Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Seninkinin nesi var kuzum? Kıyamam yaa

Sen nasıl oldun yawrum annen ananen nasıl?

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız canım
canım maşallah bişeyi yok aslında ama doğdu doğalı gece uykumuz böyle..dün de memleketten yeni geldik ya java değişikliği yer değişikliği falan ondan öyle oldu sanırım..1 yaşına girecek 14ünde ama uykumuz nolcak bilmiom hiç???

ebrucum biliosun okuyamadım geçmişi ,şimdi bakıyom da mesajlara bi sıkıntın mı wardı tatlım?sen benim bütün üzüntülü ya da sağlık bakımından problemli günlerimde yanımda oldun o yüzden çok özelsin gerçekten..umarım kötü bişey olmamıştır yokluğumda?

menüm..
sabah 7.30
1 dilim tam buğday
3 zeytin,1 küçük dilim peynir
domatessalatalık

ara 10.00
yeşil çay
kahve
1 adet ceviz

öğle 13.00
sabahkinin aynısı fakat 2 yumurta yedim
(bugün evdeki ilk günümüz olduğundan dolapta yemek yoktu o yüzden kahvaltı yapabildim sadece)

ara 17.00
spor sonrası soda limon

akşam 19.00
4 ymk kaşığı taze fasulye
1 ymk kaşığı makrna
bol salata

az önce 3 parça çikolata(canım çok istiyo diye frenleyemedim )

2 litre su bitti ,daha da içerim
100 zıplama,20 jj,40 squat,leslie 2 mile,bol bol merdiven:) :)
birazdan mekik çekmek istiyom tabi sızmazsam..
bugun kendi tartımda tartıldım 66.7 çıktı..bence 400 gram almam çok çok iyi o yemelere göre,annem kesin 2 kilo aldın sen diyodu

Menüm;
09:00 1 haş. yumurta, 2 dilim peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, biber, 2 dilim buğday ekmeği
14:00 domates, ayran
16:00 3 tane kepekli bisküvi, 200 ml. süt
17:45 1 parça haş. tavuk göğsü, salata, 1 dilim kepek ekmeği
2 fincan yeşil çay
3 litre su
yarım saat step
1 saat plates
30 dk. koşu

Dikkat et tatlım kendine, herşeyden önce minik kuzunu düşün. Doktor yasakladıysa bir süre iyileşene kadar spor yapma. ALLAH korusun sonra birde daha kötü olursa

Seninkinin nesi var kuzum? Kıyamam yaa

Sen nasıl oldun yawrum annen ananen nasıl?

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız canım
Sağol bitanem

Zarife fena :)))

Inşallah bişey çıkmaz canım dahada rahatlarsiniz.

Okurken kalabalık görünüyor Ama güzel olmuş menün.

Geçmiş olsun canım bişey çıkmaz inşallah kolunda.
Inşallah goncam çok sağol. Seni zor durumda bırakmıyorumdur inşallah? Perşembeye kadar müsade istiyorum, şu sonuç bir belli olsun hayırlısıyla.

Wembam canımsın, düşünmen yeterli baldan tatlı arkadaşım. Annem ve anneannem biraz rahatsızlar ona canım sıkıldı. Perşembe günü anneannemin durumu belli olacak, dualarım onunla hayırlısıyla birşey çıkmazsa ferahlayacağım.

Menüm

Sahur
1lt su
1 bardak tarçınlı süt

İftar
1 kepçe çorba
1,5dilim ekmek
2 kabak, 1 patlıcan, 2 küçük biber dolması
Bol salata

Birazdan yeşilçay içeceğim

Su toplamda 2.2lt oldu
Spor 5saat yürüdüm

Herkese iyi geceler

ALLAH kabul etsin pembem

Doğum günü kutlu olsun oglusunun sağlıklı yaşlar dilerim. Seninkide anneler gününe denk geliyor ne güzel.
Tsk ederim canim guzel dileklerin icin Aa öylemii ne guzel cifte bayram benim icin

Ayy alemsin vallaha nasilda kahkahaya bogdun beni Zarife neden tayt giyiyor

Canim tsk ederim amin insallah
6 yasina basti ablasi

Menumu yazayim
Sabah 11:00 1 bardak kefir
13:00 1 kepek ekmegine ince 1 kasar 1 dilim biber (sari olndan) yesil cay
15:30 2 yulafli kurabiye 1 kahve
15:30 bol yesil salata 1 yumurta 1 kepek ekmegi yesil cay
20:30 2 tane kiwi 2 yk yogurt
Su 2,5 lt
Spor 100 yan mekik
Bugun ögleyin basladigim icin işe, sabah mekikleri yapıp alelacele cıktım evden. İşyerimde menüde bana uygun yemek yoktu 2 öğünde de . (helal degıldı). O yuzden bugun böyle beslendım Aclık hissetmedim fazla ama çok yoruldum..

Eh iste balim, bugün anneanneme endoskopi yapilacak, sonuclari iyi cikarsa daha da iyi olacagim insallah. Sen nasilsin?

