Günaydın. Temizlik için kolay gelsin. Şortu bulursun inş.Kizlar Gunaydinnnn ve Iyi Bir Haftaya Baslangiclariniz olsunnnn
Bu hafta benim icin yogun gececek
Malum haftaya kismetse tatile gidecegim bu hafta bahar temizligine giriyorum hergun 1 yada oda bölümü dip bucak temizleyecegim.
sadece camlari en sona birakicam ne olir ne olmaz yagmur yagiyor falan :))
birde pazar gunu bizim bebisin mevlüdü var persembe yada cuma gorumceme yardima gidicem temizlik icin.
Kizlarr
Dun o kadar cok magazaya baktim bi istedigim gibi bi sort bulamadim
hepsi minicik minicik kisaaa bende o kadar kisayla rahat edemiyorum zaten bi tatil yerinde sort giyebilicimm onada istedigim gibi bulamadim iyi mi ? :))
Neyse uzatmadan
Saglicakla Kalin
Öpüldünüzz
Herkese günaydınn.
Sabah ezanında uyudum gece çok zordu. Kızım resmen bağıra bağıra ağladıı
Şimdi de hastaneye gidiyorum. Öpüldünüzz fırsat buldukça gelirim
Günaydın. Temizlik için kolay gelsin. Şortu bulursun inş.
Günaydınnnn. Güzel bir kahvaltı ile güne başladım. 1 yeşil çayıda hemen yudumlayacağım.
Senin bacaklarin superfit olmus balim, darisi benimde basima. Ödul olarak yemissin cnm tatliyi, unuttum tamamen. Neyse geri cekiyorum 30 mekigi
kizlarr hepinize soruyorum, ben oglumun kresteki dogum gunu partisi icin bir kasa da cilek aldim. Peki buzdolabindami dursa iyi yoksa disarda mi? Yarina kadar. (Ananas üzüm kiwi gibileri tezgaha koydum).
Menüm
11:00 2dilim peynir,5zeytin,1haş.yumurta domates salatalık marul 2dilim kepek ekmeği
15:00 5kaşık kabak yemeği 1bardak ayran
19:00 1kase mercimek çorbası,1dilim buğday ekmeği
2.5l su,1saat yürüyüş.
Tabiiiii kiiiii çikolatalıııııııı
İyi yolculuklar.. sağ selamet gelin...
Yolculukta olmana ragmen guzel olmusMenum ..
sabah 10.00
1 yumurta 1 dilim peynir
5 zeytin bol domates salatalik biber
2 dilim beyaz ekmek (malum misafirlik dewam ediyordu )
Ara 12.00
kahve
2 kare bitter %80
Öğlen ve aksam 15.00
1 adet karniyarik
1ymk kasigi pat.puresi
4 ymk kasigi pirinc pilavi
cacik
Ara 19
4 tane yenidunya
kahve
su cok az ictim spor da yok yoldaydik zaten yeni geldik canlar..hhemen esimi tam bugday almaya yolladim :)
bi de yarin sabah ac karnina kendi tartimda tartilcam gercek farki bi gorelim dimi ama..
Bugunku Menum
Sabah 9:00 2 kepek ekmegi, 2 ince dilim kasar, 2 haslanmis yumurta
Ara 12:00 yarim dilim kek 1 sekerz kahve
Ögle 14:00 1 tabak diyet kisir, marul, 2 parca lahana tursusu, cay
Aksam 18:30 2 labneli wasa, 1 porsiyon meyve (cilek, yesil erik)
1 fincan zencefil cayi
Su 2,5 lt
Spor 30 dk yuruyus
Bugünkü Menüm
Sabah
10:00
1 bardak ılık su
1 kepçe menemen+ 1 kepçe çökelekli yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
Salatalık +yeşillik
Şekersiz çay
Öğle: 1 kase cevizli yoğurt
3 4 badem
Ara: 1 kase çilek
1 kase cacık
Akşam
18:30 2 adet biber kızartması
1 adet patlıcan kızartması
Ara: 3 -4 adet kuru kayısı
Spor:leslie 3 mil +50JJ kalan cezam
Su:2 lt
Habire yemişim
Genetik genetikte bi yolu olmalı ama dimi ?İyiyim incelirsem daha iyi olucam boyum 1.72 kilom 62-63 tur. Geri aldım kiloları Yani boyuma gore bu kg yine iyi inceyim
ama bir şeyler denedim bugün baya iri duruyorum sanki bi sseksen boy yetmiş kilo gibi abartıyorum cevrem ise elli beş en fazla diyor ama ben memnun değilim böyle etli butlu olmaktan
Benim menum
08.00- activia
12.00- yumurta biraz peynir zeytin domates vs.
