- 7 Ocak 2014
- 1.252
- 1.189
- 408
Ben bunu bilmiyordumevet gogom hıdırellez bugün akşam başlar sabah gündoğana kadar devam eder
5 inde gecesi başlar 6 sı sabah gündoğana kadar devam eder.. büyüklerimiz hep öyle derler :))
hatta biz birazdan gün batınca deniz kenarına gidip 41 tane taş toplayıp dua edip denize atıcaz,dilek kağıtlarımızıda dua edip denize atıcaz :)
Menüde sporda güzel olmuş canımiyi akşamlar kızlar..
bugün kü menüm
sabah limonlu zencefilli ılık suyum
08:40 kaşarlı light ekmekli tost,zeytinyağda pişirdiğim 2 yumurta
öğlen 13:30
200 ml süt,2 yk yoğurt,1 yeşil muz,zencefil,zerdeçal ve 1 yk yulaf kepeğini el blendırıyla karıştırıp içtim
ara 16:00
1 avuç leblebi yarım pikolata(45 kcal) regl olucam dayanamadım tatlıya...
akşam 18:00
1 tane kırmızı biber dolması,2 yk yoğurt
45 dk eliptik bisiklet
1,5 saat yürüyüş
20x5 set pilates çemberi ile iç bacak sıkılaştırma
çeşitli göbek eritme egzersizleri
yatarak pedal çevirme
2 lt su içtim daha içerim..
benDe yazayım menümü
Sabah 8.00 yulaf kepeğiyle omlet domates salatalık
Ara 10.00 4 diyet bisküvi
Öğlen 13.30 1 Kepçe çorba 4 köfte 3 kaşık makarna
Ara 17.00 4 çilek 4 yer fıstığı
Akşam 19.00 karışık kızartma fırında tabiki yoğurt şekersiz vişne suyu ben yaptım
Ara 20.00 Türk kahvesi 2 kuru incir
Su 2 oldu
Spor 20 + 30 dk yürüyüş 100 jj 30 squat yaptım daha yapıcam yazarım yine
Balık bayatsa geçerli o, canımkizlar bisey sorucam ben bugun balik yedim ama baliktan once yogurt yemistim..
arkadasda diyor balikla yogurtla zehirlenme sansin varmis korktumm simdii???
Menün güzel olmuş kankii, kola dışındaBenim menum
Sabah- 1 salatalik, 1 kuru kayisi
14.30- kahvalti (yumurta, peynit , zeytin, bir dilim kaymakli (1 cay kasigi kadar) balli ekmek
Ara- 2-3 tane cig badem
19.00- firinda alabalik, yesillik, yarim bardak kola ( icim yanmisti)
2 lt su
Spora vaktim olmadi bugun pazar ve ev isleri tum vaktimi aldi. Daha evde yapacak islerim var
Menüde sporda güzel canımIyi akşamlar kızlar. Bugün neden bilmiyorum acaip uykum var. bugün kü Menüm
Sabah 09:00 1 bardak ılık su limonlu
Yeşillik+ domates salatalık
Çökelekli yumurta 8 adet küçük zeytin
2 dilim tam tahıllı ekmek
Şekersiz çay
11:00 2 ceviz 3 kuru kayısı
14;00 5 yk taze fasülye 1 kase yoğurt
16;30 8 fıstık 2 kuru kayısı
Ihlamur
18;30
4 tk taze fasulye 1 kase yoğurt 3 ceviZ
SU 2 LT
SPor 1 saat tempolu yürüyüş
gül dalına bağlamıyor muyduk
menüde sporda çok güzel olmuş
benDe yazayım menümü
Sabah 8.00 yulaf kepeğiyle omlet domates salatalık
Ara 10.00 4 diyet bisküvi
Öğlen 13.30 1 Kepçe çorba 4 köfte 3 kaşık makarna
Ara 17.00 4 çilek 4 yer fıstığı
Akşam 19.00 karışık kızartma fırında tabiki yoğurt şekersiz vişne suyu ben yaptım
Ara 20.00 Türk kahvesi 2 kuru incir
Su 2 oldu
Spor 20 + 30 dk yürüyüş 100 jj 30 squat yaptım daha yapıcam yazarım yine
sporun menun cok guzel olmus tatlim
Ikinizin de cok iyi umarim bu guzel menulerin degerini tarti da bilir
superrrrr!!! okadar spordan sonra o cikolatanin c si bile kalmamistir
Benim menum
Sabah- 1 salatalik, 1 kuru kayisi
14.30- kahvalti (yumurta, peynit , zeytin, bir dilim kaymakli (1 cay kasigi kadar) balli ekmek
Ara- 2-3 tane cig badem
19.00- firinda alabalik, yesillik, yarim bardak kola ( icim yanmisti)
2 lt su
Spora vaktim olmadi bugun pazar ve ev isleri tum vaktimi aldi. Daha evde yapacak islerim var
