Gülüm senin düğüne kadar fit olman lazımm, sonra yersin kayınvalidenin lezzetli ellerinden. Böyle bir günde insan hayır da diyemiyor işte. Neyseki az az almışsın. Yarın yapabilirsen 1 lt zencefil/limon karışımı yap içBugün damat bohçasını götürdükk.. :)
kayinvaldem donaltmis herzamanki gibi yemezsem olmazdii hepsinden tek tek yedim vallah dedim rejimdeyim diye herkes burda diyet olmaz git evinde yap dediler .. eehh bende yedimm yani anlicaginiz cokta güzeldi:)
bugünkü menüm
kahvalti 12.00
iki kepek ekmek
1 tane boncuk sosis
kk beyaz peynir
salatalık
18.00
bi kepce mantı ( azdi 5 kasik falan)
3 kaşık pirinc pilav
2 kasik patlican yemeği
3 kasik et sote
havuc salatasi
2 tane sarma
iki catal puddingli pasta
1.5 litre su
spor yok ..
yazarken yoruldumm ne yemisimm ben boylee yaaa(( allahimmm siz bana ceza degil ben yarin kendimii sporaa vereyimmm... acisini mecbur cikarmam lazim
Çikolata detoxu olursa beni de ekleyin listeye
Menün sporun herzamanki gibi güzel. Yalnız Beypazarınkurusu nu ilk defa duydum.Benim menüm
Sabah 11.00 yulaf ezmesi yarım muz sütle
Ara 15.00 az yer fıstığı
Öğlen ve akşam 17.00 2 kepçe çorba 4 kaşık lorlu makarna 4 kaşık patlıcan salatası
Ara 20.00 4 tane kuru neydi Beypazarı kurusumu ne tarcınlı bi tadı vardı
Su 2.5 lt
spor 30 dk yürüyüş 250 jj 30 ar yarım mekik ve squat
Hamurişi akşam olunca kalıyo illaki vucutta. Ama az yemişsin, üstüne yeşil çay içseydin büyük bardak.Evvett.. Gelelim bamyanın faziletineee ;
11:00
2 dlm peynir
5zeytin
2,5 dlm ekmek
1,5 tatlı kaşığı tahin
domates salatalık biber
Ara öğle yemeği niyetine
14 erik
2 çilek
1/8 armut
1 dlm portakal
19:30 Ben memnun değilim ama kv deydim
Büyük 1 bardak ayran
Yarım etliekmek
1/4 konya böreği
Sadekahve
Su 3lt
Spor 30' yürüyüş
aynen oyle yapiyim hemsom vallah fazla kactii yarin dengelicem artık cok az yiyip spor yapicam .. bide hani okadar emek vermis kayinvaldem simdi az yesemde ayip olurr sanki istemeyerek yermis gibi . o yüzden yumdum gozumu yedim hahaGülüm senin düğüne kadar fit olman lazımm, sonra yersin kayınvalidenin lezzetli ellerinden. Böyle bir günde insan hayır da diyemiyor işte. Neyseki az az almışsın. Yarın yapabilirsen 1 lt zencefil/limon karışımı yap içBenim kuzenimin düğünü var kışın. O zamana kadar incelmeliyim bende..
Çikolata detoxu olursa beni de ekleyin listeyeHakikaten pasta detoxumu varmış ?
Menün sporun herzamanki gibi güzel. Yalnız Beypazarınkurusu nu ilk defa duydum.
Hamurişi akşam olunca kalıyo illaki vucutta. Ama az yemişsin, üstüne yeşil çay içseydin büyük bardak.
Etliekmek
Allah rahatlık versin kızlar, herkese iyi geceler
Akşam geç yemişsin sporda az olmuş 50 squat 50 yarım mekik de sana gelsin.Evvett.. Gelelim bamyanın faziletineee ;
2 dlm peynir
5zeytin
2,5 dlm ekmek
1,5 tatlı kaşığı tahin
domates salatalık biber
Ara öğle yemeği niyetine
14 erik
2 çilek
1/8 armut
1 dlm portakal
Büyük 1 bardak ayran
Yarım etliekmek
1/4 konya böreği
Sadekahve
Su 3lt
Spor 30' yürüyüş
Bak yine bahane gelinlik giyme zamanı gelince kayinvalidene hep senin yüzünden kilo veremedim dicenmii.
