Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gülüm senin düğüne kadar fit olman lazımm, sonra yersin kayınvalidenin lezzetli ellerinden. Böyle bir günde insan hayır da diyemiyor işte. Neyseki az az almışsın. Yarın yapabilirsen 1 lt zencefil/limon karışımı yap iç Benim kuzenimin düğünü var kışın. O zamana kadar incelmeliyim bende..

Yine alıntılar gitti
@LeyL35 canım menün sporun şahane..
@AKovser cim pasta detoksunda mutlaka haber verinn bende yapiciğim
Çikolata detoxu olursa beni de ekleyin listeye Hakikaten pasta detoxumu varmış ?

Menün sporun herzamanki gibi güzel. Yalnız Beypazarınkurusu nu ilk defa duydum.

Hamurişi akşam olunca kalıyo illaki vucutta. Ama az yemişsin, üstüne yeşil çay içseydin büyük bardak.
Etliekmek

Allah rahatlık versin kızlar, herkese iyi geceler

aynen oyle yapiyim hemsom vallah fazla kactii yarin dengelicem artık cok az yiyip spor yapicam .. bide hani okadar emek vermis kayinvaldem simdi az yesemde ayip olurr sanki istemeyerek yermis gibi . o yüzden yumdum gozumu yedim haha

Akşam geç yemişsin sporda az olmuş 50 squat 50 yarım mekik de sana gelsin.
.

yarin 1500 kalori yakicamm.. ve yollicam buraya :) ama bu benim özel ggünümdü
Bak yine bahane gelinlik giyme zamanı gelince kayinvalidene hep senin yüzünden kilo veremedim dicenmii bahane yok zayifladiktan sonra çok özel gün kutliycan bebeğim
Ben duymuştum ama daha önce yedimmi hatırlayamadım çaya arkadaşa geçtik akşam ekler ve kurabiye vardı ben yemeyince kurulardan verdi yedim lezzeti güzeldi tarçınlı değişik bisey.

Haklısın

Canim aceleden yazamadin yemegin adi perde pilav. Ben genelde tavugundan yedim. Pilavindan iki kasik ♥

Menun cok iyi canim ins. Bu cuma daha cok eksiler cikacak tartida♥

Menüm
11:00 2dilim peynir,5zeytin,1haş.yumurta domates salatalık marul 2dilim kepek ekmeği
15:00 5kaşık kabak yemeği 1bardak ayran
19:00 1kase mercimek çorbası,1dilim buğday ekmeği
2.5l su,1saat yürüyüş.
Guzel olmus . Kahvaltiyi seven biri oldugum icin sabah ogunun hosuma gitti ★

Canim kahvaltini ekmeksiz de yapabilirsin. Ben mesela sadece bal yiyeceksem ekmek tuketiyorum o da iki lokma falan. Aksam yemegin bana fazla geldi karniyarik yagli zaten ustune hem patates hem pirinc olmamis. Bunlari yakmak lazim. misafirligin bedeli 50 jj. 20 yarim mekik ♥

diyetisyenler tursunun da kilo yaptigini soyluyor tatlim malum cok da tuzlu bisey. Ama kisirin yaninda super gidio tabi guzel menu sadece spor az geldi bana

Kizartma olmamis :-( 50jj daha cezan oldu

Manti ve pasta icin 40 yarim mekik. Ah bu kaynanalar. Ben de kayinpeder kurbaniyim.

oooo spora geeelll kurular tereyagli sanirim. Ama vucudun saglikli yaglara ihtiyaci var. O yuzden ceza yok benden

Kankacim naptin ya. Ben de dun kv deydim ve ben de aksam yemegimi begenmedim. Gerci genelde tavuktan yedim ama yine de saati gec oldu bana gore. Neyse sen bana kiyamadin ama ben sana kiyiyorum. Cuma yuzun gulsun diye 30 yarim mekik 30 jj benden sana hediye♥

Ne cok yazmisim bu arada herkese gunaydin. Bugun bebisim erkenciydi ben de 7 de uyandim. Simdi biraz daha uykumu alip guzel bi spor ve ev isi yapmaliyim ♥ bu arada dun gece iki lokma browni yedim saat 21.00 civari . Cezam olursa bugun yaparim . Herkese az kalorili bi gun diliyorummm♥♥♥

Günaydın alintilar gitti yine.
O kurularin yağlı olduğunu bilsem yemezdim ama yağlı değil gibiydi sert diye çaya bandım birde

waaooowww o ne adım öyleeee maşallah.. dün o kadar zorladım zorladım 18 binde kaldım

kuzum normal bir gunde en fazla 20binde kaliyorum ama ctesi günü heryere yürüdük birde ayaklarimda vans ayakkabidan vardi en son ayaklarim sismis yuruyemiyordum.
birfe eve geldik banyo yaptim düğün icin tekrar ciktim.
hala sisim ve hala agrilarim varr.

