canım maşallah bişeyi yok aslında ama doğdu doğalı gece uykumuz böyle..dün de memleketten yeni geldik ya java değişikliği yer değişikliği falan ondan öyle oldu sanırım..1 yaşına girecek 14ünde ama uykumuz nolcak bilmiom hiç???Seninkinin nesi var kuzum? Kıyamam yaa
Sen nasıl oldun yawrum annen ananen nasıl?
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız canım
Dikkat et tatlım kendine, herşeyden önce minik kuzunu düşün. Doktor yasakladıysa bir süre iyileşene kadar spor yapma. ALLAH korusun sonra birde daha kötü olursaSağolun kızlar teşrkkür ederim.
Benm sıpam gittiğinuerde uyumuyor bu yüzden akşam yemeğini uyuklayarak yiyor.
Ee dün yediği et olunca oda tam çiğnenmeyince hazımsızlık ve gaz yapıyor
Rahatlayana kadarda ağlıyor.
Dr a kendim için gittim. Kolum ağrıyordu. Ha geçti gecek diye erteledim 1 ay oldu oda geçmeyince mecbur gittim çrş MR çekilecek.
Birde bende d vitamini eksikliği vardı onuda dr yazmalıymış onun içinde dahiliyeye gittim. Belimde ağrı vardı kafana göre spor yapma dedi. Hiçbişi yapamıyacağım.
Ama ben kendimi denkliyorum hangi harekette zorlanıyorum biliyorum artık( hepsini olmasada) ona göre yapıyordum..
Amma yazdımm haa..
Bugün niyetliyim. Ama bir şişlik var dünden beri anlatamam
Sağol bitanemSeninkinin nesi var kuzum? Kıyamam yaa
Sen nasıl oldun yawrum annen ananen nasıl?
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız canım
Zarife fena :)))Çok şükür tatlım inşallah hemen toparlarlar:)
Zarifeye koptum
Ayy o paket servisten bizde de varr ve asla kaçış yok
Menün güzel kankam.
Emzirenlre içme deniyor yeşilçay. Netten bi araştır diğer bitki çaylarından iç sende bebişede faydası olur hem :-*
Inşallah goncam çok sağol. Seni zor durumda bırakmıyorumdur inşallah? Perşembeye kadar müsade istiyorum, şu sonuç bir belli olsun hayırlısıyla.Inşallah bişey çıkmaz canım dahada rahatlarsiniz.
Okurken kalabalık görünüyor Ama güzel olmuş menün.
Geçmiş olsun canım bişey çıkmaz inşallah kolunda.
Wembam canımsın, düşünmen yeterli baldan tatlı arkadaşım. Annem ve anneannem biraz rahatsızlar ona canım sıkıldı. Perşembe günü anneannemin durumu belli olacak, dualarım onunla hayırlısıyla birşey çıkmazsa ferahlayacağım.ebrucum biliosun okuyamadım geçmişi ,şimdi bakıyom da mesajlara bi sıkıntın mı wardı tatlım?sen benim bütün üzüntülü ya da sağlık bakımından problemli günlerimde yanımda oldun o yüzden çok özelsin gerçekten..umarım kötü bişey olmamıştır yokluğumda?
ALLAH kabul etsin pembemMenüm
Sahur
1lt su
1 bardak tarçınlı süt
İftar
1 kepçe çorba
1,5dilim ekmek
2 kabak, 1 patlıcan, 2 küçük biber dolması
Bol salata
Birazdan yeşilçay içeceğim
Su toplamda 2.2lt oldu
Spor 5saat yürüdüm
Herkese iyi geceler
Tsk ederim canim guzel dileklerin icinDoğum günü kutlu olsun oglusunun sağlıklı yaşlar dilerim. Seninkide anneler gününe denk geliyor ne güzel.
Ayy alemsin vallaha nasilda kahkahaya bogdun beniAh şu iç ses
Yok kuzum kefyim yoktu sadece, şimdi daha iyiceyim.
Tayt deyince zarife aklıma geliyorgüldürdünüz beni ya Allah'ta sizi güldürsün.
