Insallah goncam ya, bende regl durumu falan yok benim ki sporsuzluktan arti gösteriyor galiba. Cuma ola hayir ola diyelim :)Hehe ilk önce o kadar para verdim diye dikkat ediyodum işe yaradığını gördükçe daha dikkatli olmaya başladım.
Kolay gelsin Zeynebim
Ooo tam kurabiye kucukmus diyodum kızartma geldi 100 jj 50 squat 50 yarım mekik
Sanada kolay gelsin canım.
Güzel beğendim.
Düzelir cumaya telaslanma gülüm benide artı gosteriyo regl olcam diye ama telaş yapmıyorum.
Tmm canim oldu bil
kuzum su zencefili nasıl içiyorsun yahuu ben hastayken zarzor içebilmiştim
Menün güzel ayrıca
su intolaranstan sonra sanki daha bi düzenli oldu he ne dersin goncam
MEnün güzel tatlım yarım kolayı görmezden geldim
tatlım hiç protein almamısın
her iki öğündede aynı yemeği yemek senin tercihiinmi bilmiyorum amam bir öğüne mutlaka protein eklersen dengeemiş olursun.
Onun dısında menün güzell
özel takibindeyim sekerim telafilerin gayet güzel gidiyor
tatlım ben gonca gibi pastayı görmezden gelemicimmmm
50 jj + 30 sguat
yada 50 jj +30 mekik tercih senin öpüldün sekerimmm
tatlım bünyeni yavaş yavaş sen tanıyacaksın.
Ben daha önce 5. takımdaydım ve akşam yemeğimi en son 8 de falan yiyordum ara öğün yapıyordum falan.
Mezun oldum sonra bünyemi tanımaya basladım şimdi en son yemeğimi 5-6 en geççç 7 de oda en geççç yiyorum bana öylesi yarıyor.
ara öğün yapmıyorum bana etki etmiyor.
Ola ki akşam yemeğini kaçırdım saat 8 oldu yogurt içine bir kaç kepekli galeta yada baharat ekliyorum yada meyve yiyorum yada corba içiyorum falan alernatifler bul kendine
akşam yemeğinden sonra 9 a 1 türk kahvesi koy ne bilim yeşilçay koy farklı bir bitki çayı koy akşam yatmadan önce yogurt kürü yap. Ama bunu hayatının bir parçası haline getir. alışkanlık et emii
şimdilik benden bu kadar
bak ben mezun olalı 1 sene oldu halaa mezun oldugum kilodayım en fazla 1-2kg alıyorum veriyorum
ama herseyden önce kendini tanııı
tatlım havalardan havalardan bir çok kişi böyle birde üstüne iş yorgunlugu gelince daha bir yataga bağlyor insanı
bu havalarda yatmayınn ayakta kalınnnnn
ben 22 yaşındayım 80 kiloyum ve hedefim 60 bu zaman kadar birçok diyet deneyimim oldu 7-8 kilo verip her defasında geri aldım bu sefer başlayıp bitirmek istiyorum.kilolarım beni psikolojik yöden çok etkiliyor ve bundan çok yoruldum artıkBiraz kendinden bahsedermisin.
listeye daha girmemiştim ben 1 haftalıktım daha ama çok vakit ayıramadım çok kaynaşamadım orda benim kendi kişisel psikolojik durumumdan dolayı çok giremedim siteye şimdi sıfırdan başlamak istiyorum iznininz olursaSen 7. takimda degilmisin canim?
