E hadi inşallah o zaman :)Allah söyletti :))
Bende de yazsa o rakam hiç fenaa olmaz hanii
n1 bardak süt ısıt 1 tk tarçın ekle iç, hem tokluk hissi veriyor hem tatlı krizini önlüyorTecrübeyle sabit. Yok içemem diyosan yoğurtla limon :))
Of of ben Şubat ayından beri akşam atıştırmalarını kestim okadarda etki yapmadı bende:)) Zaten akşamları yiyen biri değilim ama arada misafirlik fln ozaman yediğimide bırakmıştım. Sonuçç burdayım kilomla mücade ediyorum. Hiç kilom yerinden oynamazken bu takımda gitti walla
Kızlarr menülerinizi okudum tek tek herkes çok sağlıklı beslenmiş bugün, spor su herşey harika
Buda benim menüm
Sabah 9:30
müsli - yeşil çay ardından
Ara 11:00 Kahve
Öğle 13:00
1 ısırık tost, 2 dilim salam, 1 elma yarım bardak süt
Ara 16:00 1 dilim pasta (6 tatlığı kaşığı kadardı) ve kahve
Akşam 19:00 1 tavuklu soslu salata (tavuk 5-6 küp küp olandan, haşlanmış.
Su 2 lt son yarımı içiyorum şimdi
Spor 30 dk tempolu yürüyüş bantta 4 km ile, 100+100 yarım mekik, 20 squat.. jj yapamadım komşum zıplamamla rahatsz oluyomuş
Öğleye doğru sporumu yaptım, sonrada birden kan şekerim düştü elim kolum titredi.. Neyseki salamla elmayla geçiştirdim.
Valla oğluşumun hatrına bitek pastayı yedim. Yağdırın cezaları yarın yaparım
Ben hep bu takımla birlikteyim, İnşallah benim hemen etki eder1 bardak süt ısıt 1 tk tarçın ekle iç, hem tokluk hissi veriyor hem tatlı krizini önlüyorTecrübeyle sabit. Yok içemem diyosan yoğurtla limon :))
Of of ben Şubat ayından beri akşam atıştırmalarını kestim okadarda etki yapmadı bende:)) Zaten akşamları yiyen biri değilim ama arada misafirlik fln ozaman yediğimide bırakmıştım. Sonuçç burdayım kilomla mücade ediyorum. Hiç kilom yerinden oynamazken bu takımda gitti walla
Kızlarr menülerinizi okudum tek tek herkes çok sağlıklı beslenmiş bugün, spor su herşey harika
Buda benim menüm
Spor 30 dk tempolu yürüyüş bantta 4 km ile, 100+100 yarım mekik, 20 squat.. jj yapamadım komşum zıplamamla rahatsz oluyomuş
Öğleye doğru sporumu yaptım, sonrada birden kan şekerim düştü elim kolum titredi.. Neyseki salamla elmayla geçiştirdim.
Az kalmışş yaşın kaç75,6 yım daha var yani :)
Ben sana kıyamadım yaa kaç gündür dikkat ediyosun saatide çok geç değil1 bardak süt ısıt 1 tk tarçın ekle iç, hem tokluk hissi veriyor hem tatlı krizini önlüyorTecrübeyle sabit. Yok içemem diyosan yoğurtla limon :))
Buda benim menüm
29Az kalmışş yaşın kaç
Sahurda atistirsan bişeyler iyi olurdu bütün gün aç birakiyosun kendini vücut yediklerini depolamaya başlar aç kalmak istemediği için.İyi akşamlar..
Yorgunluktan ve de gözümün ağrısından bilgisayar başına geçecek halim yok 2 gündür..
Dünkü menüm
Sahurda
1 bardak su
Akşam
Sulu et patates yemeği 1 porsiyon. yaklaşık 6-7 küp patates, o kadar da et
2 dilim ekmek
1 litre kadar su
Bu günkü menüm
sahurda hiçbirşey, ezandan sonra kalkınca böyle oluyor :)
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
10 tane kadar yaprak sarma
2 dilim ekmek
domates, salatalık, yeşillik, 2 dilim salatalık turşusu
Suyu hatırlamıyorum ya..
yemekten önce bitki çayı içmiştim
m1 bardak süt ısıt 1 tk tarçın ekle iç, hem tokluk hissi veriyor hem tatlı krizini önlüyorTecrübeyle sabit. Yok içemem diyosan yoğurtla limon :))
Buda benim menüm
iyi akşamlar kızlar..
