Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Be
n
Ben hep bu takımla birlikteyim, İnşallah benim hemen etki eder

Ben sana kıyamadım yaa kaç gündür dikkat ediyosun saatide çok geç değil
Az kalmışş yaşın kaç
29

Sahurda atistirsan bişeyler iyi olurdu bütün gün aç birakiyosun kendini vücut yediklerini depolamaya başlar aç kalmak istemediği için.
m

Menün güzel olmuş azda yemişsin pastaya ceza yok.

Günaydın kızlar gelemedim 2 gündür. Akşamları uyuyup kalıyorum erkenden..evraklar isler de yoğun bu ara.. Bugün fırsat bulursam gelmeye calisirim görüşürüz..

kuzum su zencefili nasıl içiyorsun yahuu ben hastayken zarzor içebilmiştim

Menün güzel ayrıca

su intolaranstan sonra sanki daha bi düzenli oldu he ne dersin goncam

MEnün güzel tatlım yarım kolayı görmezden geldim

tatlım hiç protein almamısın
her iki öğündede aynı yemeği yemek senin tercihiinmi bilmiyorum amam bir öğüne mutlaka protein eklersen dengeemiş olursun.
Onun dısında menün güzell

özel takibindeyim sekerim telafilerin gayet güzel gidiyor

tatlım ben gonca gibi pastayı görmezden gelemicimmmm

50 jj + 30 sguat

yada 50 jj +30 mekik tercih senin öpüldün sekerimmm

Arkadaşlar ya bu hafta 18:00 den sonra sonra hiçbir şey yemeyeyim dedim. Çünkü kilo sabit yerinde sayıyordu, etkisi olur diye ama ben çokkkkkkk açıııımmmmm yaaaaa

tatlım bünyeni yavaş yavaş sen tanıyacaksın.

Ben daha önce 5. takımdaydım ve akşam yemeğimi en son 8 de falan yiyordum ara öğün yapıyordum falan.
Mezun oldum sonra bünyemi tanımaya basladım şimdi en son yemeğimi 5-6 en geççç 7 de oda en geççç yiyorum bana öylesi yarıyor.
ara öğün yapmıyorum bana etki etmiyor.
Ola ki akşam yemeğini kaçırdım saat 8 oldu yogurt içine bir kaç kepekli galeta yada baharat ekliyorum yada meyve yiyorum yada corba içiyorum falan alernatifler bul kendine
akşam yemeğinden sonra 9 a 1 türk kahvesi koy ne bilim yeşilçay koy farklı bir bitki çayı koy akşam yatmadan önce yogurt kürü yap. Ama bunu hayatının bir parçası haline getir. alışkanlık et emii

şimdilik benden bu kadar

bak ben mezun olalı 1 sene oldu halaa mezun oldugum kilodayım en fazla 1-2kg alıyorum veriyorum

ama herseyden önce kendini tanııı

Günaydın kızlar gelemedim 2 gündür. Akşamları uyuyup kalıyorum erkenden..evraklar isler de yoğun bu ara.. Bugün fırsat bulursam gelmeye calisirim görüşürüz..

tatlım havalardan havalardan bir çok kişi böyle birde üstüne iş yorgunlugu gelince daha bir yataga bağlyor insanı
bu havalarda yatmayınn ayakta kalınnnnn

Günaydınnnnn Takımın Güzel Kızlarııı

Güzel Bir Gün Değil mi bugün yahuuu ohhhhh

Bugün temizliğin mutfak bölümündeyim kızlar

E herkesin malumu bu mutfak kısmının zorluğu neyseki az kaldı.

Öyle işte herkese musmutlu bir gün dilerim

dünkü menüm..
sabah 7.30
1 kase nesfit

ara 10.00
kahve
yeşil çay
1 ceviz

öğle 13.00
4 ymk kaşığı yeşil fasulye
1 dilim tam buğday
bol salata

ara 15.00
1 adet kuru pasta (yarım parmak büyüjklüğünde)
kahve

akşam 18.30
KIZARTMA
2 dilim tam buğday ekmeği
3 zeytin
1 dilim peynir
salata
2 kare çikolata

2 litre su biti
20 jj,40 squat,100 zıplama ,bol merdiven,2.5 km yürüyüş açık havada...

Dunku menum kizlar
Sabah 10:30
İki parca peynir, 1 tavada yumurta, bir dilim tam.b ekmek, domates, salatalik, 1cay k recel
Ara ogun 13:00
Bitki cayi, 3hurma
Oglen 14:30
3kasik makarma, 3kasik taze fasulye, 2kasik yogurt
Ara ogun 18:30
1pkt form yaban mersinli kraker - 130cal
2lt su

Butun gun temizlik. Duvar silme, cam, mobilya ne ararsaniz :)

Günaydin kizlar, tarti beni fena bozdu bugün. Ah ah cumalar olmasa da tartilmasak :)

Günaydın kızlar dün akşam 9 30 da yattım. Bi ara siteye giremedim daha erken gelecektim. Şimdi çıkmam lazım akşama görüşürüz

Benim de hic eksi yok gibi gorunuyor. Su iki gece yogurt kuru yapicam. Sanirim duzenli spor yapamamaktan kaynaklaniyor.
Kiz eksiyi gectim artidayim
Yogurt kürü bana iyi gelmedi acidan dolayi ama yogurt günü yapabilirim yarin

Günaydın kızlar dün akşam 9 30 da yattım. Bi ara siteye giremedim daha erken gelecektim. Şimdi çıkmam lazım akşama görüşürüz
Kolay gelsin canim

Hehe ilk önce o kadar para verdim diye dikkat ediyodum işe yaradığını gördükçe daha dikkatli olmaya başladım.
Kolay gelsin Zeynebim
Ooo tam kurabiye kucukmus diyodum kızartma geldi 100 jj 50 squat 50 yarım mekik
Gunaydin kizlar. Bahar temizligi yapiyoruz o yuzdrn pek gelemiyorum canim cikiyo resmen
Sanada kolay gelsin canım.
Güzel beğendim.
Günaydin kizlar, tarti beni fena bozdu bugün. Ah ah cumalar olmasa da tartilmasak :)
Düzelir cumaya telaslanma gülüm benide artı gosteriyo regl olcam diye ama telaş yapmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…