Eki Görüntüle 1516825
Evet zeynebim gerçekten doğru söylüyor. Bana dün yaptığı baskıyı görseydiniz ağzınız açık kalırdı. Yemek istemiyorum dedikçe zorluyor ve madem yemiyorsan eve götür diyor. Gerçekten zor
Daha iyiyim bitanem sağol. Anneannemin endoskopi sonucu iyi çıktı, mide kanaması değilmiş Allah'a şükür. Şimdi kalın bağırsağa bakacaklar o da temiz çıkarsa içim rahatlayacak. Sağol gülüm
Oy az kalmış senin doğum gününe de
Canim tsk ederim amin insallahTamam dikkat ederimm bundan sonra bulgura ediyordum ama bu yoktu listemde
Evet tatlım benimki sadece hatırlatmaydı bilmeme ihtimaline karşı.
Tercih kendisinin belki düz olsun istiyordur poposu
Hep güzel günler görsün inşallah paşa.. Kaç yaşına giriyor?
Sanım Geçmiş olsun tekrardan AnneciğineEh iste balim, bugün anneanneme endoskopi yapilacak, sonuclari iyi cikarsa daha da iyi olacagim insallah. Sen nasilsin?
Rica ederim tatlim. Simdiden oglusunla sana iyi eglenceler diliyorumufakligi benim yerime öpüver
Çok iyi olmuş yaActivia reklamına ba yıl dım
Oğluşunun Doğum günü kutlu olsun Hımm Boğalar ve Başaklar iyi bulmuşsunuz birbiriniziÖperim ablasi
Biraz toparlanabildin mi. Annecigin insallah en kisa zamanda sagligina kavusur.
Haha ayy bide kaplan li zebrali tayt giyenler var cok cok kilolu olupta
Canim benim cok tsk ederim guzel dileklerin icin. Cumlemizin evladina insallah.
Evet ben ve oglum boga burcuyuz kizim ve babasi basak burcu tatlim, damak tadimiza duskunuz ikimizdeYalniz bir fark var o zayifca birsey, bense malumm 10 mayista benim dogum gunum. Yarin ogluma kutlama yapicam insallah. Bir dilim pasta yerim, cezam neyse alirim Bugun az yedim yarini dengede tutayim diye..
zey zey H&M ye baktin mi? Onlarda cok cesit bulunur bu sortlardan.
Menün çok güzel olmuş sporunda yerindeIlk menu benden gelsinn ★★★
07.30- bir kase sute 1 kasik yulaf ezmesi ve bir kasik meyve mix (kayisi, incir, portakal kabugu, kus uzumu ve uzum kurularinin karisimi) ekledim ve kahvaltim oldu♡
Ara-1 muz bi kase yogurt
15.30- yarim kase corba, 2 kasik pilav icinde badem kus uzumu vs. Kuruyemis doluydu
Bir tavuk but (firinda) 2-3 kasik yogurt
Ara-1 top dondurma
aksam acikirsam yogurt yerim ♡
Su; 2.5 lt yatana kadar 3.5 olur
Spor; 100jj
45 dk yag yakici pilates
50şer tane yan simit eritme egzersizi ayakta ( bunu dondurmaya adadim)
Simdi tarcinli yesil cay icicem tereddutluyum emzirdigim icin yesil cayin zarari var mi bilmiyorum bu konuda bilginiz var mi kizlar. Icmeyi de cok istiyorum icemiyorum o yuzden
Geçmiş olsun PembecimSağolun kızlar teşrkkür ederim.
Dr a kendim için gittim. Kolum ağrıyordu. Ha geçti gecek diye erteledim 1 ay oldu oda geçmeyince mecbur gittim çrş MR çekilecek.
Birde bende d vitamini eksikliği vardı onuda dr yazmalıymış onun içinde dahiliyeye gittim. Belimde ağrı vardı kafana göre spor yapma dedi. Hiçbişi yapamıyacağım.
Menün fena değil, fazla kilo almamışsın iyi atlatmışsın geçmiş olsunmenüm..
sabah 7.30
1 dilim tam buğday
3 zeytin,1 küçük dilim peynir
domatessalatalık
ara 10.00
yeşil çay
kahve
1 adet ceviz
öğle 13.00
sabahkinin aynısı fakat 2 yumurta yedim
(bugün evdeki ilk günümüz olduğundan dolapta yemek yoktu o yüzden kahvaltı yapabildim sadece)
ara 17.00
spor sonrası soda limon
akşam 19.00
4 ymk kaşığı taze fasulye
1 ymk kaşığı makrna
bol salata
az önce 3 parça çikolata(canım çok istiyo diye frenleyemedim )
2 litre su bitti ,daha da içerim
100 zıplama,20 jj,40 squat,leslie 2 mile,bol bol merdiven:) :)
birazdan mekik çekmek istiyom tabi sızmazsam..
