Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tatilde o kadar boşlayıp takımıma mahcup oldum ki hemen toparladığımı belirteyim dedim:):) hava attım kız

tatlim kendini boslamada takimi boslasanda toplarsin sorun degil.

ooo niye bu hale geldiniz ki kuzumm.
Allah kimseyi bu sekilde kardesiyle karsi karsiya düşürmesin insallah.
iki insan kardes arkadas akraba vs konusmayabilir ama saygi cercevesinde olmasi gerekiyor hersey
ve birgun yüzyüze geldiginizde yüzyüze bakamayacak seyler yapmamali.

Yasim 25 su hayatta ogrendigim en onemli seylerden biride bu.

küçüklüğümüzden beri aşırı kıskançtı. bana yapılan her şey ona fazla geliyordu... şöyle bi tavrı var 'bu evin en büyük oğlu benim,her şey benim'.. halbuki annem babamda bu tavırda insanlar değiller yani bu duygularla yetişmedi.. evlendikten sonra temelli değişti.. kendi karısı ailesi tarafından pek ilgi görmez kız cocuk diye,abisi en büyük hürmet görür.. öyle olmalıymış.. eşide demiş bikaç kez zaten bak benim ailem abime değer veriyor ama senin ailen kıza değer veriyor diye.. kafa yormaya değecek bi karakter değil açıkçası.. evli olduğum zamanlarda anneme gelip gitmeme laf derdi ne işin var burda evinde otur diye... amaann öfff iyi ki konuşmuyoruz :) tabi annemlerde konuşmuyor...

kızlar kocaman bir günaydın valla yeni uyandım son keyif zamanlarım artık çalışma zamanımda geldi ders zamanımda kurs zamanımda özliycem böyle geç uyanmayı
dün gece nasıl olmuşsa uyurken elimi yaralamışım felaket acıyo
dün ki menüm
sabah 11.00
halacıgımla şekersiz bir kahve içtik

öğle 2.40
annemin bi arkadası davet vermiş ona gidilecegini bildigim için sabah kalkıp sporumu yaptım kahvaltıda yapmadım ki hak edeyim
1 kek kalıbında tahıllı kek
1 minik damla sakızlı kurabiye
1 tane minicik poğaca
ev yapımı karamelli kruvuvasan
3 kasık kısır
3 bardak cay

akşam 18.00 (sahur yerine yedim bunuda)
2 kasık bulgur pilavı
3 kasık salata
2 kasık yogurt

18.00
meyveli dondurma 75 gram (135 kalori)

sabah kalkınca evi şöyle güzelce topladım kahve içmeye halam geldi kahveler olurkende bulaşıkları yıkadım
50 jj yaptım yeni halı almıştık onlar geldi onları serdim tek basıma
akşamda eve cıkarken 5 kat merdiven cıktım
1 bucuk litre su

Kızlarrr

Solaryuma giren var mı aranızda ?
Ben girdim birkaç kere hatta aylık kart bile almıştım. Sonra farkettim ki göğüs boşluğum, yüzüm sivilce doluyor, kaşıntılı birde. Cesaret edemedim daha da. Canım çok isterse esmer olmayı sprey sıkıyorum
Solaryuma girmeden önce hamama gidip bi güzel keselenirse insan, teni daha ipeksi parlak oluyormuş. Yoksa leke kalıyor diye duydum.

Hayırlı olsun göbüş hızman Benim burnumda var kulağımı baştan başa deldirdim Göbüşe dikkat et enfeksiyon kapmasın. Ben oğlumun ismini yazdırmak istiyorum bileğimin iç tarafına

canım ben de aynı şeyi istiyom yaa..oğlumun ismini yazdırmak..ama canım çok tatlı daha yaptıramadım bi de bn kamuda çalışıyorum acaba daha görünmeyen bi yere mi yaptırsam bilemiyom yaa

zeynepcim bn girmedim ama cok yakın bi arkadaşım girdi,baya da kaliteli bi yere gitti ona rağmen ilk 3 seansta küçük küçük lekeler oldu vücutta,uzun süre de kaldı ama dewam etti hala da arada sırada gidiyo ,bronz teni bn de çok seviyorum ama tenim çok hassas ve alerjik o yüzden girmeyi hiç düşünmedim

yahu anlattıklarına bir mantık uyduramadım

nasıl bir kafa yapısıyla hareket ediliyor böyle yaa

Allah herkese bize verdiklerinin kat katını versinde bize dokunmasınlar sekerim

hanım kızımıza bak sennnn

bu50 jj kendi kaçamaklarına verdiğin ceza mıdır acaba ? eger değilse 50 jj ve 30 sguat benden

kızlar ben bronzluk için gitmiyorum aslında.

Bu 2. kez olacak Daha önce balayından önce 4 seans girmiştim şimd 5 seanslık paket aldım 50 dk.

Benim tenim beyaz her sene ilk denize gitmemden sonra 2 gün yatıyorum ben çünkü felaket yanıyorum

Dktorada gittim doktor ne kadar faktorlü krem kullansanda beyaz tenli oldugun için cekeceksin dedi.

DEdiğim gibi ilk balayından önce denedim tatildeyken çok rahat geçirdim yanık yanık yatmadım

Şimdide tatile gidiem ve 2 günü yatarak geçirmek istemiyorum sırf bu yüzden gidiyorum

Solaryumda dikkat edilmesi gerekiliyor makyaf parfüm olmayacak ten temiz olacak hatta keseli falan.