16.00- 1 kase eristeli yesil mercimek corbasi
19.30- perde pilav (1 tabak) ,ayran
2.5 lt su - spor 50 jj cezam evde olmadigim icin baska yapamadim. Hala disardayim
o
ödül değil kacamak:)
Bugün damat bohçasını götürdükk.. :)
kayinvaldem donaltmis herzamanki gibi yemezsem olmazdii hepsinden tek tek yedim vallah dedim rejimdeyim diye herkes burda diyet olmaz git evinde yap dediler .. eehh bende yedimm yani anlicaginiz cokta güzeldi:)
bugünkü menüm
kahvalti 12.00
iki kepek ekmek
1 tane boncuk sosis
kk beyaz peynir
salatalık
18.00
bi kepce mantı ( azdi 5 kasik falan)
3 kaşık pirinc pilav
2 kasik patlican yemeği
3 kasik et sote
havuc salatasi
2 tane sarma
iki catal puddingli pasta
1.5 litre su
spor yok ..
yazarken yoruldumm ne yemisimm ben boylee yaaa(( allahimmm siz bana ceza degil ben yarin kendimii sporaa vereyimmm... acisini mecbur cikarmam lazim
Benim menüm
Sabah 11.00 yulaf ezmesi yarım muz sütle
Ara 15.00 az yer fıstığı
Öğlen ve akşam 17.00 2 kepçe çorba 4 kaşık lorlu makarna 4 kaşık patlıcan salatası
Ara 20.00 4 tane kuru neydi Beypazarı kurusumu ne tarcınlı bi tadı vardı
Su 2.5 lt
spor 30 dk yürüyüş 250 jj 30 ar yarım mekik ve squat
Evvett.. Gelelim bamyanın faziletineee ;
11:00
2 dlm peynir
5zeytin
2,5 dlm ekmek
1,5 tatlı kaşığı tahin
domates salatalık biber
Ara öğle yemeği niyetine
14 erik
2 çilek
1/8 armut
1 dlm portakal
19:30 Ben memnun değilim ama kv deydim
Büyük 1 bardak ayran
Yarım etliekmek
1/4 konya böreği
Sadekahve
Su 3lt
Spor 30' yürüyüş
Gülüm senin düğüne kadar fit olman lazımm, sonra yersin kayınvalidenin lezzetli ellerinden. Böyle bir günde insan hayır da diyemiyor işte. Neyseki az az almışsın. Yarın yapabilirsen 1 lt zencefil/limon karışımı yap içBenim kuzenimin düğünü var kışın. O zamana kadar incelmeliyim bende..
Çikolata detoxu olursa beni de ekleyin listeyeHakikaten pasta detoxumu varmış ?
Menün sporun herzamanki gibi güzel. Yalnız Beypazarınkurusu nu ilk defa duydum.
Hamurişi akşam olunca kalıyo illaki vucutta. Ama az yemişsin, üstüne yeşil çay içseydin büyük bardak.