Rica ederim tatlim. Simdiden oglusunla sana iyi eglenceler diliyorum ufakligi benim yerime öpüver
Sanım Geçmiş olsun tekrardan Anneciğine
Activia reklamına ba yıl dım

Çok iyi olmuş ya
Oğluşunun Doğum günü kutlu olsun Hımm Boğalar ve Başaklar iyi bulmuşsunuz birbirinizi
Menün çok güzel olmuş sporunda yerinde

Geçmiş olsun Pembecim
Menün fena değil, fazla kilo almamışsın iyi atlatmışsın geçmiş olsun
Menünü beğendim

Sağol ALLAH razı olsun tatlım

Bende Menünü paylaşayım
Sabah, 1 adet rafadan yumurta domates salatalık biber yeşillik
2 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim peyni

12 00 gibi 3 4 adet çilek
Öğle 14 00 1 kase yoğurtlu ceviz

Akşam 18:30 1 kepçe bezelye
1 dilim tam buğday
1 kase yoğurt

21:00 1 adet kivi
6 yk bulgur + yoğurt (Dayanamadım ya sınav okurken gözüm dönüyor resmen)
Süt
SU:2 lt
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
+ 50 JJ chococumun kestiği ceza

Tsk ederiz canim Evet uyumluyuz boga ve basak

Menunu begendim cnm, lakin bulgur gec saatte yenmis, şişlik yapar. Kiloyu okadar etkileyeceğini sanmıyorum, diyette en fazla 4 yk öneriliyor, Canan Karatay da serbest demisti . Hangisini dinleyeceğimizi şaşırdık walla. Ben çok severim bulguru afiyet olsn

Supersin kankim. Ben de oruc tutmak istiyorum ya :-( bebegim ac mi kalir

Yok canım sıkıntı sen islerini hallet gel.
Allah kabul etsin canım. O aksamkilerin hepsi dolmami
Güzel olmuş canım menün sporun.
Bulgur şişkinlik yapar canım ama menün güzel.

Evet zaten sorun geç saatte yemiş olmam

Bulgur şişkinlik yapar canım ama menün güzel.
Evet zaten sorun geç saatte yemiş olmam

Menümü yaziyom kaciyom yatiyom.
Sabah 8.00 1 haşlanmış yumurta lor domates salatalık 2 wasa çay

Ara 10.30 yarım muz

Öğlen 12.30 1 kepçe çorba 4 kaşık tavuk sote 4 kaşık semizotu yemeği az pirinçli

Âra 17.00 yarım muz 3 çilek

Akşam 19.00 2 dilim ekmekle lor ve 1 tk reçel çay

Ara 21.00 az yer fıstığı

Su 2 lt
spor 30 + 30 dakika yürüyüş 100 jj bugün yoruldum sanırım bişey yapasim gelmedi.

guzel olmus canim :*

Canim sana da gecmis olsun onemli bisey cikmaz umarim

40 ı ciksin duzene girer 3 aylik olsun duzene girer yaşını bulsun duzene girer derken benim oglum ilk 2,5 yasinda deliksiz uyudu :))) ahhh ne zor gunlerdi... gece 4-5 kez uyaniyordu.. ne zorluklarla buyutuyoruz çocuklarımızi... Allah saglik sihhat versin cocuklarimiza

afiyet olsun canim guzel olmus ama cikolata biraz fazla kacmis

Sporunda menunde guzel canim

Allah kabul etsin canim.. 5 saat mi yurudun maşallah

Guzel olmus canim afiyet olsun

ders calisirkenki aliskanlik galiba dimi sinav kagitlarini okurken biseyler yeme istegi :)) afiyet olsun

Canim karatay pirinci tamamen yasakliyor bulguradahaftada iki kez en fazla 4 yk musade ediyor ama bugday serbest...

Cok guzel olmus gogom :* iyi geceler :*

vallah zeynep bana kalsa hic yemicektim ebru ablama sorr yemeden cikilmiyor o evden allahtan bi yemek kasigi koy dedim yoksa dolduruyor bide tabagii

Kuzucuklarımmm sizleri anlıyorum emin olun bende görümcemlere ve babamlara ( aile apartmanı yengemler amcamlar falan hepsi bir arada ) gittiğimde aynısı oluyor.

Hele bir amcam var yası 60 mış ama beni ve eşimi öyle seviyorki sürekli bir hizmet yok yemek yok meyve yok bisküvi çay giderken amca tokum diyorum ayıp olmasın diye yiyorum bak deyip az bişide kesiyorum

En yakın örnek az önce görümcemlerdeydik ve kayınvalidemin doğum günü olduğu için btün görümcemler kayınbiradermyiğenler vs toplandık ve ben pasta yemedim kendi payımı birkaba koydum eve getirdim kaynanam felaket alıngannn nasıl içlendiğini görmeniz lazımdı ama bu benim seçimim onlar bana alışacaklar yoksa gerçekten cıvkını çıkarıyoruz.
Ki benim aileme özellikle eşimin ailesi yemeği çok gec yerler artık bana sormuyorlar ısrar etmiyorlar bile ama ilk zamanlar çok zorlandım hatta 5. takımdayken yazılarım bile var " görümceme gidiyorum dua edin "diye çünkü hem geç yiyorlar hemde yağlı ..

yani hersey sizde bitiyor kızlarr benden söylemesi tercih sizin

E-brulim bebişim geçmişler olsun inan şimdi okudum gözümden kaçmış

üzme tatlı canını herseyin hayırlısını dile gelen hersey Allahtan unutma emi.

Ayrıca bu zarifeleri anlamakta zorlanıyorum

kuzum bebişinin doğum günü kutlu olsun

h &m sonradan aklıma geldi baktım evet var kalıpları falanda güzel gibi en kısa zamanda gidip denicem

hatta tulumlarıfalanda hosuma gitti. çok tesekkür ederim

Kuzum öncelikle Allah kabul etsin.

Bebişinin ii olmasına sevindim.Onlara bişi olunca hersey 2 katdaha zorlasıyor gibi geliyor bana ( bebişim yok ama hissiyatım bu )

Sende dikkat et sağlık ihmale gelmez helede bu tarz seyler aman sporun eksik kalsın

Sporda sağlık için belki doktorun vereceği egzersizler varsa onları yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…