ben 22 yaşındayım 80 kiloyum ve hedefim 60 bu zaman kadar birçok diyet deneyimim oldu 7-8 kilo verip her defasında geri aldım bu sefer başlayıp bitirmek istiyorum.kilolarım beni psikolojik yöden çok etkiliyor ve bundan çok yoruldum artık
Eger kararlı ve azimliyim diyosan ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz birde form var alintilayip doldurursan seviniriz.listeye daha girmemiştim ben 1 haftalıktım daha ama çok vakit ayıramadım çok kaynaşamadım orda benim kendi kişisel psikolojik durumumdan dolayı çok giremedim siteye şimdi sıfırdan başlamak istiyorum iznininz olursa
Geniş açıklaman için teşekkürler. Bende yavaş yavaş tanıyacağım vücudumu inş. Bu hafta böyle olsun bi bakayım, ondan sonra dediğin gibi bir şeyler eklemek iyi olacak sanırım. Muck :*
Menün güzel ayrıca
her iki öğündede aynı yemeği yemek senin tercihiinmi bilmiyorum amam bir öğüne mutlaka protein eklersen dengeemiş olursun.
50 jj + 30 sguat
Ben daha önce 5. takımdaydım ve akşam yemeğimi en son 8 de falan yiyordum ara öğün yapıyordum falan.
Mezun oldum sonra bünyemi tanımaya basladım şimdi en son yemeğimi 5-6 en geççç 7 de oda en geççç yiyorum bana öylesi yarıyor.
Ola ki akşam yemeğini kaçırdım saat 8 oldu yogurt içine bir kaç kepekli galeta yada baharat ekliyorum yada meyve yiyorum yada corba içiyorum falan alernatifler bul kendine
akşam yemeğinden sonra 9 a 1 türk kahvesi koy ne bilim yeşilçay koy farklı bir bitki çayı koy akşam yatmadan önce yogurt kürü yap. Ama bunu hayatının bir parçası haline getir. alışkanlık et emii
şimdilik benden bu kadar
bak ben mezun olalı 1 sene oldu halaa mezun oldugum kilodayım en fazla 1-2kg alıyorum veriyorum
tatlım havalardan havalardan bir çok kişi böyle birde üstüne iş yorgunlugu gelince daha bir yataga bağlyor insanı
Hehe ilk önce o kadar para verdim diye dikkat ediyodum işe yaradığını gördükçe daha dikkatli olmaya başladım.
Kolay gelsin Zeynebim
.
Tmm canim oldu bilMizmiz komsum evde yokken hoplayayim ben jj sewerim Hepsinden yaparim, kosu bandini tamamladim zaten, bitek egzerszler kaldi.
ben 22 yaşındayım 80 kiloyum ve hedefim 60 bu zaman kadar birçok diyet deneyimim oldu 7-8 kilo verip her defasında geri aldım bu sefer başlayıp bitirmek istiyorum.kilolarım beni psikolojik yöden çok etkiliyor ve bundan çok yoruldum artık
Geniş açıklaman için teşekkürler. Bende yavaş yavaş tanıyacağım vücudumu inş. Bu hafta böyle olsun bi bakayım, ondan sonra dediğin gibi bir şeyler eklemek iyi olacak sanırım. Muck :*
6 Mayıs şişmanlar gününüz kutlu olsun
Baskül çatlatanlar
Dünyanın her yerinde olduğu gibi bizim ülkemizde de şişmanlar sürekli bir zayıflama telâşında. Kimi yalnızca su içiyor, kimi bıçak altına yatıyor, kimi sürekli spor yapıyor. Ama hepsi ruhsal anlamda bunun o kadar da büyük bir sorun olmadığını söylüyor.
Ç. Begüm Soydemir
"- Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci,
Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten;
Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci?
Hem dersini bilmiyor hem de şişman herkesten..."
