Biraz kendinden bahsedermisin.ben de katılabilir miyim size
malesef gogomNasıl bi insan fenaymis be yaa
tatilde o kadar boşlayıp takımıma mahcup oldum ki hemen toparladığımı belirteyim dedim:):) hava attım kız
çok ses yapan alet değil ki.. onların müzik sesine koşturma sesine bişey demiyoruz,saygı duyuyoruz.. saygısız,fesat,kıskanc işte ne diyebilirimki.. en son arabamı aldıktan sonra iyice çekemez oldu beni Zeynebim.. boşanma davamda karşı tarafa şahit oldu benim abim.. hakim orada notunu verdi sen nasıl abisin aranızda bi husumet var anlaşılan dedi...
günaydın karikatür süper
tatlim kendini boslamada takimi boslasanda toplarsin sorun degil.
ooo niye bu hale geldiniz ki kuzumm.
Allah kimseyi bu sekilde kardesiyle karsi karsiya düşürmesin insallah.
iki insan kardes arkadas akraba vs konusmayabilir ama saygi cercevesinde olmasi gerekiyor hersey
ve birgun yüzyüze geldiginizde yüzyüze bakamayacak seyler yapmamali.
Yasim 25 su hayatta ogrendigim en onemli seylerden biride bu.
Ben girdim birkaç kere hatta aylık kart bile almıştım. Sonra farkettim ki göğüs boşluğum, yüzüm sivilce doluyor, kaşıntılı birde. Cesaret edemedim daha da. Canım çok isterse esmer olmayı sprey sıkıyorumKızlarrr
Solaryuma giren var mı aranızda ?
Hayırlı olsun göbüş hızmanBugünkü menüm
12.00
sabah 2 yumurta haslanmis
iki kepek ekmek
domates salatalık
14.00
300 gram yogurt
7 tane cilek
tarcin
18.00
haslanmis tavuk
haslanmis sebze
100 gram yogurt
20.00
elma
5 tane cilek
22.00
yesil cay
1.5 litre su icicem daha
gece caliscam
spor yapmadim
kizlarrr bugün gubesimi deldirdimmm :))
cok hosuma gidiyordu herzaman ama kilom yuzumden hic yapmadim hep derdim zayiflayinca yapicam diyee . . 6 senedir oyle diyordum. bugünde o günde yaptimm ve Hosuma cok gitti mutlu oldum .. gerci nisanlim hic orali degildii amaa haha:)
canım ben de aynı şeyi istiyom yaa..oğlumun ismini yazdırmak..ama canım çok tatlı daha yaptıramadım bi de bn kamuda çalışıyorum acaba daha görünmeyen bi yere mi yaptırsam bilemiyom yaaBen girdim birkaç kere hatta aylık kart bile almıştım. Sonra farkettim ki göğüs boşluğum, yüzüm sivilce doluyor, kaşıntılı birde. Cesaret edemedim daha da. Canım çok isterse esmer olmayı sprey sıkıyorum
Solaryuma girmeden önce hamama gidip bi güzel keselenirse insan, teni daha ipeksi parlak oluyormuş. Yoksa leke kalıyor diye duydum.
Hayırlı olsun göbüş hızmanBenim burnumda var kulağımı baştan başa deldirdim Göbüşe dikkat et enfeksiyon kapmasın. Ben oğlumun ismini yazdırmak istiyorum bileğimin iç tarafına
küçüklüğümüzden beri aşırı kıskançtı. bana yapılan her şey ona fazla geliyordu... şöyle bi tavrı var 'bu evin en büyük oğlu benim,her şey benim'.. halbuki annem babamda bu tavırda insanlar değiller yani bu duygularla yetişmedi.. evlendikten sonra temelli değişti.. kendi karısı ailesi tarafından pek ilgi görmez kız cocuk diye,abisi en büyük hürmet görür.. öyle olmalıymış.. eşide demiş bikaç kez zaten bak benim ailem abime değer veriyor ama senin ailen kıza değer veriyor diye.. kafa yormaya değecek bi karakter değil açıkçası.. evli olduğum zamanlarda anneme gelip gitmeme laf derdi ne işin var burda evinde otur diye... amaann öfff iyi ki konuşmuyoruz :) tabi annemlerde konuşmuyor...