10 dk pazar arabasi full doluyken yokus yukari yurudum sanirim iyi bi spor oldu. Baya ter attim cunku
Iyi akşamlar kızlar. Bugün neden bilmiyorum acaip uykum var. bugün kü Menüm
Sabah 09:00 1 bardak ılık su limonlu
Yeşillik+ domates salatalık
Çökelekli yumurta 8 adet küçük zeytin
2 dilim tam tahıllı ekmek
Şekersiz çay
11:00 2 ceviz 3 kuru kayısı
14;00 5 yk taze fasülye 1 kase yoğurt
16;30 8 fıstık 2 kuru kayısı
Ihlamur
18;30
4 tk taze fasulye 1 kase yoğurt 3 ceviZ
SU 2 LT
SPor 1 saat tempolu yürüyüş
Bugünkü menüm
sabah
8.00
300 gr light yoghurt
5 tane cilek
tarçın
15.30
avuc ici kadar balık fırında
iki tane kepek ekmek
soğan
20.00
haşlanmış sebze
150 gr yoghurt
yesil cay iciyorum simdi
2 litre su iciyorum daha
spor isyerinde 410 kalori yaktim
10 dakka eliptik bisiklet 300 kalori
ALLAH kabul etsin leylam, bize de dua edin :)
Chocomelimin dediği gibi balık tazeyse birşey olmaz canım.
O zsman ozentiden yapiyorduk :)) simdi gerceklesmesini isteyerek
aminn kuzum insallah
oy kıyamam yaa
görümcem doğum yaptığında 10 gün yanında kaldım gecegündüz belli değildi seni anlayabiliyorum ama tabiki senin durumun benim 10 günlük o yasamımdan daha farklıdır.
sana zorlu günler göründüüü.
Birde yürüdümü evdeki tüm kırılacak esyalar rafa =)
ahahah en son 10 yasındayken bi a4 kağıdına dolucana dileklerimi yazmıstım ama onca sacma dilek hiçbiride olmadı cocuk aklı işte.
balık tazeyse sorun yokkk
Ve bu da benim menüm;
11:00 2 dilim peynir, 7 adet zeytin, yeşillik, 2 dilim kepek ekmeği
14:30 salata, ayran
17:30 1 kase çorba, 3-4 yk. kabak yemeği 2 dilim kepek ekmeği
2 yeşilçay
3 litre su
20 dk. eliptik, 1 saat zumba
Arkadaşlar ya bu hafta 18:00 den sonra sonra hiçbir şey yemeyeyim dedim. Çünkü kilo sabit yerinde sayıyordu, etkisi olur diye ama ben çokkkkkkk açıııımmmmm yaaaaa
Menü güzelBugünkü menüm
sabah
8.00
300 gr light yoghurt
5 tane cilek
tarçın
15.30
avuc ici kadar balık fırında
iki tane kepek ekmek
soğan
20.00
haşlanmış sebze
150 gr yoghurt
yesil cay iciyorum simdi
2 litre su iciyorum daha
spor isyerinde 410 kalori yaktim
10 dakka eliptik bisiklet 300 kalori
Spor çok güzel olmuşVe bu da benim menüm;
2 yeşilçay
3 litre su
Yoğurt ye hem tok tutar hem yağ yakarArkadaşlar ya bu hafta 18:00 den sonra sonra hiçbir şey yemeyeyim dedim. Çünkü kilo sabit yerinde sayıyordu, etkisi olur diye ama ben çokkkkkkk açıııımmmmm yaaaaa
Menün sporun güzel olmuş.Ve bu da benim menüm;
2 yeşilçay
3 litre su
Kuru meyve yada tarçınlı süt az kuruyemiş tuketsen olur.Arkadaşlar ya bu hafta 18:00 den sonra sonra hiçbir şey yemeyeyim dedim. Çünkü kilo sabit yerinde sayıyordu, etkisi olur diye ama ben çokkkkkkk açıııımmmmm yaaaaa
Güzel olmuş canım menün sporun düzenli.9:00
1 dlm ekmek
1 dlm peynir
4 zeytin
Sade kahve
Yeşilçay
13:30
2 kaşık lor közlenmiş kırmızı biber ile
1 kase Yoğurt
19:30
1 kepçe kuru fasülye
2 yk pilav
1/2 kase cacık
Su 2 lt
Spor 1,5 saat ütü
40' yürüyüş
Yazdan vişne konservesi yapmıştı kayinvalidem onu kaynattim kaynadiktan sonra az şeker atmak gerekiyor ama kendime ayirdim şekersiz her sene yaparız meyve suyu domates suyu falan. Annemde şeftali ve karışık meyve yapmış daha var arada iyi oluyo.Ben bunu bilmiyordum
Menüde sporda güzel olmuş canım
Menün güzel canım sporda..