Ben ilk girdiğimde olmamıştı bişi o yüzden simdi tekrar giriyorum biliyorum zararsız ama dediğim gibi işte

GÜNAYDINNNNN. SPOR, KAHVALTI VE ŞİMDİ DE OKUL. AKŞAM GÖRÜŞÜRÜZZZZ. :*

Günaydın sekerim kolay gelsin

Günaydın Hatunlar
Menün güzel olmuş canım.

Günaydın kızlar. Çok kalitesiz uyudum nerdeyse işe geç kaliyodum başım ağrıyo regl olcam sac bas dağınık enerji yok ama gunaydin olsun :)
Bu sabah bende başağrısıyla kalktım. Eşimde öyle , Biz havadan olduğunu düşündük.

Günaydınnnnn Takimimin güzel cici akilli ve gelecegin fit kizlariii

Güneşli bir gunden hepinize merhaba

Mutlu günlerimiz olsunnn

Buda benden gelsinnn
Eki Görüntüle 1517202

Ya one kız nerden buluyn bunları ya: La havle

Yok artık daha neler, Abi dediğin korur kollar bu ne ya ağzım açık kaldı

Evlat evlattır ya kızı erkeği ayrılmaz, abinin çocuğu yok mu? o ayrım mı yapıyor çocukları arasında?

Hemşom sanada günaydın, Ya sankim öğleden sonra biraz K. Hidrat çok olmuş

günaydınn hanımlarrr sonunda gelebildim annem daha iyi bende iş başı yaptım ee naptınız ben yokken keyifler nasıl 1. olmuşuz herkes tebrik ederimm çok mutlu oldumm

Rica ederim canım :*
Inşallah bişey çıkmaz canım dahada rahatlarsiniz.

Okurken kalabalık görünüyor Ama güzel olmuş menün.

Geçmiş olsun canım bişey çıkmaz inşallah kolunda.
inşallah canm sağol :*

Nasıl geldiyse öyle gidiyor galiba
İnşallah sizinki düzelir. Biley kalmamış yaşınada maşallah :)

Menü güzel
İyi çok almamışsın :) hemen gider oda
Menü güzel. Spor daha güzel
ALLAH kabul etsin pembem
Sağol canım
Maşallah canımm daha nice 6 lara
Menü güzel durumuna göre :)
Sağol canım

Kendin cips gibi birşeyler yap fırında yoğurtla yersin. Kabakla filan yapılıyordu
Supersin kankim. Ben de oruc tutmak istiyorum ya :-( bebegim ac mi kalir
Günler uzadıya susuzluk etkileyebilir kuzum yaa.. Daha küçük seninkii. Ama istersen yinede bir gün deneyebilirsin

Yok canım sıkıntı sen islerini hallet gel.

Allah kabul etsin canım. O aksamkilerin hepsi dolmami

Güzel olmuş canım menün sporun.

Bulgur şişkinlik yapar canım ama menün güzel.
Amin canım. Evett
Menü güzel olmuş
İnşallah canımm.
Hastanede hiç oturmadım sürekli adımladım sıra beklerken bile. Eve gelincede kızımı dışarıda gezdirdim.oldu 5saat

Leylam üzülme kendi kaybeder...
Yengen abini doldurusa getiriyor bence o yüzden iyice cekememezlik olmus.
Diyecek birsey bulamiyorum, cok yazik ettiginin farkinda degil.

canım ben de aynı şeyi istiyom yaa..oğlumun ismini yazdırmak..ama canım çok tatlı daha yaptıramadım bi de bn kamuda çalışıyorum acaba daha görünmeyen bi yere mi yaptırsam bilemiyom yaa

Kizlar dövme konusunu cok iyi düsünün. Bunun yasliligi da var :)

Zeynebim 1-2 kere git tenin alissin ki yanma tatilde. Cok hassas tenli insanlar icin öneriliyor bu. Benim cildime cok iyi geliyor, parfym'de ki etkinin tam tersini aliyorum, sivilceler kayboluyor. Hic öyle solariuma girmeden hamama gidip keselendigimi de hatirlamam, lekelenme hic olmadi.

günaydınn hanımlarrr sonunda gelebildim annem daha iyi bende iş başı yaptım ee naptınız ben yokken keyifler nasıl 1. olmuşuz herkes tebrik ederimm çok mutlu oldumm
Hosgeldin canim, annenin iyi olmasina sevindim.

Son düzenleme:

hanım kızımıza bak sennnn

bu50 jj kendi kaçamaklarına verdiğin ceza mıdır acaba ? eger değilse 50 jj ve 30 sguat benden
nım nım nımmmm
haklısın iftardan sonra yapıcam muhakkak şimdi ev işi yapmam gerek misafir gelicek 1 saat sonra
aslında yemeyi hak etmek için yapmıştım demekki korkak alıştırmışım kendimi cezalara

Hemşom sanada günaydın, Ya sankim öğleden sonra biraz K. Hidrat çok olmuş
evet hemsom artık cezamı yapıcam iftardan sonra
nasılsın

Doğru geliyor canım:)
Bence illa doğurmaya da gerek yok, kadının doğasında var bence anaçlık(istisnalar hariç)
14ünde sonuçları göstermeye gidecem ozamana kadar bekleyeceğim artık.

Menü güzel canım sporda.
Haset insan zor Allah kolaylık versin.
Bişeye canı sıkılıp senden çıkarmaya çalışmış belliki. Ne kadar ses gitcek de?
Menü güzell..

Öğlensonu olmamış ki sende farkındasın spor yapıp gidince yakılmıştır hemen :)
Hoşgeldinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…