalık. Burdada var ona benzer tarçın tadında bişey, az yemişsin zaten, eklerden kurabiyeden hafif sonuçta
Ayy kıyamam ya belliki ağrısı var yavrunun, haberdar et bizi.
Turşuyu hazır aldım, tuzunu suya tutarak götürmeye çalıştım.
Ayy ne bileyim hergün bi detox çıkıyor. Ama doğru lezzetli olan hiçbirşey zayıflatmaya yardımcı olmaz ki
Çok teşekkür ederim bitanem güzel dileklerin için, bugün akşam 9 a kadar çalışacağım için yarın minik bir kutlama yapıcaz oğluşumaa
O özgüvene bende hastayım yaa.. Hele bide bilini giyenleri varyaaEbrum hoşgeldin kuzum
Doğum günü kutlu olsun oğluşunun Allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin nice nice yeni yaşlara inşallah
oğluşun boğa burcu demek ki.. damak tadına düşkünmüdür
Çok güzellmiş yaa:)Activia reklamına ba yıl dım
Çok şükür tatlım inşallah hemen toparlarlar:)Ah şu iç ses
Tayt deyince zarife aklıma geliyorgüldürdünüz beni ya Allah'ta sizi güldürsün.
Eki Görüntüle 1516825
Evet zeynebim gerçekten doğru söylüyor. Bana dün yaptığı baskıyı görseydiniz ağzınız açık kalırdı. Yemek istemiyorum dedikçe zorluyor ve madem yemiyorsan eve götür diyor. Gerçekten zor
Daha iyiyim bitanem sağol. Anneannemin endoskopi sonucu iyi çıktı, mide kanaması değilmiş Allah'a şükür. Şimdi kalın bağırsağa bakacaklar o da temiz çıkarsa içim rahatlayacak. Sağol gülüm
Oy az kalmış senin doğum gününe de
Menün güzel kankam.Ilk menu benden gelsinn ★★★
07.30- bir kase sute 1 kasik yulaf ezmesi ve bir kasik meyve mix (kayisi, incir, portakal kabugu, kus uzumu ve uzum kurularinin karisimi) ekledim ve kahvaltim oldu♡
Ara-1 muz bi kase yogurt
15.30- yarim kase corba, 2 kasik pilav icinde badem kus uzumu vs. Kuruyemis doluydu
Bir tavuk but (firinda) 2-3 kasik yogurt
Ara-1 top dondurma
aksam acikirsam yogurt yerim ♡
Su; 2.5 lt yatana kadar 3.5 olur
Spor; 100jj
45 dk yag yakici pilates
50şer tane yan simit eritme egzersizi ayakta ( bunu dondurmaya adadim)
Simdi tarcinli yesil cay icicem tereddutluyum emzirdigim icin yesil cayin zarari var mi bilmiyorum bu konuda bilginiz var mi kizlar. Icmeyi de cok istiyorum icemiyorum o yuzden
Inşallah bişey çıkmaz canım dahada rahatlarsiniz.Ah şu iç ses
Tayt deyince zarife aklıma geliyorgüldürdünüz beni ya Allah'ta sizi güldürsün.
Eki Görüntüle 1516825
Evet zeynebim gerçekten doğru söylüyor. Bana dün yaptığı baskıyı görseydiniz ağzınız açık kalırdı. Yemek istemiyorum dedikçe zorluyor ve madem yemiyorsan eve götür diyor. Gerçekten zor
Daha iyiyim bitanem sağol. Anneannemin endoskopi sonucu iyi çıktı, mide kanaması değilmiş Allah'a şükür. Şimdi kalın bağırsağa bakacaklar o da temiz çıkarsa içim rahatlayacak. Sağol gülüm
Oy az kalmış senin doğum gününe de
Okurken kalabalık görünüyor Ama güzel olmuş menün.Ilk menu benden gelsinn ★★★
07.30- bir kase sute 1 kasik yulaf ezmesi ve bir kasik meyve mix (kayisi, incir, portakal kabugu, kus uzumu ve uzum kurularinin karisimi) ekledim ve kahvaltim oldu♡
Ara-1 muz bi kase yogurt
15.30- yarim kase corba, 2 kasik pilav icinde badem kus uzumu vs. Kuruyemis doluydu
Bir tavuk but (firinda) 2-3 kasik yogurt
Ara-1 top dondurma
aksam acikirsam yogurt yerim ♡
Su; 2.5 lt yatana kadar 3.5 olur
Spor; 100jj
45 dk yag yakici pilates
50şer tane yan simit eritme egzersizi ayakta ( bunu dondurmaya adadim)
Simdi tarcinli yesil cay icicem tereddutluyum emzirdigim icin yesil cayin zarari var mi bilmiyorum bu konuda bilginiz var mi kizlar. Icmeyi de cok istiyorum icemiyorum o yuzden
Geçmiş olsun canım bişey çıkmaz inşallah kolunda.Sağolun kızlar teşrkkür ederim.
Benm sıpam gittiğinuerde uyumuyor bu yüzden akşam yemeğini uyuklayarak yiyor.
Ee dün yediği et olunca oda tam çiğnenmeyince hazımsızlık ve gaz yapıyor
Rahatlayana kadarda ağlıyor.
Dr a kendim için gittim. Kolum ağrıyordu. Ha geçti gecek diye erteledim 1 ay oldu oda geçmeyince mecbur gittim çrş MR çekilecek.
Birde bende d vitamini eksikliği vardı onuda dr yazmalıymış onun içinde dahiliyeye gittim. Belimde ağrı vardı kafana göre spor yapma dedi. Hiçbişi yapamıyacağım.
Ama ben kendimi denkliyorum hangi harekette zorlanıyorum biliyorum artık( hepsini olmasada) ona göre yapıyordum..
Amma yazdımm haa..
Bugün niyetliyim. Ama bir şişlik var dünden beri anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?