Meyveleri kaynatarak meyve suyu yapıyorsak bitki çayı yerine geçiyormuş, diyetisyen söylemişti. Aslında canımız meyve suyu istediğinde bu şekilde tüketebiliriz
Balık bayatsa geçerli o, canım
Menün güzel olmuş kankii, kola dışında
Menüde sporda güzel canım
Valla ben en hafifte de çok güzel terliyorum :) tabi sabit durmuyorum, yavaş yavaş arttırıyorum.en ağırla yaptim o yüzden.. nekadar agir okadar hizli kalori yakiyor bide ben hep agirla yapiyorum oyle alistirdim kendimi. hafifde yapinca cok tuaf geliyor bana bide terlemiyorum
Boyun kaç pempişpuantiyecm :)Menü güzel
Spor çok güzel olmuş
Yoğurt ye hem tok tutar hem yağ yakar
Aslında geç uyuyorum ama, bir türlü kilo veremiyorum, vücudu şok edeyim diye.Belki akşam akşam aç kalırsa verir kiloları hain vücut :)topraga resim cizenlerde var... türlü türlü yani :))
Cok guzel olmus gogom..
sagol çokom inşallah ana bu hafta regl haftasi :))
Sagol canim yaa insallah kalmamistir :)
Yemezler işte diyosun hı ? Kola yoksa yemezlergüzel olmuş canım
ooo en etkili spor :))
Havalara alisana kadar boyle olucaz :) afiyet olsun cnm iyi olmus menun
kizzz iyi toparladin :)) cok guzel olmus canim :*
Amin amin etmezmiyim.. hepimiz icin saglik mutluluk ve muhtac birakmayacak kazanc diledim dua ettim...
Canim menun guzel olmus.. gunleruzadi artik eger gec yatiyorsan 7-8 gibi yemek normal
yoooo olmaz, hiçbir şey yemiyeceğim ama işte :)Menün sporun güzel olmuş.
Kuru meyve yada tarçınlı süt az kuruyemiş tuketsen olur.
Güzel olmuş canım menün sporun düzenli.
Yazdan vişne konservesi yapmıştı kayinvalidem onu kaynattim kaynadiktan sonra az şeker atmak gerekiyor ama kendime ayirdim şekersiz her sene yaparız meyve suyu domates suyu falan. Annemde şeftali ve karışık meyve yapmış daha var arada iyi oluyo.
Iııııı-ıııııı olmaz :)Sut ic. Kuru kayisi erik vs. Tuket veya yogurt ye canim
aynen bugün cok özen göstermeye calistim:))topraga resim cizenlerde var... türlü türlü yani :))
Cok guzel olmus gogom..
sagol çokom inşallah ana bu hafta regl haftasi :))
Sagol canim yaa insallah kalmamistir :)
Yemezler işte diyosun hı ? Kola yoksa yemezlergüzel olmuş canım
ooo en etkili spor :))
Havalara alisana kadar boyle olucaz :) afiyet olsun cnm iyi olmus menun
kizzz iyi toparladin :)) cok guzel olmus canim :*
Amin amin etmezmiyim.. hepimiz icin saglik mutluluk ve muhtac birakmayacak kazanc diledim dua ettim...