kızlar kocaman bir günaydın valla yeni uyandım son keyif zamanlarım artık çalışma zamanımda geldi ders zamanımda kurs zamanımda özliycem böyle geç uyanmayı
dün gece nasıl olmuşsa uyurken elimi yaralamışım felaket acıyo
dün ki menüm
sabah 11.00
halacıgımla şekersiz bir kahve içtik
öğle 2.40
annemin bi arkadası davet vermiş ona gidilecegini bildigim için sabah kalkıp sporumu yaptım kahvaltıda yapmadım ki hak edeyim
1 kek kalıbında tahıllı kek
1 minik damla sakızlı kurabiye
1 tane minicik poğaca
ev yapımı karamelli kruvuvasan
3 kasık kısır
3 bardak cay
akşam 18.00 (sahur yerine yedim bunuda)
2 kasık bulgur pilavı
3 kasık salata
2 kasık yogurt
18.00
meyveli dondurma 75 gram (135 kalori)
sabah kalkınca evi şöyle güzelce topladım kahve içmeye halam geldi kahveler olurkende bulaşıkları yıkadım
50 jj yaptım yeni halı almıştık onlar geldi onları serdim tek basıma
akşamda eve cıkarken 5 kat merdiven cıktım
1 bucuk litre su
Ben girdim birkaç kere hatta aylık kart bile almıştım. Sonra farkettim ki göğüs boşluğum, yüzüm sivilce doluyor, kaşıntılı birde. Cesaret edemedim daha da. Canım çok isterse esmer olmayı sprey sıkıyorum
Solaryuma girmeden önce hamama gidip bi güzel keselenirse insan, teni daha ipeksi parlak oluyormuş. Yoksa leke kalıyor diye duydum.
Hayırlı olsun göbüş hızmanBenim burnumda var kulağımı baştan başa deldirdim Göbüşe dikkat et enfeksiyon kapmasın. Ben oğlumun ismini yazdırmak istiyorum bileğimin iç tarafına
zeynepcim bn girmedim ama cok yakın bi arkadaşım girdi,baya da kaliteli bi yere gitti ona rağmen ilk 3 seansta küçük küçük lekeler oldu vücutta,uzun süre de kaldı ama dewam etti hala da arada sırada gidiyo ,bronz teni bn de çok seviyorum ama tenim çok hassas ve alerjik o yüzden girmeyi hiç düşünmedim
GÜNAYDINNNNN. SPOR, KAHVALTI VE ŞİMDİ DE OKUL. AKŞAM GÖRÜŞÜRÜZZZZ. :*
Menün güzel olmuş canım.Bugünkü menüm
12.00
iki kepek ekmek
domates salatalık
14.00
300 gram yogurt
7 tane cilek
tarcin
18.00
haslanmis tavuk
haslanmis sebze
100 gram yogurt
20.00
elma
5 tane cilek
22.00
yesil cay
1.5 litre su icicem daha
gece caliscam
spor yapmadim
cok hosuma gidiyordu herzaman ama kilom yuzumden hic yapmadim hep derdim zayiflayinca yapicam diyee . . 6 senedir oyle diyordum. bugünde o günde yaptimm ve Hosuma cok gitti mutlu oldum .. gerci nisanlim hic orali degildii amaa haha:)
Bu sabah bende başağrısıyla kalktım. Eşimde öyle , Biz havadan olduğunu düşündük.Günaydın kızlar. Çok kalitesiz uyudum nerdeyse işe geç kaliyodum başım ağrıyo regl olcam sac bas dağınık enerji yok ama gunaydin olsun :)
Günaydınnnnn Takimimin güzel cici akilli ve gelecegin fit kizlariii
Güneşli bir gunden hepinize merhaba
Mutlu günlerimiz olsunnn
Buda benden gelsinnn
Eki Görüntüle 1517202
Ya one kız nerden buluyn bunları ya: La havle
Allah iyiligini versin kizz
bende regl olcamm bi yandan tatil oncesi olup bitecek die seviniyorum bi yandan temizlikime engel olacak diye üzülüyorum.
kucukken bende sadece beyazini yerdim büyüyünce sevmeye basladim insallah zaman gectikce sever yumurtanin haslanmisi onemlii
Yok artık daha neler, Abi dediğin korur kollar bu ne ya ağzım açık kaldıçok ses yapan alet değil ki.. onların müzik sesine koşturma sesine bişey demiyoruz,saygı duyuyoruz.. saygısız,fesat,kıskanc işte ne diyebilirimki.. en son arabamı aldıktan sonra iyice çekemez oldu beni Zeynebim.. boşanma davamda karşı tarafa şahit oldu benim abim.. hakim orada notunu verdi sen nasıl abisin aranızda bi husumet var anlaşılan dedi...