Yukarıdaki dörtlük Ülkü Tamer'in "Konuşma" adlı şiirinden alınma. Yine bir şişmana sırf kilolarından ötürü psikolojik baskı uygulanıyor. Sırf bu yabancılıktan, cüsseleriyle doğru orantılı aşağılık kompleksinden kurtulmak için yıllardır şişmanların denemediği yöntem, yapmadığı rejim, gitmediği doktor kalmadı. Oysa farkında değiller mi ki bütün dünyada söz sahibi olanlar, başarılı projelere imza atanlar, sözü dinlenenler hep etli butlu insanlar. Aslında çoğunlukla onların da kendileriyle estetik anlamda çok büyük problemleri yok. Hepsi vücutlarıyla barışık olduklarını ama sağlığa zararlı olduğunu bildikleri için zayıflamayı denediklerini söylüyorlar. 6 Mayıs Dünya Şişmanlar Gününüz kutlu olsun! :)
Sisman degiliz biz zaten, biz hepimiz gelecegin fit kizlariyiz
işe yaramasına sevindim kuzumm
ohhhh spor severi hepimiz severizzz
tam yerindesin tatlım
Goncam söylemiş zaten kuralları kabul edersen deneme sürecin başlayacakk
rica ederim güneşcim her zamnn
ahahah şişman lafınıda hiç sevmem eprumm
Ama seninde kutlu olsun bakalım
Sisman degiliz biz zaten, biz hepimiz gelecegin fit kizlariyiz
Sağlığa zararı var canım mesela bende hazımsızlık oluyodu alerjik reaksiyonlar oluyodu hava sıcak bile olsa üşüme uyku sorunları kronik yorgunluk vs. Ve duzelmeye başladı bu sorunlar metabolizmamın hizlanmasida ekstrasi.gogo2405 bisey sorucam intoleransimiz olan gidalari yedigimizde tek etkisi kilo verememek mi yoksa sagligimiza da zarari var mi?
Süper sismanlar günü varmış :)6 Mayıs şişmanlar gününüz kutlu olsun
Baskül çatlatanlar
Dünyanın her yerinde olduğu gibi bizim ülkemizde de şişmanlar sürekli bir zayıflama telâşında. Kimi yalnızca su içiyor, kimi bıçak altına yatıyor, kimi sürekli spor yapıyor. Ama hepsi ruhsal anlamda bunun o kadar da büyük bir sorun olmadığını söylüyor.
Ç. Begüm Soydemir
"- Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci,
Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten;
Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci?
Hem dersini bilmiyor hem de şişman herkesten..."
Yukarıdaki dörtlük Ülkü Tamer'in "Konuşma" adlı şiirinden alınma. Yine bir şişmana sırf kilolarından ötürü psikolojik baskı uygulanıyor. Sırf bu yabancılıktan, cüsseleriyle doğru orantılı aşağılık kompleksinden kurtulmak için yıllardır şişmanların denemediği yöntem, yapmadığı rejim, gitmediği doktor kalmadı. Oysa farkında değiller mi ki bütün dünyada söz sahibi olanlar, başarılı projelere imza atanlar, sözü dinlenenler hep etli butlu insanlar. Aslında çoğunlukla onların da kendileriyle estetik anlamda çok büyük problemleri yok. Hepsi vücutlarıyla barışık olduklarını ama sağlığa zararlı olduğunu bildikleri için zayıflamayı denediklerini söylüyorlar. 6 Mayıs Dünya Şişmanlar Gününüz kutlu olsun! :)
Çok haklısın canım, galiba başladı bile, kilo duruyor, ne alıp ne veriyorum.. şimdi sen deyince daha iyi anladım.. Büyük konuşmayayım ama inşaAllah yarından sahurda bişeyler yerim, yiyemiyorum o saatte bir de öyle bir sorunum var, zorla yemeğe çalışıyorum..Sahurda atistirsan bişeyler iyi olurdu bütün gün aç birakiyosun kendini vücut yediklerini depolamaya başlar aç kalmak istemediği için.
m
Menün güzel olmuş azda yemişsin pastaya ceza yok.
Nöbetçiyim ben bugün 4 te geldim hastaneye. Yemek için mercimek salatası domates salatalık getirmistim kendime iyiki yapmışım nohutlu pilav var yemekte :)
o degilde bayadir guzel yorumlar almamissim benn haha onu fark ettim
Menün güzel ayrıca
50 jj + 30 sguat
şimdilik benden bu kadar
Basarirsin sen sana guveniyosAfiyet olsun canım :) benim annem de düşbere (sulu mantı) yapmış akşama bakalım nasıl az yeyip kurtulcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?