Canim menun guzel olmus.. gunleruzadi artik eger gec yatiyorsan 7-8 gibi yemek normal
Ay evet ya, Kendi yaptığımız meyve suları süper oluyor. Onları içince hazırların yüzüne bakmak istemiyor insan.Menün sporun güzel olmuş.
Yazdan vişne konservesi yapmıştı kayinvalidem onu kaynattim kaynadiktan sonra az şeker atmak gerekiyor ama kendime ayirdim şekersiz her sene yaparız meyve suyu domates suyu falan. Annemde şeftali ve karışık meyve yapmış daha var arada iyi oluyo.
Evet annemden alırım bende :)Menün sporun güzel olmuş.
169 canımBoyun kaç pempişpuantiyecm :)
Aslında geç uyuyorum ama, bir türlü kilo veremiyorum, vücudu şok edeyim diye.Belki akşam akşam aç kalırsa verir kiloları hain vücut :)
yoooo olmaz, hiçbir şey yemiyeceğim ama işte :)
Tatlım böyle yaparak vücudun kendini korumaya alır. Eğer açlık hissediyorsan yemen lazım çünkü yağı depolar.Iııııı-ıııııı olmaz :)
Hedef 68 demişsin ya merak ettim şuan kaçsın ?Evet annemden alırım bende :)
Ama ben 1 yk şeker ekliyorum kendiminkine..
169 canım
Tatlım böyle yaparak vücudun kendini korumaya alır. Eğer açlık hissediyorsan yemen lazım çünkü yağı depolar.
Birde rahat bırak bi kendini sürekli tartıya endekslisin, belkide psikolojik olarak gitmiyordur kilon??
Olabilir tartıya endeksli olma durumu, ama onu da kontrol etmeye çalışıyorum, 2 gündür hiç tartılmadım. Taaa Cuma sabaha kadar tartılmayacağım. Duruma göre bakarım. Aslında düzenli beslendiğimi düşünüyorum ama, Alışık olmadığım için çok acıkıyorum tabi. Şimdiye kadar ben vücudumu dinledim, şimdi de o beni dinlesin, inatçılık yapmasın. Senin ekrandaki 66.6 yı bende görmek istiyorum :)Evet annemden alırım bende :)
Ama ben 1 yk şeker ekliyorum kendiminkine..
169 canım
Tatlım böyle yaparak vücudun kendini korumaya alır. Eğer açlık hissediyorsan yemen lazım çünkü yağı depolar.
Birde rahat bırak bi kendini sürekli tartıya endekslisin, belkide psikolojik olarak gitmiyordur kilon??
Hedef 68 demişsin ya merak ettim şuan kaçsın ?
Pardon ekran karıştı :)Olabilir tartıya endeksli olma durumu, ama onu da kontrol etmeye çalışıyorum, 2 gündür hiç tartılmadım. Taaa Cuma sabaha kadar tartılmayacağım. Duruma göre bakarım. Aslında düzenli beslendiğimi düşünüyorum ama, Alışık olmadığım için çok acıkıyorum tabi. Şimdiye kadar ben vücudumu dinledim, şimdi de o beni dinlesin, inatçılık yapmasın. Senin ekrandaki 66.6 yı bende görmek istiyorum :)
Allah söyletti :))Pardon ekran karıştı :)
1 bardak süt ısıt 1 tk tarçın ekle iç, hem tokluk hissi veriyor hem tatlı krizini önlüyorArkadaşlar ya bu hafta 18:00 den sonra sonra hiçbir şey yemeyeyim dedim. Çünkü kilo sabit yerinde sayıyordu, etkisi olur diye ama ben çokkkkkkk açıııımmmmm yaaaaa
Of of ben Şubat ayından beri akşam atıştırmalarını kestim okadarda etki yapmadı bende:)) Zaten akşamları yiyen biri değilim ama arada misafirlik fln ozaman yediğimide bırakmıştım. Sonuçç burdayım kilomla mücade ediyorum. Hiç kilom yerinden oynamazken bu takımda gitti wallaAslında geç uyuyorum ama, bir türlü kilo veremiyorum, vücudu şok edeyim diye.Belki akşam akşam aç kalırsa verir kiloları hain vücut :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?