Evlat evlattır ya kızı erkeği ayrılmaz, abinin çocuğu yok mu? o ayrım mı yapıyor çocukları arasında?küçüklüğümüzden beri aşırı kıskançtı. bana yapılan her şey ona fazla geliyordu... şöyle bi tavrı var 'bu evin en büyük oğlu benim,her şey benim'.. halbuki annem babamda bu tavırda insanlar değiller yani bu duygularla yetişmedi.. evlendikten sonra temelli değişti.. kendi karısı ailesi tarafından pek ilgi görmez kız cocuk diye,abisi en büyük hürmet görür.. öyle olmalıymış.. eşide demiş bikaç kez zaten bak benim ailem abime değer veriyor ama senin ailen kıza değer veriyor diye.. kafa yormaya değecek bi karakter değil açıkçası.. evli olduğum zamanlarda anneme gelip gitmeme laf derdi ne işin var burda evinde otur diye... amaann öfff iyi ki konuşmuyoruz :) tabi annemlerde konuşmuyor..
Hemşom sanada günaydın, Ya sankim öğleden sonra biraz K. Hidrat çok olmuşkızlar kocaman bir günaydın valla yeni uyandım son keyif zamanlarım artık çalışma zamanımda geldi ders zamanımda kurs zamanımda özliycem böyle geç uyanmayı
dün ki menüm
sabah 11.00
öğle 2.40
annemin bi arkadası davet vermiş ona gidilecegini bildigim için sabah kalkıp sporumu yaptım kahvaltıda yapmadım ki hak edeyim
1 tane minicik poğaca
3 kasık kısır
3 bardak cay
2 kasık bulgur pilavı
3 kasık salata
2 kasık yogurt
18.00
sabah kalkınca evi şöyle güzelce topladım kahve içmeye halam geldi kahveler olurkende bulaşıkları yıkadım
1 bucuk litre su
Rica ederim canım :*Pempepuantiyecim sağol uğraştığın için :)
@zeyzey yuzmeye gidicem inşallah bi iki ay sonra anca şimdilik squat yuruyus yapıyorum.
Leylacm abartıyorsun demişsinbacaklarımın ince olması olmasını istiyorum kalın basenliyim gerçekten de
inşallah canm sağol :*Inşallah bişey çıkmaz canım dahada rahatlarsiniz.
Okurken kalabalık görünüyor Ama güzel olmuş menün.
Geçmiş olsun canım bişey çıkmaz inşallah kolunda.
canım maşallah bişeyi yok aslında ama doğdu doğalı gece uykumuz böyle..dün de memleketten yeni geldik ya java değişikliği yer değişikliği falan ondan öyle oldu sanırım..1 yaşına girecek 14ünde ama uykumuz nolcak bilmiom hiç???
menüm..
sabah 7.30
1 dilim tam buğday
3 zeytin,1 küçük dilim peynir
domatessalatalık
ara 10.00
yeşil çay
kahve
1 adet ceviz
öğle 13.00
sabahkinin aynısı fakat 2 yumurta yedim
(bugün evdeki ilk günümüz olduğundan dolapta yemek yoktu o yüzden kahvaltı yapabildim sadece)
ara 17.00
spor sonrası soda limon
akşam 19.00
4 ymk kaşığı taze fasulye
1 ymk kaşığı makrna
bol salata
az önce 3 parça çikolata(canım çok istiyo diye frenleyemedim )
2 litre su bitti ,daha da içerim
100 zıplama,20 jj,40 squat,leslie 2 mile,bol bol merdiven:) :)
birazdan mekik çekmek istiyom tabi sızmazsam..