Etliekmek
Allah rahatlık versin kızlar, herkese iyi geceler
Menun cok iyi canim ins. Bu cuma daha cok eksiler cikacak tartida♥
Guzel olmus . Kahvaltiyi seven biri oldugum icin sabah ogunun hosuma gitti ★
Canim kahvaltini ekmeksiz de yapabilirsin. Ben mesela sadece bal yiyeceksem ekmek tuketiyorum o da iki lokma falan. Aksam yemegin bana fazla geldi karniyarik yagli zaten ustune hem patates hem pirinc olmamis. Bunlari yakmak lazim.misafirligin bedeli 50 jj. 20 yarim mekik ♥
Kizlar Gunaydinnnn ve Iyi Bir Haftaya Baslangiclariniz olsunnnn
Malum haftaya kismetse tatile gidecegim bu hafta bahar temizligine giriyorum hergun 1 yada oda bölümü dip bucak temizleyecegim.
birde pazar gunu bizim bebisin mevlüdü var persembe yada cuma gorumceme yardima gidicem temizlik icin.
Kizlarr
hepsi minicik minicik kisaaa bende o kadar kisayla rahat edemiyorum zaten bi tatil yerinde sort giyebilicimm onada istedigim gibi bulamadim iyi mi ? :))
Neyse uzatmadan
Saglicakla Kalin
Öpüldünüzz
Herkese günaydınn..
Kolay gelsin canım ben bitirdim bahar temizliğini ama bende bittim üstüne yağmurda yağdı ama olsun evin havası değişti resmen.Kizlar Gunaydinnnn ve Iyi Bir Haftaya Baslangiclariniz olsunnnn
Kizlarr
Neyse uzatmadan
Saglicakla Kalin
Öpüldünüzz
Turşu çarşamba perşembe yemeyin 2 gün yüksek çıkıyo.50 squat ı 50 ip atlamayla değiştirdim müsade varsa ve yaptım. Diğerini de sonra yapıyım
Turşu ödem yaptığı için istemiyor diyetisyenler yoksa kalorisi çok çok düşük.
Tuzu az olanlardan yenilebilir aslında
Akşam yapıyım kanka
Bi daha yemem zaten kendime ceza vereyim bugün kurular için fazladan 100 jj 30 squat 30 mekik.olsun csnim ben yaptim yinede :))
Güzel olmus
Pastacı kizlar :))
Yolculukta olmana ragmen guzel olmus
Tursu ev yapimi ve tuzsuzsa cok saglikli.. guzel olmus
Patlican kızartmasına bayilirim iyi tutmssun kendinini :)
Brnce abartiyorsun :))
Activianin reklamini gordun mu ic sesim die? Bayildim yaaa...
yanlis beslenmeyi sporla telafi edemezsin. Birbirini tamamlayicidir bunlar.Bugun 1500 kcal harcamak 2 gunu telafi etmez. Kendine eziyet olur sadece.
sagol tatlim :*
Afiyet olsun gogom ama o beypazari kurusu acayip kalorili bisey haberin olsun
kayinvalideye giden Boş dönemiyor :)
Olur mu kiz pasta detoksu sende :))) var mi diyo bide :))
Insallah canim :*
Kolay gelsin Zeynebim :) kısa sort giyiver nolucak :))
Hayirdir canim neyi varki
Evet popoyu düzleştiriyor. ama ben bacak için demiştim. popoyu düzleştiren sonda bir germe egzersizi var o düzleştirmek için yapılıyor. onu yapmayabilirsinCallanetics gerçekten işe yarıyan bi egzersiz proğramı ancak hatları düzleştiriyor. Hele popoyu düzleyip çıkıyor yaa
* yapanların videolarona bakarsan görebilirsin
Hatlarım düz olsun diyorsan sorun yok ama yuvarlak olsun istiyorsan en iyisi plates
Kolay gelsin canımKizlar Gunaydinnnn ve Iyi Bir Haftaya Baslangiclariniz olsunnnn
Kizlarr
Neyse uzatmadan
Saglicakla Kalin
Öpüldünüzz
Geçmiş olsun canımHerkese günaydınn..
Gülüm oglusunun dogum günü kutlu olsun, Rabbim onu senden, seni de ondan hic ayirmasin. Saglikli, huzurlu uzun ömürleri olsun insallahSenin bacaklarin superfit olmus balim, darisi benimde basima. Ödul olarak yemissin cnm tatliyi, unuttum tamamen. Neyse geri cekiyorum 30 mekigi
kizlarr hepinize soruyorum, ben oglumun kresteki dogum gunu partisi icin bir kasa da cilek aldim. Peki buzdolabindami dursa iyi yoksa disarda mi? Yarina kadar. (Ananas üzüm kiwi gibileri tezgaha koydum).
