Tüm limon bence çok, asiti midene zarar verebilir canım. Çok tuvalete çıkarması da normal :)kizlar ben normalde yesil cay icmiyorum sevmiyorum .. herzaman yapiyorum kendime iccicem diye bardakta kaliyor öyle dün zorladim icdimm .. isyerinde sabaha kadarrr küçük tuvaletimi yaptim en az 6 kere ve karnim oyle bi gurlediki .. Normalmi.. ama bide cayin icine tüm limon sıktım.. ondanmi acaba
Normal canım hem yeşil çay hem bütün limon olunca. Limon fazla olmuş.kizlar ben normalde yesil cay icmiyorum sevmiyorum .. herzaman yapiyorum kendime iccicem diye bardakta kaliyor öyle dün zorladim icdimm .. isyerinde sabaha kadarrr küçük tuvaletimi yaptim en az 6 kere ve karnim oyle bi gurlediki .. Normalmi.. ama bide cayin icine tüm limon sıktım.. ondanmi acaba
haha obur türlü icemiyorum ama :) bugün ama az ciktim tartidaTüm limon bence çok, asiti midene zarar verebilir canım. Çok tuvalete çıkarması da normal :)
iyi değilmi okadar limon?Normal canım hem yeşil çay hem bütün limon olunca. Limon fazla olmuş.
Hoşgeldin canımgünaydınn hanımlarrr sonunda gelebildim annem daha iyi bende iş başı yaptım ee naptınız ben yokken keyifler nasıl1. olmuşuz herkes tebrik ederimm çok mutlu oldumm
İyiyim Hemşom sen nasılsınevet hemsom artık cezamı yapıcam iftardan sonra
nasılsın
Evet bunun bende farkındayım protein olayında şöyle sıkıntı var. Tavuk yememeye çalışıyorum. Bu mevsimde balık azaldı ve taze değil. Ciğerle pek aram yok. Etde her zaman olmuyor. Bitkisel protein olarak ne yiyebilirm bilmiyorumtatlım hiç protein almamısın
her iki öğündede aynı yemeği yemek senin tercihiinmi bilmiyorum amam bir öğüne mutlaka protein eklersen dengeemiş olursun.
Onun dısında menün güzell
Menün güzel olmuş canımBugünkü Menüm..
sabah 8.00
bitane kepek ekmek
kk beyaz peynir
uzzunn bi uykudan sonra..
18.00
haslanmis tavuk derisiz
5 tane brokoli
2 kaşık pilav
100 gr yoghurt
yesil cay ..
sonra belki meyve yerim.
2 litre su
isyerinds 390 kalori yakmisim.
spor yapmadim daha sonra eliptik bisiklet yapicam yazarim..
Her zamanki gibi yerinde olmuşNasılsınız kızlar??
Hiç gelemedim bugün dolap içlerine başladım
Yatak odası bitti sayılır, Bir kapı bir halı kaldı :)
10:00
Müsli süt ile
Ara
Sade kahve
Yeşilçay
13:30
1 kepçe barbunya
1/2 kase yoğurt
Ara
2 çilek
3 erik
19:30
1 kepçe tavuk sote (yağsız)
1 kase salata ( kocaman)
1/2 dilim ekmek
Sade kahve
İlerleyen saatlerde belki yoğurt
Su 2 lt
Spor -
temizlik yaptım
Kiz eksiyi gectim artidayim
Yogurt kürü bana iyi gelmedi acidan dolayi ama yogurt günü yapabilirim yarin
Kolay gelsin canim
Hehe ilk önce o kadar para verdim diye dikkat ediyodum işe yaradığını gördükçe daha dikkatli olmaya başladım.
Kolay gelsin Zeynebim
Ooo tam kurabiye kucukmus diyodum kızartma geldi 100 jj 50 squat 50 yarım mekik
Sanada kolay gelsin canım.
Güzel beğendim.
Düzelir cumaya telaslanma gülüm benide artı gosteriyo regl olcam diye ama telaş yapmıyorum.
Insallah goncam ya, bende regl durumu falan yok benim ki sporsuzluktan arti gösteriyor galiba. Cuma ola hayir ola diyelim :)
Öle bi gün mü varmışş aaa.. Keşke fazla kilolu diyelermiş :)6 Mayıs şişmanlar gününüz kutlu olsun
Baskül çatlatanlar
Dünyanın her yerinde olduğu gibi bizim ülkemizde de şişmanlar sürekli bir zayıflama telâşında. Kimi yalnızca su içiyor, kimi bıçak altına yatıyor, kimi sürekli spor yapıyor. Ama hepsi ruhsal anlamda bunun o kadar da büyük bir sorun olmadığını söylüyor.
Ç. Begüm Soydemir
"- Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci,
Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten;
Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci?
Hem dersini bilmiyor hem de şişman herkesten..."
