Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Insallah goncam ya, bende regl durumu falan yok benim ki sporsuzluktan arti gösteriyor galiba. Cuma ola hayir ola diyelim :)

Tmm canim oldu bil Mizmiz komsum evde yokken hoplayayim ben jj sewerim Hepsinden yaparim, kosu bandini tamamladim zaten, bitek egzerszler kaldi.

Biraz kendinden bahsedermisin.
ben 22 yaşındayım 80 kiloyum ve hedefim 60 bu zaman kadar birçok diyet deneyimim oldu 7-8 kilo verip her defasında geri aldım bu sefer başlayıp bitirmek istiyorum.kilolarım beni psikolojik yöden çok etkiliyor ve bundan çok yoruldum artık

Eger kararlı ve azimliyim diyosan ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz birde form var alintilayip doldurursan seviniriz.
Yanlız katilim ve paylaşımın önemli canım kurallarımız belli.

Geniş açıklaman için teşekkürler. Bende yavaş yavaş tanıyacağım vücudumu inş. Bu hafta böyle olsun bi bakayım, ondan sonra dediğin gibi bir şeyler eklemek iyi olacak sanırım. Muck :*

6 Mayıs şişmanlar gününüz kutlu olsun

Baskül çatlatanlar

Dünyanın her yerinde olduğu gibi bizim ülkemizde de şişmanlar sürekli bir zayıflama telâşında. Kimi yalnızca su içiyor, kimi bıçak altına yatıyor, kimi sürekli spor yapıyor. Ama hepsi ruhsal anlamda bunun o kadar da büyük bir sorun olmadığını söylüyor.

Ç. Begüm Soydemir

"- Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci,
Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten;
Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci?
Hem dersini bilmiyor hem de şişman herkesten..."

Yukarıdaki dörtlük Ülkü Tamer'in "Konuşma" adlı şiirinden alınma. Yine bir şişmana sırf kilolarından ötürü psikolojik baskı uygulanıyor. Sırf bu yabancılıktan, cüsseleriyle doğru orantılı aşağılık kompleksinden kurtulmak için yıllardır şişmanların denemediği yöntem, yapmadığı rejim, gitmediği doktor kalmadı. Oysa farkında değiller mi ki bütün dünyada söz sahibi olanlar, başarılı projelere imza atanlar, sözü dinlenenler hep etli butlu insanlar. Aslında çoğunlukla onların da kendileriyle estetik anlamda çok büyük problemleri yok. Hepsi vücutlarıyla barışık olduklarını ama sağlığa zararlı olduğunu bildikleri için zayıflamayı denediklerini söylüyorlar. 6 Mayıs Dünya Şişmanlar Gününüz kutlu olsun! :)

Hehe ilk önce o kadar para verdim diye dikkat ediyodum işe yaradığını gördükçe daha dikkatli olmaya başladım.

Kolay gelsin Zeynebim

.

işe yaramasına sevindim kuzumm

Tmm canim oldu bil Mizmiz komsum evde yokken hoplayayim ben jj sewerim Hepsinden yaparim, kosu bandini tamamladim zaten, bitek egzerszler kaldi.

ohhhh spor severi hepimiz severizzz

tam yerindesin tatlım

Goncam söylemiş zaten kuralları kabul edersen deneme sürecin başlayacakk

Geniş açıklaman için teşekkürler. Bende yavaş yavaş tanıyacağım vücudumu inş. Bu hafta böyle olsun bi bakayım, ondan sonra dediğin gibi bir şeyler eklemek iyi olacak sanırım. Muck :*

rica ederim güneşcim her zamnn

ahahah şişman lafınıda hiç sevmem eprumm

Ama seninde kutlu olsun bakalım

Sisman degiliz biz zaten, biz hepimiz gelecegin fit kizlariyiz

Selam kızlar gelebildim çok şükür.. başbakan geldi bugün Ağrı ya.. 3 gündür perişan olduk ekip ayarla evrak ayarla falan(aslında beni bu kadar etkilememesi gerekiyordu ama ortalık karıştı) kafam kazan gibi.. hala telefon elimde daha programı bitmedi akşama burdan canlı yayın yapacakmış..gelelim asıl konuya.. 3 gündür bu yoğunluğa rağmen kaçamaksız güzel gidiyor sabit listem.. akşama yine uyuyup kalmazsam gelip toplu halde yazmayı düşünüyorum menülerimi..ve bu sabah sonunda 59 gösterdi tartı devamı da gelir umarım.. 60 ın altına azda olsa düşmek iyi geldi. şimdi yemek vakti görüşürüz kızlar..

gogo2405 bisey sorucam intoleransimiz olan gidalari yedigimizde tek etkisi kilo verememek mi yoksa sagligimiza da zarari var mi?
Sağlığa zararı var canım mesela bende hazımsızlık oluyodu alerjik reaksiyonlar oluyodu hava sıcak bile olsa üşüme uyku sorunları kronik yorgunluk vs. Ve duzelmeye başladı bu sorunlar metabolizmamın hizlanmasida ekstrasi.
Süper sismanlar günü varmış :)

Nöbetçiyim ben bugün 4 te geldim hastaneye. Yemek için mercimek salatası domates salatalık getirmistim kendime iyiki yapmışım nohutlu pilav var yemekte :)

Sahurda atistirsan bişeyler iyi olurdu bütün gün aç birakiyosun kendini vücut yediklerini depolamaya başlar aç kalmak istemediği için.

m

Menün güzel olmuş azda yemişsin pastaya ceza yok.
Çok haklısın canım, galiba başladı bile, kilo duruyor, ne alıp ne veriyorum.. şimdi sen deyince daha iyi anladım.. Büyük konuşmayayım ama inşaAllah yarından sahurda bişeyler yerim, yiyemiyorum o saatte bir de öyle bir sorunum var, zorla yemeğe çalışıyorum..

Nöbetçiyim ben bugün 4 te geldim hastaneye. Yemek için mercimek salatası domates salatalık getirmistim kendime iyiki yapmışım nohutlu pilav var yemekte :)

Afiyet olsun canım :) benim annem de düşbere (sulu mantı ) yapmış akşama bakalım nasıl az yeyip kurtulcam

o degilde bayadir guzel yorumlar almamissim benn haha onu fark ettim

kizlar ben normalde yesil cay icmiyorum sevmiyorum .. herzaman yapiyorum kendime iccicem diye bardakta kaliyor öyle dün zorladim icdimm .. isyerinde sabaha kadarrr küçük tuvaletimi yaptim en az 6 kere ve karnim oyle bi gurlediki .. Normalmi.. ama bide cayin icine tüm limon sıktım.. ondanmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…