yarin 1500 kalori yakicamm.. ve yollicam buraya :) ama bu benim özel ggünümdü
Ben duymuştum ama daha önce yedimmi hatırlayamadım çaya arkadaşa geçtik akşam ekler ve kurabiye vardı ben yemeyince kurulardan verdi yedim lezzeti güzeldi tarçınlı değişik bisey.Gülüm senin düğüne kadar fit olman lazımm, sonra yersin kayınvalidenin lezzetli ellerinden. Böyle bir günde insan hayır da diyemiyor işte. Neyseki az az almışsın. Yarın yapabilirsen 1 lt zencefil/limon karışımı yap içBenim kuzenimin düğünü var kışın. O zamana kadar incelmeliyim bende..
Çikolata detoxu olursa beni de ekleyin listeyeHakikaten pasta detoxumu varmış ?
Menün sporun herzamanki gibi güzel. Yalnız Beypazarınkurusu nu ilk defa duydum.
Hamurişi akşam olunca kalıyo illaki vucutta. Ama az yemişsin, üstüne yeşil çay içseydin büyük bardak.
Etliekmek
Allah rahatlık versin kızlar, herkese iyi geceler
HaklısınAkşam geç yemişsin sporda az olmuş 50 squat 50 yarım mekik de sana gelsin.
Bak yine bahane gelinlik giyme zamanı gelince kayinvalidene hep senin yüzünden kilo veremedim dicenmiibahane yok zayifladiktan sonra çok özel gün kutliycan bebeğim
Ben duymuştum ama daha önce yedimmi hatırlayamadım çaya arkadaşa geçtik akşam ekler ve kurabiye vardı ben yemeyince kurulardan verdi yedim lezzeti güzeldi tarçınlı değişik bisey.
canım kaç kilosun şimdi birde boyun kaçtı unuttumİyiyim Allah a şükür canım yine zayıflamaya gayret ediyorum biraz daha ince olsam hiç fena olmaz
Canim aceleden yazamadin yemegin adi perde pilav. Ben genelde tavugundan yedim. Pilavindan iki kasik ♥Menü yine güzel olmuş
Gayet iyi düzenli.
Hadi bakalım bekliyoruz tartı sonucunu.
Iyiyiz canım nolsun işte yuvarlanip gidiyos
Ben beğendim menünü güzel.
Hâbire dedin ama düzenli ve ölçülü olmuş.
Istedigin gibi gel canım biz burdayiz sporunu yazarsın yorum yaparız destekleriz.
Pilav geç saatte olmasa iyiymiş ama yine güzel olmuş.
Menun cok iyi canim ins. Bu cuma daha cok eksiler cikacak tartida♥Iyi akşamlar kizlar :*
Bugunku menum
Sabah 09:00 zencefilli limonlu ılık su
10:00 2 dilim light ekmekbiri labneli digeri lorlu,salatalik
Oglen 13:00
2 dilim ananas
Zencefilli limonlu ılık su
Aksam 18:30
5 kofte
Light ekmekle avokado lu sandvic
2 yk yoğurt
detox cayi(elma karabiber tarcin zencefil zerdecal karanfil)
1 yk dondurma
2 lt su ictim şimdiye kadar..
Tlfnum biraz sarj olsun eliptikle bulusucam :))
Birde yer hareketlerime ekstra aldigim 30 mekik cezami uygulucam :*
Guzel olmus . Kahvaltiyi seven biri oldugum icin sabah ogunun hosuma gitti ★Menüm
11:00 2dilim peynir,5zeytin,1haş.yumurta domates salatalık marul 2dilim kepek ekmeği
15:00 5kaşık kabak yemeği 1bardak ayran
19:00 1kase mercimek çorbası,1dilim buğday ekmeği
2.5l su,1saat yürüyüş.
