Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben bunu bilmiyordum
Menüde sporda güzel olmuş canım

Menün güzel canım sporda..

Meyveleri kaynatarak meyve suyu yapıyorsak bitki çayı yerine geçiyormuş, diyetisyen söylemişti. Aslında canımız meyve suyu istediğinde bu şekilde tüketebiliriz
kizlar bisey sorucam ben bugun balik yedim ama baliktan once yogurt yemistim..
arkadasda diyor balikla yogurtla zehirlenme sansin varmis korktumm simdii???
Balık bayatsa geçerli o, canım
Menün güzel olmuş kankii, kola dışında
Menüde sporda güzel canım

gül dalına bağlamıyor muyduk

menüde sporda çok güzel olmuş

topraga resim cizenlerde var... türlü türlü yani :))

Cok guzel olmus gogom..

sporun menun cok guzel olmus tatlim

Ikinizin de cok iyi umarim bu guzel menulerin degerini tarti da bilir

sagol çokom inşallah ana bu hafta regl haftasi :))

superrrrr!!! okadar spordan sonra o cikolatanin c si bile kalmamistir

Sagol canim yaa insallah kalmamistir :)

Yemezler işte diyosun hı ? Kola yoksa yemezler güzel olmuş canım

10 dk pazar arabasi full doluyken yokus yukari yurudum sanirim iyi bi spor oldu. Baya ter attim cunku

ooo en etkili spor :))

Havalara alisana kadar boyle olucaz :) afiyet olsun cnm iyi olmus menun

kizzz iyi toparladin :)) cok guzel olmus canim :*

ALLAH kabul etsin leylam, bize de dua edin :)

Chocomelimin dediği gibi balık tazeyse birşey olmaz canım.

Amin amin etmezmiyim.. hepimiz icin saglik mutluluk ve muhtac birakmayacak kazanc diledim dua ettim...
O zsman ozentiden yapiyorduk :)) simdi gerceklesmesini isteyerek
Ve bu da benim menüm;
11:00 2 dilim peynir, 7 adet zeytin, yeşillik, 2 dilim kepek ekmeği
14:30 salata, ayran
17:30 1 kase çorba, 3-4 yk. kabak yemeği 2 dilim kepek ekmeği
2 yeşilçay
3 litre su
20 dk. eliptik, 1 saat zumba

Arkadaşlar ya bu hafta 18:00 den sonra sonra hiçbir şey yemeyeyim dedim. Çünkü kilo sabit yerinde sayıyordu, etkisi olur diye ama ben çokkkkkkk açıııımmmmm yaaaaa

Canim menun guzel olmus.. gunleruzadi artik eger gec yatiyorsan 7-8 gibi yemek normal

Menü güzel
Ve bu da benim menüm;
2 yeşilçay
3 litre su
Spor çok güzel olmuş
Arkadaşlar ya bu hafta 18:00 den sonra sonra hiçbir şey yemeyeyim dedim. Çünkü kilo sabit yerinde sayıyordu, etkisi olur diye ama ben çokkkkkkk açıııımmmmm yaaaaa
Yoğurt ye hem tok tutar hem yağ yakar

Ve bu da benim menüm;
2 yeşilçay
3 litre su
Menün sporun güzel olmuş.
Kuru meyve yada tarçınlı süt az kuruyemiş tuketsen olur.
Güzel olmuş canım menün sporun düzenli.
Yazdan vişne konservesi yapmıştı kayinvalidem onu kaynattim kaynadiktan sonra az şeker atmak gerekiyor ama kendime ayirdim şekersiz her sene yaparız meyve suyu domates suyu falan. Annemde şeftali ve karışık meyve yapmış daha var arada iyi oluyo.

Aslında geç uyuyorum ama, bir türlü kilo veremiyorum, vücudu şok edeyim diye.Belki akşam akşam aç kalırsa verir kiloları hain vücut :)

yoooo olmaz, hiçbir şey yemiyeceğim ama işte :)

aynen bugün cok özen göstermeye calistim:))

Ay evet ya, Kendi yaptığımız meyve suları süper oluyor. Onları içince hazırların yüzüne bakmak istemiyor insan.

