Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben de menumu yazayim :)
Sabah 09:30
Zencefilli limonluılık su
10:00
Light ekmekle Lorlu sandvic salatalik

Oglen 13.30
2 yumurta ve sade yogurtla cilbir
1 wasa
1 greyfurt

Aksam 18:30
Kepekli lavasla yesillikli ton balikli dürüm
1 bardak kefir

Spor
1,5 saat yuruyus
Yarim saat eliptik
Pilates cemberi ile 20x5 set ic bacak
Yatarak bisiklet cevirdim ne kadar bilmiyorum
Cesitli mekik hareketleri...

Kizlar bizim alt katta abimler oturuyor ve konusmuyoruz... ben eliptik yaparken balkona cikip bagarmis babam cikmis disari şöyle demis "durdur şu ayı kızını onun gürültüsünü cekemem " .... halbuki ben bunu 2 aydir yapiyorum neredeyse.. o yuzden yarim saatte kaldim.. hersey beni hirslandirmak uzerine kurulmus sanki.. kiskaniyolar beni hahaha :))) kizlari var halaya cekecek haberleri yok :)))

Menün de sporunda gayet iyi canım. Takma abinide gerçekten rahatsız olsa 2 aydır söylerdi zaten belki bi sıkıntısı falan vardır.

Bugünkü menüm
12.00
sabah 2 yumurta haslanmis
iki kepek ekmek
domates salatalık

14.00
300 gram yogurt
7 tane cilek
tarcin

18.00
haslanmis tavuk
haslanmis sebze
100 gram yogurt

20.00
elma
5 tane cilek

22.00
yesil cay

1.5 litre su icicem daha
gece caliscam
spor yapmadim

kizlarrr bugün gubesimi deldirdimmm :))
cok hosuma gidiyordu herzaman ama kilom yuzumden hic yapmadim hep derdim zayiflayinca yapicam diyee . . 6 senedir oyle diyordum. bugünde o günde yaptimm ve Hosuma cok gitti mutlu oldum .. gerci nisanlim hic orali degildii amaa haha:)

Günaydın kızlar. Çok kalitesiz uyudum nerdeyse işe geç kaliyodum başım ağrıyo regl olcam sac bas dağınık enerji yok ama gunaydin olsun :)

aman sende inadina devam etseydin nolmus yanii ses gittiyse.
takma kuzum bosver yaa.hayir haklida olsan o sekildemi bagirip soylemen gerekiyor yani.

Cok fena zayiflayip incelip sıkılaşasım var

benimdeeeee

menu zupperrr

buarada bende deldirmek isterdim eminim guzel durmustur hayirli olsun bakalimm

Günaydın kızlar. Çok kalitesiz uyudum nerdeyse işe geç kaliyodum başım ağrıyo regl olcam sac bas dağınık enerji yok ama gunaydin olsun :)

ooo kotu enerjiyle baslama sen yine.
gunaydinn

Günaydınnnnn Takimimin güzel cici akilli ve gelecegin fit kizlariii

Güneşli bir gunden hepinize merhaba

Mutlu günlerimiz olsunnn

Buda benden gelsinnn

cnm geçmiş olsun ya,inşallah iyi haberler alırız,sen de rahatlarsın...

Menünü beğendim ben. Gobusune dikkat et canım enfeksiyon falan olmasın.
Yaa düşük bugün enerji hormonlarim dansediyo resmen.

Mutlu günlerimiz olsunnn

Buda benden gelsinnn
Eki Görüntüle 1517202
Süper benim kızım da haşlanmış sevmiyo pek :)

günaydın herkese kızlarr....dünmenümü yazarken 6 dakika kol egzersizi yaptığımı yazmayı unutmuşum :) ekleyim hemen :)

Allah iyiligini versin kizz

Menünü beğendim ben. Gobusune dikkat et canım enfeksiyon falan olmasın.

Yaa düşük bugün enerji hormonlarim dansediyo resmen.

Süper benim kızım da haşlanmış sevmiyo pek :)

bende regl olcamm bi yandan tatil oncesi olup bitecek die seviniyorum bi yandan temizlikime engel olacak diye üzülüyorum.

kucukken bende sadece beyazini yerdim büyüyünce sevmeye basladim insallah zaman gectikce sever yumurtanin haslanmisi onemlii

tatilde o kadar boşlayıp takımıma mahcup oldum ki hemen toparladığımı belirteyim dedim:):) hava attım kız

canım menün çok iyi olmuş harikasın

ben de çok az uyudum uyku tutmadı bi türlü.. günaydın gogom

çok ses yapan alet değil ki.. onların müzik sesine koşturma sesine bişey demiyoruz,saygı duyuyoruz.. saygısız,fesat,kıskanc işte ne diyebilirimki.. en son arabamı aldıktan sonra iyice çekemez oldu beni Zeynebim.. boşanma davamda karşı tarafa şahit oldu benim abim.. hakim orada notunu verdi sen nasıl abisin aranızda bi husumet var anlaşılan dedi...

Mutlu günlerimiz olsunnn

Buda benden gelsinnn
Eki Görüntüle 1517202

günaydın karikatür süper

Nasıl bi insan fenaymis be yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…