bugün kü menüm
sabah limonlu zencefilli ılık suyum
08:40 kaşarlı light ekmekli tost,zeytinyağda pişirdiğim 2 yumurta
öğlen 13:30
200 ml süt,2 yk yoğurt,1 yeşil muz,zencefil,zerdeçal ve 1 yk yulaf kepeğini el blendırıyla karıştırıp içtim
ara 16:00
1 avuç leblebi yarım pikolata(45 kcal) regl olucam dayanamadım tatlıya...
akşam 18:00
1 tane kırmızı biber dolması,2 yk yoğurt
45 dk eliptik bisiklet
1,5 saat yürüyüş
20x5 set pilates çemberi ile iç bacak sıkılaştırma
çeşitli göbek eritme egzersizleri
yatarak pedal çevirme
2 lt su içtim daha içerim..
benDe yazayım menümü
Sabah 8.00 yulaf kepeğiyle omlet domates salatalık
Ara 10.00 4 diyet bisküvi
Öğlen 13.30 1 Kepçe çorba 4 köfte 3 kaşık makarna
Ara 17.00 4 çilek 4 yer fıstığı
Akşam 19.00 karışık kızartma fırında tabiki yoğurt şekersiz vişne suyu ben yaptım
Ara 20.00 Türk kahvesi 2 kuru incir
Su 2 oldu
Spor 20 + 30 dk yürüyüş 100 jj 30 squat yaptım daha yapıcam yazarım yine
Benim menum
Sabah- 1 salatalik, 1 kuru kayisi
14.30- kahvalti (yumurta, peynit , zeytin, bir dilim kaymakli (1 cay kasigi kadar) balli ekmek
Ara- 2-3 tane cig badem
19.00- firinda alabalik, yesillik, yarim bardak kola ( icim yanmisti)
2 lt su
Spora vaktim olmadi bugun pazar ve ev isleri tum vaktimi aldi. Daha evde yapacak islerim var
Iyi akşamlar kızlar. Bugün neden bilmiyorum acaip uykum var. bugün kü Menüm
Sabah 09:00 1 bardak ılık su limonlu
Yeşillik+ domates salatalık
Çökelekli yumurta 8 adet küçük zeytin
2 dilim tam tahıllı ekmek
Şekersiz çay
11:00 2 ceviz 3 kuru kayısı
14;00 5 yk taze fasülye 1 kase yoğurt
16;30 8 fıstık 2 kuru kayısı
Ihlamur
18;30
4 tk taze fasulye 1 kase yoğurt 3 ceviZ
SU 2 LT
SPor 1 saat tempolu yürüyüş
Bugünkü menüm
sabah
8.00
300 gr light yoghurt
5 tane cilek
tarçın
15.30
avuc ici kadar balık fırında
iki tane kepek ekmek
soğan
20.00
haşlanmış sebze
150 gr yoghurt
yesil cay iciyorum simdi
2 litre su iciyorum daha
spor isyerinde 410 kalori yaktim
10 dakka eliptik bisiklet 300 kalori
Buda benim menüm
Arkadaşlar ya bu hafta 18:00 den sonra sonra hiçbir şey yemeyeyim dedim. Çünkü kilo sabit yerinde sayıyordu, etkisi olur diye ama ben çokkkkkkk açıııımmmmm yaaaaa
Günaydın kızlar gelemedim 2 gündür. Akşamları uyuyup kalıyorum erkenden..evraklar isler de yoğun bu ara.. Bugün fırsat bulursam gelmeye calisirim görüşürüz..
Benim de hic eksi yok gibi gorunuyor. Su iki gece yogurt kuru yapicam. Sanirim duzenli spor yapamamaktan kaynaklaniyor.Günaydin kizlar, tarti beni fena bozdu bugün. Ah ah cumalar olmasa da tartilmasak :)
Kiz eksiyi gectim artidayimBenim de hic eksi yok gibi gorunuyor. Su iki gece yogurt kuru yapicam. Sanirim duzenli spor yapamamaktan kaynaklaniyor.