Cok gecmis olsun gülüm ya, insallah cok ciddi birsey degildirHerkese günaydınn..
Ebrucuk nasilsinn . Biraz daha iyi misin bugunSelam kizlar nasilsiniz?
Gülüm oglusunun dogum günü kutlu olsun, Rabbim onu senden, seni de ondan hic ayirmasin. Saglikli, huzurlu uzun ömürleri olsun insallah
Cok gecmis olsun gülüm ya, insallah cok ciddi birsey degildir
Kolay gelsin canım ben bitirdim bahar temizliğini ama bende bittim üstüne yağmurda yağdı ama olsun evin havası değişti resmen.
Şort konusunda haklısın hep küçük düşük belli gençlere göre ama lcw nin genç bölümüne bi bak benc geçen sene kızıma almıştık sanada 15-16 yas falan denk gelebilir.
.
Bu sabah erken kalktım. 1 saat tempolu yürüyüş yaptım. üstüne de tibet yogası.
Kolay gelsin canım
Geçmiş olsun canım
Pembisim hayirdir cok gecmis olsun :-(
Leylacim reklami gormedim ama dikkat edicem bakiyim merak ettim ♥
Zeynep kolay gelsin tatlim ben de yapmak istiyorum ama bebek varken cok zor hic bir isimi yapamiyorum yine yardimci kadin gelir sanirim bizimde bi bahar temizligine ihtiyacimiz var. 2 haftadir da baska sehirden gelen bi misafirimiz vardi ne evle ne sporla ilgilenebildim malesef
Kısırda turşusuz gitmiyorkidiyetisyenler tursunun da kilo yaptigini soyluyor tatlim malum cok da tuzlu bisey. Ama kisirin yaninda super gidio tabiguzel menu sadece spor az geldi bana
Kizartma olmamis :-( 50jj daha cezan oldu
Netten baktım görüntüsüne, kuru atıştırmalık. Burdada var ona benzer tarçın tadında bişey, az yemişsin zaten, eklerden kurabiyeden hafif sonuçtaGünaydın alintilar gitti yine.
O kurularin yağlı olduğunu bilsem yemezdim ama yağlı değil gibiydi sert diye çaya bandım birde
Ayy kıyamam ya belliki ağrısı var yavrunun, haberdar et bizi.Herkese günaydınn..
Turşuyu hazır aldım, tuzunu suya tutarak götürmeye çalıştım.olsun csnim ben yaptim yinede :))
Güzel olmus
Pastacı kizlar :))
Yolculukta olmana ragmen guzel olmus
Tursu ev yapimi ve tuzsuzsa cok saglikli.. guzel olmus
Patlican kızartmasına bayilirim iyi tutmssun kendinini :)
Brnce abartiyorsun :))
Activianin reklamini gordun mu ic sesim die? Bayildim yaaa...
yanlis beslenmeyi sporla telafi edemezsin. Birbirini tamamlayicidir bunlar.Bugun 1500 kcal harcamak 2 gunu telafi etmez. Kendine eziyet olur sadece.
sagol tatlim :*
Afiyet olsun gogom ama o beypazari kurusu acayip kalorili bisey haberin olsun
kayinvalideye giden Boş dönemiyor :)
Olur mu kiz pasta detoksu sende :))) var mi diyo bide :))
Insallah canim :*
Hayirdir canim neyi varki
Çok teşekkür ederim bitanem güzel dileklerin için, bugün akşam 9 a kadar çalışacağım için yarın minik bir kutlama yapıcaz oğluşumaaSelam kizlar nasilsiniz?