Canim kahvaltini ekmeksiz de yapabilirsin. Ben mesela sadece bal yiyeceksem ekmek tuketiyorum o da iki lokma falan. Aksam yemegin bana fazla geldi karniyarik yagli zaten ustune hem patates hem pirinc olmamis. Bunlari yakmak lazim.Menum ..
sabah 10.00
1 yumurta 1 dilim peynir
5 zeytin bol domates salatalik biber
2 dilim beyaz ekmek (malum misafirlik dewam ediyordu )
Ara 12.00
kahve
2 kare bitter %80
Öğlen ve aksam 15.00
1 adet karniyarik
1ymk kasigi pat.puresi
4 ymk kasigi pirinc pilavi
cacik
Ara 19
4 tane yenidunya
kahve
su cok az ictim spor da yok yoldaydik zaten yeni geldik canlar..hhemen esimi tam bugday almaya yolladim :)
bi de yarin sabah ac karnina kendi tartimda tartilcam gercek farki bi gorelim dimi ama..
diyetisyenler tursunun da kilo yaptigini soyluyor tatlim malum cok da tuzlu bisey. Ama kisirin yaninda super gidio tabiBugunku Menum
Sabah 9:00 2 kepek ekmegi, 2 ince dilim kasar, 2 haslanmis yumurta
Ara 12:00 yarim dilim kek 1 sekerz kahve
Ögle 14:00 1 tabak diyet kisir, marul, 2 parca lahana tursusu, cay
Aksam 18:30 2 labneli wasa, 1 porsiyon meyve (cilek, yesil erik)
1 fincan zencefil cayi
Su 2,5 lt
Spor 30 dk yuruyus
Kizartma olmamis :-( 50jj daha cezan olduBugünkü Menüm
Sabah
10:00
1 bardak ılık su
1 kepçe menemen+ 1 kepçe çökelekli yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
Salatalık +yeşillik
Şekersiz çay
Öğle: 1 kase cevizli yoğurt
3 4 badem
Ara: 1 kase çilek
1 kase cacık
Akşam
18:30 2 adet biber kızartması
1 adet patlıcan kızartmasi
Ara: 3 -4 adet kuru kayısı
Spor:leslie 3 mil +50JJ kalan cezam
Su:2 lt
Habire yemişim
Manti ve pasta icin 40 yarim mekik. Ah bu kaynanalar. Ben de kayinpeder kurbaniyim.Bugün damat bohçasını götürdükk.. :)
kayinvaldem donaltmis herzamanki gibi yemezsem olmazdii hepsinden tek tek yedim vallah dedim rejimdeyim diye herkes burda diyet olmaz git evinde yap dediler .. eehh bende yedimm yani anlicaginiz cokta güzeldi:)
bugünkü menüm
kahvalti 12.00
iki kepek ekmek
1 tane boncuk sosis
kk beyaz peynir
salatalık
18.00
3 kaşık pirinc pilav
2 kasik patlican yemeği
3 kasik et sote
havuc salatasi
2 tane sarma
1.5 litre su
spor yok ..
yazarken yoruldumm ne yemisimm ben boylee yaaa(( allahimmm siz bana ceza degil ben yarin kendimii sporaa vereyimmm... acisini mecbur cikarmam lazim
oooo spora geeelllBenim menüm
Sabah 11.00 yulaf ezmesi yarım muz sütle
Ara 15.00 az yer fıstığı
Öğlen ve akşam 17.00 2 kepçe çorba 4 kaşık lorlu makarna 4 kaşık patlıcan salatası
Ara 20.00 4 tane kuru neydi Beypazarı kurusumu ne tarcınlı bi tadı vardı
Su 2.5 lt
spor 30 dk yürüyüş 250 jj 30 ar yarım mekik ve squat
Kankacim naptin ya. Ben de dun kv deydim ve ben de aksam yemegimi begenmedim. Gerci genelde tavuktan yedim ama yine de saati gec oldu bana gore. Neyse sen bana kiyamadin ama ben sana kiyiyorum. Cuma yuzun gulsun diye 30 yarim mekik 30 jj benden sana hediye♥Evvett.. Gelelim bamyanın faziletineee ;
2 dlm peynir
5zeytin
2,5 dlm ekmek
1,5 tatlı kaşığı tahin
domates salatalık biber
Ara öğle yemeği niyetine
14 erik
2 çilek
1/8 armut
1 dlm portakal
Büyük 1 bardak ayran
Yarım etliekmek
1/4 konya böreği
Sadekahve
Su 3lt
Spor 30' yürüyüş
waaooowww o ne adım öyleeeemaşallah.. dün o kadar zorladım zorladım 18 binde kaldım
Merhabalarrr :)
Bu takımdaki ocak - mart seruvenimde tanıdığım birbirimize destek olduğumuz arkadaşları gerçekten unutmadım. Leyla,gonca,zeyzey ablalarım sizi özellikle sevdim Allahtan sizin için hakkınızda hayırlı olan her şeyi dilerim mutlu olun inşallah .:)
Yuzme düşünüyorum inşallah olur :) hayır kg verirsinde bacak niye hala incelmez anlamıyorum moralim bozuluyor ya
Girdi canım çok şükür..