Kolay gelsin canimGünaydın kızlar dün akşam 9 30 da yattım. Bi ara siteye giremedim daha erken gelecektim. Şimdi çıkmam lazım akşama görüşürüz
hihihii aynenSimardin sen simardiinnnbi lokma bi lokma evet nolucak ki kuruvasanda karamelli ama minikti zaten
Hehe ilk önce o kadar para verdim diye dikkat ediyodum işe yaradığını gördükçe daha dikkatli olmaya başladım.
kuzum su zencefili nasıl içiyorsun yahuu ben hastayken zarzor içebilmiştim
Menün güzel ayrıca
su intolaranstan sonra sanki daha bi düzenli oldu he ne dersin goncam
MEnün güzel tatlım yarım kolayı görmezden geldim
tatlım hiç protein almamısın
her iki öğündede aynı yemeği yemek senin tercihiinmi bilmiyorum amam bir öğüne mutlaka protein eklersen dengeemiş olursun.
Onun dısında menün güzell
özel takibindeyim sekerim telafilerin gayet güzel gidiyor
tatlım ben gonca gibi pastayı görmezden gelemicimmmm
50 jj + 30 sguat
yada 50 jj +30 mekik tercih senin öpüldün sekerimmm
tatlım bünyeni yavaş yavaş sen tanıyacaksın.
Ben daha önce 5. takımdaydım ve akşam yemeğimi en son 8 de falan yiyordum ara öğün yapıyordum falan.
Mezun oldum sonra bünyemi tanımaya basladım şimdi en son yemeğimi 5-6 en geççç 7 de oda en geççç yiyorum bana öylesi yarıyor.
ara öğün yapmıyorum bana etki etmiyor.
Ola ki akşam yemeğini kaçırdım saat 8 oldu yogurt içine bir kaç kepekli galeta yada baharat ekliyorum yada meyve yiyorum yada corba içiyorum falan alernatifler bul kendine
akşam yemeğinden sonra 9 a 1 türk kahvesi koy ne bilim yeşilçay koy farklı bir bitki çayı koy akşam yatmadan önce yogurt kürü yap. Ama bunu hayatının bir parçası haline getir. alışkanlık et emii
şimdilik benden bu kadar
bak ben mezun olalı 1 sene oldu halaa mezun oldugum kilodayım en fazla 1-2kg alıyorum veriyorum
ama herseyden önce kendini tanııı
tatlım havalardan havalardan bir çok kişi böyle birde üstüne iş yorgunlugu gelince daha bir yataga bağlyor insanı
bu havalarda yatmayınn ayakta kalınnnnn
Kolay gelsin ZeynebimGünaydınnnnn Takımın Güzel Kızlarııı
Güzel Bir Gün Değil mi bugün yahuuu ohhhhh
Bugün temizliğin mutfak bölümündeyim kızlar
E herkesin malumu bu mutfak kısmının zorluğu neyseki az kaldı.
Öyle işte herkese musmutlu bir gün dilerim
Eki Görüntüle 1518200
Ooo tam kurabiye kucukmus diyodum kızartma geldi 100 jj 50 squat 50 yarım mekikdünkü menüm..
sabah 7.30
1 kase nesfit
ara 10.00
kahve
yeşil çay
1 ceviz
öğle 13.00
4 ymk kaşığı yeşil fasulye
1 dilim tam buğday
bol salata
ara 15.00
1 adet kuru pasta (yarım parmak büyüjklüğünde)
kahve
akşam 18.30
KIZARTMA
2 dilim tam buğday ekmeği
3 zeytin
1 dilim peynir
salata
2 kare çikolata
2 litre su biti
20 jj,40 squat,100 zıplama ,bol merdiven,2.5 km yürüyüş açık havada...
Sanada kolay gelsin canım.Gunaydin kizlar. Bahar temizligi yapiyoruz o yuzdrn pek gelemiyorum canim cikiyo resmen
Güzel beğendim.Dunku menum kizlar
Sabah 10:30
İki parca peynir, 1 tavada yumurta, bir dilim tam.b ekmek, domates, salatalik, 1cay k recel
Ara ogun 13:00
Bitki cayi, 3hurma
Oglen 14:30
3kasik makarma, 3kasik taze fasulye, 2kasik yogurt
Ara ogun 18:30
1pkt form yaban mersinli kraker - 130cal
2lt su
Butun gun temizlik. Duvar silme, cam, mobilya ne ararsaniz :)
Düzelir cumaya telaslanma gülüm benide artı gosteriyo regl olcam diye ama telaş yapmıyorum.Günaydin kizlar, tarti beni fena bozdu bugün. Ah ah cumalar olmasa da tartilmasak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?