Hic denemedim :)Kızlarrr
Solaryuma giren var mı aranızda ?
Menün de sporunda gayet iyi canım. Takma abinide gerçekten rahatsız olsa 2 aydır söylerdi zaten belki bi sıkıntısı falan vardır.Ben de menumu yazayim :)
Sabah 09:30
Zencefilli limonluılık su
10:00
Light ekmekle Lorlu sandvic salatalik
Oglen 13.30
2 yumurta ve sade yogurtla cilbir
1 wasa
1 greyfurt
Aksam 18:30
Kepekli lavasla yesillikli ton balikli dürüm
1 bardak kefir
Spor
1,5 saat yuruyus
Yarim saat eliptik
Pilates cemberi ile 20x5 set ic bacak
Yatarak bisiklet cevirdim ne kadar bilmiyorum
Cesitli mekik hareketleri...
Kizlar bizim alt katta abimler oturuyor ve konusmuyoruz... ben eliptik yaparken balkona cikip bagarmis babam cikmis disari şöyle demis "durdur şu ayı kızını onun gürültüsünü cekemem " .... halbuki ben bunu 2 aydir yapiyorum neredeyse.. o yuzden yarim saatte kaldim.. hersey beni hirslandirmak uzerine kurulmus sanki.. kiskaniyolar beni hahaha :))) kizlari var halaya cekecek haberleri yok :)))
Iyi uykular, tatlı rüyalar anca yatabildim :)
Bende kaçıyorum sabaha görüşürüz
Ben de menumu yazayim :)
Sabah 09:30
Zencefilli limonluılık su
10:00
Light ekmekle Lorlu sandvic salatalik
Oglen 13.30
2 yumurta ve sade yogurtla cilbir
1 wasa
1 greyfurt
Aksam 18:30
Kepekli lavasla yesillikli ton balikli dürüm
1 bardak kefir
Spor
1,5 saat yuruyus
Yarim saat eliptik
Pilates cemberi ile 20x5 set ic bacak
Yatarak bisiklet cevirdim ne kadar bilmiyorum
Cesitli mekik hareketleri...
Kizlar bizim alt katta abimler oturuyor ve konusmuyoruz... ben eliptik yaparken balkona cikip bagarmis babam cikmis disari şöyle demis "durdur şu ayı kızını onun gürültüsünü cekemem " .... halbuki ben bunu 2 aydir yapiyorum neredeyse.. o yuzden yarim saatte kaldim.. hersey beni hirslandirmak uzerine kurulmus sanki.. kiskaniyolar beni hahaha :))) kizlari var halaya cekecek haberleri yok :)))
Cok fena zayiflayip incelip sıkılaşasım var
Bugünkü menüm
12.00
sabah 2 yumurta haslanmis
iki kepek ekmek
domates salatalık
14.00
300 gram yogurt
7 tane cilek
tarcin
18.00
haslanmis tavuk
haslanmis sebze
100 gram yogurt
20.00
elma
5 tane cilek
22.00
yesil cay
1.5 litre su icicem daha
gece caliscam
spor yapmadim
kizlarrr bugün gubesimi deldirdimmm :))
cok hosuma gidiyordu herzaman ama kilom yuzumden hic yapmadim hep derdim zayiflayinca yapicam diyee . . 6 senedir oyle diyordum. bugünde o günde yaptimm ve Hosuma cok gitti mutlu oldum .. gerci nisanlim hic orali degildii amaa haha:)
Günaydın kızlar. Çok kalitesiz uyudum nerdeyse işe geç kaliyodum başım ağrıyo regl olcam sac bas dağınık enerji yok ama gunaydin olsun :)
cnm geçmiş olsun ya,inşallah iyi haberler alırız,sen de rahatlarsın...Dikkat et tatlım kendine, herşeyden önce minik kuzunu düşün. Doktor yasakladıysa bir süre iyileşene kadar spor yapma. ALLAH korusun sonra birde daha kötü olursa
Sağol bitanem
Zarife fena :)))
Inşallah goncam çok sağol. Seni zor durumda bırakmıyorumdur inşallah? Perşembeye kadar müsade istiyorum, şu sonuç bir belli olsun hayırlısıyla.
Wembam canımsın, düşünmen yeterli baldan tatlı arkadaşım. Annem ve anneannem biraz rahatsızlar ona canım sıkıldı. Perşembe günü anneannemin durumu belli olacak, dualarım onunla hayırlısıyla birşey çıkmazsa ferahlayacağım.