bugun kendi tartımda tartıldım 66.7 çıktı..bence 400 gram almam çok çok iyi o yemelere göre,annem kesin 2 kilo aldın sen diyodu
Menünü beğendimMenüm;
09:00 1 haş. yumurta, 2 dilim peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, biber, 2 dilim buğday ekmeği
14:00 domates, ayran
16:00 3 tane kepekli bisküvi, 200 ml. süt
17:45 1 parça haş. tavuk göğsü, salata, 1 dilim kepek ekmeği
2 fincan yeşil çay
3 litre su
yarım saat step
1 saat plates
30 dk. koşu
Sağol ALLAH razı olsun tatlımSanım Geçmiş olsun tekrardan Anneciğine
Çok iyi olmuş ya
Oğluşunun Doğum günü kutlu olsun Hımm Boğalar ve Başaklar iyi bulmuşsunuz birbirinizi
Menün çok güzel olmuş sporunda yerinde
Geçmiş olsun Pembecim
Menün fena değil, fazla kilo almamışsın iyi atlatmışsın geçmiş olsun
Menünü beğendim
Tsk ederiz canimSanım Geçmiş olsun tekrardan Anneciğine
Çok iyi olmuş ya
Oğluşunun Doğum günü kutlu olsun Hımm Boğalar ve Başaklar iyi bulmuşsunuz birbirinizi
Menün çok güzel olmuş sporunda yerinde
Geçmiş olsun Pembecim
Menün fena değil, fazla kilo almamışsın iyi atlatmışsın geçmiş olsun
Menünü beğendim
Menunu begendim cnm, lakin bulgur gec saatte yenmis, şişlik yapar. Kiloyu okadar etkileyeceğini sanmıyorum, diyette en fazla 4 yk öneriliyor, Canan Karatay da serbest demisti . Hangisini dinleyeceğimizi şaşırdık walla. Ben çok severim bulguruBende Menünü paylaşayım
Sabah, 1 adet rafadan yumurta domates salatalık biber yeşillik
2 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim peyni
12 00 gibi 3 4 adet çilek
Öğle 14 00 1 kase yoğurtlu ceviz
Akşam 18:30 1 kepçe bezelye
1 dilim tam buğday
1 kase yoğurt
21:00 1 adet kivi
6 yk bulgur + yoğurt (Dayanamadım ya sınav okurken gözüm dönüyor resmen)
Süt
SU:2 lt
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
+ 50 JJ chococumun kestiği ceza
Supersin kankim. Ben de oruc tutmak istiyorum ya :-( bebegim ac mi kalirMenüm
Sahur
1lt su
1 bardak tarçınlı süt
İftar
1 kepçe çorba
1,5dilim ekmek
Bol salata
Su toplamda 2.2lt oldu
Spor 5saat yürüdüm
Herkese iyi geceler
Yok canım sıkıntı sen islerini hallet gel.Dikkat et tatlım kendine, herşeyden önce minik kuzunu düşün. Doktor yasakladıysa bir süre iyileşene kadar spor yapma. ALLAH korusun sonra birde daha kötü olursa
Sağol bitanem
Zarife fena :)))
Inşallah goncam çok sağol. Seni zor durumda bırakmıyorumdur inşallah? Perşembeye kadar müsade istiyorum, şu sonuç bir belli olsun hayırlısıyla.
Wembam canımsın, düşünmen yeterli baldan tatlı arkadaşım. Annem ve anneannem biraz rahatsızlar ona canım sıkıldı. Perşembe günü anneannemin durumu belli olacak, dualarım onunla hayırlısıyla birşey çıkmazsa ferahlayacağım.
Allah kabul etsin canım. O aksamkilerin hepsi dolmamiMenüm
Sahur
1lt su
1 bardak tarçınlı süt
İftar
1 kepçe çorba
1,5dilim ekmek
Bol salata
Su toplamda 2.2lt oldu
Spor 5saat yürüdüm
Herkese iyi geceler
Güzel olmuş canım menün sporun.Tsk ederim canim guzel dileklerin icinAa öylemii ne guzel cifte bayram benim icin
Ayy alemsin vallaha nasilda kahkahaya bogdun beniZarife neden tayt giyiyor
Canim tsk ederim amin insallah
6 yasina basti ablasi
Menumu yazayim
Sabah 11:00 1 bardak kefir
13:00 1 kepek ekmegine ince 1 kasar 1 dilim biber (sari olndan) yesil cay
15:30 2 yulafli kurabiye 1 kahve
15:30 bol yesil salata 1 yumurta 1 kepek ekmegi yesil cay
20:30 2 tane kiwi 2 yk yogurt
Su 2,5 lt
Spor 100 yan mekik
Bugun ögleyin basladigim icin işe, sabah mekikleri yapıp alelacele cıktım evden. İşyerimde menüde bana uygun yemek yoktu 2 öğünde de . (helal degıldı). O yuzden bugun böyle beslendımAclık hissetmedim fazla ama çok yoruldum..