bugun kendi tartımda tartıldım 66.7 çıktı..bence 400 gram almam çok çok iyi o yemelere göre,annem kesin 2 kilo aldın sen diyodu
Menü güzel. Spor daha güzelMenüm;
09:00 1 haş. yumurta, 2 dilim peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, biber, 2 dilim buğday ekmeği
14:00 domates, ayran
16:00 3 tane kepekli bisküvi, 200 ml. süt
17:45 1 parça haş. tavuk göğsü, salata, 1 dilim kepek ekmeği
2 fincan yeşil çay
3 litre su
yarım saat step
1 saat plates
30 dk. koşu
Sağol canımALLAH kabul etsin pembem
Maşallah canımm daha nice 6 laraTsk ederim canim guzel dileklerin icinAa öylemii ne guzel cifte bayram benim icin
Ayy alemsin vallaha nasilda kahkahaya bogdun beniZarife neden tayt giyiyor
Canim tsk ederim amin insallah
6 yasina basti ablasi
Menumu yazayim
Sabah 11:00 1 bardak kefir
13:00 1 kepek ekmegine ince 1 kasar 1 dilim biber (sari olndan) yesil cay
15:30 2 yulafli kurabiye 1 kahve
15:30 bol yesil salata 1 yumurta 1 kepek ekmegi yesil cay
20:30 2 tane kiwi 2 yk yogurt
Su 2,5 lt
Spor 100 yan mekik
Bugun ögleyin basladigim icin işe, sabah mekikleri yapıp alelacele cıktım evden. İşyerimde menüde bana uygun yemek yoktu 2 öğünde de . (helal degıldı). O yuzden bugun böyle beslendımAclık hissetmedim fazla ama çok yoruldum..
Sağol canımSanım Geçmiş olsun tekrardan Anneciğine
Çok iyi olmuş ya
Oğluşunun Doğum günü kutlu olsun Hımm Boğalar ve Başaklar iyi bulmuşsunuz birbirinizi
Menün çok güzel olmuş sporunda yerinde
Geçmiş olsun Pembecim
Menün fena değil, fazla kilo almamışsın iyi atlatmışsın geçmiş olsun
Menünü beğendim
Kendin cips gibi birşeyler yap fırında yoğurtla yersin. Kabakla filan yapılıyorduBende Menünü paylaşayım
Sabah, 1 adet rafadan yumurta domates salatalık biber yeşillik
2 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim peyni
12 00 gibi 3 4 adet çilek
Öğle 14 00 1 kase yoğurtlu ceviz
Akşam 18:30 1 kepçe bezelye
1 dilim tam buğday
1 kase yoğurt
21:00 1 adet kivi
6 yk bulgur + yoğurt (Dayanamadım ya sınav okurken gözüm dönüyor resmen)
Süt
SU:2 lt
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
+ 50 JJ chococumun kestiği ceza
Günler uzadıya susuzluk etkileyebilir kuzum yaa.. Daha küçük seninkii. Ama istersen yinede bir gün deneyebilirsinSupersin kankim. Ben de oruc tutmak istiyorum ya :-( bebegim ac mi kalir
Amin canım. EvettYok canım sıkıntı sen islerini hallet gel.
Allah kabul etsin canım. O aksamkilerin hepsi dolmami
Güzel olmuş canım menün sporun.
Bulgur şişkinlik yapar canım ama menün güzel.
Menü güzel olmuşMenümü yaziyom kaciyom yatiyom.
Sabah 8.00 1 haşlanmış yumurta lor domates salatalık 2 wasa çay
Ara 10.30 yarım muz
Öğlen 12.30 1 kepçe çorba 4 kaşık tavuk sote 4 kaşık semizotu yemeği az pirinçli
Âra 17.00 yarım muz 3 çilek
Akşam 19.00 2 dilim ekmekle lor ve 1 tk reçel çay
Ara 21.00 az yer fıstığı
Su 2 lt
spor 30 + 30 dakika yürüyüş 100 jj bugün yoruldum sanırım bişey yapasim gelmedi.
İnşallah canımm.guzel olmus canim :*
Canim sana da gecmis olsun onemli bisey cikmaz umarim
40 ı ciksin duzene girer 3 aylik olsun duzene girer yaşını bulsun duzene girer derken benim oglum ilk 2,5 yasinda deliksiz uyudu :))) ahhh ne zor gunlerdi... gece 4-5 kez uyaniyordu.. ne zorluklarla buyutuyoruz çocuklarımızi... Allah saglik sihhat versin cocuklarimiza
afiyet olsun canim guzel olmus ama cikolata biraz fazla kacmis
Sporunda menunde guzel canim
Allah kabul etsin canim.. 5 saat mi yurudun maşallah
Guzel olmus canim afiyet olsun
ders calisirkenki aliskanlik galiba dimi sinav kagitlarini okurken biseyler yeme istegi :)) afiyet olsun
Canim karatay pirinci tamamen yasakliyor bulguradahaftada iki kez en fazla 4 yk musade ediyor ama bugday serbest...