Menünü beğendim ben. Gobusune dikkat et canım enfeksiyon falan olmasın.Bugünkü menüm
12.00
iki kepek ekmek
domates salatalık
14.00
300 gram yogurt
7 tane cilek
tarcin
18.00
haslanmis tavuk
haslanmis sebze
100 gram yogurt
20.00
elma
5 tane cilek
22.00
yesil cay
1.5 litre su icicem daha
gece caliscam
spor yapmadim
cok hosuma gidiyordu herzaman ama kilom yuzumden hic yapmadim hep derdim zayiflayinca yapicam diyee . . 6 senedir oyle diyordum. bugünde o günde yaptimm ve Hosuma cok gitti mutlu oldum .. gerci nisanlim hic orali degildii amaa haha:)
Yaa düşük bugün enerji hormonlarim dansediyo resmen.
aman sende inadina devam etseydin nolmus yanii ses gittiyse.
takma kuzum bosver yaa.hayir haklida olsan o sekildemi bagirip soylemen gerekiyor yani.
benimdeeeee
menu zupperrr
buarada bende deldirmek isterdim eminim guzel durmustur hayirli olsun bakalimm
ooo kotu enerjiyle baslama sen yine.
gunaydinn
Süper benim kızım da haşlanmış sevmiyo pek :)Günaydınnnnn Takimimin güzel cici akilli ve gelecegin fit kizlariii
Güneşli bir gunden hepinize merhaba
Mutlu günlerimiz olsunnn
Buda benden gelsinnn
Eki Görüntüle 1517202
günaydın herkese kızlarr....dünmenümü yazarken 6 dakika kol egzersizi yaptığımı yazmayı unutmuşum :) ekleyim hemen :)
Menünü beğendim ben. Gobusune dikkat et canım enfeksiyon falan olmasın.
Yaa düşük bugün enerji hormonlarim dansediyo resmen.
Süper benim kızım da haşlanmış sevmiyo pek :)
tatilde o kadar boşlayıp takımıma mahcup oldum ki hemen toparladığımı belirteyim dedim:):) hava attım kız
Allah iyiligini versin kizz
bende regl olcamm bi yandan tatil oncesi olup bitecek die seviniyorum bi yandan temizlikime engel olacak diye üzülüyorum.
kucukken bende sadece beyazini yerdim büyüyünce sevmeye basladim insallah zaman gectikce sever yumurtanin haslanmisi onemlii
Bugünkü menüm
12.00
iki kepek ekmek
domates salatalık
14.00
300 gram yogurt
7 tane cilek
tarcin
18.00
haslanmis tavuk
haslanmis sebze
100 gram yogurt
20.00
elma
5 tane cilek
22.00
yesil cay
1.5 litre su icicem daha
gece caliscam
spor yapmadim
Günaydın kızlar. Çok kalitesiz uyudum nerdeyse işe geç kaliyodum başım ağrıyo regl olcam sac bas dağınık enerji yok ama gunaydin olsun :)
aman sende inadina devam etseydin nolmus yanii ses gittiyse.
takma kuzum bosver yaa.hayir haklida olsan o sekildemi bagirip soylemen gerekiyor yani.
benimdeeeee
menu zupperrr
buarada bende deldirmek isterdim eminim guzel durmustur hayirli olsun bakalimm
ooo kotu enerjiyle baslama sen yine.
gunaydinn
Günaydınnnnn Takimimin güzel cici akilli ve gelecegin fit kizlariii
Güneşli bir gunden hepinize merhaba
Mutlu günlerimiz olsunnn
Buda benden gelsinnn
Eki Görüntüle 1517202
Nasıl bi insan fenaymis be yaacanım menün çok iyi olmuş harikasın
ben de çok az uyudum uyku tutmadı bi türlü.. günaydın gogom
çok ses yapan alet değil ki.. onların müzik sesine koşturma sesine bişey demiyoruz,saygı duyuyoruz.. saygısız,fesat,kıskanc işte ne diyebilirimki.. en son arabamı aldıktan sonra iyice çekemez oldu beni Zeynebim.. boşanma davamda karşı tarafa şahit oldu benim abim.. hakim orada notunu verdi sen nasıl abisin aranızda bi husumet var anlaşılan dedi...
günaydın karikatür süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?