Bulgur şişkinlik yapar canım ama menün güzel.Bende Menünü paylaşayım
1 dilim peyni
1 dilim tam buğday
1 kase yoğurt
Süt
Evet zaten sorun geç saatte yemiş olmamMenunu begendim cnm, lakin bulgur gec saatte yenmis, şişlik yapar. Kiloyu okadar etkileyeceğini sanmıyorum, diyette en fazla 4 yk öneriliyor, Canan Karatay da serbest demisti . Hangisini dinleyeceğimizi şaşırdık walla. Ben çok severim bulguruafiyet olsn
Evet zaten sorun geç saatte yemiş olmamBulgur şişkinlik yapar canım ama menün güzel.
guzel olmus canim :*Ilk menu benden gelsinn ★★★
07.30- bir kase sute 1 kasik yulaf ezmesi ve bir kasik meyve mix (kayisi, incir, portakal kabugu, kus uzumu ve uzum kurularinin karisimi) ekledim ve kahvaltim oldu♡
Ara-1 muz bi kase yogurt
15.30- yarim kase corba, 2 kasik pilav icinde badem kus uzumu vs. Kuruyemis doluydu
Bir tavuk but (firinda) 2-3 kasik yogurt
Ara-1 top dondurma
aksam acikirsam yogurt yerim ♡
Su; 2.5 lt yatana kadar 3.5 olur
Spor; 100jj
45 dk yag yakici pilates
50şer tane yan simit eritme egzersizi ayakta ( bunu dondurmaya adadim)
Simdi tarcinli yesil cay icicem tereddutluyum emzirdigim icin yesil cayin zarari var mi bilmiyorum bu konuda bilginiz var mi kizlar. Icmeyi de cok istiyorum icemiyorum o yuzden
Sağolun kızlar teşrkkür ederim.
Ama ben kendimi denkliyorum hangi harekette zorlanıyorum biliyorum artık( hepsini olmasada) ona göre yapıyordum..
Amma yazdımm haa..
40 ı ciksin duzene girer 3 aylik olsun duzene girer yaşını bulsun duzene girer derken benim oglum ilk 2,5 yasinda deliksiz uyudu :))) ahhh ne zor gunlerdi... gece 4-5 kez uyaniyordu.. ne zorluklarla buyutuyoruz çocuklarımızi... Allah saglik sihhat versin cocuklarimizacanım maşallah bişeyi yok aslında ama doğdu doğalı gece uykumuz böyle..dün de memleketten yeni geldik ya java değişikliği yer değişikliği falan ondan öyle oldu sanırım..1 yaşına girecek 14ünde ama uykumuz nolcak bilmiom hiç???
menüm..
sabah 7.30
1 dilim tam buğday
3 zeytin,1 küçük dilim peynir
domatessalatalık
ara 10.00
yeşil çay
kahve
1 adet ceviz
öğle 13.00
sabahkinin aynısı fakat 2 yumurta yedim
(bugün evdeki ilk günümüz olduğundan dolapta yemek yoktu o yüzden kahvaltı yapabildim sadece)
ara 17.00
spor sonrası soda limon
akşam 19.00
4 ymk kaşığı taze fasulye
1 ymk kaşığı makrna
bol salata
az önce 3 parça çikolata(canım çok istiyo diye frenleyemedim )
2 litre su bitti ,daha da içerim
100 zıplama,20 jj,40 squat,leslie 2 mile,bol bol merdiven:) :)
birazdan mekik çekmek istiyom tabi sızmazsam..