Gülüm oglusunun dogum günü kutlu olsun, Rabbim onu senden, seni de ondan hic ayirmasin. Saglikli, huzurlu uzun ömürleri olsun insallah
Eh iste balim, bugün anneanneme endoskopi yapilacak, sonuclari iyi cikarsa daha da iyi olacagim insallah. Sen nasilsin?Ebrucuk nasilsinn . Biraz daha iyi misin bugun
Rica ederim tatlim. Simdiden oglusunla sana iyi eglenceler diliyorumÇok teşekkür ederim bitanem güzel dileklerin için, bugün akşam 9 a kadar çalışacağım için yarın minik bir kutlama yapıcaz oğluşumaa
Genelde defacti veya lcw de o tarz sortlar cok oluyor. Bence internet sitelerinden baksan dah rahat olur. Ben hep markalarin internet sitelerine bakiyorum secmek daha kolay oluyor. Sonta gidip deneyip karar veriyorumKısırda turşusuz gitmiyorki
Netten baktım görüntüsüne, kuru atıştırmalık. Burdada var ona benzer tarçın tadında bişey, az yemişsin zaten, eklerden kurabiyeden hafif sonuçta
Ayy kıyamam ya belliki ağrısı var yavrunun, haberdar et bizi.
Turşuyu hazır aldım, tuzunu suya tutarak götürmeye çalıştım.
Ayy ne bileyim hergün bi detox çıkıyor. Ama doğru lezzetli olan hiçbirşey zayıflatmaya yardımcı olmaz ki
Çok teşekkür ederim bitanem güzel dileklerin için, bugün akşam 9 a kadar çalışacağım için yarın minik bir kutlama yapıcaz oğluşumaa
38 e yakın bedenleri bence bi bak defactodanda bakabilirsin bu aralar tam zamanı
kuzum sagolasınnn
yavv kısa sortla rahat edemiyorum
bacaklarım o kadar ince değilki eğer ince olsa giyerdim.
Benimde yapım bu sırf hosuma gidiyor diye yakışmayan yada rahat olmadığım seyleri almıyorum leylam .
kız 15-16 yas nasıl olacakki bana
Ama bi bakım lcw bakmadım genelde butiklere baktım birde ünlü markalara
haftaya pazardanda bakıcamm =))
sagol kuzum
sagol tatlım
sizin bebişlerinizi severim ben
bende görümceme oyüzden yardıma gidicem ya cnm malum 3 çocuk var hadi biri büyükte biri 2.5 diğeri 40 günlük kendi basına yapamaz ben gidicem
yok mu sana yardım edecek birileri
38 e yakın bedenleri bence bi bak defactodanda bakabilirsin bu aralar tam zamanı
Selam kizlar nasilsiniz?
kuzum sagolasınnn
yavv kısa sortla rahat edemiyorum
bacaklarım o kadar ince değilki eğer ince olsa giyerdim.
Benimde yapım bu sırf hosuma gidiyor diye yakışmayan yada rahat olmadığım seyleri almıyorum leylam .
kız 15-16 yas nasıl olacakki bana
Ama bi bakım lcw bakmadım genelde butiklere baktım birde ünlü markalara
haftaya pazardanda bakıcamm =))
sagol kuzum
sagol tatlım
sizin bebişlerinizi severim ben
bende görümceme oyüzden yardıma gidicem ya cnm malum 3 çocuk var hadi biri büyükte biri 2.5 diğeri 40 günlük kendi basına yapamaz ben gidicem
yok mu sana yardım edecek birileri
Kısırda turşusuz gitmiyorki
Netten baktım görüntüsüne, kuru atıştırmalık. Burdada var ona benzer tarçın tadında bişey, az yemişsin zaten, eklerden kurabiyeden hafif sonuçta
Ayy kıyamam ya belliki ağrısı var yavrunun, haberdar et bizi.
Turşuyu hazır aldım, tuzunu suya tutarak götürmeye çalıştım.
Ayy ne bileyim hergün bi detox çıkıyor. Ama doğru lezzetli olan hiçbirşey zayıflatmaya yardımcı olmaz ki
Çok teşekkür ederim bitanem güzel dileklerin için, bugün akşam 9 a kadar çalışacağım için yarın minik bir kutlama yapıcaz oğluşumaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?