malesef gogom
Leylam üzülme kendi kaybeder...küçüklüğümüzden beri aşırı kıskançtı. bana yapılan her şey ona fazla geliyordu... şöyle bi tavrı var 'bu evin en büyük oğlu benim,her şey benim'.. halbuki annem babamda bu tavırda insanlar değiller yani bu duygularla yetişmedi.. evlendikten sonra temelli değişti.. kendi karısı ailesi tarafından pek ilgi görmez kız cocuk diye,abisi en büyük hürmet görür.. öyle olmalıymış.. eşide demiş bikaç kez zaten bak benim ailem abime değer veriyor ama senin ailen kıza değer veriyor diye.. kafa yormaya değecek bi karakter değil açıkçası.. evli olduğum zamanlarda anneme gelip gitmeme laf derdi ne işin var burda evinde otur diye... amaann öfff iyi ki konuşmuyoruz :) tabi annemlerde konuşmuyor...
Ben girdim birkaç kere hatta aylık kart bile almıştım. Sonra farkettim ki göğüs boşluğum, yüzüm sivilce doluyor, kaşıntılı birde. Cesaret edemedim daha da. Canım çok isterse esmer olmayı sprey sıkıyorum
canım ben de aynı şeyi istiyom yaa..oğlumun ismini yazdırmak..ama canım çok tatlı daha yaptıramadım bi de bn kamuda çalışıyorum acaba daha görünmeyen bi yere mi yaptırsam bilemiyom yaa
Zeynebim 1-2 kere git tenin alissin ki yanma tatilde. Cok hassas tenli insanlar icin öneriliyor bu. Benim cildime cok iyi geliyor, parfym'de ki etkinin tam tersini aliyorum, sivilceler kayboluyor. Hic öyle solariuma girmeden hamama gidip keselendigimi de hatirlamam, lekelenme hic olmadi.
yahu anlattıklarına bir mantık uyduramadım
nasıl bir kafa yapısıyla hareket ediliyor böyle yaa
Allah herkese bize verdiklerinin kat katını versinde bize dokunmasınlar sekerim
hanım kızımıza bak sennnn
bu50 jj kendi kaçamaklarına verdiğin ceza mıdır acaba ? eger değilse 50 jj ve 30 sguat benden
kızlar ben bronzluk için gitmiyorum aslında.
Bu 2. kez olacak Daha önce balayından önce 4 seans girmiştim şimd 5 seanslık paket aldım 50 dk.
Benim tenim beyaz her sene ilk denize gitmemden sonra 2 gün yatıyorum ben çünkü felaket yanıyorum
Dktorada gittim doktor ne kadar faktorlü krem kullansanda beyaz tenli oldugun için cekeceksin dedi.
DEdiğim gibi ilk balayından önce denedim tatildeyken çok rahat geçirdim yanık yanık yatmadım
Şimdide tatile gidiem ve 2 günü yatarak geçirmek istemiyorum sırf bu yüzden gidiyorum
Solaryumda dikkat edilmesi gerekiliyor makyaf parfüm olmayacak ten temiz olacak hatta keseli falan.
Ben ilk girdiğimde olmamıştı bişi o yüzden simdi tekrar giriyorum biliyorum zararsız ama dediğim gibi işte
Günaydın sekerim kolay gelsin
Hosgeldin canim, annenin iyi olmasina sevindim.günaydınn hanımlarrr sonunda gelebildim annem daha iyi bende iş başı yaptım ee naptınız ben yokken keyifler nasıl1. olmuşuz herkes tebrik ederimm çok mutlu oldumm
nım nım nımmmm
hanım kızımıza bak sennnn
bu50 jj kendi kaçamaklarına verdiğin ceza mıdır acaba ? eger değilse 50 jj ve 30 sguat benden
evet hemsom artık cezamı yapıcam iftardan sonraHemşom sanada günaydın, Ya sankim öğleden sonra biraz K. Hidrat çok olmuş
Doğru geliyor canım:)
Kuzucuklarımmm sizleri anlıyorum emin olun bende görümcemlere ve babamlara ( aile apartmanı yengemler amcamlar falan hepsi bir arada ) gittiğimde aynısı oluyor.