bugun kendi tartımda tartıldım 66.7 çıktı..bence 400 gram almam çok çok iyi o yemelere göre,annem kesin 2 kilo aldın sen diyodu
Menüm;
09:00 1 haş. yumurta, 2 dilim peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, biber, 2 dilim buğday ekmeği
14:00 domates, ayran
16:00 3 tane kepekli bisküvi, 200 ml. süt
17:45 1 parça haş. tavuk göğsü, salata, 1 dilim kepek ekmeği
2 fincan yeşil çay
3 litre su
yarım saat step
1 saat plates
30 dk. koşu
Menüm
Sahur
1lt su
1 bardak tarçınlı süt
İftar
1 kepçe çorba
1,5dilim ekmek
Bol salata
Su toplamda 2.2lt oldu
Spor 5saat yürüdüm
Herkese iyi geceler
Tsk ederim canim guzel dileklerin icinAa öylemii ne guzel cifte bayram benim icin
Ayy alemsin vallaha nasilda kahkahaya bogdun beniZarife neden tayt giyiyor
Canim tsk ederim amin insallah
6 yasina basti ablasi
Menumu yazayim
Sabah 11:00 1 bardak kefir
13:00 1 kepek ekmegine ince 1 kasar 1 dilim biber (sari olndan) yesil cay
15:30 2 yulafli kurabiye 1 kahve
15:30 bol yesil salata 1 yumurta 1 kepek ekmegi yesil cay
20:30 2 tane kiwi 2 yk yogurt
Su 2,5 lt
Spor 100 yan mekik
Bugun ögleyin basladigim icin işe, sabah mekikleri yapıp alelacele cıktım evden. İşyerimde menüde bana uygun yemek yoktu 2 öğünde de . (helal degıldı). O yuzden bugun böyle beslendımAclık hissetmedim fazla ama çok yoruldum..
Bende Menünü paylaşayım
1 dilim peyni
1 dilim tam buğday
1 kase yoğurt
Süt
Tsk ederiz canimEvet uyumluyuz boga ve basak
Menunu begendim cnm, lakin bulgur gec saatte yenmis, şişlik yapar. Kiloyu okadar etkileyeceğini sanmıyorum, diyette en fazla 4 yk öneriliyor, Canan Karatay da serbest demisti . Hangisini dinleyeceğimizi şaşırdık walla. Ben çok severim bulguruafiyet olsn
Cok guzel olmus gogom :* iyi geceler :*Menümü yaziyom kaciyom yatiyom.
Sabah 8.00 1 haşlanmış yumurta lor domates salatalık 2 wasa çay
Ara 10.30 yarım muz
Öğlen 12.30 1 kepçe çorba 4 kaşık tavuk sote 4 kaşık semizotu yemeği az pirinçli
Âra 17.00 yarım muz 3 çilek
Akşam 19.00 2 dilim ekmekle lor ve 1 tk reçel çay
Ara 21.00 az yer fıstığı
Su 2 lt
spor 30 + 30 dakika yürüyüş 100 jj bugün yoruldum sanırım bişey yapasim gelmedi.
vallah zeynep bana kalsa hic yemicektim ebru ablama sorr yemeden cikilmiyor o evden allahtan bi yemek kasigi koy dedim yoksa dolduruyor bide tabagii
Yok kuzum kefyim yoktu sadece, şimdi daha iyiceyim.
Tayt deyince zarife aklıma geliyorgüldürdünüz beni ya Allah'ta sizi güldürsün.
Eki Görüntüle 1516825
Evet zeynebim gerçekten doğru söylüyor. Bana dün yaptığı baskıyı görseydiniz ağzınız açık kalırdı. Yemek istemiyorum dedikçe zorluyor ve madem yemiyorsan eve götür diyor. Gerçekten zor
Öperim ablasi
Biraz toparlanabildin mi. Annecigin insallah en kisa zamanda sagligina kavusur.
Haha ayy bide kaplan li zebrali tayt giyenler var cok cok kilolu olupta
Canim benim cok tsk ederim guzel dileklerin icin. Cumlemizin evladina insallah.
Evet ben ve oglum boga burcuyuz kizim ve babasi basak burcu tatlim, damak tadimiza duskunuz ikimizdeYalniz bir fark var o zayifca birsey, bense malumm 10 mayista benim dogum gunum. Yarin ogluma kutlama yapicam insallah. Bir dilim pasta yerim, cezam neyse alirim Bugun az yedim yarini dengede tutayim diye..
zey zey H&M ye baktin mi? Onlarda cok cesit bulunur bu sortlardan.
Sağolun kızlar teşrkkür ederim.
Amma yazdımm haa..
Ya evet aynen öyle aslında akşama bırakmamak lazım ama olmuyor her zamanders calisirkenki aliskanlik galiba dimi sinav kagitlarini okurken biseyler yeme istegi :)) afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?