Yuzme düşünüyorum inşallah olur :) hayır kg verirsinde bacak niye hala incelmez anlamıyorum moralim bozuluyor ya

merhaba rabiacim hosgeldin tatlim.
Oncelikle guzel dusuncelerin icin tesekkur ederiz. butun hersey aslinda senin basarin unutma.
males3f kilo verirken vucudumuzun yumusamalari gitmesinin aksine fazlalasir bunun guzel bi yani gercekten zayifladigini oralardan anlayabilirsin.
sikilasmak icin ise ufak tefek kisa sureli seyler yerin yuruyusle destekleyebilecegin spora yonel pilates gibi.aslinda sansin varsa yuzme on numara olur kuzum

o yuzden fazla yipratma kendini sen kendine daha lazimsin :)

yukarida yazdim canım

.

yarin 1500 kalori yakicamm.. ve yollicam buraya :) ama bu benim özel ggünümdü

bir gun onceside pizzalar redbullar ertesi gunude ayni...
tatlim sen bizim icin degil kendin icin kilo veriyorsun senin kilo alman bizi uzmekten baska bi zarar vermez.
ama senin yazptigin o küçük cikolata kacamaklari bile seni geri iterken senin bu yediklerini toplamak oyle 1500 kaloriyle olmuyor.
evet bu senin ozel gunun olabilir biz sana hic yeme de demiyoruz oyle bi hakkimiz yok ama en azindan herseyden yeme manti alıyorsan pilav alma patlican aliyorsan sote alma sarma alma .
kbakma kuzum ama sana cok kizdim surda düğününe az kalmis birisinin bunu yapmasi beni kizdirdi. o yuzden ben sana ceza vermicemm sekerim

Kizlar Gunaydinnnn ve Iyi Bir Haftaya Baslangiclariniz olsunnnn

Bu hafta benim icin yogun gececek
Malum haftaya kismetse tatile gidecegim bu hafta bahar temizligine giriyorum hergun 1 yada oda bölümü dip bucak temizleyecegim.
sadece camlari en sona birakicam ne olir ne olmaz yagmur yagiyor falan :))
birde pazar gunu bizim bebisin mevlüdü var persembe yada cuma gorumceme yardima gidicem temizlik icin.

Kizlarr

Dun o kadar cok magazaya baktim bi istedigim gibi bi sort bulamadim
hepsi minicik minicik kisaaa bende o kadar kisayla rahat edemiyorum zaten bi tatil yerinde sort giyebilicimm onada istedigim gibi bulamadim iyi mi ? :))
Neyse uzatmadan

Saglicakla Kalin
Öpüldünüzz

50 squat ı 50 ip atlamayla değiştirdim müsade varsa ve yaptım. Diğerini de sonra yapıyım
diyetisyenler tursunun da kilo yaptigini soyluyor tatlim malum cok da tuzlu bisey. Ama kisirin yaninda super gidio tabi guzel menu sadece spor az geldi bana

Kizartma olmamis :-( 50jj daha cezan oldu
Turşu ödem yaptığı için istemiyor diyetisyenler yoksa kalorisi çok çok düşük.
Tuzu az olanlardan yenilebilir aslında
Akşam yapıyım kanka

Bende kahvaltıyı çok severim. Sabah kaçırıp yapamazsam bile başka öğünde yağıyorum:)

Herkese günaydınn..

Sabah ezanında uyudum gece çok zordu. Kızım resmen bağıra bağıra ağladıı

Şimdi de hastaneye gidiyorum. Öpüldünüzz fırsat buldukça gelirim
niye ağladı cnm o kadar hasta mı acaba? bizimki de her saat başı kalktı 15er dakika oyalandı bnm uykumu sen düşün artık yaa...ne zmn düzelcek bu bebişler???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…