Hele bir amcam var yası 60 mış ama beni ve eşimi öyle seviyorki sürekli bir hizmet yok yemek yok meyve yok bisküvi çay giderken amca tokum diyorum ayıp olmasın diye yiyorum bak deyip az bişide kesiyorum
En yakın örnek az önce görümcemlerdeydik ve kayınvalidemin doğum günü olduğu için btün görümcemler kayınbiradermyiğenler vs toplandık ve ben pasta yemedim kendi payımı birkaba koydum eve getirdim kaynanam felaket alıngannn nasıl içlendiğini görmeniz lazımdı ama bu benim seçimim onlar bana alışacaklar yoksa gerçekten cıvkını çıkarıyoruz.
Ki benim aileme özellikle eşimin ailesi yemeği çok gec yerler artık bana sormuyorlar ısrar etmiyorlar bile ama ilk zamanlar çok zorlandım hatta 5. takımdayken yazılarım bile var " görümceme gidiyorum dua edin "diye çünkü hem geç yiyorlar hemde yağlı ..
yani hersey sizde bitiyor kızlarr benden söylemesi tercih sizin
E-brulim bebişim geçmişler olsun inan şimdi okudum gözümden kaçmış
üzme tatlı canını herseyin hayırlısını dile gelen hersey Allahtan unutma emi.
Ayrıca bu zarifeleri anlamakta zorlanıyorum
kuzum bebişinin doğum günü kutlu olsun
h &m sonradan aklıma geldi baktım evet var kalıpları falanda güzel gibi en kısa zamanda gidip denicem
hatta tulumlarıfalanda hosuma gitti. çok tesekkür ederim
Kuzum öncelikle Allah kabul etsin.
Bebişinin ii olmasına sevindim.Onlara bişi olunca hersey 2 katdaha zorlasıyor gibi geliyor bana ( bebişim yok ama hissiyatım bu )
Sende dikkat et sağlık ihmale gelmez helede bu tarz seyler aman sporun eksik kalsın
Sporda sağlık için belki doktorun vereceği egzersizler varsa onları yapabilirsin
Menü güzel canım sporda.Ben de menumu yazayim :)
Sabah 09:30
Zencefilli limonluılık su
10:00
Light ekmekle Lorlu sandvic salatalik
Oglen 13.30
2 yumurta ve sade yogurtla cilbir
1 wasa
1 greyfurt
Aksam 18:30
Kepekli lavasla yesillikli ton balikli dürüm
1 bardak kefir
Spor
1,5 saat yuruyus
Yarim saat eliptik
Pilates cemberi ile 20x5 set ic bacak
Yatarak bisiklet cevirdim ne kadar bilmiyorum
Cesitli mekik hareketleri...
Kizlar bizim alt katta abimler oturuyor ve konusmuyoruz... ben eliptik yaparken balkona cikip bagarmis babam cikmis disari şöyle demis "durdur şu ayı kızını onun gürültüsünü cekemem " .... halbuki ben bunu 2 aydir yapiyorum neredeyse.. o yuzden yarim saatte kaldim.. hersey beni hirslandirmak uzerine kurulmus sanki.. kiskaniyolar beni hahaha :))) kizlari var halaya cekecek haberleri yok :)))
Menü güzell..Bugünkü menüm
12.00
iki kepek ekmek
domates salatalık
14.00
300 gram yogurt
7 tane cilek
tarcin
18.00
haslanmis tavuk
haslanmis sebze
100 gram yogurt
20.00
elma
5 tane cilek
22.00
yesil cay
1.5 litre su icicem daha
gece caliscam
spor yapmadim
kızlar kocaman bir günaydın valla yeni uyandım son keyif zamanlarım artık çalışma zamanımda geldi ders zamanımda kurs zamanımda özliycem böyle geç uyanmayı
dün ki menüm
sabah 11.00
öğle 2.40
1 tane minicik poğaca
3 kasık kısır
3 bardak cay
2 kasık bulgur pilavı
3 kasık salata
2 kasık yogurt
18.00
1 bucuk litre su
Hoşgeldinngünaydınn hanımlarrr sonunda gelebildim annem daha iyi bende iş başı yaptım ee naptınız ben yokken keyifler nasıl1. olmuşuz herkes tebrik ederimm çok mutlu oldumm
Sen 7. takimda degilmisin canim?ben de katılabilir miyim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?