İyi akşamlar..

Yorgunluktan ve de gözümün ağrısından bilgisayar başına geçecek halim yok 2 gündür..

Dünkü menüm

Sahurda
1 bardak su

Akşam
Sulu et patates yemeği 1 porsiyon. yaklaşık 6-7 küp patates, o kadar da et
2 dilim ekmek

1 litre kadar su

Bu günkü menüm

sahurda hiçbirşey, ezandan sonra kalkınca böyle oluyor :)

Akşam
1 kase yoğurt çorbası
10 tane kadar yaprak sarma
2 dilim ekmek
domates, salatalık, yeşillik, 2 dilim salatalık turşusu

Suyu hatırlamıyorum ya..
yemekten önce bitki çayı içmiştim

Evet annemden alırım bende :)
Ama ben 1 yk şeker ekliyorum kendiminkine..
Boyun kaç pempişpuantiyecm :)
169 canım
Aslında geç uyuyorum ama, bir türlü kilo veremiyorum, vücudu şok edeyim diye.Belki akşam akşam aç kalırsa verir kiloları hain vücut :)

yoooo olmaz, hiçbir şey yemiyeceğim ama işte :)

Iııııı-ıııııı olmaz :)
Tatlım böyle yaparak vücudun kendini korumaya alır. Eğer açlık hissediyorsan yemen lazım çünkü yağı depolar.

Birde rahat bırak bi kendini sürekli tartıya endekslisin, belkide psikolojik olarak gitmiyordur kilon??

Hedef 68 demişsin ya merak ettim şuan kaçsın ?

Olabilir tartıya endeksli olma durumu, ama onu da kontrol etmeye çalışıyorum, 2 gündür hiç tartılmadım. Taaa Cuma sabaha kadar tartılmayacağım. Duruma göre bakarım. Aslında düzenli beslendiğimi düşünüyorum ama, Alışık olmadığım için çok acıkıyorum tabi. Şimdiye kadar ben vücudumu dinledim, şimdi de o beni dinlesin, inatçılık yapmasın. Senin ekrandaki 66.6 yı bende görmek istiyorum :)

Pardon ekran karıştı :)

1 bardak süt ısıt 1 tk tarçın ekle iç, hem tokluk hissi veriyor hem tatlı krizini önlüyor Tecrübeyle sabit. Yok içemem diyosan yoğurtla limon :))

Of of ben Şubat ayından beri akşam atıştırmalarını kestim okadarda etki yapmadı bende:)) Zaten akşamları yiyen biri değilim ama arada misafirlik fln ozaman yediğimide bırakmıştım. Sonuçç burdayım kilomla mücade ediyorum. Hiç kilom yerinden oynamazken bu takımda gitti walla

Kızlarr menülerinizi okudum tek tek herkes çok sağlıklı beslenmiş bugün, spor su herşey harika
Buda benim menüm
Sabah 9:30
müsli - yeşil çay ardından
Ara 11:00 Kahve
Öğle 13:00
1 ısırık tost, 2 dilim salam, 1 elma yarım bardak süt
Ara 16:00 1 dilim pasta (6 tatlığı kaşığı kadardı) ve kahve
Akşam 19:00 1 tavuklu soslu salata (tavuk 5-6 küp küp olandan, haşlanmış.
Su 2 lt son yarımı içiyorum şimdi
Spor 30 dk tempolu yürüyüş bantta 4 km ile, 100+100 yarım mekik, 20 squat.. jj yapamadım komşum zıplamamla rahatsz oluyomuş
Öğleye doğru sporumu yaptım, sonrada birden kan şekerim düştü elim kolum titredi.. Neyseki salamla elmayla geçiştirdim.
Valla oğluşumun hatrına bitek pastayı yedim. Yağdırın cezaları yarın yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…