Yukarıdaki dörtlük Ülkü Tamer'in "Konuşma" adlı şiirinden alınma. Yine bir şişmana sırf kilolarından ötürü psikolojik baskı uygulanıyor. Sırf bu yabancılıktan, cüsseleriyle doğru orantılı aşağılık kompleksinden kurtulmak için yıllardır şişmanların denemediği yöntem, yapmadığı rejim, gitmediği doktor kalmadı. Oysa farkında değiller mi ki bütün dünyada söz sahibi olanlar, başarılı projelere imza atanlar, sözü dinlenenler hep etli butlu insanlar. Aslında çoğunlukla onların da kendileriyle estetik anlamda çok büyük problemleri yok. Hepsi vücutlarıyla barışık olduklarını ama sağlığa zararlı olduğunu bildikleri için zayıflamayı denediklerini söylüyorlar. 6 Mayıs Dünya Şişmanlar Gününüz kutlu olsun! :)
kizlar ben normalde yesil cay icmiyorum sevmiyorum .. herzaman yapiyorum kendime iccicem diye bardakta kaliyor öyle dün zorladim icdimm .. isyerinde sabaha kadarrr küçük tuvaletimi yaptim en az 6 kere ve karnim oyle bi gurlediki .. Normalmi.. ama bide cayin icine tüm limon sıktım.. ondanmi acaba
İşte olunca sağlıklı bir menü uygulamak zor oluyor gerçekten.Nöbetçiyim ben bugün 4 te geldim hastaneye. Yemek için mercimek salatası domates salatalık getirmistim kendime iyiki yapmışım nohutlu pilav var yemekte :)
baya eksiydi haha ama güzeldi severimm:) yoksa yesil cayi hic sevmiyorum boyle en azindan ice billiyorum :)Öle bi gün mü varmışş aaa.. Keşke fazla kilolu diyelermiş :)
Nasıl içtin kızz 1 limonluyuu?? :0
Ha ha ha, çok güzelmiş, gerçekten de öyle. Ama bide şu yiyip yiyip kilo almayanlar var. Çok sinir bozucuuu :):))))))
aynen benim ablam oyle 45 kilo falan kiz fastfood yiyor sabah aksamm kilo almiyot ben onun gjbi yemek yesemm davul gibi siserimHa ha ha, çok güzelmiş, gerçekten de öyle. Ama bide şu yiyip yiyip kilo almayanlar var. Çok sinir bozucuuu :)
Valla yeşilçay içince banada aynısı oluyor. Ama limonsuz :)Öle bi gün mü varmışş aaa.. Keşke fazla kilolu diyelermiş :)
Nasıl içtin kızz 1 limonluyuu?? :0
Gel de yeme :) dermişim.aynen benim ablam oyle 45 kilo falan kiz fastfood yiyor sabah aksamm kilo almiyot ben onun gjbi yemek yesemm davul gibi siserim(
Anladim gogomml. Yani hepimizin yaptirmasi gerek aslinda. Benim bunyem cok alerjik ve hassas. Bagirsaklarim da hic gunu gununu tutmaz.Sağlığa zararı var canım mesela bende hazımsızlık oluyodu alerjik reaksiyonlar oluyodu hava sıcak bile olsa üşüme uyku sorunları kronik yorgunluk vs. Ve duzelmeye başladı bu sorunlar metabolizmamın hizlanmasida ekstrasi.
Menünü beğendim sen yaparsın yine 30 dk eliptik en az dimiBugünkü Menüm..
sabah 8.00
bitane kepek ekmek
kk beyaz peynir
uzzunn bi uykudan sonra..
18.00
haslanmis tavuk derisiz
5 tane brokoli
2 kaşık pilav
100 gr yoghurt
yesil cay ..
sonra belki meyve yerim.
2 litre su
isyerinds 390 kalori yakmisim.
spor yapmadim daha sonra eliptik bisiklet yapicam yazarim..
Menü güzel olmuş canım.Nasılsınız kızlar??
Hiç gelemedim bugün dolap içlerine başladım
Yatak odası bitti sayılır, Bir kapı bir halı kaldı :)
10:00
Müsli süt ile
Ara
Sade kahve
Yeşilçay
13:30
1 kepçe barbunya
1/2 kase yoğurt
Ara
2 çilek
3 erik
19:30
1 kepçe tavuk sote (yağsız)
1 kase salata ( kocaman)
1/2 dilim ekmek
Sade kahve
İlerleyen saatlerde belki yoğurt
Su 2 lt
Spor -
temizlik yaptım
Güzel olmuş canım menün sporun.Kızlar dün akşam çok acaip yorgundum erkenden uyudum.
Bugünkü Menüm
Sabah
Menemen 1 kepçe
1 dilim peynir
Domates salatalık yeşillik
2 dilim tam buğday ekmeği
1 adet ceviz
Çay
Ara 2 adet kuru kayısı
Öğlen 14:00 1 kase yoğurt +ceviz
1 kepçe ıspanak
Aralarda: Antep fıstık biraz + 2 adet kuru kayısı
Akşam:
18:30 4 adet galeta+ Yarım yumurta
birazdan da yoğurt veya süt yerim
SU:2 lt
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
Aspirine dikkat et yinede canım. Menün güzel sporda gayet iyi.Slm kızlar, bugün pek gelemedim hava güzeldi okuldan sonra çocukları parka götürdüm. Yoksa gün uzun içerde sıkılıyolar temiz havadan yararlanmak istedim.
Bugünkü Menüm
Sabah 7 de 1 elma yedim çıktım. Eve 11 de geldim 1 kahve/aspirin alıp sporuma giriştim. (isveç diyetindeki gibi sabah kahve ardından spor yapmayı düşünüyorum). Birde öyle deneyeyim diyorum bir süre..
Öğle 13:00 : 1 kk kadar salata peyniri, 2 ince kepek ekmek üstüne labne, birazda yeşillik ve ardından yeşil çay.
Akşam 16:30 2 balık fileto fırında pişmiş yağsz, marul soğan salatası, haşlanmış sebze 4-5 yk kadardı.
Acıkırsam 1 b süt içerim.
Su 1,5 lt + 1 lt zencefil/limon karışımı
Spor 30 dk tempolu yürüyüş, 20 squat, 80 jj , 100+ 100 mekik yaptım. (kalça -bacak egzerszlerimi hergün yapıyorum mutlaka).
İç bacak egzerszlerine bakıcam biraz netten şimdi, onada ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?