Uzun zaman geçmesine gerek bile kalmıyor ki, üzerinden 2 gün geçse herşey normale döndüğünde yine insan üzüldüyüne yanıyor..
Her halimize şükür, hep sevinmek yok ya arada bir üzüntü de gerek
Genetik genetikte bi yolu olmalı ama dimi ?İyiyim incelirsem daha iyi olucam boyum 1.72 kilom 62-63 tur. Geri aldım kiloları Yani boyuma gore bu kg yine iyi inceyim
ama bir şeyler denedim bugün baya iri duruyorum sanki bi sseksen boy yetmiş kilo gibi abartıyorum cevrem ise elli beş en fazla diyor ama ben memnun değilim böyle etli butlu olmaktan
Ya benim bacaklarımı inceltmemde yardımcı olacak olan yok mu burda sistem nasıl birbirimize karışıp çabuk kalk egzersizini yap neden ince olmak istediğini hatırla falan dicrk mptive etcekler var mıı ? Yine gelsem buraya alırsın dimi gogoo :)
Bugün damat bohçasını götürdükk.. :)
bugünkü menüm
kahvalti 12.00
iki kepek ekmek
1 tane boncuk sosis
kk beyaz peynir
salatalık
18.00
3 kaşık pirinc pilav
2 kasik patlican yemeği
3 kasik et sote
havuc salatasi
2 tane sarma
1.5 litre su
spor yok ..
.
yarin 1500 kalori yakicamm.. ve yollicam buraya :) ama bu benim özel ggünümdü
50 squat ı 50 ip atlamayla değiştirdim müsade varsa ve yaptım. Diğerini de sonra yapıyımAkşam geç yemişsin sporda az olmuş 50 squat 50 yarım mekik de sana gelsin.
Bak yine bahane gelinlik giyme zamanı gelince kayinvalidene hep senin yüzünden kilo veremedim dicenmiibahane yok zayifladiktan sonra çok özel gün kutliycan bebeğim
Ben duymuştum ama daha önce yedimmi hatırlayamadım çaya arkadaşa geçtik akşam ekler ve kurabiye vardı ben yemeyince kurulardan verdi yedim lezzeti güzeldi tarçınlı değişik bisey.
Turşu ödem yaptığı için istemiyor diyetisyenler yoksa kalorisi çok çok düşük.diyetisyenler tursunun da kilo yaptigini soyluyor tatlim malum cok da tuzlu bisey. Ama kisirin yaninda super gidio tabiguzel menu sadece spor az geldi bana
Kizartma olmamis :-( 50jj daha cezan oldu
Akşam yapıyım kankaoooo spora geeelllkurular tereyagli sanirim. Ama vucudun saglikli yaglara ihtiyaci var. O yuzden ceza yok benden
Kankacim naptin ya. Ben de dun kv deydim ve ben de aksam yemegimi begenmedim. Gerci genelde tavuktan yedim ama yine de saati gec oldu bana gore. Neyse sen bana kiyamadin ama ben sana kiyiyorum. Cuma yuzun gulsun diye 30 yarim mekik 30 jj benden sana hediye♥
Bende kahvaltıyı çok severim. Sabah kaçırıp yapamazsam bile başka öğünde yağıyorum:)Menun cok iyi canim ins. Bu cuma daha cok eksiler cikacak tartida♥
Guzel olmus . Kahvaltiyi seven biri oldugum icin sabah ogunun hosuma gitti ★
Canim kahvaltini ekmeksiz de yapabilirsin. Ben mesela sadece bal yiyeceksem ekmek tuketiyorum o da iki lokma falan. Aksam yemegin bana fazla geldi karniyarik yagli zaten ustune hem patates hem pirinc olmamis. Bunlari yakmak lazim.misafirligin bedeli 50 jj. 20 yarim mekik ♥
niye ağladı cnm o kadar hasta mı acaba? bizimki de her saat başı kalktı 15er dakika oyalandıHerkese günaydınn..
Sabah ezanında uyudum gece çok zordu. Kızım resmen bağıra bağıra ağladıı
Şimdi de hastaneye gidiyorum. Öpüldünüzz fırsat buldukça gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?